Irina
Remélem azért ennél komolyabb már nem lesz

és hát nem lehet egyszerű így dolgozni sem. Hogy sikerül
a határidős melód?
Ja és Snek jó utat. Neked meg kitartás így egyedül.
Vindo
Gratula az új ruhákhoz
Hát lehetsz is büszke rugóra. Nagyon ügyes volt.
Banderas Rugó
Remélem Zina már jól van.
Dóri
Nagy nagy drukk a vizsgához.
Sense
És mesélj!! Hova mi?? Meglepett, hogy máshová mész. Lottit hova teszed? Anyud vigyáz rá?
Niki
Olyan furcsa, hogy azt írod már iskolába megy
Jajj ez a két aktív gyerekkel intézkedni és jönni menni dologgal úgy együtt tudok érezni most. Nekem is nagyon aktívak a gyerekek.
Kettővel komoly ügyeket intézni lehetetlen lenne.
És hát én is kész lettem volna, ha így elszalad valamelyik. Nekünk amúgy a lépcső a mumus. Megy neke mint az őrült.
Nem számít, hogy nem tud lemenni. Egyszer le is gurult egy teljes emeletet. Kész csoda, de semmi baja nem lett.
És nem tanult belőle...
Anyagbolt nagyon rendesek voltak, örülök, hogy jól alakult.
Móni
Kötheted a gatyát

ügyes kis pasi
Kaqk
Elalvás
Eddig nem volt semmi gond és most 1-2 hete nem bír elaludni este. Akkor sem, ha nem aludt oviban. Tegnap csak 15 percet sikerült neki aludni, délután direkt elvittük szaladgálni meg lovas körhintázni és így sem ment neki. Szegényre másfél óra után jó rákiabáltam mert megállás nélkül fészkelődött.
Végül az apja feküdt mellé és fél 11 kor sikerült elaludni. Én is tanácstalan vagyok
Tegnap azt mondta, hogy azért nem tud elaludni mert fél, hogy rosszat fog álmodni.
Előtte meg azt mondta, hogy varrjunk egy anya és egy apa babát mint az AnnaPetiben hogy majd ők őrizzék az álmát. Hát lehet bevetem.
Mert így semmire nincs időm. Napközben Dani ölbe cica, délután Lilla és Dani is szeretne velem játszani, este altatás és mire végzünk már nekem sincs semmihez kedvem.
Na remélem nálatok és nálunk is hamarosan megoldódik.
Munka+++++++++++
Nektarin
Robesznek ++++++++++++
Gyerekek utánzás: hát igen hallom ma reggel Lili pöröl a Danival. Dani légy szíves ne gyere ide, éppen öltözöm.
Dani!!! Lilla azt mondta ne gyere ide! (ezt jó lassan és tagoltan)
Nagyon osztja néha az észt az öcsinek.
Most rám is rám van szólva, ha valamit nem szépen kérek, mert ugye mi is ezt várjuk el tőle
Nehéz dolog ez a gyereknevelés, ha az ember jól akarja csinálni.....
Dani szegényem fogzik azt hiszem és olyan de olyan anyás tud lenni

pont most. Eddig tök jól elvolt magának is.
A héten mégsem kezdjük a CSANA-t mert van egy sírós kisfiú aki nem jött sokat betegség miatt és nem akarják, hogy Danira rossz benyomást tegyen.
És képzeljétek jövő héten ha sikerül megoldani lesz egy tanítványom

már gondolkoztam rajta, hogy lehet Skype-on el kellene kezdeni tanítani angolt, mert én is tanultam így és nekem bejött. Meg tök jó, hogy nincs annyira helyhez kötve.