Sziasztok!
Kicsit le vagyok mardva, ne haragudjatok, ha mindenre nem reagalok....
Eloszor is Boldog Nevnapot Fruzsinak, es a 2 szulinapos csajszinak, Vindonak es Maggienek nagyon boldog szulinapot!!!
Emese, csodaszepek a gyerekeid!!
Hat, lanyok, az ujevi buli erdekesre sikerult, de korulbelul ezt vartam, mondtam is S-nek, hogy fajdalmas, hogy mindig igazam van...
Szoval a batyjahoz mentunk, igazabol mert nem volt semmi mas lehetoseg, es meg sosem voltunk sehol szilveszterkor, a gyerekek miatt- most anyosom el tudott jonni vigyazni rajuk. (Lattam a barati korulet az eskuvojukon es a kicsi keresztelojen- nem igazan tudtam elkepzelni magamat a tarsasagukban...) szoval odaertunk 8 korul, mikoris mar majdnem mindenki ott volt, aki szamitott : egy fiatal homo-par, egy anyuka fel-reszegen a 2 kisgyerekevel es az uj pasijaval, egy masik anyuka a ket kicsit nagyobb fiaval - nem jozanul, egy masik par egy kislannyal, de a csaj mondta, hogy ok ejfel elott hazamennek, mert ez az elso szilveszteruk es kettesben akarjak az ejfelt unnepelni, erre en eljeneztem, hogy ez milyen romantikus, mikoris eszrevettem, hogy a srac csak forgatja a szemeit...

meg volt meg talan 2 srac is ott..
Na, mindegy,szoval az elso ora eltelt azzal, hogy S. zenet probalt szolgaltatni, en meg a 6 honapos babajukat probaltam a hideg szobabol az emeletre menekiteni, betakargatni, elaltatni.. a szuloknek jobb dolguk is volt ennel.... aztam a nagyobbik fiunak fajt a foga, hat ot istapoltam.... aztan egy kislanyt, aki elaludt a kanapen felvittem az agyba....ezekkel a dolgokkal nemigen volt ideje senkinek foglalkozni...
Aztan vegre tudtam kicsit beszelgetni, inni....

eljott az ejfel, koccintottunk, stb... kezdett kicsit jobb lenni a buli, mert mar nem volt ksgyerek ebren, akivel foglalkoznom kellett... par pohar rose utan meg par embert meg is hivtam Magyarorszagra - anyukamnak mondanom is kene...

mikoris az anyuka, aki 2 fiuval volt leesett a lepcsorol, olyan reszeg volt, ugyhogy ki kellett hivni a mentot, mert felszakadt a homloka...fiuk sirtak, stb, stb... szoval mondtam S-nek pakolja ossze a dj cuccat es menjunk
Hazaertunk 2-re, kicsit unnepeltunk kettesben, de nem sokaig, mert 7-kor keltek a gyerekek, es anyosom megintcsak nem ajanlotta fel, hogy esetleg felkelne a gyerekekkel, hadd aludjunk - o 10-ig nyomta.
Ez volt a szilveszter ejszakank - szarkasztikusan eloadva

remelem tetszett nektek
Most megyek, aztan visszakapcsolodok am, S. meg holnap itthon van, mert itt munkaszuneti nap lesz, aztan megy dolgozni kedden.
Jo ejt