A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "Budai Meddõségi Centrumba járunk"

ASZTA!!!!!!!!! Megint laptetű. Természetesen önző módon megint a magas hcg-mhez és a zebrás tesztemhez csippentek belőle egy nagy adagot. Többi igény szerint szétosztva kiscsapatunknak, és persze zugolvasó beültis társamnak is a magas hcg-hez.
ann74

Rendkívül kíméletes vizsgálat ez a hsg....
Mia mennek a vérzéscsillapító hullámok!!
ann74

Mia: örülök,hogy minden okés!
Ne aggódj,el fog az múlni!!

Nekem a HSG után mondták,hogy menjek el wc-re,és hogy alám rakták a betétet,mert a kék kontrasztanyag távozhat még egy darabig...

A wc-ről kijőve meg is kérdeztem,milyen színű is az a kontrasztanyag,mert belőlem rendesen jön a vér-szerű vmi...
Azt mondták,az normális,hisz megkínoztak kissé (nekem kaparásom is volt akkor).

Szóval légy türelmes,el fog az múlni!

Ann: ugye milyen klassz a ribizli? Már 2 dobozzal felfaltam itthon,ma fogom a 3.-at megenni :D

Hoztak tegnap nővéremék joghurtokat nekem,ő még nem sejti,hogy feleszem az elrakott gyümölcsöt! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: majd visszapótolom,de most olyan jólesik,ezt legalább tudom,honnan való! :)
Vendég

Ann: ha 24-én kellett volna menned vv-re eredetileg,akkor aznap már tuti,hogy kimutatja a teszt!

csak ne netes 10-eset vegyél,mert az nem mutat ki semmit... :?

szóval szép meglepi lenne apának a fa alá rakni a zebrás tesztecskét! :D
Vendég

Békus, teszt van már 3 db, ami mondtatok Andival a rossmannos facelle kazis, az 25ös. 24,25,26ra gondoltam h. lássuk h. egyre erősebb, hacsak nem már 24én lesz erős. addigra gyűjtöm az erőt, persze van para, bár ez nálam már nem meglepő :) :D
ann74

Ann: én is nagyon paráztam,nekem ezért volt jó,hogy előtte teszteltem 2 nappal "viccből",mert akkor még nem is kellett rajta lenni semminek,de VOLT!!! :D

aznap szívbajos lettem volna tesztelni,de talán még rosszabb várni a BMC-ben 3,5 órát az eredményre.....
így is izgalmas volt,hogy már volt addigra egy pár pozitív tesztem,mert még azért szükségem volt a megerősítésre :)
Vendég

Azzal a teszttel meg arra figyelj,hogy nekem pl. nem 2-3 perc alatt jelent meg a csík,hanem kb. 8 perccel később,mikor már más lehet,hogy a kukába dobta volna :)

szóval ha még nagyon korai,akkor ki kell várni :)
amikor már nagyon biztos volt,akkor ahogy elhaladt a csík helyén a piss,azonnal sötét lett :D
Vendég

Halihó!!! :)

Megjártam BMC-t, Zuram nega :arrow: jippííí!!! :D és köszi a drukkokat! Nekem vérem vették, januári mensi 2. napján rápattanhatok silverboyra :wink: , oszt indúl a stimulésön! Mondjuk gondoltam, hogy most nem fogunk bele dec. végén a stimuba, biztos ezren vannak így is, ez így pont jó lesz, hajrá 2011! :)

Andi, Eszter olyan jó volt veletek talizni! :)

Csajok! Andi egyszerűen gyönyörű, csak néztem és néztem, aztán nem bírtam ki, mondom neki, hogy annyira szép vagy! :)

Andikám sugárzol és nem "csak" attól vagy szép, hogy fogytál.

Vikus sajna téged nem láttunk, ill. lehet, hogy láttunk, csak nem ismertünk fel. :roll: És mégis mától van Sz ügynök! :)

Még vmi, aki naggyon-naggyon régi motoros (ahogy én is), emlékeztek Vasikáéra? Ott volt ő is!!! Tüneményes csajszi, jól megölelgettük egymást, miután pofátlanul leszólítottam, hogy te vagy-e Vasikáé, mer én meg a Sajt@! :)
Sok jó hírt hallottam ma, ez nagyon feldobott! :) Ja, és baromira :oops: bekóláztam :oops: zéróból, talán attól is pörgök így, mint a hibbant egér.

Pá Drágáim!
sajt@

Sajti: nagyon-nagyon örülök a jóhíreidnek!!! :D :D :D
gratula zUrad nega eredményéhez is!

szép év lesz ez a 2011 :)

Andinak már a szavaiból érezni,hogy sugárzik a boldogságtól! ;) :D
Vendég

Sziasztok!

Sajti!
Téged keresett Sz,de nem voltál sehol....
Ma elkezdtem a Merional-t szúrni :D :D :D :D :D :D :D

Mia!
jó volt Bécs,csak hideg volt!és brutál sokan!
vikus82

Vikus: gratula a Merionalhoz!!! :D

annyira klassz,ha az ember megkapja a beleegyezést a kezdéshez :)
ezek szerint rövid protkó? :)
Vendég

Kispatak:
Örülök, hogy jól érrezted magad a cirkuszban.
Én már vettem cukrászdás beiglit, egész ehető volt, a Zuram rendesen betermelt belőle.

Mia:
A HSG nekem is baromira fájt, nemcsak amikor megfogták a ,éhszájat, hanem még az is iszonyatos volt, amikor feltöltöttek, azthittem szétrepedek. Nem csodálom, hogy vérzel, de szerdáig múljon el, punktum!!! Kép

Ann:
Ez a leves nagyon jól hangzik, majd referálj az ízéről, ha megcsináltátok.
Ez a skarlátosdi nemtecc, inkább hagyd ki az együtt karácsonyozást, senki nem sértődhet meg azon, ha elnapoljátok, most ti vagytok a legfontosabbak!
Amúgy meg jól ki leszel popózva :lol: , hogy ennyit parázol! Majd 24-én izgulj, ha a teszt mellet döntöttél, addig ne! Jaj de jófej vagyok mi?Nyugika, vedd be a leszarom tablettát, majd mi izgulunk helyetted. :wink: Mindannyian tudjuk mit érzel, de a túlzott izgalom nem jó. A jógalégzéssel, v. máshogy lazíts sokat és relaxálj, gondolj szép dolgokra, képzeld el, ahogy nő a baba a pocidban, miután megszületett együtt mentek kirándulni, stb... Ami csak boldoggá tesz! :)

Estrella:
Kipróbáltam a krémezett tompikát, így már egész könnxyen ment, mégegyszer köszi a tippet. :)

Béku:
Szunyálj, ha úgy jobb, a tested tudja mi kell neki. :)

Esztrella

Pá Drágáim!
sajt@

Béku!
biztos! :shock:
Igen örülök nagyon,h indul a mandula!
vikus82

Vikus:
Hurrá!!! :) Ügyes vagy!
Elugrottam leadni a vérem a központi laborba, közben találkoztam Andikával a fszt-en és Eszter is befutott, pár percet dumcsiztunk. Nem gondoltam, hogy ilyen hamar behív, hát emiatt nem talált az emeleten. Amikor visszajöttem, az öltözővel szemben ültem le és folyton pakolásztam a táskámból ki-be, szatyorból-táskába, slozira kellett mennem, meg ilyenek. :D Te hol ültél? Láthattalak véletlenül?

Pá Drágáim!
sajt@

Sajti: kéne szunyálni egyet,ezt nagyon jól látod,de most nem lehet,mert nővérem rendelt valamit,és bármikor hozhatja a futár,így nem fekhetek le :?

aztán fél4-re jön haza,és kezdődik a pakolás,válogatás...
asszem majd valami székről is végezhető válogatásosat vállalok be :D

alig várom,hogy párom hazaérjen,és holnap már tudjon itthon is segíteni egy kiadós szunya után :)
elég sok cipelős-pakolós dolog lenne,én meg ebben nem segíthetek,úgyhogy majd az uram :)
Vendég

Sajti!
én a bejárati ajtó mellett balra az első széken,és a Kiss Ádám könyvét olvastam,világoskék csikos garbóban voltam és fekete tatyi! :D
vikus82

Sziasztok!Most értem haza bmc-ből!...minden O.K!
Uccsó látogatásunk volt!Volt uh,Silverb. és hasit is csinált, kismanónk a helyén...és PULZÁLT!!! :lol:
Vonalzómon javítanom kell, mert pár nappal többek vagyunk!

Kép
Kép
missancsi

Ancsi!
nagyon gratulálok!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D :D :D :D :D :D :D :D :D
vikus82

..segítsetek!Pontosan mit jelent ami a papíromon van?:CRL:11 mm FHR:140/min.?

Kép
Kép
missancsi

Ancsi:
Szívből gratulálok!!! :D :D :D :D

Vikus:
Lehet, hogy láttalak... :roll:
Jó a könyv? Miről szól? Homurbonbonok tárháza, vagy életrajzi szösszenet?

Béku:
Jöjjön az a futár gyorsan, aztán kérd meg szépen, hogy mondjon egy mesét, aztán csicsika! :wink:

Most elpályázok, kutyák lába x-ben, utána megyek vásárolni a Zuramnak (is).
Körmöshöz ma nem jutok el, először én rakattam át du-ra :arrow: hirtelen jött BMC-s reggeli fellépésem okán, azután ő kért sűrű elnézést, de elment az áramuk, csúszásban van nagyon, így holnap tudok csak menni. Nem vagyok elkenődbe, a lényeg, hogy idén még megcsinál (ki tudja, talán még a Zuram is :lol: ).

Pá Drágáim!
sajt@

Mindenkinek gratula! Ügyesek vagytok.

Ma voltunk méretkezni Barbussal. Hízptt 20 dekát (most 7700 gr) és összement fél cm-t. Legutóbb már 71 cm volt, most 70,5. Majd csak megnő.
vicky79
Budapest III. kerület

ancsi: 11 mm a baba ülőmagassága (ilyenkor ezt szokták mérni) és 140-es a szívfrekvenciája. Szerintem ez tökéletes.
vicky79
Budapest III. kerület

Ancsi:
:lol: Jótól kérdezed!!! :lol:
Majd jönnek a pocisok, ők megszakértik! :) Látom Vicky már meg is fejtette neked. :)

Vicky:
Gratula Barbus gyarapodásához, az a fél cm eltérés semmi. Ha reggel ágyból felkelve megméred hány cm vagy, aztán este is, tuti, hogy az estinél alacsonyabb leszel picit!

Ó, :oops: tőlem egy dinka kérdés tompika-ügyben:
Olyan érzésem van, mintha ki akarna jönni a tompika, pedig nemrég tettem fel... Ez mitől lehet?
Talán nem duggattam fel elég mélyre? Pedig a mutatóujjammal majdnem a mandulám helyét csiklandoztam - szerintem... :roll: Vagy nagyobb méretű tompika kellene? Ez nagyon gáz, majd 4x-szel ilyeneket kérdezni,de én szárnyas fejvadász vagyok.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára sajt@ 2010.12.20 14:39-kor.

Pá Drágáim!
sajt@

Sajti: tuti nem akkor jön a futár,amikor számítok rá! :lol: :lol: :lol: :lol:

de a csicsis tényleg jól jönne! majd' minden nap elszom 2-2,5 órácskát,de az egész napot végig is tudnám aludni...

Ancsi: sajnos nem tudok segíteni a rövidítésekben,de gondolom hogy a baba mérete,és a szívhang adatai :)
Vendég

Sajti: az én módszerem guggolva,kifelé sóhajtás közben jóóóó mélyre felrakni!

Ha jól van felhelyezve,akkor NEM érezni! :)
én ezért szeretem,mert teljesen megfeledkezhetek a létéről!
Ha megtelik,akkor pici feszítést érzel belül.

Szóval valószínűleg nem helyezted elég mélyre!
Vendég

Béku:
Király... :? Talán az ikejás cipőkanállal jobban menne, de az meg túl széles! :lol:

Pá Drágáim!
sajt@

Ancsi: a CRL a baba ülőmérete,FHR=pozitív,ha van szívhangja a babának! :D
Vendég

Ancsi: a papírodon a grav.s. után milyen szám áll?
Vendég

Köszi ARIK vagytok!!!..annyira boldog vagyok!!!! :lol:
Sajt! :Ha jól rakod fel akkor nem szabad érezni!Dugd mélyebre!!!Ha nem megy apa megmutatja!!! :lol:

Kép
Kép
missancsi

Béka!Grav.s:7 mit jelent?heteket?

Kép
Kép
missancsi

Ancsi: akkor ezek szerint épp 1 héttel jársz előttem! :D
bár ki tudja,mert mikor épp 6 hetesen voltam S-nél,azt írta,5 hetes vagyok :?

én visszafelé haladok,Te meg előre ezerrel! :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Ancsi: igen,a heteket jelöli :)
gondolom ezek szerint a betöltött hetet,ha Neked 7 van rajta :)
Vendég

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára vicky79 2010.12.20 15:20-kor.
vicky79
Budapest III. kerület

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára vicky79 2010.12.20 15:21-kor.
vicky79
Budapest III. kerület

Bocsi csajok, megbolondult a telefonom.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára vicky79 2010.12.20 15:22-kor.
vicky79
Budapest III. kerület

sajt: Én is azért nem szeretem a tampont, mert mindig elindul kifelé. Bár ez nálam szülés óta van igazán. Barbusnál a fél cm nem számít, csak Kitti, akivel mindig egyszerre megyünk, már 78 cm. Mondjuk ő 3 kilóval nehezebb is, de ez nem akadályozta meg benne, hogy már járjon és fogból is 3* annyi van neki. De majd megnő Barbus is.

grav: terhességi heteket jelenti.
vicky79
Budapest III. kerület

Ja és a feketeizééé az a krém!!! :lol: ....ilyen lett a színe mire kiért!Sz meg sem lepődött rajta! :)

Kép
Kép
missancsi

...és Béka!Nekünk még nuku keksz!!! :?
Nem vagyunk kekszmániásak, de nekem este már megint"rémálmom"volt!Kukszival álmodtam!Úgy riadtam fel és hessegettem el gyors a gondolataimat!..párom amikor ma mondtam neki, hogy még mindig nem "témázhatunk",erre ő:Nem baj, majd jövőre! :lol:

Kép
Kép
missancsi

Kb.:hányadik héttől ismerkedhetünk újra össze a párommal?

Kép
Kép
missancsi

ancsi: Nekünk az inszemnél nem volt eltiltás nagyon ha jól emlékszem. Csak amikor elkezdett nyílni a méhszájam. Maszatoljatok, szerintem azt lehet. Bár a végén nekünk már azt is megtiltották, nehogy a méhösszehúzódás miatt megszüljek. Most egyébként nekünk is keksz mentes napok/hetek vannak a vérzés miatt, remélem a hétvégéig már elmúlik. Már csak csepereg.
vicky79
Budapest III. kerület

Ancsi: háááát,ezt talán Sz-től kellett volna megtudni :D
én sajna nem tudom,de páromat nagyon érdekli a dolog,úgyhogy most tuti nem felejti el megkérdezni :)

nekem is vannak már álmaim,de kevésbé rémek! ;) :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Breki!Olvastam a prividet!Ciki vagy cuki?? :lol: Ez jó lehetett!Sebaj!
Valaki világosítsa fel, kis buta agyamat!...mi az a matiszolás? :?

Kép
Kép
missancsi

Matiszolás=spontánkodás... :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Ancsi: hááát,gondolom ciki is volt,meg cuki is :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

majd szerdán kiderül,ha személyesen megyünk,hogy mennyire ciki-cuki... :lol: :lol: :lol: :lol:

már alig várom!!!

És hogyhogy nem volt jó a számolás a vonalzódon?
nem jól számoltad ki?
Vendég

ancsi: Ha jól értelmeztem az amikor otthon megpróbáljátok összehozni a babát De én nem erre gondoltam. Én csak olyan laza kis kényeztetésre gondoltam, nálunk az mehetett egy ideig.
vicky79
Budapest III. kerület

Tudod én az ország másik részén lakom,felénk nem használják ezeket a kifejezéseket!Szóval most azonnal írd meg nekem privibe egyértelműen!!! :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
missancsi

Sajti! :D
tényleg jó volt talizni :D :D :D
a kerítésen kívüli részt kihagytam volna :oops: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :oops:

Andikám!
Valóban nagyon szépségesek vagytok a kis manóval együtt! :D
A poci is szuperül kerek már :D
Remélem ma minket is (Sajtival együttesen) megfertőztél és szerencsét hozol nekünk 2011-re :D

Lányok!
Köszi :D azért nem gondoltam volna, hogy sorfalat álltok a BMC-ben mikor érkezem :D
Tudom, hogy olyan mintha haza járnék már, de máskor legalább egy-két ismeretlen arc visszanéz!
Most meg mint egy nagycsaládos találkozó!!! :D :D :D

igyekszem jönni...

puszi

eszter82
Budapest

Kényeztetés???Akkor inkább már egymáshoz se érjünk! :lol:

Kép
Kép
missancsi

Ancsi: sokféleképp körülírhatjuk,de egyértelműen a sz*xről van szó! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

egyetértek,inkább a semmi,ha már nem lehet minden! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

gondolom a 12. hétig tuti tilos...
Vendég

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: