A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2010 augusztusban baba érkezik...

Katus! Boldog feledik szülinapot!!!!!!!!!!! 8) 8) 8) 8)

Kép

Kép
xtina75

Dia én rájöttem a turpisságra,igaz csak miután a 2.képet is megnéztem :lol: :lol:

Kép

Továbbra is miniatűrben nézem a fórumot,ehh,mit kell megnyomni hogy visszajöjjön?....

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

Egyem meg de drága :lol:

Gomb: passz.....ott az effek közül valamelyiket estleg?

királylány

Évi,

ctrl és + egyszerre lenyomva, vagy beállítások/zoom (chrome alatt).

Bocsi a bepofátlankodásért :oops: :wink:
-m-i-a-

Huhh,köszi :) Tomi képes lett volna e kettőt együtt lenyomni a lábával? :roll: nem semmi

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

[quote="királylány"]s írta:királylányzilikonos kanál.

A felső képen Bence van ám :lol: Ez volt a turpisság a dologban :P 8) [/color]

Azt a kanalat honnan szerezted????
Megpróbálnám én is.
Réka egyik nap megevett egyik nap 30 ml sinlakot, azóta egy falatot se.
Tegnap előtt próbáltam az almalevet, de ne tudjátok meg, milyen képet vágott :D Ma már ki se nyitotta a száját a kanálnak :D
Asszem még várnom kell evvel a dologgal.....

Ha nem mondod, nekem megint nem esik le... :)
Hihetetlen :)

Tünde
Zoé édes a vízben :)
Képek alapján nagyot nőtt, kiváncsi vagyok már nagyon!

Évi
A fiadat meg fogom ZABÁLNI :oops:

Clárika
Kép
...alig tudom elhinni, hogy teljesült az álmom, hogy mindig itt leszel velem, hogy belőlem lettél, és általam létezel. Én pedig Teáltalad.
clárika

Sziasztok!

Hát sehol senki????

Clári a kanalat aszem a DM-ben vettem még 2005-ben. Most rákerestem a neten, de ugyanolyat nem találtam. Ennek elváltozik a színe ha meleg az étel. :D

Ha jól láttam akkor Áronnak alul bújik ki két fogacska :D

királylány

Sziasztok!

Clárika, nekünk ilyen kanalunk van: http://www.tommeetippee.co.uk/product/6 ... 4_months_/
Nekem nagyon bevált, mivel nem kemény, hanem szilikon az eleje és ennek is változik a színe melegre. (én a bookline-on rendeltem a többi karácsonyi ajándékkal együtt, akkor akciós volt, de a brendonban is lehet kapni)
Szerintem nagyon jó az összes Tommee tippee termék…
Réka nagyon cuki.:D

Ircsi, Katus nagyon ügyes! :)
És a motoros kép pedig fantsztikus.

Dia, én észrevettem a különbséget. :wink:

Tünde, nagyon édes Zoé a vízben. :D
Mi is megyünk hamarosan. Apa kapott ingyen wellness hétvégét egy konferencián (persze Lili is jön)

Cicc, nagyon ügyes Bencus is!!! :)

Melisch, látom Petra előszilvesztert tartott. :P
Nálunk a péppel egy gond van, hogy nehezebben tud kakilni. Alig tudja kinyomni. Pedig csak 1x kapja.

Évi, nagyon cuki Tomika. :)
Nálunk is tegnap nagyon nyűgi volt a csaj. Este ordított is már (még a kezemben is).

Claire, utólag is Boldog Szülinapot a nagyfiadnak!

Nekünk a szilveszter nagyon jó volt. Szerencsére Lili csak 1x ébredt fel a tűzijátékokra. Nem is igazán ébredt, hanem csukott szemmel elkezdett nyögni és forgolódni. Sajnáltam szegényt, de hát szerencsére csak 1 évben egyszer van ilyen hangos éjszaka.
A kutyát meg átvittük szüleimhez a házba, mivel nálunk ugye a sok gyerek miatt nem lehetett volna a lakásba, a kertben meg tuti megörült volna. Mivel egyszer már egyszer volt gond a tűzijátékokból.

Nálunk is volt egy kis ijedtség Lili a szombat esti kaját egy az egyben rám hányta.
Nagyon durva volt, mivel még ilyet nem csinált, hirtelen nagyon megijedtem. :oops:
Szerencsére csak túlette magát. Kérte a kaját, de már nem volt hely neki, mivel utána simán leraktam az ágyba (ok átöltözés után) és reggel 7-ig aludt.
Viszont sajnos egyre rosszabb a helyzet a bukás frontján. Az orvos csak legyint jár, hogy majd kinövi, de szerintem ez nem normális, hogy még 2-3 órával a kajálás után is jön belőle és nem is kevés!
Most tanácstalan vagyok, hogy mi lehet. :?

Megyek takarítok egy kicsit amíg alszik, utána megyünk nagyszülőkhöz, mivel már itt vannak a nővéremék náluk. Most 2 hétig minden percet kihasználok, hogy velük legyek (tegnap is ott voltunk) :lol:

Code snippet: HTML, Used for some forums.
Lilypie Fifth Birthday tickers

Code snippet: HTML, Used for some forums.
Lilypie Second Birthday tickers
woody

Nekünk is ilyen puha kanalunk van. Szereti Tivadar... legalábbis gondolom szereti. Az esti D-t szokta vele megkapni tejcsivel és 2-szer evett vele almát is. Megette. Nem tudom mi lett volna kemény kanállal. Lehet azzal is evett volna.
szilvi35

királylány

Dia én csak átfutottam a képeket mondjuk nem tűnt fel, csak azért csodálkoztam, hogy ennyire jól ülne már Áron és ilyen nagy.
Akkor lemaradtam, mert én még úgy emlékeztem kínlódtok, mert nem akar semmit enni.

Nekünk a kanállal nincs gond, Petra már pár hetes kora óta vele kapja a D vitamint + cseppeket (amiből persze sokat megivott a sok hasfájás miatt). Ez is szilikonos nem ilyen spéci, mint ti írjátok de én nagyon szeretem. Egész ügyesen eszünk vele, csak ha valami elvonja a figyelmét evés közben akkor szokott nagyon maszatos lenni, másképp nem sok csorog ki.

Hasfájás nekünk megint van :cry: egy darabig nem kellett semmi. Mondjuk nem olyan vészes már neki de nem tud elaludni csak durrogtat. Mondjuk olyankor az ínyét is bekenem. Tehát nem tudom pontosan mi is bántja igazából.

Kép

evés után mindig övé a kanál, szigorú felügyelet mellett, mert mindig a torkáig nyomja Kép

Kép
Kép
melisch

Melisch jó ez a kanál. :)
Hát elég maszatosan eszik ez a gyerek. Rá is szóltam az előbb, hogy olyan, mint a kisdisznó.....erre persze bemutatta, hogy tud ő enni szépen is. De evés közben ezer más dolog érdekli meg dumál is....Banánt kapott most is, egy pici tejjel turmixolva. Megette az egészet, olyan 130 ml volt.
Áronnak inkább a kanállal volt gondja. Még most sem az igazi, de remélem alkalul majd. :wink:

Hasfájást sajnálom :(

Woody én is kihasználnék minden egyes percet a helyedben. :)
Tegnap Áron is dinnye volt. Persze este 7-kor aztán be is ájult, viszont reggel meg már korán énekelt.

Így fogadott reggel:

Kép

királylány

Sziasztok bekukk mert etetnem kell,már követeli
Voltunk a dokibácsinál mert éjjel megint ugató jelleggel szárazon köhögött sokat :( kell még pár napig a szteroidos kúp,azt mondta(tegnap hagytuk el)és csütörtökön kontroll. Pff.

Bébik tündériek

evilany

Gondoltam leírom lehet még valakinél beválik.

Szóval manapság Petra az őrületbe kergetett az elalvással. Csak az ölembe volt hajlandó aludni, egyre nehezebb esett össze-vissza a kis feje az ölembe ha nem volt szopipárna is alatta. Így aztán mire le akartam tenni tuti felébredt és ordítás lett belőle, majd kezdődött az altatás elölről. Éjjel apával váltottuk egymást.
Megfogadtam ezentúl Petra bizony a kiságyba fog elaludni és eddig sikerült is tartanom magam.
Mikor látom álmos már cumi szájába, hogy nyugodjon meg és mikor nyugodt megfordítom, hátát kitámasztom és kisebb sírás után (pár másodperc, ez ment az ölembe is mikor vízszintesbe tettem) elfogadja a cumiját és magától elalszik.
Ez neki is jobb, mert nem ébred meg mikor leteszem és én sem kell sokáig ölbe ringassam.

Ma reggel sokáig cumizott de nem tudott elaludni, kivettem a kiságyból, mellénk tettem eljátszott, megnyugodott. Persze a kiságyba visszatéve volt kis nemtetszés kinyilvánítás de nagyon hamar elmúlt és mint a bunda úgy elaludt.

Tehát már nem ringatom, nem is fordítom az ölembe vízszintes helyzetbe, egyből a kiságyba kezdem az altatást. Aki ezt így csinálta az elején ma boldog anyuka de gondolom van több aki bedőlt a picinek. Nekünk a felvesz-letesz sem ment, ha letettem sírt csak akkor maradt ha már mélyen elaludt az ölembe.

Kép
Kép
melisch

Meli,ügyes vagy,bár nálunk Tomi ha ordít hiába rakok cumit :? viszont a napokban monoton hangra(mesét olvastunk fel)többször is elaludt.

evilany

Dia :shock: :shock: most hol is keresem a fiad hason van? A kiságy reggel nekünk is forgóhely. Szerencse, hogy én a nagy paplant teszem rá így azt nem igazán tudja lerúgni a hálózsák miatt. (hálózsák nélkül sajnos képes azt is lerúgni és kitakarva találtam, nekünk meg éjjel lehűl a lakás). Reggel aztán kitakarom és ha valamit még akarok csinálni kiveszem a halózsákból és a reggeli is várhat. Pléddel mikor betakarom azt magára húzza, megeszi vagy lerúgja.

Évi sajnálom :cry: gyógyuljatok meg!!!!! Akkor ti is találtatok valamit amivel lekössétek!

pléddel ha alszik előbb meg kell kóstolja Kép
30.-án este 12 fele így "aludt" ez én lányom, segge a feje helyén és forgolódót körbe körbe és közbe magyarázott Kép

Ha azt akarom aludjon paplannal be kell takarjam másképp kezdődik a torna. Már hasra is tud fordulni a kiságyba de vissza nem és akkor mérges lesz :lol:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára melisch 2011.01.03 12:25-kor.

Kép
Kép
melisch

Évi lassan a rossz szokásokat okosan trükkösen el kell hagyjuk, mert különben nehéz napjaink lesznek. Ha most még csak nyafog később ordítással fog reagálni. Petra már rájött, hogy lehet ordítani, kiabálni ha aztán sikerül nem is hagyja abba. Mi kezdünk kényesek lenni :oops: :oops: :oops: aggódom és próbálom elejét venni a dolognak

Kép
Kép
melisch

Meli,tudom,csak nálunk a betegség most közbeszólt.6 hós korára jó lenne ágyban elaludni ...
Csekkoltam a galériát,jó képek!!

evilany

Vettem neki Humana teát (csak ilyen volt) és csőrös bögrét (ez olyan, hogy ki van vágva, mint a cumi és nem nagy a lyuk rajta). Első alkalommal ő fogta úgy itta a teát de a tegnap nem kellett neki, gondoltam a bögre a bibi de nem cumis üvegből sem kellett a tea :evil: :x bezzeg a car édes teáját soha nem köpte ki bármikor adtam neki :twisted:

Kép
Kép
melisch

Van ízlése :lol: :lol:

evilany

Immmádom a tappancsait

Kép

evilany

Évi Petra is pont így húzza a nagylábujját, most megnyugtattál már paráztam, hogy lehet a zoknija pici és nem tudja kinyújtani de látom másnál is van :D

Ízlése :lol: te sem panaszkodhatsz éppen te jutottál az este eszembe, hogy lehet kéne édesítsem :oops: kell keressek valami bió cukrot akkor. Meg kell kóstoljam lehet kicsit ha többet teszek jobb íze lesz

Kép
Kép
melisch

Én fruktózt tettem

evilany

azt hol lehet venni, bármely bevásárlóközpontban vagy inkább bió boltban? :oops:

Kép
Kép
melisch

Melisch Áron csak hason tud aludni :) Reggelre általában keresztbe fordul. de volt már rá példa, hogy éjszaka kellett megigazítani. Nagyon aranyos Petra a képeken.
Ügyes vagy, hogy így csinálod az altatást.
Nekünk most még nincs gond az altatással, mert újszülött korától magától alszik el. Bencét ott rontottuk el, hogy amikor felállt akkor ottmaradtunk mellette mí elaludt, később meg rászoktattuk arra, hogy a mi ágyunkban aludt el és átvittük a helyére.
Most megpróbálom ezt a csapdát kikerülni.

Tomi tappancsai nagyon édesek. Egyébként az egész gyerek az. Sajnálom, hogy visszaesett. Jól benyelte ő is.

királylány

[quote="melisch"]a írta:melischzt hol lehet venni, bármely bevásárlóközpontban vagy inkább bió boltban? :oops:

dm-ben vettem,fél kg 600 ft,bio

evilany

Dia férjem retteg, hogy anyás elkényeztetett kezeletlen lesz ezért próbáljuk csirájában elfojtani, bár már eldöntöttük, hogy senkinek semmi köze hozzá :roll: mi kell elviseljük hosszú távon. Azonban próbáljuk nem engedni, hogy ő neveljen. Megsokalltam az alvás körüli hisztiket :oops: aztán meddig fogom tudni tartani majd elválik.

Áront akkor néha éjjel meg kell igazítanod és alszik tovább? Szerencsére Petra éjjel csak a fejét mozgatja ha megébred :lol:

Évi köszi majd megnézzem a DM-be legyen itthon :wink:

Amúgy most olvasok egy helyi oldalt ahol hétről hétre a gyerek fejlődését írja és 16 hetes kortól ajánlják az alvási szokás kiralitását az ölbe ringatás helyett. Illetve, hogy el kel kezdeni meghúzni neki a szabályokat. 4 héttel vagyok lemaradva de magamtól jöttem rá, hogy itt az ideje 8)

Na olvasok tovább lássam lehet okosodom valamit, bár már ébredhetne Petra is 2 órája alszik
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára melisch 2011.01.03 13:01-kor.

Kép
Kép
melisch

Fel sem ébred mikor megigazítom. Álmában vándorol....

királylány

[quote="királylány"][ írta:királylánycolor=indigo]Fel sem ébred mikor megigazítom. Álmában vándorol....[/color]

kis drága :lol: :lol: :lol:

Bence oviban?

Kép
Kép
melisch

Még anbyukáméknál. Nem akar hazajönni. Holnap visszük a gyermekortopédiára, szerdán pedig már megy oviba.

királylány

megszökött otthonról :lol: :lol: :lol: biztos jó neki a nagyiéknál, ott mindent lehet. gyermekortopédiára ? csak rutin ellenőrzés, nem? Hiába ha nincs nagyobb gyerekem nem tudok sok mindent, még :wink:

Kép
Kép
melisch

A bal mellkasa kicsit jobban kidomborodik és ezért kell vinni. :wink:
Bence ma apukámmal volt otthon egész nap, mert anyukámnak be kellett mennie a kölcsönzőbe. A kis piszok nem akar hazajönni. :twisted: :lol:

királylány

Aha a mellkasa miatt, arra még emlékszem, hogy kicsit nagyobbnak találták legutóbb.
Nagyiéktól én sem akartam soha hazamenni :lol: 8) Anyukád ma már dolgozott :roll: kölcsönöztetek ruhákat? Valami sürgős, vagy csak kimozdult mint enyém férjem (elment dolgozni hazajött frissen vágottan, plázába járt és hamarabb hazaért :lol: )

Kép
Kép
melisch

Még amit akartam reagálni,

Melisch,nálunk ugyanígy zajlik a szopi,eszik,rámnéz,forog,körülnéz,belefeledkezik vmibe,aztán gondol egyet,visszafordul,huncutkodik,ráugrik a cicire,2-t slukkol...stb...kanalat ő is megkapja és tolja le erősen a torkán :)
Mi ma kóstoltunk sütőtököt,így az eddigi repertoár:alma,barack,répa,sütőtök :) de gyanús nekem hogy Tomi csak magát a kanalazást élvezi,jön a kanál,vigyorog,elkapja a kezem két kézzel,tömi be a szájába,aztán a rajta levő cuccot igen gyakran eregeti ki a szája sarkán :) mintha azt mondaná,tök jó móka ez anya,de minek raksz rá mindenféle nedves izét :lol:

Cicc gratula a fogacskához.Nálatok van hó?

Dia Bence a kis csavargó :) tegnap is ma is :)
Banán nem fogja a pociját? Mást is megeszik?
Kép nagyon édes :) nálunk is az ágy alatt van a tartalék pelus :)

Woody,bukás :(
Reggel 7ig alvás :roll: ne kínozz :)

Altatás:nálunk apa ringat,de már próbálja elhagyni,letenni úgy altatni,nekem ma egyszer se hagyta hogy mikor álmos lett ringassam,2x cicin aludt el(ehh) 1x pedig letettem a mózesbe és húzkodtam fel-le arra gyakran elalszik.Tudom,ez se vmi jó módszer :?

Ircsi? Csillag? Bekri? Bmaas? Szilvás?...

Pécsiek,Limo írta,nekik bármely nap jó a talira!
Mares,akkor hozzád megy a csapat?Jól meghívattuk magunkat :lol: :lol: milyen furi te az első talin még pocakkal voltál,huhh,de rég is volt,mondd már.

evilany

Sziasztok!

Utólag is vidám, szép új esztendőt mindenkinek!

Bálint vagy cicin vagy cipelve alszik el (különben csak hosszan, keservesen sírva).
Amikor letesszük, még nyekken párat, de általában elcsitul. Ha mégsem, annak oka szokott lenni (még éhes vagy bennmaradt egy büfi).
Szerintem, nem ettől lesz elkényeztetve - mondjuk tény, hogy az én derekam sincs elkényeztetve :oops: Viszont mindenki ámul és bámul, hogy milyen kiegyensúlyozott baba. Meg Kristófnak is kell a nyugodt pihenés délután, éjszaka.
Egyelőre Bálint akkor aludt el magától, amikor beteg volt szegénykém...

Tegnap kóstoltattam vele almát, mert nagyon tepert érte, de nem ízlett annyira. Ma úgy gondoltam, adok egy kis rizspépet. Eredetileg úgy terveztem csak anyatej, ameddig lehet, de úgy látom, Kristófnál kezd elszakadni a cérna, az ő napirendje kell, hogy fontosabb legyen.

Egyébként hulla fáradtnak érzem magam. Szilveszterkor már 10-kor aludtam. Kristóf iszonyat energiraktárakkal rendelkezik. Bálint meg szilveszter óta hátáról hasára is fordul, ha el akar érni valamit, lábát maga alá húzza, próbálja nyomni magát előre. Az elmúlt két hétben nagyon sokat fejlődött a mozgása.
Igyekszem g-re tenni képet.

Áron és Tomi nagyon helyesek!
Petra szép nagy baba lett!
Bence jófej, bírom :lol:

Kristóf szókincsbővítésén meg jókat elmélkedünk, aztán nagyokat kuncogunk: szímeszter, üvegujj, garázsló, könyökpezsgő.
Valamelyik nap meg azt hallotta anyuméknál, hogy az anyád mindenit, aztán megszólalt nevetve: "Az anyád mandarin!"

bekri

Jó reggelt!

Jól el van tűnve mindenki....

Áron 6 órától magyarázott az ágyában. :? Nem jó ez, hogy már fél 8-kor alszik.... :D
Ma úgyis kelnem kellett, ma ortopédia. Holnaptól meg ovi Bencének.

Évi: Bence még tavaly ment el anyukámékhoz, csütörtökön :lol:
Ágy alatt is van pelenka. Meg a pelenkázó oldalában is csak oda már több nem fért. :lol: Egy jó darabig kitartunk vele.
A banánnal jutottunk el oda, hogy eszik. Az almánál meg baracknál még nem nagyon tetszett neki a kanál. Most bepróbálkozok valamelyik gyümölccsel, aztán a krumplit fogja kapni.
Széklete már nem folyós, nem vettem észre, hogy nehezebben kakilna a banántól.

Eltűntek tessék jelentkezni!

királylány

sziasztok!

alvás: kezd beállni nálunk. találtam egy nagyon jó cikket, mert kezdtem elkeseredni az éjszakai nyugtalansága miatt (korábban azt hittem éhes, és azért ébred, és többnyire megetettem...) a cikk leírja, hogy éjjel gyakorolja a nappal tanultakat, forgás, ülés, stb :arrow: ezért dobálja magát... ilyenkor megnyugtatom, és alszik tovább...
most már csak este 10-kor eszik utoljára, majd reggel 6-kor, és akkor még visszaalszik 9-ig, fél 10-ig... napközben pedig 3x fél órát vagy 45 percet...
a cikk egyébként:
http://www.lll.hu/node/187

ma reggel csináltam egy terhestesztet, mert dúrva, hogy még mindig nem jött meg, pedig már nem is szoptatok... negatív! marhára kíváncsi vagyok, hogy mikor fog megjönni... nem mintha hiányozna, de nyugodtabb lennék!

törpék nagyon édesek!!!
:lol: :lol: :lol:

Évi jobban vagy? hogy telt az első apátlan nap?

Bekri én is ringatok!
:oops: mondjuk napközben 1-2 percig kell csak, de este kicsit tovább, attól függ, hogy mennyire van felpörögve... a derekam meg leszakad esténként... de hát ez van!

fogak :arrow: a szomszédom mesélte, hogy náluk nehezen jöttek a fogacskák, leszedte a borostyánláncot és 2 héten belül 4 fog bújt elő... más anyukák tapasztalatai is ez, hogy a lánc visszatartja a fogakat... :shock: Zoé nyáladzik ezerrel, valami mindig a szájban, de fogak sehol... lehet, hogy pár napra leveszem a láncot és meglátjuk...

Kép
gtunde75

Sziasztok!

Tündi, akkor kicsit elnéztem a napokat, mert csináltattam Rossmann-os naptárt és ott a bolondok a mostani hetet jelölték 2. hétnek... de nekem a jövő hét jó!!!

Tali: api amikor melózik akkor jó, mert akkor a sok női csacsogás nem zavarja :)

Évi: hát igen, pocakot már régen lecsatoltam :) Tomi tappancsa édes, GErgői is hasonló!!!

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

most ébred... tegnap este fél 10-től... :shock: :lol: :lol: :lol:

Kép
gtunde75

Sziasztok
[quote="gtunde75"]m írta:gtunde75ost ébred... tegnap este fél 10-től... :shock: :lol: :lol: :lol:
[url]

Tündi ne kínozz :lol: :lol: :lol:
Tomi kelt 2-kor enni,3-fél 5-ig dünnyögött,sírt,ringatás,visszaaludt majd 5-kor kelt enni ...de aztán aludt velünk fél 7-ig még a nagyágyban... Miki bevitt a munkahelyre,elintéztük a gyedet,jan.25-től indul. Most ment csak el dolgozni :)
Hála a szteroidos kúpnak éjjel nem volt se fulladás se köhögés.

Mares akkor melyik nap legyen?...[/url]

evilany

Tünid: ez igen,Zoé is tud durmolni :)

Évi: hát hétvégén tudom csak megmondani, mert uram "csodálatos" cégénél kb egy hetet lehet előre tervezni, viszont az nagyrészt állandó, hogy keddenként pesten van, de pénteken tudok biztosat mondani... kissé összevissza és kusza és a főnök kedvétől függ hogy éppen merre jár és mit csinál.... Na ez jó hír hogy Tomi nem fulladt...

Dia: Gergő is hason alszik, jó ideje... első hetekben oldalt és háton aludt, de ahogy a kezei megmozdultak ő is felébredt, aztán egyik alkalommal kipróbáltam, mi lenne ha hason aludna.. kb a 10. vagy 9. héten, azóta minden alvás hason kivéve a babakocsiban :) ... Áron nagyon nagyfiús már!!!! :) kés pasi!
:oops:

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Mares,Ok,a kedd jónak tűnik.Csillag még nem válaszolt ugyan.
Clarika,neked melyik jó?

Bekri,amúgy te hogy tudtad leszívni Bálint torkát? Az orrszívónknak a feje nem fér be a szájába,a csövön pedig oldalt van luk mi szív,azzal betalálni művészet lenne :?

evilany

Pécsi TAli: uram azt mondta kedden tutti pesten van, tehát mindenkit várok szeretettel Kozármislenybe :) majd próbálok vm kajcsit is csinálni, de CSillag művészetéhez én kismiskalányka vagyok :)

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Mares,nem kell,én se szoktam :wink: csak nasi,viszünk úgyis.

evilany

Évi: majd azért kitalálok vmt, mert én ilyen kotyvasztós vagyok... de GErgő mellett valahogy leszoktam róla, nem is értem mért?? :) :shock:

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Sziasztok!

Mindenkitől bocsi hogy nem reagálok...
El vagyok havazva...gond ezerrel...fejem felett összecsaptak rendesen.

Évi!
sms-ben ez hosszú lenne,azért nem reagáltam-ne haragudj!!!!!
Azt sem tudom,hogy ez a hét mit hoz számomra,hogyan tovább...
Jövő heti tali szerintem nélkülünk fog lemenni!
Ne haragudjatok!
"albérlőm" netéről írok...nem igen jutok ide sem...ezért is sorry!
Mindenkinek van gondja baja...jelenleg a sajátom a legnagyobb (mint mindenkinek)
Gergő még mindig beteg...Fancsa javul...talán jót tesz a panel melege!
Remélem Tomika és a többi baba is már jól vannak!!!
Mindenkinek kitartás-jobbulás-ezer puszika!
Szilveszter is elszúrva...Tibit megverték..stb...hosszú az egész történet...össze vissza írok,nem igen vagyok észnél...csak a 3 gyerek tartja bennem a lelket!
Jaj...már megint siránkozom...bocsi,bocsi,bocsi!

Ami a legfontosabb:

Mindenkinek nagyon Boldog Új Évet,egészséget...kitartást,erőt!
Akinek rossz volt a tavalyi-annak még Boldogabbat!

Talán még a héten egyszer ide jutok-nem ígérek semmit!

Ne haragudjatok!
Millió Puszim mindenkinek!

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

CSillag: istenem, mi baj... olyan rossz , hogy bajban vagy meg minden és nem tudok segíteni... de ha igen, szól és röpülök!!!!

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Semi gáz-depi a köbön!!! (mondjuk van is miért) :(
Ha felkelt Gergőm,mennem kell!
Nem sok időm van a gépnél...hazajön a tulaj...és koccolok

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

NAGYON ÉDESEK A MANÓK...A KÉPEKET AZÉRT MEGKUKKOLTAM-ÁTFUTOTTAM :)

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: