ma volt védőnéni és tőlem is szmonkére hogy a bcg milyen...én csak néztem mert nem tudtam hogy az majd csinál valamit a kis kezén...eddig semmi nyoma!lehet hogy fájdalmas a helye neki mert volt olyan hogy megfogtam a kis karját és elkezdett sírni pedig tudtam hogy nem nyomtam meg semmijét és csodálkoztam miért sírt fel...most utólag erre gondolok hogy lehet hogy fáj neki?
manama
most hogy megtudtam hogy nyertünk fél évet már annyira nem vagyok besózva a bölcsi intézés miatt....meg a kerületben majd márciusban lesz felíratkozás úgyhogy addig úgy is van időm
jót mosolyogtam ezen a sas szemes centizésen
orsi
nagyon irigyellek majd megpróbálom utánozni a monoton mondókát hátha...
már fogzás kezdődik???
erika
és 2 óránként mennyiket eszik?mert ha keveset akkor sztem azért kér sűrűn vagy nem laktató...
böbe baba
én is nagy gondal mostam ki mindent gabi öblítő meg sensitív mosószer aztán a kórházban meg a dóziával mosott ruhát adták rá
cukigabi
ezek után merjem kivinni szerinted ma is?...remélem nem a babakocsizás meg a hideg volt az oka
evita
nagyon drukkolok!tegnap emlegettem pont hogy nálatok "balkáni"stílusú a wc
suzukit nézeget a Laci mert hogy az olcsó és alkatrész se gond ha kell bele...nekem hiába mondja mert nem értek hozzá csak azt tudom hogy az én drága opel corsámhoz egy suzuki se ér fel...annyira imádtam és hiába volt kicsi minden belefért!
wivien
nekem eddig evésnél adott ki olyan hangot hogy elolvadtam tőle mindig...legjobban így írnám le: ejap-ejap-ejap
a védőnéni ma is rákérdezett hogy hogy megy az ágyban alvás megy-e altatás nélkül az elalvás
hát az altatást nem igényli jelenleg ez láthatóan nagy megelégedésére volt de hogy mondtam hogy tegnap is 700ml-t evett meg a nap folyamán az már nem tetszett
és kérdezte hogy adok e tápot neki és én azt mondtam hogy napi 1x adok (mert ezt mondta multkor) de nem igaz