A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 szeptemberi babák

Sziasztok!

Vera gyógypuszik a kis drágának+++++++

Heni nagyon édesek a fiúk :lol:
Nálunk a konyhában van feldíszítve és a falra téve a Jézuskacsalogató :)

Rugó :lol: :lol: :lol: :lol:

dolgomra, azért néha benézek, hátha..............

KépKép
Kép Kép
l.móni

Vera! jobbulást Bálintnak! lázaska ??? Semmi köhögés semmi??? Azta...

Ezért izgultam én is,ezért ma elküldtem dokihoz apával Domit.Ő köhög szakad fel nagyon,és folyik az orra.. Erre de. már a hasa is fájt,és már 3szor fosiztunk.. Remélem csak a gyógyszertől van,ebédkor nem is adok neki..

Jobbulást!!!!!!

Fleur??? Ti?? Móni????
varga tünde

Sziasztok,

Vera :-( jobbulást Bálónak! Péterke is beteg, elég csúnyán köhög, antibiotikumot is kapott, remélem holnapra jobban lesz,, mert ma eléggé levert:-(

Tüni , sajnos, most ilyen virus van, hasmenéssel is jár, hurutos köhögés, nátha - legalább is ezt mondta a doktornő :roll:

Heni
KépKép
heni81

Heni köszi! Ma főtételt nem is evett,de kalácsot abból már igen.De. óta koppkoppkoppkopp.. Szóval remélem hamar átment rajta. Nektek is jobbulást! Azt hittem mi is kapunk ab. az hamar rend beszedi őket.
Én a hátára luftot kenek,orrára meg naturlandos orrkrémet. Annyi mindent ad az ember,de vajon melyik a leges legjobb?
varga tünde

Hát Tündi én nem tudom, mi a legjobb, de nekünk 6 féle gyógyszert irt fel a doktornő :shock: de csak 3mat váltottam ki :roll: Nem értem őt, hasonló hatóanyagú 2féle készitményt mire ir fel :roll: Mindig megbeszélem a patikussal, hogy melyiket érdemes megvenni, mert csak az antibiotikum van receptre a többit cetlire irja :roll:

Heni
KépKép
heni81

Tündi még azt akartam, hogy ha nem esik jó ennie főtt ételt, akkor nem erőltesd, elég a kalács is, meg a tea. Péterke sem eszik mást, ennek is nagyon örülök per pillanat....

Heni
KépKép
heni81

Kínomban már csak nevetni tudok. Gerginek megint felment a láza, 38,8, Cicus fájlalja a fülést, Z belázasodott én meg még mindig fájón + migrénes fejfájás :)
Szép karácsony elé nézünk :roll:

Tündi jobbulást nektek is++++

Heni Petinek is jobbulást++++
nem semmi doki :roll:

ledőlök, nem bírom tartani afejem :oops: :arrow:

KépKép
Kép Kép
l.móni

Móni :( Mikor mentek Cicussal vissza fülészhez? V.már voltatok?

Heni én most lehúztam a sinupretet hátha az okozta a gyomorporblémát,úgyhogy csak rinathiolt szedünk meg orrspray.Amúgy semmit nem mondott a doki,mert ezeket mondta volna,vagy hasonlókat. 6 gyógyszer????? azonos hatóanyagú? áhh... én is csak felét váltottam volna ki.

Hát gyógyulást csajok!
varga tünde

JAj sül az almás fahéjas, olyan jó illat van a házban 8) :-)

Heni
KépKép
heni81

Drága lányok,
milyen hírekre jövök :cry: :cry: :cry:

Mónikám, :-(((((((((((((
szorítok, h holnapra mindenki jobban legyen Nálatok, Te is, Gergőke és Grétus és Z is!

Verus, Bálónak a legjobbakat!!! Kis drága....

Heni, Petike gyógyuljon meg mielőbb!

Tündi, Dominak sok gyógypuszi!!!

Mi rendben vagyunk, bár Ádi eléggé fel van spannolva az ünnep miatt és így sokat berzenkedik, mondhatnám, keresi a bajt.
Egyelőre páclét csináltam (szerintem túlzásba vittem benne a fűszereket, így higítanom kell), ill. várom, hogy egy pofonegyszerű édességet legyártsak.
S. mondta, h nem kell nagy flanc, meg bonyolult ételek, mondtam, h ezek tök egyszerűek, csak nem ilyeneket eszünk minden nap.

S ma 35 éves, már felköszöntöttük, bár a tortára Ádó jobban rá volt kattanva. :wink:
irina

Móni
:( :( hát ez már elég gázul hangzik :( Remélem karácsonyra egy kicsit legalább jobban lesztek

Vera
No akkor ti is mi cipőnk. Azaz ugye mint végül kiderült, csak majdnem.

Elkezdtem visszaolvasni..de nem sokra jutottam. Már lefoglaltak a karácsony előtti készülődés történései :) előtte meg a hülyeség szívta az energiám.

Ja Vindo Karácsonyfa édes :)

Na jó így össze vissza inkább mégsem írogatok most, mert egy csomó mindenki kimarad.

Nagyon boldog karácsonyt kívánok mindenkinek!!!!! Remélem a betegeknek is viszonylag jó hangulatban sikerül majd eltölteni.
Sok puszi nektek!
Kép

KépKép
KépKép
fleur

Minden kicsi betegnek gyors jobbulást kívánunk!!!

És, ha esetlegesen betegségekkel is teljes, de nagyon boldog karácsonyt!

Már mindjárt elalszom ülve, de még ki kell várnom, míg férjuram megszerkeszti a naptárlapokat, hogy nyomtathassuk őket, s ragaszthassuk rá a képeket... Hála Istennek, a képek már megvannak, a papír is, csak van még teendő... Hiába, nekünk csak ez az 1 napunk volt karácsonyra készülni... Már ami az ajándékozást illeti... Nálunk jelenleg csak azok a dolgok vanna meg, amiket 24-25-én adunk oda, 26-án nem megyönk sehova, így az új boltnyitásoknál, és remélhetőleg leárazva fogunk még a többieknek, akikhez még megyünk, venni ajándékot, készíteni naptárt, stb...

Mindenkinek jó éjszakát!

Kép
Kép
Kép
zdori

Boldog karácsonyt kívánok mindenkinek!

KépKép

KépKép

Kép
panndi

Jó reggelt!

Tegnap elég hülye napom volt, reggel hatkor indultam el, és este fél nyolcra értünk haza. Fodrász kipipálva (rugó is itt volt, nagyon tetszett neki), karácsonyfa megvéve (G. boldog, mert lealkudta az árát), az én ajándékaim megvéve, Gábornak viszont hiányzik pár :D
Pedig 20 percre egyedül hagytam a tescoban, mi Rugóval jöttünk-mentünk, de teljesen besokallt, azt mondta, elege van, utálja a boltokat és a vásárlást, és azt, hogy kell venni az ajándékokat. Meg hogy mindig azt mondják, hogy nem kell venni semmit, felesleges volt, húzzák kicsit a szájukat, ezt minden évben eljátsszák, hát most meglátja... Na, erre kíváncsi leszek :shock: :shock: Tegnap beszélt az anyjával telefonon, azt is lerakta, valami babalátogatáson kaptak össze. Született egy ismerősünknek babája két hete, de szerintem mi még nem most akarunk menni, betegek vagyunk, meg két hetes gyerekkel nem akarjuk zavarni őket, majd tavasszal. Na, ezen sikerült összekapniuk :roll:

Nekem mosni kell majd délelőtt egy csomót, mert holnap elutazunk, és kellenek tiszta ruhák.

IRINA, a tescoban star wars-os (robotos!!!) hosszú ujjú póló van leárazva ezer valamennyire.

A többieknek írom, hogy gyerek pufidzsekik 1700 körül kaphatók :!: A kisebbik bátyám gyerekeinek vettünk meleg ruhákat tegnap, nekik erre van szükségük.

Móniék és a többi beteg baba-mama. Mielőbbi jobbulást!!!!

MIndenkinek békés, boldog karácsonyt kívánunk!!!!!

Én itt vagyok egész nap, mint a topik őrizője és lelekiismerete 8) :arrow:

Kép
vindolanda

Sziasztok!

Dóri Ti is jól a végére hagytatok mindent :D

Vindo megértem párodat, hogy besokalt
2 hetes babához látogatóba :roll: én se mennék így télvíz, náthakorszak idején.

Fleur nagyon szépek a gyerekek :D

Irina S.-nek utólag is boldog szülinapot :D

Az éjjel szőrnyű volt. Én egy percet sem aludtam. Gergike nagyon sokat felsírt, szenvedett. Csak rajtam tudott szuszizni 30-40 perceket. Ma reggel elkezdtük az AB. Ha a ma éjszaka is ilyen lesz beviszem az ügyeletre. Úg éreztem begolyózok a tehetetlenségtől :(
Reggel 6-1/2 8-ig tudtam aludni. Z átvette addig Gergit.

Most meg készülni kell az estére. A lakás úgy néz ki, mintha egy bombát dobtak volna le.
Bocsánat lányok, hogy csak panaszkodok :oops: :(
Majd még jövök, hátha addigra sikerül karácsonyi hangulatba kerülnöm :roll:

KépKép
Kép Kép
l.móni

S-nek boldog születésnapot!!!

Móni, :( :( :(
Szerintem pihenj le, ha elalszanak a gyerekek :!:

G. összeszedte magát, és elment a tescoba :lol:

Kép
vindolanda

A karácsonyi hangulatot fokozandó kitakarítom a wc-t meg a fürdőszobát :arrow:

Rugó babysitteres játékkal nyomul a friv.com-on :roll: Ügyesen kezeli :P

Kép
vindolanda

Ma is volt egy halálos baleset a környékünkön :roll:
Itt mindig annyi van.

http://hirszerzo.hu/bunugy/20101223_halalos_baleset_debrecen

Kép
vindolanda

Három hete is elütöttek valakit innen kb. 300 méterre. Éppen akkor mentünk autóval, már zárták le utánunk a 47-est.

Ebédelünk Rugóval :arrow:

Kép
vindolanda

Boldog Karácsonyt!!!

Milyen környéken laktok Vindo mindig történik valami.. :shock:

Móni ajj ajj... :(

Mi sem álltunk jól alvásügyileg. Domi köhögött jó sokáig,megállás nélkül színtelen híg cucc jött az orrából,ami irritálta is a köhögésre. Este ugyan így. O.spray semmit nem használt!Éjjel 1körül belázasodott 38,3.Adtam nurofent utána már jól aludt. reggel f7kor keltetek most alszanak.Elég sokat köhög elmúlna,ha nem folyna az orra :x Én persze hűen magamhoz és gyerekeimhez mint a féltő anya
rohantam volna dokihoz.Apa lebeszélt,nem tudom jól tettem-e,de tény mindig hamar begőzölök.... :oops: :oops:
varga tünde

Jobbulást kívánunk Dominak is!!!

A 38,3 talán nem olyan magas, ha ez volt a max., hátha nem is lesz komoly :roll:

Jegeskávézok éppen.

Ebéd után még kicsit takarítani kell, hogy a fadíszítésre rendben legyen a lakás.

Jaj, jön Rugó...

Igen, elég gáz a főút... Szerencsére mi nem ott lakunk. Másrészt meg közel van, és hipp-hopp Debrecenben vagyunk. Állítólag terveznek egy elkerülőt, mert a Nagyvárad, Szeged felé közlekedő kamionok meg autók mind itt mennek el, miután áthajtottak Debrecenen. Remélem, lesz is belőle valami :roll:

Kép
vindolanda

Korábban még durvább balesetet is láttunk, G. a végkifejletet, én meg a rendrakást utána, az is ugyan ott volt, mint a mai :roll:

Kép
vindolanda

Na, kíváncsi vagyok, hogy G. miket vesz :lol: :lol: :lol:

Kép
vindolanda

Móni!
sajnálom,remélem most már jobban vagytok :)
s lesz egy merényletem ellened :) Narancsos almás lekvár pillanatok alatt elfogyott :) receptet kérek majd :)

Tünde,Dominak is jobbulást,lehet Apának igaza van :)

Vindo,gondolom ott száguldoznak :(

Bálint jobban,hat az AB.Hétfőn mondta dokinéni,h. hörgőiben is hall zörejt,adjak köptetőt.Úgy látszik az nem igazán hatott :( de éjszaka már jól aludt,reggel sem volt láza,csak egy kicsi hőemelkedése.Viszont köhög de nagyon,most már olyan eleven,mint amikor nincs semmi baja :) viszont orrát nem engedi porszívózni,pedig kellene+utána másik orrcsepp.Na majd du :) most már hagyom alvás előtt :)

ezt meg huginak csináltam,remélem nem fog olvasni :) bár Ő már tudja nem az angyalkák járnak :)
Kép

mellékesen meg
Békés,Boldog Karácsonyi Ünnepeket kívánok :)

KépKép
viranka

Viranka,hogyvagytok? Eszembe jutottatok éjjel mikor elővettem a nurofent.Vajon te most mint adhatsz Bálónak,hogy a múltkor kiütötte ez a termék. Meg,hogy mi lehet veletek.Remélem már jobban vagytok,és a sok teendőd miatt nem írsz,nem másért.! :)

Iszom egy gyors kávét. Még fel kellene mosnom,de nincs lelkierőm hozzá. :?

Mit etettek? Tuti én sem mennék egy 2hetes csecsemőhöz! Ennyi ész....... :shock:
varga tünde

AZTA DE SZÉP!!!!!!!!!! Nagyon ügyes vagy!!! :) Örülök,hogy jobban van Báló! Ti milyen orrcseppet használtok? ÉS használ is?? nem mellékesen...

Amúgy mindenki kidőlt,hogy tudjak takarítani.......

Csend honol a házban... :)
varga tünde

Reméljük lesz is belőle valami,nem csak úgy mint itt,szájbefogásnak mondják mi a terv,aztán mindig elfelejtik mit ígértek korábban..

Én sose kapok semmit karira páromtól.LEhet nem jól neveltem :?: :roll: :lol:
varga tünde

Viranka, ez igen :shock: 8)
Nagyon kis csinos :P
Jobbulást Bálintnak!

Tünde, inkább le sem írom :oops: :roll: :lol: Maradjon a mi titkunk, hogy mit ettünk :idea: :wink:

Amúgy a bolgár meg az ukrán kamionok is itt mennek el :?

Kép
vindolanda

Mi most megegyeztünk, hogy nem veszünk egymásnak semmit :roll:
Rugó kap, aztán kész.
Én iszom a karácsonyi söröket kárpótlásul :roll: Bár a japán sör elfogyott a tescoban tegnapra.

Régen mindig gondolkodni kellett mit vegyünk. Így egyszerűbb :roll:

Kép
vindolanda

Jó takarítást :!:

Én is elkezdem az ebéd utáni adagomat :arrow:

Kép
vindolanda

Már meg is van..

Oké,de biztos finom volt :roll:

Japán sör :shock:

Lostot kezdtem el nézni....
varga tünde

De jó dolga van valakinek :wink:

G. hívott, megint beidegesedett. A szomszéd srác kért tőle pár letöltést, hogy kiír játékokat-filmeket a rokonoknak karácsonyra. De akkora nagy cuccok, hogy a munkahelyén indította el a letöltést. Erre valami gubanc van, most azzal szerencsétlenkedik benn Db-ben még délután is. Most épp vásárol szegény :roll:

Szóval a karácsonyi hangulat itt is megvan.

Rugó ráült a bilire, nyög. Ha végzett, porszívózni kell.

Kép
vindolanda

Halihó, lányok!

Mónikám, erre már nem találok szavakat... :cry: :cry: :cry:
remélem, mielőbb rendbejöttök (S köszöni a kedves szavakat! :-)).
Ugye nem utaztok el semerre, maradjatok otthon, pihenjetek!

Viranka, de jó, h Báló jobban van!!! Csak így tovább! ;-)
Gyönyörű, amit csináltál!

Vindo, Te vagy a Topik Szelleme :lol:

Hát a sütikkel befürödtem, pedig nem voltak túl bonyolultak, az állaga egyiknek sem olyan lett, mint kellett volna, úgyhogy jövőre vmi tutibiztost csinálok inkább. Az egyik még sül, de valami rémesen néz ki (bár ízre jó). Mi lesz belőle?!
A kaják viszont összejöttek, vadpácos kacsa meggymártással, krumplipürével meg tárkonyos csirkeraguleves. Legalább ezek olyanok, amilyennek lenniük kell.
Délután, amíg Ádi alszik, díszítem a fát, már alig várom. 8)
irina

:oops: :oops: köszi :)

Tünde,nálunk a lázcsillapítás:Cataflam csepp ahány kg annyi csepp és ha ez sem viszi le akkor algopyrin ampulla 1/4e.
Orrcsepp vmi gyógyszertári kikevert

Úgy örülök,h. Bnak közgyógykártyája van, ezen a héten annyi pénzt otthagytam volna a patikában :roll:

Vindo,mirelit pizza :) ?

Nálunk a Sense féle Mézes mákos guba az ebéd :)

:arrow: lassan előkészítem B AB-át s álmában megitatom vele

KépKép
viranka

Tündi, szerintem teljesen normálisan reagálsz a gyerekbetegségekre. :D A legjobbakat Dominak!

A sütit megnéztem, undorítóan néz ki. :shock:
irina

Mirelit pizza este lesz :lol:

Kép
vindolanda

Vindo, szegény G
irina

Ez mondjuk már hagyomány nálunk, vagy hét éve így nyomjuk :roll: :lol:

Irina - egy fotó a csinos sütiről??? :wink:

Kép
vindolanda

Még mindig a bilin ül. Kiürítem a porzsákot addig :arrow:

Kép
vindolanda

Vera: De jó hogy Báló jobban van.! szépet alkottál!!!

Móni: hogy van a család????? narancsos almás lekvár??? én is én is kérném a receptet.

Emma köhög még mindig, már napok óta szakad fel. Este is bekentem mellkasát, hátát...nem köhögött este..mondjuk apa céges záró vacsiján voltunk, jól elfáradt,...reggel volt köhi meg taknyos megint.:-( alig eszik 1-1 falatot, de jó a kedve..viszonylag...

jobbulást minden kis betegnek!!

ajándékok: a család kézi készítésű ajándékokat kapnak..többnyire....Mi egymást is meglepjük! Többnyire kitaláljuk vagy figyeljük hogy mit szeretne a másik....ha nem tudunk kitalálni akkor együtt vesszük meg, és így is szupi.:-).

Ma anyósomhoz megyünk, ott is alszunk, hogy többet legyünk együtt, holnap anyuéknál leszünk egész nap, utána meg apósomnál, illetve du-án még I nagybátyának 50. szülinapjára is megyünk...lesz program..itthonra nem is főztem, csak bejglit sütöttünk. a fa kész, ajándékok alatta, várjuk hogy 3 körül ébredjen a kis hercegnőnk. Minden alvás előtt kérdezte hogy mikor lesz már karácsony??? :-)

bimbót hoz az orchideánk. :-) végre ..már egy pár éve nem virágzott.

na most ennyi!

BÉKÉS BOLDOG KARÁCSONYT!!!

KépKép
kaqk
Debrecen

Hát én sütiket tegnap csináltam,vagyis mákos,diós beijgli,és a gyorsan kikeverhető capuccinos túrós tejszínes izébizét,ezt nem kell sütni Irina figyelmedbe ajánlom.. :wink: Előtte napokban csináltam tejfölből krémsajtot nem nagy dolog,csak lógatni kell a tejfölt :lol: Szal én nem csináltam nagy lacafacát vele. jól hangzik a kajátok Irina :wink: Én ma tyúkleves,tudjátok gyógyító hátha bejön :roll: meg csirkemellekből aszaltszilvás töltött tekercset.Gyümikből meg vajon megpároltam kis méz,kis fahéj,szegfűszeg és bor összepároltam és a hús mellé adtam,bejött.. :)

Amúgy köszi! Én mindig túlparázok mindent állítólag.Van mikor igen van mikor nem.Remélem most is jól döntöttem..Hát igen,asszem kellően féltem őket 8)
varga tünde

Vindo: szegény G! pizza? jól hangzik! :-)

Irina: a kajcsi .mmm biztos fini lesz! sütiről fotó????:-)

Ebéd: a tegnapi bulin kaptunk szeretet csomagot..így nem főztem. Volt baconbe csavart cs.máj, oldalas tészta salik...stb..:-)

KépKép
kaqk
Debrecen

Vindo, fénykép ki van zárva, a Gorgóra előbb ránéz az ember, mint erre, plusz leégett az alja (igaz, a sütőm is vacak). Csak az a sok csoki, ami belement... mindegy, bedobjuk majd a tepsit a szoba közepére és kikanalazzuk belőle a tetejét. :lol:

Tündi, köszi a desszertötletet, szerintem még valamit összekotyvasztok. ;-)

Mi holnap megyünk anyuékhoz, 2. ünnepen S szüleihez.
irina

Kaqk, fotó inkább majd csak a nem sültekről készül, jó? 8)
irina

Irina: ok.:-)

KépKép
kaqk
Debrecen

Ez a kis hibbantka végigordította a porszívózást :roll:
G. állítólag lassan elindul hazafelé.

Irina, a ronda külső a sütik esetében nem zárja ki azt, hogy finomak legyenek.
Én egyszer sütöttem süteményt, de az is ritka ronda lett. Na, majd talán ha nyugdíjas leszek, esetleg újra próbálkozom :idea:

Kaqk, akkor jó karácsonyozást.
Orchidea - 8) A gyengéim a szép orchideák :roll:

Kép
vindolanda

Vindo, ez sajnos nem lett finom, mert az alja is teljesen leégett, a tetejefelé ehető, arra céloztam a kikanalazással. Még jó, h anyuék beugrottak délelőtt és hagytak itt egy kis sütit. Mindegy, minden nem sikerülhet, még elbíznám magamat. :lol:
irina

"Lépted kísérje a szeretet.
Szívedben legyen béke.
Lelkedre szálljon a nyugalom.
Karácsonykor ezt kívánom."

Kicsiknek és nagyoknak, mindenkinek áldott, békés ünnepet kívánunk!
dmaggie

Áldott, boldog karácsonyt kívánunk Mindenkinek!
irina

Na, helyzetjelentek.
Épp a fát díszítjük, Rugó hathatósan közreműködik, elég fárasztó a dolog :roll:
Nem lesz hiányérzetem, ha este elalszik :roll: :lol:

Kép
vindolanda

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: