A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "Budai Meddõségi Centrumba járunk"

Andi: várom is! ;) mikor látjuk a Te pocidat? :D
annyira jó ezeket a pocakfotókat nézegetni :)
Vendég

Béku
Én napi egy kávét ittam eddig, akkor talán azt szabad…
Mérem mostanában a vérnyomásomat és szerencsére nem magas, csak a dokinál volt az, de akkor eléggé felment a pumpa…
Lehet, hogy rajtad már korábban fog látszódni, mert vékonyabb vagy….

Judit
Neked is látszik már szépen :)

Andi
Köszi, a tied mekkora most???
Ugye nincs már Vuk???

Kép Kép
estrella22

Hát, nálunk ma ilyen a helyzet: :wink:

Kép

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers
Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
andrea-1

Estrella: Vukk most 3 napja nincsen, de émelygés és hányinger továbbra is :shock:
Lehet, hogy én már így csinálom végig....???.... :shock:

andrea-1

Estrella: hááát,Te sem panaszkodhatsz,emlékeim szerint nagyon szép alakod van! :)

no majd meglátjuk,mikor látszik úgy igazából,addig csak a be nem húzott pocim látszik max :D :D :D

nyáron is volt pocakom,de csak a hormonoktól :)

Sz mondta,hogy a kiskönyvet is meg fogom most már kapni.
Azt az első terhesgondozáskor adják,vagy külön kell menni a védőnőhöz?

Estrella: Neked mi volt az első terhesgondozásos alkalommal?
Azért Téged kérdezlek,mert Neked biztos máshogy van,mint azoknak,akika meddőségiben kaptak papírt az UH-ról pl. :)
Mit néznek,mit vizsgálnak?
Vendég

Andi: igeeen!!!!! :D :D :D Szép pocak!!!!!! :D
jujj de klassz,énisénisénisénis!!!!!!! :)
Vendég

Béku... köszi.... és nyugi.. .:)... hisz ott is már a 3. családtag előállítása folyamatban... pár hét és indul a banzáj....... :wink: :lol:

Kiskönyvet a védőnő fog adni, az első találkozásotokkor..... :wink:

andrea-1

Sziasztok

Eszter, köszi neked is a választ, végülis ma nem tudott elmenni vérvételre a bnőm, de holnap reggel majd kiderül minden! Inszeminációja volt, ma van a 32.napon. :D

Rólunk: A múltkor említettem, hogy most az eredményeinkre várunk, amit a 3. sikertelen lombik után szoktak csinálni! Szerencsére minden rendben van van velünk, csak vashiányom van, amire két hónapig kell szednem vasat.
Nagyon örülünk, hogy nincs semmi baj, de viszont akkor tovább kell keresni az okot, ami miatt a vetélések voltak!

Ami miatt nagyon mérges lettem : A BMC-ben levettek tőlünk vért és el kellett vinni az egyiket az istenhegyi géndiagnosztikába (ez a kromoszóma vizsgálat), a másikat a Máv-kh-ba (ez az immunológia). Az immunológiai vizsgálat 15 ezer ft-ba került. És ma ahogy itthon néztem a laboreredményeket, ezt a vizsgálatot is megcsináltaák a hemofília kp-ban INGYEN! És ráadásul sokkal részletesebben! :twisted:
Azt a 15ezret költhettük volna másra is! :twisted: (pl: másfél doboz p..zselé)
Szóval akinek kell mennie ezekre a vizsgálatokra, erre figyeljen oda, hogy más ne járjon így, ahogy mi!
Vendég

Andikám!Szuperul nézel ki!!!Énisilyenpocit! :lol:
Judit,a tiéd is édes:pici formás!

Kép
Kép
missancsi

Zsuzsi,
Sajnálom, hogy olyan vizsgálatért kellett fizetnetek, ami már, ha jól értelmezem egyszer elkészült.... :shock: Bosszantó, tényleg.... :(
Most akkor hogyan tovább? Mit tudtok még megnézetni, van már ötlet, javaslat???

Acsikám: március elejére kb. ilyenre számíthatsz Te is.... :wink: :lol: :lol: :lol:

andrea-1

Köszi Lányok! :D

Eszter, igen, hatalmasat nőtt kicsi Zo, már több mint 4,5 kg és kb. 55 cm! A pelenkázón venni észre milyen nagy és természetesen a ruháin! Az 56-os rucik némelyikét már nem tudom ráadni :D

Judit, Andi, Estrella, nagyon szép pocik! :D

Béku, ne aggódj, hamarosan a tied is ilyen lesz! :wink: Nekem elég sokára látszódott, azaz én láttam, de más nem igazán :lol:
Amúgy igen, a vasat és a hemoglobint (hgb) és a hematokritet (htc) nézik még főleg... nekem ez két utóbbi alacsony volt nagyon és emiatt kaptam a vasat vénásan, mert hiába szedtem szájon át, mégsem tudott beépülni... ja és ugye nekem a vasam nem volt rossz, sőt, csak a felszívódással voltak gondok :roll:

Kép
Kép
navared
Szfvár

Jujj lányok,készülődnöm kell az estére,nagy nehezen találtam rucit,ami rámjön...
úgyhogy ma fel is vettem először a Karácsonyra kapott kismama nacit,ami kicsit elegánsabb,csak annyi,hogy szűkszárú,ezért kicsit olyan,mintha cicanaci lenne rajtam,laposabb,de mégis hosszúszárú csizmám meg nincs,csak nagyon tűsarkú,pedig ehhez a nacihoz egy olyan klassz lenne :D
Vendég

Andi, igen elég bosszantó! Remélem más nem fog így járni!

Igen van még hátralévő vizsgálat, a méhtükrözés és eü.kaparás, ez egy kis műtét, de ezt majd januárban...És még szintén januárban elmegyek magánúton (mert senki nem képes felírni :twisted: ) IR-re.
Ezek után megyünk csak vissza a BMC-be!
Vendég

Zsuzsi: jól teszitek, aminek lehet menjetek utána, ne sajnáljátok rá az időt... tudom, hogy a várakozás az egyik legrosszabb része ennek az egésznek, ami velünk történik.....de hátha meglelik az okot.... és akkor a következő már sikeres lehet!!!!!!!!! Nagyon drukkolok Nektek!!! :wink: :wink: :wink:

andrea-1

Andi, igen, most megbeszéltük az urammal, hogy minden lehetséges vizsgálatot megcsináltatunk és tényleg nem sürgetjük az időt.Köszi a drukkot! :)
Vendég

zSU!

Majd én "megkereslek" ha ott tartunk, hogy mit hova vigyünk, okés? :) Előre is köszi
Ismerősi körünkben van egy olyan pár akiknek lehettek volna saját gyerekeik más-más féltől, csak kettejüknek közösen nem. Párom fülébe beleakarják beszélni, hogy bizti nekünk is ez van. Tudjátok a sok "szakértő". Szóval ezeken a vizsgálatokon kiderül, ha esetleg ez van? Bár remélem, és bízom benne, hogy "csak" az IR a baj nálunk.

Lilypie Pregnancy tickers
heni77

Ma már itthon is vagyunk Pesten. Nem egészen így terveztük, de Barbus tegnap éjszakára belázasodott és ez ma is folytatódott, úgyhogy úgy döntöttünk hogy inkább haza jövünk. A maximum 39,2 volt, de szerencsére a germicid C és a panadol baby levitte a lázát. Persze hoztunk egy csomó kaját haza a többi helyett, úgyhogy eléggé kimerültünk mire haza jutottunk a lakásba. Barbus a vonaton aludt a babakocsiban, eléggé bágyadt volt délelőtt. Mostanra már csak hőemelkedése van, holnapra beírattam az orvoshoz. Inkább hallgassa meg a tüdejét, mint hogy nagyobb baj legye. Egyébként kaptunk otthon illatszer csomagokat, pénzt és Barbus kapott duplot, bébitaxit és mesekönyvet. A bébitaxit már nem hoztuk el, majd legközelebb. És most a reagálások:

Szép pocakok. Nekem már olyan régen volt pocakom (mármint babás :D ). Tavaly ilyenkor. Irigylem ám.

Ilyen rácsot kerestem, de a praktikeres ennyiért van és az még új.

eszter: A WII-t mi is imádjuk, nekünk pont most 2 éves. A Fit plus-os játékban nekem a madaras tetszik, mikor úgy csapkod az ember, mint egy madár. Azon lehet ám röhögni. Meg a hulla-hopp karikás. Én fogytam vele egy pár kilót és szerintem ez segített teherbe esni, úgyhogy én ennek is köszönhetem Barbust. Most nekem is tornáznom kéne egy kicsit, mert fogynom kéne vagy 10 kilót legalább.

kispatak: Azért örülök, hogy a báránykád telefonált. Csak megjön majd az esze. Még fel kell nőnie a felnőtté váláshoz.

Holnap ha a gyerek nem lesz rosszul, akkor elmegyek az igazolásomért. Én olyan izgatott vagyok már.
vicky79
Budapest III. kerület

Heni, ok, várom! :) Igen kiderül, mert a férjtől is vesznek vért, és megnézik.
A " szakértőket" én is utálom, a minap pl.azt mondták nekem, hogy álljunk le a babatémával, ne is gondoljunk rá, mert azért nem sikerül, mert nagyon akarjuk! Meghogy majd a nyaraláson biztos összejön! :twisted:
Úgy emlékszem, hogy te a mensmentisbe jársz endokrinológushoz...melyik dokihoz? és mennyi hozzá a konzultációs díj?
Vendég

zsu: Mondani mindig könnyű. Mondjuk nekem is jót tett ha volt egy kis szünet a beavatkozások között. Tavaly előtt karácsonykor lett volna a második inszem, de áttoltuk 2009-re. És akkor egyáltalán nem gondoltam a baba témára. Volt, hogy kínlódva tereltem el a gondolataimat, de utólag sokkal lazábban tudtam neki kezdeni a stimulációnak. Szóval azért a pihenésben is van valami. A barátnőméknél pl. már volt lapar, mert nem jött a gyerek és náluk a nyaralás segített. Persze nálatok nem ez van, de az okoskodók hülye tanácsait engedd el nyugodtan a füled mellett.
vicky79
Budapest III. kerület

Vicky, tényleg van ilyen, de aki mondta nekünk, az tudja, hogy nálunk kizárt a spontán baba! Ezért is tud annyira feldühíteni! Szóval gondolkodni nem tud, csak okoskodni! De inkább már kerülöm a társaságát!
Vendég

Hahó!

Vicky: kismanódnak gyógyulást. Nagyon jól tettétek, hogy visszajöttetek. Ismerős dokker és környezet. Remélem a papírod is meglesz mielőbb. Már csak jogsi, kocsi és jó idő kellene. Hm utóbbi szerintem 2 hét. Ezt most nagyon sajnálom,mert minden nap mehetnék vezetni, de igy? Még jó, hogy a mult héten mentem, amikor lehetett. A férjem ma mondta, hogy nagyon jól tettem, hogy sehová. Kerti lakban volt, lassan óvatosan ment, és milyen jó, hogy kiment, mert a kazán kialudt - ez a rémem a szél után.
Hát gyerek: még nagyon eszesednie kellene, de hogy ez mikor lesz? Mostanában tuti nem. De hirek se fog rólunk menni, kiváncsi vagyok, hány hónapig fogja birni.

Navi: nagyon szép a kari ajándék, mindenkinek ilyen gyönyört kivánok!

Pocakfotók is szépek, csak növögessenek! Breki, nem sok idő kell ám neki már!

Zsu: remélem megtalálják a bajt, még talán mindig olcsóbb a sok vizsgálat, ha meglesz az eredmény. Sok lelki és fizikai fájdalomtól, ,kiadástól kimélhetitek magatokat. De hogy potya vérvétel? Állás ügyben valami?

Judit. tegnap már néztem ezt a foglalós oldalt. Csak olyan ciki nekik telefonálni, hogy mennék, na majd meglátom mi lesz. Sok gondolkodás nincs, mert akció 31-én véget ér. Addig 26600 a repjegy tokkal, vonóval.

Huh. én a mult héten irtam egy int. oldalra aranyér ügyben. Igazán komoly panaszaim nincsenek, de azt irták vissza, hogy ezt bizony operálni kellene. Tudtam én is, hogy melyik stádiumban vagyok, de kvázi 20 éve is ebben voltam, szülészorvos nem javasolt semmilyen mütétet, mert hogy kiujulhat. 5éve volt komolyabb bajom, akkor voltam spéci dokkernál és csak helyi kezelést + gyógyszert javasolt. Mai napig elvagyok igy, ha valami van, akkor csinálom amit mondott. De inkább millió-trillió fogdokker mint ilyen dokker vagy netalán mütét. Nem is tudom mit csináljak? Lehet visszamegyek régi dokker aztán mondjon valamit? De olyan ciki, inkább nőgyogyi vagy fogászat - utálom, kellemetlen és fájdalmas. Na majd barátkozom a gondolattal.

üdv kispatak
Vendég

Andi
Húúú, de szép nagy már a pocakod!!!
Fogytál is, nem? Nagyon csini kismama vagy! :)
Nagyon remélem, hogy nem marad a hányinger végig…

Béku
Köszi :)
Én meg tiszta hülye vagyok, próbáltam a képen behúzni a hasam, aztán rádöbbentem, hogy ez most nem fog menni, meg nem is az a cél :)
A kiskönyvért el kell menni a védőnőhöz, azt hiszem a 10-12 hét között szoktak. Én a 11.-en voltam talán…
Terhesgondozásnál nem volt semmi extra, kitapogatott a doki, aztán hüvelyi uh, végignézte a leleteimet (rákszűrés nagyon kell nekik, ha nem volt egy éven belül, akkor azt is megcsinálják. Ha van BMC-s, vidd magaddal!)
Meg én rákérdeztem, vállalja-e a szülést, nehogy később érjen a meglepetés. Az anyagiakat mondjuk még nem kérdeztem, nem is tudom, hogy szokás :(
Meg állítólag a vérvételekre is a nőgyógyász ad beutalót, engem mondjuk elküldött a házidokihoz.

Zsuzsi
Huh, elég kellemetlen dolgok várnak még rád :(
IR-re én sem kaptam beutalót, magánba mentem 3 pontosra. Utána mondta az endokrinológus, hogy legközelebb spóroljak pénzt, elég a 2 pontos vérvétel… Na meg az egy szúrással kevesebb.

vicky
Barbusnak jobbulást, jó kis karácsonyi meglepi :(

Kép Kép
estrella22

Zsu!

Igen Tűű dokihoz járok, ( pontosabban egyszer voltam ) 12.000 az első konzi, de mi akik már ennyi mindenen túlmentünk nem sajnáljuk erre a pénzt. Én is vergődtem vagy 1 évig , hogy TB alapon lásson endokrinológus, aztán sz@rt rám mindegyik, berágtam és ezért adtam ki inkább érte ennyi pénzt. De tök profi nagyon rendes, és látszik, hogy érti miről van szó, kvázi nem nekem kell elmesélnem, hogy mi a bajom, mert több helyen is csak néztek rám, hogy miről is beszélek :shock:
Egy leletet megkellett csináltatnom plusszba, de nem erőltette, hogy ott csináltassam meg náluk, TB alapon elmentem vv re és email ben küldtem el a leletet. Az asszisztens, vagy recepciós, meg felhívott a dr úr üzenetével, hogy tökéletes a lelet, mit tegyek továbbra is. Tök meglepődtem, hogy kinyalták a se@@em :)

Tényleg Luca!!!!
Neked mi volt, mit mondtak, hogy nem nagyon akar javulni az IR ed? Mesélj, nagyon kivi vagyok!!!

na lépek

Puszi

heni77

Heni!

Neked is kivánom a mielőbbi zebrásat. Milyen jól irod, hogy mire nem szabad sajnálni a pénzt, ha már másképp nem megy. Gondolom egy lombik-ra a gyógyszer a vizit árának sokszorosa, és csak a pénzről esett szó, a többi még hol van? Persze én ezt csak sejtem - de mindig azt mondom, spórolni ésszel kell, és ami kell, azt szigorúan meg kell venni.

Hajrá mindenki

üdv kispatak
Vendég

Estrella: köszi az infókat!! :)

Akkor sajna a rákszűrésem leletét el kell kérnem jan. 5-ig BMC-től...
párom máris ajánlkozott,hogy 3-án beszerzi a papírjaimat onnan :D

klassz volt az este,ismét sikerült beszólnom valakinek,dehát úgy látszik ha 2-3 hét alatt egyszer kijutok... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

szóval cici-vizsgálat nem is volt? mondjuk nekem volt UH áprilisban (nem mammográfia,mert a korom azt még nem indokolta),de mivel eléggé fájnak,nem örültem,hogy azt olvastam,hogy azt is megnyomorgatják első alkalommal...
Vendég

Ja a kiskönyvre Sz azt mondta,mikor 7 hetesen elbúcsúztunk,hogy azt már beszerezhetem... :roll: :roll: :roll:

ezért kérdezem,de akkor majd elmondják :D
gondolom a doki említi első alkalommal,meg talán azt is,hogy milyen védőnőhöz kell mennem.
Vendég

Ann, Csucsu nagyon sajnálom. :cry:
Nem szabad feladni, az út végén ott lesz a csoda!

Kubu, nem is írók semmit anyukádra. :evil:
Az a legfontosabb, hogy van egy csodálatos férjed és 2 szép gyerkőcöd!

Estrella, nagyon szép pocid van már. :D
És csúcs a babakocsi!

Lukácsné, Hanna ezen a képen nagyon hasonlít Filipre! Le sem tagadhatnák, hogy testvérek! :)

Navi, ez aztán a csodaszép karácsonyi ajándék!
Nagyon édi! :lol:

Judit, nagyon csini a pocid! :D

Eszter, látom nagyon wii fan lettél!
És remélem tudod, hogy sokat gondolok rád és nagyon drukkolok nektek!
Hajrá 2011 és a januári kezdés!!!
(iwiw-re majd rakok fel képet, csak megvártam míg szüleim megkapják ezeket a képeket karácsonyra)

Andi, nagyon szép a fátok! De a pocakod az még csodálatosabb! :D

Vicky, Jobbulást Barbusnak!

Nekem életem legszebb karácsonya volt! (ok a tavalyi is már más volt, mert már a pocakomban volt a drágám, de ez más)
Szenteste hármasban voltunk, fantasztikus volt. Lánykám ismét egy igazi angyalka volt!
Kívánom jövőre mindenkinek ezt az érzést!!!

És ugye együtt volt a családom. Nővéremék megérkeztek, olyan boldog vagyok!!!
A lánya eszméletlen, teljesen oda van Liliért. Beszél neki, játékokat ad neki, simizi puszilgatja. A kisfiút (1 éves) is érdekli, de hát még nem tud vele mit kezdeni.
Vasárnap és ma is együtt voltunk és ismét csak a fürdetésre értünk haza Lilivel, nagyon jól bírja a dolgot, pedig ma még családi összejövetel is volt (13 felnőtt) és nem is sírt és mindenkinek a kezében elvolt. Közben játszottam nővérem lányával, és én fektettem le délutáni alvásra, mivel én vagyok az egyetlen akinek elalszik. Sajnos megviseli az időátállás és hogy folyamatosan idegen helyen alszik el. De nekem valamiért mindig sikerül elsőre lefektetni. Tesóm mondta is, hogy el sem hiszi, mivel minden lefekvésnél hiszti van amióta megérkeztek. Viccesen meg is jegyezte, hogy magával akar ma vinni, hogy fektessem le este a gyereket, de hát már nekem is van egy saját kis drágaságom. Annyira jól esik, amikor rohan felém a lányzó és átölel és puszikat ad. Na és amikor Lilinek, akkor olyan sírhatnékom van. Csodálatosak ezek….

Code snippet: HTML, Used for some forums.
Lilypie Fifth Birthday tickers

Code snippet: HTML, Used for some forums.
Lilypie Second Birthday tickers
woody

Sziasztok!

Woody!
ok, majd lesem a képeket! :D
Gondolom, hogy ez az idei a legszebb karácsonyotok!
Fantasztikus lehet hogy már igazi család vagytok :D
És tök jó, hogy a nagy család együtt lehet és a gyerekek is ilyen édesek :D

Vicky!
ááááá, akkor ha nagyon béna vagyok, kérdezhetek wii-t? :D
a madaras tényleg poén :D én tegnap jól lezuhantam vele :?
Nekem eddig a kedvenc az amikor azokat a nagy lengő gombócokat kell kerülgetni, meg ugrálni,... és a bicajozós :D

Béku!
A kiskönyvet a védőnő az első látogatáskor adja majd oda. ezt a terhesség 12. hetéig kell beszerezni! :)
Nekem nem volt cici vizsgálat a terhesgondozáson... sem manuális.
Terhesség alatt először akkor néztek meg manuálisan, mikor kórházba kerültem a 23. héten.
Csak uh-k voltak, vv-k, és beszélgetések.
Lintner mondjuk egyébként is az a fajta, aki nem szeret terhesség elején vizsgálni, mert azt vallja, hogy lehet vele kárt is okozni, és ha nem feltétlenül szükséges, akkor inkább hagyjuk azt a babát békében fejlődni! Persze ha valami gubanc van, ő is vizsgál...
De miért is írok erről!
Mész a saját dokihoz és minden rendben lesz! :D
Azért sztárfotót majd hozzál!!!!! :D

Pocis lányok!
űűűűűűűűűűűűű micsoda pocik!
Időnként hozzatok majd képeket, hogy lássuk a változást :D
énisénisénisénisénisénisénis szeretnék mááááááááár ilyet :D

Ann!
Tegnap valamiért nem tudtam privit küldeni a postafiókomból. Majd megint megpróbálom ma :D

Zsu!
Ne foglalkozz az okoskodókkal!
Csak így tovább ügyesen előre, ahogyan csináljátok! :D
Nem kell kapkodni, de szépen kell előre lépegetni az úton, és remélem kiderül hamar a probléma, hogy aztán jól kezeljék és már jöhet is a babó :D
A barátnődnek pedig továbbra is nagy drukkok, és várjuk a híreket! :)

Navi!
Teszel majd még képeket Zorkáról?
olyan igazi közelit :D
meg persze közös képet is szívesen nézegetnénk :D

Heni!
Közeledik a Ti időtök is! :D
de izgiiii :D
Jól emlékszem, hogy kb májusban kezdtek?
Izgi hónap lesz! Andi szül majd, ti lombikoztok! Lesz ám miért drukkolnunk :D

na, most megint robotolok egy kicsit... :(
jövök majd később! :D

eszter82
Budapest

Bocs, hogy éppen én reklamálok, aki képes eltűnni időnként, mikor elnyel a munkahely, de

Ancsy!
Zsuzsó!
Többi eltűnt lányzó!!!

gyertek majd és meséljetek!!!!!
Várjuk a szép képeket a babókról, uh-s sztárfotókat, pociképeket!

Zsuzsó!
mesélj, mi újság a cukroddal! Annyit gondolok rád is, hogy minden rendben legyen!!!!

eszter82
Budapest

Eszter!

Csak nyár után kezdünk a munkahely miatt, addigra legalább mégtutibb leszek IR ileg :wink:
Már nagyon várom, de addíg még majd a vizsgálatok is lesznek ( 3 sikertelen utáni kötelezőek )
Tudod, lassan, de biztosan haladunk a cél felé!!!!

Már alig várom, hogy ti is kezdhessetek. Nektek volt valami extra vizsgálat?

heni77

eszter: Persze hogy kérdezhetsz wii ügyben. Nekem az a kedvencem, amikor a golyókat le kell ejteni a lyukon. Már az első fitnél is ez volt a kedvenc, csak hamar meg tudtam csinálni és ennek nincs több szintje. A mostaninál még van egy pálya, amit még nem csináltam meg.

Barbusnak még éjszaka is volt láza, de már "csak" 38,5. Ma lemegyünk a dokihoz. Be van dugulva az orra is, biztos még nem volt teljesen gyógyult legutóbb. Megyek kiváltani az igazolásomat, addig apa vigyáz Barbusra.
vicky79
Budapest III. kerület

Heni!
Na, akkor majd valaki mással leszel közös izgulós hónapban :D
Nekünk nem volt semmi kivizsgálás, mert "orvosilag" tökéletes alany vagyok - legalábbis Sz és K ezt mondta! Mivel minden beavatkozásnál terhes lettem, így nincs min aggódni - asszem ezt a hozzáállásukat el kéne tanulnom :D!
Az elsőnél a létszámmal magyarázzák a koraszülést, mivel minden vizsgálat negatív lett, a szövettan is rendben volt a babóknál és nálam egyaránt. A második sikertelen kört pedig - hogy 5 hét után felszívódott, azt a normális, előfordul kategóriába sorolták!
Így nem küldtek sehova!!!

Vicky!
Jajj, remélem Barbusnak nem lesz semmi baja és a doki csupa megnyugtatót mond majd!!!!!
Nektek akkor most mi van a Wii-n? A Fit Sports Resort?

eszter82
Budapest

Csajok, nagyon szépek a pocakfotók!!!!

Vicky Barbusnak mihamarabbi jobbulást kívánok!!

Csucsu, örülök, hogy jobban vagy. Tényleg ne fog fel tragikusan, ez van most és kész, lesz ez másképp is! Ami nincs is ilyan messze :))

Békus, egyél, igyál!! Vigyázz magadra!! Kell az erő, energia. Ha nem múlik el ez a gyengélkedés, irány orvos lécci!!

Magamról, jól vagyok mostmár, vagy legalábbis pillanatnyilag jól vagyok, igyekszem megőrizni azt, és nem keseregni. Tegnap voltam Sz-nél, hcg 2 alatti volt, tehát az egyenlő zéró. Majd fél órát voltunk bent Sz-nél. Nagyon kedves és aranyos volt. Mondtam hogy tudtuk már, mert vasárnap reggel óta vérzek, és hogy össze is írtam minden kérdést. Mondta hogy neki is vannak, de mondjam én az enyéimet. Aztán úgy nézett ki nem is volt neki több kérdése, én kimerítettem. A műtéttel kapcsolatban írt beutalót Lintnerhez, igazából nem is ajánlott mást, mert mondta hogy a mióma kivételhez nagyon jó hiszterosra van szükség. Hívta is őt telefonon, de nem vették fel, azt ígérte nekem próbálkozik hívni amíg nem sikerül és utána hív engem miben maradt vele, mikor tud engem fogadni és amikor megyek majd Lintnerhez előtte ugorjak be hozzá a beutalóért. Mappában félre is tette, ott van nála. Így most várom a telefonját. Meg is uhuzott, hogy lássa a jelenlegi állapotát a miómáknak. Szerencsére csak 1 az ami a méhüreget torzítja, azt kell eltávolítani.
Mondta nem tudja most hogy van a várólista, egyáltalán van-e, mert ugye én nem oda tartozom, így ezért illik is megköszönni neki majd. Ha ebben van tippetek ez mennyit jelenthet, írjatok.
Dióhéjban ennyi. Igyekszem kikapcsolódni és azt elérni, hogy ez az egész lombik téma ne fonja át mindennapi gondolataimat. Iszonyat végigparáztam ezt az elsőt, pedig szépen minden ment rendben, talán az sem volt jó.
Mindenkinek kellemes napot kívánok!!!
ann74

Sziasztok,
kukk, rengeteget jártok az eszemben, és úgy fáj hogy nem tudok rendszeresen jönni :cry:

Ann, Csucsu,
nem találom a szavakat, úgy írnék, de nem tudok, valahogy most azt éreztem hogy igen !!
milliónyi ölelésem nektek és kívánom tiszta szívemből hogy 2011 Nektek és Mindenkinek hozza meg a várva várt csodát.

Csucsukám Drága,
vonatot úgy elfelejtettem ahogy illik, ne hari, mi legyen ? természetesen átveszem, nehogy baj legyen belőle... de ha esetleg vissza tudod csempészni a cukiba :lol: szóval nyilatkozz :-)

Vicky,
Barbusnak jobbulást, van egy jó lázas táblázatom, átküldjem ?

lánykák megengedtek egy képet nekem ?

Lilypie Kids Birthday tickers

kubuspace

Kép

Kép

kubuspace

Kubu!

Annyira éééédes Liza :D
Nagyon kis szemérmesen odabiggyesztettétek azt a háromszöget :lol: :lol: :lol:
Nem is ér égetni a gyereket...mert aztán majd 10-12 év múlva számonkéri, hogy miért tettetek fel róla pucér képeket :D

Ann!
pü ment!

eszter82
Budapest

Sziasztok!
Bár nem írtam mostanában, azért visszajöttem megköszönni a kezdeti sok segítséget.
6 sikertelen inszemináció 10 év hormonkezelés és 5 év próbálkozás után az első lombik sikerült.
HCG: 182. Jövő héten megyünk vissza UH-ra.
Volt egy enyhe hiperstimu, folyadék került a hasüregbe, így már 3 hete pihenésre vagyok ítélve. És még néhány hétig biztosan ez vár rám...

Ann: Azt hiszem te segítettél felvenni a sálam... drukkolok nektek, hogy minden rendben legyen, és mihamarabb jöhess ki te is hatalmas mosollyal az arcodon Sz.-től!

hofeherke

Hófehérke!

Szívből gratulálok Nektek!
Nagyon nagyon örülök, hogy ennyire jó hírekkel jöttél!!! :D :D :D

Vigyázz magatokra és hozd majd a híreket uh után is!!!!!

puszi

eszter82
Budapest

Sziasztok

A barátnőm ma is negát tesztelt, sajna! :cry: Végülis nem ment vv-re!
Vendég

Hőfehérke: azt a mindenit micsoda hirek!!? Szívből gratula. Ugy látszik aki nem ir egy darabig, ott jól alakulnak a dolgok?

Már irtátok egy páran érintőlegesen: szóval aki emlékszik Vasikáé-ra - ő is babácskát vár. Ennek nagyon-nagyon örülök, ezen csak egy valaki tudna tultenni - Eszter. Kivánom, hogy az uj év, meghozza életet álmát!

Kubu: Liza micsoda wellnes-en van?! Nagyon emlékeztet apára és bátyóra!?

Woody. elhiszem a legszebb ünnepet. Élvezd is, mert az idő rohan nagyon-nagyon. Remélem egysze még én is élvezhetem az unokám társaságát?

Vicky: remélem dokker mondott valami biztatót, és lányka jobban lesz, kivánom nagyon.

Ann: hajrá folytatás az új évben! Előtte mütét? Egy kalappal.

Nálunk kinyilt a meglepetés - meglepetés szinnel - ilyen még ugy sem volt. Ha meglesz a párja, ujabb fotók mennek. Még egy kis türelem.
Huh itthon nagyon jól telik az idő: csend, béke, nyugalom - elvagyunk apával, de azért várjuk már a tavaszt, mert nyári lak csalogat, szomszédok és kuty már nagyon hiányzik.

üdv

kispatak
Vendég

Mara: Nagyon-nagyon örülök a jóhíreknek,szívből gratulálok!!! :D

Vonalzód alapján akkor még lehet,hogy több babó is van? :D

Eszter: köszi Neked is az infót :) Már csak 8 nap,és mehetek az első terhesgondozásra,ami nekem még elég furi,főleg mert ismeretlen dokihoz megyek.

Ami nem tetszik,hogy olvastam olyat,hogy meddőségi kezelés után az új helyen nem csinálnak UH-t a 12-13.hétig,mert úgymond megvolt az első terhesgondozás még a meddőségiben.... :shock: :shock: :shock: :shock:

Pedig az csúnya lenne,ha a 6.hét után a következőt a 13.-on csinálnák csak...

Én most rákészültem rendesen,hogy 9.hét,és láthatjuk a babácskát,főleg hogy az előzőnél páromat nem hívták be,úgyhogy szegénykém csak a képet nézegethette,én bezzeg láthattam "élőben" a kis szívdobogóst :)
Vendég

Kubu: Liza tüneményes!!! :) nagyon édes az a kádas kép! Eddig nem bírtam elképzelni,hogyan fekszenek a babók egy ilyen kádban :D

Zsu: sajnálom,hogy a barátnődnek nem sikerült :(
bíztam benne,hogy másik teszttel kimutatható lesz!

Ann: sajnos azt már tudtad,hogy ez lesz a következő lépés,ami borzasztó! De gondolj arra,hogy Sz mindent megtesz annak érdekében,hogy Neked a lehető legjobb legyen!
Bízz benne! Nem csak,hogy remek orvos,de mint látod,arany szíve is van! (Még az is rendes tőle,hogy jelzi,hogy más orvosnak lesznek a műtét után "elvárásai"....)

Az nagyon klassz,hogy segít Nektek ebben!!!
Értem még nem tett ilyet orvos,de azt hiszem ha lett volna rá példa,biztos hogy nyugodtabb lettem volna,hisz ha már közbenjár Érted egy másik dokinál,ott minden klappolni fog!!

És ez teszi lehetővé a mihamarabbi lombikot,hogy babátok lehessen!!!
Vendég

Mara,
szívből gratulálok!!!
Itt az első jóóó hír amit Sajtink elkönyvelhet a tábliba :D

Kép
judit0713

Mara én is szívből gratulálok Neked!!!! :D

Köszi lányok!
Akkor pár kép:

Kép kis hercegnő

Kép anyucival

Kép ünneplős ruciban

Kép ásííítok :D

Kép fél szemmel

Kép
Kép
navared
Szfvár

"Anyucis" kép kicsit fancsalira sikeredett :lol:

Kubu, Erika! Mennyit változtak a csajaitok... de természetesen még mindig gyönyörűek!!! :D

Kép
Kép
navared
Szfvár

Navi: gyönyörű a kis Zorka :D
szeme tiszta anyja! :) jó,hogy raktál fel közös képet,szeretem azokat a fotókat,ahol anyucival vannak a babácskák :)

és épp ma 2 hónapos!!! :D gratula!! :)
Vendég

Köszi Béku! :D
Ennyire hasonlítana a szeme? :lol: Másnak is rögtön ez tűnik fel!

Kép
Kép
navared
Szfvár

kubu: Táblázat jöhet és köszi előre is.

kispatak: Ma visszük le Barbust, de most nincs láza. És képzeld, sikerült ma elintéznem az igazolást is és még az okmányirodába is bekunyiztam magam. 1-2 hét és mehetek vezetni.

mara: Nagyon örülök hogy sikerült. Most megint fordul egyet az életetek a költözés után. Hiányzik a régi város? Jártok azért haza? Nekem furcsa, de már nem tudnék ott lakni.

Csajok gyönyörűek!
vicky79
Budapest III. kerület

gyorsban csak voltunk ikeázni, minimanóban és fakopiban, mindenki KO, Liza csőhangon nyomja ÁÁÁÁ nem bírom én ezt :lol:

Mara,
szívból gratulálok !

Nava,
nagyon szépek vagytok.

Vicky,
itt küldöm, hátha más is szeretné

1293544514.3429.doc

kubuspace

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: