Gyönyörű Szentnapot!
Estrella:
Jaj, remélem nem estél el, csak csúsztál... Úgy megijedtem!
Céges kártyáddal megjártad, sajnálom...
Az otthonszülés nekem nagyon bejönne, ha melletem lévő szoba egy jól felszerelt műtő lenne, komplett személyzettel!!!

Elég vakmerő dolog egy apa és a kisfia mellett szülni, szerencse, hogy minden rendben zajlott - viszont biztosan csodásabb élmény, mint egy kórházban. Ez ügyben nagyon vegyes a véleményem, hiszen kiszámíthatatlan, hogy mi történik a szülés során...
Szóval szétreppentetek, amikor a főnök megjött?

Hiába, a bónuszos boríték lehetőségének hatalma...

Szuper, hogy a végén szép összeget kaptál, ebből is látszik, hogy jó munkaerő vagy, gratula!!!
ÉÉésss megvan a babakocsi, nagyon ügyesek vagytok!
Én sima uborkát szoktam enni, ha éhes vagyok két étkezés között, abban szinte nulla szénhidrát van és laktat. Amúgy eleget iszol? Aki keveset iszik, érezhet "éhsége", de azt érdemes folyadékbevitellel csillapítani.
Woody:
Nem is baj, ha törölték a korábbi járatokat, ha így +2hetet együtt lehettek a tesódékkal!
Lilike eszméletlenül gyönyörű!!!

Jól dolgoztatok!

Na, jó! A fotós is remekelt!
Lukácsné:
Nem semmi mizéria, de szerencsés véget ért!
Vasikát azért csak burkoltan írtam, mert:
1. itt már sok új van, akik nem is ismerik... Szóval nem akartam a nagy nyilvánosság előtt locsi-fecsi lenni.
2. magamból kiindulva, nem szívesen osztanám meg idegenekkel az első tesztkor a jó hírt, persze velük minden rendben lesz.
Gondoltam a régiek, akik ismerik, veszik a lapot és megkeresik ezügyben.
Béku:
Ez csodás, már 12 mm!!!

Hurrá terhesgondozás 1. ip-ja!!! Hatalmas gratula!!!
Zsuzska:
Szerintem a 60p-es inzulinod magas...
Mia:
Akkor drukk a februári kezdéshez, addigra segít a gyogyó!
Kubu:
Jól néz ki a torta, nagyon ügyes vagí!!! Folyton kérdezem, hogy van ennyi energiád? 2 pici gyerkőc+suli+háztartás és még ez a sok-sok extra dolog, amit művelsz? Ha én lennék az anyukád, dagadna a mellem a büszkeségtől!!!
Ábel? Hmmm... Matisz Klinika hívogat, mi?
Judit:
Talán-kukishoz hatalmas gratula!!!
Ez az ivararány megborulásához vezet, tehát a "következő"

legyen kislány!
Lányod egy tündér, hogy segít neked, nem is csodálom, hogy már a következő bébin gondolkodtok.

Én sem hagynám a jéglelencbe egyik bébit sem... Persze, ha focicsapatnyi maradna (Maradona

), az más kérdés, akkor gondolkodni kéne...
Örülök, hogy tetszett a bababolt, remélem hamarosan én is joggal vásárolhatok ott - saját részünkre!
Narancsos gesztenyerolád? Hmmm... jól hangzik! Könnyű elkészíteni?
Ann:
Zugosodnak gratula!
Veled mizu? Volt piss?
Eszter:
Megértem, hogy nincs karácsonyi hangulatod, de közel van már jan.7!
Andrea:
A mindenit, jó kis ruhatárt szereztél be Izácskának! Mondom én, hogy jó helyre pottyantották fentről!

Tényleg? Hogy szeretnének becézni majd?
Nagyik segítségét el kell fogadni, sőt!!! Te csak kíméld magad, már most is szépséges a pocid, addigra meg mekkora lesz, nem neked kell festeni, meg ilyenek!