Sziasztok!
Köszönöm az infókat

!
3 év gyes juhúúúú-juhuuuu

.
Pocok!
A tgyás nem gáz, mert amúgyis csak 150-re voltam bejelentve, tehát alig kaptam több tgyást.
Meló milyen

?
Boo!
A csokin én sem osztoztam, még a tesómét is megettem

. Csórikámnak dugdosnia kellett előlem

.
KAty!
Csütörtök nekem jó

. De Lois feltétele rám is vonatkozik (idő)

.
Én úgyanígy voltam már többször pár éve: volt, hogy hagytam szüneteket a fog.gátló. szedésében, mivel évekig szedtem. Apának persze hiába mondtam, hogy vigyázzon, az esetek felében rosszul sült el

. Ebből is látszik, hogy ő se esett volna kétségbe, ha teherbe esek, de akkor még nem akartuk, a vivánál dolgoztam, építkeztünk... Aztán mikor negatív lett a teszt, vagy megjött, mindig csalódott voltam mégis

.
Amúgy (mikorra) tervezitek?
Körkérdés!
Hisztivel hogy álltok? Mert Botond pár napja iszonyat hisztérika, főleg mikor álmos

. Vagyis nem is klasszikus hiszti, hanem igazi elkeseredett világvége sírás, közben persze vegyem fel, és azonnal hagy kapja meg, amit akar különben belehal

.De komolyan, nekem a szívem szakad bele, és össze is vesztem apával, hogy márpedig ez igazi szomorú sírás... De nem!
Egyszerűen elcsesztem a gyerekemet

.
Megszoktam, hogy jó természetű és jólnevelt is (

),és nincs vele gond. Így szépen lassan hagytam elkanászodni, és első szóra pattanok neki, totál kihasznál

. A következetesség csírája is elveszett belőlem, mert jön a nagy boci szemeivel, és azonnal elolvadok

.
Apa viszont nagyon nem bírja a nyígást, és ő meg túlreagálja a hisztiket (egyből bünti, meg szankciók). Így csóri gyerek viszont totál összezavarodik (gondolom). Szóval most jól megreformáljuk magunkat

. Ha hiszti van, anya keménykedik (próbál

), apa meg némán egyetért (próbál)

.
Meglátjuk...
Nálatok ki fegyelmez? Mondjuk nálunk ugye apa sokat itthon van napközben is...
Tudjátok, akiről írtam a múltkor a faros-szüléses sztorit, és a 3. babáját várja, ma elég rossz híreket kapott

. Elment dokihoz, mert vmi szivárgott belőle, és nagyon szúrt, meg keményedett a hasa. A dokija nem tudta megmondani, hogy magzatvíz-e (amúgy egy idióta kontár f@sz

), de azt mondta még elegendő a mennyisége. Most feküdnie kell szigorúan, és ha nem javul a helyzet pénteken befekteti. A gáz az, hogy 28 hetes, és a doki szerint alig egy kiló a baba

. És azt már több doki is megmondta neki, hogy a terhessége körüli problémákat az előző szülés következményei okozzák

. Szegény nagyon kivan...

.