[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/session.php on line 1627: Undefined array key "is_developer"
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4773: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4775: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4776: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4777: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4782: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
!!!!Babaproject 2010!!!!! - Babanet.hu
Új privát üzeneted érkezett!

chamo: nem semmi:):): az a lényeg hogy meg van a baba és a többivel meg ne törödj majd csak lesz valahogy :)

nika70
Salgótarján
 
 


vége felé járóknak kitartás!!!!!

nekem apa 25.reggeltől 26.reggelig dolgozik:(

bogi! örülök h jól sikerült tesódnak a műtét!

cham! ügyes vagy h meglett a vizsgád!! nem semmi story szuper h összejött!!! :lol:

dokinál minden rendben volt. bpd 25mm crl-t nem mért.hason feküdt a drágánk arccal a lepénybe,aludt...de azért sikerült látni az arcát,száját szemét édike:)))) sokáig nézte a lába közét én kértem...de nem látott egyértelmű dolgot,de most inkább azt mondta h lehet kislány,mert ott voltak azok a bizonyos vonalak.....azt mondta majd legközelebb tuti lesz:) ugyh marad a kétely:))pedig már vásárolgatnék:) de majd 23.án remélem látni 4d. volt vizsgálat is.méhszáj stb minden ok. karácsonyi ajándékként sexelhetünk:DDD
utrot el kell kezdenem leépíteni.

KépKép
dike
 
 


megkaptam még az egyik vérvételi leletem de ott nem néztem meg...most nézem Treponema pallidum negatív
Treponema pallidum/syphilis negatív


ez mi,milyen szűrés? ha ez lenne az ellenanyag szűrés akkor a vércsoportom miért nincs ott,

valaki tudja a választ? ha nem hétfőn úgy is megkérdezem majd a háziorvost.

KépKép
dike
 
 

 
 

dike, a trepanoma pallidum a szifilisz kórokozója. Nem is tudtam hogy szűrnek ilyenre. :shock:
érdekes amúgy, pl AIDS-et nem nézik. Sőt, minket hallgatókat sem szűrnek, na az milyen gáz, pedig itt olyan jöttment népség van a külföldiek között.
chamomilla
Pécs
 
 


cham! akkor ez nem a vércsoport alapján meghatározott ellenanyag termelés eredménye?

KépKép
dike
 
 


Chamomilla
Szerintem a mienk is Jónás napon készült. :) Ugyanis nekem ilyen még nem volt, hogy 4 napos lett volna a menzeszem, így még pont beleestünk az 5.-6. napon a jónás napokba. Szóval a baba méretei is engem igazolnak, még 5 napot tévednek a tervezett születési dátumot illetően. Az uh-os nő azt mondta, ők nem módosítanak, majd az orvosnak kell.

Dike
Sajnálom, hogy dolgozik a párod. Üdv a klubban, akiknek dolgozik a férjük karácsonykor. :(
Vendég
 


Sziasztok!!!!!!!!!

Brita annak a dokinak igaza van nem kell aggódni ha a kismama háton alszik..,nem lesz baja a babának.......témny nem jó de nem halálos.......

jó hogy említed a kiflit,kenyeret,...hétfőn én is elmegyek elrakatni......:)

Cham minden vizsgád sikerülni fog még ha nem is 5-ös a lényeg ahogy mondod sikerül!!!!!!:):)
a kis pocaklakód talán erdész vagy erdész néni lesz akkor?!:):):)

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Nita, fogunk hat vagy 101x! Akivel 1x talizok azzal utana meg sokszor szoktam. Nemtom miert de ez mindig igy jon ki!:) Mondjuk nem banom!:):) 2011ben megejtjuk, okeska? Ma is egyedul vagy?

Cham, gratula a vizsgahoz! Ugyi vagy!

Nika, igaz, tenyleg, mar emlekszem! Zsofi! Csak itt eleinte mindenki Zsofit akart ezert is maradt meg nehezen az emlekeimben.

Pedi, mit csinaltal delutan?

Virag, merre vagy? Minden rendben?

Bettike, koszi a dicsit a rucikra! Igazabol ha fiam lesz se banom, valojaban mindig fiut akartam de a lany is joooo, vannak Vele is terveim!:):) :lol: :lol:

Csajok en eltuntem par napra! Koltozunk es dolgozom is. Apa cuccol szombat es vasarnap en pedig dolgozom. Es hetfon is melozok. Az uj helyen nem tudni mikortol lesz net. Elvileg holnaptol de ezeknel a szolgaltatokanl mint tudjuk sosem tudni. Az a biztos ami mar megtortent!:):) Ma egesz nap dobozoltunk, hutot olvasztottam, furdot dzsuvaztam, konyhat sikaltam mar a farkam van tele de szerencsere minden kesz! Mar csak Apanak holnap at kell mindent vinnie. Megjott ma az agyunk is a matraccal, bizom benne szupi lesz! :D Na, szoval majd egyszercsak erkezem. Lehet jo par nap mulva mert ugye az uj helyen meg el kell pakolni+dolgozom is. En okorallatmarharepanemnormaliseeeeeeeeen,hogyhogylehetekekkorasetiiiiiiit,hogynemkertemszabadnapotkoltozesmiatt.Eeeeenalllateeeeen!

Na, puszka Mindenkinek majd eccccercsak.....gyovok! Addig meg: szep napost! :D
Vendég
 


bogikám! kitartást kívánok neked!!! hamar rendezkedjetek el és gyere beszámolni!

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


Bogi rendben én várlak ám!!!!!!!!!!
igen ma este is egyedül leszek.tegnap a portás apit haza engedte éjfélkor erre a köcsög főnök ma jól lebaszta............de kérdem én mi a f@sznak kel bent lennie????????????éjjel nem járnak a volánbuszok,szolgálati járat nincs......csak bent kell legyen.......ezt itthon is megteheti és alhatna is............ÚGY UTÁLOM AZT A TETŰ FŐNÖKÉT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


bogi

fiú is jó persze :wink: :D

KépKép
bettike83
 
 


Sziasztok!

Cham, ne foglalkozz velük, az a fontos, hogy Ti örültök a Babának!

Voltam ma egy bababoltban, nem tudtam ellenállni.....

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

A babakocsiról ígértem már régebben egy képet nektek!

Kép
Kép

Moncsi
monalux
 
 


Bogiiiiii, lélekben ott leszek Veletek és segítek pakolni meg rendezkedni... Te meg addig lélekben vigyázol a gyerkőceimre... jó lesz?????????? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Na, a viccet félretéve, kitartást!!!!!!!! Nem könnyű napok elé néztek, de a karácsony már tuti jó lesz a cééééép új kéróban!!!!!!!!!! Ja, és most én mondom, hogy ne feledkezz meg a fotóóóóóóóóóóó áradatról!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Cham, nem semmi a történeted!!!!!!!!!!! Úgy tűnik ez a baba nagyon szeretne Veletek lenni és a Családotokba költözni! :D
A vizsgádhoz gratulálok, el sem tudom képzelni, hogy két gyerkőc mellett hogy lehet orvosira járni és szép sorban sikeresen letenni a vizsgákat. :shock: :shock: :shock:

Pedi, nem olyan nagy ám a mi házunk sem, nem tudom miért gondoltad ezt. Két szintes ugyan, de csak kb. 100 m2. Szóval nem takarítok sokkal többet Nálad!
Nagyon rendes Apósod és Anyósod van! Tényleg egy főfőfőfőnyeremény lehet a Te Zolid így a családjával együtt! :D

Dike, örülök, hogy minden rendben Veled és a babóval. CRL-t most már nem fognak nézni, innentől kezdve mindig a buksiját, a mellkasát meg a combcsontját méricskélik.

Bettike, tényleg, Te is vettél lányos rucikat és Fiacska jön hamarosan Hozzátok! Hááááát, én is így jártam azzal a rózsaszín pléddel.
Mikor mész dokkerhoz? Fogadott doki csinálja a császárodat?

Nika, meló meddig lesz? az ünnepek alatt pihi van?

Nita, ez tényleg nagy hülyeség, hogy Apinak bent kell lennie a munkahelyén akkor is amikor nem járnak a buszok... :x :x :x

Velünk ma nem történt semmi különös. Én végre jól érzem magam, nincs se láz, se hőemelkedés. (Tegnap azért még volt egy kis hőemelkedésem meg egész nap hányingerem volt.) Apa reggel elment próbára, meg tanítani, majd 5-re a színházba beállítani a szintetizátorokat. (Ő programozta a hangszíneket a szintikbe az új darabhoz. Ez mindig jó kis extra money nekünk. :D )
Délelőtt fogtam a két gyerkőcöt és elmentünk a postára, a gyógyszertárba meg a kenyérboltba itt a faluban, utána meg a Müllerbe, ahol vettem pár ajándékot. Jól esett egy kicsit kimozdulni. Örömmel nyugtáztam magamban, hogy egyre jobban megy a két gyerekkel való shoppingolás meg autókázás.
:D Sőt, nem csak ezek, hanem az itthoni dolgok is. Ma a két gyerek mellett főztem, mostam, teregettem, vasaltam és mosogattam is. Elégedett vagyok!!!!!!!!!!!!!!

Pár napja írtam, hogy Gergő szerintem tudatosan kezd játszogatni a kiságyába belógatott színes játékkal. Most ezt egyértelműen megerősítem! Két napja minden éjszakai szopinál ha megyek hozzá ott van a kezében a játék. Tegnap éjjel pedig elkezdett sírni egy kicsit (pedig csak nyöszörgéssel szokott jelezni, hogy éhes) azért, mert a takaróját rátettem a játékra és nem találta. Ott kepesztett és hadonászott, de a játék a takaró alatt volt...
Vagy én gondolok túl sokat Gergőről és csak belemagyarázom ezt az egészet??????? :oops:

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


Mona, gyönyörűűűűűűűű az ágyikó!!!!!!!!!!!!!!!!! Nagyon jó az ízlésed!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


Virág köszönöm szépen! Szerinted jó lesz ez fiúnak/lánynak is???

Kép
Kép

Moncsi
monalux
 
 


mona! bevásároltál??aztaaa nagyon jól néznek ki:)

virág! te egy szuperanya vagy....Gergő meg hát anyja fia..ügyeske!!

KépKép
dike
 
 


Nem semmi mennyi mindent csináltál ma, ügyes vagy! Gergő biztos nagyon cuki!
Hozz majd képet nekünk, ha lesz időd :)

Kép
Kép

Moncsi
monalux
 
 


Mona, persze, hogy jó a garnitúra fiúnak is meg lánynak is!
Gergőnek szép pasztell sárga garnitúrája van, talán már írtam, hogy korábban Bencéé volt a fejvédő meg a takaró, most csak lepedőt vettem. Én személy szerint hülyét kapnék a kék vagy a full rózsaszín ágyneműtől... (Rucikban nem lenne gond ez a két szín, de az ágyban... nekem nem jön be)

Fotót majd hozok, csak csinálni kell frisset... :oops: :oops: :oops: Ez a mizéria Gergő sérvével, meg a belázasodásom miatt nem volt energiám még a fényképezésre is...

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


csillag

fogadott doki fogja csinálni ha minden igaz...

hétfőn találkozom vele nst után,aztán következő hétfőn meg uh.

ti hogy vagytok?

mona

szép ágyikót vettél,kocsi is szép :)

KépKép
bettike83
 
 


tényleg igaz h nem kell a házassági anyakönyvi kivonat másolata?hanem elég ha az eredetit bevisszük?most hallóttam h van valami új jogszabály.

ha viszont kell akkor kb mennyibe kerül a másolat?

KépKép
bettike83
 
 


Sziasztok!

Bogárka! Sok sok erőt kívánok Neked a következő napokhoz! Gondolj arra, hogy így milyen gyorsan elrepül majd az idő, és hipp-hopp itt is a Karácsony. Azért nagyon fogsz hiányozni! :wink:

Csillag! Örülök, hogy végre nincs lázad. Te tényleg nem vagy semmi hallod! Ügyesen "navigálod" a gyerkőcöket!

Mona! De nagyon szép cuccokat vettél. És igen, mindkét nemnek tökéletes lesz, nyugi!

Nita! Sajnálom, hogy apájának bent kell maradnia, nem is értem... :roll: :evil:

Nika, drága! Mizujs arra felétek?

Brita! Ti ma mit csináltatok?

Kati! Nagyon csendben vagy! Hogy vagy?

Dike! Úgy örülök, hogy mindent rendben talált a dokid! Kérlek, próbálj meg kevésbé utána nézni az eredményeidnek. A lényeg, amit a doki és a védőnő mond, máskülönben az egész terhességet végig fogod parázni, és nem szabad, hogy erről szóljon! :wink:

Drága Bettike! Sajnálom, hogy ennyire nehéz Neked a vége, de ilyenkor már mindenkinek terhesség a dolog. Már csak pár hét és a karodban tarthatod a gyermekedet! Most már próbálj meg amennyit csak lehet pihizni!

Nekem c@r volt a du-om. Légszomj, és magas pulzus. Ezek mentek felváltva, és sehogy se akart jó lenni. A fejem is fáj, szerintem most az egyszer veszek be Rubophent. Ma a gyerkőcöm is kevésbé aktív. Mondjuk az elmúlt két napban/éjszaka nagyon az volt. Szóval, rá is ráfér a pihi. Ma összességében semmit nem csináltam. :evil:
Viszont, történt egy szupi dolog is. Megvettem a Sparban a digitális mérleget, amire gyűjtöttem a pontjaimat. Annyira de annyira örülök neki. Nekem ez előtt is az volt. Aztán amikor jött ez a pontgyűjtés, nagyon megtetszett, de mondtam magamban, hogy minek nekem új, jó még a régi. Hát erre mi történik, bedöglött a régi. Még jó, hogy gyűjtöttem a pontokat! :lol:
pedi
Kalocsa
 
 


Jaj, Mona! Nem győzök betelni ezzel az ágyneművel! Annyira tetszik! Megkérdezhetem, mennyibe került? Egyébként, egyet értek Csillaggal, a hideg ráz, amikor egy kisfiúnak nagyon kék vagy kislánynak nagyon rózsaszín az ágyneműje. De leginkább az nem tetszik, amikor ilyen nagyon nagy minták vannak rajta. (pl hercegnő, autó stb..) Az nekem olyan gagyi. Bocs, ez csak az én véleményem. :oops:
pedi
Kalocsa
 
 


Virág mondtam én hogy bele fogsz jönni a 2 gyerekes létbe.....nemsokára azt veszed észre hogy 2 gyerekkel könnyebb!!!!!!!!:)

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


bog, jó költözést. Láttam milyen jó kis rucikat vettél 8)

virág, rakj majd Gergőről fotót :D szerintem simán lehet, hogy már játszani próbál, szép színes lógó vmik ott a kiságyban, nagyon izgi lehet ám 8) Voltunk színházban múlt héten szombaton, a Rudolf-ot néztük meg, musical, nagyon klassz volt, mindenki állva tapsolt a végén. Pont most láttam a TV-ben aki játszotta Rudolfot (rákos hírességekről volt szó) és hogy leesett a színpadon vhonnan, eltörött a bordája és műteni kellett, mert vmi gáz volt...és ott derült ki hogy hatalmas daganat van benne, teljesen véletlenül, már nem is élne :shock: :shock: :shock: de meggyógyult teljesen!

brita, tök jó, hogy nektek is Jónáskor jött össze! Alig váom már az uh-t, hogy igazoljon! MA reggel csináltam egy 25-ös tesztet (férjem este meglepett vele), olyan gyönyörű a testcsík, erősebb, mint a kontroll!!! majd fotózok


dike, gratula a nem hízáshoz! Én mától fogom vissza magam, amióta megtudtam, hogy terhes vagyok, csak eszem egész nap.....na meg nem tornáztam 1 hete, mert tanultam..............ÁÁÁÁÁÁ, szeretnék 54 kg-val startolni, úgyhogy a ma reggeli mérésemet el akarom felejteni gyorsan! (56,8 atyavilág, 1 hete 54 voltam!!!!!!!!! jó, WC-en sem voltam azóta, de akkor is durva)

mona: nagyon szép az ágyikó! Sajnos mi nem veszünk majd kb semmit, mert mindenünk megvan. Ami jó is, mert nem kell a nemlétező pénzünket költeni, ami rossz, hogy úgy imádok vásárolni :D

pedi, te is rakj majd képet, pocisat! Olyan szép kismami vagy! Nem akarsz elmenni fotóshoz? Én most tuti elmegyek majd, múltkor is be voltam jelentkezve, de megszültem előtte 2 nappal :D :D :D :D

bettike, nem tudom hogy van a kivonatos dolog, anno nem kellett vinni asszem, ha házas voltál. Azoknak kellett, akik nem voltak összeházasodva, nyilatkozat. Most tényleg nem tudom. De érdeklődj utána!

Kati hogy vagytok? Itt úgy szakad a hó. Én nem szeretem.....még jó hogy Pécsett nagyon ritkán esik, általában mindenhol hó van, itt eső! De most aztán szakad....

nitácska, ne mérgelődj :wink:

karácsonykor meló: az én férjem is mindig dolgozott ünnepekkor, soha nem volt karácsonyunk, Újévünk, húsvétunk, ilyen a vállalkozósdi, benzinkutat üzemeltetett, a pénz jó sok volt (kb 6-szor annyi, mint most), de ráment az egészsége. (infarktus 30 évesen...) HA nem az ment volna rá, akkor a házasságunk. Nem tudtam tolerálni.......tudtam, hogy értünk csinálja, de amikor aug 20-án végre 1 rohadt napra lementünk a Balatonra és akkor is rohanni kellett Pestre, mert kirabolták a kutat. 2 nap múlva a másikat. Nem vittek el semmit, de azért kösz, fegyveres maszkos arcok voltak....épp új kiscsaj volt az alkalmazott, reszketett mint a nyárfalevél. (nekem sem raktak még stukkert a fejemhez) aztán helyszínelés, nem aludt kb 3 napig akkor sem....szerintem 4 év alatt öregedett 15 évet. Nálam csak kettővel több, de sokkal öregebbnek néz ki. (mondjuk nekem bejönnek az őszülős feketék :8 ) Most 2 hétig szabin van, meg amúgy is dolgozik 8-16-ig, pénteken fél 14-ig. Imádja ezt a létet, mondjuk elhiszem, én is cserélnék vele, amilyen emberek veszik most körül. Ég és Föld, mint amit eddig csinált! De ő nem is volt az a típus, akinek a vállalkozói lét való, nem vagyunk egyformák, szóval lányok tartsatok ki, tudom, hogy nem könnyű 8)

puszi és szép 7végét nektek
chamomilla
Pécs
 
 


Kedves Kismamak!

Szeretettel ajanlom figyelmetekbe webaruhazam, kulonos tekintettel a hideg idore nezzetek meg a babakocsi-zsak kinalatot!!

Kép

Kulonleges kialakitasa reven sokkal praktikusabb, mint a hagyomanyos labzsak, vidam szinekkel, mintakkal a gyermek imadni fogja a setat! :)

www.babymarket.webs.com

Ha nem talaltal az izlesednek megfelelo szint, vagy mintat, irj uzenetet nekunk, megprobaljuk minden kivansagodat kielegiteni!

A zsak barany-gyapju utanzat belsovel is kerheto, 1500 Ft-os felarral. (feher, rozsaszin, es csokoladebarna szinekben)

Kép

Ha barmelyik termekunk felkeltette erdeklodesedet, batran irj, akar itt, priviben, akar a webaruhazban megadott e-mail cimre! :)

Bekes, Boldog Karacsonyt kivanok,
Nikoletta

littlebabymarket
Budapest
 
 


Sziasztok!

Cham! Olyan jó olvasni Téged! Most végre úgy érzem, hogy boldog vagy a kismamiságtól, meg úgy egyáltalán. Szerintem ne foglalkozz a családdal, a lényeg, hogy a férjed és Te szeressétek egymást és a gyerkőcök is örüljenek a tesónak! :wink: Én is láttam azt a riportot, Mészáros Árpád Zsolt volt ez a színész, és én eddig nem is hallottam róla, hogy rákból gyógyult! elég durva story amúgy, de a lényeg, hogy jobban van.
Szeretnék majd menni fotózásra, de szerintem most már csak januárban. Akkor már egyáltalán nem fogok dolgozni sem, meg ünnepek előtt már nem férne bele.
Itt is szakad a hó, és most az egyszer én sem örülök neki. Egyébként imádom, de ma akartunk menni Szekszárdra bevásárolni karira. Még nem vettünk senkinek semmit. Nem értem, miért nem tudott egy héttel később esni, most majd megint nem lesz fehér a Karácsony. :(

Jaj, Lányok! Még mindig nem múlik ez a légszomj. Szerintetek ez normális? Feküdni sem jó, mert olyan, mintha a tüdőm egy satuban lenne. Tegnap felmentem lefeküdni fél 10kor. Aztán Zoli hazaért a Megasztár vége felé és lejöttem megnézni vele a végét. Utána alig tudtam visszaaludni. Majd fent voltam 4kor, ugyanígy alig tudtam visszaaludni. Aztán 6kor, fél 7ig vergődtem, majd lejöttem. (Kisütöttem egy adag előre bekevert fasírtot, meg csináltam reggelire bundás kalácsot.) A babuci tuti, hogy jól van, mert sokat mocorog, és akkorákat basszus, tuti sokat nőtt a drágám!
pedi
Kalocsa
 
 


itt vagyok csajok!

pedi: sajnálom a tüneteidet!!! én szerencsére teljesen tünetmentes vagyok! jól érzem magam, bár estére fáradt, de szerintem ez belefér. pár éjszaka óta jót is alszok.
a lányom is hóimádó lesz, mert mióta esik, meg fehér minden, azóta rengeteget mocorog. és én is azt veszem észre, hogy egyre erősebben teszi mindezt. és egyre kevésbé tudom kitalálni, hogy melyik testrésze hol van.
fotózás tök jó, de én nem vagyok fotogén, sajnos. pedig jó lenne még valami emléket. majd lehet, hogy ráveszem magam és a férjem-bár ő sem rajong az ilyesmiért. még az esküvős képekre is nehezen vettük rá magunkat.

mona: üdv a micimackó klubban!!! gyönyörűűűűű az ágy és az ágynemű!!! ez nagyon unisex. és a babakocsi is szép. és az is jó fiúnak és lánynak is. majd teszel bele egy olyan színű takarót és már nem is gond, hogy fekete.

csillag: gratulálok és bevallom, hogy irigykedve olvasom a soraidat, hogy két gyerekkel ilyen jól boldogulsz. én is ilyen szuper anyuka szeretnék lenni.
ja! gergő simán nézegethet és lassan tevékenykedhet is!!! de tényleg korai, de vannak ilyen agytröszt kisbabák! :lol:
hiszen lassan hat hetes!!! rohan az idő! bencúr? megbékélt már a helyzetével?

brita: szuper, hogy csak egy kilót híztál! és ne aggódj! semmi baj nem lesz zalánnal. és már csak pár hetet kell kihúznotok! regi ugye nem betegedett meg?
nálatok? babaszoba? képet kérünk szépen!

nita: máté pocakja? apa főnök monnyon leeeeee!!!!! sajnállak és én is útálok egyedül lenni. félni már nem félek, mert a távirányító a kezemben van, ami szól a távfelügyeletre, de azért nem szeretem, ha apa későn ér haza. főleg, mióta rosszak az utak!

betti: gratulálok, hogy betöltötted a 36.hetet! ezt egyik nap olvastam és rögtön rád gondoltam! szerintem sok erőt meríthetsz belőle!!! http://www.hoxa.hu/?p1=cikk&p2=4546

nika: veletek? mensi? teszt?

cham: gratulálok a vizsgádhoz!!!! sokat nevettem a történeteden, de ez is azt bizonyítja, hogy egy gyerek megérzi, hogy mikor kell jönnie! kívánok gondtalan kismamiságot és ne törődj a körülötted lévőkkel!!!

dike: gratulálok a babád szép fejlődéshez!!! szerintem egy-két unisex cuccot vehetsz, ha ennyire szeretnél.
a bújással csak óvatosan, de ha a doki megengedte, akkor nem lesz baj. ami az anyukának jó, az a babának is-ezt szokták mondani.


itt is szakad a hó, de vízszintesen. ami a közlekedés szempontjából nem túl jó, de nem készülünk a hétvégén sehova. apa még ma délig dolgozik, holnap nem készül sehova.
tegnap vettem egy szőnyeget a babaszobába. és megrendeltem egy komódot, amibe az összes ruhája (vagyis a napi használathoz szükségesek) elfér.
már alig várom a keddet, hogy megnézhessem mekkora is a mi tündérkénk. szerintem nagyon sokat nőtt az elmúlt hat hétben.

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


pedi

alégszomj ilynekor normális mert költözik felfele a gyerek és nyomja a tüdöt meg a szivnek is kétszer annyit kell dolgozni.nekem is szokott ilyen lenni néha.

már nem sok van hátra az tuti,napok mennek és egyre viccesebb ahogy kikelek az ágyból pl :D de majd azt hiszem ti is tapasztaljátok majd katival.

kati

köszi :) biztos szép lesz a szobácskája :)

KépKép
bettike83
 
 


sziasztok

mensi nincs.tünetek nincs ,tesztet nem csináltam pénteken nega volt :( a hcg viszont az lh semmivel sem volt halványabb két csíkos. januárban doki lesz ebből :)

csillag:) meló még kedden biztosan megyek a többit nem tudom.most azon dolgozom hogy ne csak call centereskedjem hanem valami titkárnőféleség legyek ha meg lehet oldani akkor valami kis fix pénzért:)

Mona: nagyon ügyesen vásároltál és nagyon gyönyörű minden amit vettél :)

Bogicám: jó költözködést és gyere amint tudsz :) legfeljebb egy napodba fog telni míg visszaolvasol:)

Mia: merre vagy?

cham: Mészáros Árpád Zsoltról beszélsz :) imádom nagyon jó hangja van:) én a rómeóban láttam.Meg amikor Pesten laktam még én nagyon nagyon sokat voltam színházban főleg musicaleken.na ez nagyon hiányzik itt :) Nagyon sok jót hallottam már a Rudolfról is :)hozd majd a képet :) tök jó hogy összejött :)

brita: én nem nagyon hiszek a jónásban de biztos van valami alapja ha ennyi embernek bejött :)

nika70
Salgótarján
 
 


Sziasztok!!!!!!!!!

Kati köszi Máté teljesen tünet mentes.kop...kop:)

itt is esik és essen még jó sok....mennék ki a gyerekekkel szánkózni!!!!!!!!!!!
oviba már szünet van...szóval nyugi van:):)

Nika én olyan kiváncsi vagyok mi lehet veled illetve odabent:):)

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Sziasztok!

Köszönöm mindenkinek a dicséreteket!

Pedi, 10990 volt a garnitúra és 1450 a vas, de adtak 5% kedvezményt!
Tegnap este nekem is elég magas lehetett a pulzusom, ugyan nem mértem, de éreztem, hogy nagyon ver a szívem, azt mondta a védőnő, hogy ez normális és addig nincs is baj amíg nem megy 100 fölé a pulzus!!!
Pihizz amennyit csak tudsz! Fotózásra szerintem is menj majd el, mert annyira szép kismami vagy!!

Virág, ne aggódj a műtét miatt! Tudod a barátnőm kisfiának, a Lacikán lágyéksérve volt, most műtötték egy hete, reggel bevitték a kórházba, elaltatták, megműtötték, pár órát bent tartották megfigyelésen, és délután már mehettek is haza, nagyon pici volt a vágás. És azt mondták, hogy két hét múlva már "strandra" is vihetik akár!!!!
Ma hogy vagy? Remélem meggyógyultál már! Én is ilyen szuper anyuka szeretnék majd lenni, mint Te!!! :)

Kati nagyon szeretem én is a micimackós dolgokat! Volt a boltba szivacsos valamiből mindenféle micimackós figura, legközelebb majd veszek, annyira édesek voltak!

Itt aludtak a hugomék tegnap, és ma mire hazaértem a melóból kitakarította a házat, kimosott két adag ruhát! Annyira aranyos!
Így én ma pihizhetek!
Fájdogál a hasam ott lent, biztos nő a Babuci!!???

Szerintetek kókusz matracot vegyek vagy azt a simát???

Kép
Kép

Moncsi
monalux
 
 


Nálunk is nagyon sok hó esett reggelre, kb. 20 cm, olyan szép minden, csak az a baj, hogy jövő hétre már nem lesz belőle semmi!!! Szerintem akkor igazán szép a karácsony, ha minden fehér :)

Kép
Kép

Moncsi
monalux
 
 


Mona nekem mind a két gyereknél sima matrac van..........kényelmes nekik:)

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


mona: sztem, ha micimaci, akkor rendelj a csajtól figurákat, akitől mi is csillaggal rendeltünk. raktam már fel képet a micimacikról nagyon szépen megcsinálja.
én kókuszt vettem, mert a brendonban 2000-el volt drágább, mint a sima szivacs. egyébként én is sima szivacson nőttem fel... :wink:

itt már rengeteg hó esett. már 3szor lapátoltam is. jól esik kint mozogni. persze csak light-osan!!!

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


mona: nekünk kókuszmatrac van. Elsőnél sima szivacs volt. Nem tudom mi már a különbség, de mindenki a kókuszt ajánlotta, így vettem egyet :lol:

nika: még nem jött meg? hú de izgi!!!!! Igen, erről a színészről beszéltem. Amúgy nem ismertem, most láttam először, de nagyon jól játszik 8) Itt volt a Pécsi Nemzeti Színházban, érdekes volt a feldolgozás, kicsit drogos punkot csináltak Rudolfból, de mindenki őrjöngött, olyan jó volt! Férjem belépett a szakszervezetbe és kaptunk bérletet. Nem sok kedvem volt elmenni, mert egész nap tanultam, de úgy örültem hogy elmentünk végül. Régen sokat jártam színházba, mert Kodály gimibe jártam és sok énekespalánta kapott szerepet. Legutóbb Kaposváron voltunk a Csiky Gergely-ben, egyik nagyon jó barátom játszik ott. Ő vele is együtt jártam gimibe, elég züllött meg zakkant srác volt, de imádtam. Korán meghalt az anyukája (megölték), és sokszor ápoltam a lelkét, egyszer össze is jöttünk, de barátok maradtunk. A Színművészetire jelentkezett....jól kiröhögtem, hogy ezt most komolyan gondoltad? És elsőre felvették :shock: :D Nagyon jól játszik, isteni volt látni, büszke voltam rá!

Amúgy a kismamafotózást én mindegyikőtöknek ajánlom, nem csak pedinek :oops: (csak pedi tényleg annyira tetszett, hihetetlen bájos). Meglátjátok, gyönyörű képek fognak születni!
Tudok ajánlani fotóst esetleg, aki nem horror áron dolgozik és igényes munkái vannak. Kati, szerintem próbáld meg, nem hiszed el, minden kismama gyönyörű és hihetetlen mit tud kihozni az emberből egy profi fotós :)

Nekem úgy fájnak a melleim, hogy jájjjjjjjjj. De sebaj, én már látom hogy nőttek 1 kosárméretet. :D :D :D Múltkor is 70-75 B-ről 85 C lettem, hú de csíptem :D :D :D :D Amúgy én meg akartam csináltatni, ha lejár az életbiztosítás márciusban, de most a férjem ezzel szívat, hogy látod kicsim, elintéztem neked ingyen, a pénzből majd vehetsz konyhabútort. (köszi......)

Mennem kell, Marci rákapott a legóra és nem hagy békén 8)
chamomilla
Pécs
 
 


mona

nekem kokusz matrac van,de az enyém kemény és nehéz is.

többiek?nektek is ilyen,ilyennek kell lennie?fogalmam nincs milyennek kell lennie :D

KépKép
bettike83
 
 


Bettike
Csak lefénymásolod aztán kész, nehogy az eredeti eltűnjön, az adminisztráció során.
Szerintem nem hivatalos másolat kell.

Pedi
Itt is szakad a hó, és meg se akar állni. Jövő héten meg enyhülés, olvadás. :roll:

Kati
Még nem beteg, remélem ezt a két napot már ki is húzza betegség nélkül. Hétfőn lesz a karácsonyi ünnepség. De már múlt héten is nagy volt a készülődés. Ő is bonthatott végre adventi csomagot. És ő volt az első aki csillagszórózhatott. :shock: Mondjuk nem tudom hogy egy három éves gyerkőc kezébe való ilyen. De egy másik kislánnyal együtt (mondjuk ő már majdnem 5 éves) ők ellenőrzés mellett kipróbálhatták, aztán tegnap még két másik kislány is. Gondolom az ügyesebbeket, akik tudják, hogy figyelnek, nem csinálnak hirtelen mozdulatot, stb.
Babaszoba nem lesz külön. Regina szobájában lesz a picur, egyellőre ez a terv, meg a mi szobánk is egybenyílik a gyerekszobával, szóval közel minden. Majd januárban csinálom meg, a fa miatt. Bár sok mindent nem kell, csak a pelenkázó komódot kell átrakni, meg egy szekrényt akarunk még, és a kiságyat kell összerakni. Azt meg a karácsonyfa miatt majd csak később rakjuk össze. Azért január közepe előtt biztos nem bújik ki még Zalán. Én bő egy hónapot, 6 hetet jósolok még magunknak. :wink:

Ágynemű
Nekem az egyszerűek tetszenek, világos színek, magunknak is ilyen ágyneműnk van, amit ha kell lehet nyugodtan magas hőfokon mosni. Téliből van egy fehér, meg egy kék, tavasz-nyáriból meg egy sárga. Ez utóbbi 2-t anyukám varrta még anno nővéremnek, nagyon megkímélt állapotban van mindegyik. Az elsőt meg nővérem kapta az első babánál a főnökasszonyától, nagyon márkás, és még mindig hófehér, majd keresek képet, tényleg szép, mindegyikhez van oldalvédő, stb. Én még zsebestartót akarok anyukámmal varratni.

Chamomilla
Nekem is full érzékenyek lettek megint a cicijeim, ráadásul rendesen jön belőle a tej. :roll: Reginél ilyen nem volt, már simán elrakhatnák télire, annyit tudnék fejni, de persze nem fogok, mert az meg görcsöket produkálna. Csak zavaró, mert lassan ott tartunk már, hogy melltartó betét kell majd.

Mona
Csak úgy néz ki, hogy karácsonyra pont elolvad. :( De most tényleg minden nagyon szép.

Apa elment fodrászhoz, meg bevásárolni, hoz nekünk ebédet is, bár ha így haladunk, vacsi lesz belőle. Jöhetne már.
Vendég
 


Sziasztok!

Cham, én is nagyon szeretem a cicinövekedést. :lol: :lol: :lol: Alapból én sem vagyok dús keblű (75B), de most olyan szép dekoltázsom van a szoptatástól hogy csak na! :lol: :lol: :lol: Azt sajnálom csak, hogy nem tavasz vagy nyár van... csak mert akkor babakocsi tologatás közben vagy bikiniben is máshogy érezném magam. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: 8) 8) 8) 8) 8) 8)

Nika, én is musical imádó vagyok! Még a gyerekek születése előtt rengeteget jártam színházba. A férjem mindig bevitt ingyen, így volt olyan, hogy egy darabot akár 20x is megnéztem (pl Nyomorultak, Miss Saigon, Valahol Európában...)!!!!!!!!!!!!!! Ilyenkor mindig meg kellett várni amíg leültek a nézők és a maradék helyekre beülhettek a színházi dolgozók vendégei. Ha nem volt hely, akkor pedig a lépcsőről néztem végig. Adtak párnát a popó alá, meg alapból is puha bársonnyal bevont lépcsők vannak, így nem volt zavaró.
Nincs mensi????? Meg sem mertem kéredzni, hogy mi újság ezen a téren... nagyon kíváncsi vagyok, hogy mi van Veled!

Kati, azért csak vigyázz azzal a hólapátolással... nem épp kismamának való feladat.
Bencus egyre jobban viseli a tesó jelenlétét, bár az is igaz, hogy sokkal hisztisebb, mint amilyen volt Gergő születése előtt. Bízom benne, hogy szép lassan majd kikopik belőle.
Már kérdezni akartam Tőled, mint szakembertől valamit. Bencénél kezd előjönni az "r" hang a beszédében. Nagyon meglepődtem és örülök neki. Most olyan raccsolósan mondja ki a szavakban. Ebből fog kialakulni majd az igazi "r" hang??????????????

Mona, el sem tudod képzelni mennyire megnyugtattál azzal amit Lacikáról meg a műtétjéről írtál!!!!!! De jó lenne, ha mi is megúsznánk ennyivel... Bár most egy kicsit lelombozott az amit olvastam a neten erről a vízsérvről. Azt írták, hogy a lágyéksérvet (ha nincs gond vele) 3-5 hónapos kor között megműtik, de a vízsérvvel várnak akár 1 éves korig is.
Matrac: azért javasolják a kókuszt, mert állítólag abban nem tudnak megtelepedni az atkák.
Gergő alatt nekünk is sima van, de valószínűleg ki fogom cserélni kókuszra, mert azt vettem észre, hogy nagyon besüpped a fejénél meg a popójánál. Olyan mintha 1 hónap alatt máris kifeküdte volna a matracot. Bencus alatt kókuszmatrac van és az nem ilyen, az szép egyenletes. (Bár sokkal keményebb, mint a szivacs.)

Pedi, nekem Bencénél volt légszomjam. Az egyik oldalamon annyira nyomta a tüdőmet, hogy aludni sem tudtam azon az oldalon. Sokszor az is fájt, hogy levegőt veszek. Sajnálom nagyon, hogy Te is küszködsz! Ez tényleg borzasztó kellemetlen...
A babátok biztosan nagyot nőtt, de úgy igazán majd csak most fog elkezdeni hízni, úgyhogy kapsz még ennél erősebb rúgásokat is! :wink:

Ma megint egyedül vagyok egész délután meg este is... kimenni nem tudunk, mert Gergőnek túl hideg van, aludni meg nem akaródzik neki... napok óta 20-30 perceket szunyál csak napközben. Nem tudom, hogy hogy lehetne "rávenni"legalább egy nagyobb alvásra. Pedig ha bedobná a szunyát, Bencével kimennék a kertbe úgy, hogy viszem magammal a bébiőrt. Itt is esett (esik) a hó, Bencus nagyon élvezné.

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


Betti, igen a kókuszmatrac kemény és baromi nehéz.

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


Akkor jó,azt hittem csak az enyém ilyen kemény.
de állitólag nagyon jó mert nem telepszik meg benne az atka a por.és ha hasra frodul a baba akkor nem süpped bele mint a sima csivacsba pl.


ezt neten irta egy anyuka:



""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""
Gumilepedö pedig pont kokusz elönyeit veszi el, szivacson tocsa volt feje izadásátol csajszim alatt, kokusz szellözött. Én babaként majdnem megfulladtam bukástol, kokuszon nem fulladtam volna meg, akkor sem ha éppen anyu szerencsére nem nézett volna rám.
Angliába akkor tört be piacra kokusz mikor kiderült a hirtelen gyerekhalál (bölcsöhalál magyarul?) szinte elö sem fordul kokuszmatracon.
Szivacsbol egy csomo vacak elpárolog izzadtságtol ami káros, kokuszbol nem. Kokuszban nem tud sem poratka sem penészspora megélni, mert nincs meg a megfelelö páratartalom, -ha egyébként szobában sincs- hisz szellözik. Kokusz csak azért nem szerepel allergia ajánlásként, mert latexel van összeállitva. Latex allergiát okozhat, mikor réges régen még az orvosi kesztyüket mosták, s ujra használták, alig volt latex allergia, jo pár éve pedig mivel a hintöpor oldja ki a fehérjét latexböl ha viz nem éri és uj-uj kesztyüket használtak, elterjedt a latex-kontaktallergia. Mostanában legalábbis nyugatabbra latexmentes kesztyüket használnak. Nagyon ezer/tizezer-ezrelékes azok száma latexalergiások közül akik nem csak kontaktallergiásak latexre.
De akár ki is lehet probálni egy szivacson hogyan ég el egy cigi (nemzetközi teszt), vagy egy kokuszon. Szagolni is lehet. Elképzelni is, mit tenne egy egy ilyen-olyan matracra esett lámpa és a felszabadulo gázok. Ajánlás tüzoltoktol: ha egy habszivacs ég, ajtot becsukni és nem lélegezni, nem probálni eloltani, csak menekülni.
Igen, igen, kutattam és teszteltettem a témában:) Semmi hasznom nincs ezt itt és most leirtam, mielött a kövek dobáltatnának. Viszont anya vagyok. """"""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""

KépKép
bettike83
 
 


Virág, örülök, hogy sikerült megnyugodnod egy kicsit! Nem lesz semmi baj!!! A doki nem mondta hogy ha meg kell műteni, akkor hány hónapos korban kb.???
Jövök hozzád, és vigyázok Gergőre, amíg Te játszol kint Bencussal! :)

Bettike, tök jó, hogy bemásoltad!
Milyen érzés a finisben lenni???

Kati igen-igen neked is el kellene menni fotózásra!!!

Azt hiszem én is kókusz matracot fogok venni majd, mert 3000 Ft különbség van a kettő között "csak", és tényleg ezek alapján sokkal jobbnak tűnik.

Kép
Kép

Moncsi
monalux
 
 


cham: én már nem fűzök hozzá reményeket mert ha terhes lennék akkor már simán a hetedik hétben járnék és azt már bármilyen tesztnek ki kéne mutatnia.Későbbi fogantatásra semmi esély mert amikor mondtam páromnak hogy lehet hogy akkor visszavonulót fújt nehogy gond legyen mert Gergőnél is egyszer voltunk együtt anno és pecsételtem utána.szóval hosszú idő után tegnap voltunk együtt szóval szerintem nem vagyok babás.semmi tünetem sincs ....

nika70
Salgótarján
 
 


Sziasztok!

Megjöttünk a vásárlásból. Végül mégis elindultunk, az én férjem nem ismer lehetetlent. Persze az egész családjával összeveszett emiatt, mer mindenki hülyének nézte, hogy ilyen időben elindul velem. Én egy cseppet sem aggódtam egész végig, tudtam, hogy biztonságban vagyok és nem történhet velünk semmi. Ráadásul Zoli mondta meg az "igazat", miszerint, ha március 3-án is ekkora hó lesz, akkor ne induljunk el szülni?! Milyen igaza van! Na, és az eredmény! Megvettük anyóséknak a digitális gépet. Nagyon szuper Samsung 12,2Mpixeles, és 5X-ös optikai zoom-os. Egyből készítettem vele két képet hazafelé. :oops: :lol: Én pedig kaptam egy kabátot, annyira örülök neki. Majd hozok róla képet.
Egyébként, nem vagyok jobban. Képzeljétek, ma pl egyáltalán nem éreztem még éhesnek magam. Reggel reggeliztünk Zolival, bundás kalácsot csináltam, abból ettem egy-két szeletet. Majd du-án 2kor bementünk a mekibe. És a nagy burimat sem ettem meg a menüből. :roll: Aztán most, amikor hazaértünk, megettem a szendvicset, ami a menühöz járt. Csakhogy legyen bennem vmi étek. Továbbra is azt érzem, mintha satuban lennék, a tüdőm és a gyomrom egyaránt. Azon gondolkodtam, hogy lehet, hogy befordulhatott. Illetve Zoli szerint a légnyomás is rátehet erre az állapotra. Hát, nem tudom, de nagyon nagyon rossz. Egyszerűen hiába próbálok jó mély lélegzetet venni, mintha nem lenne hova mennie a levegőnek. :(

Mona! Szuper áron vetted ezt az ágyneműt. Én is kókuszmatracot tervezek venni.

Brita! Szurkolok, hogy Regi kihúzza még ezt a két napot. Én is nagyon nagyon sajnálom, hogy nem tudott egy hetet "késni" ez a hó. Most tényleg annyira gyönyörű minden.
Ami tejet illeti, hozzám is megérkezett. A múlt héten egyik nap észleltem először, de nekem még csak "mutatkozik", remélem, egy ideig még így is marad.

Nita! Remélem, a mai szánkózás nem maradt el, és kép is készült nekünk! :wink:

Nika! Hát, majd az idő vagy a doki megmondja a frankót, egyszerűen mást tehetünk, mint várunk.

Kati! De jó, hogy jöttél! Ne haragudj, hogy írtam, de már kezdtem aggódni! Örülök, hogy Veled minden rendben. Én is imádom a havat és a telet is, meg a párom is, szóval, a gyerkőcnek is muszáj lesz szeretnie! :lol:

Cham! Elpirultam az írásodtól, nagyon kedves vagy, de nem vagyok én annyira szép, csak jól sikerültek azok a képek. Hát, én annyira nem értékelem a cickó növekedést, eddig sem panaszkodhattam, és most már nagyon nem bánnám, ha nem nőne, de tudom, ez álom marad.

Na, lépek, még megfőzök holnapra egy zöldbabfőzeléket, mert reggel megyek dolgozni.
pedi
Kalocsa
 
 


Kép 29 hetes pocak
Kép és az új kabát

Majd holnap hozok még, ha összerakják a fiúk az ágyat. Vettünk függönykarnist is, azt is tervezem feltenni.
pedi
Kalocsa
 
 


Jajjjjdejolnezel ki Pedi!!! Olyan csinos vagy! Es baromi jo ez a piros naci ezzel a lila cuccossal! Az eszkimokas kabid pedig hoooootcukkker!:):)

Most csak ennyi. Visszaolvasok es irok mert itthon vagyunk. Dolgoztam de nem tudtunk atkoltozni mert akkora ho esett. Melobol is fel2kor mar elengedtek nem volt senki. hihi tok joooo! Azt mondtak holnap nem kell beutaznom, ram bizzak. Tok jo, tegnap dobozoltunk, mint Orkeny Istvan Totek!:) Most meg dobozokban elunk szinte!:):) Vicces, mokas csak nem kenyelmes!:):)
Na, olvasok aztan jovok! Paaaa!
Vendég
 


Halihóóó!

Pedi:szép poci és csini kabát :D

Mi ma céges buliban voltunk apájával 1órára mentünk és 5körül jöttünk el,jó volt kicsit kimozdulni,sokat nevettünk :D

Egész nap szakad a hó,az út elég gáz :?


Annyira szomorú vagyok Tomika miatt is, a telefonomra kitettem Lili uh-s képét,és valamelyik nap Tomika megnézte a telefonomat és elkezdett hisztizni,hogy a kistesó van rajta és nem ő,meg olyanokat mondott hogy fúj stb.nagyon rosszul esett :cry:
Mióta van róla kép,azóta Tomi 100fokos fordulatot vett,már nemszereti :cry: nemakar kistesót :cry: Irígy,féltékeny és ez bánt engem :cry:
Szerintem most fogta fel,hogy kistesója lesz vagy nemtudom,de remélem változni fog,mert ez így nem lesz jó :roll:
Most próbálok képet szerkeszteni úgy,hogy ő is rajta legyen,kíváncsi leszek akkor mit fog szólni...
Nemakar jönni 4d-re sem,nem kíváncsi a tesóra :cry:
Pedig előtte jönni akart,kíváncsi volt rá,most meg? :cry:

Sokat változott,de amúgy is,olyan szófogadatlan lett,már nemtudom hogy kezeljem a helyzetet,olyan tehetetlennek érzem magam,lehet én rontottam el?lehet rossz anya vagyok :?: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :roll:
Már egész nap kiabálok vele,mert 50szer mondom el szépen és nem ért a szép szóból :roll: Csak kinevet,és direkt azért sem azt csinálja amit mondok neki :roll:
Jajj nemtudom mit csináljak...

Bocsi a panaszkodásért,de muszály voltam kiírni magamból,mert annyira bánt ez a helyzet...
Vendég
 


sziasztok!

pedi: örülök, hogy sikeresen elintéztétek, amiket akartatok! én is bármikor beülök zsolti mellé, ha ő azt mondja.
és nekünk is februárban menni kell, nem mondhatjuk, hogy bogika várj, mert nem süt a nap...
szuper a kabát! nekem is hasonló van. két éve vettem a new yorkerben, de tavaly nem hordtam, mert kocsival jártam dolgozni és ott kényelmetlen volt. vettem egy rövid vastag kabit, de idén bocsánatot kértem a régitől, mert még bőven össze tudom majd cippzározni is.
egyébként szépséges a pocakod!!!

mia: ne aggódj, ezen minden ilyen idős gyerek átesik valamikor. és még van időtök "rendezni" a dolgokat. csillagék is mélyen benne volta bencével, csak ők a születés után. te is jó anyuka vagy és ti is meg fogjátok oldani.

bogi: eltudlak képzelni, amint a dobozok tetején ülve babanetezel... :lol: :lol: :lol:
ja! köszi a havat! megkaptuk :twisted: :twisted: :twisted:
karácsonnyal, hogy álltok? mikor jöttök haza?


képzeljétek! vettem egy farmerszoknyát a vaterán. több felsőt nem akarok venni, mert már van egy pár, ami kinyúlt, de még fel tudom venni karácsonykor is.
ezt nyertem. http://www.vatera.hu/kismama_szoknya_c_ ... 53765.html

jól elkiabáltam a dolgokat. ma este nagyon, de nagyon fájok!!!! és lent a szeméremcsontom bal oldalán, de nagyon lent. még nem éreztem, de csak fekvés és elinduláskor érzem.


csillag: nem felejtettem el a kérdésed, de ma nem vagyok egyedül és nem tudok értelmes dolgokat írni. hétfőn reagálok neked a szakmai kérdésedre, de röviden csak annyit, hogy ez így normális, de picikét segíthetsz majd neki. írok pár játékos gyakorlatot.

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


Mona, bármikor szívesen látlak, ha Gergőt szeretnéd dajkálgatni!!!!!

Kati, köszi a szakmai segítséget előre is! Ne érezd úgy, hogy sürgetlek a válasszal, nekem bármikor jó, ha írsz a dologról pár sort.
A szoknyád szuper! Nagyon tetszik!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Pedi, de szép a pocakod!!!!!!!!!! Annyira formás!
A kabát is jó vétel volt! Csinos és még kényelmes is, kell ennél több??? :D
Úúúúúúúúúúgy, de úúúúúúúúgy sajnállak a rosszullét miatt... :? és sajnos azt kell, hogy mondjam, hogy ez ennél csak rosszabb lesz a következő hetekben, hisz most fog igazán elkezdeni hízni a babátok, a pocak meg leghamarabb az utolsó hónapban "száll le". Addig marad a folyamatos telítettség érzet meg légszomj... :?

Bogi, ott is ennyire behavazott????? Ez tök jóóóóóóó, pláne úgy, hogy a meló is félbe maradt!!!!!!!!!!!!! éljenek a dobozok!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Mia, ne gondold, hogy rossz Anya vagy! Ez hülyeség!!!!!!! Tomika reakciója teljesen természetes! Bencével sem volt könnyű... mondjuk nálunk csak akkor jött ki a dolog amikor hazajöttünk a kórházból. Azóta javult sokat a helyzet, de azért van még hová alakulni... Arra figyelj, hogy ne erőltess semmit ami a babával kapcsolatos! Ha nem akar elmenni Tomika 4D-re, akkor hagyd ott a nagymamánál (ha tudod) aztán ha mégis kíváncsi lesz rá, akkor majd megnézi a DVD-t.
Én nagyon figyelek itthon arra, hogy ha Gergő a kezemben van, akkor soha nem gügyörészek vele meg mondok ilyeneket, hogy "Te vagy anya drága kicsi gyönyörűsége...stb" akkor, ha Bence is ott van. Helyette inkább úgy állítom be a dolgokat mintha Gergő ámulattal nézne Bencére és mindig ilyeneket mondok, hogy "Nézd Gergő, itt van Bence tesó, nézd milyen ügyesen építi a tornyot..." Na ettől Bencus melle dagadni kezd és mosolyogva néz Gergőre.
Szóval érted... kellenek ezek a "praktikák", hogy simuljanak a dolgok. Majd biztos ráérzel Te is!

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


Sziasztok!

Köszi Csajok a kabi-és pocakdicsit, aranyosak vagytok.

Bogi! de jó, hogy jöttél! Azt viszont sajnálom, hogy nem sikerült haladnotok, de legalább együtt vagytok és nem kell dolgoznod! :wink:

Kati! Jaj, de szuper ez a szoknya! Én is kerestem a C&A-ban, de ilyen egyenes fazon nem volt, csak rakott, az meg nem tetszett. Sajnálom, hogy megint előjött a szeméremfájdalom. Na, nekem pl az még egyszer sem fájt. Ez is azt bizonyítja, hogy én esetleg fentebb hordom Őt? :roll: Mondjuk a pocakformánk is egészen más. Lehet, hogy nekem ezek szerint tényleg fiam lesz?! Jaj, de jó lenne!

Csillag! Hát, azért a légszomjat nem tudom ennél rosszabbnak elképzelni, mert akkor meg fogok fulladni. :( De arra gondoltam, hogy lehetséges, hogy most fordult be a picurkám?! Annak viszont nagyon örülnék. Illetve az evés szempontjából nem bánom, mert ma tényleg nagyon keveset ettem, sőt savam sem volt. Persze, mitől is lett volna, ha nem ettem?! Amúgy most mintha jobban lennék egy picit.

Jaj, képzeljétek! Meséltem már Nektek, hogy tesómék Torontóban élnek? Hát, most velük beszéltünk skype-on. Össze-vissza vásárolnak a gyereknek jobbnál jobb cuccokat. Ma én is kaptam két hálóinget, meg egy cipzáros felsőt, majd ha megérkeznek a cuccok, dobok róluk fotót. Mondjuk most két pizsi van úton nekem, meg a gyerkőcnek nem is tudom, hogy mi, de már kezdünk aggódni, mert már meg kellett volna, hogy jöjjenek. Remélem, nem vesznek el útközben.
Még egy kérdés. Az egyik hálóing amit kapok bordó, a másik sötét kék. Szerintetek illik ilyen színeket bevinni kórházba? Vagy csak világosat? :oops:

Jaj, megyek, mert korán lesz reggel 7óra. 8ra megyek melózni.
Jó éjt Nektek!
Puszi
pedi
Kalocsa
 
 


pedi: az a fura, hogy még írni is akartam, hogy mennyire hasonlít a pocakunk. látod-látod!!! két szem kettőt lát.
mikor lesz már tényleg utolsó munkanapod?
sztem bármilyen színű ruha mehet a kórházba. nekem is van sötét lila is.

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: