[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/session.php on line 1627: Undefined array key "is_developer"
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4773: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4775: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4776: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4777: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4782: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
2011 pocakosai és babásai - Babanet.hu
Új privát üzeneted érkezett!

Mona, jó éjt!!!!!!!!! (6 óra alvás kevés????? Lesz még olyan idő, amikor azért rimánkodsz, hogy jaj Istenem, csak aludhassak végre 6 órát!!!!!!!!!! hihihihihi (bocsi, csak gonoszkodtam,de nagyon szeretlek, ugye tudod?!!!!! Puszika)

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


[quote="beze"]k írta:bezeati, persze, hogy jó!
Hát én nem találtam viccesnek, de örülök, hogy te igen. :wink:


remélem a hiba nem az én készülékemben van, mert itt mindenki jót derült a "dolgon". :wink: :wink: :wink:

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


Viragomm, elhiszem es tudom is, hogy az az igazan polgartikkaszto amikor el kell menni itthonrol es cuccolni kell. DE Kiskerifiam rendben van es en happy!!:):) OOOOOOOOOOOooooooo, hogy rugom valagba azt a nagy s@ggedet! De nagy s@ggged van TE! hmmmm!!!! Most, hogy mondod, tenyleg! Oly` terebelyes, hogy Apa is elferne rajta! aaaaa, nemaaaaaa`! Az oke, hogy a hasad meg nem a regi de a s@gged ne bancsad maaaa`! Nem artott az Neked!:):) :lol: :lol: Sztem meg az tok szexi, ha egy no vekony de a s@gge meg ugy van! Bocsi, a pasikat szeretem de en ezzel igy vagyok. :wink: A haskod meg majd visszaall! Jut eszembe, konnyu hasas gyakorlat. Fekvotamasz allas! Egyenes test vagyis torzs es igy tartod magad 1 percig! Ezt most is csinalhatod! Probald ki! :wink:

En ma csak foztem es 2 barinommmel csacsogtam skypen! Ez volt a mai nap. Ja, es mostam is! Nagyon izgi nap volt de kint omlott az eso igy nem mozdultam ki! :?
Vendég
 

 
 

Léptem hajat mosni... holnap megint jövős-menős napunk lesz. Megyünk adós papírokat intézni. Még az a szerencse, hogy a színház, ahol a Zuram dolgozik meg a suli, ahol tanítok, közel vannak egymáshoz.

Még lehet, hogy bekukkantok, ha kész vagyok, ha mégse, akkor GUD NÁJT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


Pedi, most lattam, hogy irtal! Nem tudom miert de sokszor hiaba nezek vissza nem jelennek meg uzenetek. Most lattam, hogy mar reges-regen valaszoltal! Es orulok, hogy ma minden jo volt!!:):) Holnap is legyen ilyen napod! Es ma jo ejjeled!

Majga, Teged is most lattalak! A ket skacodat, hogy hivjak? Az Eszter az szep nev. A Tesom pedig Lacika, igy no komment! :lol: :D :D
Vendég
 


Bogi, jót kacagtam a s@ggemről alkotott véleményeden! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
A hasgyakorlatot majd kipróbálom, köszi! :D Pusszzzzzzzzzzz!

Na tényleg megyek hajat mosni...

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


Jöttem én is, olyan jó kis traccsparti van itten! :lol:

Kati! Bizony Te Bogikád is van már 2kg, sőt, szerintem még több! Igen ez a padló lesz a gyerkőcszobában. Ugye mindenképpen világosat akartam, és annyira örülök ennek, mert ugye-mint azt már korábban mondtam-nem vagyok egy laminált kedvelő, de ez is olyan mint a hálósunk, hogy nem az a klasszikus, inkább a bambusz minta látszik, mintsem az összeillesztések.
Nagyon tetszik a babaszőnyeg!
Ami a szabadidőruhás babakocsi tolást illeti, én biztos azért gondolkodom így, mert nincs egy normális szabadidőm sem. Van egy csomó, de mind csak addig néz ki jól, amíg megveszem, mert amint elkezdem hordani, én tuti vagy leolajozom, vagy kiszakítom, vagy történik vele vmi ami miatt már nem mehetek vele a városba. :oops: (Szóval, itt a hiba az "én készülékemben" van! :lol: ) Viszont anyósékhoz, meg a kisboltba azért én is átmegyek benne, csak fel a városba nem.

Beze! Na, hallod, ez a Te anyósod nem semmi! Én komolyan újraolvastam a mondatod, hogy jól látok-e?! Nyugodalmas jó éjszakát Nektek!

Mona! Akkor én most elárulom Neked, hogy a hájas pocinak ehhez semmi köze. Az én egyik rokonom tényleg hájas volt, amikor kismami lett, és mindig annyira jó képeket kapott. Ez nagyban függ az uh géptől, meg a baba elhelyezkedésétől is. Sajnálom a tegnapi öreglányos sztorit, és nagyon szurkolok, hogy összejöjjön az intézet. Neked most nem szabad idegeskedned!

Csillag! Nem semmi napod volt hallod, ilyen pici babával ennyiszer visszamenni, nem csoda, hogy nem vártad meg a dokit.

Az előbb el is felejtettem mondani, hogy megvan az összes nst időpontunk és a 36.hetes uh is!

Nita! Tényleg nagyon boldog vagyok, annyira jó volt látni a picurkát, és úgy megnyugodtam, hogy minden rendben. Nem utolsó sorban a legjobb volt a mai napban, hogy az egész napot együtt töltöttük a férjemmel!
pedi
Kalocsa
 
 


GudNajtViragom, en is mentem csucsukalni!

Pedi, latom irtal, de elkoszonom mert leborulok csak nem a labaitok elott hanem a szekrol!
Holnap irok!

Jo ejt! PuszPusz!
Vendég
 


selyem: köszi igen megnéztük :) az egyiket pc-n is lehet csinálni :)

Mona: tündérbogár kismanód van :)

cham: drága sajnálom hogy nehezebb volt a vizsga:( drukk hogy sikerüljön mert hiányoznál ha világgá futnál :( :roll: most értem az örömhírhez :) gratulálok :):) de jóóóóó

Majga: de édes :):) aztaa nem semmit híztál :) és nagyon ügyesen le is adtad :)
nem láttátok mi van a lába közt, igaz ilyenkor még azért nehezebben lehet látni :)hogy lehet téged megtalálni facebookon? vagy megtalálsz engem? Gürtler Mónika Salgótarján

csillag szupi hogy nem érezte már a doki a sérvet :) nem is fog kijönni újra :)

dike: olyan nagyon finoman nem érzel olyat mintha bugyognának a beleid? (bocsika nem tudom másként fogalmazni) na mert az már a babóka:) én is csak később jöttem rá hogy amit éreztem korábban az már Gergő volt :)

nika70
Salgótarján
 
 


NIKA ELVILEG BEJELÖLTELEK:MAJOR GÁBORNÉ

KépKépKépKép
Kép
majga
Dabas
 
 


ok köszi

nika70
Salgótarján
 
 


megvagy :)

nika70
Salgótarján
 
 


GYAKORLATILAG IS:D

ISZONYAT ÉDES KIS KEREKPOFIS KISFIAD VAN:D

KépKépKépKép
Kép
majga
Dabas
 
 


köszönöm szépen :) azért te sem panaszkodhatsz :) szép család vagytok :)

nika70
Salgótarján
 
 


OHH :oops: :oops: :oops: KÖSZI :roll:

KépKépKépKép
Kép
majga
Dabas
 
 


sziasztok, jó reggelt!!!!

el sem hiszitek, hogy este 10-től ma reggel fél7-ig FOLYAMATOSAN aludtam. és nem forgolódtam, ébredeztem stb. még álmodtam is!!!!!!!!!!!!

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


Hú mennyit írtatok! Nem is tudok reagálni, mert rohanok az indexemért!

ja de, selyem nagyon cukik a nyuszik!

kati: örülök, hogy jól aludtál!

beze: mennyit kellett várni Lexire a PCOS-sal? Amúgy hihetetlen, hogy milyen sok nőnek van ilyen gondja! Az biztos hogy egy jó endokrinológus kell ilyenkor, nőgyógyik erre nincsenek kiképezve.

most is rohadtul hányingerem van, de ittam bolti kakaót, valahogy az jó neki....na megyek hajat vasalni és irány az egyetem.

már csak a biostatisztika van, elvileg hétfőn megyek, de lehet még átpakolom szerdára, semmi kedvem ráhangolódni, azt sem tudom mi az a tantárgy. az élettannak nagyon örülök, 9 kredites tárgy, nagyon nem mindegy....meg az anatómia mellett a legnehezebb...komolyan, mondtam is a férjemnek az egész közgáz egyetem alatt államvizsgával együtt nem tanultam ennyit, mint erre az egy rohadt vizsgára.

Na majd jövök még ma és reagálok mindenkinek meg írok sokat:D oés remélem nem hányom magam össze a buszon.....(nektek használt a B6? szerintem szart sem ér....pedig múltkor már ampullából ittam ki.....)
chamomilla
Pécs
 
 


Dr. Cham! Gratulalok a vizsgadhoz! Ugyes csaj vagy! Lattam feszbukon mit osszemarhultatok vizsga elotti nap, szetrohogtem aZagyam!:):)-es ekkor meg szepen fogalmaztam! hihihihi Jo, hat tudom Nektek nem volt humoros de igy kivulallokent....szoval mokas volt! A hanyingert sajnalom, jo volna ha ezt megusznad.

Pedi, gratulalok a kis 2 kiloshoz!!! :D :D Es megvannak az nst idopontjaid?? huuuu,dekomoly!! Es milyen erzes pszichesen, hogy mar nst-kre kell menned es hamrosan szulsz?? Fel lehet ezt igy fogni??

Kati, orulok, hogy jol alukaltal! Ma, en is! Meg almodtam is! Ugy latszik ossze vagyunk kotve! Es en is reggel 7kor ebredtem es este kb. 10kor alhattam el! hihihihi ez milyen!!!:) :lol: :lol: Ma micsinalsz anyukam?

Nika, Majga, Ti itten jelolgetitek egymast?? Osztezigy korrekt szerintetek Velunk szemben? :lol: :lol: :lol: :lol:

Majga, Te, hogy vagy? Vannak hanyingerek vagy hasonlok? Es az elozo 2 terhesseged milyen volt?
Vendég
 


cham: ez ismerős. én anatómia vizsgára a gyógypeden többet tanultam, mint az előző államvizsgámra!!!! és el is hasaltam elsőre. aztán anat II az már 3-as lett elsőre!!!!(kocka voltam!!!hihihi)

én ma a jó éjszakának köszönhetően sütök egy kis szalagos fánkot az apósomnak, mert imádja!!!! meg persze magunknak is. nesze kilók!!! :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


bogikám: tök jó, hogy együtt alszunk!!! :lol: :lol: :lol:

most hívott a szülésznőnk, hogy utána kérdezett és nem kell eredeti házasságit kérni, elég ha én itthon lefénymásolom. tök jó. fel is tettem neki egy pár kérdést neki.
mi saját hálóingben fogunk szülni. erre majd veszek valami óccsó vacakot és szerintem kidobom utána és kész, mert tutira koszos lesz.
babának lehet vinni cuccot a bent tartózkodás idejére, de nem muszáj. ezzel úgy vagyok, hogy összapakolom itthon és majd meglátom, hogy a szobatársaknek miben lesznek a gyerekeik, mert a véleményem az, hogy 3 napot elvan a gyerek a kórháziban én pedig nem indítok nagymosással, amikor hazajövünk.

peditől kérdezted, de én is válaszolok. Félelmetes, hogy már tudom mikor kell mennem nst-re. el sem hiszem. nekem is már vannak időpontjaim. 26-án 11.30kor kezdem, aztán minden szerdán 11.30.
te mit csinálsz ma?

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


Kati, tok jo, hogy tudtal beszelni a szulesznovel. Egy gonddal kevesebb, kaptal valaszt, tisztabb a kep is.
En is igy csinalnam, mint Te! Vinnek be cuccot gyereknek de nem feltetlen hasznalnam. A korhaz ugyis olyan, olyan...kenyszer egy helyzet, ott aztan tok mindegy mi van rajta, nem ez szamit, nem divatbemutato.
nst idopont Neked is van? Nem is olvastam pedig biztosan irtad, ne haragudj! De durrrrrvaaaaa!! Te is mar akkor fejben ott vagy a szeren!:) :wink: Es hogyan szulsz, mehet a termeszetes ut vagy csaszi lesz?
Vendég
 


Kati, ja, ma takaritok. Az egesz lakast, furdot, mindent. Holnap mar nem lesz kedvem, hetvegen meg dolgozom. grrrr!! Neked, mai nap a fankon kivul? Pihizel?
Vendég
 


bogi: már túl vagyok a rendrakáson, fürdő takarításon. és kicserélgettem a fogantyúkat bogi szekrényén.
aztán nemsokára indulok anyósékhoz fánkozni.

kórházi cuccot babának itthon összekészítem, aztán apa vagy begozza, vagy nem.
van már természetgyogyid?

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


Kati, ugyi vagy! Jo fankozast es tracccsolas anyospajtassal!

Igen, van mar termszetgyogyi, Pedi! :lol: Viccen kivul, igen van! Ma mar kezdem is a kurat!+a Pedi csodaszerei.
Vendég
 


Sziasztok!

Gyors leszek, mert én ezer dolgom van! Én is jót aludtam, ésssss először aludtam 7:48ig hétköznap, mióta itthon vagyok. Mindig ébredni szoktam a férjemmel.

Cham! Nekem nem segített a B6 a hányinger ellen, sőt semmi sem. Jó nagyokat sóhajtottam és minden nap olyan dél körül elmúlt.

Bogárka! Hát nagyon izgi! Visszafelé számolok! Érdekes kettősség van bennem. Nagyon élvezem ezt az állapotot, de egyszerűen annyira szeretném már magamhoz ölelni ezt a kis embert! Aztán ott van a kórház, még mindig parázok, de bízom benne, hogy tényleg gyorsan elmegy majd az a pár nap.

Kati! Örülök, hogy Te is jól aludtál. Ma én is sütni akarok fánkot, illetve ez nem fánk, hanem úgy hívják, hogy Herőce. Nekem a fánk valahogy nem ment eddig, és most nincs is nagyon időm ezzel tökölni, így marad az egyszerűbb változat! Én is akartam kérdezni, hogy mikor mész a szemészhez? Mondtad, hogy majd Ő mondja rá az Áment a szülés kimenetelére!

Jaj, bocs csajok, de most mennem kell! Nemsokára jön az egyik barátnőm a kisfiával, addig még be kell gyújtanom, meg fel kellene porszívóznom, meg akarok sütni kiflit is! :oops:
pedi
Kalocsa
 
 


ja! szemészhez is 26-án megyek, amikor az első nst-re. akkor fog feljönni a dokim a szemészhez és megbeszélik, de én nagyon szeretnék természetesen szülni!!!

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


pedi: szuper, hogy te is jól aludtál!!!! még sok-sok ilyen éjszakát kívánok magunknak!!! :wink: :wink: :wink:

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


Sziasztok!!!!!!

Mona majd leszel te még vékonyabb akkor is!!!!!!:)

Bogi te már nagyon jól ismersz!!!!!:)isteni finom tápot küldtem volna:):):)

kora reggel itt röhögtetsz,............hogy mekkor s@gge van Virágnak:):):)

Pedi lesz még sok ilyen nap mikor már 3-ban töltötök egy pár szép napot!!!!!:)):
ne félj a kórháztól.....gyönyörködsz a babádba és jókat beszélgetsz a szobatársakkal!!!!!
de ha kell szivesen fel is hívlak majd!!!!!:):)

Kati szupi hogy jól aludtál:)
én is miután api leszált rólam:):):):)

a baba kórházi cuccokkal jól gondolod hogy elvan a abab 3 napot kórházi cuccba is......

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Pedi, csak ovatosan ezzel a sok mindennel! A kifli biztosan fini lesz. Ma mindenki sut. Akkor en meg sutok bagettet! Illetve csak kirantom a melyhutobol es bevagom a sutttttttooobeeee!:):)hihi, tudom nem egeszseges de vagyom egy kis fini illatra es ez gyorsan meg is van. Barna, teljes kiorlesu, ez legalabb pozitivum benne.hihi

Kati, akkor szoritok, hogy mehessen a termeszetes ut! Jol kitoltak ezt a megbeszelest. Marmint idoben, Neked, hiszen mar alig van idod hatra.
Vendég
 


Én nekem minél többedik baba,annál rosszabb.....

Az első "tünetmentes" volt,soha semmi gond....

A másodikkal 3 hétig 4kézláb etettem az elsőt,annyira szarul voltam,nem bírtam felkelni se...

Most meg folyton émelygek,szédelgek...de már 2 hónapja!!!!!

Akkor,hogy senki se sértődjön meg,és fair play maradjon:D

Major Gáborné néven lehet engem megtalálni,Dabas,25 év...

Hajrá csajok:D
bejelöléskor azért írjátok oda,hogy mi itt a nevetek:D

KépKépKépKép
Kép
majga
Dabas
 
 


sziasztok
nagyon rossz éjszakánk volt :( Gergőnek este már 37,7 volt levonás után kapott nurofent aztán hajnali fél háromkor 38,2 megint lázcsillapító majd reggel 38,1 megint lázcsillapító mot megyünk majd a dokihoz.

Bogi csibe drága imádlak szeretlek :) majga kiírta a nevét :):):)

nika70
Salgótarján
 
 


Nita, orulok, hogy jot nevettel igy kora delelott.:):):) En is mindig jokat derulok a poenjaidon. Illetve Nekem...poen!hehe

Pedi, igaza van Nitanak, a korhaztol no paranoid, eldumalsz a tobbi anyukaval, ott lesz a babatok, Apa is bejar majd, setalgatsz, leskelsz, ahhh, jo lesz az! Ugyis a kisbaba korul fog forogni minden gondolatod!
Vendég
 


Nika, en is csippantalak beeeebiiii!!! Huuu, remelem nem ezt a hulye H1N1 kapta el. Jobbulast a kis Draganak! El ne kapdd! Itt egyebkent egesz London beteg, minden 2. ember. Nagyon nagy dobra nem verik, ugy kezelik, mint barmilyen mas influenzat. Van oltas, gyogyi de nem fokozzak a hangulatot, mint tavaly tettek otthon. Most is tulspirazzak vagy most szerenyebben megy a gyogyszerbiznisz otthon?

Majga! Nem semmi milyen rosszul voltal a 2. gyerekkel! huuuuu! Most azert kicsit jobban vagy ez is valami!
Koszi a neved!:):)
Vendég
 


Majga bejelöltelek facebookon de elfelejtettem oda írni hogy én vagyok,.............Mészáros Anita:)

NIka Gergőnek jobbulást!!!!!:):)

Bogi mikor jössz legközelebb M.o-ra???????

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Már vissza is vagy igazolva drága Nita!!!!:D

KépKépKépKép
Kép
majga
Dabas
 
 


Nita, nem tudom meg mikor megyek. Egyelore nincs ra keret. Szeretnek mielobb de sajna ez sem tolem fugg.:(:(:(

Majga, megyek megkereslek!
Vendég
 


Bogi ha majd lesz rá keret és jössz akkor látogass meg:):):)
nekünk muszáj taliznunk!!!!!legalább is úgy érzem:):)

Majga látom:)nagyon szép pár vagytok és a gyerekek is gyönyörűek......egyébként nagyon ismerős vagy nekem:)

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Igen Nita,ezt én is érzem....valahonnan...de honnan a lópikulából?????

Bogárka te is megvagy:D

KépKépKépKép
Kép
majga
Dabas
 
 


Majga ez jó kérdés? :P :P :P :P majd csak rájövünk:) :roll: :twisted:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


jajj csajok annyira fáj a fejem,hogy már hányingerem van tőle!!!!!!:( :cry:

KépKépKépKép
Kép
majga
Dabas
 
 


nita: szerintem egyszerűen az aurád olyan kedves, mert én is mindig azt gondolom, hogy ismerlek téged valahonnan.
köszi a megerősítést a ruhákkal kapcsolatban.

majga: nagyon sajnálom, hogy ennyire megviseltek a többedik terhességeid. akkor lehet a második nekem sem lesz ennyire fenékig tejfel? na mindegy, majd lesz valamilyen.

pedi: miket írtál össze, hogy venni kell?
hova mentek vásárolni pesten?

bogi: nyami bagett!!! szívesebben ennék, mint fánkot. annyira nem ugrálok érte. egyet ettem eddig.

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


na, csajszik megjöttem :)

kati: a légzésfigyelő... azért nem fogok venni, mert szerintem sokszor felesleges. így is mindig figyelni fogom, nem kell ahhoz egy kütyű 30ért. nem, téged durungollak le megint, csak én tudom hogy nem fogok ennyit költeni rá... szép rucik lesznek rajta, de lehet hogy pl ilyen szőnyeget is veszek vaterán, tesz-veszen potom pénzért. olyan hamar nőnek az első 3-4 évben, hogy szerintem pénzkidobás. mondjuk, ha úgy veszed hogy az utána következő porontyot is kiszolgálja, akkor talán úgy anyagilag jól jössz ki. nem néztek le senkit, aki költ a gyerekre. ha megteheti, hát tegye. én is megtehetném, de feleslegesnek tartom, ezért nem :)
katám, remélem nincs harag ;)

a fánkot én is szeretem. néha megkívánom, csak az a baj hogy kb 2-t tudok megenni belőle, azért nem nem éri meg nekiállni sem :)?
és különben sem lesz olyan szép fehér gallérja...te hogy csinálod? raksz bele te is egy kis páleszt? :)

majga: csak elmúlik lassan a rosszullét...azt mondják 14.ig hétig mindenki túl van rajta. amúgy, hogy vagy? van már pocakkezdeményed?

bog: ööörülökkk a termgyógyásznak. mit fog csinálni? hogy zajlik egy ilyen? mikor mész?

Kép
selyem
Pécs
 
 


Nita, igen, jol irjak a csajok, nagyon kulonleges energiakat bocsatasz ki magadbol! Majga Te is! Ezert erzitek, hogy ismeritek egymast, azonos aaaaa, nem is tudom, hogyan irjam. A rezgesszintetek. Hogy mondjak ezt? Tudjatok!!! NA!! Segitsetek! Megvan! Az egy hullamhossz!! De az is lehet, hogy elozo eletetekben mar talalkoztatok! :lol: :lol: :lol: Viccen kivul, Nita Neked tenyleg olyan lagy a kisugarzasod! Mintha valoban latott mar volna az ember. Kiveve ha nyanyat latod! Akkor Te vagy a sotet oldaaaaaal!! hhihiiahahhahaahaheheheee

Kati, kuldok bagettetttttt!!!! Te meg lokd ide a fankod! :lol: :lol:
Vendég
 


Nita, ja, talizunk ne aggodj!! :D :D :D Mar alig varom, keszitsd a rekeszizmod! hihiiiiiiii
Vendég
 


NA AKKOR MOST MÁR TÖLTÖK FEL KÉPET A POCAKOM MÉRETÉRŐL....A DOKI SE HITTE EL...AZT HITTE,HOGY PUFFASZTÓSAT ETTEM...

ESTÉRE FENN LESZ!!!!

KépKépKépKép
Kép
majga
Dabas
 
 


majga: várjuk ;)

Kép
selyem
Pécs
 
 


Majga, sajnalom, hogy ennyire faj a fejed. Rita, aloe gel-t iszik es azt mondja elmult tole neki. Egy masik csaj pedig Omega 3 kapszulat szed napi 3x es semmi baja tole pedig gyakran fajt terhesseg alatt feje de miota szedi meg frontra sem reagal. Ha gondolod...probald meg valamelyiket. Az omega egyebkent is kell a magzatnak.:):):)

Selyem, ha nem haragszol inkabb nem irom le, hogyan zajlik egy ilyen mert aki materialista es nem hisz masban es hokuszpokusznak veli ezt azzal csak kirohogtetem magam. Mondjuk mar igy is miutan ezt a ket sort elolvasta.:):) Nem tudom kinek mi errol a velemenye ezert inkabb magamban tartanam.+gyogycseppeket es teakat kell bevinnem. Szerencsere a hormonokat igy meguszom. Raadasul mivel orvosi papirom van a betegsegrol igy nem is draga ez az egesz, tok jol jarok, foleg ha hatasos is lesz. A lelki resze fontos nekem ezt ugyis erezni fogom 2-3 het mulva. Heti 1x kell menni es itthon kell csinalni gyakorlatokat. Kiderul, de sajna en hormont nem szedhetek igy muszaj mas alternativat keresnem.
Vendég
 


Majga, varjuk, varjuk, varjuk!!!!! :D :D :D
Vendég
 


selyem: dehogy sértődök meg. mi a légzésfigyelőt főleg a bébiőr miatt vettük meg, mert külön szobában lesz a drágaságunk, nem velünk.
én is vennék vaterán, de apa nem kultiválja a dolgot. azt vallja, hogy nem azért dolgozik...
én megvenném neki ott is. amíg előteremti, addig nem ellenkezek... :roll: :roll: :roll: :lol: :lol: :lol:
nekem van szalagja. én a horváth ilona szakácskönyvből csinálom.
van benne sütőrum, de pálesz nincs.
vizsgáid?

bogi: kérem a bagettet. küldöm a fánkot.

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


Lycopodium SEGÍTETT KB 2 ÓRÁN ÁT...OMEGÁT SZEDEK,BENNE VAN A KISMAMA VITAMINOMBAN...MAJD CSAK LESZ VALAMI...MEGYEK LEDŐLÖK,LEHET MENNEM KELL A SRÁCOKÉRT AZ OVIBA,MERT APA NEM ÉR HAZA:(

KépKépKépKép
Kép
majga
Dabas
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: