Sziasztok.
Bocsi hogy így eltűnök napokra de hirtelen akkora lett itthon a sürgés forgás hogy azt sem tudom hol áll a fejem. vissza olvasni is csak ezt az oldalt olvastam vissza mert olyan fáradt vagyok vendégeink voltak ma és káó vagyok.
Penész :nálunk is van sajnos az ablakok szélein és a falnál a magas pára tartalom miatt

hiába tüntetem el ezzel azzal 1-2 hét és újra ott feketedik .
Cumis üveg nálunk sem jön be pohárból iszik ha épp olyanja van mert nem akar inni anyatejen kívül semmit én meg nem erőltetem
gtunde: Benci ugyan ezt csinálja az arcommal és a vállammal is

imádom olyan édes ilyenkor...
viburcol kúp nekünk is ajánlotta pár hónapja a védő néni még írtam is nektek de nem igazán vagyok a híve persze ha minden kötél szakad Benci is kap de ameddig nem muszáj nem adom neki maradok a jól bevált gélnél a fogára..
Lányok én 61 kiló vagyok még 1,5 kiló van fölös rajtam és elérem terhesség előtti kezdeti súlyom.
Képzeljétek Bence rájött a szájába tudja venni a lábát és mostanában ez az új hobbija ráadásul forog jobbra balra és 180 fokos körbe a kiságyba , hasra nem fordult még át de már nem sok tartotta viszont előre mászik vagy kúszik nem tudom de amit akar addig mozog míg oda nem ér és meg nem fogja imád a kis piszok hason lenni . Rengeteget dumál és síkit hangosan ha nem figyelünk rá .
csajok ezek
a babás képek gyönyörűek hihetetlen nem is olyan rég még a pociban voltak
nálunk a karácsonyi menü :hus leves ,sajtos csirke mell őzgerincbe sütve , tarjával és banánnal töltött pulyka mell, sajttal sonkával tojással töltött fasírt, rizi-bizi , krumplisali
süti pedig :csokis isler , citromos álom,barack joghurtos gyümölcsös és kókusz golyó ja és sógoromnak 6 lapos
bejglit anyós süti nekünk helyette megkért csinálja neki olyan sajtos pogit amit én szoktam mert az olyan fini
nem semmi lesz megcsinálni de hát van nekem sok sok kis kuktám aki segít ( férjem és a 2 nagy fiam )
ajándékokat becsomagoltuk mi is már a fát előkészítettük meg a díszeket is és megkaptuk anyósoméktól előre az ajándékot ami nem más volt mint 1 pára elszívó amit be is építettek a konyhámba imádommm .
puszi mindenkinek
Na most mennem kell karácsony előtt még beugrok felköszönteni mindenkit . utólagosan és előre pedig
boldog szülinap és névnapot akinek volt és lesz