Sziasztok!
Ircsi! "Lenyúltam" a manslater videót, ha nem baj, de nagyon tetszik!

A fürdőkádas kép, kísérőkártyás kép nagyon tetszik! És az uszodás is! Mi is szívesen mennénk Bencével, biztosan nagyon élvezné! Csak hát hová, ez a kérdés... Inkább akkor már élményfürdő, vagy nem tudom, de mi még várunk vele... Remélem repülővel nem lesz semmi gond, nem törlik a járatot és eljuttok Amerikába! Nem tudom, válaszoltál-e rá, ha nem, újra kérdezem: hordozóban fog utazni a repülőn Katus?
Egyébként nálunk is nagy hó volt, most már olvad, bár a hóemberünk még bírja.
Megpróbálok mindenre reagálni, meglátjuk Bence meddig engedi, most éppen alszik.
Dia! Tudom, hogy nem rosszból írtad.

Fotózásos képek még nincsenek készen? Kis betegeknek jobbulást! Nem te vagy béna, egyszerűen még nem áll készen rá Áron és ennyi. Nagyon édes a képeken egyébként!
Évi! Hordozás: tegnap megpróbáltam elölről kötni Bencét, hát rosszabb, mint kézben tartani...

Pedig imádok kendőzni vele! Hátamra én félek felkötni, mert nem látom mit csinál, plusz azt tudod hogyan kell feltenni, nem? Bele a babát és úgy a hátadra, de Bencének hogyan mondjam, hogy kapaszkodjon?

Plusz én is szeretem simogatni a buksiját, és puszilgatni, érezni, ahogy odabújik a mellkasomhoz és ott szuszog.

Csípőn hordozva is közel lenne, de még nem tud stabilan ülni, ez a baj, úgyhogy most ezt várom, aztán újra kendőzünk!
Bévi! Ez csak egy rossz álom volt, nincsen semmi baj! És gyere, beszélgessünk, azért vagyunk egymásnak! Bár közelebb laknánk hozzátok! Azt hiszem, kapnál egy kis fenékbebillentést, hogy tessék megnyugodni! Hasfájás: az nem jó, ha folyamatosan tele a pocija, egyrészt hozzá szokik és akkor mindig csak enni akar, ahogy egy kicsit ürül a pocija, másrészt a pocakjának sem tesz jót, attól (is) fájhat.
Tina! A legfontosabb kiderült: egészséges, és csak ez számít!

Olyan gyorsan telik az idő, már 13 hetes vagy, észre se vesszük és már el is telik a 40 hét és lesz egy csodaszép kisbabátok, akit annyira megérdemeltek!
Sucer! Lányodnak a matekhoz szívből gratulálok! Én is szeretem a matekot, csak ezt az egyetemit nem.
A kérdésedre válasz: mennyiség, ahogy Bence engedi (na meg, mennyire vagyunk hullák

), minőség szuper (pedig féltem, mert sokan mondták, hogy változni fog és nem biztos, hogy jó irányba, de szerencsére nem így van

)!
Melisch! Este most nálunk is változtak a dolgok... Fürdés, szopi majd alvás következne, de Bence nekiáll dumcsizni, vigyorogni, még levezeti a fölös energiáit, utána újra cicire kívánkozik, és elalszik és negyed óra múlva már a kiságyban alszik.
Évi és Melisch! Napközben is van olyan, hogy elalszik cicin, vagy ha nem, akkor ugyanúgy ringatással altatom el. Régebben akár 1 órát is szenvedtünk ezzel, most meg ha jól eltalálom a pillanatot, akkor 2 perc, ha nem, akkor is negyed órán belül elalszik és kb. 5 perc múlva már le is lehet tenni. Hál' Istennek bárhol, bármikor el tud aludni, és nem csak nálam, altatta már a Tomi is, anyósom is, sógornőm is sikeresen.
Bekri! Jobbulást az egész családnak! Azért örülök, hogy jelentkeztél!
Alvás: Bence délután szokott aludni 3 órát (kb. 2-5-ig), de ha nem tehetné, akkor az este szörnyű lenne... Már volt ilyen, hogy nem hagytuk aludni, csak fél órát max, és este képtelen volt elaludni, átesett a ló túloldalára. És ettől a sok alvástól még ugyanúgy fürdik 7kor és utána tud aludni, akár 4-5 órát is! Mostanában viszont megcserélte: délelőtt alszik 3-4 órát, délután pedig 1-2 órát, de észrevehetően nyűgösebb is egy picit fürdésig. Viszont 7-nél előrébb nem akarom hozni a fürdést, mert akkor hajnali 5-6 körül már ébren lenne, így meg 8 körül kelünk.

Régebben 6 órát engedett egyhuzamban aludni a fiatalember, ez most már jobb esetben 4 órára redukálódott, de nem bánom, örülök, ha ennyi megadatik...
Most ébredt Bence, de egyenlőre jókedve van, így még folytatom.
Szilvi35! Ha kinövi, akkor megnyugodtam! Egyébként légzésfigyelő nálunk is van, és a polcon ott figyel a leírás, hogyan kell újraéleszteni, de remélem soha nem kell alkalmaznunk! Szép súlya van Tivának! Kilók: nekem +1 terhesség előtthöz képest, de ez is nagyon kevés (42 kg

), reméltem több marad rajtam szülés után... Olyan jó lenne!

Pedig még van olyan, hogy éjjel is eszem, napközben is többször, mégsem hízok...
Woody! Köszi szépen a felajánlást, lehet igénybe veszem és kérem, hogy hozzál nekünk.

Remélem nálatok is megoldódik a repülés, és nővéredék haza tudnak jönni hozzátok, hogy együtt töltsétek a karácsonyt! Nálunk még mindig 1 ciciből eszik egész nap (kopp kopp kopp), ha kevesebb lenne egyszer csak, még mindig ott a lehetőség, hogy 2 ciciből, így tényleg kivárjuk a 6 hónapot, nem látom értelmét előbb kezdeni a hozzátáplálást. Fejés: én még csak most jöttem rá, hogyan is kell, eddig mindig túl hamar feladtam... Mi most vettünk etetőszéket, mert most árazták le, amit kinéztem, nekem nagyon tetszik! Lehet 6 féle magasságba állítani, 3 pozícióba dönthető, jó nagy tálcája van pohártartóval, szerintem kényelmes az ülése (na nem próbáltam

, csak megtapintottam), be is linkelem neked:
Itt a pontos leírás róla, brendonban vettük:
http://brendon.hu/Products/ViewDetails/29374?storetype=store&store=40
Azért ilyet vettünk, mert szeretném, ha a kistesónak is jó lenne majd! Többnyire mindent igyekeztünk így vásárolni, hogy majd a kistesó is tudja használni.
Clárika! Tetszett a videó és a képek is, nagyon édes Réka! Nem hullik a haja? Azt vettem észre, hogy Bencének a "régi" alatt nő az új haja és nem látszik, hogy hullik, ugyanolyan sok maradt, mint volt.
Csillag utólag is nagyon boldog szülinapot kívánok!