BÉKÉS BOLDOG ÚJ ÉVET MINDENKINEK!!!!!
Babák gyönyörűek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! és már milyen nagyok, Atya ég! Hogy telik az idő, nem csoda, hogy Petra is sorra növi ki a ruháit
Mi is meg vagyunk, bár mi 2 napon virrasztottunk ugyanis Petra 30.-án szerintünk azt gondolta szilveszter van én 11-kor megébredt evett, majd játszott és alig tudtuk elaltatni.
Lett majdnem 3 óra mire elaludt. Tiszta álmosak voltunk, én már ideges is, mert aludt az ölembe mikor leraktam rázendített, már majdnem kiejtettem az ölőmből olyan álmos voltam.
Szilveszterkor is ébren volt 1 óra előtt aludt el, akkor volt nálatok éjfél így párommal már csak ketten koccintottunk a Himnusz alatt
Tegnap persze egész nap aludtunk. Reggel 7-kor kelt Petra, visszaaludt fél 9-ig majd játszott evett és újra sikerült elaltatnom és 3 órakor ébredtünk
Sok alvástól tiszta kómás voltam. Petrát nem engedtem aztán már aludni így este 9 után elaludt reggelig. Most is durmol dél óta.
Évi Petra is fogja a poharat, meg mindent ami a kezembe van, sőt a kiskanalába már beledugja a kezét ha cseppet adtam neki.
Szopi nálunk már egy ideje reggeliben max 5 perc és sír utána, hogy vegyem fel. Ha 10 percet hajlandó enni akkor az utolsó 5 perc úgy zajlik le, hogy 2-3-at szív rám néz mosolyog, elfordul. Estére már eszik 10 percet, akkor nincs annyi tejem tovább kell szívja, hogy jól lakjon. Szerintem már erősebben tudja kiszívni a tejcsit.
Cicc gratulálok nagyon ügyes fiad van!!!
Dia képek nagyon szépek Áron nagyon nagy baba. Akkor a banán bevált neki??? Végre valamit megeszik tejen kívül.
Nekem is kéne kezdeni a pépet, de még nem is vetem neki. Szilveszterkor gondoltam azért nem alszik mert éhes csináltam neki tejport, nem ette köpte ki (karácsony előtt vacsizni voltunk férjemmel, anyáék maradtak vele és vacsira tejport kapott akkor megitta 120 ml-t tehát nem a tejpor izével volt gondja) nem volt éhes.
Doki néni ezt mondta 5 hónapos korára 10 órára kapjon pépet, 8 nap múlva 5 hónapos de az almaleven kívül még semmit nem adtam neki
Na eldugulok, megint regényt írtam, nem tudom, hogy sikerül mindig
Na megyek hallom Petra tüsszent, felkelt