Sziasztok!
Ircsi! Segíts nekem, légyszi! Szoptatás alatt én kaphatok nem-szteroid gyulladáscsökkentőt vagy szteroid tartalmú gyógyszert? Sajnos pár napja visszajött a rheumatid arthitis-em, amiben már 10 éve szenvedek, de az utóbbi 5 évben teljesen tünetmentes voltam, sőt visszahúzódóban volt, most meg újra bedagadt a bal térdem, megtelt folyadékkal, és annyira szenvedek, hogy nem bírom behajlítani, de most már kinyújtani sem teljesen, ráállnom is nehéz. Megyek az ORFI-ba, egyenlőre febr. 10-re kaptam időpontot, addig nem tudom, mi lesz velem

, holnap megpróbálok beszélni a dokimmal, hogy előbbre lehetne-e... Befeküdni nem akarok, mert akkor Bencét is vinnem kéne, feleslegesen nem teszem ki a kórházi létnek, ezért ambulánsan kérem, hogy leszívják, így majd 24 órát kell itthon feküdnöm. Ilyenkor mindig adnak a térdembe injekciót is, most kaphatok egyáltalán valamilyet? A szopi miatt kérdem...
Amúgy Bence is csak szopizik, és ez így is marad 6 hónapos koráig, semmit se kóstolt még sosem.
Mares, babaúszás: 3-4 hónapos kortól ajánlott, én szeretném vinni Bencét, ha neten utánakeresel, láthatod, hogy nem uszodában tartják, hanem pl. hotelek medencéiben. A víz tisztasága és klórtartalma, hőfoka miatt is van ez így. Nagyon édes, ahogy Bence most fürdik: úszik minden, én így gyereket még nem láttam fröcskölni, pancsolni. Belement a szemébe a víz, és csinálta tovább, hasra fordult a vízben, belemerítette a fejét, prüszkölt egyet, azt hittem megijed, de nem, úgy élvezte, még egyszer csinálta!

Van videó is, ha valaki elmondja, hogyan kell feltölteni, megmutatom!
Bence karácsonyi ajándéka: először hasról hátra, majd hátról hasra fordult, utóbbit rendszeresen csinálja, még fürdés közben is

és a pelenkázón is, aztán mászni akar, de még nem megy neki, ezért begurul. Annyit mocorog, nem lehet egyedül hagyni, egy fél pillanatra elfordulok és már máshogy találom! Olyan, mint a duracell nyuszi!
Mint írtam, voltunk Győrben otthon 1 hétig, odafelé és visszafelé is végig aludta az utat, Győrben semmi gond nem volt, simán elaludt, játszott, evett, bírta a társaságot, pedig volt, hogy 10nél több ember is volt ott, hazajöttünk, és már 3 napja szenvedünk az alvással este, egyszerűen nem megy neki.

Okát nem tudjuk, így elég mosott carok vagyunk, ráadásul Tomi közben államvizsgára is tanul... És jön a foga, érezni, látni a helyét, bal oldalt lent. Itthon először kicsit nyűgös volt, mára már jobb, de az éjszakák

. Pedig Győrben még a petárdát-tűzijátékot is átaludta!
Betegeknek jobbulást, nagyon sajnálom!!! Nálunk szerencsére nem volt semmi betegsége Bencének a majdnem 5 hónap alatt. Le is kopogom gyorsan.
Tomika remélem jobban van, én is megijedtem volna!
Bocsi, most mennem kell, Bence sír, még jövök és reagálok, visszaolvasok ígérem, most is csak nagyban átfutottam.
Babák gyönyörűek!
Még egy képet teszek gyorsan, hogy élvezi a fürdést