Én csak figyelek itt mennyit esznek a babák. Nikinek 190 a rekord, de az is egyszeri. Általában a napi rekord a reggeli 140 szokott lenni annál többet nem eszik egyik kajálásra sem és ha hagynám ő sem enne csak napi 4-5 alkalommal.
És én is próbáltam már mindent. Pl most, reggel evett 130-at, majd 4 óra múlva 80-at. Mivel be kellett mennem a munkahelyemre elindultunk ezzel a 80-al, na de 3/4 óra volt mire összekészültünk, megint 3/4 óra mire odaértünk, gyakorlatilag ott voltunk addig amíg nem cirkuszolt, hogy Ő már éhes, majd hazajöttünk megint 3/4 óra (addig szerencsére aludt a kocsiban) és itthon evett 110-et. ???? Pedig ekkor már biztosan éhes volt. Tehát a napi eddig 130+80+110=320 és legközelebb már csak valószínű 6-kor kér enni.
Másfél napig most nem volt kaka (olyan szépen ment felfelé a súlya

), na most össze f*t mindent.
Ja azt nem mondtam, hogy megmértem a gyereket, olyan 63 cm körül jött ki. Akkor mégsem 1 cm-t ment össze, hanem kb 2-t nőtt.
Ma megint 68-as csini nadrág volt rajta. Full jó! Mondjuk neki elég hosszú lábai vannak. Tegnap a férjem vett pár cuccot (hihetetlen, elküldöm kenyérért és felvágottét és babajátékokkal és ruhákkal jön haza). Szóval vett pár átlapolható bady-t 71 és 67-es méretekben.

Mondjuk a 71-es tuti nagyon király lesz majd amikor a 68-as már kicsi lesz de a 74-es még marha nagy.
Mók,
Lillán látszik, hogy nem éhezik
Sissy,
Ilyen mennyiségeket ne is írjál, mert teljesen elkeseredek.

Csak vicceltem! Csupán irigykedek.
Iceberg,
Akkor lefejed mindkét cicit? Mennyi ideig tart neked amíg lejön a mennyiség? 260-at fejtél le? Anyám! Na jó a barátnőm is brutális mennyiségeket fej le (miután a fia evett), de neki van még két tejtesója. Három gyereket lát el a tejével! Remélem nem kell majd nekem is bejelentkezni.
Szopi közben érzem, hogy néha befeszül a cici, gondolom akkor indul be a tejleadó reflex. Ekkor mindkét cici befeszül, de nem csöpög egyikből sem, ha a másikat szopizza. Még az első hónap vége felé volt olyan, ha éjjel kevesebbet evett, illetve amikor először elhagyta az éjszakai evést, hogy a bal cici el kezdte engedni a tecsit, mert már nagyon tele volt és vagy kétszer előfordult a jobbal is, de evés közben csak a ballal volt ilyen és csak az első időkben. Viszont volt olyan is, hogy a balból csöpögött, áttettem a balra és alig evett meg belőle 60-70 grammot.

A tejleadó reflex erős volt, de a tejcsi nem volt olyan sok.
Bimbókiemelőt nem próbáltad még? Nekem van egy bimbóvédő kagylóm, mely valahogyan ki is emeli a bimbót és tuti könnyebben tudott akkor szopni Niki amikor hordtam. Könnyebben be tudta venni és könnyebben képezett vákumot. Végül begyógyult a cicim és már nem használom és teljesen jól tud enni enélkül is ha akar.
Cherryke,
Estére 230-at?

Sírva fakadnék örömömben!