Zsuzsó: cuki az a szánkó!
nem is meséltem még,hogy ma velem is elbánt a hó/jég...
a sztori lényege,hogy hónapok óta nem csenget be a postás,ha hoz valamit...
ez csak azért para,mert nagymamám nevére jöttek a számlák,amiket ugye mi fizetünk,és lenne jóváírás,amit átvehetnénk,ha a postás becsengetne,de ha csak papírt hagy,nem vehetjük át utólag,mert nagymamám már nem tud írni meghatalmazást (2 éve ment el).....
Hiába a nevünkön a ház,és az ELMŰ minden hónapban nővéremmel találkozott,mikor bement hozzájuk a csekkel,ennek ellenére nem adhatják oda a pénzt....
Ráadásul Karácsonyra is rendelt ide nővérem pár dolgot,ezeket szintén nem tudtuk átvenni,pedig én dec. 6. óta itthon vagyok!
miután a postára telefonálva kérték,hogy ne írjunk már panaszt, eddig annyiban maradt a dolog...
de hát fontos papírokat nem tudunk átvenni...
2 napja párom összefutott a postással,aki nem csenget...
És megkérte,hogy mivel mindig itthon vagyok,jelezze már,ha erre jár!!!
És ma láss csodát,becsengetett,és hozta a várva várt küldeményt!
(másfél hónapja utaltam át nővérem kérésére a pénzt erre az ajándékra...)
No persze rajtam egy szál bugyi volt...
Köntösben elrohantam a bejáratig,kikiáltottam,hogy mindjárt jövök,gyorsan felkaptam egy kabátot,nacit,cipőt (zokni nélkül),és rohantam a jeges havas úton,persze elcsúsztam...
De szerencsére a jobb kezemre tenyereltem csak le,ráadásul a hóba,úgyhogy nem fájt,puha volt a hó...
még szólt is a postás,hogy a lényeg,hogy épségben elérjek a kapuig... (messze a kapu,és a bejárat is a szobámtól...)