A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "Budai Meddõségi Centrumba járunk"

andi: Nálunk én horkolok és a páromnak nagyon bevált a viaszos füldugó.
vicky79
Budapest III. kerület

kukk,
Liza tombol, kettesben vagyok, nagyon kemény :lol:

Woody,
miért nem ajánlod a bérletet övterelő esetén ?
http://www.minimano.hu/kolcsonzes/11/be ... erelo.html
itt ha viszed akkor totál ingyen van, a bérleti díjat meg le lehet vásárolni :lol:
de a kedvenc helyemen is http://www.astikids.com/termekek/besafe ... kolcsonzes :-)

milyen oltás lesz most ?
rota vagy meningo ?

a szülésznőhöz akartam írni hogy mi van akkor ha van saját és időközben kiderül hogy császár ? akkor mi történik ?

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers
kubuspace

Sziasztok, most csak nagyon gyors bekukk.
Műtét lezsírozva, február 1., kedd és L természetesen vállalta. 1 miómához nyúlnak ami belóg a méhüregbe, a többihez ami a falában van, ahhoz nem is szabad nyúlni, de az nem okoz olyat hogy ne tapadnának meg. BMC-ben elő volt mindenem készítve, soron kívül kihozták nekem, utána mentem át a másik épületbe. Krisztina asszisztens is kedves volt. Láttam újszülött picurkákat, 9 előtt hozták le az anyukák, ez kicsikát meghatott.
Rövid és tömör volt a megbeszélés, L azt mondta egyetért Sz-szel, és mivel már elmúltam 36 semmi értelme várni egy percet sem. Hisztero lesz csak, és nem kell bent aludnom!!!!! Juhéj!! Reggel mehetek éhgyomorra és aznap mehetek is haza. A műtét utáni regenerálódással kapcsolatban meg majd utána elmondja mi a helyzet, mennyi ideig kell majd várni a köv. beültiig.
Úgyhogy Úgyhogy most várom, hogy jövő 7végén megjöjjön, aztán elmúljon és 02.01 irány a kh. Remélem rendben lesz a mensesem és nem kell variálni.

Kubu, mit takar az hogy Liza tombol???

Andi, pihend ki az éjszaka fáradalmait, míg egyedül vagy otthon :))
ann74

Kubu, sajnálom, hogy Liza tombol.
Ha közel lennénk egymáshoz beválalnám most Lizát, mivel nálunk pont játszik a játékszőnyegen.

Ha ezek a feltételek, akkor végülis nem rossz a bérlés sem. :wink: Ja és tuti 6 hónapon belül vinném vissza, és ha még kell, akkor elmennék a másik boltba is ott kölcsönözném ki. :P
(én mondjuk kaptam a nővéremtől, mint minden mást :wink: ) de az tuti, hogy ez nagyon jó dolog!

Én azt hittem, hogy ez kb olyan mint a mérleg, hogy annyit fizet ki az ember érte, mintha venne egyet használtan a vaterán. És a sajátot a második gyereknél is lehet használni, majd el lehet adni...

Most a meningo lesz. Ki is kell váltani ma és akkor rákérdezek a szemcseppre is.

Szerintem, ha szülés előtt derül ki, hogy császár, akkor eleve nem kell bejönni és nem kell fizetni. Ha szülés közben, akkor kell fizetni, de gondolom nem annyit, mintha végig ott lett volna.
Én ezt így gondolom.

Code snippet: HTML, Used for some forums.

Code snippet: HTML, Used for some forums.
Lilypie Second Birthday tickers
woody

Ja és persze kellett vv ma megint, vércsoport, teljes vérkép..
Nem értem, hogyhogy vércsoportra mindig kell újabb? Áprilisi volt a legutóbbi vércsopim és ezt is kérték, a vérképem meg dec. elejei.
Úgy tudom vércsoport az megmarad egy életen át, nem?
No mind1. A kedvenc szúrós néni vette tőlem a vért, nekem ő nagyon bevált. (szőke hajú Ildikó) Egy cseppet sem fáj nála soha, és annyira kedves. Nekem nagyon bevált :-))
ann74

Ja és persze kellett vv ma megint, vércsoport, teljes vérkép..
Nem értem, hogyhogy vércsoportra mindig kell újabb? Áprilisi volt a legutóbbi vércsopim és ezt is kérték, a vérképem meg dec. elejei.
Úgy tudom vércsoport az megmarad egy életen át, nem?
No mind1. A kedvenc szúrós néni vette tőlem a vért, nekem ő nagyon bevált. (szőke hajú Ildikó) Egy cseppet sem fáj nála soha, és annyira kedves. Nekem nagyon bevált :-))
ann74

Ezt a vércsoport dolgot én sem értem! :? Én is kaptam pl.:bmc-ből papírt a vércsoportomról,itt nálunk mégis megnézik azt is!Minek???1 hét múlva más lesz??? :?

Kép
Kép
missancsi

Én se értem,miért kell mindig újabb vércsoportszerológiát csináltatni,nekem másfél éven belül ez a 4. volt.....

pedig se vért,se szervet nem kaptam....

Ann: nagyon örülök,hogy ilyen gyorsan mehetsz a műtétre!!! :D
Aznap nekem is fontos esemény lesz,mert épp akkor leszek a genetikai UH-on... :shock: :shock: :D :D :D

Vicky: ez megnyugtató,hogy nem csak nálam jött elő ez a para(noia)...

Tegnap végre este meg tudtam mutatni páromnak a dübögést,amit előtte éjjel is próbáltam,de pont addigra abbamaradt... Persze beképzeltem,hogy valaki a pincéjükből dübög,talán jelezni is próbál :shock: :shock: :shock:

Lement a pincénkbe,ott nem lehetett hallani,és mire az utcára kiért,már akkor sem,úgyhogy nem jött rá,honnan jön,de elég zavaró,mert olyan,mintha az embernek a fejében dübögne valami,már attól féltem,hogy csak én hallom :shock: :shock: :shock:
Vendég

Ann, ez nagyon jó hír. Minden megy szép gördülékenyen.

Béku, ez ijesztő lehet.
franci

Lányok,lehetséges,hogy most is annyira helyezkednek a szerveim,vagy a méhem húzott bele,hogy kicsit mensisen fáj az alhasam,meg az oldalam is?

a petefészkeim magasságában (azaz elég mélyen) fájdogálok,és csak óvatosan tudok leülni is,mert megfájdul.

Nem erős görcs,inkább tompán húzódik,vagy ilyesmi.
Vendég

Kpn: mégegyszer BÓDOTTÁDOSAT!!!!!!!! :)

Ann: örülök, hogy ilyen hamar kaptál időpontot...látod, az égiek Melletted vannak!!!!!! :) Az is jó, hogy nem vágós műtét lesz, 1 nap alatt pikk-pakk otthon leszel.... A vv is megvan, sokmindent intéztél ma!!! :)
Február 1 amúgy szerencsés napnak ígérkezik: Béku genetikai uhuja is aznap lesz, én is jelenek Sz-nél a 24.hetes vizsgálatra...szóval ezek adjanak pozitív erőt, a jövő előrevetítéseként... :)

Kubu: tombolt a kisasszony??? Remélem lecsillapodott már... :wink: A vizsgákhoz egy kalap szerencsehozót küldök: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow:

Vicky: nekünk az orrába fújós horkolós-spray vált be, tök csönd volt tőle egész éjjel, mikor használta, csak pont elfogyott és itt nálunk meg nem lehet kapni. Pénteken megyek majd be a városba, remélem benti, nagyobb patikákban lesz, mert ez az állapot kezd tarthatatlanná válni. Hízott a lelkem pár kilót és mikor eléri azt a bizonyos 100 kilós határt, akkor szoktak a zajok lenni... egyébként csak ha nagyon fáradt, vagy ha ittas.... Úgyhogy csesztetem, hogy fogyjon.... addig meg majd megint befúj, ha lesz végre itthon a cuccból. :wink:

Béka: ezek a zajok..... ááááááá nálunk mondjuk csönd van, de nekem is van időnként pár hülye kósza gondolatom, mióta láttam a Paranormal Activity c. filmet... úúúúúú na az a film az kemény volt :lol: :lol: :lol: :lol:

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers
Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
andrea-1

Sziasztok!

Holnap megyek terhelésesre és AFP-re, drukkoljatok!
Szerintetek gáz, hogy a dokim nem kér toxot?

Oroszlán
Ezt a DM-es mülit én is kipróbálom!
Én Be Safe övterelőt használok, nagyon jó...
Láttam házi barkácsot is ebből, azt nem merném megvenni, a Banna-t nem ismerem...
Polisztirol göngyös párnám van, én valahogy alváshoz még nem tudom használni, zavar és útban van.
Kistesót rögtön szeretnétek?

Béku
Nekem ez a szoknyához használható övterelő nem tetszik, nem vagyok benne biztos, hogy ütközésnél nem nyomja meg a hasat, a másiknak ugye pont az az értelme, hogy nehogy megrepedjen a burok, a lábadnál fog meg. Mondjuk élőben kéne látni, de szerintem biztonságosabb a másik.

Sajti
Barátnőd nem semmi, hát ez a gyerek tényleg jönni akart!
Szegény, azért a döntésért nem irígylem...
Köszi, első körben akkor megnézem a DM-et!
Fele annyi sima liszttel tényleg nem lesz féltégla a kenyered...?

Zsuzska
Nagyon sajnálom Maryt :(

Kispatak
A főnököm félig brazil, félig német, ilyenkor az anyukáját látogatja meg, meg ott karácsonyoztak.
Panaszkodott a 35 fokra, azért nem sajnáltam! :)

Judit
A zöld nagyon jó lesz fiúszobába :)
Végül a fenyő kiságyat választottátok?
Na főnököt végül hagyjuk...
Ma voltam a HR-en, egy ritka erőszakos vezetőjük van, gratulált, aztán közölte, hogy az ő sógornője tökéletesen el tudná végezni a munkámat és mindenhez ért és mindenben perfekt... Ha behozza a pereputtyát a céghez, tuti nem fogom visszakapni 2 év múlva a munkámat!
Remélem a főnököm nem hagyja...
A nagyon csúnya húgát már elpasszolta a cégnél, meg az összes ismerőse cégével dolgoztatunk, szóval nagyon nem tetszik a dolog...
Igen, írtad, hogy fél évig leszel otthon, biztos kemény lesz... Utána visszakapnád az eredeti munkád, ha ide mész vissza?
Ez a hordozó nagyon tetszik!!!
Mi egy kengurut kaptunk sógornőtől, mert ő inkább mei tai-ozik, vagy hogy hívják, remélem beválik!

Ann
Szuper, hogy lezsírozva a műtét, február 1. mindjárt itt van!
Külön jó, hogy egy napos, remélem villámgyors lesz a felépülés is!
Lehet, hogy következő ciklusban már kezdhettek is a BMC-ben?
Finom is a Teletálos kaja...
Szóval segített a csoda fokhagyma-gyömbér tea!

Andi
Jaj, ne is mond, én is mindenen bőgök, férj szerint aranyos...
Ez a kismamás hír nagyon szörnyű, hihetetlen, hogy minden indok nélkül meghalt!
Azért egy cukorbetegség nem ok erre...
Na ez így most hülyén hangzik ez után, de a te cukroddal minden rendben volt terhelésesnél?
Nekem azt mondta a dietetikus, hogy IR-esként kb 95%, hogy cukros leszek...
Holnap megyek rá, meg AFP-re

Kubu
Drukkok mennek a vizsgához!
Már vissza is szeretnél menni dolgozni?
Nem írtál a puzzle miatt!

Franci
Hátha elküldi a kislány ruhákat is majd unokatesó, de sajnos csak 2 hónappal születik korábban...
Fiad nagyon aranyos, így szeretne kistesót...

Eszter
28 gyerek, jó kis álom :)
Hihetetlenül működsz, 3 peteérés!

Kép Kép
estrella22

Estrella: 12 hetesnél határértéken belül volt minden eredmény....DE!!!! én továbbra is szedek metet, csökkentett mértékben, a 850-est felezem és 2-szerre veszem be, szóval pici dózis... 4 hét múlva lesz a következő terheléses cukor (25. héten), meglátjuk mire volt jó.... :wink:
Holnapra egy kalappal a vizsgálatokhoz!!!!!!!!!!!!!! :) Mondjuk toxo-t nézhetnének ha állat van a háztartásban, nekem néztek, és még szeirntem fog is Sz.

andrea-1

Andikám! :)
és én is lehet hogy aznap megyek punkcióra :D
a febr 1-et néztem ki :D
vagyis a múltunk alapján sanszos, hogy kb akkor lesz :)

Vércsoportot terhesgondozás alatt kötelező nézni!
merthogy része, mivel nagy gubancot okozhat, ha az ellenanyagok termelésére nem derül fény időben.
Szóval szerintem ezért csinálják újra meg újra!
De ha ez nekik jó!
Látjátok, kimerítitek a sok sok befizetett tb-teket :D már ez sem jó? :D

eszter82
Budapest

Húú, ez a február eleje jó sűrű lesz. Oda-vissza drukkok mennek majd, már most látom :)
ann74

Eszterkém: tényleg, hát a punkci-jó is ha pont akkor lesz..... na izgulhat aznap az egész fórum a sok esemény miatt!! :)

andrea-1

Mindenkinek nagyon köszönöm a dicséreteket. Nagyon pörög a topik. Vissza olvasnom reménytelen. A táblázatot viszont megnéztem. Látom sokan akcióban nekik sok sok drukk. Majd jövök.

Kép
Kép
pancsi76

Nekem már most csuriban az ujjam. Biztos ami biztos... :D
franci

Húúúha,tényleg sok izgalom lesz hó elején! :D :D :D
Vendég

csak gyorsban,
most csend van, kihasználom és tanulok,
többen kérdeztétek mi Liza tombolás: háááát csak kézben jó, akkor minden "fájdalma" elmúlik érdekes módon, folyamatosan dumál és buborékféléket fújogat, én még ilyet nem láttam, el kell fordulnom hogy nehogy nevessek, legszívesebben megzabálnám.

Estrella,
bocsi, puzzle közben XI. kerületbe került és ott átvettem :-) elnézést hogy nem szóltam (csak még nem olvtasam vissza jó pár oldalt)
munka: tavaly szept 1 mentem volna amikor M már majdnem 2 éves, aztán hogy becsúszott Lizabiza, így toltunk a dolgon 1 évet, úgyhogy a lánykám 13 hónapos lesz és én dolgozni fogok, ő bölcsiben lesz, Marcival együtt akinél még nem döntöttem hogy mikor kezdje az ovit 2012.01 vagy 2012.09. apa pedig itthon, úgyhogy öröm az élet :lol:
várnak a munkahelyemen, asszem nekem is jó lesz egy kicsit a felnőtt társaság :wink:
.....tegnap elgondolkoztam magamon amikor Marcussal együtt integettünk M kakuszmakusznak miközben lehúztuk wc-t és láttuk hogy klotyómanó elviszi messzire a produktumot. :lol: :lol: :lol: :lol: szóval kell nekem is egy kis változatosság

Lilypie Kids Birthday tickers

kubuspace

Estrella: a toxo fontos, mindenkepp szolnek a dokinak, hogy meg nem neztek! Kisteso: ha jon, akkor akar rogton 2 ev mulva is bevallaljuk, sajna nem vagyok mar fiatal:), de jo lenne 2 evet varni a regeneralodas miatt es a 3 ev meg jo ket gyerkoc kozott!

Koszi mindenkinek a biztonsagi ov infot, korbekerdeztem az ismerosok koreben, lehet hogy vkitol meg tudom venni a hasznaltat, ha nem akkor johet a teszvesz/vatera!

Woody: hat azt nehez/lehetetlen elore tudni, hogy lesz-e front, amikor szulunk... majd rakerdezek a dokimnal a szuleszno fogadasra es az alapjan dontunk:)

Andi: mar van beutalod laborba is a 24. hetihez? vagy majd febr. 1-en kapod Sz-tol? mas: en nem mertem megnezni a hiradoban a kismamarol es ikrekrol szolo hirt, fel fullel hallottam a radioban, de este a tevet elkapcsoltam... nem bitzos, hogy most fel tudtam volna dolgozni... mar Macsekon is jol kisirtam magam...

Ann: de jo, hogy mindent meg tudtatok beszelni L-lel, drukk hegyek mar most mennek, hogy minden rendben menjen!

ma hajnal 5 korul nagy ramazuri volt a pocakomban, eleg egyertelmuen jelezte a Picurkank, hogy nem tetszett neki a pozicio amiben aludtam, fogtam a jeleket es fordultam masik oldalra:) erdekes volt, mert teljesen kidudorodott a jobb oldalamon vmelyik testresze – kis alien, megzabalom:)

Kép
oroszlán

Oroszlán: cuki lehetett a kis alien :D

alig várom,hogy én is érezzek mocorgást,kapjak odabentről visszajelzéseket :D
no persze előbb azt várom,hogy nőjön a pocak :)
Vendég

Oroszlán: de kis drága lehetett a kitüremkedése ahogy jelzett!!!! :))))
Sz-nél úgy van, hogy nem kell külön beutalót kérni előre, odamegyek reggel, mielőtt beindulna a bolt és ha a kp-i laborban van a műsor, akkor kapok pár perc alatt egy beutalót, és azzal lemegyek......de most a labort ott Sz. szobájában vette le Hilda, nem kellett semmivel sehova menni.... Ill. a vv után a vért levitte a férjem a kp. laborba és leadta.
Feltételezem, hogy a következő terheléses cukornál is ez lesz, de ezt Zsuzsó tudná pontosan megmondani... MI az első terhelésesnél elkéstünk, és ezért csinálták mindhárom vv-t a lenti laborban, mert addigra a bmc-ben már beindult a napi hajtás.

andrea-1

Beku, jonni fog hamar, meglatod:) tenyleg minden percet elvezni lehet a varandossagnak, en mar azon ijedtem meg vmelyik nap, hogy mindjart vege, es hogy fogom sajnalni...:) persze lesz helyett mas elmeny, meghozza kezzel foghato, babusgathato:)

Kép
oroszlán

Oroszlán: persze,tudom,hogy hamar eljön,de jelenleg semmi jelzésem nincs,se pocak,se Vuk :shock: :shock: :lol: :lol: :lol:

Ez utóbbi nem hiányzik,főleg,ha már mocorogni fog a baba,akkor már tudok vele kommunikálni,de egyelőre csak az UH-ról tudom,hogy itt van a pocakban,de mivel nem látom,picit hülyén érzem magam,mintha megint csak reménykedve nézegetném a pocakomat a tükörben,hogy vajon hogy fog kinézni,HA...

Szóval kéne már egy jelzés,hogy az agyam is elhiggye,hogy valóban ott van :D
Vendég

Andi: annyira hihetetlen,hogy már 21 hetes vagy!!! :shock: :shock: :D :D :D

olyan gyorsan megy az idő!
Várom már,hogy ott tartsak,ahol Te,és már festéket válogassak,és hajtogassam a babaruhácskákat otthon :)
Mondjuk ez utóbbit megtehetem,mert valamennyi kisruhánk már van :)

Képzeljétek,párom utó-karácsonyi ajándéka az is,hogy beállította a varrógépemet,amit még 5 éve (!!!) kaptam anyósomtól,de egyszer se tudtam még használni.

Nem mintha értenék hozzá,de kisebb javításokhoz most is jól jön :D
Ma reggel gyorsan meg is varrtam vele az egyik felsőmet,amin kis részen elengedett a varrás :D
Már csak cérnákat kell szerezni,meg némi tudást,hogy legyen értelme :D
Vendég

Oroszlán!Olyan jó volt olvasni a picúr mozgását!Én is annyira irigyellek!
Béku!Detto!Én is hasonlóan (nem)érzek!Néha el szoktam gondolkodni, hogy nem ám dilinyós,álterhes vagyok és csak én képzelem azt hogy babó van a pocakban!Még mindig nehéz elhinni!Már én is annyira várom, hogy mozogjon!Csak most egyenlőre az miatt izgulok, hogy a betegségem miatt minden rendben legyen vele!Iszonyatosan nehezen jövök rendbe!Utoljára kisiskolás koromban voltam ilyesmi beteg!
Úgy látom elég sokan kűzdünk lakásunk problémáival!Mire nálunk megszületik a picúr addigra nekünk is túl kell lennünk a ház átalakításán!És majd ha az meglesz utána tudom már csak a babaszobát alakítgatni!Juujj de várom már!!!Elképzelésem már több is van!Viszont valamiért a lányszobákon nem agyalok!Csak fiún!(lehet hogy kispöcsös lesz??!)

Kép
Kép
missancsi

Estrella!Erről a toxop-ról csak annyit,hogy barátnőm mesélte,hogy nála egész terhesség alatt nem nézték meg!Azt mondta neki a dokija,hogy felesleges,mert vagy átesett már rajta vagy ha nem akkor sem tudnak rá adni semmit!Én is furcsálottam!Szerencsére nekem is meg fogják nézni!

Kép
Kép
missancsi

Andi!Láttam,hogy nálatok is vannak faltetkók!Nekem is nagyon tetszenek,ha átalakítjuk a házat én is szeretnék 1-2 helyre!Csak 1 dolgot nem tudok!Vajon fűrészporos tapétára is rá lehet rakni???(Emeleten az van)

Kép
Kép
missancsi

Ancsi: nem baj,eljön a mi időnk is! :D

ne agyalj annyit,nem lesz semmi baja a babának! :)
Ha gáz lenne emiatt,akkor szóltak volna a dokik,emlékeim szerint többnek a véleményét is kikérted!
Ha ők úgy gondolták volna,hogy para,akkor elhívtak volna egy plusz vizsgálatra,hogy megbizonyosodjanak arról,hogy minden okés,de mivel erre nincs szükség,Te se aggódj :)
Vendég

Csajok,
most csak gyorsan a toxo témára reagálok melóhelyről.
Nekem S azt mondta, hogy ha terhesség előtt negatív a toxo (nekem is az volt) akkor se nézegetik már a terhesség alatt olyan gyakran, mert az uhun, és a genetikai vizsgálatokon egyértelműen látszana ha baja van a babának, és csak akkor mérik, egyébként felesleges vv az egész. Hozzátette, hogy ha nagyon nem tudok nélküle élni, akkor ír beutalót, de 20 év kutyával, macskával, kerttel töltött idő után minimális az esélye hogy pont most kapom el.

Kép
judit0713

Judit: dettó,29 éve kertesház,kutyák-macskák között :D

ráadásul kinti állattal már nincs kapcsolatom,a cicám csak a szobánkban lakik,és ha tőle el kellett volna kapnom,akkor 3 év alatt már megtörtént volna :D

Azóta meg nem nyúlok az alomhoz sem,hiába benti cica,más állattal meg már nem találkozom,most hogy az utolsó kutyánk is már alszik...
Vendég

Estrella: megfertőztél a türkisz-mániával! :D :D :D

több babakocsit is találtam,ami számításba jöhet,és olyan szép élénk türkisz színűek is vannak,hogy erősen gondolkodóba estem :D

az végülis jó lány babának is,és akkor is OK,ha mégis fiú lenne :D
Az Espiro-n még gondolkozom,már kevésbé idegenkedek tőle :)
Vendég

Csajok, én huszon-iksz év intenzív macskacsókolgatás után NEM ESTEM ÁT MÉG A TOXO-n :)
Sz. mondta, hogy nézni fogjuk a terhesség alatt, ha akkor fertőződnék meg akkor meg van rá valami gyógyszer, úgy frissiben... 12 hetesnél nézték utoljára....

Juditám: a vélhetően a huszon év alatt nem estél át, akkor most is kicsi az esély teóriát csak annyiban kérdőjelezem meg, hogy ugye az köztudott, hogy a kismamák immunrendszere minimálisra megy le... szóval emiatt a lehetőséget szerintem nem szabad könnyedén kizárni semmiképpen se...

Ancsi: fűrészporos tapétára??? Ez egy jó kérdés... szerintem kérdezz rá, bár inkább a sima falfelületen mutathat jól az effajta dekor, főleg az egyszínű... még a mintásnál talán el tudom képzelni, hogy nem látszik annyira meg a rücskös falfelület...de pl. ami nekünk a nappaliban van macskák... ott van ahol egy pici falfelületi hiba is átüt... nem vészes, csak ha nagyon vizslatom :)

Iza szobájában amúgy ezek a falmatricák lesznek: :)

lepkés:
http://www.fali-matrica.hu/products/view/friedola-53007

és ugye nem hazudtolva meg magunkat, az elmaradhatatlan cicás:
http://www.falmatrica.eu/userfiles/image/DS-58388.jpg

valahogy elegyítve a két fajta.... jajj már csak ott tartanánk... :)

andrea-1

Andi
De jó, hogy rendben volt a cukrod, én fosok kicsit...
Szóval ezzel nem úszom meg, ugyanúgy lesz terhelés a 25. héten??? :(
Nincs állat a háztartásban, csak egy kaméleon, de azt nem babusgatom :)
Én egyáltalán nem kaptam beutalót terhelésesre, akkor holnap el fognak zavarni???
csak azt mondta a doki, menjek oda, meg beírt a kiskönyvembe...
Úgy látszik utál beutalót írni, toxora sem kaptam :(

Kubu
Liza nagyon édes lehet :)
Na akkor puzzle letudva, OK!
Akkor fél év múlva munka?
Elhiszem, hogy hiányzik a felnőtt társaság, én is ettől félek picit.

Oroszlán
Én szóltam a dokinak a toxo miatt, de szerinte felesleges...
Jók lehetnek már ezek a jelek, bár nálam is látszik, hogy vándotrol, teljesen más volt este a hasam formája, de mikor odatettem a kezem, visszaváltozott :)

Ancsi
Akkor van más doki is, aki szerint felesleges a toxo, fura...
Remélem most már hamar meggyógyulsz! Eszter csodamódszerét nem próbáltad?

Judit
Nekem sosem nézték a toxot, nem tudom, negatív-e :(
De kertes ház, korábban sok kutyus, meg imádom a tetárbeefsteaket, csak túlestem már rajta...

Kép Kép
estrella22

Jujj,ez a cicás nagyon klassz!!!! :D :D :D

melyik meséből van ez a macskafigura?
Amúgy lepkeimádat is van nálunk a macskusz mellett,úgyhogy az is nagyon tetszik,mondjuk én a tündéreket is szeretem (nem minden alakban) :)
Vendég

Na Béku: akkor nézz szét ezen az oldalon... van itt minden, mint a bucsuban... :))))

http://www.falmatrica.eu/?gyerekszoba-1.,51

itt meg oldalt még a termékeknél vannak a különféle fajták:
http://www.fali-matrica.hu/categories/view/friedola

andrea-1

Andi: nem semmi az a cápás sem a zuhanyfülkére :lol: :lol: :lol: :lol:

nagyon klasszak vannak,most nézegettem meg :D
Vendég

Estrella: szintén zenész tatárbifsztek fan vagy??? Hmmmmmmm már az idejét se tudom.... :lol: :lol: :lol: :lol:
Egyszer azért csak megkéne nézni, túlestél-e már rajta... bár a többség túlesik...én magamon nagyon csodállkozom, hogy nem :shock:
Ja, mondod, hogy sosem nézték.......nekem a lombik előtt ezt is nézette Sz..... lehet hogy Neked is csak nem tudsz róla?

andrea-1

Béku: Jaja.. meg az áruk se semmi.... :shock: :lol: :shock: :lol: :shock:

Más... csináltam estére Bábel Ábel bőbélű barátomnak tejbegríz tortát.... ismeritek??? :wink:

andrea-1

Andi!!Úúúdeszíípek!!! :lol: Tökre jól néznek ki!!!

Kép
Kép
missancsi

Nem ism!Hogy kell csinálni?

Kép
Kép
missancsi

Andi: tejbegrízig eljutottam,épp azt ettem most kb. fél órája :D
de érdekel az a torta ;)
Vendég

IR-es lányok: mit csipegettek napközben,ami laktat?
képtelen vagyok 2 órán keresztül is kihúzni kaja nélkül,de így esélytelen pihennem,folyamatosan azon vagyok,hogy mi lesz a következő kajám...

ja,és herótom van már a korpovittól,és a péksüteményektől... :? :? :?

a müzli pl. esélyes? kipróbálnám azt a tegnap említett DM-eset.
azt mivel "szabad" enni?

légyszi adjatok tippeket,mert nekem már kaják se jutnak eszembe..!
:roll: :roll: :roll:
Vendég

Tulajdonképpen semmi torta nincs benne.... de mifelénk így hívják... :)

Szóval csinálsz egy normál tejbegrízt, picit sűrűbbre, mint rendesen (1 l tej, 1 csipet só, 10 evőkanál búzadara, 6 evőkanál cukor v. édesítőpor és 2 cs vaníliás cukor).
Kibélelsz egy őzgerinc formát (kisebb méretűhöz elég ez a mennyiség, nagyobb őzgerincnél ha magasra akarod a "sütit" növeld az adagot, el fog fogyni ne félj!!!) szóval őzgerinc formát kibélelni folpackkal... abba bele alulra merőkanállal a még jó meleg tejbegríz kb. 1/3-a, utána arra rá szórni jó kis apróra vágott-tört étcsoki v. tortabevonó felét, rá a forró tejbegríz második 1/3-a, majd megint a csoki második fele és a végén betakarni a maradék 1/3 tejbegrízzel. A meleg tejbegríz hatására beleolvad a csoki!!!!!
Hideg helyen hagyni kell megdermedni, majd hűtő... tálaláskor formából kiveszed, folpackot lehúzod róla és felszeleteled. Csokiöntettel, málnaszörppel, habbal, befőttel, bármivel tálalható... Isteni finom hideg desszert, csak ne lenne ez a kurva IR!!!! :))))))))))))))))

andrea-1

Andi: jól hangzik,kár hogy nem hagytam ennyi tejbegrízt,újat kéne csinálni :D :D :D

És darafelfújtat szoktál csinálni? Nálunk az a nagy kedvenc,húgom imádja,de egy pillanat alatt elfogy mindig... :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Régebben ettem valami sütit,amiben szintén valami tejbegrízes töltelék volt,gyümölcs nélkül.
Ilyen receptet nem tudtok véletlenül?

Imádom a gyümölcsöket,csak sütiben nem eszem meg... :D
Vendég

Darafelfújt, hát az is finom, mondjuk nálunk a csokis mindenféle élvez elsőbbséget az összes desszert közül.... :)

Nem tudom mi lehet az a süti.... talán a mézeskrémesre gondolnék, abba kell ilyen grízes jellegű krém, de gondolom azt tudnád, hogy az... :)

andrea-1

Andi: a mézes krémes azért nem játszik,mert abba is tesznek lekvárt...
de nem erre gondoltam,vidéken ettem ilyen sütit,és nagyon finom volt! :)

amúgy imádom a csokis sütiket!!! :D

Van egy hihetetlenül finom,TV-ből vettem a receptet,csak annyit módosítottam rajta,hogy muffin alakban sütöm,nem tepsiben :D

ez az,de nagyon nem IR-es.... :roll: :roll: :roll:

http://www.rtlklub.hu/musorok/vacsoracsata/cikk/312201

a legfinomabb csokis süti,amit ettem valaha :D
de hogy azt a rengeteg cukrot hogyan lehet helyettesíteni? :roll: :roll: :roll:
Vendég

Béku: Na ez nekem a totál tiltott világ.... :lol: :lol: :lol: :lol: De nagyon jónak tűnik amúgy.... :wink:

andrea-1

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: