A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "Budai Meddõségi Centrumba járunk"

Eszter!!!!!!!!! :) A laptetőd a legjobb előjel a holnapi napra!!!!!!!!! :)

Küldtem képeket a gémailedre :)

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers
Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
andrea-1

Ann!

A priviben elfelejtettem azt, hogy ne aggódj L miatt!
Nekem több barátnőm járt már nála, volt 3 csaj, akik csak azért mentek, és ezzel a szöveggel, hogy a nőgyógyásznak mondták, hogy gyereket szeretnének, de a doki előtte ki akarta vetetni a miómát, és egyiküknél a petevezeték szűkületet kitágítani. És csak azért jöttek, hogy műtse meg őket!
És hamar lett időpont is, és az operáció is jól ment, úgyhogy mindenki boldog azóta és ugyanolyan lelkiismeretesen foglalkozott velük L, mint azokkal akik 10 éve járnak hozzá!

Úgyhogy ne agyald túl a dolgot szerintem!

Abban osztom a csajok véleményét, hogy Sz-nek a visszatéréskor hálálkodnék :D

na most már tényleg húzok dolgozni!

Puszi

eszter82
Budapest

Kahlan: ha tavaly marciusban volt utoljara vervetel, akkor lehet, hogy parodnak is kernek uj labort + sperma vizsgalatot az inszem elott.

Avarka: irtam privit a maradek injekcioval kapcsolatban, szivesen hozzajarulnek a sikeredhez:) Utrom is van egy csomo, ha azt irnanak fel!

Andi: remelem holnap minden oke lesz az uh-n:) te mikorra tervezed, hogy mesz a szulesfelkeszitore? szivesen csatlakoznek, ha nem banod

Ann: engem is mutott mar L es nala fogok szulni is a Janosban:) szerintem raersz a mutet utan megkoszonni neki, amit tett, en igy csinaltam anno. kivancsi vagyok mit fog mondani a miomadrol, kell-e mutet?!

Eszter: nagyon-nagyon szurkolok nektek, remelem hamarosan talalkozunk L-nel:)

Kisbeeka: nagyon edes a golyofej, ugye milyen jo latni, ahogy kalimpal odabent:) en most mar erzem is egyre surubben, meg nagyon finoman csinalja:)

Franci: udv itt es sok sikert a kistesohoz:)

Kép
oroszlán

Oroszlán: Azt beszéltük Sz-szel, hogy a terheléses vv-kor megbeszéljük a szülésfelkészítőt és elmondja. De én már a 24 hetesen majd rákérdezek, biztos ami biztos :) Ahogy én néztem kb. azután szoktak rá elmenni a népek, úgy a végefele :) Netes infók szeirnt a Jánosban keddenként du 5-kor van és talán mintha azt láttam volna, hogy bármikor be lehet csatlakozni, mert folyamatosan adják le az infókat.:)
Örülnék, ha csatlakoznál, szerintem lehet Zsuzsó is fog (?????) :) együtt mehetnénk, tök jó lenne!!!! :)

andrea-1

Andikám!

A rucik...:D nagyon nagyon helyesek! kedvencem a kis kertésznaci style rózsaszínben :D Nagyon nagyon szépeket zsákmányoltál :D

eszter82
Budapest

Eszter, nekem is az az egyik kedvenc......de sok van, annyira kis tündériek :)
Látom izgulsz már a holnap miatt! :) Ez személyes jelenés is lesz,vagy csak szuri kezdet, ezt most nem vágom.... :wink:

andrea-1

Andi: oke, akkor ezt lezsiroztuk:) remelem csatlakozik Zsuzso is! jo hangulatban fog telni, az grantalt:) en is megyek vmikor L-hez megbeszelni a kov. vizsgalatokat, bar a terheleses cukrot nekem a Mensmentisben felugyelik, igy az kulon lesz, de nekem is a 24. heten! szerencsere most nem lottyot kell inni majd, hanem normal reggeli utan nezik! mar ez is haladas!

Kép
oroszlán

Nekem szerintem a cukroslöttyös varia lesz, de jó hogy mondod, pénteken majd erre is rákérdezek :)

andrea-1

Sziasztok!!

Eszter!!
Holnapra mega-hiper-szuper drukkom küldöm.

Andi!!
Sztem is szép rucikat vettél.Tényleg Rajónak tetszettek??? :lol:

Béku!!
Örülök,hogy sikerűlt elintézni a csapolást.Szép a vonalzód.

Én ma teljes generálon vettem részt,fodrász,kozmetika.Levágattam a hajamat,jó rövidre,kicsit a vállamon felül ér,sztem szuper lett!!! :D

Jövök még,de ennem kell egy kis rakottkrumplit. :D
csucsu99
Budapest

Csucsu: milyen lett a fal??? :)
Persze, hogy tetszett neki, megállapítottuk, hogy az utca legcsinibb leányzója lesz a mienk :)...
Meg anyukámnak is tetszettek, és még az öcsémnek is el kellett mutogatnom külön, mikor haza ért (Ő anyuval lakik még) .. ott jajjgattak, hogy ez de édes, az de édes! :)
Kár, hogy nem tegnap volt a generál, jöhettél volna úgy és megcsodálhattuk volna :)
Jóétvágyat a rakott krumplihoz... én ma nem tudok enni, 1 szendó van bennem meg egy kis bontós mogyoró eddig :(..... pedig kéne.... :shock:

andrea-1

Fal??Az még nincs készen,előlett készítve,aztán jövőhéten jönnek a szakik.Jájjjjj,mi lesz a lakásba,por-por hátán. :oops:

Köszi,jót főztem...Egyél,bezzeg tegnap a jó kis meki,az lecsúszott. :D :lol:
csucsu99
Budapest

Na jóóóóó de az meki volt!!! :) és nem volt ennyire hányingeres nap.... :shock:

andrea-1

Andi!

Holnap "csak" szuri kezdés van :D
vv és uh jan 21-én lesz :)
és utána már senki nem állíthatja meg a mi kis Mazsikáinkat :D
megtermékenyülnek, beköltöznek, megtapadnak, ágyazódnak, 8 hónapot bent növekszenek és ősszel megszületnek egészségesen :D ez a tervünk :D :D :D

majd alkalomadtán a szobáról is kérünk képet!

És kedves Kismamák!
Régen tettetek poci képet!!!!
Inspiráljatok már minket lécci a poci fotókkal :D
oroszlán! Te még nem is mutattad, hogy hogyan növekszik a pici lak :D

na melózom tovább!

puszi :D

eszter82
Budapest

Sziasztok!

Eszter!
de jó végre eljött ez a napotok!

Csucsu!
rakott krumpli,de imádom és csinálok is szombaton!! :D :D

nálam meg még mindig néha szúrkálódik vmi,hol a alul a hasamnál hol néha oldalt majdnem a combomnál :? :?meg feszít remélem nem ciszta
vikus82

Szunyáltam egyet,addig jó sokat írtatok! :shock: :shock: :shock:

Eszter: meglepett engem is 47... de a lényeg,hogy a miénken 2 kilóval több lettem a beültihez képest,azaz mégiscsak fog menni a hízás,ami eddig sose. :)

Oroszlán: irigyellek,én is szívesen érezném már,milyen,mikor össze-vissza ficánkol.
épp ma gondolkoztam azon,hogy ha én annyit alszom,talán a babó meg közben végig ugrabugrál,és próbál felkelteni,hogy vele együtt aktívkodjak! :lol: :lol: :lol: :lol:

meg hogy talán éjjel is ficánkol jobbra-balra,talán a ciklusunk nem egyszerre van,én nappal ficánkolok,talán ő meg éjjel... (?) :D :D :D

Miken nem bírok gondolkozni? De olyan édesnek képzelem el :)
talán kezdem felfogni?? :D

Csucsu: köszi a vonalzó-dícséretet :D

Újítanom kellett Vízkereszt lévén.... a Karácsonyos sajnos már nem aktuális,pedig az is tetszett :)
Vendég

Csajok, egy kis jópofaság.....

Meg lehet nézni ki melyik hírességre hasonlít arc-ügyileg :)

http://www.myheritage.hu/celebrity-morph

andrea-1

Andi: vicces :D
majd beleásom magam,csak még kómás vagyok :lol: :lol: :lol:
ettem egy kis szennyet tegnapról,kínai kajcsi...
Még este kívántam meg,párom hozta az étteremből,de akkora adag hús,hogy este ketten vacsiztunk belőle,és csak a fele fogyott el :lol: :lol: :lol: :lol:

most is jólesett,csak nekem ez picit zsíros :shock: :shock:
Vendég

Megvan az időpontom a genetikára: febr. 1. 8:30 :D

Tegnap ugye megkaptuk a BMC-től az eddigi összes leletet,meg is nézegettem a májusi vérvétel eredményeit.

Ott a cukor az jó volt,és minden más is,kivéve a VAS!

És itt picit ledöbbentem,mert 6,6-26,0 a referencia értékek,ehhez képest nekem 3,9 volt,de senki nem szólt,én meg ugye nem kaptam ebből példányt... :? :? :?

Úgyhogy kikérem a házidokim véleményét holnap,hogy a márciusban szedett vasat most is engedi-e,és akkor ráállok,mert talán ez (is) a gondok okozója,a leesett vérnyomásom mellett.....
Vendég

Hahó!

Estrella: hajrá zárás és vásárlás, ügyes vagy. Munka most nálam is ezerrel, ennyi még sose volt itt.

M dokker:nagyon jó dokker, én még senkitől nem hallottam rosszat róla. Pár mamit már hozzá irányítottam az utóbbi időben, mindenki nagyon dicsérte.Engem évente 1x lát, mert igazából klinikára járok. Az ő leletét viszem oda a speci ambulanciára. Nekem már ott a helyem. De bármit kértem, mindent szó nélkül, akkor is, ha a klinika kérte, szóval nem költöttem ezreket magánlaborra, és ő se kapott semmit – körzetis beteg vagyok.

Ancsi: Eszter jól irta orvos. Bár nekem sokat segít a Strepsils mostanában, nem tudom lehet-e terhesen!? Huh most félek, mert kollégám beteg. Inkább maradna otthon. Ha én elkapom, akkor nekem annyi, min. 2-3 hét itthon, és nagyon beteg tudok lenni. Akkor voltál már dokkernál, jól tetted! Gyógyulást!

Vicky: hajrá jogsi, te irtál erről?? Valahogy nem láttam? Várom az olvadást, mert akkor enyém a pálya! Barbusnak drukk!

Hu Breki: későn mentél és még igy is ennyien? Remélem legközelebb kevesebb beteg lesz. Sajna az Örsön mindig sokan vannak a laborban, főleg korán reggel. De igazán most már sokkal jobb a helyzet mint régen. Akkor valóban sorban kellett állni, lehetett fél órát is. Most kapsz egy számot, és le lehet ülni, és a számodat szólítják. Tudom ez nem vigasz, de most már sokkal jobbak a körülmények, mint régen!

Ann: látom már sokan leírták a véleményt hálálkodás ügyben. Remélem minden ok-s lesz, szurkolok. (Én sajna megtanultam a magam kárán, hogy mikor kell hálálkodni, előre adtam – rosszul tettem)

Eszter: nagyon-nagyon sokat gondolok rád, kedves példaképem! Kivánom a legjobbakat!

Az Isten velem volt? Elintéztem amit kellett, nem kellett hozzá személyesen a bárányka, de azért örültem volna egy találkának vele, hm és annak, ha megköszöni, de eddig még ez nem érkezett, sürgetés annál inkább a határidő miatt. Talán még eszébe jut? Mindegy levél már úton van.

majd még benézek

üdv kispatak
Vendég

kispatak: Már nem is emlélszem hogy írtam-e, már 4-én átvettem. A hétvégén megyek is vezetni. Nagyon remélem hogy minden rendben lesz. Nem megyünk messzire és a család marad, csak a gyerekem keresztapja jön velem, övé az autó.
vicky79
Budapest III. kerület

Nem is, már 3-án megkaptam.
vicky79
Budapest III. kerület

Sziasztok!

Úgy látszik, minden este hulladék leszek mire hazaérek melóból :?
Ráadásul most már van főnököm is, simán rálát a gépemre, tehát bentről nem sok esély van jönni...de majd hétvégén pótolom ha valami kimarad :oops:

Franci,
helyes kissrácod van, és haláli a dumája :lol:

Eszter,
hurrá, holnap indul a mandula!!!
Alig várom a pozitív tesztedet!
Házipraktikák nem túl bizalomgerjesztőek, de hatásosak tudnak lenni.

Vikus,
szurka simán lehet, ne aggódj!

Ann,
drukkok a jövő keddhez!
Hálával kapcsolatban osztom a többiek véleményét.
Hamarosan túl leszel a dolgon, aztán már csak a babaprojektre kell koncentrálnod :wink:

Ancsi,
jobbulást!

Csajok,
de jó nektek hogy együtt mentek szülésfelkészítőre!
Én is szívesen vennék majd társaságot, de én csak május elején szeretnék majd menni (ápr. végéig dolgozok), és most úgy néz ki, hogy akik velem hasonló időben szülnek, azok nem a Jánosban (Estrella, Breki).

Breki,
nyugi, neked is mindjárt ficánkol majd! Olyan hamar repülnek a hetek, csak lesek hogy már 15 hetes vagyok :shock:

Estrella,
klassz az új szerzemény, nagyon profin csinálod ezt a bevásárlósdit!

Csucsu,
jót is tud tenni a léleknek egy-egy ilyen nagygenerál! Utána teljesen új csajnak érzi magát az ember...ma úgyis kicsit szomorkás volt az idő, pont a legjobbkor voltál :)

Kép
judit0713

Megjöttünk!Torkom SZAR!Fáj mint állat!
Az új doktorbácsiba "szerelmes"lettem!Hát nagyon szimpatikus volt!És nagyon kedves!Megengedte hogy a párom is megnézhesse(hasi!)uh-on a babynket!Bekapcsolta a hangot is,így most hallhattuk a kis szívverését is!3,5cm a kismanónk!!!Páromnak is bemutatkozott,kezet fogott vele,tökre rendi volt!Egyből megadta a mobilszámát is ha bármi gond van felhívhassam!Kb.10 nap múlva csörögnöm kell és a kórházban csinálja a 12.heti uh-ot!Azt mondta,hogy kismanónknak nem lesz baja az antibiotikumtól!Amúgy nem vagyok finnyás,meg érzékeny na de most azért fájt,ahogy megvizsgált!Komolyan mondom olyan mintha már úgy "összeszűkültem" volna,mintha már csak a crinone-nak létezne a nyílás! :?

Kép
Kép
missancsi

Ancsi: több szempontból is DETTÓ!!!

Egyrészt a dokimról ugyanezeket írtam/gondolom,nagyon rendes,kedves,és a páromat is behívta mozizni :)

És ráadásul nekem is nagyon rossz volt a vizsgálat,épp ahogy írod,mintha teljesen összeszűkültem volna....
Mondta,hogy lazítsak,mert ugrottam egyet,mintha Silverboy nőtt volna meg......
Ahogy lazítottam,már jobb lett!

Nekem is a kórházban lesz a 12-13. heti UH,nekem febr. 1-én kell menni,de azt nem ő csinálja,erre ott megvan a doki! :)
Vendég

Judit:
Az időt csak annyira tekerném előre,hogy már érezzem a babát,onnantól mehet lassan,de olyan rossz,hogy nem lehet folyamatosan nézegetni,ezért az ember mindig várja,hogy elteljen a következő 3-4 hét,hogy kiderüljön,minden rendben a babájával :)

Nekem is a febr. 1. olyan messze van a jan. 5-höz képest,és így a kettő között nem kapok visszajelzést :?

én nagyon szívesen mennék Veled együtt is szülésfelkészítőre,csak kérdés,hogy mehetek-e bárhova,vagy ha megvan a választott kórház,akkor annak a "tanfolyamára" lehet csak?

Én is örülnék,ha lenne társaságom,nem szívesen megyek sehova egyedül :?

Valamilyen tornára is jó lenne eljárni,amint már lehet :)
Vendég

Béku,
nem tudom hogy van ez a felkészítős dolog. Én megörültem hogy van a Jánosban, mivel úgyis ott szülök.
Tornagyakorlatokat én most töltöttem le a netről, mert így meló mellett esély sincs rá hogy bárhová eljussak...reggel fél 6-kor kelek, este 6-ra érek haza...szóval örülök majd, ha egy kicsit belerázódok és heti 2-3 alkalommal 20-30 percet tudok itthon mozogni.

Kép
judit0713

Breki: én ugy tudom, hogy bárhová mehetsz szül. felkészítőre. Jánosban is van, Uzs-ban is, és másütt is. Más kérdés, melyik a hasznosabb. Ha Uzs-ba mész, ott legalább sok mindent megismerhetsz előre. Szülésznők, szülőszoba, stb stb. Majd eldöntöd.

üdv kispatak
Vendég

Ja és Breki!
Megkérdeztem a dok.bácsit leg.12.hétig szerinte ne legyünk együtt!

Kép
Kép
missancsi

Persze,biztos jó megnézni közelebbről,hol lesz az esemény,de még jobb lenne,ha nem egyedül lennék :?

Párom sem fog erre ráérni. Közben találtam egy olyan helyet,ami kórháztól független,egyelőre szimpatikus,majd meglátom :)

Még erre bőven van időm!
Vendég

Ancsi: én is így gondoltam,hogy addig nem kéne,én megvárnám...
szerencsére párom elfelejtette,hogy Sz mit mondott erről,és már elvileg szabad,de én megvárnám azért a 12. hetet :)
Vendég

Igazad van!
Én meg lehet hogy elrágatom magammal apát, úgyis bent lesz szülésnél, nembaj ha készül :D

Kép
judit0713

Ancsi: fotót nem kaptál? nagyon megnézném! :D :D :D

Judit: nekem is apát kéne elrángatni,de ő meg akkor már htfőtől szombatig fog dolgozni reggel 9-től este 7-ig... :?
Szóval csoda,ha a szülésre odaér majd,nemhogy tanfolyam :?
Vendég

kukk

Andrea, Oroszlán, Zsuzsó, Judit

ha esetleg még nem lenne meg nektek :-)

1294340998.5084.doc

1294341163.8682.doc

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers
kubuspace

Kubu

A kiságyat szeretném elkérni, mert pont ilyet szeretnék.
vnbeni

csak gyorsban átfutottam itthonról a délutáni termést!

Lányok!
Azért kellemetlen pocisan a vizsgálat, mert a vérbőség miatt, ami a terhesség velejárója, kicsit duzzadtabb minden...a hüvely is. és persze nem is használjátok másra mostanság :roll:
Ez tök normális, nyugi!
És vigasztaljon benneteket, hogy nem nagyon fognak ott matatni mostanság dokik, viszont a babó majd csinál utat magának! :D

holnap jövök bővebben!

Puszi

eszter82
Budapest

Kubu: koszi a doksikat, meg nem voltak meg! ja, es a genetikai uh-t nem tudom melyik doki csinalta a Janosban, nem ismerem az ottani dokikat, csak Lintnert! es szulesznobol van, akit te ajanlanal? te valasztottal szules(ek) elott?

Kép
oroszlán

Eszter: így már érthető... ,köszi a magyarázatot! Azt tudtam,hogy emiatt dugul be az orrom is,de az előző vizsgálatokon még nem tapasztaltam,hogy ilyen kényelmetlen lett volna...

Azt meg remélem is,hogy a babó majd utat tör valahogy :D :D :D
Vendég

Megprobalok egy kepet feltenni a Picurkankrol, remelem sikerul:) Kép Picurkank_2010dec22

Kép
oroszlán

Oroszlán: ez nagyon gyönyörűséges fotó!!!! :D
de klassz,hogy már ennyire kivehető rajta :)
Vendég

nagyon tunder, nekunk is tetszik:) pedig nem helyezkedett ugy az uh-on, hogy jol lehessen latni, sokat razogattak a hasam es ez a kep legalabb fel oras probalkozas utan sikerult:) majd kesobb meg szeretnenk elmenni meg egyszer 4D uh-ra, azon mar meg kivehetobb lesz mindene:)

Kép
oroszlán

Sziasztok,

Liza 24 órás ordító anyját totál kikészítő etap után alszik, persze holnapi vizsgám ugrott, mert a nyugtató szedésén kívül semmi mást nem tudtam csinálni, csak kézben volt jó neki :-(

Estrella,
milyen sűrűn jársz be Pestre ? vettem 1-2 puzzlet teszveszen :-) ami pont ott van nálatok.

Vnbeni,
mármint azt az ágyat szeretnéd amiben Liza alszik most ? :-)

Oroszlán,
nem volt szülésznőnk, nem is igazán akartam, mert azt sem akartam hogy valaki rajtunk kívül végig ott legyen, persze ki is küldhetem, de akkor meg minek extrán fizetni ? :-) szóval mi az ügyeletesnél szültünk. Mindkét esetben 150%-ig elégedettek voltunk, pont annyit voltak velünk amennyit kellett a vajúdás alatt, maximálisan segítettek előtte, alatta, közben, utána :-)
egyébként a dokimat is kérdeztem anno és azt mondta hogy nem emelne ki senkit, mindenki nagyon szuper :-) és szerintem igaza volt.
Tervezed hogy lesz szülésznőd ?

kubuspace

Oroszlán,
tüneményes kis mosolymanó, annyira csodálatos így is látni a kis édes csöppeinket.

kubuspace

Kubu

Igen, de kompletten szeretném. Mindkét lakóval.
vnbeni

Beni,
:-))))))))))))))))))))))))))))))
mondjuk az elmúlt két nap után hááááááááááááááááááááááát meggondolom, totál padlót fogtam, L kikészített :shock:

kubuspace

Kubu! Tudom nem vigasz, de ismered: Kis gyerek kis gond, .... Nekem az utóbbi napok valóban az. A hisztit is nagyon jól ismerem, de a közmondás az valódi!

Vbeni: nagyon aranyos, hogy kérnéd mindkettőt!? Először egy is elég lenne!

Oroszlán: 4d-ról tudod számla. Ahogy régen olvasok többet János kh-ról, tényleg minden szül.nőt dicsérnek. De pl. Gombos Kati ha még van? Nyári lakból többen szültek nála.

Nekem már lesz helye a visszaigényelhető pénznek. A fogbeültim végül febr. 4 - már hogy én is kapjak valami beültit. Árban azt hiszem egy lombikkal felér, pedig olcsón megszámítják.

Na mára lelép

üdv kispatak
Vendég

Sziasztok!
Nem tűntem el, és olvaslak ám benneteket.!
Ma kaptam meg az eredményt,16 os kromoszóma eltérése volt a mi picikénknek,ezért nem maradt velünk,és ezért fejlődött lassan.
Nagyon félek a folytatástól,hiszen ez már a 4. volt,és csak róla van vizsgálati infónk.
Hétfőn megyek Fülöphöz, ő mondja meg mi legyen .Bármit mondd elfogadjuk.
majd leírom lesz -e folytatás a Bmc ben.
Judit!,Breki! Oroszlán!Andikám!Missancsi!
Drukkok mennek nektek és csak így tovább !Jó olvasni benneteket!Judit!Mikor olvaslak állandóan potyognak a könnyeim!tudod egy idős babáink lennének!
Eszter!
Nagyon drukkolok nektek! :wink: :wink:
Kispatak!
Gyönyörűek az orhikák!Én a bolondjuk vagyok! 11 van nekem is!
Valyoni!
A titok film még várat magára,de nemsokára megnézem!
ritabmc

Jó reggelt!

Oroszlán, köszönöm, látod, Másik Felem eszembe sem jutott. Igen, biztosan neki is lesz egy kontrollvizsgálat...

Rita, Macs...mindkettőtök felé küldtem egy kis szeretetenergiát. Nektek most nagyon kell.
Vendég

Sziasztok!

Most csak gyorsban, míg beindul a nap, aztán igyekszem majd valamikor a kezdeti roham után rendesen is jönni!

Oroszlán!
Előszöris nagyon nagyon cuki a babó a képen! Szuper fotó lett :D

Szülésznő:
Én a Jánosban nem választanék szülésznőt!
Ha választ az ember, a 2010-es tarifa 50,000.-forint volt (ez "csak" a szülésznő!!!).
Én a szülőszobán voltam jópár napot, így találkoztam mindenkivel, persze van kedvencem, de ő is azért kedvenc, mert végig velem volt és fogta a kezem ha kellett, megnyugtatott ha kellett, tehát őt ismertem meg legjobban! :)
De mindenki nagyon jó szülésznő és igazán aranyos, figyelmes, türelmes, körültekintő!
(Egyébként mi képezzük őket :) itt a SOTÉn :) És az oktatóik, akik kórházban dolgoznak szintén ezt mondják, hogy a János Kórházban tényleg egységesen szuper szülésznők vannak!)

Na robotolok tovább!

Ja, és ma már 06:20-kor megvolt a hasbaszurim! :) 100-szor körülérte a vigyorom a fejemet az örömtől :D kicsit fájt, mert máris telibe trafáltunk valamit, de nem baj :D olyan jó volt :D :D :D
úú, de perverzül hangzik ez a mondat :roll: :shock: :lol:

eszter82
Budapest

Kubu!

Neked már napok óta...hónapok óta akartam írni!
Kicsit lassítanod kéne, nem? széthajtod magad...tudom, nem könnyű két kis hiperaktív tündérbogyóval, de totál ki fogsz merülni!
Tudnék valamit segíteni? Ha BÁRMIT, szólj!!!!

puszi

eszter82
Budapest

Andi, eddig az arcfelismerővel szórakoztam. Az egész családot megnéztem. Jó buli. :lol:

Oroszlán, nagyon édes a baba.

Eszter, jönnek azok a Mazsikák.
Nekem brutál pervez volt az utolsó mondat. Én még elképzelni se tudom. Vérvételnél is becsukom a szemem.

Béku, egy kismama csak ilyeneken gondolkodhat.
Remélem neked is szerencséd lesz, Gergővel mi együtt aludtunk. Engem mindig hagyott éjszaka aludni, és neki utána is jó alvókája volt.
Vas az kéne.

Ancsi, örülök hogy minden rendben volt a dokinál. A gyógyi meg majd segít a torkodnak.

Judit, jó korán kelsz, és sokára is érsz haza. Nem csoda hogy fáradt vagy. Ezt még se bírnám.

Kubu, mi baja volt a lánykádnak?

Rita, nagyon sajnálom. Kíváncsi vagyok mit mond Fülöp.
franci

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: