A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "Budai Meddõségi Centrumba járunk"

Sziasztok!

én már megint a melóhelyről :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

Ann!
Igen, van magánja!
Ha szeretnéd, alküldöm priviben. A Vörösmarty térnél van.
Az is egy jó megoldás, csak kicsit drágább, mint a BMC-s beutaló!!!

Zsuzsi!
A vv jó gondolat a barátnődnek. Elvileg nincs hamis pozitív teszt.
Szerintem a legrosszabb eset, hogy valami elindult neki, de aztán mégis felszívódott.
Lehet hogy más volt a vizelet koncentrációja és ezért nem mutatta a második teszt.
Szerintem a vv megnyugtató választ ad!
Ha pl. jóstesztelt, akkor lehet hamisan is pozitív, mert az LH keresztreakcióba léphet, és akkor egy "nem létező" terhességet mutat a teszt.
Ezt most nem vezetem le jobban :)
Viszont gyere majd a hírekkel, hogy mi lett a vv-je eredménye! drukkolunk nekik is! :D

Andi!
Nagy nagy cica birodalom vagytok! Annyira ééédes az a gombolyagos :D

most melózok, aztán majd jövök még :D

puszi

eszter82
Budapest

Havas Reggelt! :)

Nálunk is megvolt a bazi nagy családi karácsony:
Szenteste anyósékkal,
első nap anyukámékkal,
második nap a Zuram rokonságával (nagynéni, unokatesók+gyerekeik),
ma pedig Hugimékhoz megyünk.

Anyunál ott volt a nagyim is és persze öcsémék. Jókat nevettünt, főleg, amikor elmesélte anyukám, hogy a nagyim mit produkált! :D
A nagyim ott aludt náluk és este kiment a WC-re. Szemben van egy tükör a folyosó végén. A mama kifelé menet elkezdett ejnye-bejnyézni az ujjával, közben morgolódott, hogy ezek még mindíg nem alszanak! Pedig saját magát látta a tükörben - azt hitte, vki más az!!! Anyukám a hátsó szobából felébredt a mozgásra és mindezt látta-hallotta, hát majdnem behugyált a nevetéstől!!! :lol: :lol: :lol:

Tegnap pedig rengetegen voltunk! Én ezt imádom, már ezer éve nem volt benne részem. :) Annyi kaja volt, hogy rogyásig ehettünk volna, de akkor se fogy el. Ajándékoztunk, aztán játszottunk egy csomót. Először mutogatósat, utána meg x-boxos (remélem jót írok... :roll: ) cuccal. Csajok!!! Az de jó játék volt! Ripityomra röhögtük a nemlétező veseköveinket!!! Az egyik hatszádaki rokongyerkőc kapta karácsonyra a szerkentyűt, van hozzá vmi szenzoros kütyü, ami érzékeli a mozgásunkat. Lehet játszani sokmindent, ping-pongot, bowlingot, boxot, gerelyhajítást, távolugrást...stb. A tévével kell összekötni, eléállni a tv elé, a szenzor érzékel és ahogy mozogsz, úgy teljesítesz a játékban. A Zurammal boxmeccset követtünk el, háááát... K.O. lett neki, szétvertem szegénykémet! Az első játék előtt mondom, hogy milyen jó lenne, ha vki kamerázná szemből a játékosok arcát, mert az se semmi, erre a boxnál is visszajátssza a gép, mert felveszi azt is! Akkorákat nevettünk közben is, meg a visszajátszásnál is!!! :lol:
Ezt nagyon ajánlom, szuper társasjáték és még mozog is vele az ember, most is izomlázam van a boxtól. Nem óccsó, mert ákcióba volt majd 100 guriga, de fantasztikusan jól szórakoztunk!!! Én nagyon nem vagyok oda a számítógépes játékokért, de ez a szerkenytű más.
Zuram nagynénje már sugdosta a férjemnek, hogy megnézi mennyi kamatja gyűlt össze és lehet, hogy vesz egy ilyet a családnak. Annyira jó fej! :) 72 éves, de nem mondanátok meg és nagyon érdeklődik az új dolgok iránt, halad a korral, amennyire tud. :)

Pá Drágáim!
sajt@

Jó reggelt Mindenkkinek!

Ann,Csucsu!
rettenetesen sajnálom! :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :(

Csajok!
most voltam a BMC-ben,elindult egy tüsző Sz szerint,de vékony a méhnyálkahártyám!
ilyenkor mi a helyzet ad rá vmit amitől megvastagodik?vagy igy nem tud inszemet csinálni?
vikus82

Zsuzsi!
köszönöm

Andi!
brutál jól néz ki a fa!na de a cicák...oltári,imádom őket!ezek ilyen faltetkók?
vikus82

Sziasztok Jóreggelt! :)

Vikus: Köszi! :) Igen falmatricák....obiba vettük kb. 2 éve.... a 4 macska ábra volt kb. 2 ezer ft körül...de volt még csomó más fajtában is..(kutty, virág, nonfiguratív, gyerek minták...stb.).
Rajóval mi rajongunk a macskákért, úgyhogy adott volt a mintázat :) Milikénk olyan aranyos volt, mikor feltettük, fél napig laposkúszásból támadta meg a matricákat és pofozta a "betolakodókat"... :lol: :lol: :lol: :lol:

A stimus injekcióktól fog a méhnyálkahártyád vastagodni, ne izgulj, nekem mindig satnya volt, de az inszemekre/lombkokra megvastagodott a kellő mértékre.... és a spontánnál meg ugye önmagától is elég volt!! :)
Amit tudsz trükközni (nekem legalábbis bevált)..... méhpempő... illetve sok folyadék már a stimu alatt!! :) Hajrá... jó kis baldachin lesz ott!!!!!!!!! :wink: :wink: :wink:

Sajtikám: Szuper lehetett így családi körben a játszás (ünneplés).... Tudom ám miről beszélsz, nekünk a konkurens konzol van meg... bár Rajó inkább az ölős játékokat részesíti előnyben.. viszont a bowlingot én is imádom és szarrá szoktam verni a társaságot ... :).... (csak el kell pakolni a közelemből mindent, mert ahogy lendítek repülnek a poharak...)... :)

Eszterkém: Azaz, macska birodalom, ahogy mondod :).... REmélem ma már nem hajtod túl Magad a melóhelyen!!!!!!... .Jipijjjjjééééééééééééé jövő héten már kezdtek.... Úgyhogy kezdem is az első segítő hullámot küldeni Feléd...... :) :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow:

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers
Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
andrea-1

Sziasztok!!

Vikus!!

Hányadik napon vagy??Menniyre vékony a mnyhártya??

Andikám!!
Nagyon szépséges a fátok!!!És a cicák,csúúúúcs.Örülök,hogy jól telt a karácsony,és,hogy nem csaptak nagy dáridót a vendégek. :lol:

Békus!!
Ügyesen megoldottad a karácsonyi készülődést,remélem most már pihizel. :D

Ann!!
Majd gyere,mesélj,mit mondott Sz.

Zsuzsó!
Már Pesten vagytok??Milyen volt Apósnál??

Drága Eszter!!
Gondoltam ám Rátok!!!!!!!!!!!! Az Én szomorúságom,eltörpül a Tied mellett!! :cry: hajrá januári kezdés!!

Esztrella!!
Hűűű,micsoda pocak!!!Szuper a babakocsi.

Sajtikám!!
Szuper lehetett a karácsonyotok!!!Szép olaszos család lehettek!!! :lol: :D Nem dolgozól a héten??

Én beszéltem Sz-el,azt mondta csináljak azért 1 tesztet,biztos ami biztos alapon.Aztán a következő ciklusba vár Minket.Ami ha jól számolom,január 24-e körül lesz.Apa vv-telét a héten elintézzük,hogy az is meglegyen.Most már szebbnek látom a világot,megyünk előre.

Van méhpempőm,azt mikortól érdemes elkezdeni szedni??Állandóan lehet???
csucsu99
Budapest

Andi!
Köszi!

Csucsu!
nem tom nem mondta Sz!

most találtam a neten,h a ginseng royal jelly az jó a méhnyálkahártyára!?szedett vki olyat?
vikus82

Nem hallottad mit diktált Hildának???
csucsu99
Budapest

Kispatak:
Felnőttkorom óta anyukám és a nagyim pénzt ad, anyu még mellé kis apróságot vesz; de jól is van így, mert nagyim már nem jár vásárolgatni, nem is igen tudna mit venni; anyukám ízlése pedig totál ellenkező az enyémmel. Voltak próbálkozásai, de nem sok sikerrel... :)
A tavalyi manit a lombikra tettem el, idén is ez lesz. Nagyon gáz, de én már úgy nézem a pénzt, hogy hoppá ez néhány merionalt ér, ez p.nagélt... :lol: :lol: :lol:
Gyerekkoromban (fagyi)gombócban számoltam, ill. palacsintában, most meg így...
Ki akarta, hogy éjjel vezess, csak nem báránykád? :shock:

Eszter:
Szerintem ez tök normális, hogy előtörtek az anyai gondolataid. Nehéz lehetett átvészelni az ünnepeket. Ilyenkor megemlékezünk azokról is, akik már fenn karácsonyoznak, ezzel nincs mit tenni, jönnek az érzelmek és kész...
Nagy-nagy ölelés a lelkednek, remélem sejtszintig eljut és a petikéidből hamarosan csodás bébibogyók lesznek, aztán embrió(k) benn a pocidban és 2011-ben gyönyörű, egészséges babá(k)nak adhatsz életet és jöhetnek a boldog babanapok! :)

Kubu:
Anyukádnak kitenném a behajtani tilos táblát! :twisted:
Ti pedig úgy vagytok jók, ahogy vagytok!!! Én is küldök neked fergeteges léleksimiket!!!:)

Csucsu:
Óóó, a francba! :cry: Megaölelésem neked!!!
Akkor nektek is a 2011-et ajánlom... Szerintem is hívd fel ma Sz ügynököt.

Ann:
Az üresség-rezignáltság érzést felváltja majd a remény, azt sosem szabad feladni. Dokiügyben nem tudok segíteni, de biztos jön aki tud.
Szeretethullámokat útnak indítottam!!!~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Estrella:
Gratula a bugyborgáshoz!!! :)
Micsoda csini a pocid és már vannak cuki-rucik is a bébinek!
Anyósod milyen figyelmes, hogy picurinak is vett ajándékot, nagyon rendes tőle.
Tecc a férjed hozzáállása is, hogy türelmetlenkedik babázás miat! :)
Sajna nem tudok képet feltenni, mert új telóm van és kábelt adtak hozzá, de szofrwert nem. Megpróbáltam levenni a netről egyet, de nem múkod... Ráadásul folyton lemerül... Éljenek az androidos telók. :? Legközelebb maradok a jól bevált Sanyi-Erika mobilnál, nem kell LG. :?

Egyégként újabb verzió van lámpa-ügyben. Anyós szembeszomszédja igazi nagy C-típusú família, az ő lakásunkba illene talán :roll: Majd megkérdezi, hogy kell-e nekik. Na, az lenne a slusszpoén, ha már nekik sem kellene!!! :lol: :lol: :lol:

Zsuzska:
Gratula a keretezett képhez! Nekem is első gondolatom volt, hogy apa olvassa a fórumot, de látom tagadta. Ha mégis így lett volna, akkor is nagyon rendi volt tőle! :)

Béku:
Nagyon szuper ajándékokat kaptál! Látom nálatok is megvolt a nagycsaládos banzáj! :)
Gondolj bele, a következő karácsonyfánál már szemetek fénye is a karjaitokban lesz!!! :)

Andrea:
Szintén olasz-család szindróma! :) Ez annyira jó!!! Örülök, hogy jól sikerált, após nem semmi figura, nagyon édes lehetett! :)
Csini a karácsonyfátok. :)

Judit:
Milyen klassz könyvet kaptál, biztos nagyon érdekes, kíváncsi vagyok, hogy eteti-e magát a könyv, elég olvasmányos-e.

Lukácsné:
Hanna-baba tündéri!!! Nagyon jól áll neki a piros. :)

Pá Drágáim!
sajt@

Vikus:
Biztos kapsz rá mnyhnövelőt. Szedjél méhpempőt, igyál sok-sok vizet, egyél sok túrót, fehérjét, az is segít. :)

Pá Drágáim!
sajt@

Csajok, méhpempőből én a legsimább bioboltos verziót használtam (örsön az árkád legalsó szintjén levő bioboltban szinte mindig lehet kapni).... egy kis tégely van benne, kb. 1 heti adaggal és 300 valamennyi ft volt.... abból ettem 1-1 kiskanállal a mensi végétől pé utánig mindig... (1 ciklusban kb. 2 tégely v. egy kicsit több fogyott el).

Ez volt az:

Kép

andrea-1

Andrea:
Cicusod nagyon édes lehetett, ahogy vadászta a matricákat! :lol: :lol: :lol:
Játékügyileg mi is féltünk picit, mert volt ott kristálycsillártól kezdve minden! :lol: A konkurencia is ilyen árban van, nemtod? A bowlingot eredetiben is imádom, de állandóan letörte a körmömet még régen is, amikor nem volt mű. Ez így biztonságosabb! Azon filózom, h. tuti van koris-síelős-síugrós program is, az mekkora lehet!!! Nekem ezek a jeges sportok a mumusaim, csak csetlek-botlok, de így... ho-ho-ho-hóóóó!!!

Csucsu:
Majd jan. elején megyek dolgozni.
De jó, hogy picit jobb a kedved! :)
Szerintem mensi után akár már szedheted is.

Vikus:
Legközelebb figyelj oda, amikor mondja, hogy "endom ...mm", így pontosan tudod követni. :)
Én az óccsós pempőt szoktam nyalintani éhgyomorra, méz nélküli, a méhészeti boltba lehet kapni egy havi adag kb.: 1600 pénz. Ha nekem már nem kell, a Zuram nyalogatja, a pasiknak is jót tesz, még fickósít is, bár amúgy sem panaszkodom. :wink: :D

Pá Drágáim!
sajt@

Sajtikám: úgy tudom az xbox az azért olcsóbb..... :shock:
Ami nekünk van az több más funkcióval is szolgál (pl. médiacenterként is, netezni lehet rajta meg a fene tudja mi midnent tud még.....de annyira én nem értek ezekhez a kütyükhöz :)..)

andrea-1

Vicky:
Ezt a rácsot kerested a múltkor, ami itt ezen az oldalon van, nem????? Most akadtam rá és Rád gondoltam:

http://forum.index.hu/Article/showResul ... &t=9025595

andrea-1

Hahó!

Jó sokat irtatok már ilyen korán!

Lné: jelentem Hanna meseszép, várunk még fotókat!

Breki: nem tul jó jelek, amiket leirsz. Én a helyedben azért elmennék valami dokkerhez! BMC-ből már elbocsátottak? Házidokker vagy esetleg M. Most megkérdeztem neked, hátha nincs veled a telefon. Szóval 30-án du. és 31-én délelőtt rendel, vagy házidokker?? Nagyon vigyázz magadra.

Sajtikám: látom jól teltek a napok, nem is nagyon irtál megértem. Nem a bárányka, a testvérem volt ennyire "kedves" - tegnap még az ajándékát is visszavittem, vegye már a lapot és hagyjon végre békén. Elhiszem neked, hogy a pénzecske a gyógyszerekre kell.

Apropó: az ep-be ma lehet utoljára befizetni, hogy még az idénre jóváirják, legalábbis a honlapjukon www.mkbep.hu ezt olvastam. No én ezen már tulvagyok.

Eszter: neked ismét munka, mikor van valami pihi?

Majd még jövök és szerintem pár nap fotók is jönnek a meglepi virágról

üdv kispatak
Vendég

Csajok!
köszönöm szépen a tanácsokat!
nem volt Hilda,egyedül volt Sz!
vikus82

Sziasztok!

Békú:
A vérnyomásod nagyon alacsony,vigyázz nagyon magadra!!!!

Andi:
A Karácsonyfátok nagyon szép!A rózsaszin izzó nagyon ott van a szeren!!!

Csucsu:
Igy kell ezt csinálni,csak pozitivan és mindig elöre nézni.

Estrella:
Nagyon csini pocakod van,hogy tudtad a melóhelyen titkolni?

Sajti:
A csoda lámpa senkinek sem kell?Remélem majd csak sikerül megoldást találni és olyan helyre kerül ahova illik.Ilyen esetben valóban a pénz a legjobb megoldás az ajándékozásra.Akkor nálatok is szupi hangulat volt.

Judit:
Szép ajándékot kaptál a gyerekektöl,nagyon figyelmesek.

Üdv.
Zsuzska!!!

Kép

Kép
zsuzska2007

Zsuzsó:
Milyen volt az utazás?Cukor ügyben minden rendben van?

Eszter:
Hihetetlen,hogy te is mindig milyen sokat dolgozol.Hipp-hopp eltelik az indö és indulhat a lombik.

Lukácsné:
Hanna gyönyörü!!!!!

Kispatak:
Kérdezted,hogy merre a család,hogy ilyen messze?
A család minden tagja a megszokottt helyen van csak én vagyok távol tölük.Lehet,hogy már irtam,de nem biztos,Én Erdélyben születtem,7 éve élek itt,de az én otthonom mindig is az marad.Ezért az a nagy távolság.

Üdv.
Zsuzska!!!

Kép

Kép
zsuzska2007

Lányok,köszi az aggódást,most is mértünk egy vérnyomást,mert megint nincs erőm kiszállni az ágyból: 84/54....

én nem tudom mitől,de egyre lejjebb esik :shock: :shock: :shock: :shock:
párom az eredményt már nem is akarta mondani,csak annyit fűzött hozzá: "hozok kólát...!!"

Este randi a családdal,úgyhogy össze kéne megint szednem magam.
Tegnap du. anyós volt itt,de csak ültem az asztalnál,az még megy nekem is :) kikísérni már nem bírtam....
Vendég

Békú:
Nem kellene egy dokit meglátogatnod?Ez nagyon alacsony!
Vigyázz magadra!!!

Üdv.
Zsuzska!!!

Kép

Kép
zsuzska2007

Kispatak: köszi,de elvileg "normális" ez az állapot...
anyósom ki is akadt,hogy mit szenvedek ezen,meg hogy a terhesség nem betegség... :?

előadtam neki,hogy nem örülök,hogy ennyi cukros vackot eszem-iszom,de totál nem értettünk egyet,szerinte egyem,ha azt akarom.... :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

mondtam,hogy a vérképemnek nem fog örülni a leendő dokim,erre ő: mit érdekel,milyen a vérképed?? :shock: :shock: :shock: :evil: :evil: :evil:
Vendég

Csajok!
azt olvastam a neten,h az aspirin protect az jó a méhnyálkahártyára? :? :shock:
vikus82

No,párom betelefonált a házidokimnak,azt mondták,hogy figyeljük,hogy 80 fölött maradjon a vérnyomásom,nyugodtan igyak teát,kólát, DE KÁVÉT NE(!),a gond akkor van,ha az alá esik,és így is lassan keljek/közlekedjek,nehogy elájuljak.

Míg ez így okés,addig sajnos "természetes" ez az állapot...
de a kóla azért javíthat picit.
Vendég

Vikus: ehhez nem értek,szerintem alkalmazd azt,amit a lányok ajánlottak,ezek garantáltan jók rá!
inkább maradj a természetes dolgoknál szerintem :)
Vendég

Béku!
én is igy érzem! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
vikus82

Vikus: én olvastam annó ezt a asprin protectes dolgot, csak nem mélyedtem túlságosan bele, mert az asprinre is gyógyszerallergiám van.... :shock:
DE mintha ezt is meg az Isostart is a Kaálival kapcsoaltosan láttam volna, hogy ott javasolják.....? :wink:

andrea-1

Sziasztok!Remélem mindenkinek kellemesen teltek az ünnepek!Béku!Remélem te is jól vagy!?
Velem viszonylag minden ok,leszámítva azokat a fránya szélgörcsöket!Folyamatosan felfújódok,kicsit már megviseltek a beleim! :? ...Vuk egyenlőre elkerült!..és jövő hét csütörtökre kaptam időpontot a választott dokimhoz!(Szerintetek ilyenkor kézzel is meg fog vizsgálni?)

Kép
Kép
missancsi

Estrella!Most láttam...nagyon kis ari a pocakod!!!

Kép
Kép
missancsi

Andi: azt nem fehérje-vonatkozásban olvastam valahol? :shock: :shock: :shock:

aztán ki tudja,mi mindenre jó még :lol: :lol: :lol: :lol:

Ancsi: köszi,így fekve jól vagyok :D
Nem tudom,mi lesz az első vizsgálaton,én azt olvastam,hogy első terhesgondozáson még a cicit is megvizsgálják,meg kézi vizsgálat is lesz (egyszerre kívül-belül is),kézzel kitapintják a méhet,stb...

de nem tudom,én 5-én megyek...

azt se tudom,milyen papírokat fognak kérni,mert a BMC-ben elég sok fontos papírt (műtéti zárójelentést,stb.) elvettek,és a kartonomban maradt...
Vendég

Sziasztok!

ginseng cucc tök jó ffi és női problémákra is.
Lac szedi :) állítólag a spermák javítására is elsőosztályú
mnyh növelésre ugyebár a palástfű tea és a jó minőségű méhpempő egy nyerő dolog, mint ahogy Andi is írta :)

Sajti, Andrea!
nekem is izomlázam van :D a box és a bowling felváltva ment 3 napig otthon, mert a Jézuska hozott nekem egy Nintendo Wii-t :D nagyon odavoltam/vagytok tőle :D :D :D
de nem lehet leállni vele :D

eszter82
Budapest

Most már én is egyre kiváncsibb vagyok erre a Wii-re :lol: :lol: :lol: :lol:

bár egyelőre az ágyat nyomom csak,de 2 hét múlva már lassacskán el lehet kezdeni mozogni :D
Vendég

Szia Ancsi!

Huh én nem tudom mi a mostani gyakorlat, hogyan vizsgálnak. Remélem minden rendben lesz veletek. A nagyikám drága azt tanította nekem, ha fáj a has (szélgörcs) akkor oldalra kell feküdni és térdeket felhuzni (persze amennyire ez jól esik) és ez szokott segíteni.

Breki: látom más is aggódik érted itt. Azt nagyon jól tetted, hogy telefon dokkernak. Mégis ne mi adjunk tanácsot, hiszen nem vagyunk orvosok. Tedd amit ő mondd, neki kell szót fogadni és vigyázz magadra. M-t azért irtam mikor rendel, hogy tudjál róla, nem tudtam, most kinél a telefon - ez igazán semmi, hogy megérdeklődjem neked. Este is pihenj, ameddig csak lehet, hiszen most ti vagytok a legfontosabbak.

Zsuzska: nem tudtam, hogy te merre. Szép vidék Erdély, nagyon rég jártam arra, még majdnem kislány koromban.

Én azon agyaltam, hogy milyen jó lenne meglátogatni a bácsikám külföldön. Most még épp akciós repjegyek is vannak, csak hát nem akarom felhívni őket, mert már nagyon idősek. De ő már nem fog ide eljönni, én meg nem fogom őket látni, s ez olyan rossz érzés. Már gondoltam, hogy szállodába megyek, de akkor meg lehet azért haragudnának meg. A házuk 6 szobás, de a nénikém is túl a 80-on, a bácsikám pedig 86 lesz. Olyan rossz, mikor az ember elmenne, csak nem tudja, hogy adja ezt elő. Nem várhatom, hogy hivjanak, főleg ugy nem, hogy pár éve mi nem tudtuk őket vendégül látni, mert akkor voltam beteg.

üdv kispatak
Vendég

Sajti!
Próbáltad a teniszt is?
Az nagyon nagy :lol: :lol: :lol: szétröhögte magát a család, hogy mit összeszenvedtünk a tv előtt :D

Először én teniszeztem...kb 20szor kezdtem neki a szervának, de sosem találtam el a labdát :D aztán már a végére hörgött a tömeg, és ment a bekiabálás a kis rajz emberkéktől, hogy mikor ütöm már meg a labdát :D
Aztán Lac játszott :D az sem volt semmi, azt hitte, hogy frankón addig kell szaladnia a tv előtt, mire a figura átér a pálya másik oldalára a labdáért :D aztán nagykegyesen megmutattam neki, hogy a kiscsaj a képen szalad magától, nekünk csak ütni kell :D :D :D A dilis átszaladta egy szerva kedvéért a nappali-étkező-konyha távot kétszer :D :D :D

Én megkaptam hozzá a fit programot is, jógával, aerobikkal, cardio edzésekkel,... meg minden. Teljes életmód tanácsadással, 365 napos, 24 órás személyi edző van rajta :D Kaja kalkulátor, meg minden!
Lac most kismamatornát vadászik rá éppen, mert azt még úúúgy szeretnék, meg egy nyuszis játékot :D

Nem is gondoltam, hogy azzal, ha jól elgyepálom a családot bowlingban, és beégek teniszben, ill. kiüttettem magam boxban 3-szor, attól ennyi izmom mocorog :D a fenekem, combjaim, karjaim teljesen kikészültek :D

De nagyon vicces, hogy milyen hülyén hadonászik az ember a semmi közepén mikor játszik éppen. Tök jó program a másikon röhögni ilyenkor :D

eszter82
Budapest

Sziasztok, már elolvastam vagy 2 oldalt :lol:

Látom, hellyel-közzel jól telt a karácsonyotok...

Béku, nagyon vigyázz a vérnyomásodra! Szerinntem is feketeteát igyál, én is azt tettem! Amúgy nekem is 85/55 körül volt, de nálam a vérkép is ramaty volt :?

Eszter, húú de király lehet az a Nintendos játék! Én is akarok!!!
Sajnálom, h. kiborultál, de ez sajnos természetes :( Jövőre már minimum 3-an lesztek!!! :wink:

Sajti, végül mire hívtam volna őket a számmal, már elérték Sz-t... de azért köszike! :wink:
Örülök, h. jól telt a karácsonyotok nektek is!

Andi, mindenhol macsekok :lol:
A kanapénál azok díszmacskák v. a falra vannak festve? :oops: :D

Csucsu, sajnálom :(
De hajrá 2011!!!!

Kép a mi kari ajándékunk :)

Kép
Kép
navared
Szfvár

Gondoltam egy kis felvidításnak, akik elkeseredettek most és ösztönzésnek a jövőre nézve!!!

Kubu, próbálj meg elvonatkoztatni anyukádtól!!! Sajnálom... :(

Kép
Kép
navared
Szfvár

Navi: igyekszem vigyázni a vérnyomással,csak még nem jöttem rá,hogyan kell... :?

nem hangzik jól ez a vérkép-dolog,félek,hogy az enyémen mi lesz....
mit néznek az első ilyen vérvételkor?

Eszter: nagyon klasszul hangzik a wii!!! :D
jó lehetett úgy játszani,Lac is vicces lehetett :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

de nekem az tetszik leginkább,amit az aerobic,jóga,kismama-részéről írtál :)
Vendég

Sziasztok!

Vikus, hidd el Andi igazat van, nagyon tuti a mézes méhpempős cucc! Nekem mindig bevált, atomvastag lett tőle a mhnyh ám. És tényleg elég filléres dolog!!!

Amúgy puszi csajok!!! :)

Lilypie Pregnancy tickers
heni77

Naviiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :)
Hát az a kis pakk... ott a kép legelején... a legcsodásabb ajándékotok!!! :) Nagyon-nagyon tecc!!! :)

Kanapénál, meg a polcon is falmatricák vannak.... :wink:

Eszter, Sajti: nálunk az ugrabugrások mellett még a Gitar Hero, meg a Singstar ment egy időben.... :) :wink:

andrea-1

Navi: mutattam a képet apának is,egyetértettünk,hogy jövőre mi is ilyen szép csomagocskát szeretnénk a fa alá!!! :D :D :D

nagyon édes a párnán :)
Vendég

Andrea!
Most rendeltem meg a guitar heroes 5-öt :D nekem is bejön a cucc :D
de ti x-boxban nyomultok akkor?
kéne nekem valaki aki szintén most fedezi fel ezt a wii világot :D

Navi!
De nagyon nagyon édes ez a kis ajándék csomag :D
nagyon nagyot nőtt Zorka :D

Béku!
hááát, a vasadat azt tuti jól megvizslatják majd!!!!!

eszter82
Budapest

Sziasztok!

Na, itt megint annyit írtatok, csak kapkodom a fejem!
Mi tegnap délután-este sógornőéknél voltunk, 5 gyerkőc, ketten két évesek, egy három, egy négy és egy nyolc éves. Szóval volt nagy vircsaft :)
Szerencsére nagyon eltaláltuk az ajándékokat, minden gyerkőcnek teccett :D
Ja, és a legnagyobb hír: 25-én délután megszületett párom uncsitesójáéknál a harmadik poronty, Blanka, 3840 g, 53 cm. Jó kis gömbölyű kiscsaj :D

Breki,
nekem is mindig nagyon alacsony a vérnyomásom, max 100-ig megy fel :roll: Sajna a pihin kívül semmit nem tudok rá ajánlani!

Andi,
nagyon jól néz ki a fátok :) És a cicacsalád is!

Sajti,
látom nem unatkoztál te sem a napokban :)

Lukácsné,
Hanna nagyon cuki!

Vikus,
nekem a 2 naponta 1 szem Béres Vasvitál is segített mnyh-t növelni!

Navi,
nagggggyon édi ez a kép! Jövőre már a mi kismanónk is itt lesz a fa alatt :D

Eszter,
örülök hogy végül jókedvű kis karácsonyotok lett!
Bizony, hamarosan kezdhettek, és az új év hozza a sikert!!!

Kispatak,
szerintem próbálj olyan szállodát foglalni a neten, ahol nincs visszamondási díj (van egy pár ilyen, én elég jókat találtam anno a www.booking.com oldalon). Így ha a bácsikádék szívesen látnak az otthonukban, akkor csak le kell mondani a szállást!

Kép
judit0713

Eszter: Nem... nálunk a Playstation a favorit :) :wink:

andrea-1

Judit: az a para,hogy a pihenés az rendben is van,de az asztalig nem jutok el ennyivel :?

Ma szerencsére kocsival szállítanak a húgomék karácsonyi ajándékának helyszínére (színház),de a buszig nem jutnék ki,pedig itt van az utca végében!

Eszter: hát a vasam az már tavasszal is nagyon rossz volt,akkor azt mondta a nő a gigászaton,hogy mivel alacsony a vasam (épp az alsó határon volt),ezért nem jön rendbe a torkom,és mivel annak a nyálkahártyája ugyanolyan,mint a méhé,ezért babám se lesz.......,és különben is,ilyen vézna alkattal ezen ne is csodálkozzak... :shock:

No,ezt pláne klassz volt hallani.... Aztán a magzatvédő mellett nem akartam szedni plussz vasat (házidokim amúgyis feleslegesnek érezte),mert amiatt már így is megállt bennem minden.... :roll: :roll: :roll:

De talán most újra rá kell segíteni...
Vendég

Judit: gratula Blankához!!! :D
micsoda karácsonyi ajándék!!!!!! :D :D :D :D :D

Tőled mikor kapunk pocakfotót? :)
Vendég

Lányok, köszönöm a pocak dícsérteket :)
A cégnél eddig próbáltam bő pólókban meg pulcsikban lenni, de igazából az utolsó egy-két hétben lett ekkora!

lukacsne
Hanna nagyon szép! :)

Béku
Már sokan rájöttek azért, mi újság, főleg, akinek van már gyereke…
Kávét miért nem ihatsz??? Csak a baba miatt? Én néha egy nagyon keveset iszom rengeteg tejjel, remélem nem árt!

Sajti
Jó nagy ünneplést csaptatok ti is!
Nem olcsó ez az X-boksz…
Én építkezés közben téglában meg csempében számoltam a pénzt :)
Anyóson én is meglepődtem…
C-típusú családnak tuti kell a lámpád, ha más nem, eladják :)
Hol van méhészeti bolt?

Csucsu
Csináltál már tesztet, vagy majd holnap reggel?

Ancsi
Vuk picit visszanézett hozzám, nem akar máshova átköltözni…
Engem első alkalommal kézzel is megvizsgált a doki, a mellemet nem nézte.

Eszter
Hú, nagyon jól hangzik egy a wii fit, csak ne lenne olyan drága!

Kép Kép
estrella22

Estrella: én úgy tudom,hogy aki eddig is kávézott,az egy kicsit ihat továbbra is,de én soha nem kávéztam,és hát nem most kéne elkezdeni.

Nem tudom,miért pont a kávét tilos,a vérnyomásom miatt most szabad a kóla és a tea.
Párom beszélt a dokival "titokban",nem akart vele idegesíteni,csak mikor már megvolt a válasz,hogy nem kell aggódnom,míg 80 fölött van... Hát nem sokkal van már fölötte,de talán a kóla feljebb nyomja... múlkor 88-ról is csak 92-ig sikerült :?

Szóval 3-4 hét,és elkezd hirtelen nőni az én pocim is? :D
most még viszonylag lapos,csak szélesedtem minden irányban :D
Vendég

Na akkor többek kívánságára pocakfotó (nem a legjobb, de nincs több):
Kép

Kép
judit0713

És igen Breki, úgy van ahigy Estrella írta, a 12. hét környékén kezd el nőni annyira, hogy már poci formája lesz :wink:

Kép
judit0713

Judit: friss a fotó? :D
gömbölyödik ez a pocak is!!! ;) :D

már várom,hogy nekem is látszódjon! :)
Vendég

Béku.... hipp-hopp itt lesz az is, hogy a Tied is fog már látszani!!! :)

Juditkám, Estrella.... mindkettőtöknek nagyon csini pocakja van ám már!!!!!!!! :) :wink:

andrea-1

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: