Mares! Tomi fogja fürdés közben a kis fejét, ő meg olyan huncut, hogy dob egyet magán oldalra (konkrétan kifordul a Tomi kezéből) és már hasra is fordult, Tomi persze ilyenkor megfogja biztosan a kis mellkasát, nehogy elmerüljön a vízben.
Bence is aluszékony szokott lenni oltás után. Viszont én a cumis lázmérőben annyira nem bíznék meg, inkább popsiban is mérd meg!
Dia! Szép súlya van Áronnak!

Bence kb. 7 és fél kiló és 68 cm, de majd jövő kedden megyünk védőnénihez mérésre.

Bence sem tudott először megfordulni, ő is csak kitekeredett, rájött a technikára, de nem tudott tovább fordulni, beakadt a keze. Na de az apja megmutatta neki, hogy hogyan húzza ki, és azóta már magától is megy neki! Lehet, hogy csak egy kis segítségre van szüksége Áronnak is!
Szilvi! Szerintem is ha fogyna, inkább az lenne probléma. Ha ugyanolyan, mint eddig, ugyanúgy jókedvű, van pisi, kaki, akkor szerintem semmi baj. Nálunk is volt, hogy 0 hízást mutatott a mérleg, utána meg megint hízott.
Csak nálam az a gáz, hogy nekem ez a betegségem már 10 éve megvan, és 5 éve teljesen tünetmentes voltam, pedig akkor azt mondták az orvosok, hogy az injekció, amit kaptam, csak fél évig mulasztja el a gyulladásom, de hál' Isten tovább kitartott. Most viszont elkezdett fájni a bal térdem, duplájára dagadt rövid idő alatt, megtelt folyadékkal, amit le kell onnan szívni, másképp nem tűnik el, viszont ez minél később történik meg, annál jobban be fog dagadni, ami nem lenne szerencsés. Elég nehéz így ellátnom Bencét teljes mértékben, hogy nem tudok ráállni, nem tudom kinyújtani, behajlítani, Tomi segít, mint eddig, de neki muszáj az államvizsgájára tanulnia.
Ja, karácsony: túl rohanós volt, Bence is nyűgös lett, sírt, kapkodtunk, megfogadtuk, többet ilyen nem lesz, ha lesz saját lakásunk, csak mi hárman leszünk, majd 25-én megyünk nagyszülőkhöz, dédikhez.
Mennem kell, Bence sír, hát igen, nem lát, megijed, nálunk kezdődik a szeparációs félelem, úgy érzem, de érdekes, mert Tomi irányába is, szóval őt is hiányolja, de ha már egyikünk vele van, akkor nyugodt.
Holnap jövök, Ircsi majd válaszolsz nekem? Csak hogy tudjam, hogy ha a doki felajánl valami másfajta injekciót, akkor kaphatom-e. Szerintem nem-szteroid gyulladáscsökkentőt vagy szteroidot sem kaphatok... De ehhez te értesz!
Évi, Bévi, Tina merre vagytok?