Jó reggelt, lányok!
Maggie, cicizés

néha Ádi is emlegeti, pozitíve.
Jaj, "a" nyelvészeket ne is mondd, elég érdekesen megosztott szakma ez... van egy rétege, a nyelvművelők, akiket a nem nyelvészek általában jobban ismernek -- na ezek a "nyelvészek" azok, akiket a tudományosság viszont nem fogad el (persze vannak skizofrén módon a jó tudóst és az ostoba nyelvművelőt egy személyben egyesítő emberek is -- nyelvművelő alatt most az értékelő szemléletű, szubjektív ízlésüket "nyelvi törvénnyé" általánosítókat értem). Nekem az, aki főleg a helyesírásra ugrik rá egy munkában, rögtön megkérdőjelezhető szakmailag (tudom, tudom, helyesírási minimum felsőfokon, de honnan tudja pl., hogy nem diszlexiás-e az illető? gyatra helyesírású munkát egyébként nem is kötelező értékelni, vissza lehet dobni szakdogaként is, tehát nem a helyesírás alapján kell értékelni, hanem az alapján eldönteni, h egyáltalán értékelendő-e).
Kaqk, szegény drágáim, ez a köhögés
Gyógyuljon meg Emma mielőbb!!! (Én is csak ilyeneket tudok mondani, mint Spiropent hörgőtágító - ha nem hurutos a köhögése, hanem száraz; Baby luuf balzsam a hátra.)
Vindo, kamionos eset
Kész szerencse, hogy felébredt a sofőr............................
Ezek a halálközeli dolgok (mert szerintem ezek is azok) nagyon kiborítják az embert, évek múlva is tisztán emlékszik rá az ember.
Náluk egyszer S ment majdnem bele egy autóba előttünk (előzött, visszatért, az előtte lévő meg erősen fékezett, S a visszapillantókat figyelte, én kiabáltam rá), pedig még nem is ütköztünk...
Hajszárító: ügyes volt a bátyád nagyon.
Hát ezentúl figyelni fogom az elektromos berendezések vezetékeit is, nincs mese.