A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "Budai Meddõségi Centrumba járunk"

Hahó!

Még beugrottam, látom jó sokat irtatok!

Ann: a skarlátot bármikor ujra el lehet kapni és méghozzá elég könnyen. Mi a fiamra nagyon vigyáztunk (mikor nem) aztán valahol mégis összeszedte, veszélyes betegség, jobb félni, mint .... szóval tényleg most csak a babszemekre és magadra gondolj. XVI tényleg szép hely, főleg ott Cinkota - de egy hely még biztos szép, s ez a nyári lak, már várom, mikor mehetünk - lassan az idő fele letelik itt (nem is bánom)

Zsuzsó: jó utat és minden jót. Köszönöm, remélem ez a folytatás marad, eddig mindig kaptam egy 1 perces telefont 24-én - remélem most is igy lesz, de ennyi, s nem több.

Judit: ha tudod csinálni olyan light-san akkor hajrá! A pénz se mindegy az biztos.

Vicky: igy van, most Barbusnak rád van szüksége, és nem neked még egy kicsire, majd egyszer később, nem?

Andi: kösz a tippeket. Süti fóliázva van hütőben, mert hidegen áll el ahogy irták. De keleszteni többet nem fogom, mint ahogy sárgájával is kenni kell - ja és zsir kell hozzá. Van jó(?) recept, de ahogy láttam anyu is zsirt rak hozzá.

Na jó éjt, apjuk már alszik

üdv kispatak
Vendég

rég örültem így a laptetőnek!
önző módon most megtartanék belőle a holnapi maratoni utazásunkra, meg karácsonyra és hogy a nagymamám jobban legyen...
a többit bedobom a közösbe, vigye mindenki a maga részét :-) de azért Kittikének is maradjon!
láttátok hogy Macs egyre többször babusgathatja?!

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

Breki,
próbáld csak ki a rizseshúst! legfeljebb félreteszed a husikat, ha mégse. :wink: de a rizsnek legalább jó íze lesz. :wink:

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

Köszi lányok, most elég nekem ez az egy gyerek. Bár most hogy a másikban Brigi poz.-t tesztelt egy kicsit irigyeljük a lányokkal. Jó lenne megint babucit növeszteni a pocakban. A második gyereket biztosan lazábban fogom venni. Legalábbis remélem.
vicky79
Budapest III. kerület

Ez az!!! A brokkoli finom!!! :D :D :D

komolyan egész jól esik :D
aztán remélem,hogy ő és Vuk nem barátok :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Kispatak: én nem zsírral csinálom.... itt nálunk max. kacsazsír van kenyérre kenősnek 1 évben 1-szer :)..... sütikbe margarint használok.... és én kelesztettem, 2-szer is :).... :wink:

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers
Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
andrea-1

Mindenkinek köszönöm a bomocriptines segitséget,holnap valószinü meglátogatom a házidokkert,amugy is csavargós napom lesz,de azért még reggel egy telót megeresztek,nem szeretnék feleslegesen várakozni.
Holnap megyek IR vérvételre,ha nem nagy kérés,akkor kérlek drukkoljatok,hogy jó eredményt produkáljak.

Zsuzsó:
Jó utat és nektek is Boldog Karácsonyt!!!!!

Üdv.
Zsuzska!!!

Kép

Kép
zsuzska2007

Ancsi:
Tompikán becarok!!! :lol:
Ne mááá! :shock: Sz-nek is megmutattad a fekete izét?! :shock: :lol: :lol: :lol:
Párod nagyon jól tűri a cölibátust.

Vicky:
Barbus úgy jó, ahogy van! Kár lenne más gyerekekhez hasonlítgatni, max. nem lesz kosaras, na bumm!

Eszter:
Fránya elem! :lol: Annyira sajnáltalak otthagyni, de tényleg mennem kellett... Elképzeltem, hogy egy kívülűlló, ha végignézi és hallgatja az egészet, mennyit röhögött volna...
Ja kérem, neked már kijár a sorfal!!! :lol:

Kubu:
Mézeskalácsgyáros anyuci! Ki fogja ezt mind megenni? :) Vagy Marcussal kitapétázzátok vele a lakást?

Zsuzska:
Végre előkerültél! Mizu veled? :)

Andrea:
Szívesen! :)
Bakker, tényleg Babe tesztje!!!
Jól hangzik ez a beigli, betettem a kedvencekbe, még a végén megsütöm.
Na hallod Mbá is mekkora volt, hogy visszanézett!!! :lol: :lol: :lol: Kezdtem úgy érezni magam, mint a suliban, amikor csintalankodtunk.

Vikus:
Elképzeltem, ahogy vársz Sz-re és közben olvasol. Hilda kinyitja az ajtót, szólít téged, de te nem hallod, annyira rötyögsz...

Judit:
Köszi a drukkokat, biztos célba érnek nemsokára.
Örülök, hogy használható volt a Bergonos link, remélem jó minőségű cuccaik vannak, majd referálj.
Szorítok a genetikára, de úgyis minden szupper lesz! :)
Munkahelyed megoldódik mire visszamész, kénytelenek lesznek összekapni magukat januárra.
Éljen Crinone-mentesség!!! :)
Mondom én, h. ma csupa jó hírt hallunk! :)

Lukácsné:
Filipnek taknyi-űzőt küldök.
Önkormányzaton csodálkozom, hogy volt ip-juk még 31-ére, gondolom az sűrű nap nekik. Biztos jó buli lesz!

Ann:
Köszi a drukkot! :D
Itt a mai ragacsadag:++++++++++++++++++++++++++++++

Zsuzsó:
Máris megkaptad? De boldog vagyok!!! Szívesen!
De jó, hogy a cukkerod javulgat, csak így tovább! :)
Jó utazást és csodás-boldog karácsonyozást kívánok nektek, nagyikádbnak jobbulást! :)

Pá Drágáim!
sajt@

Ma voltam ikeázni (is). :lol: Szokott lenni náluk cserepes cukorsüveg fenyő, idén sima fenyőt árulnak cserépben, az is olyan picuri, nem vettem meg... Remélem az OBI-ban kapok nagyobbat, ha nem, akkor kénytelen leszek az alujárós 4eFt-osat :? megvenni.
Viszont úgy döntöttem, hogy mindenkinek megvan az ajándéka, ha tetszik, ha nem (szerintem tetszik majd :wink: )! Zuramnak megvan a szülinapija is, vettem jegyet a Spamelot-ra, igaz márc.06-ra, de megvan! :lol:

Pá Drágáim!
sajt@

Sajti:
Velünk semmi különös nemtörténik,januárig mi is a matisz klinika ügyfelei vagyunk,jó lenne ,ha meghozná a gyümölcsét.
Most meg várom a férjem,jó feleség modjára,szegény autót javit,mert a drága járgányunk úgy döntött,hogy beadja az unalmast igy Karácsony elött.Egy hónap alatt már második alkalom,hogy piszkáltassa magát ez a rohadt autó.Persze a férjem,meg úgy döntött,hogy nem fizet és orvosolja a problémát.Most már el kell higgyem (mostanig is tudtam,legalább is sejtettem),hogy a férjem ezer mester.
Szóval ez van velünk,van jó is meg rossz is.

Üdv.
Zsuzska!!!

Kép

Kép
zsuzska2007

sajtikám
mi is voltunk ma 12re értünk oda és 2ig voltunk ott, te is akkor voltál????
fenyőfát mi az oázisba szoktunk venni, 9es busszal tudsz odamenni és levásárolom virágra az árát februárig úgy emlékszem, nézd meg ott is, a honlapjukon is rajta van.

Kép

Kép

Kép
lukacsne
Fót

Jó reggelt!
megyek dolgozni!

Zsuzska!
drukk a vérvételhez!

Sajti!
jól látod ilyesmi volt! :D
vikus82

Kutykurutty-qúúúúúúúúúúú! :lol: :lol: :lol:

Lukácsné:
Kösz a tippet! :)

Zsuzska:
Azt tudom, hogy matiszkodtok, csak kíváncsi voltam, amúgy mizu. :)
Ótót sajnálom, de a férjed tényleg ezermester, ha megcsinálja, nagyon ügyes lehet.
Karácsonykor hogy lesz a vonulási terv? :)

Hoppá!!! Vki kérdezte mi az a Matisz-Klinika, ill. matiszolás... Mostmár tudjátok, hogy a spontánkodásra használjuk. :)
Asszem KPN hozta ide fergeteges humorával a matiszolás szót (mert nekik úgy lett!!! :D ), eme régi történetből merítve (Matisz papa):
http://www.youtube.com/watch?v=UuZjUp_r ... re=related
http://www.youtube.com/watch?v=x50Y2iyX ... re=related
http://www.youtube.com/watch?v=s94Tbjix ... re=related
http://www.youtube.com/watch?v=GJeJVOkH ... re=related

Pá Drágáim!
sajt@

Helló!

Zugból nyomom ám ezerrel :)

Sajti!
Mi van Vasikáékkal? nem úgy volt, hogy a BMC ből "eltanácsolták"? Én valami ilyesmire emlékeztem velük kapcsolatban.

Vicky!
A mi Brigink tesztelt pozitívat? :shock: Na gyorsan átkukk oda is!!!!

Andi!
Köszi a beiglitippet, én is kipróbálom majd a turbósított változatot.
Bizti hülyének tűnök, de ez a gőzös sütés, hogy is van? Egy kislábasba beteszel vízet, és az egész sütés alatt ott kell hagyni? :shock: :shock: :shock: Segíts már légyszi, tök hülye vagyok ehhez, még sosem csináltam így!

Nem bizti, hogy jövök már, de mindenkinek nagyon áldott békés kellemes ünnepet szeretnék kívánni!!!

Puszi
Heni

Lilypie Pregnancy tickers
heni77

Sziasztok! Jó reggeltetet.... :lol: :lol: :lol:

Henikém: Csakhogy előbújtál megint! :) :wink: Igen, ahogy mondod, gőzös sütésnél végig bent a vizes edény, és lehetőleg csak ritkán nyitogatni az ojjektumot, hogy a gőz bentmaradjék.... :)
És ha esetleg ilyen modern légfúvásos, kerengetős v. micsoda sütő van, akkor a sütési hőfok és időre figyelni kell, mert sok esetben kevesebb is elég, mint amit a recept ír.... :wink:

Jajj csajok az ojjektumról jut eszembe, pár napja leszedtünk egy filmet, a címe "Bunkerember"....arról a baromállat Árpiról szól, akiről a neten is kering az az ojjektumos vidijó a Szalacsival, hogy Árpi a faluban atombunkert épített.... :).. az életéről, hogy hogy kezdte el építeni a bunkert.... játékfilm..... én kb. be....tam a röhögéstől....elég elvont, de eccer érdemes megnézni, aki szereti a blődliséget :)))))))

http://www.port.hu/bunkerember/pls/fi/f ... _id=107962

Sajtikám: Ez pont olyan volt, mikor a tanárokat a hátuk mögött utánoztuk, karakíroztuk..... és visszafordultak :)))))) Tényleg jól sikerült a tennap reggel.... bakker esküszöm legszívesebben időnként bejárnék a bmc-be nosztalgiázni :) ...... na nem a stimuk miatt.... de a társasáááááááág fenomenális időnként! :)

CSucsukám: Annyira teccenek, hogy már majd alíg várom őket...... :) Tündériek, elolvadok :) :wink:

Zsuzska.... IR vv.... brrrrrr.... vigyél egy kis üvegben 1 citrom kifacsart levét és azt keverjétek bele, úgy fincsibb limonádé íze lesz.... én nagyon drukkolok Neked, tudod, nálam ez a vizsgálat a fő mumus.... :lol: Inkább ezerszer bújjon be a Silverboy a 2. napon akár, mint 1 ilyen vv..... :shock: :shock: :shock: De azért mások normálisan szokták viselni....!!!!!! :)
Irigyellek az ezer mester férjedért!!!! Mázlista csaj vagy!!!! :)
Rajó még csak távolról sem Barkács Balázs..... meg is szenvedek Vele, ha valami effélét kell csinálni itthon, mert mindig cirkuszol.... A múltkor tv-t szerelt fel a falra.... egy rémálom volt... mondtam, hogy a legközelebbi szerelésénél nem leszek itthon, mert nem hiányzik ez a hisztizés... :twisted: :twisted: :shock: :lol: :lol:

andrea-1

Sajt!Dehogy mutattam meg Sz-nek a feketeizét!!! :? Csak elmagyaráztam neki!Fincsi lett volna ha csak úgy előkaptam volna az uzsiszacsiból! :lol: ...bár nem nagyon kellet neki magyaráznom, mert egyből tudta,hogy miről beszélek!

Csajok!Az ünnepek miatt cak jan.első hetén tudok menni a választott dokimhoz(végülis csak 2 hét).Ugye nem gáz, hogy csak akkor megyek?!Addig gondolom úgysem lenne vizsgálat,nem??

Kép
Kép
missancsi

Ancsi: szerintem nem lesz gáz, na nem mész előbb dokkerhez, hiszen eddig is álltál orvosi felügyelet alatt. Már elbocsátottak BMC-ből? Gondolom elmondták mit tégy, vagy ha gáz van, akkor ugyis kell menni, max János KH?

De ahogy Judit irta, vele nagyon kedvesen bántak, és én még nem olvastam róluk rosszat. Egy barátosném is szült ott ügyeletben, és max jó szavak.

Andi: én is fogom követni, amit leírtál. Amugy ettem belőle, most fóliában csücsülnek hűtőben, nem rosszak -megpuhultak. De tuti legközelbb sárgájával is kell kenni. aztán hogy zsir vagy margarin-s recept, majd még meglátom. Amint olvastam zsíros - az valami nagyi próbálta recept legalább 100 éves.

Heni: de jó, hogy jöttél a zugból.

Kedves Zug-ban lévők: gyertek minél többen, mert itt olvasnánk rólatok, talán némi sikerről is beszámoltok!? Annyi siker volt itt, de legyen még több örömhir az ünnepekre. Sok spontán babó is lett mostanában - szóval gyertek, gyertek. Aki pedig várakozik, szerintem lesz még siker - s talán egyszer nekem is beüt valami nyeremény? Most Karácsonykor talán egy 1 perces telefon erejéig.

Zsuzska: ez a szerelős story ismerős nekem. Apjuk de sokat feküdt alatta.

Sajti: Ikea előtt eddig volt bérelhető fa,nem tudom van-e még. Ha érdekel megnézem neked, irjál.

Mieza: mi van veled és apukáddal?

üdv kispatak
Vendég

A mi fenyőnk is ikeás! Az akciójuk keretében vették nővéremék,és ha visszaviszi,akkor kap utalványt cserébe,ami azért jó,mert amúgyis vett volna ott dolgokat,hisz készül a szobája :D
Vendég

Sajti:
Konkrétan mit takar a vonulási terv,vagy valamiröl lemaradtam?
Valószinü még az édes lötty hatása alatt vagyok azért nem müködik az agyam.
Úgynéz ki,hogy ma az autó is meggyógyul.Legalább is nagyon remélem.

Andi:
Nem volt annyira rossz az az édes lötty.Vittem citromlevet,de megkostoltam és nem volt annyira rossz,igy bevágtam mind szél a wc. ajtót.Vérvétellel nekem nincs gond,birom a gyürödést.
Holnapra lesz eredmény,nagyon remélem,hogy minden rendben lesz.
Férjem valóban ezer mester,csak van ennek rossz oldala is,valószinü szakmai ártalom,de mindig mindent jobban tud,ezért szokott lenni nagy csatapaté.Végül is mindig ilyen kérdésekben utolag belátom,hogy az Ö elképzelése sokkal jobb.Egyébként mindig hónapokat kell várjak egy butor darabra amig elkészül,de ezért nem hibáztatom mert az ügyfél az elsö.

Csajok!Mindenkinek köszönöm a drukkokat!!!!

Üdv.
Zsuzska!!!

Kép

Kép
zsuzska2007

Zsuzska: klassz,hogy túl vagy ezen a cukros löttyös izén! :)
ügyi vagy! :D :D

vv-lel nekem sincs gondom,csak olyan fehér az ábrázatom alapjáraton,hogy mindig ott tartanak,mert azt hiszik,hogy a vv miatt vagyok rosszul,hiába mondom,hogy mindig ilyen fakó a bőrszínem! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Zsuzska, szorítok a jó eredményért!!!
ann74

Sziasztok!

Köszönöm az érdeklődést :) igazán Tündérek vagytok! :)

Még mindig a melós napokat élem :evil:
de valószínűleg holnaptól otthon leszek kicsit, mert Lac gyerkőcei nálunk voltak hétvégén, és hozták magukkal a suliban begyűjtött torokfájósdit :x :evil: :evil: :evil: :x :x :x :x :evil: :evil: :evil: :evil:
Ma megmutattam magam a dokinak, mondott mindenfélét, hogy mivel kúráljam magamat! Úgyhogy január 7-ig pöpecül erősen kell kezdenünk!

MINDENKINEK nagyon nagyon drukkolok a teszthez, sikerhez, baba növesztéshez!!!! Azért mert nem jövök, folyton Ti jártok a fejemben és nagyon drukkolok!!!

Mi jan. 7-én kezdjük a long protkót! uh és vv jan. 21-én lesz!
Tegnap kiderült, hogy a hormonjaim szuperek, minden visszaállt a régi kerékvágásba :) És a 28 óriás petém is kiürült magától, cisztának nyoma sincs!!! :)
Jelen tüszik jobb oldalon 10-en vannak, bal oldalon 15-en :D
Január legvége, vagy február legeleje lesz a lombikunk ideje!!! :)
Alig várjuk! :)
Most más szurikkal vagyunk ellátva, nehogy megismétlődjön a hormon túlszaladás!!!

Most megint kicsit melózok, hogy mehessek haza pihizni.
Ha otthon leszek a héten az ágyikóban, igyekszem behozni MINDEN lemaradást!

puszi

eszter82
Budapest

ESZTER, jobbulást kívánok, gyógyulj meg hamar-hamar!!!
ann74

Eszter: akkor jobbulást Nektek!
Kúráld ki magatokat,hogy újult erővel kezdjétek a lombikot!:)

Amúgy nem lehet ilyenkor a spontán tüszőidet leszívni?
Nem igazán értem,miért raknak tele hormonokkal,ha ennyi tüszőcske érik magától is!
Biztos lenne sok érett petesejt benne...

No mindegy,ők tudják,és gondolom nem én kérdezek ilyet először... :roll: :roll: :roll: :roll: bocsi,ha hülye kérdés volt...

írtam p.ü.-t! :)
Vendég

Ja igen, Eszter, még annyit, hogy ne aggódj, szépen be fogják tudni állítani, én is nagyon rettegtem stimu alatt, hogy újra túlszaladunk, de olyan szépen mentek a hormonjaim, kevesebb adagokat is kaptam, meg az egyik másmilyen szuri volt, és még punckió után sem volt semmi gond.
ann74

Ann
Nincs sok tapasztalatom a skarláttal, de lehet nem kéne elmenned így…
Amúgy is gyengébb most az immunrendszered.

Mia
Juj, jó, hogy így utólag tudtam csak meg, mit is csinálnak a HSG-nél… Múlik már a vérzés?

Sajti
Gratula az urad negatívjához!
Látod, jobb így a tampon :) Én is egy barátnőmtől kaptam a tippet….

Zsuzska
Holnap már enyém is lesz a babakocsi! :)
Remélem minden rendben lesz az IR eredményeddel!

Judit
Na kíváncsi leszek, mit talál ki a céged…

Zsuzsó
Ó, annyira nem haladok a bevásárlással, eddig van egy darab babaágyam :)
Na meg holnap lesz babakocsi és szopipárna.
Ha láttok valahol jó kis pelenkázó komódot, szóljatok!
Vigyázz magatokra az úton! Boldog karácsonyt!

Béku
Mi is az Ikeában vettük a fát, már tavaly is, egy ezresért megéri egy Nordmann :)

Na lehet beköszöntött a kívánósság, tegnap este majd’ meghaltam egy kis madártejért… Összedobtam egy nagyon egyszerűt, persze csak diétásat, de egész jó lett.
Holnap megyek dolgozni, idén utoljára… Nincs sok kedvem.
Most már nagyon látszik a hasam, le sem tudom tagadni, szerencse, hogy a főnökök már nem lesznek bent.
Reggel megyek vérvételre, remélem minden rendben lesz.

Kép Kép
estrella22

Sziasztok,

elkészült két tepsi diós kifli is, állatfinimininyami, a dobozt amibe tettem szerintem el kell dugnom.... apa és magam elől is :-)

Liza egész nap alszik, nem is baj, olyan migrénem van hogy lehajolni nem tudok, majd becarok, persze q vuk is jött, ilyenkor nekem szokott sajna.

Apa elment kis kuktámért bölcsibe, már úgy várom hogy jöjjön haza, jól megdögönyözöm, kell most a lelkemnek....... kitalálódott a karácsony, anyám 25-én hajlandó 2-3 körül 1-2 órára találkozni velünk, kaja 0, szerintetek ezek után megsüssem Marci szülinapi tortát hogy ott is ünnepeljünk ?
qvára fáj a lelkem...... a hugim szerint anyám hajlandó lenne esetleg másképp viselkedni ha énapa bocsánatot kérne tőle (csak tudnám mi a tökömért)

Eszter,
jobbulást csajszi !

megpróbálok gyorsban még 1-2 képet feltölteni, holnap Sajti féle tekercs, rakott tészta, 3 féle mártogatós cucc készül és éjszaka a vonatos torta.
hajrá Kubu

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers
kubuspace

kukta

Kép

sütés után

Kép

apa nagy díszítése

Kép

ma reggel

Kép

diós kifli :-)

Kép

kubuspace

Kubu: migrénűzőket küldök Neked! :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow:

komolyan,igazi hős vagy,hogy ezt végigcsinálod!
Igazából én nem is csinálnék anyud kedvéért még1 tortát,de hát a kis szülinapos talán számít rá....

hmmm,az a dióskiflis dolog megmozgatta a fantáziámat!
pozsonyi kifli?
Vendég

KUbu: és Teapa megtenné ezt???..... még ha nem is értitek, hogy miért.... miattad? a gyerekek .... a családi békesség miatt? hm?

Nyami sütit ide is küldhetnél........... :)))))))))) Ügyes vagy!!:)

andrea-1

csajok,
nem megy valaki minimanóba a héten ?

kubuspace

Csajok!

S.O.S!!!!!!!!!!!
MA este szúrom a Merionalt a vastag tűvel kiszivom a lötyit bele a porba,aztán annyit kilökök ami nem kell aztán a kis tű és a kis tűvel levegőtllenitek ugye?????????????????????????????????????????????????????????????segitsetek!
vikus82

Vikus: megy a p.ü.!
Vendég

Lányok,szorítsatok nekem holnap,megyek Sz-hez UH-ra! :D
most már szeretnék a babóra való utalásokat olvasni a papírkámon,szépséges méretekkel :D

így holnap ha minden jól megy,elbocsájt a bmc :)
Vendég

Béku!
nagyon szoritok!és köszi mégegyszer! :D
vikus82

CSajok!
a fecskendőt meg a tűket,hova szoktátok dobni?
vikus82

Vikus: mi összegyűjtöttük mindet a stimu alatt,és egyszerre elvittük a gyógyszertárba,mint veszélyes hulladékot,és leadtuk :)
BMC-nél is ugyanígy le lehet,vagy bármelyik gyógyszertárban :)
Vendég

Hahó!

Sajtikám: Csuszi-stop kipipálva. Scholl nem tud róla, másik üzlet is alig. Itt a közelben, de jó eldugott helyen van egy mintabolt. Felvásároltam a készletet, mindenki fog kapni a családban, és baráti áron vettem poton 990 Ft/csomag.

Eszter: jobbulást, aztán hajrá!

Kubu: mondd ezt hogy csináltad? Tudod, én nem sütnék még egy tortát!

Breki: hajrá uh, gondolom megkérdezed mikor hogyan tovább, vagy már szereztél időpontot M-hez, vagy esetleg máshoz akarsz?

Zsuzska. én apa is ügyes, csak győzzem kivárni. Nem hiába feküdt szinte egész nyáron a verda alatt. 27 éves, de csak levizsgáztatta, télen azzal jár, és megy- bár időnként most is szerelni kell.
Huh ha én akarok valamit kb mint te, akkor nekem is előre be kell jelenteni szépen előadva, akkor talán meglesz. Amugy csinál mindig valamit, amit a fejébe vesz, és azért is könyörögni kell, hogy leüljön a kerti lakban. Ez van.

Orchideáim egyre inkább nyilnak, jövő hétre dobok képet a meglepetésről.

Estrella. te még dolgozol? Nem az volt, hogy már otthon vagy? Még jó, hogy nincsenek főnökök - amugy tudod hogy ujra keresnek?

üdv kispatak
Vendég

Gyere Breki irni, mert itt lesz hamar a laptető!!!
Vendég

Béku!
köszi!
vikus82

Breki:
Holnapra mennek a drukkjaim!

Kispatak:
Én már nem húzom fel magam,ha valami nemkészül el a kitüzött idöpontig,például az esküvönk 3,5 éve volt ,de még mindig nincs bekeretezve a nagy fotó.Már én minden teknikámat bevettem a cél érdekébe,de mindig megmagyarázza,hogy miért nincs még kész.A legujjabb verzió,hogy antik stilusú keretet szeretne,mivel neki az antik cuccok restaurálása is a szakterülete és nemtalált az elképzelésének megfelelö keretet.Tudod,a jó munkához idö kell,de én türelmesen várok.
Viszont mentségére legyen mondva nagyon sokat dolgozik,napi 12 órákat is lenyom,de van amikor még többet is.

Üdv.
Zsuzska!!!

Kép

Kép
zsuzska2007

köszi csajok a drukkokat!!! :)
Vendég

Kubu!
gyönyörű :D :D :D a gyerek! :D :D :D
vikus82

Kispatak: persze,megkérdezem,hogyan tovább!
M-hez próbáltunk időpontot lebeszélni,de nem lehetett elérni őket telefonon! :?

mindenképp oda megyek,amint felveszik a telefont...
Vendég

Zsuzska: hátha Karácsonyra szánja a bekeretezést ajándékba! :D
Vendég

Breki:
Hát nem igazán hiszem,hogy ebböl Karácsonyi ajándék lenne,mert még mindig a szekrénybe lapul a kép.Minden jeles alkalomkor reménykedek,hogy ajándékként megkapom,de még nemkerült rá sor.

Üdv.
Zsuzska!!!

Kép

Kép
zsuzska2007

Kubu képeken Marci olyan édeeeeeeees!!! A sütik állati jól néznek ki, számomra....hááát kicsit kínzóak :))

Lányok, 10 -i leszívás után mi lenne ha 23-án tesztelnék először? Szerintetek? A 24-től nagyon félek. HA esetleg, na persze nem úgy lesz, de ha mégis...akkor legalább ne kari napján érjen. Már 13. nap is mutatná? ET 15-én volt 5 napos bogyókákkal.
ann74

Ann: hát nem tudom,engem is 9 nappal későbbre hívtak vissza 5 napos embrióval...
Megpróbálhatod,de tudnod kell,hogy ha negatív,akkor talán korai a teszt!!! Nehogy ez törjön le másnapra,hogy hamar teszteltél,és még nem mutatta ki!!!

Inkább 24-én egy pozitívat!!! :)
Vendég

Zsuzska: ilyenkor én írok egy kívánságlistát... ;)
az talán eszébe juttatja :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Breki:
Mi nem szoktunk kivánságlistát irni,de azért finoman szoktam célozni,hogy mit is szeretnék.Ennyi idö után már nekem sem jut eszembe minden nap,csak amikor pakolászok és meglátom,na akkor jön a csatapaté,de persze már másnap már elvan felejtve.

Üdv.
Zsuzska!!!

Kép

Kép
zsuzska2007

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: