A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "Budai Meddõségi Centrumba járunk"

Békés, boldog karácsonyi ünnepeket kívánok Mindenkinek!

Kép
Kép
missancsi

Sziasztok!
Látom rendesen temeltetek ma... micsoda csacsogós kis társaság ez :)

Hazajöttem már, csak még elmentünk venni ezt-azt (uccsó pillanat).... + fa díszítés, vacsora..... Még sütit kéne csinálni, de olyan szinten a béka segge (bocsi Béku) alatt van a vérnyomásom, hogy kóválygok mint a gólyafos.... :shock: Mézeskrémes készítés az tutira reggelre átrakva...... Úgyhogy levágtam magam ide a gép elé....

Na, elhoztuk a rucikat.... ömlesztve 2 bazedáré nagy zsákban, csak bele nézegettem, van ott minden, mint a búcsúba.. kiskád.....mellszívó vadiúj...kis sapkák, harisnyanadrágok, kis zoknik, kabátok... szinte minden.... az egész pici... 40 valahányas és 52-es body-rugiktól tényleg majdszinte komplett (!) teljes lány ruhatár kb. 2 éves korig... (picike volt a kislány 1,75-tel született) de olyanok, hogy majdbe.. a bugyimba.. ilyen Disney, olyan fodros kisruha... áááá... kész vagyok :). Téliek-nyáriak.... overall... alvós-zsák... mindenből több méretben.
Illetve fiú ruhatár 1 éves korig, mert a kiskópéjuk, Bencus most volt 1 éves.. De olyan édes kisfiú ruhák, hogy én azt is tuti ráadom, nem érdekel, hogy fiús.... Tavasszal lesz még egy adag transzport, mert a most használatos téli cuccaikat adja majd tovább... Ahogy néztem pár leharcoltabb van csak köztük, de lehet hogy csak a zsákban gyűrött, mosva-vasalva meg fullos lesz... mert átválogatta és azt mondta, hogy ami gázabb azokat külön szedte és elviszik a védőnőnek, hogy adja oda a szegényebb családoknak......
Nos most azon kell agyalni, hogy kb. elég lesz-e az a gyerek szekrény a ruháknak, amit kinéztünk :) :) :) :)
Én meg eddig be voltam szarva, hogy alig lesznek majd a gyereknek ruhák :)
Mondjuk a héten leboltoltam már egy nagyon szép adagot, már alíg várom, hogy azok is velünk legyenek :))))))

Estrella: asszem Te kérdezted, hogy mindent márciusban szeretnénk-e?.... Nos úgy van, hogy egyik dolog a másikra épül... Első körben kell találnunk egy épületasztalost, mert a gyerekszoba és a háló ajtaját meg kell kompletten cseréltetnünk tokkal együtt (a nyílás irányt pont fordítva szeretnénk, mint ahogy most van)..... és a két ajtó pont egymás tükörképe.

Itt kérdezném meg nem tud valaki ilyen szakembert (épületasztalost???) egy ilyen nem túl nagy volumenű melóra???

Ha ez megvan, mármint az ajtó csere, utána jöhet a festés.... és ha az megvan (terveim szerint legkésőbb február eleje-közepe.. nemtom....) akkor vesszük meg a bútorokat a babaszobába... akkor tudom a kisruhákat majd kizsákolni, átnézni, mert addig nem tudnám jelenleg hova tenni őket..... Amikor kész a gyerekszoba, utána gondoljuk majd a babakocsit, meg az egyéb kellékek beszerzését a végére.... :shock:
Kicsit bonyolulttá teszi a dolgot, hogy Rajó cége márciusban költözik, amivel neki elég sok melója lesz már kb. január közepétől... így a dolgok nagy része, vásárlás, szervezés, festés az rám fog maradni.... de majd befogom a nagymamákat ha egyedül nem bírnék a feladattal :)

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers
Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
andrea-1

Andi:
Épületasztalos munkára tudok ajánlani egy szakit a férjem személyében.Ha érdekel privibe megirom részletesen.

Üdv.
Zsuzska!!!

Kép

Kép
zsuzska2007

Andi: húúúú,akkor jó sokat haladtatok ma előre! :)
Sajna párom még holnap is dolgozik 14h-ig,úgyhogy max. utána tudom elkezdeni az ünnepi menü főzését,miközben ő feldíszíti a fát,hogy meglepetés legyen nekem (én nem láttam még a fát-direkt) :)

nővérem is elhúzott a párjához,így teljesen egyedül maradok holnapra,de majd megoldom valahogy! :D
Vendég

Kislányok nagy hassal, nagylányok kis hassal és a Matisz Klinika összes páciense, na meg a zugolvasók, kívánok mindenkinek boldog karácsonyt és egy (még) boldogabb új évet!
kpn

Zsuzska: ment pü! :)

andrea-1

Béku
Jaj, ne érts félre, én sem vártam, hogy fizessen az esküvőbe, sőt!
Mindkét esküvőnket mi fizettük, senkitől sem kértünk pénzt, sőt, azt kértem, ne is hozzanak ajándékba, max valami személyeset, de ne pénzt!!!
Ennek ellenére a legtöbben pénzt hoztak sajnos, pedig az ajándékokról még mindig eszembe jut az akitől kaptuk…
Anyóstól is csak annyit várta volna, hogy gravíroztasson két poharat, amit vett a Tescoban, vagy egy képkeretet, vagy valamit!!! Szóval csak a figyelmesség hiányzik, nem a pénz...
Sajnálom, hogy párod elmondta már anyósnak a hírt :(

Andi
De jó neked, hogy ennyi szuper cuccot kaptál!!! Én sajnos nem sokat várhatok…
Ezt a problémát, hogy kicsi lesz a szekrény :)
Na akkor vár még rátok egy jó kis munka az ajtókkal, kitartás!
Mi már építkezésnél „gyerekkészre” csináltuk a gyerekszobát, így csak a bútorok és a gyerek hiányzik…

Kép Kép
estrella22

Kép

Nagyon boldog, békés karácsonyt kívánok!!!!

Maccs
vörösmacska

Nagyon boldog, békés karácsonyt kívánok !

Kép
vnbeni

Kedves Lányok!

Mindenkinek szeretettel kívánok boldog karácsonyt!

Azt kívánom ma a karácsonyi angyalkától, hogy babát hozzon mindenkinek az új esztendőben!!

Kép

Kép

andrea-1

Varázslatos karácsonyt kívánok Mindenkinek!
Vendég

KELLEMES KARÁCSONYI ÜNNEPEKET KÍVÁNUNK!!!

Legyen minden babára vágyónak csíkos tesztje és pöttömkéje a pociban!!!

a ZURAM + ÉN és az EBEK :D

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára sajt@ 2010.12.24 08:28-kor.

Pá Drágáim!
sajt@

Vikik!
Isten Éltessen Titeket!!! :D
Kép

Pá Drágáim!
sajt@

Hahó!

Már intézkedtem apánál, hogy készüljön a meglepetésem számotokra, igyekszem vele!

Estrella: na akkor remélem minden rendben lesz a kártya ügyében. Ez a 4-6-s dolog már régen volt, de mára sem változott a helyzett, én viszont sokkal óvatosabb vagyok.
Ez az anyóstéma elég borzasztó, és hogy nem adott semmit. Na mondjuk a családban nálunk is van ilyen kutya/macska "bolond", de azért talán még se ennyire.

Vicky: örölök, hogy jó alaposan utána jársz dolgoknak, aztán hajrá! Addig meg megyek helyetted is, és gondolok rád is!

Breki: milyen szép lesz meglepetés karácsonyfa, estére elkészül.

Az én ajándékom is fog részetekre, és remélem estefelé szép hireket hozhatok.

Addig jó készülődést, és aki már nem néz ide be (azért tegye - mert lesz mit látni) örömteljes szép ünnepet

kispatak
Vendég

Jó reggelt Mindenkinek!

Sajti!
köszönöm!

Csajok!
lehetek egy kicsit önző?!laptetőt megtarthatom az első inszemre??!!!!

Mindenkinek Békés,Boldog Ünnepeket!
vikus82

Gyönyörű Szentnapot! :)

Estrella:
Jaj, remélem nem estél el, csak csúsztál... Úgy megijedtem!
Céges kártyáddal megjártad, sajnálom...
Az otthonszülés nekem nagyon bejönne, ha melletem lévő szoba egy jól felszerelt műtő lenne, komplett személyzettel!!! :lol: Elég vakmerő dolog egy apa és a kisfia mellett szülni, szerencse, hogy minden rendben zajlott - viszont biztosan csodásabb élmény, mint egy kórházban. Ez ügyben nagyon vegyes a véleményem, hiszen kiszámíthatatlan, hogy mi történik a szülés során...
Szóval szétreppentetek, amikor a főnök megjött? :lol: Hiába, a bónuszos boríték lehetőségének hatalma... :lol: Szuper, hogy a végén szép összeget kaptál, ebből is látszik, hogy jó munkaerő vagy, gratula!!!
ÉÉésss megvan a babakocsi, nagyon ügyesek vagytok! :)
Én sima uborkát szoktam enni, ha éhes vagyok két étkezés között, abban szinte nulla szénhidrát van és laktat. Amúgy eleget iszol? Aki keveset iszik, érezhet "éhsége", de azt érdemes folyadékbevitellel csillapítani.

Woody:
Nem is baj, ha törölték a korábbi járatokat, ha így +2hetet együtt lehettek a tesódékkal! :)
Lilike eszméletlenül gyönyörű!!! :) Jól dolgoztatok! :? Na, jó! A fotós is remekelt! :lol:

Lukácsné:
Nem semmi mizéria, de szerencsés véget ért! :)
Vasikát azért csak burkoltan írtam, mert:
1. itt már sok új van, akik nem is ismerik... Szóval nem akartam a nagy nyilvánosság előtt locsi-fecsi lenni.
2. magamból kiindulva, nem szívesen osztanám meg idegenekkel az első tesztkor a jó hírt, persze velük minden rendben lesz. :)
Gondoltam a régiek, akik ismerik, veszik a lapot és megkeresik ezügyben. :wink:

Béku:
Ez csodás, már 12 mm!!! :lol: :lol: :lol: Hurrá terhesgondozás 1. ip-ja!!! Hatalmas gratula!!! :)

Zsuzska:
Szerintem a 60p-es inzulinod magas... :roll:

Mia:
Akkor drukk a februári kezdéshez, addigra segít a gyogyó! :)

Kubu:
Jól néz ki a torta, nagyon ügyes vagí!!! Folyton kérdezem, hogy van ennyi energiád? 2 pici gyerkőc+suli+háztartás és még ez a sok-sok extra dolog, amit művelsz? Ha én lennék az anyukád, dagadna a mellem a büszkeségtől!!! :D
Ábel? Hmmm... Matisz Klinika hívogat, mi? :wink: :lol: :lol: :lol:

Judit:
Talán-kukishoz hatalmas gratula!!! :lol:
Ez az ivararány megborulásához vezet, tehát a "következő" :wink: legyen kislány! :D
Lányod egy tündér, hogy segít neked, nem is csodálom, hogy már a következő bébin gondolkodtok. :) Én sem hagynám a jéglelencbe egyik bébit sem... Persze, ha focicsapatnyi maradna (Maradona :lol: ), az más kérdés, akkor gondolkodni kéne...
Örülök, hogy tetszett a bababolt, remélem hamarosan én is joggal vásárolhatok ott - saját részünkre! :)
Narancsos gesztenyerolád? Hmmm... jól hangzik! Könnyű elkészíteni?

Ann:
Zugosodnak gratula!
Veled mizu? Volt piss?

Eszter:
Megértem, hogy nincs karácsonyi hangulatod, de közel van már jan.7! :)

Andrea:
A mindenit, jó kis ruhatárt szereztél be Izácskának! Mondom én, hogy jó helyre pottyantották fentről! :) Tényleg? Hogy szeretnének becézni majd?
Nagyik segítségét el kell fogadni, sőt!!! Te csak kíméld magad, már most is szépséges a pocid, addigra meg mekkora lesz, nem neked kell festeni, meg ilyenek!

Pá Drágáim!
sajt@

Mindenkinek nagyon-nagyon Boldog Karácsonyt kivánok!!!!

Üdv.
Zsuzska!!!

Kép

Kép
zsuzska2007

Andi:
Irtam privit!!!!

Üdv.
Zsuzska!!!

Kép

Kép
zsuzska2007

Zsuzska, köszi megkaptam, válasz ment :)

Sajti, hát van pár becézése (Iza, Izácska, Bella, Bellácska, Belli, Bellike, Izum Izuka, Izus, Bellus)... nekem a Bella tetszik a legjobban... csak ne jutna róla eszembe ez a lángyi vámpíros filmálkotás.... :)
Te tényleg bevállalnád az otthonszülést???? :shock: Nemtom, tőlem ez annyira idegen, főleg, hogy ennyit vártunk Rá.... :shock:
Festéssel nem lesz nagy gond szerintem, mert csak ilyen festőhengerrel gondolnám, a falat nem kell javítani, fehérre van alapból festve... szóval csak színt kéne rá vinni.... De majd meglátom persze... :wink: EGyelőre a színeket kéne majd megálmodni, mert más-más színt szeretnék a falakra... Egy biztos, bordűr nem lesz... csak falmatricák... :lol: :wink:

Juditkám: most lemaradtam valamiről???? Mi ez amit Sajti említ:hogy talán kukis???? :lol: Láttatok valamit OTT??? :lol:

andrea-1

Sziasztok Lányok!

Sajtikám: jól leírtad ezt azt otthonszülést, pont igy lehet elképzelni, de mivel ilyen csak a mesében van, maradjon egy bababarát kh. max egyágyas kórterem ahol van ilyen.

Hm. szóval te is tudsz hireket. Én már előző nap rá gondoltam, tehát a Titok nagyon müködött a héten, és meg is kerestem.

Szóval kedves lányok gyertek csak itt a hirekkel, most Anntól várjuk, no meg aki zug-ból olvas, itt minden hireket szeretettel fogad mindenki.

Most pedig következzék valami
kispatak
Vendég

Ezennel elküldöm Nektek karácsonyi ajándékom a net segítségével.

Hozzon Nektek is békét, boldogságot ez az ünnep, én is várom, hogy történjék még valami. Addig pedig itt vannak a szépségeink:

Kép Fenyőfánk

Kép Orchideák a természet ajándékai
Kép Még orchideák

Kép Én vagyok a legnagyobb és az egyik legszebb Kép Ritka szépség [img]
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.12.24 11:05-kor.
Vendég

Sziasztok!

Nagyon békés, boldog karácsonyt kívánok mindenkinek!!!

Kép

Kép Kép
estrella22

Békés, boldog Karácsonyt Mindenkinek!

Sajti,
nagyon egyszerű a gesztenyerolád, sütni sem kell, még az ilyen félájultan kókadozó kismamik is meg tudják csinálni:
http://www.ritakonyhaja.hu/nassolda/sut ... ecept.html

Andi,
iiiigen, valamit látott ott a dokker, bár azt mondta, hogy "próbálja megsaccolni a nemét", szóval még nem tuti, de persze apa már szétkürtölte hogy Nimródot várunk :lol:
Aztán ha a következő uhun cunit látnak, akkor jön el az én időm 8)
Bár nálunka rokonságban millió ruha van, fiú/lány vegyesen, csak válogatnom kellene, de addig nem akarok amíg nem tuti a neme.
Gratula a ruhakazalhoz!!! Én is alig várom már hogy nézegethessem, pakolászhassam őket!
De a babaszoba nálunk is félkész még, mert ugye apának abba kellett hagynia amíg feküdtem, hogy elláthassa a háztartást. De Januárban végre befejezi a gipszkartonozást (elég nehéz, mert tetőtér, sok lecsapott fallal), aztán jöhet a festés meg a lamináltpadló. Ágyat kapunk, szekrényt meg ő fog méretre készíteni hozzá :)

Kispatak,
várjuk a meglepit!
De főleg azt, hogy gyere a jóóó hírrel, miszerint nem is egyperces volt a telefon!

Kép
judit0713

Kispatak,
pont keresztbe írtunk :)
Gyönyörűek a virágaid, gratulálok a "kertésznek"!
Akkor már csak a telefon hiányzik...remélhetőleg nem késik sokat!

Kép
judit0713

Lányok, gondolkodtam nagyon megírjam-e nektek egyáltalán, vagy füllentsek-e hogy nem csináltam ma tesztet, hogy ne rondítsak bele a szép karácsonyotokba, mert ezidáig csak szép és jó hírek jöttek. De mivel tudom, hogy rengeteget szurkoltatok, és eddig is mindenről tudtatok, most is jogotokban áll tudni mi a helyzet.
2 tesztet csináltam reggel (rossmanos és gabriel) és mindkettő kő egycsíkos lett. :(
Nem tudom leírni amit érzek, és nem is gondolom, hogy ma ennek itt ezen a szent napon helye lenne. Párom mindenképpen azt mondogatja, hogy még várjuk meg a hétfőt, addig ne adjam fel és reménykedjek. De ha a tényeket nézzük, akkor ez úgy tűnik nem sikerült. Még leírni is szörnyűséges. A mai napon ha valami is lenne, akár egy halvány csíkkal is kellene jeleznie a tesztnek.
Ami még nagyon elszomorít, hogy azt monda Sz, ha nem sikerül meg kell műteni a miómákat. Fél éves sem volt a legutóbbi műtétem...nagyon nehezen erősödöm utána és jöttem rendbe..
Majd érdekelne vélemény Jánosos orvosról, mert lehet orvost kell keresnem, az enyém azt mondta nem fog megműteni ilyen kis miómákkal...

Lányok, ne haragudjatok rám, pedig annyira akartam nektek szép ajándékot hozni! :((
Puszilok mindenkit és BOLDOGSÁGOS ÉS BÉKÉS KARÁCSONYT KÍVÁNOK MINDANNYIOTOKNAK!!!
ann74

Ann: azért ne vedd még készpénznek ezt az eredményt...!!
Nekem nyáron az eredményhirdetés napján volt egycsíkos 2 féle teszt is,és bent Sz mondta,hogy pozitív!
Csak olyan alacsony volt a HCG-m,hogy a tesztek nem mutatták!

Ők nem véletlenül nézik vérből,és nem piss-teszttel!!
Vendég

Nagyon Boldog Karácsonyt kívánok Mindannyiotoknak!! :D

Kép
Vendég

Ann,
szegénykém, ez most nagyon rossz neked...de ahogy Breki is írta, van még remény!
Próbálj feltöltekezni karácsonyi hangulattal, pici búbánat is belefér, de nem túl sok, mert hétfőn még jöhet jó hír!
Arra meg ne is gondolj, hogy nem írod le amit érzel, hiszen azért vagyunk itt, hogy osztozzunk az érzésekben...így a rosszból talán kevesebb jut egyre, a jót viszont megsokszorozva küldjük vissza :idea:

Kép
judit0713

ann: Nagyon sajnálom, de még tényleg ne add fel. Hátha mégis csak kell annak az a pár nap.
vicky79
Budapest III. kerület

Ann: Hozhat még csodát a karácsonyi angyalka!!!!!!!!! Ne add még fel.....bízzunk...!!!!! :wink:

andrea-1

Jaj annyira aranyosak vagytok!!köszönöm!
Kicsit már összekapartam magam. készük a birsalmás kacsaleves.
Párom totál bizakodó, persze most ebbe még lehet kapaszkodni, és mivel csodák léteznek, ezért még én is kapaszkodom rendesen. Főleg azért is, mert álmomban láttam éjjel a két csíkot, és a párom is látta ugyanúgy az ő álmában.
Lassan bekerül a fa is és díszítjük. Anyuék kariajándékát meg most szállítja a párom haza, meg fincsi kajákat tőlük, ha már nem lehetünk a skarlát miatt együtt. Úgyhogy azért mégiscsak lesz valami karácsonyos hangulat. :)
ann74

Ann! Nem korai ez még? Szerintem várd meg a végső eredményhirdetést, addig pedig próbáld átélni a Karácsony hangulatát. Ha küldesz egy mail- cimet küldök neked valamit, ami nekem is sokat segít.

Én csak annyit tudok irni: ismét elmentem vezetni, a Jó Isten tudta mikor kell haza vezéreljen. Motor leállítva, telefon csörren (magánszám) szóval báránykám jelentkezett. Karácsonyi jókívánságok és hallottam a hangját. elmontam amit akartam, ugyan válasz nem lett rá. Itthon még apja beszélt vele, mire visszaértem - persze addigra már folytak a könnyeim - szóval remény - ez hal meg utoljára, és más nem marad.

Szép ünnepet nektek

minden jót kispatak
Vendég

Ann: ezek az álmok nagyon jól hangzanak!!!
Biztos van jelentésük is,főleg ha egyszerre álmodtátok őket! :)

Várj még azzal a teszttel,töltsétek el szépen a Karácsonyt,és utána talán vár Rátok egy szép meglepetés! :D
Vendég

Sziasztok!

Mindenkinek, Kellemes Karácsonyi Ünnepeket Kívánunk!

Lili és szülei

Code snippet: HTML, Used for some forums.
Lilypie Fifth Birthday tickers

Code snippet: HTML, Used for some forums.
Lilypie Second Birthday tickers
woody

Drága Lányok!!

Mindenkinek Nagyon Boldog,Békés Karácsonyi Ünnpeket kívánunk!!!!!!!!!
csucsu99
Budapest

boldog névnapot Vikik utólag Évák ma, és boldog karácsonyt mindenkinek.

Marci hurrikánnak boldog szülinapot.

Kép

Kép

Kép
lukacsne
Fót

Bejelentkezek én is. Barbus szunyókál és minden kész. Még tegnap feldíszítettük a fát (Barbust nem izgatja túlságosan, mintha mindig is itt lett volna), már előre megcsináltam a sport szeletet és a tzatziki salátát. Ma ebédre megfőzte apa a halászlét, én meg megsütöttem a zebra tortát, a krumplit és most lett kész a kacsa. Nagyon finom minden, bár a túrós zebra torta még kemény, mert a tésztájának még puhulnia kell. Holnap megyünk haza és viszünk mindenből.

És akkor egy képecske:

Kép
vicky79
Budapest III. kerület

andrea-1

Ann:
Még nem szabad elpittyedni, nekem is tuti nega tesztem volt, aztán a vv-ből meg pozitív lett. Én nagyon szorítok nektek!!!
Miért is haragudnánk rád? :shock: Nem kell megfelelned senkinek sem pozi teszttel, nehogymá nyomást érezz emiatt.. És igenis gyere mondd el mi bánt, vagy jár a fejedben, hidd el picit könnyebb utána, mi meg jól megvígasztalunk, vagy buzdítunk! :)

Andrea:
Naná, hogy bevállalnám az otthonszülést, de csak a leírt módon - ami ugye álom-álom édes álom...
A Bella nagyon klassz!!! Nekem még tetszene az Izzi is. :)
Szerintem majd nemsokára megvilágosodsz a fal színeit illetően, az ízléseddel nincs baj, sőt! - tutira jól fog kinézni.

Judit:
Köszi receptet, el fogom követni! :)

Kispatak:
Legalább megvolt a várva-várt hívás...
Otthonszüléssel igazad van, totál egyetértek, de álmodozni mág lehet. :wink: :D
Virágaid annyira gyönyörűek, már én is várom, hogy egyszer az enyémek is újra pompázzanak. Köszi a képeket! :)

Vicky:
Barbus gyönyörűűűűű!!!! :)

Na, párom kersztmuterjától megkaptuk a karácsonyi ajándékot! Már előre várom az ünnepeket, hogy vajon mit szabadít fel otthonról. :lol: Ez nálunk a kabaré elkövetését meríti ki. Sok vackot szokott venni és mellé még a használaton kívüli lomjait is becsomagolja. :? Genya vagyok nagyon? Inkább csak egy üveg piát vegyen, vagy ha semmit az se baj. De az a heppje, hogy oltári nagy pakkal beállít anyósékhoz (ott szoktunk együtt ünnepelni) és kb. a 99%-a mehet a kukába. Akkor meg minek? Most egy "rendkívül ízléses és csodaszép" herendinek látszó porcelán lámpát kaptunk. Broáff!!! Ráadásul bazi nagy! Amikor kibontottam, alig bírtam visszafojtani a röhögésem és az undorom, ő meg egész este kérdezgette, hogy ugye milyen szép barokkos, ugye tetszik? :lol:

Pá Drágáim!
sajt@

sajt: Én anyuval vagyok így, mikor felhozza a vázáit és akkor még meg is kérdi hogy miért nem rakom ki a szekrénysor tetejére? Egyedül a paradicsom madaras vázáit raktam ki, de azt is csak a gyerekkori emlékeim miatt. De persze nem a nappaliba, hanem a hálószobába egy polcra.
vicky79
Budapest III. kerület

Hahó!

Sajti: köszönöm a sok dicséretet. Ezt már régen eldöndöttem, hogy csak ezeket a képeket tudom nektek küldeni, remélem tetszik, mert mi naponta többször gyönyörködünk, főleg a 2. virágzású nagynak, bár mindegyik szinte már másodszor nyilik az idén. Nagy-nagy türelem, és szeretet kell hozzájuk.

Hm ez a karácsonyi kényszerajándékozás. Na ez nálunk is igy szokott lenni, kb. most is. Na én lehet nem szépet teszek. Olyasmit, amit enni/inni lehet vagy a fiatalságnak jelképes valami és mellé boríték - vegyek/egyenek/igyanak/ kinek mi tetszik. S akkor legalább később látom, hogy tányér/pohár vagy ki tudja mi került az IKEA-ból. Van aki szeret/imád odajárni hm. én még a tájékát is kerülöm - persze nem vagyunk egyformák, s igy kerek a világ.

Mi már itthon vagyunk (nem voltunk messze, csak 1 emelettel fentebb) de már ez is pont elég volt. Sokhelyütt van egy fek.bárány - nálunk is akad, megkaptam miért nem akarok éjjel vezetni, hát nem és kész - mindenki maga döntse el mit tud/akar, és mindenki menjen ahová neki tetszik. Nekem nem éjjel autóval templomba, főleg mikor itt is van 10 perc gyalogútra.

üdv

kispatak
Vendég

Én is gondolkozom az éjféli misén,de hihetetlenül rosszul érzem magam,úgyhogy megnézem a meglepi karácsonyfámat,aztán lehet,hogy csicsis...

Ma vendégek úgysincsenek,magunk vagyunk.
Vagy nézünk egy filmet,hátha közben jobb lesz,ha meg nem bírom,úgyis belealszom :D
Vendég

Sziasztok!
Zugból elő:
Ann: igazuk van a lányoknak, ne add fel! Drukkolok, hogy hétfőn jó híreket kapjál!!!

Mindenkinek Kellemes Karácsonyi Ünnepeket Kívánok!!!!!!

Puszi
Luca
luca4

Kellemes Karácsonyi Ünnepeket kívánunk:
Lili, Ildi és Pisti

gyoreneildi

Sziasztok!

Mindenkinek Boldog,Meghitt,Békés Karácsonyt kívánok!

SzámosPancsi
pancsi790204

Sziasztok Lányok!

Mi is mindenkinek Boldog, békés karácsonyi ünnepeket kívánunk!
carla1227

Sziasztok!

Most jutottam csak gép elé :oops: :oops: :oops:
De Mindenkinek nagyon nagyon boldog karácsonyt kívánok és olyan új évet, mikor Mindenki álma teljesül! :)

Ann!
A Lányok mindent leírtak már! Kérlek, ne add fel!!! Hétfőn lesz az eredményhirdetésed, addig tartsd meg a reményt! És eszedbe se jusson, hogy elvárásaink vannak itt... mi csak szeretnénk mindenki mellett állni és segíteni amiben csak tudunk és olykor a rosszabb pillanatokat jobbá, elviselhetőbbé tenni.
De egyelőre mindannyian a sikeretekért drukkolunk, és bízunk veletek együtt, hogy hétfőn szépséges Hcg-t mutat ki a vv-d :)

Kispatak!
Örülök, hogy jelentkezett a kisfiad! :)
Ez is egy lépés! Reméljük, hogy a 2011 nektek is sok örömet hoz majd együtt!!! :)

Puszi Mindenkinek :D

eszter82
Budapest

Kispatak!
Az orchideáidon mindig elámulok, hogy mennyire gyönyörűek...biztosan nagyon szeretik a helyüket!
Nekünk sosem maradnak meg :(

eszter82
Budapest

Judit!
Nem is tudtam, hogy a Nimród név a kiszemelt!
nagyon szééép :)

És Andikám!
Nagyon jó babaruci pakolászást Nektek!!!

eszter82
Budapest

Gondolkodtam rajta, hogy leírjam-e, ... végül arra jutottam, hogy csak megírom nektek hogy min kattogok...
Meglepett, hogy mennyire rosszul viseltem a tegnapot :cry: a mai nap egy fokkal jobb volt, de tegnap reggel felkeltem, elmentem zuhizni, közben folyton az járt a fejemben, hogy már majdnem fél évesek lennének a pici lánykáink, ha június végén, július elején születtek volna...
Aztán mindenen sírtam...a fán, kaja közben, ...folyton. Hiányoznak nagyon! Pocsék így a karácsony, hogy ekkora hiányt érzünk. Persze bizakodóan várjuk a jan. 7-et...már kevesebb mint 2 hét :D
Talán normalizálódunk ismét! Folyton azt tervezgetjük, hogy milyen jó lesz jövőre a babákkal/babával karácsonyozni :D

Bocsánat, nem akartam off-ot nyomni...csak ez valahogy kikívánkozott :oops: :oops: :oops:

eszter82
Budapest

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: