sziasztok! köszi mindenkinek!
Addisz! nem értettem én sem ezt az egészet, mert a vörösvári úti rendelőben voltam és azt hittem, h ez a Margithoz tartozik, csak oda van kihelyezve. mivel még sosem voltam ott. és amikor felhívtam a honlapon található számot, egyből oda irányítottak, gondoltam jó, biztos ott van a nőgyógyászati részleg.

de tegnap este megint kutakodtam és rájöttem, h nagyon nem úgy van, ahogy gondoltam. csak a telefon alapján félreértettem az egészet, meg hát tényleg nem voltam még ott soha... Czeiner meg nem mondott erről semmit, csak hogy menjek az én kerületembe...
na mindegy, most már végképp tanácstalan vagyok, hogy hová menjek a 12 hetesre, de hétfőn megyek a háziorvosomhoz és megtudakolom hogy van ez akkor ha nincs pesti címem. lehet h akkor abba a kerületbe kell mennem, ahol az egyetem van, mert még nappalin vagyok ott. az meg a János lenne, ami szintén közel van nekem.
szóval én még adatokat mindig nem tudok, vagyis kórházat meg orvost, hamarosan lesz remélem, de annyit beírhatsz nekem is, h 27 év, augusztus 25 a szülés várható ideje és Zénó vagy Milla a baba neve

és nincs tesó. így legalább én is félig már köztetek lehetek!
köszi szépen!
p