Móni
gravírozó gép
Még nem döntöttük el merre megyünk

azért nem olyan egyszerű ez. Jól meg kell fontolni, mert én nem akarok 2-5 évente költözni, főleg nem két kis gyerekkel.
Vonalzók jóvvanna

ezt meg kaptam. Amúgy igen minden nap sütök
Ezek szerint mászik és nem is írtad
Tényleg pihent vagy

mármint a süti miatt
CSANA-val csajok nem gondoltam, hogy bárki is ítélkezne rajtam, főleg nem ebben a közegben

és köszönöm a biztatást. A "kegyetlent" csak azért írtam, mert természetesen nekem van lelkiismeret furdalásom miatta. De ha mély vízbe dobnám attól még nagyobb lenne.
Kaqk
Remélem már Emma jobban van.
Heni
Hát tényleg nem egyszerű. Főleg ha szeretsz ott lakni ahol, csak a körülmények nem megfelelőek.
Szorítok, hogy találj a közelben munkát és talán az lenne a legjobb.
Irina
Szorítok a fogyihoz++++++++++++++++
hát nekem sem ártana 5-8 kg hogy jól érezzem magam...
Dóri
++++++++++++szorítok
Vindo
Na látod Rugó tök ügyes

a gyűrűhöz is gratula, végre sikerült

Photoshop

elengedhetetlen szó a szótárból
Mesi
Gratula Zsófinak
Irina
Öltözés: Szerintem ebben a korban még nem minden gyerek öltözik ügyesen egyedül. De semmiképpen ne érezd úgy, hogy el van maradva. Szerintem próbáld pozitívan motiválni.
Amiket írtál, hogy magától levesz szerintem tök jó.
Öltözés mármint felfelé húzás Lillának sem annyira megy. Trikó, bugyi, zokni ok, de pl. a harisnyát nem tudja egyedül.
Ja nálunk még a cipő ami szépen megy.
Hajszárító

biztos rám is a frász jött volna.
Nektarin
De jó hogy jöttél

ház dolgok hogy állnak? Olyan keveset írtál...képek???
Szorítok a mandula műtéthez.
Kruppra én is a hideg levegőt tudtam, hogy az enyhíti a fulladásos rohamot.
Vindo
Van remény. Nekünk oltári üvöltések voltak a gyógyszer bevétellel mostanáig. De a kúpot is csak komoly erőszak árán sikerült. Még jó, hogy nem volt nagyon beteg.
Most mikor beteg volt megértette, hogy ha beveszi a gyógyszert jobban érzi majd magát. És szépen közreműködött.
Arról nem is beszélve, hogy legutóbb nem volt üvöltés a dokinál sem és szépen közreműködött és ez nagyon nagy szám nekem

. Mondjuk nagyon jó fej a dokinő.
Kamion atyaég.
Irina
Ovinap után kifáradás nálunk sem megy mostanában, de nem is csodálom, mert egyszerűen nem viszik őket levegőre mióta hideg van..emiatt elég pipa vagyok, mert a szabad levegőn mozgásra szerintem ilyenkor is szükségük lenne.0
Panndi
Hát nagyon ügyik a csajok
Megnyugodtam, hogy néha ők is hisztiznek azért

de szerintem nem is csak úgy írod
Hehe és én is ezt akartam írni, hogy majd meglátogatlak egy kis nokedlivel
Gombapöri nokedlivel nekem is jöhet

szerintem holnap csinálok is.
Vera
Nekem csinálsz??

úgyis lógsz a beugrással
Irina
Ádi
Kaqk
Szóval macok vagy más néven tócsni volt

azt is imádom és már rég volt. Adjátok csak az ötleteket
Móni
Basszus

. Figyi nekünk felírt a doki (saját házorvosunk) egy immunerősítőt. Broncho-Vaxom a neve (van külön gyerek és felnőtt). Remélem jól írtam.
Lehet nektek is meg kellene próbálni. Persze nem tudok nyilatkozni még, hogy tényleg jó lesz e mert még szedjük. De bízom benne. Plusz ugye vitamint szedünk és végül is Lilla nem is volt nagyon nagyon beteg. Egyszer volt lázas és egyszer vettem ki köhögés miatt az oviból. (mármint a folyamatos taknyi és kis köhögés mellett nem volt kiugró betegség)
Daninak most kezdjük a vitamint is.
Mondjuk ez a meddig viheted oviba nem egyszerű. Nálunk minden gyerek taknyi volt és köhögött az ünnepek előtt így Lilla azzal a kicsivel nem lógott ki a sorból. Persze amikor nagyon köhögött nem vittem, a lázat sem vártam meg. És ha hőemelkedése van másnap nem vinném, hogy megvárjam mi lesz vele.
Na remélem kijöttök belőle.....