[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/session.php on line 1627: Undefined array key "is_developer"
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4773: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4775: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4776: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4777: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4782: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
2011 pocakosai és babásai - Babanet.hu
Új privát üzeneted érkezett!

Kati! Okés, én holnap nem megyek sehova, szóval, tudom hozni a híreket. Én sajnos már tejes kávét sem ihatok, ugyanis egyszer rájöttem, hogy az is iszonyat mód megdobja a savamat. Azóta nem iszok, de elég jól megvagyok nélküle.
Nem lesz egyszerű napod holnap, biztos hulla leszel nap végére, kitartást!

Csillag! Jaj, de jó, akkor mégis elment. Nagyon köszi még egyszer.

Én is elköszönök mára, nagyon nem kényelmes már írni, meg álmos is vagyok, és még zuhiznom is kell. Holnap jövök! :wink:
pedi
Kalocsa
 
 


Én léptem, megyek fürdeni meg szunnyantani. Sokat voltam "műszakban" előző éjszaka. 8)

Jó éjt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


akkor mindenkinek újra jó éjt!!!

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 

 
 

Pedi sikerült venni mindent, amit akartunk!

Mivel későn értünk haza, nem sütöttem palacsintát, majd csak holnap, Api csinált tejszínes csirkemellet, annyira szeretem, főleg azt amit Ő csinál :)

Kép
Kép

Moncsi
monalux
 
 


2011 pocakosai és babásai néven megnyitottam a topicot, ahova fogadunk új tagot is. Döntsétek el, ki szeretne még adminisztrátor lenni, ne kelljen mindig rám várni, ha van valami. Gyertek! :D

Csillag, cham, köszönöm szépen, aranyosak vagytok!

cham, sajnálom, azért ha meggondolod magad, gyere! Én várlak!

Nefelejcs, te is jöhetsz nyugodtan, drukk a babához, tudom, milyen, Lexire 23 hónapot vártunk.

Jó éjt mindenkinek, holnap akkor intézem a felvételeket.

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 


én mr jelentkeztem a tanyán:)
szivesen leszek admin...elég "sokat" vagyok:)

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Köszönöm, hogy befogadtatok és a biztatást is.

Jó éjt mindenkinek.
nefelejcs78
Érsekvadkert
 
 


Sziasztok!

Szuper, nekem jöhet a zárt is, meg a nyílt forúm is, jövök ide is rendszeresen, meg a tanyára is benézek minden nap.
Ez is maradjon meg mindenképpen, az új tagok miatt is.

Pedi
Fúúúú, ez a Salvus víz borzasztó, azt gondoltam nem ennyire sós. A második korty után már majdnem kidobtam a taccsot. Én nem bírom meginni, a hányás sem jobb a gyomorégésnél. Még próbálkozok mással is, úgy hallottam sárgarépa nyersen, tej, meg korpovit keksz, ezek mind bevállhatnak, persze nem így együtt. :lol: Mondjuk a citrom nekem nagyon bevállt, és csak nem marja fel a gyomrot, hiszen ha a gyomorsav nem jelentkezik utána a torkomban, akkor valószínűleg a gyomromban sincs. És már csak úgyis néhány hét van hátra. De ez a víz nekem nem megy. Az alma nekem is bevállt, pedig az is savas, és gyümölcs. :roll: Ki érti ezt. Még a banánt is jónak tartják, hideg tejjel fincsi, most valami ilyenre vágyom. De nincs itthon banán. Holnap beszerzek belőle.
Palacsintára én is csinálok a héten, talán majd szerdán. Mert csütörtökön meg vendégeim lesznek, akkor nem lesz időm ilyennel szórakozni.

Selyem
Én Hipp Natalt ittam/iszok. Első 12 hétben még folsavat szedtem. Az első terhességnél folsavat sem szedtem, csak a 2 trimesztertől ittam a Hipp Natalt.
Reginél nekem is volt vérzésem (nem erős) a 8. héten, magától elmúlt, mire a doki tudott fogadni, nem kaptam rá semmit.

Én is lépek fürödni, hajat mosni, nagyon elfáradtam.
Nagytakarítottam, gyerekszobát rendezgettem, meg a mi szobánkat. Már csak a komódot kell megvennünk, és jobban el tudunk pakolni, de most is azért rend van.
A kiságyat is összerakom majd a hétvégén. De most elég volt a bútorcipekedésből, leszakad a derekam, viszont ma mindössze egyszer keményedtem, és egy magnéziumot vettem csak be, annyira belemerültem a takarításba.

BETTIKE
Sok-sok drukk holnapra! És nagyon irigyellek, mert holnap gyönyörű napod lesz. :)

Pihiszék
Nekünk hintánk van, mindjárt teszek képet, Zalán is biztos fogja szeretni, Regi olyan jókat aludt benne. Mikor Regina megszületett, hamar rájöttünk, hogy valami kell, mert a hordozóban hintáztatni, ringatni elég fárasztó volt.

Most pelenkakukát vadászok, sajna a 2 ezer forintosból mindkettőt elvitték már. Helyben akarok keresni, remélem sikerül, max 4 ezer forintig.

Csillag, Beze
Tündériek a gyerkőcők.
Vendég
 


képek a pihi-hintaszékről.
Nagyon praktikus, állítható a magasság és a dőlésszög is, etetőszéknek is használtuk eleinte. Könnyen tisztítható, beköthető a gyerkőc, eleinte elemes volt, aztán megcsináltuk, hogy hálózatról működjön, mert úgy kicsit költséges lett volna.

Kép Kép
Vendég
 


azért nem semmi délután 5 óta két oldal????:D:

Nekünk rezgős a pihiszékünk de baromira nem használtuk :):) a rezgést belőle.

irág: nagyon édesek a fiúk és hát Gergő egyszerűen csodaszép kisbaba :)

Beze nyiss :)

Nefelejcs: üdv köztünk és nyugodtan csatlakozz :)

selyem: mennek a drukkok :):):

beze vagyok anyatanyán nika70 ott is jelentkeztem hozzád :)

nika70
Salgótarján
 
 


Jó reggelt!

Regiztem a tanyára, kértem is "bebocsájtást" a topikba!

Brita! Én úgy szoktam inni ezt a Salvus vizet, hogy fél pohárral, behunyom a szemem, és egy húzóra. De tényleg nagyon rossz. Nekem a banán is savat csinál, pedig néha úgy ennék. Tegnap este megint Renie-t szopogattam elalvás előtt, na annak is utálom az ízét.
Nagyon jó a hinta, de legszebb, aki benne van! :wink:
pedi
Kalocsa
 
 


sziasztok!

voltam védőnéninél. 70 deka híján 10 kilónál tartok. :x :x :x
és gondolom, még most jön a java, mivel bogi még legalább 1-2 kilót hízik majd. ez van.
most megyek zuhanyozni és irány lassan a dokibácsi.

brita: regi mennyire szép!!! igazi babás.

pedi: én elég jót aludtam. se sav, se pisi. forgolódás az volt, de mindig visszaaludtam 1-2 perc múlva.
gyömbért próbáltatok már? nekem vasárnap az segített.

beze: én is szívesen leszek moderátor.

de most el kellene dönteni, hogy ezt a topicot lezárjuk, vagy mi lesz, mert két helyre írni... hát!!! :roll: :roll: :roll: :roll:

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


ja! többször nem kell mennem a védőnőhöz!!!!! majd egyszer még ő fog kijönni mielőtt megszülök. jupííííííí

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


Sziasztok!

Felvettem mindenkit, Nitát és katit megteszem adminnak, aki még szeretne, szóljon.

Brita, a szódabikarbóna is borzalmas, de legalább használt, bár a dokim nem engedte, csak a Renniet, az viszont nálam semmit se ért. Reggel egy fél liter kakaót ha lenyomtam, házi tejből, semmi bajom nem volt egész nap.
Köszönöm a bókot neked és Monának is.

kati, köszi, a sebem már csak időjárás-változáskor érzem.

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 


Nika
Mi azért választottunk hintásat, mert állítólag az jót tesz neki.

Pedi
Nekem sehogysem megy, annyira tömény sós, hogy egyből öklendezem tőle. Maradok a citromos víznél, az legalább c vitamin forrásként, és egyéb más bajokra is jó. Pl. meszesedésre, ami a meszesedő méhlepényemnek nem árt. De egyébként tegnap egy pohár tejet, és kiflicsücsköt ettem, és úgy aludtam tőle mint a bunda, Wc-re sem mentem ki, csak reggel. A citromos víztől gyakran kell mennem.

Kati
Jó az még, hidd el le fog menni szülés után, egyből. Nem híztál sokat, és most már kevesebbet is fogsz. Én Regivel mind a 11 kilómat otthagytam a kórházban, most 11,5-nél járok, jövő héten megyek mérlegelésre, de szerintem a végén kb 13 kiló lesz. Egy hónapja még jól tudtam enni, most meg alig, szóval leáll a hízás.

Beze
Nekem a kakaótól is ég a gyomrom, meg ha tejbedarát eszek egy kis kakaóval, na attól még napközben is rettentően szenvedek, pedig nekem inkább csak éjjel szokott égni a gyomrom.
Nekem a gátsebem is érzékeny volt frontokkor. Gondolom azért a császár még érzékenyebb, mert mélyebb a vágás.
Vendég
 


Sziasztok!

Kati! Azért a 70deka híján, az még inkább csak 9,30kg! :wink: És szerintem Britának igaza van, egyáltalán nem sok. A gyömbér teában próbáltam, hát az szétmarta a torkomat.
Drukk a dokihoz, majd gyere és mesélj!

Beze! Én maradok csak az írásnál, mert annyira nem értek ezekhez a dolgokhoz, örülök, hogy egyáltalán már ott vagyok! :oops: :lol:

Brita! Engem sajnos napközben is kínoz a sav. Van olyan, hogy éppen lenyelem a kaját és máris bánt! Hát ez van, de ez ellen legalább tudok mit csinálni. De a magas pulzus...Hát, az szörnyű! Majd kiugrik az ütőerem a nyakamon néha, és egyik pillanatról a másikra. Ilyenkor szinte csak kapkodom a levegőt. A másik, hogy egyszerűen nem tudok kényelmes pozíciót felvenni, legjobb állni.

Képzeljétek! Annyira boldog vagyok! Barátnőm(aki egyébként a picurkánk keresztanyja is lesz) pozitívat tesztelt! Ma reggel átküldte mms-ben, hát majdnem elbőgtem tőle magam! Így csak fél év lesz a lurkók között! Nagyon happy vagyok! :lol:
pedi
Kalocsa
 
 


Pedi gratulálok a Barátnődnek!

Kati szerintem se foglalkozz a kg-kal. Megszületik Bogi Baba és nem is marad rajtad semmi!!!

Selyem nagyon várlak már!

Nekem tegnap reggel óta fáj a fejem, ma beszéltem a védőnővel és engedélyt kaptam az algopyrin-re! Most már egy kicsit jobb!

Kép
Kép

Moncsi
monalux
 
 


Mona! Neked pedig gratula a 12.héthez!
Fejfájás nekem is van egy kicsi, de elviselem. Egyébként amióta kismama vagyok sokkal kevesebbet fáj, mint előtte. Az elején volt rosszabb, de az gyorsan elment!
pedi
Kalocsa
 
 


sziasztok

kati: szerintem sem híztál sokat. látszani sem látszik... :)

na, gyors jelentés...

-alig van vérzés
-megvastagodott hártya (12mm)
-nincsenek görcsök
-nem látni petezsákot
-nem tudni megmarad-e
-nem írt fel semmit

köv héten újra el kell mennem uhra, pénteken tesztelnem kell újra. ha pozi, akkor örülünk és valószínűleg 1 hét múlva látunk valamit. ha nega, akkor mensivel távozni fog és nincs szükség kaparásra.

Kép
selyem
Pécs
 
 


tényleg mona :) gratulálok... bár már én is itt tartanék :D

Kép
selyem
Pécs
 
 


Köszi Lányok!

Selyem én is jövő héten kedden megyek uh-ra 11 10-re van időpontom!
Én nagyon szorítok Neked, hogy pozi legyen a teszt pénteken!

Kép
Kép

Moncsi
monalux
 
 


NA tartok egy kis pihenőt, holnapra kérem a drukkokat. Talán a végére érek, de szép éjszakának nézek elébe :?

selyem, mindenesetre ne sexeljetek az uh-ig én azt mondom! nagyon bízom benne, hogy nem lesz semmi gond! Nekem egyik régi babanetes ismerősöm egymás után kétszer elvetélt, úgy sajnálom :( együtt szültük még a kicsiket, ők most szeretnének másodikat. De kiderült a gond, a pajzsmirigyével van baj.

mona: grat a 12. héthez!

A klinikán amúgy hol van az uh? Holnap rohanok vizsga után, nem akarok keringeni össze-vissza.

kati ne aggódj a hízás miatt, szerintem abszolút nem sok. Az igaz, mindig azt mondják, attól függ, mennyiről indul az ember :wink: de nagyon csini vagy, úgyhogy tényleg ne aggódj!
chamomilla
Pécs
 
 


milla: az uh-a, ha bemész a főépületben a vénusz szobornál balra a második nyitott ajtó...

Kép
selyem
Pécs
 
 


annyira nincs kedvem tanulni, vki fejbelőhetne :wink:

amúgy rájöttem, iszonyat hülye vagyok. Nem orvosira kellett volna jelentkeznem. De most már mind1. A férjem jár angoltanárhoz, aki nyelvvizsgára készíti fel, 6 ezret kér másfél óráért, ahova kétszer megy egy héten (anyós fizeti, hát fizesse, én tuti nem fizetnék érte semennyit, mert nincs az a tantárgy, amit magamtól ne tudnék megtanulni). Régebben én is adtam olasz órákat, de 2 ezret alig volt képem elkérni 60 percért. De most, ha esetleg passzíváltatnom kell magam a baba miatt, tuti biosz emelt érettségire meg orvosira fogok felkészíteni és elkérek másfél óráért 5 ezret. Egyik ismerősőm Pesten 5 ezret fizet pont de csak 60 percért és tele van tanítványokkal a nő és azt mondta csak egy gimis biosztanár, nem úgy mint én, aki orvosira jár diplomásként.

na mindegy, gondolom mindenkit baromira érdekel a kínom :lol: 8)
chamomilla
Pécs
 
 


selyem, köszi!
chamomilla
Pécs
 
 


milla drukkolok, holnapra..jobban vagy már? hogy megy a tanulás?

a rossz az, hogy a doki sem mondja, hogy igen vagy nem... csak hogy talán.

csak isten meg a csodája segíthet...

Kép
selyem
Pécs
 
 


nektek az aláírás hozzáadását mindig ki kell pipálni, hogy hozzáadja a vonalzót? miért nem pipálódik ki automatikusan és rakja be? minden hozzászólásnál ki kellene pipálni?

chamomilla
Pécs
 
 


milla: jó az, ha előre gondolkodsz. nem tudhatod, hogy tudod majd ezt végigcsinálni.

amúgy utána néztem a képzéseknek a közgázon, de nem lehet átmenni levelezőre és nincs is közgázon támogatott levelező. igaziból, elegem van és lesz@rom.

nekem is tanulnom kéne... de hogyannnnnn????????????

Kép
selyem
Pécs
 
 


a profilban tudod ezt beállítani---

Kép
selyem
Pécs
 
 


selyem, én érzem, hogy nem lesz gond. Fiatal vagy és egészséges, genetikailag és testileg a legesélyesebb egy egészséges terhesség kihordására! Én nagyon drukkolok!

Tanulást úgy számoltam ki, hogy 7 órát kell még tanulnom és akkor a végére érek, aztán jön az ismétlés, ami éjjel lesz vagy hajnalban. De ismétlés nélkül semmit nem ér az egész, annyi számadat van, képlet, fogalom, diagram, hogy most kb kavarog össze-vissza az agyamban, az is, amit tudok elvileg. én csak az 55%-ért imádkozom, az már kettes!
chamomilla
Pécs
 
 


selyem, tanulj, próbálj meg kikapcsolni. Én is olyan sz@rul vagyok. De most vettem bolti kakaót és kicsit jobb. Azt kívántam, pedig utálok mindent ami tej.

Diákhitelt nem próbálod meg felvenni? Én amikor a közgázra jártam az volt a jó, hogy nem kellett fizetni levelezőn, hiába lett volna költségtérítéses, mert akkor Gyesen nem kellett fizetni. Én most is felvettem a diákhitelt, mert nagyon megszívtam. Anno a SOTE-ra 156 ponttal kerültem be, rohadt jó átlagom volt, kaptam havonta kb 100 ezer ösztöndjat szoctámmal (családosként adnak rendesen), de ide Pécsre csak fizetősre vettek át, mert benne van a TVSZ-ben, hogy csak úgy vesznek át más egyetemről. Hurrá, be sem akartam iratkozni, ugyanis 1 millió Ft/félév a ktg, viszont írtam kérvényt, a fenti indokokkal, hogy családi okok miatt költöztünk ide, meg gyesen vagyok, stb, és adtak 70% térítést, így 277500Ft-ot kellett fizetni, ami pont a diákhitel.....de a legrosszabb, hogy csak évvégén van államira átsorolás, így a köv. félévet is így kell még járnom.
chamomilla
Pécs
 
 


a profilban az ott az aláírás, de itt csak akkor rakja be ha hozzászólás után kipipálom mindig azt a rublikát ami itt van alul.

chamomilla
Pécs
 
 


természetesen nem 156-tal, hanem 456-tal kerültem be! ami nagyon magas....itt meg senkit nem érdekelt
chamomilla
Pécs
 
 


ez az egész oktatás..... :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Kép
selyem
Pécs
 
 


Sziasztok!

Cham! Nyugi, tuti menni fog a vizsga, ha már ennyit tanultál rá, az a minimum, hogy olyat fognak kérdezni, amit tudni fogsz! :wink: Hát, a magánórák tényleg nagyon drágák, de ugye az oktatásunk legalább olyan "szuper" állapotban van, mint az egészségügyünk! :(

Selyem! Akkor megy a drukk továbbra is! Lehet, hogy későbbi pé-ből sikerült, bár ahhoz képest meg elég gyorsan kimutatta a teszt!

Ebéd kész, én pedig hulla vagyok! Komolyan mondom annyira utálom magam. ÉN sosem voltam ilyen tehetetlen, nem fekhetek egész nap?! Szurkálgat alul néha a pocim, ez mitől van? Gondolom normális, csak jó lenne tudni, hogy mitől van. Babóca mocorog eleget, vele biztos minden ok. A szurkálás meg hol van, hol nincs. :roll:
pedi
Kalocsa
 
 


rita! vigyázz magadra nekem!nagyon jó a hintás kép!!:)

mona! miket vettél? gratula a 12 héthez.!!!

kati! írj majd mi volt a dokinál!én örülnék ha ennyi idősen majd 10 kilónál tartanék:)

pedi! gratula a barátnődnek!!!!

cham! drukk holnapra!

selyem! szorítok h megmaradjon a baba!!!

nekünk eddig ez a befutó kocsi, most már hordozó is van hozzá. a szín meg nem bizti:)

http://www.brendon.hu/Products/ViewDetails/32568

KépKép
dike
 
 


dike: nagyon jól néz ki a kocsi, és könnyen kezelhetőnek néz ki :D mondjuk az ára sem rossz. én tuti nem fogok majd ennyit adni egy babakocsiért. 2 évre nem éri meg szerintem. ettől függetlenül, aki nem sajnálja rá vegye nyugodtan. ez nem ellened szól,csak úgy mondom :)

jó kis kocsi :D szép ergonomikus..

Kép
selyem
Pécs
 
 


köszi selyem!

ez meg a kedvenc bababútor családom, de ilyen úgy se lesz, nagyon drága!

http://baba-mama.vatera.hu/bababutor/ki ... 49516.html

KépKép
dike
 
 


Sziasztok!!!!!!!!!!
Brita szuper ez a hinta szék.......csak pofátlanul sokat kérnek értük:(

Pedi gratulálok a pici keresztanyujának a pozi teszthez!!!!!!!!!így kell ezt:):)
nyugi nem is kell feküdnöd.,nő a méhed,helyezkedik,fészkelődik a baba meg készül odabent minden a szülésre..ezért vannaka szurkálások...csinld csak a dolgod nyugodtan!!!!!!!

Selyem nagyon nagyon drukkolok !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:):):)
egyébként én se adnék sokat egy babakocsiért......én kb a 7 babakocsira ami eddig volt kb 150.000-et költöttem....
:)

Dike szupi a kocsi ugyan ez volt a kis kerilányomnak csak szürke-narancs szinben......jó csak a hátsó részen van a súlypontja és ott emelésnél nagyon nehéz......de praktikus kis kocsi!!!!!!!!
mikor veszitek meg?

Bettikével vajon mi lehet?meg csaszizták már????:)

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


ahhhh de kemény ezt nézzétek:)

http://www.meblikbutor.hu/hu/oferta/

KépKép
dike
 
 


dike: nem tudtam megnyitni a linket :(

milyen az élet 16 hetesen? pocifotó??? 8) 8)

Kép
selyem
Pécs
 
 


Dike nekem ez az oldal meg volt....nagyon szépek a bútorok.....az árakról nem is beszélve.......ez is a Hajdu Peti pénztárcájának való!!!!!!!!!!!!!!!!! :x :x :x :x :x

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


14.16-kor bettikétől:

"Ma 7óra 10kor megszületett egy kis drágaság, Ferenc baba, 3550 gramm, 50cm. Jól vagyunk mindketten! Puszi! Betti"

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


Sziasztok!

Bettinek gratulálok, jó egészséget, sok boldogságot, és sok tejcsit kívánok nekik.
nefelejcs78
Érsekvadkert
 
 


Sziasztok!

Bettiéknek hatalmas gratula! Szép méretek!

Dike! Nagyon sokáig nekem is ez volt a kedvenc kocsim, de aztán vett itt Kalocsán egy számomra nem túl kedves pár, és úgy döntöttem nekem ez már nem is kell!

Köszi, csajok a barátnőm nevében is, már csak szurkolni kell, hogy minden rendben legyen, de mondtam neki, hogy miért ne lenne?!

Nita! Köszi, megnyugtattál! Most du-án sétáltam egy hatalmasat, annyira jó volt.

Kati! Mi volt a dokinál? Voltatok nézelődni is anyósoddal? Akartam kérdezni, hogy apósod miért van kórházban? Nincs nagy baj ugye?
pedi
Kalocsa
 
 


dike: te jössz a tanyára? van pár tanácsom ahoz a kocsihoz. tudod, én is ezt a márkát vettem, csak a mambát. tologattam és az egyik ismerősöm pedig 3tec-et vett.

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


Selyem drukkolok továbbra is, hogy minden jól alakuljon.

Cham! Kitartást a tanuláshoz, biztos nem könnyű, de ügyes vagy és meg tudod csinálni.

Pedi gratulálok a barátnődnek.

Kati, mi volt a dokinál?

Mona, elmúlt a fejfájás?
nefelejcs78
Érsekvadkert
 
 


ez így annyira nehéz, hogy két helyen vagyunk, lányok!!!
mindjárt jövök pedi, csak elpakolom, amiket vettünk, meg átöltözök valami itthoniba.

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


Írhatsz tanyára is nyugodtan! Nekem is sok így a kettő, mert nem tudom kivel hol mit beszélünk! :?
pedi
Kalocsa
 
 


Nita
Használtan vettük a hintát, teljesen új állapotban van, nem sokat használhatták, szerintem ha rájöttek volna, hogy hálózatról is működtethető, akkor nem adtak volna túl rajta. 6-7 ezer között volt az ára. Újonnan biztosan drága, mert a pihiszékek is 10-15 ezer fölött kezdődnek.
Vendég
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: