Kispatak:
Felnőttkorom óta anyukám és a nagyim pénzt ad, anyu még mellé kis apróságot vesz; de jól is van így, mert nagyim már nem jár vásárolgatni, nem is igen tudna mit venni; anyukám ízlése pedig totál ellenkező az enyémmel. Voltak próbálkozásai, de nem sok sikerrel...
A tavalyi manit a lombikra tettem el, idén is ez lesz. Nagyon gáz, de én már úgy nézem a pénzt, hogy hoppá ez néhány merionalt ér, ez p.nagélt...
Gyerekkoromban (fagyi)gombócban számoltam, ill. palacsintában, most meg így...
Ki akarta, hogy éjjel vezess, csak nem báránykád?
Eszter:
Szerintem ez tök normális, hogy előtörtek az anyai gondolataid. Nehéz lehetett átvészelni az ünnepeket. Ilyenkor megemlékezünk azokról is, akik már fenn karácsonyoznak, ezzel nincs mit tenni, jönnek az érzelmek és kész...
Nagy-nagy ölelés a lelkednek, remélem sejtszintig eljut és a petikéidből hamarosan csodás bébibogyók lesznek, aztán embrió(k) benn a pocidban és 2011-ben gyönyörű, egészséges babá(k)nak adhatsz életet és jöhetnek a boldog babanapok!
Kubu:
Anyukádnak kitenném a behajtani tilos táblát!
Ti pedig úgy vagytok jók, ahogy vagytok!!! Én is küldök neked fergeteges léleksimiket!!!:)
Csucsu:
Óóó, a francba!

Megaölelésem neked!!!
Akkor nektek is a 2011-et ajánlom... Szerintem is hívd fel ma Sz ügynököt.
Ann:
Az üresség-rezignáltság érzést felváltja majd a remény, azt sosem szabad feladni. Dokiügyben nem tudok segíteni, de biztos jön aki tud.
Szeretethullámokat útnak indítottam!!!~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Estrella:
Gratula a bugyborgáshoz!!!
Micsoda csini a pocid és már vannak cuki-rucik is a bébinek!
Anyósod milyen figyelmes, hogy picurinak is vett ajándékot, nagyon rendes tőle.
Tecc a férjed hozzáállása is, hogy türelmetlenkedik babázás miat!
Sajna nem tudok képet feltenni, mert új telóm van és kábelt adtak hozzá, de szofrwert nem. Megpróbáltam levenni a netről egyet, de nem múkod... Ráadásul folyton lemerül... Éljenek az androidos telók.

Legközelebb maradok a jól bevált Sanyi-Erika mobilnál, nem kell LG.
Egyégként újabb verzió van lámpa-ügyben. Anyós szembeszomszédja igazi nagy C-típusú família, az ő lakásunkba illene talán

Majd megkérdezi, hogy kell-e nekik. Na, az lenne a slusszpoén, ha már nekik sem kellene!!!
Zsuzska:
Gratula a keretezett képhez! Nekem is első gondolatom volt, hogy apa olvassa a fórumot, de látom tagadta. Ha mégis így lett volna, akkor is nagyon rendi volt tőle!
Béku:
Nagyon szuper ajándékokat kaptál! Látom nálatok is megvolt a nagycsaládos banzáj!
Gondolj bele, a következő karácsonyfánál már szemetek fénye is a karjaitokban lesz!!!
Andrea:
Szintén olasz-család szindróma!

Ez annyira jó!!! Örülök, hogy jól sikerált, após nem semmi figura, nagyon édes lehetett!
Csini a karácsonyfátok.
Judit:
Milyen klassz könyvet kaptál, biztos nagyon érdekes, kíváncsi vagyok, hogy eteti-e magát a könyv, elég olvasmányos-e.
Lukácsné:
Hanna-baba tündéri!!! Nagyon jól áll neki a piros.