A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "Budai Meddõségi Centrumba járunk"

Két tapétacsík feltétele közben olvaslak benneteket.

Valaki kérdezte a vércsoport vérvételt. Nekem anno S azt mondta, hogy azért kell többször nézni, mert bár ritkán, de az Rh faktor változhat, és akkor az ellenanyaggal gond lehet.

Andi
Nagyon jó színeket választottál, és a matricák is nagyon szépek.
Ja és a tejbegrízt ki fogom próbálni.

Béku
Nálunk se lesz gyerek szoba egyenlőre. A hálót azért tapétázom, hogy hátha nagyobb kedvvel jön hozzák a picur.

Azt a daratortát leírod?
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára vnbeni 2011.01.11 23:18-kor.
vnbeni

Vnbeni: a sütős tejbegríz tortára gondoltál?
nem próbáltam,csak mire Andi írta a sütés nélküli változatot, addigra ezt találtam:

Hozzávalók:

* 7,5 dl tej
* 5 evőkanál gríz
* 1 csomag sütőpor
* 2 evőkanál kristálycukor
* 1 db őszibarack
* barnacukor
* fahéj

Elkészítés:

A tejet felforraljuk, belerakjuk a grízt, és amikor majdnem kész, hozzáadjuk a sütőport. Beleöntjük egy kerek tortaformába, és 20 percig 200 fokon sütjük. Végül az őszibarackot apró darabokra vágjuk, és a torta tetejére tesszük, aztán megszórjuk fahéjjal és barnacukorral.

Ha a darafelfújtra gondolsz,neten ezt találtam,mert amúgy én nem szoktam méricskélni,mindent ránézésre csinálok :D

8 dkg dara
5 dl tej
5 dkg cukor
2 egész tojás
2 dkg vaj

Elkészítés

A darát tejben fele cukorral jó sűrűre főzöm. A tűzről levéve állandóan keverve, hozzáadom a vajat, a tojássárgákat és a cukorral felvert tojások kemény habját. Zsírral kikent és morzsával meghintett kuglófformában megsütöm. Málnaszörppel tálalom.
Vendég

Sziasztok!

csüt reggel megyek az injekciókat feliratni :-) jön valaki??

Eszter! Neked long lesz?

Üdv.

Üdv!
Andi
kisborso

Andi: tudom... :roll: :roll: :roll:
de hátha eljön ennek is az ideje!! ;)

Vnbeni: a Titok alapján biztos hogy így sikerül a babácskát bevonzani,úgyhogy a tapétázás gondolata nagyon jó!! :)
Vendég

Sziasztok!

Estrella:
Nekem is a dokim a Margit korházhoz tartozik és nekem sem irt soha egy beutalót sem.Mindig mondtam,hogy ki és miért küldött és ennyi elég is volt,máris csapolták a véremet.

Breki:
A süti nekem nagyon szimpi,valószinü a hétvégén én is kipróbálom.
Éjszakai zajokat sajnálom.

Andi:
Úgy-úgy csak tessék a férjemet jól megfertözni,hogy már valami jó is legyen.Tejbegriz torta biztos fincsi és még egyszerü is.

Judit:
Dehogy rosszérzés babaszoba tervezéses sztorikat olvasni,legalább is nem Tölletek.Itt mindannyian megszenvedtetek a babával és most Rólatok kell jó példát vegyünk!!!

Ann:
Örülök,hogy minden jól ment L-nél.Hajrá febr.1 !!!!!

Üdv.
Zsuzska!!!

Kép

Kép
zsuzska2007

Kisborsó:
Csütörtökön én is megyek injekciót iratni,de nekem 11-re van idöpontom.Te hányra méssz?

Üdv.
Zsuzska!!!

Kép

Kép
zsuzska2007

Andi: ez a fal matrica nagyon jo otlet! huu, nekem a safaris is tetszik es a tobbi allatkas is:) nagyon sok jo van, nehez lesz valasztani... bar nalunk is fureszporos tapeta van...

Ancsi: ezt irja a fureszporos tapetara ragasztasrol: Fűrészporos tapétára való felhelyezés nem annyira ajánlott a felület strukturáltsága miatt, ez esetben megoldás lehet a jobb illeszkedés érdekében hajszárítót használni. Hő hatására a fólia jobban felveszi az egyenetlen felület barázdáit. Minél finomabb a fűrészpor a tapétában annál jobb lesz az eredmény.

Beku: IR-rel sajna min. 2 orat ki kell birni ket etkezes kozott, annal surubben nem ajanlott enni, ill. olyat inni, amiben kaloria/szenhidrat van... en ezeket szoktam varialni: alma + sajt, uborka (akar kovaszos vagy csemege ubi), kaposzta (akar savanyu kap.), retek, karalabe, repa vagy dietas gyumolcsjoghurt keves cukormentes muzlivel, cukormentes muzli szelet (Norbi Update), puffasztott rizsszelet (max. 1 szelet) turoval vagy cottage cheese-zel, ha gyumolcsot kivansz, azt is lehet, bar ott figyelni kell mennyi a ch benne...

A griz torak/felfujtak is jok, ki fogom probalni. lehet kapni tonkoly buzadarat is (ez is DM alnatura termek) es talan az enyhiti a bunozest;)

Toxo: nekem mar a lombik elott is neztek, akkor kiderult, hogy mar atestem rajta (pedig csak parom szuleinel van kutyusunk, mondjuk ot dogonyeztem joparszor nem kimeletlenul;), lehet ezert neztek meg meg egyszer a 10. het korul... most nem tudom miket fognak nezni a 24. heten...

Kép
oroszlán

Nekűnk fűrészporos tapétán van Barbus tündérkés faltetoválása. Mi a www.walltrend.hu -n rendeltük.
vicky79
Budapest III. kerület

Andikám!

Nagyon jó szoba dekort választottatok...nagyon Andis :D

Borsó!

igen, már az van :D :D :D
szúrkálunk már egy pár napja :D

eszter82
Budapest

sziasztok!

Holnap van randim K gólyással a déli harangszó után fél órával...jár a bíemszíbe valaki akkor majd?
Vendég

Mi kaptunk egy kis mintát, amin ki lehetett próbálni hogy viselkedik a tapétán. Semmi gondunk nem volt vele, bár a miénk egyszínű. Ha valakit érdekel, ide nem tudok telefonról jól feltenni képet, a Barbus oldalán a Babás cuccok mappában van kép a szobájáról és ott látszik a tündérke.
vicky79
Budapest III. kerület

Vicky: ezt az oldalt én is nézegettem már!!!! :) a tündér varázspálcával-t még nem zártam ki teljesen, csak meglátjuk mennyi hely lesz még az esetleges dekornak... :wink:
Amúgy nagyon tetszett volna első körben a micimackós nagyobb méretű falmatrica is az egyik linkről amit betettem ide, csak Rajó kérése az volt hogy ne csináljak már a lakásból óvodát egyből lécci, úgyhogy maradtunk a maccs-lepke kombónál :)

Eszter: köszi.. :) Talán február végére meglesz minden a bútorokkal, akkor fogok csak szerintem összességében feltenni képeket, ha már kialakul a majdnem végleges látvány... mindenesetre amit lehet megpróbálunk kihozni ebből a picike kis szobából :)

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers
Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
andrea-1

Vicky: most nézem Barbus oldalát... ugyanaz a tündér, ami nekem is tetszik!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :) :) :) :) :) :) :) :)

andrea-1

andi: Akartam még többet is, de azóta nem foglalkoztunk vele. Nekünk sötétbarna van és akkor vettem, mikor akciós volt. Mindig van akció, érdemes nézegetni.
vicky79
Budapest III. kerület

Húha, igértem hogy jövök este, de annyi mindent írtatok :roll:

Andikám,
falmatricák nekem is nagyon teccenek, csak előbb a színvilágot kellene megálmodnom, aztán rá a mintát....öööö, vagy lehet hogy a minta alapján el tudom dönteni milyen legyen a háttér? Kicsit bizonytalan vagyok :oops: :oops: :oops:

Eszter,
28 gyerkőcös álom nem semmi :lol: :lol: :lol:
De igaza van Andinak, elég lesz neked abból egyszerre 1-2, aztán ha kedvet kaptok jöhet a következő adag :wink:
Nálunk apa már tervezgeti hogy ne hagyjuk mind a hatot a fagyóban :roll:

Oroszlán,
alig várom már én is hogy határozottabb mozgás legyen, ne csak ilyen apróka jelzések!

Estrella,
kavarós HR-est le kell állítani! Remélem főnöködnek lesz annyi esze, hogy csak határozott időre (vagy arra se) veszi fel a rokont!
Én biztosan nem kapom vissza a régi üzememet, de az is tuti, hogy termelési vezető pozícióba vesznek vissza. Végülis nálunk még mindig van bővülés, a dánok a teljes termelést átteszik Mo-ra és Kínába, attól függ, milyen minőségű termékről beszélünk, és melyik országoknak lesz szállítva. Szóval ilyen szempontból nincs para, csak baba mellett nem szívesen lennék napi 12 órát távol :roll:

Nekem S AFP-re se adott beitalót, azt mondta az integrált teszt kiváltja, minek böködjenek annyit feleslegesen.
Kicsit azért parázok, nehogy a védőnő meg hiányolja :roll: Hívjam fel, hogy ad-e rá beutalót? Vagy csak mondjam neki hogy a dokim így látta jónak?

Ann,
ez a vers!!! Totál lúdbőrös lettem tőle! Aztán szinte láttam magam előtt a bmc recijén a falon...nagyon-nagyon át tudja élni szerintem az, aki ilyen cipőben jár mint mi!
Örülök hogy L-lel ilyen szépen alakul minden! Műtét után szépen felgyógyulsz, és mire én szülök már neked is alakul majd a pocak meglásd :wink:

Kubu,
én hasonlóan voltam Simon születése után, ezért is mentem vissza az egyetemre, hogy ne épüljek le totál szellemileg. Ex-Anyós persze kárált, hogy minek nekem gyerek, ha bölcsibe adom, de nem érdekelt, kellett az a diploma, anélkül most hol lennék???
Aztán Eszter után is károgott, hogy megint bölcsi, pedig csak a fiacskáját próbáltam tehermentesíteni,hogy haladjunk két fizuból...

Kép
judit0713

Juditkám: Nem féltelek, meg lesznek azok a színek időben álmodva !!!!! :)

Vicky: nézegettem kicsit a Barbusos oldalt...ez a gyerek egyszerűen gyönyörű!!!!!!!!!!! :)

andrea-1

andi: Nagyon köszi, kíváncsi leszek a fotós mit hoz ki belőle. Egyébként a Kornélom is ott van a kiságyban.
vicky79
Budapest III. kerület

Sziasztok!

Zsuzska! nekem nincs időpontom :-) reggel megyek. Sztem ott leszek még 11 kor ahogy ismerem a dolgokat.

Rózsaszín sál lesz a nyakamban :-) hátha rám találsz.

Eszter!
Nekünk eddig 1 rövid és egy hosszú protokoll volt amiből sikerült beülteni is.
Sajnos a long-nál nagyon nagyon túlstimulálódom ezért én nem szerettem volna de az orvosom (Konc dr) ezt látja jónak. Ő a profi ... csak félek mert nem volt egy leányálom a túlstimu.

A rövidnél 4 a longnál 18 petesejt lett. ( és még egy fagyasztás is belefért)
Nekünk a páromnál az eredmény lassú és a morfológia nem igazán jó. nálam IR+PCO enyhe mind a kettő. mnyh: általában 12-14 így nem értem miért nem tapad meg.

csa előrenézünk lassan itt a tavasz amit imádok :-) napsütés madárcsicsrgés.
Minden vágyam hogy legalább eggyel többen üljünk karácsonykor a fa alatt .

Üdv!
Andi
kisborso

Bekapcsoltam a gépet, úgyhogy felteszem a képet a faltetoválásról:

Kép

Kicsit sötét, de így néz ki a szobában:

Kép

Nekünk ilyen babakocsink van (bocsi ha raktam már fel képet), ez giraffe club-os:

Kép
vicky79
Budapest III. kerület

Kisborsó!Én is várom a madárcsicsergős tavaszt!!! És az álmom, ugyanaz mint a tiéd, mint itt sokunké: "Hárman a karifa alatt" :-))

Nyugi, most biztos más adagokkal mentek. Én rövid protkóval lettem túlstimus, a következőt más gyogyókombinációval és más adagokkal csináltuk. Úgyhogy cseppet se félj.
ann74

Sziasztok!

Hát aki dolgozik, sajna nem nagyon ér rá ennyit olvasni. De azért gyorsban átfutottam.

Woody: bizony-bizony egyre kevesebbet fog aludni, és egyre többet lehetsz vele!

Kubu: ilyen hamar munka, milyen bölcsi lesz ez? Apa állás? Liza foglalja el magát azért!

Pancsi: gyögynörű a lányka.

Breki: na majd ha "kaparászni" fog hogy nem jó oldalon fekszel! Én kicsi fiam állandóan ezt tette, bal oldalon nem feküldhettem (hason se persze) ugyhogy "jól" elvoltunk.

Eszter: nagyon szurkolok.

Judit: akkor apa marad otthon babával?

Ennek a maminak az esete nagyon megrázott. Szinte az első perctől fogva tudtam, hogy csak lombikos lehet. Most nyilatkozott L tanár úr a tv-ben.

Ann: nagyon jó hogy minden intézve, szurkolok a folytatáshoz is!

Estrella: igen-igen furcsa lehet ott a Hr politika. Válasz nem igazán érkezett sose, és a jó állások igy kelnek el. Remélem mehetsz vissza.

Vicky: jó kis kocsitok van!

Nekem holnap kényszerszabi, ami jó és nem. Kevés a szabi, de jó lesz itthon. Valahogy fáradt vagyok.

London témában bujom a netet: tul sok is az ajánlat meg kevés is.

Ha tud valaki olcsó szállodát: ami nincs messze metrótól, 1-2 zóna, szobában hűtő és vízforraló és fürdőszoba. Na ilyent még nem igazán láttam, vagy nem irjál jól le. Hűtő fontos lenne a kaja miatt.

Na már a lelép

üdv kispatak
Vendég

Hello Csajok!
gyors bekukk!
holnap vissza olvasok!

Nekem iszonyatos menstruációs fájdalmak a derekamnál szúrkál,szerintem megjön!de lehet,h nem!remélem nem is a ciszta!

Jó éjt mindenkinek!
vikus82

kispatak: Én is szeretem, csak nehéz. De már combosodom hozzá. :D Mindenki irigyli, hogy átfordítható a tolókarja, bár úgy nehezebb irányítani.
vicky79
Budapest III. kerület

Andi!Nyammi-nyami!Holnap ki kell próbálnom ezt a tejbegrízesizét!!! :lol:
Csajok!Valaki kiírná nekem a táblázat "címét"?

Kép
Kép
missancsi

Ancsi: milyen táblázat címét?
Vendég

A Mi táblink "címét"ahol meg tudom nézni!

Kép
Kép
missancsi

Ancsi: ez saját gépről van ide mindig felrakva,ez az,mentsd le a gépedre,és akkor mindig meg tudod nézni! :)

1294778451.4115.xls
Vendég

na mindenki alszik lassan 1,5 órája asszem csatlakozom én is, majd hajnalban folytatom a tanulást :-)

Kispatak,
Liza okés csak nem olyan mint Marci volt aki egy árnyékkal képes volt órákig eljátszani, Lizának állandó figyelemre van szüksége, kell hogy ő legyen a középpontban, hihetetlen enerdzsi van a kiccsajban :-)
bölcsi uaz mint Marcié, ez megnyugtatás nekem is hogy együtt lesznek,
biztos fájni fog szeptemberben, de remek munkahelyem van és nagyon várnak és asszem azt sem szeretném kihagyni.... nem tudom...., vagyis azt tudom hogy ha meg lenne a lehetőségem és nem lennének kötelezettségeim a munkahelyem felé akkor maradnék itthon, dee lehet hogy totál kikészülnék, mindkét gyermekem hihetetlen intenzív, és hááát nekem 0 nagymama vagy bárki van aki segítene, így akármennyire faca csajnak tartom magam... sok
Apának ma jött egy álláslehetőség, nagyon jó, nem is tudjuk mi legyen, mert ő már kitalálta hogy soha többé nem fog másnak dolgozni :wink:

szép álmokat Mindenkinek

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers
kubuspace

Köszi!Csak elvileg van egy olyan amiben már én is át vagyok írva!

Kép
Kép
missancsi

Ancsi: ezt 2 oldallal ezelőttről másoltam be Neked,nem tudom,mi van ennél frissebb...
Ha Sajti átjavított valamit azóta,akkor az még az Ő gépén van,várd meg,míg felrakja!
Vendég

oksi! :lol:

Kép
Kép
missancsi

kubu: Barbus mostanában kezd eljátszani egyedül. Nem rossz amikor békén hagy egy kicsit. Hétfőn nem jössz akkor fel?
vicky79
Budapest III. kerület

Sziasztok!

Béku!
Én ezt szoktam rágicsálni, IR esek is ehetik 3 g Ch / szelet, kockasajttal isteni, jó nem olyan, mint Andi grizes tortája :?

Rágics

Árban is tök jó, most épp akciós, és ehető...

Borsó Andikám!
Hívtalak ám, megmondom őszintén csak egyszer, és akkor nem vetted fel, cégesről telefonáltam, de az nem visszahívható, na szóval az én voltam :) IR hogy áll? Mesélj!!! Annyit gondoltam rád, és sajna sejtettem, hogy nem sikerült, mert akkor bizti jelentkeztél volna.
Puszillak, kitartás!!!!

Lilypie Pregnancy tickers
heni77

Sziasztok!

Most csak a reggeli gyors bekukk!
De Borsónak muszáj írnom :D

Borsó!

Nekem csak longom volt eddig. Tavaly (amiből "sikeres" terhesség is lett), akkor én is túlstimus voltam, de sikerült legyűrni, szerencsére nem jutottunk el a lecsapolásig!
2010. tél elején megvolt a túlstimu hormon szempontból, le is állították a lombikot a punkció előtti napon.
Emiatt már nem is kapok ugyanolyan gyógyszereket.
Nekem az LH tartalmú szuri tolta fel a hormonszintemet a nagyon veszélyes szintre, így most csak olyan szurikat kapok, amikben nincs LH. Ezt a csajok itt rendszeresen kommentálják, hogy petegyárnak születtem :D és ez összefügg azzal, hogy extra sok luteizáló hormont termelek. Ebből első körben nem volt gond, de másodszor már igen!
Én is K-hoz járok.
Nyugi, ki tudják számolni. Nekem annyi változik, hogy majd kb 2-vel többször kell vv-re mennem.
Minden rendben lesz! :)

De ha van csomó kis eszkimó babátok, akkor miért nem spontán ciklusban csinálják?
Vagy újra meg fogják csinálni a punkciót és utána az ET-t?

Később jövök még, csak ránézek gyorsan a melóra :D

Vicky!
tök jó az a faltetkóóóó! :)

eszter82
Budapest

Lányok nagyon szépek a falmatricák. Én a Mini manóba vettem anno, nem is volt drága. Micimaci és bárányok voltak a falon. Már bővült a készlet a falunkon, és Gergő imádja őket.
Én a nevét is kiírtam, és már a G betűt azt fel is ismeri máshol is.

Hűűű, olyan dolgokról irtok hogy én csak pislogok…
franci

Franci!
Min pislogsz?
ki írt mit?
lemaradtam??? :roll: :roll: :roll: :oops: :oops: :oops: :shock: :shock: :shock:

eszter82
Budapest

Eszter, minden amit a lombikról írtatok nekem kínai. Kétszer olvastam el mire valamit is sikerült belőle felfognom. :oops:
franci

Sziasztok!

Tudjátok, hogy a Húgomnak hármasikrei vannak... ezért sokszor leleményes a kedves szülő! Mind a három lánynak külön szobája van és a Húgom készítette el a falfestményeket. Ma egy ismerősünknél "dolgozik". Lovat festett a kislány szobájának a falára! Megkértem, hogy fényképezze le a képeket és akkor megmutatom Nektek is! Tárnokon lakik, nem elérhetetlen távolság, ha valakit érdekel majd, akkor megadom az elérhetőségeit!

Kellemes napot!

Kép
avarka

Sziasztok Jó reggelt!

Eszter!
Nagyon kedves vagy hogy írtál ilyen részletesen.
Bocsi, lehet hogy rosszul írtam valamit. Egy adag fagyi lett csak a longból és azt viszaültették sajna nem tapadtak meg.
A vér eredményem szuper a leszívás napján is pici túlstimut mutat. Megtörténik a punkció és másnap szőrnyű rosszúllétem van. lecsapolás nem volt csak haspuffadás, és folyadék a hasban. infúziót kaptam minden nap.
egy kicsit fáradtnak érzem magam most ehez az egészhez... de összekapom magam.

Henikém Drága!

Este tuti elérsz csörögj még akár az otthonin. (azt is megírtam)
IR kenyeret igyekszem nem enni, fgynom kéne min 8 kilót. mostani adataim ( 172cm és 71 kg :-( jajj jajj jajj)

Szereném a véleményeteket kérni.

Anyósoméktól egy welnwss hétvégét kaptunk karácsonyra és én arra gondoltam hogy a beültit követő hétvégén kéne menni. Szerintetek?? Max én annyit nem áztatom magam.

Üdv!
Andi
kisborso

Andi, én beülti után tuti nem mennék ilyen helyre, és nem is utazgatnék egyáltalán, míg a terhesség nem stabilizálódik. Maximum még a stimus időszakban, annak is inkább az elején.
ann74

Jó reggelt Mindenkinek!

Vicky!
nagyon szép a szoba,nagyon ötletesek ezek a faltetkók!

Béku!
hallottál a zabpelyhes túrógombócról?
nagyon finom!

http://www.nosalty.hu/tipus/salata

itt a link lehet már vki ismeri ezt az oldalt,szerintem tök jó!
vikus82

Borsó,
én is úgy gondolom, hogy inkább a stimu elején, jó kis lelki ráhangolódás lenne, és nem is veszélyes még akkor a fürcsi!

Kép
judit0713

Borsó!

Én sem mennék.
Max az előkészítő szurik időszakában, de ahogy magamat ismerem, akkor sem.
Nem adnám meg az esélyt egy esetleges fertőzésnek!
Gondolj bele, hogy csomó (ki tudja milyen) ember áztatja magát ugyanabban a vízben. Csomószor beteg embereket utalnak be ilyen pancsikra...meg ha valamelyik felelőtlen belemegy bacisan a vízbe, akkor máris ott a bacis spermakép, és a fertőzés... :?
A legjobb közeg a baciknak!!! Meleg, nedves, szaporodásra alkalmas hely! (sajnos csak a baciknak alkalmas szaporodásra, nem nekünk :D )

Tényleg nem az én dolgom, de ha azt érzed, hogy most lehet hogy nincs hozzá elég energiád, akkor lehet hogy 1 hónapot várni kéne, nem?
Elmennétek wellnesselni, pihizni, feltöltődni és következő hónapban már mehetne is a baba projekt.
(Bocs, tényleg semmi közöm hozzá, csak a babá(k)nak minden energiára szükségük van a sikerhez és feltöltődött, 100%-os környezet kell nekik...mármint anyuka pocak :) !!!)

Avarka!
:D :D :D de jó! Ma kezdtetek!!!!!! :D
Nagyon drukkolok!
Képeket várjuk a falfestményekről :)

Franci!
mindig össze-vissza hablatyolunk mindenféle orvosis dologról, de majd belejössz :D

eszter82
Budapest

Borsó!
Én sem mennék, talán a 12. hét után!

Eszter!
Hajrá szurizók! 9-kor megvolt az első.. Húgom 8-kor döfött..
Képek csak délután v. este..

Hajrá MINDENKI!

Kép
avarka

Avarka hajrá !!!!!

kubuspace

és akkor mindenkinek szép napot kívánunk

Kép

kubuspace

Kubu!

De éééééééééédi Liza!
Gyönyörűűűű :)
megzabbantanám :D

eszter82
Budapest

Avarka!
de jó, hogy már tényleg elkezdtétek!
Majd küldök pü-t! :)
kíváncsi vagyok mit sikerült intézned :D

eszter82
Budapest

Látom, mindannyian ugyanúgy gondolkozunk erről a wellness dologról :)

eszter82
Budapest

Napok óta reklamálni szeretnék, hogy mi van a "régiekkel"?
Pl Ancsykától is várnék életjelt, hogy hogyan van a pocaklakójuk és van-e új infójuk róla? :D

Lányok! Tegyetek poci fotókat léccc...olyan kíváncsi vagyok már :)
tuti nőtt a babalak az elmúlt 2 hétben, mióta képet tettetek! :D

eszter82
Budapest

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: