Itt vagyok ám én is, minden nap bekukkantok, csak olyan sokat kell mostanában dolgoznom, hogy se időm, se energiám írni....
Nagyon jó ötlet a táblázat Katapetra!!! Nagyon tetszik, ügyesen összehoztad
Kretty, örülök a kezdésnek, részletes beszámolókat várunk a szurik által okozott pici piros pöttyök átmérőjéről is:DDD
Szélkisasszony, akkor lehet, hogy nagyjából együtt kezdünk? Vagy kevés csúszással...én most túl vagyok már az et utáni első pirin, de kérdéses, hogy ezután is ugyanolyan lesz-e a ciklusom, vagy változik. Ha kb ugyanolyan, akkor pont február 24-e körül jön majd meg, +/- 1-2 nap. Tényleg, ha pl febr 21-én jönne meg, akkor is megengedi Dévai, hogy kezdjek, vagy nagyon szigorúan veszi a "pont 3 hónapot"??? Nagyon kiakadnék, ha ennyin múlna, és várni kellene még egy ciklust!
Momelcsike, meglepett, hogy ez a "protokoll", de akkor most már pihenj ám a csöppségekkel...az egyik kolleganőm menye szilveszterkor szült ikreket (neki természetes úton fogant, és természetes úton is születtek! ), de ő tuti hogy nem feküdt!
Barikám, nekem is nagyooooon rossz...mindenki most terhes a munkahelyemen, de komolyan! Amióta próbálkozunk, mindenki az....és általában a nászéjszakán fogan a baba
Olyan jó, hogy ennyien kezdtek...olyan izgi!
Ahogy visszaolvastam, láttam, hogy sokan töritek a fejeteket azon, hogy munkajogilag mennyire vagytok jelenleg védve. Ha akarjátok, és még mindig kíváncsiak vagytok a részletekre, illetve esetleg nem kaptatok választ minden kérdésre, mivel jogász vagyok (és egyébként is érintett
Nekünk amúgy január 31-én kell mennünk Dévaihoz konzira megbeszélni, hogy akkor milyen vizsgálat kell újra, és melyik nem. Alig várom
pussz mindenkinek

2011.01.08.
2011.01.09.

2011.01.10.