[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/session.php on line 1627: Undefined array key "is_developer"
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4773: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4775: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4776: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4777: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4782: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
2011 pocakosai és babásai - Babanet.hu
Új privát üzeneted érkezett!

Majga, mi az a lyco akarmi?? Na, majd gyere, pihenjel is ha tudsz.

Kati, meg anyospajtinal vagy?
Vendég
 


igen bogi, még itt tespedek a fotelben.

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


Csajkak,meg kell mutizzam micsoda exluziv csoki aradatot kaptam Apatol! Es micsoda dobozban! huuuuuu, bar a foton nem igazan latszik de nagyon szep.

doboz

Kép

csokik

Kép

Mar vegigkostoltam...nyammmiiiii!!! Sajnos ezek nem olyan csokik, hogy csak ugy leuljek es megegyem! Ezek hogy is mondjam, Csokoladek! Inyenceknek!-bar en nem vagyok az, en, tomom magamba!!
Vendég
 

 
 

Majga, most jelöltelek iwiw-en, csak nem írtam oda a nevem. (Z. K., Győrújbarát)

Bogi, hókuszpókuszolj csak, én hiszek ez efféle dolgokban és Te is! Ez utóbbi a legfontosabb és segíteni fog a kezelés!!!!!!! Na meg Pedi cseppjei. :wink: )

Kati, örülök a jó éjszakának :arrow: ! Nekünk is az volt. Gergő 2x kelt, de most nem volt plusz nyöszörgés meg peluscsere, így gyorsan vissza is aludtam. :D

Pedi, én akkora de akkora b@nkó vagyok... :oops: a babátokat akartam megdicsérni tegnap, erre másról ne is írtam Neked, mint arról a h@lye ruhaszárítóról... :oops: :oops: :oops: :oops: Úgy ég a pofázmányom...

Voltunk bent a férjemmel a munkahelyeinken, leadtuk az adós papírokat, mindkét helyen jól "agyon nézegették" Gergőt. Úgy sajnáltam közben szegény Bencét, mert persze, hogy elkezdett féltékenykedni amiatt, hogy mindenki csak Gergőcivel volt elfoglalva... Én itthon annyira figyelek arra, hogy nem ajnározom Gergőt, ha a kezemben van, hanem inkább próbálok beszélgetni szopi közben is Bencussal, meg sokszor elmesélem Gergőnek, hogy Bence milyen ügyes volt ebben vagy abban a dologban, hogy érezze, hogy Ő ugyanolyan fontos, mint a kisöcsi.

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


Bogiiiiiiii, csorog a nyálam!!!!!!!!!! Abból a fehér csokiból meg a cappuccinos-ból küldhetsz nekem is kóstolót. :P :P :P :P :P

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


bogi: azt a kést meg is forgatod??? :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


csillag: szer, hogy jó éjszakátok volt!!! nem ritkulnak még az éjszakai kajálások? és nappal is még 3 óránként van szopika?
szegény bencúr!!!!!! még szerencse, hogy tőletek kapja a megerősítést! kakikákás megy még a bilibe?

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


Sziasztok!

Ti aztán tudtok írni,követni sem tudtam miről írtok... Levagyok lassulva ma nagyon! :roll:

Remélem Ti jól!
Vendég
 


mia: tegnap gondoltam rád!!! még megvan a bababolt, amit említettél. ugye te a bal oldalit mondtad. ahogy kifordulunk a körforgóból az van balra. ahol betti vásárolt az van jobbra és majdnem szembe ez a diszkont. az még megvan.

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


Kati:igen-igen! Tegnap én is gondoltam Rád!Szolnokon voltunk,és ott mentünk át Tiszakécskénél,figyeltem,hátha látlak :lol:
Vendég
 


mit csináltatok szolnokon?
nyugodtan felhívhattál volna, szívesen láttalak volna titeket!

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


Apát kísértem csak,cimkét vittünk a Béreshez! Na látod,eszembe se jutott telefonálni :oops: Odafele siettünk,hazafele is,mert pisilnem kellett :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég
 


Ja hazafele telefonáltak apának hogy mennie kell Hatvanba és azért is siettünk,de a pisilés is bejátszott :lol:
Vendég
 


Kati, abszolút igény szerint szoptatok, nem érdekel a nagykönyv szerinti 3 óránkénti kajálás. 8) Nappal elég sokszor 2 óránként eszünk...
Az éjszakáink viszont egyre többször úgy néznek ki, hogy a 22-23 óra körüli szopi marad ki, tehát ilyenkor alszik egy nagyobbat Gergő.
Amúgy eszik 19-20 óra körül, majd legközelebb hajnali 1-2 körül, utána 4-5 körül majd 7-8 között valamikor. Általában ekkor nyílik ki a szeme, szinte egyszerre ébred Bencusommal. :D (ez nagyon jóóóóóóóó, a húgoméknál úgy alakult a dolog, hogy a kisebbik csajszi, aki Bencével egy idős 5-6 között ébred reggel, a nagyobbik (meg a szülök) viszont még szívesen szunyálnának...)


Bencus azóta nem kakkantott... már ideje lenne a dolognak, bár azt mondogatja, hogy ő aztán a bilibe neeeeeeeeeem szeretne... :? Nem lesz egyszerű menet... :?

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


pedi! nagyon jó a laminált padló!

kati! nagyon tetszik a játszószönyeg!

beze+ anyósod vááá

nika! olyat érzek, h kemény lesz bizonyos helyen, mintha kitolná oda magát,meg sokszor olyat mintha bizseregnek, hangyák mászkálnának belül. 14-15 hét között voltak ilyen buborék pukkanások,azóta azok se.

selyem. nagyon cukik a nyuszik.

cham. gratulálok a vizsgádhoz!sajnálom a hányingert.

bogi,pedi,kati örülök jól aludtatok!

majga! sajnálom h szédelegsz, nem vagy jól! várom a pocifotót!

nika! gergőnek gyógypuszi!!!!

bogi! csorog a nyálam a csokiktól! drukk a kezeléshez!

KépKép
dike
 
 


Mia, hogy vagy???? Ugye nem volt a múltkori óta rókakoma?

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


Nika, most olvastam csak, hogy megbetegedett Gergő... :cry: Expressz küldöm a gyógypuszikákat arra a gyönyörű kis arcocskájára.
Majd mondd el, hogy mit mondott a gyerekorvos!

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


mia: egy pisilésre is jöhettetek vplna!!! :lol: :lol: :lol:

csillag: ismét apát kell bevetni a jó ügy érdekében!!!
milyen rendesek nálatok a fiúk!!!irigy, irigy! mi is nagyon szeretünk aludni.

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


Virág:köszi jól,bár ma elég nyomott vagyok :roll: Nem-nem,azóta nemvolt rókakoma,remélem már nem is lesz!!!!!Elég volt belőle!!!!!!
Ti jól?

Kati: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: beszaladtam volna pisilni,majd odaköszöntem volna Csőőő Kati,és szaladtam volna tovább :lol: :lol: :lol: :lol:
Most éjjel én is jól aludtam,bár voltam fent 2szer pisilni,de utána gyorsan vissza is aludtam :wink:
Vendég
 


Nika:Gergőnek én is küldöm a gyógypuszikat :!: :!: :!:
Vendég
 


Kati, akkor én is mondom Neked azt a közhelyet, hogy most aludd még ki magad!!!!!!!!!!!!!!!!!
Az első gyerkőcnél sokkal nagyobb lesz a változás az életetekben, mint majd a következőnél. Bencével sokkal jobban szenvedtem attól, hogy fel kellett kelnem éjszakánként, pedig áldott jó baba volt. Most valahogy nem vagyok annyira kitikkadva a dologtól. Jó, jó, közre játszik a dologban az is, hogy Gergő is szépen szunyál éjjelente és nem hasfájós, de vele mégsem érzem annyira természetellenesnek a szakaszokban történő alvást, mint Bencénél.
(Mondjuk kapok is ezért irigy megjegyzéseket, hogy hogy lehetek én ilyen szerencsés, hogy egyik gyerekem sem nyűgösködő... :P)

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


csillag: a megjegyzésekkel ne foglalkozz én is csak viccből írom, de nagyon örülök neki, hogy ilyen könnyen veszitek a fiúkkal az akadályokat. és én meg vagyok győződve róla, hogy már egy picike babát is lehet "nevelni". persze ha hasfájós az más dolog.

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


Sziasztok!

Bogárka! Egy nulla voltam ma! Nem volt semmiféle sütés, takarítás. Délelőtt előbb jött a barátnőm a kisfiával, akik szeptemberben volt egy éves, és egy örökmozgó. Nagyon cuki kisfiú. Csak állandóan pattogni kellett utána, mert mindig a lépcsőre akart menni, vagy a kályhához(előtte gyújtottam), stb. Persze, anyukája is ugrott, de én is reflexből, így elfáradtam. Utána gyorsan főztem, így is jó későn készültem el vele, volt 2óra mire Zolinak el tudtam vinni. Közben hívtak a Diego-ból, hogy megjött a szőnyegünk, hazafelé oda is bementem. Majd hívott Zoli unokatesója, és egy órát beszéltünk telón, és most ebédeltem. Ma már nem csinálok semmit, el akarok menni 5re jógára.
Hallod, nem semmi ez a Te pasid! Ezek annyira kedves meglepetések, és olyan ritka, ha ilyen eszükbe jut.(Legalábbis az enyémnek) Persze nem vagyok hálátlan, így is annyira rossz néznem, hogy nap mint nap mennyit dolgozik. Ma is még meló után festi a babaszobát.

Csillag! Ugyan már, észre se vettem, hogy nem írtál a babámról. Tegnap és ma csak "kutyafuttában" olvasok! Szegény Bencus, úgy elszorult a torkom a melóhelyes sztoritól. Elhiszem, hogy rosszul esett neki. Örülök, hogy jó éjszakátok volt!

Nika! Sajnálom Gergőt, remélem, semmi komoly. Addig is gyógypuszik repülnek!

Dike! Tegnap eszembe jutottál babakocsi ügyben. Van egy típusa a CAM-nek, ami nagyon hasonlít arra a Jane-ra, amit a múltkor belinkeltél, és olyan 100ezerrel kevesebbe kerül. Ez az:
http://bababolt.echt.hu/babakocsi/cam?cid=59496
Szerintem nagyon jó!

Kati! Mi nagyon egyformán gondolkodunk szoktatás-nevelés ügyben! Azt hiszem adhatjuk majd egymásnak a tapasztalatokat, tanácsokat! De jó lesz!
pedi
Kalocsa
 
 


Sziasztok!
pedi én is nulla voltam ma 8) elmentem a suliba, persze találkoztam cimborákkal és dumcsiztunk sokat. Majd vettem egy kínaiban ebédet....hazajöttem, bekajáltam így 14 óra körül először ma és aludtam mostanáig. Remélem Marcit hazahozza vki a bölcsiből :shock: imádom a kínait és végre nyílt itt Pécsett is gyorsbüfé, ami olcsó. Pesten mindig ott loptuk a napot a csoporttársaimmal. Viszont nincs itt chilis csirke, a kedvencem :evil: de ami késik, nem múlik, vmikor fel akarok menni Pestre és be fogok kajálni az fix :D

ja a hétfői vizsgára kénytelen vagyok elmenni, mert nem tudok róla lejelentkezni (hurrá, ügyes vagyok, mi?)

kati: nekem sem volt légzésfigyelőm, de biztos hasznos, csak én soha nem gondoltam rá, hog kéne. amikor hajat mostam, főztem és nem aludt a bébi, akkor is ott volt mellettem.
A fánkot meg imádom és nekem is az a szakácskönyvem van meg (a többi ezer mellett), az igazi fánkba kell rumocska, nyammmmm, sárgabaracklekvárral, húúúúúúúú
JA meg akartam mondani már a nővérem istanítóképzős volt, aztán gyógypedre járt, de nem végezte el az anatómia miatt, az első vizsgája meglett, a szigorlatrra nem ment el....tök égtem miatta, mert aki tanította, a Molnár Laci, na én a kedvence voltam a biológuson. Meg nem is értettem, azért az ottani anatómia megtanulható, nem az orvosi szint. De hát ő döntött így....

virag: neked akartam mondani, hogy akkor nem is kell a műtét az nagyon szuper! és igen, az emberek nem tudnak gondolkodni, mikor ajnározzák a kicsit, hogy van 1 nagyobb tesó is....mondjuk Milán nem volt féltékeny típus, de a kicsi nagyon az lesz...már most az. Az egyetemi Mikulás ünnepségen is volt egy kisbaba, hogy kiakadt, amikor csak megfogtuk.

bog: kééééérek csokit! most nem vagyok olyan rosszul szerencsére. Igazából majd a formalintól félek. Mert most minden szagtól undorodom, pedig parfümbuzi vagyok és semmit nem bírok elviselni.

majga: neked még nem is reagáltam, hogy gratulálok! Végre vki, aki a 3-at várja :D

Nika: gyógypuszik innen is mennek. MArcinál is így kezdődött, aztán el kezdett hányni. Majd hasmenés....de ma már ment bölcsibe, sőt, mehetett volna tegnap is, de nem mertem még, nehogy befosson :oops: Amúgy olyan büszke vagyok rá! Már éjszakára sem kell neki pelus, pedig csak március végén lesz 3 éves! Mondjuk a nagyfiamnak már másfél évesen sem kellett pelenka alváshoz, de MArci olyan más, olyan kis önfejű!

chamomilla
Pécs
 
 


jé, ma vagyok 8 hetes :o a védőnőhöz akkor nem kell beutaló a kiskönyv miatt, elég ha a múltkori uh papírral megkeresem az illetékest?

na felhívom a férjem, hogy mi van a gyerekkel, kezd para lenni, lehet hogy most repülnöm kell a bölcsibe. A nagyot elvitte az apja, így most kicsit nyugi lesz. Nagyon nem várom a 24-ét, a műtétet.....úgy döntöttem, napközben vele leszek végig, de éjszakára nem maradok bent, majd az apja. NEm hiszem hogy kibírnám, hogy ott ülök mellette a széken. Ha kapok ágyat, akkor maradok éjjelre is, habár a férjem nagyon nem rajong érte, hogy terhesen, meg hogy rosszul vagyok, ott éjszakázzak. De úgy sajnálom a kisfiam, a mandulaműtét olyan rossz, ő meg extrán nyafka :cry: :cry: :cry:
chamomilla
Pécs
 
 


ja bog, akkor ne küldjem pedinek a korolent???

chamomilla
Pécs
 
 


nem influenzás:) mandulagyulladása van szokásos.csak kicsit jobban lázas :( kapott antibigyót és szerdán kell visszamenni.Kicsit a láz gyötri a gyereket de holnapra már sokkal jobban lesz.első nap mindig ilyen.:(

itt már nyomják hogy meghalt egy 38 éves férfi.ja és mellékesen említik csak hogy kórosan el volt hízva szóval minden más baja is lehetett az ürgének.nem mondom hogy nem sajnálom de nem kell riogatni az embert.Gergő be van amúgy oltva.még november végén megkapta mind a háromra az oltást:)

Mi most apával nagyon rajta vagyunk hogy menjünk ki angliába.van ismerős már egy éve kint élnek a családdal nyár vége felé tervezzük ha egy kis kezdőpénzt össze tudunk szedni.

csajok ha nyár felé hazajön Bogi csinálhatnánk valahol egy közös topiktalit :) ki van benne?

Bogi: engem érdekelnek ezek a dolgok leírhatod legfeljebb akit nem érdekel lapoz vagy teker vagy amit szeretne:):):)

Kati: én a horváth ilonából tanultam meg főzni:) imádtam csak elkeveredett valahová a könyvem és nem is lehet kapni:( anyósnak van egy de ő meg nem adja oda nekünk :):(

Bogikám drága :D lehet egy fogyózónak csiklandozni iylen képekkel a bélbolyhait????? ejnye bejnye :)

Gyerekem már kezd jól lenni:) egész nap alig evett most meg azt mondja éhes :) meg is ette a paprikáskrumplija maradékát:) hat az antibigyó is lassan :)

selyem elfogadtalak felvettelek a csoportomba is :) majd körbenézek és a többieket is felveszem :) azt ott lehet online dumcsizni ha éppen ott van valaki :)

Dike az már simán lehet a babóca :):):)

Csajok köszike a sok sok gyógypuszit :) hatott mert már sokkal jobban van :)

cham: gergő is hányt éjszaka de csak a slejm jött ki semmi kaja és azóta sem :(:)

nika70
Salgótarján
 
 


Cham elég az a lelet, amit a múltkor kaptál! Kihez tartozol?

Nika jobbulást Gergőnek! Puszikázom!

Megyek is, csak benéztem, el kezdett vizesedni a bokám belülről, fáj is elég rendesen, holnap el kell mennem háziorvoshoz, lehet, hogy nem mehetek dolgozni, a védőnő mondta....

Kép
Kép

Moncsi
monalux
 
 


[quote="nika70"]
írta:
nika70Bogikám drága :D lehet egy fogyózónak csiklandozni iylen képekkel a bélbolyhait????? ejnye bejnye :)


nikával egyet értek :S !!!!!!!!! de nagyon klassz csomag... kapnék ilyet, bűnöznék egy kicsit az fix :)

na, nyomok egy zuuumbáááát!! kicsit megőrültem tőle, de képzeljétek reggel szebb volt már a pocim tőle, és kezdenek megjelenni a zsírpárnák alatt az izmok! legjobb!!!!!!!!!! és alig várom minden nap, hogy csinálhassam 8)

amúgy, lasagne-t csinálok holnapra, de szerintem vacsira is eszünk belőle egy kicsit :roll:

Kép
selyem
Pécs
 
 


Mona, sajnalom a vizesedest!:( Ez rossz tud lenni! Homeos bogyok vannak ra, nem draga es nagyon hatasos, ha erdekel megadom es egyaltalan nem fogsz vizesedni es terhesseg alatt siman szedhetok, sot ez kifejezetten terheseknek van.

Virag, szegeny BencUrka.:(:( Es nagyon maga alatt volt vagy hazafele mar megnyugodott? Gergoci elvezte a sok ehes tekintetet vagy neha ki is kerte maganak?:):)

Pedi, pihenjel!! Biztosan nagyon lefarasztott a reflexbol valo ugralas, meg szerencse, hogy nem rantottad meg magad. Hasad jol van, nem kemenyedik?? Apajad nagyon jo fej, hogy ilyen sokat dolgozik Miattatok. A legtobb pasi egy herevere.

Cham, a kianiiiiiit ne is emlitsd! Megveszek erte! Foleg a chilis csirket imadom! waaaa! Meg imadom az ubisalijukat es a szoja salijukat is. Ezer meg 1 eve nem ettem, folyik a nyalam!
Korolen, huuuu, nem is tudom. Ha Pedi elpostazza...akkor jo volna. Nem akarom Pedit nagy koltsegekbe verni, ha melle csatolja ezt is akkor szivesen, orommel es halas vagyok erte Neked es Pedinek is.

Pedi, Pedi, el tudod Nekem meg ezt a Cham fele cseppet is kuldeni? Nem akarok pofatlan lenni, ha nem, nem. Az az igazsag, hogy mar ez is igy is nagy szivesseg nekem, hogy azt feladod ami Neked megmaradt.

Nika, bocsika! Nita, Toled is! Eeeeeeefelejtettem, hogy Nektek ilyentet nem szabad. Amugy meg tok sz.r! Nehogyma` azt hidd, hogy finom! Csak jol nez ki! Olyan ez, mint nemelyik sznob kaja. Jol nez ki de ize, mint a papire! Na, ez is olyan! hihi
Szerencsere "csak" mangyuszija van, ez jobb, mint az influ. ahh, ne is mondd, kabare amit otthon van h1n1 ugyben.
Vendég
 


pedi! ismerem ezt a kocsit, ez a 2. kedvencem!:)

cham! sajnálom a kisfiad:( igen elég h az uh papírral jelentkezel.

nika! én benne vagyok a taliba!:)

KépKép
dike
 
 


Nika: örülök hogy jobban van Gergő :D tényleg hatottak a gyógypuszik :D
Jaj ezt a h1n1-et ne is említsd :roll: :shock: Riogassák itten az embereket,már én is tök kész vok :roll:

Kismamák,ti hogy vagytok ezzel a témával?oltatni vagy nem oltatni? :roll: :shock:

Mona:sajnálom a vizesedést :!:

Cham:gratu a 8.héthez :D :D :D Vááááá de jóóóó :D Hogy vagy?hogy viseled a kismamiságot?

addig beszéltetek a fánkról,amíg elpályáztam boltba és vettem :lol: Hát a házi azért jobb,ez nemvolt valami frankó :roll:
Kíváncsi vagyok mennyit híztam,kedden megyek védőnőhöz :D
:lol:
Vendég
 


Kati most aztán irulok-pirulok :):)

Bogi most olyan zavarban vagyok hogy juuuuuuuuuujjjjjjjjjjjjjj:):):):)
már alig várom a talinkat!!!!!!!!!!!!!
KÜLDJÉL NEKEM CSOLYAN CSOKÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍT!!!!!!!!!

Virág nagyon jól keleget Gergő:):)
Barnikám általában mindíg este 8-9 körül evett majd éjjel fél-2kor,ezután már csak reggel kb 6-7 között........szóval nem lehetett panaszom:):)

kezet foghatunk a gyerekek miatt!!!!!:):)

Cham védőnőhöz az első leletekkel kell menni...legalábbis itt nálunk így kell.......

NIka ÉN BENNE VAGYOK A TOPICTALIBA!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


én is benne vagyok a taliban! összeszedem útközben miát és már robogunk is. de nekem, vagyis nekünk csak gyerekekkel jó, mert mire pestre elmegyünk, addigra párszor szopiztatni kell. szóval valami szabadtéri gyerekek programot kell választani.

h1n1: én nem oltatok. ha elkapnám(de nem fogom), akkor már simán kikaphatják a babát. persze nagyon figyelek a tünetekre és azonnal dokihoz megyek, ha valamit észlelek.

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


Csajok, benne vagyok a taliban! DE van egy rossz hirem! Ez esetben hozzam kell igazodnotok! :lol: :lol: DE ne aggodjatok, megvarom mire mindenki megszul, Kati, Pedi, Mia, Rita es majd ekkor megyek, hogy mindenki ott lehessen, ne 9 honaposan kelljen utazgatni senkinek! Mia, Te mikorra vagy kiirva?? Vagy akkor mar varjam meg Monat es Diket is?? mmmmm, gondol, gondol.....szoval majd megyek! hihihihihiiiiiiii
Vendég
 


Bogárkám még jó hogy várj meg minket! Én viszem Chamot, Selymet! :) Meg a Babukat!

Kép
Kép

Moncsi
monalux
 
 


hé minket ki visz??? :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :oops: :oops:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


mona: szerintem annyit vártatok erre a csöppre, hogy vigyázz a vizesedéssel, mert baj lehet belőle, főleg ha már ilyen korán jelentkezik nálad. ha elküldenek pihenni, akkor menj el! nem tudnál négy órában dolgozni?

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


nita: ti jöttök bkv-val!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


Kati, nem szeretnék négy órában dolgozni, mert kb. ugyanannyit vagy inkább többet kapok ha táppénzre megyek!
És 4 órásként is egész napozni kell, mert nálunk csak egy "műszak" van!Holnap minden kiderül! Babukám az első, ha azt mondják, hogy pihi, akkor be is tartom!

Kép
Kép

Moncsi
monalux
 
 


vagy bogi felvesz a repülővel, amivel landol!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


MONA

Várandósság, szülés, szoptatás homeopátiás segítséggel

NATRIUM SULPHURICUM (ez a gyogyi neve)
A lábak és a bokák vizesednek, gyakran hasmenéssel jár együtt. Telt, hízásra hajlamos nőknél ajánlott inkább.

Sok ismerosom szedte mar ezt Mona, en is ezt fogom en alapjaraton is vizesedek! Hallgass Bogi oreganyadra es szedd, halat fogsz meg adni ezert, sot, imaba fogod foglalni a nevem!
Vendég
 


MONA ES BARKI akit erdekel a homeopatia terhesseg alatt, szules, szoptatas, stb. ugyben.

http://5mp.eu/fajlok/2009novemberibabak ... mp.eu_.pdf
Vendég
 


mona: ez a beszéd!!!!!

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


Kati bkv-zik a tököm..... :twisted: :twisted: :twisted:
mással sajna nem tudunk menni.......de nem lukasztok az tuti!!menjen csőőőőőőődbe!!!!!

Mona szerintem is pihenj a vizesedés nem játék..........toxémia is ki alakulhat.....

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


nita: ugye nem voltam bunkó?????

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


Sziasztok!

Bogárka, Cham! Talán egy oldallal ezelőtt írtam, hogy nekem a Korolent és a King-kongot együtt kellett szednem. Szóval, persze, hogy megy mind a kettő! :wink: Amúgy köszi a kérdést, pocak rendben van mostanság. A múltkori szúrkák most egyáltalán nincsenek, keményedés nagyon minimális, pedig néha el is felejtem bevenni az egyik magnerotot.(én csak napi kettőt szedek)
Du-ra teljesen rendbe jöttem. Elmentem jógára, a kedvem is jó lett, és nem is fáj semmim.

Nika! Örülök, hogy Gergő jobban van! A topiktali engem is érdekel, nagyon jó ötlet!

Cham! Én is az első leletet vittem a védőnőhöz. Hm, kínai, én is szeretem, de itt a környékünkön nincs egy normális kínai. Ez az zöldséges tészta, amit vasárnap csináltam, az is olyan kínais, de az nagyon light-os.

Kati! Neked elfelejtettem válaszolni egy tegnapi kérdésre, vagy maira már nem is tudom. Szóval, a listánkon szerepel:lepedő, ágynemű garnitúra, kis kád állvánnyal, vízhő-és szobahőmérő, körömvágó csipesz, fésű, orrszívó porszívóhoz, lázmérő, bébiőr, textil pelenka és textil tetra fürdőlepedő, pelenkatároló kuka, pelenkázó alátét. Kb ennyi, de még tuti lesz mit venni.

Mona! Nagyon okosan gondolkodsz! Ha azt mondják pihi, akkor pihi, nincs mese. Csak az öregasszony meg húzzon el a rákba!

Dike! Ebben az elefáni babadiszkontba rengeteg babakocsi van, és megmutatják, összerakják. Szóval, oda érdemes lenne elmennetek, ha van rá módotok. Nem azért, hogy ott kell megvenni, de hogy lásd őket!

Nita! Katinak igaza van a dkv-val kapcsolatban, úgy is gondolom Pesten lenne a tali, vagy nem?

Mia! Én sem oltatok! Tavaly sem tettem, és idén sem, és nem is parázok! Szerintem ez is fejben dől el elsősorban! :wink:
pedi
Kalocsa
 
 


Na, Nita most nézem, hogy én egy új járgány találtam Neked, dkv! :oops: :lol: :lol: :lol:
pedi
Kalocsa
 
 


Kati! Köszi ez nagyon hasznos, le is mentettem!
Esetleg, ha úgy találod vmit kihagytam a listából, szólj rám légyszi! :wink:
pedi
Kalocsa
 
 


Katocam,de kis humorosak vagyunk ma!:):) Ha Nita udvaran landolna a British Airways gepe, tuti infarktust kapn a nyanya, azt hinne egihaboru van! Nita, ha gondolod mehetek arra is! :lol: :lol:
Vendég
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: