[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/session.php on line 1627: Undefined array key "is_developer"
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4773: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4775: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4776: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4777: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4782: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
2011 pocakosai és babásai - Babanet.hu
Új privát üzeneted érkezett!

huuuu, szokta nezni valamelyikotok a VV-t??? hogy itt mennyi sotet ember van egy rakason, jesszusom!! Most neztem meg egy videot de ez volt az elso es egyben az utolso is. Nem mellesleg Oliver anno Lilu es Balazs musorvezeto kollegaja volt a vivan. Az egyik srac a valo eletben meleg igy ciki, hogy itt meg a gigivel vagy kivel kavarasz, aki meg kozben gyozikevel volt joban. Szoval meg van szervezve ez az egesz es probalnak mindenkit atbacni. hihii
Vendég
 


Lapteto! Nekem nem kell. Aki keri az viszi!
Vendég
 


cham: NÉÉÉZD MÁR MEG!!!!!

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 

 
 

bog, én nézem félszemmel, kemény pszichológiai tanulmány :lol: :lol: :lol: ja az a Jerzsi buzi, a nyifinyafi Gina meg prosti volt, a Gigi is félribanc, az Olivér színész. Nekem a Gombi a kedvencem, anniyra sötét, hogy én bepisilek rajta. Férjemmel szoktunk poénkodni, nézz olyan gombisan (bambán, üres tekintettel, tátott szájjal)

nincs fent az eredmény még, lehet egyenként töltik fel, az meg eltart egy darabig, sokan voltunk ma

pedi: szóval amikor én áttértem az egészséges életmódra, akkor sok zabos recit gyűjtöttem be. Ez a zabpelyhes palacsinta hasonlóképp készül, mint a sima, csak zabpehelylisztet használok hozzá és csak bubis ásv vizet, tejet nem. 1 tojás, pici olívaolaj és kevés xilit/frktóz megy bele. Én szeretem nagyon.
chamomilla
Pécs
 
 


Selyem, most olvastalak! Nem sajnalkozok, nincs miert! Drukk a jovore nezve!
A ciklusod onnan kell szamolni, hogy megjon mensi! Ez az elso ciklus nap. A peteeres ja, az valtozo kinek mikor van. Nekem 19. napon es innen 14. napra jon meg. Az az egeszseges ha a peteeres utan 14-16 napra jon mensi. Ha rovidebb ez a szakasz (lutealis) akkor ott hormon gondok vannak. Roviden ennyi amit fontos tudni. Olvasol majd ugyis utana es megvilagosodsz. Egyebkent altalaban a noknel 14. ciklus nap korul van pe. Ha 28 naposak voltak a ciklusaid, ha jol emlekszem tegnap ezt irtad a tanyan akkor tobb, mint valoszinu, hogy Nalad tokeletesen mukodik minden. 14. nap van peteeres es ra 14. napra jon is mensi.

Cham! Drukk a vizsgahoz!! Ugy izgulok! Meg mindig semmi????

Nika, ezt en is igy gondolom ahogya leirtad. Ha valakinel beteg baba lesz, annak oka van, abbol tanulnia kell! Sajna van is ra elo peldam. Egy baratnom nevette ki mindig a mozgaskorlatozottakat, szo szerint rohogott rajtuk, hogy de gaaaz nezzuk mar. Es a fia...a tobbit sejted.
Vendég
 


Kati! Nagyon nagyon szép ez a fülcsi! Ismerem, mert a szomszéd kis csajoknak is ilyen van, sőt, nekem is, csak nekem a felnőtt változat, ami hátul is végig köves. Ez a tartó, hát én sem láttam még ilyet! Mond, hogy nem bírtad ki sírás nélkül! Nekem tuti nem ment volna.

Selyem! Örülök, hogy így állsz hozzá! Én tavaly januárban és márciusban is átéltem ugyanezt, és nagyon nagyon megviselt. Azóta én is azt vallom, amit Nika mond, hogy nincsenek véletlenek, és még azt is, hogy csakis előre szabad nézni mindig! Én sajnos nagyon sokáig rettegtem ezek után, hogy mi lesz, ha pozit tesztelek, és most már 100% biztos vagyok benne, hogy engem akkor ez gátolt meg a teherbeesésben. Szóval, csak maradjon ez a hozzáállás, és akkor minden rendben lesz!

Cham! Hatalmas gratula! Szuper jó hírek, és hidd el a vizsga is tuti megvan! :wink:

Bogárka! Én azt mondom, ha majd túl lesztek az esküvőn minden megváltozik. Szerintem az egy nagy nagy hülyeség, hogy nem változik semmi, és hogy csak egy papír. Mi előtte is nagyon ragaszkodtunk egymáshoz, na de azóta...Igenis egy hatalmas összetartó erő, és hiszem, hogy ezt a baba még inkább megkoronázza! :lol: Jaj, remélem nem tűntem nagyon szentimentálisnak! :oops:

Dike! Hát, érdekes amit írtál, de a kőkeménység inkább keményedés. Azt ha Ő az, azt meg fogod érezni. Szerintem ennyi idősen még annyira nem dugdossa ki magát! Tessék pihenni!
pedi
Kalocsa
 
 


Cham, ezen jot nevettem! Nezz olyan bamban, ures tekintettel! hehe latlak magam elott szerintem jol utanzod meg ha nem is ures a tekinteted de a tatott szaj es a bambasag az ott van! hihihihihihi
Oliverbol szinesz lett?? Mi a fene..!
Kivancsi vagyok ez a meleg csako mikor hempereg ossze valamelyik sraccal! hehehee

Ez a palacsinta ez fini lehet! Nyammmmm!!!

Selyem, hol van mar az a fottttoooooo????? :wink: :D
Vendég
 


194-en voltunk ma, most nézem a neten. eredmény még semmi....

igen, általában mindennek oka van, csak sajnos azt nem tudom megérteni hogy a kisebbség zöme egészséges gyereket szül 5 gyerek/anya, aki meg szeretne nem jön össze.

bog, a fiam még állítja hogy 2 baba van, pedig 1-et láttunk az uh-án. igaz icipici volt, de 1 szívecskét láttam dobogni :wink:
chamomilla
Pécs
 
 


pedi, szerintem sem csak 1 papír, amikor összeházasodik az ember. Annál sokkal több 8) (pláne amikor váltam, na akkor éreztem igazán a súlyát, viccet félretéve.... :( )

bog, Ja nagyon kemény a meleg csóka, gondolom te is megnézted a videóját, ami fent van a neten :lol: :lol: :lol:

selyem, kérjük a smink palettát! Most jut eszembe, vki beiratkozott januárba hozzám sminkre és elfelejtettem teljesen. Mondjuk csak felhívott volna az illető.... :oops:
chamomilla
Pécs
 
 


dike: pont azt akartam írni, amit pedi. én a kinyomja valamijét úgy igazából 3-4 hete érzem és az egy két pillanat. a keményedés pedig gőkeményre, mintha egy betontömböt nyomnának kifelé a pocakodon. szóval szerintem is inkább azt érezted. először rendesen kell érezni a rúgásokat, majd jó pár héttel később dugja ki magát.
a szívhang nekem is ilyen volt ennem a tájban. hol itt, hol ott. hol lent, hol fent.

pedi: nem sírtam, de tényleg nem. egyszerűen szóhoz sem jutottam. az én férjem nem ilyen!!! neki saját kis világa van, ahova úgy tűnik, hogy a picike lányát beengedte. és én annyira boldog vagyok emiatt!!!
nálunk bele is teszik a hazahozás napján. csak szólni kell a főnővérnek.

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


Hú, beindultatok ám! Nem győzök olvasni! :lol:

Cham! Köszi, ezt ki fogom próbálni!

Bogárka! Szerintem Selyem úgy értette, hogy most honnan számolja a ciklusát, de ez csak tipp részemről! :oops: Én néha bele-belenézek a VV-be, de én is csak azért, hogy jókat röhögjek, tényleg iszonyat egy banda. De még mindig jobb, mint a TV2-ön az "Ezek megőrültek"!!!

Jaj, Kati! Az előbb nem válaszoltam. Jövő héten vasárnap megyünk Pestre és akkor tervezem megvenni a többi dolgot, ami még nincs. Addig is el kellene kezdenem már összeírni a listát. Az ágyneműt én úgy fogom varratni, mert az egyik barátnőm varr, és Ő mondta, hogy nekem csak az anyagot kell megvennem, és ez lesz az Ő ajándéka nekünk! :D
Egyébként ez a stílus tetszik:
http://www.brendon.hu/Products/ViewDeta ... e&store=25
http://www.brendon.hu/Products/ViewDeta ... e&store=25
Szóval vmi ilyen egyszerűbbet szeretnék! Bár a múltkor az is nagyon megtetszett, amit Mona vett! De azt mondják úgy is kell kettő! :lol:

Ez az én gyerekem ma még szinte nem is aludt! Eszméletlen mit művel egész nap! Utolsó nagy tombolás, és utána pihi?!
pedi
Kalocsa
 
 


segítsetek!!!

Vettem egy komódot, de nem tetszenek a fogantyúk, vagyis ezek feldobnák a bútort a szobába.
mindkét oldalon vannak virágok. melyik a szebb? nekem 12-re van szükségem és vegyesen fogom rendelni.

http://hbz.hu/?oldal=2&kat=49&page=4&sortby=

http://hbz.hu/?oldal=2&kat=49&page=7&sortby=

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


Pedi, koszi a megerositest amit meg nem is irtam le de mar meg is valaszoltad. Igazabol azert dontottem ugy, hogy megis ferjhez mennek mert erzem ezt az eros kapcsot kettonk kozott. Ezt a lelki eros kotelet. Es egy nap ugy ereztem ez meg erosebb lesz eskuvo utan! Orulok, hogy ezt irtad, amit, nem hiaba fogalmazodott ez meg bennem. Csak eddig meg nem volt pasi aki ezt az erzest felebressze bennem. Ki tudja? Lehet a baba is erre var, hazassagba kell leszulessen.
Ma milyen napod van? Poci azota is rendben?

Viragekkal remelem szinten minden rendben es csak az anyukajanal vannak azert nem ir.
Vendég
 


Kati! Az én férjem sem az a nagy érzelemkimutatós fajta, de ez is változott az utóbbi pár évben. Mindig azzal jön, hogy öregszik! :lol: (Jó öreg, már 33 múlt :oops: )
Most még nagyon nagy a szája a picurit illetően, hogy majd így lesz meg úgy lesz. De tudom én, hogy Ő lesz a leginkább engedékeny vele. Tuti a férjed is el fog olvadni, amikor meglátja a kis lánykáját! Én már annyira várom, hogy lássam, ahogy a vállán alszik a picurkánk! Na, akkor lesz csak bőgés! :oops:

Cham! De örülök, hogy Te is osztod a véleményemet a házasság terén. Mostanában annyira ritka ez, sajnos!
pedi
Kalocsa
 
 


pedi: ezek nekem is nagyon tetszenek, de én nem tehetek már be több mintát, állatot a szobába, mert a fallal és a kisággyal már sok lenne. nekem csajosítanom kell a szobát, mert most színes, de olyan semleges. szóval és is anyagon gondolkodok. halvány lila, rózsaszín, piros stb. de szigorúan egyszínű. nekünk nem lesz baldachin! én úúúútálom!!!!!!

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


Pedi, ja tenyleg!:):) Latod, latod, terhesen is jobban vag az eszed! hihi Mondtam en tegnap Neked!:):) bocsi Selyem!
Vendég
 


Kati! Nekem a felső jobban tetszik! :wink:

Bogárka! Köszi, azóta is minden ok a pocakkal is meg a pocokkal is! Már mennem is kellene csinálni ezt azt, de nem tudok innen elszakadni! :oops:

Főztem egy hatalmas nagy adag gyümilevest holnapra. Meg magamnak mára almaszószt a hurkához, isteni lett! Azt hiszem, holnap Zoli is ezt eszi. Én meg megsütöm ezt a palit, amit Cham írt! Holnap után pedig gomba pöri lesz, és lehet, hogy teszek bele egy kis zúzát is. Szombaton jönnek haza anyósék, addigra pizzát akarok sütni!
Most ágyat kellene már végre húznom, meg megint felporszívózni fent, kitakarítani a fürdőt, aztán szépen jönni lefelé! Van ám itt meló kérem szépen! De mennyivel jobb babazenét hallgatni, és Benneteket olvasni! :lol: Picurkám meg tombol azóta is! Nem értem én ezt a gyereket, de biztos ez is időjárás függő!
pedi
Kalocsa
 
 


Cham, ez az ember egy szornyu. Borzalom, hogy ilyen embereket kepernyore engednek. Bar csak szet kell nezni a celebek kozott is. jahhhhaaaaaaj!! A liptain rohogtem jot a multkor amikor jatszani akarta egy szegedi wellness szallodaban a nagy divat, az igazgato meg beintett neki! hehheeeee!!!! Ez nagyon tetszett! - ha igaz a sztori!
Vendég
 


az én csajom ma nem a legaktívabb. de én sem!
megfőztem és rendbe tettem a konyhát. pedig már a pórszívó is ki van készítve, de még délelőtt eldöntöttem, hogy leszedem a fát, majd csak utána porszívózok. de én sem tudok felkelni innen... :lol:

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


bakk csajok mennyit írtok :) még nem sikerült visszaolvasni...

gyorsan a képek, majd utána reagálok

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
selyem
Pécs
 
 


Selyem ez aztan paletta! Szinkavalkad! Nehogy egyszerre kend fol mindet magadra! :lol: Bar, figyu jon a farsang, be is oltozhetsz. Magadra kened az osszes szint, tuti nem fog folismerni senki! :lol:
Egyebkent tetszik! En is elfogadnek egy ilyet!

A kajcsi inycsiklandozo! Ugyi vagy! Tenyleg csak 21 eves vagy? En ennyi idosen a virslit sem tudtam jol megfozni! hihi
Vendég
 


Selyem, gyonyoruuuuuu!!Annyira szepek a szinek! huuuuu, gyo-nyo-ruuuuuuuu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég
 


ezel tök jóóóók, selyem!

én bevallom, nem igazán festem magam és így csak 1-2 kicsi, semleges színű van, amit hébe-hóba kenek fel.

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


most már kezdek agyvérzést kapni...még semmi.

kati: nekem ezek jobban tetszenek :) http://hbz.hu/?oldal=2&kat=49&page=7&sortby=

irigy a babaszoba miatt. úgy hiányzik a saját lakásom, nem is tudom ebbe a ronda házba hol fogunk kialakítani majd vmi szép zugot neki.
chamomilla
Pécs
 
 


gyorsan nézek egy tutorialt a neten :O és meg is csinálok egy sminket. wáááá gyönyörűűűek :)

a házasságról meg annyit, hogy egy hatalmas áldás. és szerintem a házasság alapja a kölcsönös megbecsülésén és szereteten nyugszik, nem pedig a szerelmen. a szerelem elmúlik, a szeretet viszont mindent kibír, remél és elvisel. én komolyan hiszek benne, és hiszem hogy a megfelelő ember mellett ez meg is tud valósulni egy életen át!


kati: nekem a második linken lévő virágok tetszenek!
selyem
Pécs
 
 


selyem: ilyet én is mindig akartam venni, de az összes kínai kamu a neten. Ez nem az? Nagyon szép így ránézésre, de sminkesként márkahű kell hogy maradjak. (hú de nagyarcúan hangzott, nem annak szántam :lol: :wink: )
chamomilla
Pécs
 
 


de az... coastal scents-et akartam rendelni,de végül úgy gondoltam kipróbálom.

gyönyörűen pigmentáltak a színek bátran ajánlom neked is. de mindjárt dobok egy sminket, akkor bővebben. így újról, meg állagra szerintem tök jó.

én is tartottam tőle, de teljesen pozitívan csalódtam.
selyem
Pécs
 
 


pedi, de rég ettem zúzapörit, nyammmm. amúgy szoktam nokedlit is csinálni zablisztből, tök finom. Meg csalánnal színezni a tésztákat. Amúgy annyi sok jó ötletem van, egy reform honlap, el is kezdtem, de soha semmi időm nincsen. Pedig szerintem volna rá kereslet, egészségesen, olcsón jókat főzni, enni. Stb, és még ezer ötlet. Lehet tényleg halasztanom kellene. 8)
chamomilla
Pécs
 
 


csajok le vagyok törve, mint a bilifüle! ma megkaptuk a gázszámlát és 47000ft!!!!
tudom, hogy első telünk, meg melegvíz is erről megy, meg van egy tárolónk, amiben folyamatosan benne van a melegvíz, de ennyire nem számítottam!!!

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


a ciklussal kapcs.: szerintem mai naptól számítom a mensit, mert ma reggel görcsöltem először és úgy tűnik rendesen megvan.
selyem
Pécs
 
 


cham: te annyira ügyes vag!!! tuti lesz egy szuper babazug!!!!!

selyem: ha nekem onnan lenne számolva, már legalább 2, de inkább 3 héttel lennék idősebb kismama. engem az eléjén hetente nézett a doki, amikor még elég pontos az uh. ezek alapján számoltuk ki a szülést és a vizsgálatokat!
ja! két pém volt ezek szerint. mert egynek tipikus tünetei volta. nyák, meg hasfájás. de akkor nem voltunk együtt. hanem a 21vagy 24.napon lett, de azt az extra pét észre sem vettem.

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


kati: durvaaaa :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
selyem
Pécs
 
 


selyem, értem. csak azért nem merek venni semmi "bóvlit", mert sokat sminkeltem és nekem is rohadt érzékeny bőröm van, egyszerűen az én bőröm kevés márkár visel el (tudja mi kell neki :twisted: ), no meg a tartósság is fontos. EZt nem csak magamról mondom persze, hanem akiket sminkeltem. Nem is vesznek komolyan a szakmában, ha nem profi anyagokkal dolgoziol. Amúgy magamnak tuti vennék, ha bírná a bőröm! Imádom nagyon minden ami nőcis. Szóval ha neked jó, akkor nagyon jóljártál, ennyi szép szín és akkor nem is volt drága :wink:

jól ittragadtam, most megyek, majd visszanézek, az élettanosok meg k..... be! miért mondták, hogy 14 után van eredmény? :x
chamomilla
Pécs
 
 


nekem szerencsére ezek a pé-s dolgok mindig egyértelműen működtek. és pontosan meg tudom állapítani a pé, idejét. de lehet veszek most ovu teszteket, hogy lássam minden rendben van-e.

amúgy az uh-ra attól még elmegyek kedden, remélem szépen helyrejövök és azt mondja a doki, minden rendben lehet próbálkozni.
selyem
Pécs
 
 


selyem: felesleges az ovu teszt! ha nem lenne péd, akkor most sem találtak volna egymásra! :lol: :lol: :lol:
inkább figyelni kell és amint pozit tesztelsz, rögtön keresni egy dokit, aki felírja a gyogyit, mert lehet, hogy a progi szinteddel nincs rendben minden. és nem tud tapadni.

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


kati, ha az vigasztal, az albérlőnk egyedül -úgy hogy nem is van otthon, mert dolgozik- csinált 35 ezer gázszámlát. Egy újonnan szigetelt 52 nm-es szipiszupi lakásban....előre félek, hogy kifizeti -e.Mondjuk kifogja, mert jól keres, csak akkor is.....na mi itt ebben a pécsi "csodában" fával fűtünk. van cirkó gáz is, de szerintem ennek a hatalmas háznak lenne 100 ezer gázszámlája akkor. Így ingyen vagyunk, mert após mindig hoz fát. 140 ezret költött eddig fára a 2 házra. (az övék még nagyobb, 3 szintes, amiben mi vagyunk 2 szintes)
chamomilla
Pécs
 
 


Cham! Én most is csak buzdítalak erre a blogra, én tuti minden nap "látogatód" lennék! :wink: Amúgy a nokedlit én is imádom, de mivel van még itthon pár kg csavart tésztánk, így tuti az lesz hozzá. Zoli egy kollégája szerzett nekünk eredeti Barilla tésztát tized áron olaszból, és először azt kell elhasználnom. Én is nagyon régen ettem zúzapörit, és ez is gombának indult, de zúzás-gomba lesz! :lol:

Selyem! Ezt a tésztát én is ki fogom próbálni, nagyon jól néz ki. A smink is tuti, de én sem nagyon sminkelem magam, sőt szinte csak a szemem húzom ki, meg a szempillámat spirálozom.

Kati! Hát, megértelek, hogy letörtél, ez tényleg rengeteg. Én tavaly a villanyelszámolótól dobtam egy hátast! Minden hónapban fizettem 10ezres számlát, úgy, hogy napközben ugye sosem voltunk itthon, mert dolgoztunk mindketten. És amikor leolvasták, még jött rá 24ezer. Iszonyat kiakadtam. Mondjuk azóta kicseréltük a bojlert a fürdőben, mert a másik már nagyon rossz volt. Kíváncsi vagyok az ideire. :roll:

Na, most már lépek én is, mert így sz@r se lesz belőlem!
Jövök még később!
Addig is puszi Nektek!
pedi
Kalocsa
 
 


pedi: ma én is olaszból kapott tésztából főztem. azt hiszem pont olyanból, ami neked van otthon. hihihi!

én is megyek, átsétálok az anyósomhoz, megnézem mi van vele így egyedül.

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


http://www.youtube.com/watch?v=JqOqJjUumLo

mostanában ez a kedvencem... jah, és mi is nagy zenések vagyunk. a férjem aktívan gitározik és igazából odavan a zenéért, ha egy nap nem játszik legalább 3 órát, akkor már gyanús, hogy baja van :D[/url]
selyem
Pécs
 
 


Selyem, hany eve vagy ferjnel? Milyen a smink vagy meg nincs keszen? Te is sokoldalu vagy, Cham meg ilyen. Vagyis Ti ketten vagytok ilyen "minden leben kanal"ak!-jo ertelemben!:) :wink: :wink:
Vendég
 


Cham, nem tetszik a pecsi haz ahol laktok? Megkerdezhetem miert nem szived csucske?

Kati, :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: lelegzetem is elallt!
Vendég
 


Selyem, a hazassagrol irottakat nagyon szepen megfogalmaztad. Erezni, hogy belulrol jott ki minden szo, amit leirtal!
Vendég
 


Sziasztok!

Selyem, nagyon sajnálom.

Kati, nagyon szép a fülbevaló, nekem is hasonló van, ahogy látom.

Pedi, szép lesz az ágynemű, különösen az első tetszik, olyan kellemes színe van.

Cham! Nagy gratula a Picurkához, és ha már ilyen jó hírekkel szolgáltak az uh-on, a folytatás is csak jó lehet (vizsga).

Nika, ügyesen haladsz a tornával.

Bogi, hogy vagy?

Virág merre lehet?

Nita?
nefelejcs78
Érsekvadkert
 
 


Nefelejcs, koszi, jol vagyok. Unatkozom de megvagyok. Esik kint az eso, fuuuu a szel es semmi hangulatom, nyomi vagyok es platttttyyyy.
Veled mizus?? Dolgoztal ma?
Vendég
 


NIKAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!! ITT VAGY???? IRTAM NEKED MASIKRA!
Vendég
 


kati, pedi: imádom a barillát! az egyik legjobb tészta. csak már sajnos nem eszem semmit, ami fehér lisztes. hülye vagyok, jólvanna. 8)

bog, én is kínlódom, még mindig semmi hír a vizsgáról :roll: utálom a pécsi házat. itt vagyok 30 évesen, végre saját, gyönyörű lakásom lett, olyan berendezéssel, csodálatos fürdővel, beépített fullos konyhával, mosogatógép, miegyéb....amiről mindig álmodtam. Az igaz, hitelből, de akkor is az enyém. Akárki jött hozzánk, csak ámultak, milyen gyönyörű. Most meg visszamentem több mint 10 évet az időben. 20 évesen különb albiban laktam. Az a ház öreg és nagyon tré a berendezés. Látnád a konyhát, a szobákat....villanybojleres vízmelegítés, nem is sorolom. Egyedül a gyerekszoba néz ki jól. De minek költsek rá akár egy fillért is? Robi mamája míg él, az övé lesz. Ha meg nem a sajátom, nem költök rá. Most nem is lenne miből, márciusban lejár az életbiztosítás, lesz elég szép pénzünk, de most költsem erre? Csak nyelné a pénzt....és nem az enyém. Érted? de így meg utálom, nem is hívok ide senkit, nem is fotózok semmit, mert a szívem budakeszire húz és utálom azt a kis fruskát aki kivette :evil: ő élvezi, én meg itt.....
chamomilla
Pécs
 
 


még itt vagyok, csajok megbuktam :roll: hajrá mehetek 12-én újra :x
chamomilla
Pécs
 
 


bogi: vsjon miből gondolod a "kanálságomat"? :) de megmondom őszíntén jól esik, főleg hogy millához hasonlítasz :oops: :D ... felnézek rá, mennyire sok mindent csinál egyszerre és minden jól megy neki.

a smink készülőben...
http://www.youtube.com/watch?v=ZKf5C_fOago&feature=channel
selyem
Pécs
 
 


Bogi, köszi jól vagyok, ma nem dolgoztam. A diétával próbálkozom, de eléggé kiborít, hogy számolgatni kell a szénhidrátot, és a legrosszabb, hogy nem nassolhatok. Emiatt úgy döntöttem, hogy ma csinálok egy zabpelyhes kekszet, ami szerintem nem lett rossz.
Nálunk elég jó az idő, most nem esik, lehet, hogy később ráveszem a férjem, hogy sétáljunk egy kicsit a parton.
nefelejcs78
Érsekvadkert
 
 


bogi: hol láttad ezt a videót? megosztod velünk ha online láttad? mármint a vv

nika70
Salgótarján
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: