Mieza!
Örülök, hogy ha csak gyorsban is, de jöttél pár szó erejéig
Ha van kicsit időd, mesélj magatokról is! És hozhatnál képeket Albertről is és a pociról is! Legutóbb azon a nagyon szép és megható videón láttam a hasidat, amikor a gyerekeknek vittétek az ajándékokat. Az gyönyörű, szívmelengető video volt! Nagyon nagyon jó emberek vagytok!!!
Szóval várunk nagyon és a híreket Rólatok
Macsékat ma nagyon nagyon sokszor sirattam már meg - most is -, de azon amit írtál...hogy együtt a mi kis lánykáinkkal... szóval nagyon aranyos vagy...és olyan "szép" kép ez, ha már így kellett történnie!
Alig várjuk Albertet, hogy hozza nekünk a sok babácskát
Andikám!
A pü-n, amit küldtél szintén nagyot sikerül sírnom! Köszönöm a szeretetedet és hogy aggódsz értünk...igyekszem észnél lenni!!! Drága vagy!
Igyekszem majd jönni és a pü-kre is válaszolni, de annyi meló van megint, hogy nem győzöm, illetve nyilván én is lassabb vagyok most az átlagosnál... nem tértek napirendre a kis Kittike Angyalkával történtek miatt!
És a másik fórumra is átnéztem, ahol Macs régen írt...olyan megrázó volt olvasni, hogy tegnap este írt oda utoljára...azt írta éppen örömmel, hogy Kittus elérte a 2 kilót ...és ma...
Tényleg nincsenek szavak...de olyan rettentő pocsék érzés ilyen tétlennek lenni...úgy segítenék...ha mást nem tudok, legalább a fájdalmat enyhíteni...de sajnos ez nem megy...