Sziasztok!
Mné, örülök, hogy indultok minél hamarabb, tehát holnap mész Apánkhoz ha behív...

Én már elmondtam a munkahelyen, és mivel már voltam egyszer, így úgysem tudnám titkolni. A főnököm nagyon rugalmasan oldotta meg (szabi, táppénz, csúsztatás). Úgyhogy nagyon örültem, mert a legjobban oldottuk meg a távollétet.
Poszi, Szélkisasszony, de jó, hogy februárban ismét indultok

meglátjátok, hamar eltelik majd az idő, csak próbáljátok magatokat lekötni valami nagyon jó dologgal, amit csak ketten a párotokkal tudtok csinálni (amíg még lehet...

).
Kretty, akkor te már kezdtél? Hogy bírod a szurikat?
Katapetra, én is, én is... nagyon szeretnék a táblázatban lenni!!! Csuti vagyok, és remélem jövőhéten érkezik piri, és ha minden rendben lesz, akkor kb. 10 nap, és én is indulok.

ja, és nekem a 2. ICSI-m lesz.
Barikám, hát megvolt a mai vizsgám is, nagyon remélem hogy sikerült, mert elvileg ez volt az utolsó ebben a félévben, és a lombikkezdéskor már nem szeretnék azzal foglalkozni, hogy menjek pótvizsgázni, teljes nyugalmat szeretnék, nem vizsgadrukkot.

... és igen, nekem is hiányoznak a többiek, akiket említettél. Hol vagytok? Élitek a mindennapjaitokat?
Óh Krisz, úgy látom, hogy kisegítettél... azt hittem, hogy elfelejtettetek a táblázat ügyben, mert nem említett senki, de látom, benned nem csalódtam. Mivel mindig felülről olvasok vissza, így nem láttam, hogy itt álltál mellettem. Puszi neked, és várlak

ja, és remélem hamarosan bekopog nálad Piroska!
Melcsi, örülök, hogy jól vagytok, és Kisgabynak nagyon mennek a drukkok!!!!!!!!!!!!!!

Tényleg jól eltelt az idő. Nem semmi, hogy a 24. hét után kórházban kellene lenned, úh, ez nagyon durva.