Sziasztok!
Na most nem tudtam jönni egy pár napig. Karácsonyi készülődés két gyerekkel külföldön, na hát nem egyszerű. De úgy néz ki megvagyunk. És pénteken megyünk haza, juhhé! Jan 9-ig leszünk, szóval nálunk is lesz apa addig, mint Lináéknál. Már alig várom
Fordulás, majd olyan 4 hónapos kor körül általában. Persze van baba, amelyik már hamarabb rájön hogyan kell, de csak megnyugtatásképpen mondom, hogy JUli már majdnem 6 hónapos volt mikor tudatosan elkezdett forgoni, és semmi baj nincs a mozgásával.
TV: nekünk JUlinál direkt mondták a szemészeten (kellett mennünk, mert mindketten szemüvegesek vagyunk), hogy ne tévéztessük a babákat, mert nem tesz jót a szemüknek.
Nálunk csak pár mese van napközben Julinak dvdről, amúgy a tv ki van kapcsolva, és max csak este nézzük kicsit a férjemmel. Juli olyan 1,5 éves koráig nem nézett tévét, aztán eleinte hiába mutattuk neki a meséket nem is nagyon érdekelte (meg volt, hogy megijedt és sírt, pedig csak kisvakond típusú meséket néz most is). Aztán olyan 2 évesen kezdte érdekelni a dolog, most már szerintem többet is nézné, csak én nem engedem

Napi kétszer kb 20-30 perc, főleg felkelés után, amikor még kómás.
Persze Andris biztos hamarabb fog tévézni, mert nem zárhatom a gyerekszobába amikor JUli mesét néz, de most még inkább másfele fordítom.
Ja és most volt két tök jó éjszakánk, Andris 8-tól 3-ig aludt, és aztán még fél 7-ig. DE jó lenne, ha így maradna (de persze realista vagyok).
Sajnos nekem az egyik cicim még mindig fáj, úgyhogy felhívtam a szoptatási ambulanciát a kórházban, és ma be kell mennem, hogy megnézzék

Hát remélem, minden ok.
Ünnepekkor lehet, hogy eltűnök majd kicsit, de azért addig még próbálok jönni.
EDit