Hali...

megvan a káposzta, szerintem már most fini... de holnap lesz majd a teszt-evés... mert ugye a tötöttkáposzta az melegítve a jó...... Mifelénk nem bebugyolálva csinálják, csak sima gombócokkal... nem főtt szét és nem kemény, ez a lényeg
Ja és akinek nagydolog probélmája lenne (Ancsi ha jól emlékészem szintén ilyen zenész).... hm.... nagyon nem ecsetelném.... de bő 2 napja nem voltam..... főzés előtt megittam a leöntött savanyúkáposzta levet... kb 4,5 deci..... több kilóval kevesebb lettem szerintem azóta......
(rengeteg mindent próbáltam amúgy az utóbbi időben....tamarin, mira víz, rostos kutyaf....sza is tán....de ez a leg gyorsabb és leg hatásosabb az már biztos.... ja és nem volt semmi görcs, csak jött az ihlet

...)
Estrella: barátnőmre maga az isten se tudna hatni... meg se próbálom... párszor szemtanúi voltunk, mikor a szegény férje ellent próbált mondani neki.... férj amúgy ott egy áldott jó lélek.... hát... Rajó csak annyit mondott, mikor egy-egy ilyen mutatvány után hazajöttünk, hogy örül, hogy engem fogott ki... pedig nekem is van ám egy piszok rossz kos természetem..
Gyereket sajnálom, de inkább a távolságtartás mellett döntöttünk, mert a csaj tök kifordult magából mióta gyerekük van.... sajna....

Én meg nehezen állom meg, hogy ne tegyem szóvá ami nem tetszik......de hát ezt az oldalamat pontosan ismeritek!!!
A kislány mondanom se kell iszonyat anyás, csak az anyjánál marad el, apja egyáltalán nem tudja megnyugtatni ha valamiért elkezd bőgni..... ha megbotlik az anyja jajjveszékelve ugrik kapja fel, öleli magához, puszilgatja, tyutyujgatja..... a gyerekben már kialakult emiatt egy számomra egészségtelennek látszó félelemérzet mindentől.. bakker hát essen el, ez a dolga, hogy megtanulja hogy hogy idővel bizotsan jöjjön-menjen nem??? Na mindegy nem részletezem, mert csak felhúzom magam...
Amúgy nekem már az az állapot is nagyon fura, hogy egy ekkora gyereket, aki már jár, van jópár foga még mindig mellből szoptassanak reggel-este.... Csecsemő korban oké, de egy lassan már 1,5 évesnek inkább normál kajára lenne szüksége... kötve hiszem hogy annak a tejnek meglenne a megfelelő tápanyag értéke egy ilyen korú gyerek számára napi két étkezésben....
Zsuzsókám: Remek, hogy kisbébivel minden rendben.... kíváncsi leszek nagyon a nemére....

Ha jól emlékszem ugye Te is lányt szeretnél inkább, ugye??? Érdekes, hogy ez a mostani eresztés milyen egy hullámhosszon van lányt kívánós fronton

))))
Vicky: ezek, amit írtam, nem a nagymamák hatására jött gondolatok nálam...egyszerűen én a mindennapokban szeretem a józan paraszti logika alapján tenni a dolgokat, nem túlbonyolítva... és nem vagyok feltétlen híve annak, hogy bedőljek az épp aktuális új trendeknek..... amúgy ahogy Te is írod, az arany középút lesz a megoldás... szalonnával biztos nem bombázom, de ahogy nálunk készül a húsleves azt kis túlzással de az újszülöttnek is adnám... (én nem bírom a zsírosat meg a nagyon fűszereset se)... szal abból egy kis lé, meg zöldség összetrutymákolva pár hónaposan biztos terítéken lehet majd
Jajj gyerekek, ma megint bementünk a brendonba, még a bevásárlás előtt... szerencse hogy sokadika van, meg karácsony után... mert el tudtam volna tapsolni ott egy kisebb afrikai ország éves költségvetését kb....

... Néztem a baldachinokat, rácsvédőket... hát egy álom amik vannak

... Persze megint megkukkoltuk a kocsit, most másik színben volt kitéve... de továbbra is megvan a szerelem az irányába