A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "Budai Meddõségi Centrumba járunk"

Köszi Ann!

Kép
Kép
missancsi

Nagyon aggódom!Nem tudom mi lehet az a feketés izé??!

Kép
Kép
missancsi

Ancsi,
nekem is hasonló volt, sőt, pár csepp vér is, és tényleg vérömleny volt az oka.
Semmi mást nem tehetsz, csak amit a doki is mondott, de azt szigorúan betartani!!!
Nekem napi 3x1 magneB6-ot írt fel, és csak pisilni szabad felkelni!
Nagyon rossz, de megéri, hidd el!!! Csak akkor kell rögtön kórházba menni, ha erős görcsök, vagy mensiszerűen erős vérzés jelentkezne, addig minden oké. Nekem 2 hét szigorú fekvéstől felszívódott!

Ann,
én 24-én már mernék tesztelni a helyedben :oops:
Nekem a vv előtti napon már látszott a teszten...jaaa, és felejtsd el a netes 10-es érzékenységű tesztet, szart se érnek! A 20-as sokkal erősebben kimutatta.

Andikám,
tündérkislány Izabella :D
Jajj, alig várom hogy kedden mi is újra lássuk babácskánkat!
Kicsit drukkoljatok lécci hogy minden oké legyen a genetikán!

Kubu drága,
fura egy nagymami az ilyen, de nekünk is hasonló van.
Exanyós szó szerint tojik a gyerekeimre pár éve (kb. 5), konkrétan a fiam középsulis ballagására se jött el! :shock:
Persze a hála nem marad el, mára a gyerekek se kívánnak beszélni vele :?
Azért neked még van esélyed hogy az évek során megváltozzon anyud! Addig meg bújj csak össze a kis családoddal!!!

Breki,
apával minden oké? Hazaért épségben?

Kép
judit0713

Húú Judit!Kicsit megnyugtattál!Neked is ilyen feketés izé is volt?Mitől lehet ez a vérömlenyizé?Most egyfolytában fekszek!

Kép
Kép
missancsi

Látod Ancsi mit írt Judit? Tessék feküdni, + a gyogyók és rendben lesz minden! Mert még a laptetű is veled van! :))
ann74

Nem lehet pontosan tudni mitől van, nekem arra tippeltek, higy ikerterhességnek indult, és ahol a másik babó akart megtapadni annak a helyén lett a vérömleny.

Kép
judit0713

Sziasztok lányok,mondhatnám,hogy jó reggelt! :lol: :lol: :lol: :lol:

én ugyanis kb. fél órája keltem fel :D
nagyjából 3-ra ért haza párom,pedig a terv az volt,hogy éjfélkor indul,és 3/4 1-re teszi le itt a busz.

Aztán összecserélte a kabátját egy másikkal,ami ugyanolyan volt (bocsi,de ezt nehezen tudom elképzelni,inkább azt,hogy attól a rövidtől -amit Rajta éreztem,és amitől Vukom közelebb került hozzám- kevésbé volt figyelmes,mikor sietett a buszhoz.....)

Nem teljesen egyedi a kabátja,de nem találkoztam még olyannal,akinek ugyanilyen lenne,és ez elég furi lenne,hogy pont a munkatársak barátjának is ilyen legyen,dehát mindegy...

Mikor kereste benne a telefonját,akkor jött rá,hogy nem az övé :lol: :lol: :lol: :lol:
Az éjszakai meg ugyebár óránként jár...
Így megvárta az 1 órás buszt,ami késett negyed órát,majd arról a Stadionoknál leszállították őket a már említett okok miatt,de szerencsésen feltalálta magát,eljött egy másikkal,csak annak a megállójától még olyan 4 buszmegállónyit haza is kellett gyalogolnia....

Első útja a fürdőszobába vezetett,de akárhogy is mosta a száját,az összes pórusából áradt az a borzalmas piaszag... :shock: :shock: :shock:

úgyhogy az ágy két vége felé igyekeztünk,hogy ne a mosdóba hajolva éjszakázzak :lol: :lol: :lol:
valami mézes paprikás cuccal kínálták meg.

Andi: hááát,ne is mondd,utálom így elengedni a páromat...
nem egy Don Juan,de most is megtalálta magának 2 csaj... Minden 2. mondata azzal kezdődött,hogy az egyik lány ezt mondta neki,a másik azt....

Nem csinált még nagy hülyeséget életében,de azért tisztáztam vele előre,hogy bármennyit iszik is,ne hősködjön,ne menjen bele semmibe,amibe józanon se,stb....
Tudom,igazi banya vagyok,de féltem Őt....

Közölték vele a csajok,hogy félreérthető,hogy a bal kezén van a gyűrű.... Mi közük hozzá???

(Annak idején,mikor még csak el voltunk jegyezve,felvettük a bal kezünkre,aztán rájöttünk,hogy ott nagyon jó helyen volt,nem zavart -ő szerel,én meg pakolok...-,úgyhogy mindenki megrökönyödésére,aki észrevette az esküvőn,a bal kezünkre húztuk vissza -direkt!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: )
Vendég

Andi: persze hogy boldog vagy,és hálás!!!
Én is így érzem magam,minden nap hálát adok a babácskáért,mert ez hihetetlen nagy kegy,hogy sikerült!

Estrella: köszi a választ,remélem igazad lesz,és jól áll hozzá a pap! :)
sajnos elterjedt katolikus nézet,hogy el kell fogadni,hogy a Jóisten nem ad gyermeket...

Engem viszont a betegségemen át a Jóisten vezetett ide hozzátok,és a BMC-be,ahol a tőle kapott tudással segítettek a dokik :)
Azt gondolom,hogy ha a Jóisten sehogy se akarna adni utódot,akkor nem lenne annyi sikeres lombik és inszem! :) hisz ez is rajta múlik! :)
Vendég

Ancsi: ne aggódj,ez normális jelenség,de fogadj szót a lányoknak,és feküdj sokat!
mivel így is 4 nappal előttem jársz,ne legyél irigy,mert Te sokkal szebbet láthasz az UH-n! :D

Én akkor voltam 6+0, Te meg most már 7+3 leszel kedden,mikor Sz megmutatja a babácskát!
Csodás látvány lesz! :D
én is alig várom már!!!! :)
Vendég

Lányok, honnan tudjátok h. egy tesztnek milyen az érzékenysége??? Megnénztem azt a tesztet ami itt lapul egy ideje a szekrényünkben, de erre semmi ilyen nincs írva, hogy hányas érzékenységű, csak annyi h. kimutatja az első kimaradt menstruációt követő első napon.
ann74

Ann: a neve alapján keress rá a neten,elég sok helyen írják!

Viszont eredményhirdetés előtt sokkal még nem mutat ki semmit,max a tüszőrepesztőt,ami egy az egyben HCG....

Én előtte 2 nappal tudtam leghamarabb kimutatni,de azon se nagyon látszott,épphogy.
Vendég

Békus, nekem 24én lenne a vv., de az ünnep miatt csak 27-ére vagyok visszahívva. Ezért gondoltam, hogy 25, 26-án már mutatná, Judit 24ét javasolt.
ann74

Ann: ha aznap lett volna,akkor aznap már persze hogy kimutatja :)

vegyetek olyan Rossmann-os tesztet,amilyet Andival használtunk!
Nekem a 10-es érzékenységűn alig látszott,a 25-ös meg szépen kimutatta :D

Úgyhogy Rossmann :arrow: Facelle kazettás teszt (499 Ft)
ez tuti kimutatja :)
Vendég

Sziasztok!
Képzeljétek a Photo Hall-ban van ilyen gyorsba előhívó gép, így azonnal meglettek a nagyiknak a fotók, nem kellett visszamenni se érte.

Igen Ann, ahogy Békus is mondja a gagyi Rosmannos teszt tutira bejött, ahogy Judit is mondja, szeirntem is 24-én már simán tesztelhetsz... Milyen jó is lesz már azt a zebrás tesztet odatenni a fa alá!!!!!!!!! :)

Békus: Na lényeg, hogy rendben hazaért az urad... :) Nálunk a csajokkal nincs baj, sőt kolleganőktől meg minden ilyen féle idegen nőtől azt hallom vissza, mikor végre velem is találkoznak, hogy egyfolytában emleget nekik Rajó és már annyit de annyit hallottak rólam és blah...blah...blah..... :shock: Múltkor egyik küldött nekem egy kismama újságot is, mert valami pr osztályon van és küldték nekik hogy hirdessenek benne... :)
Nekem inkább a kontroll nélküli ivászattal van a gond.. meg hogy utána ne hányja össze a buszt meg az utat hazafele.... cifra történetei vannak e témában.... :shock: :shock:

Ancsi: nem lesz semmi baj, de szigorú fekvés!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ne most hősködj, ne most meszelj, ne most takaíríts.... most feküdni, feküdni és nem stresszelni.. aludj nagyokat, filmezz, olvasgass... :wink:

Juditkám: Gondolom hogy várod már a genetikát :) Mi meg hogy majd gyere az eredménnyel!!! :) Meg a fotókkal! :)

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers
Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
andrea-1

Andi: hát én nem ismerem ezeket a csajokat,az egyik srác barátnőjén keresztül jöttek...

itt most nem részletezném,de régebben párommal volt egy nem túl szép ügyünk,azóta nem szívesen hallok ilyeneket.... :?

párom nem szokott szerencsére kontroll nélkül inni,ráadásul nagyon válogatós is pia terén :lol: :lol: :lol: :lol:
Isten ments,hogy visszafogjam,örültem,hogy ilyen rendesek,hogy fel akarják köszönteni,de azért egy szóval nem mondta,hogy engem is meghívtak...

odafelé felhívott,és mondta,hogy szívesebben jönne haza,odabújna mellém,és néznénk valami jó filmet... :D

Figyu,elfelejtettük megkérdezni S-től... Meddig vagyunk még szerinted eltiltva egymástól?

elég cifra álmaim voltak :lol: :lol: :lol: :lol:

Párom azért várta az UH-ot,hogy rákérdezzen S-nél,erre úgy elcsodálkozott ő is a babán,hogy elfelejtette,mit is akart :lol: :lol: :lol:
Vendég

Hahó!

Látom mindenki valahol - de szinte egy biztos pont: Breki aki nagyon sokat itt van. No nem vagy egyedül!

Jelentem a misére nem mentem el, ebben a csuszkálós utban nincs kedvem elesni. Már 2x törtem el a csukóimat ugyhogy inkább maradok itthon biztonságban. Remélem holnapra normalizálódik kicsit, mert akkor viszont találkozom a barátnőmmel. Megkapja a kuponfüzetemet, hogy olcsóbban mehessen haza. Épp néztem,hogy annyi-annyi helyre lehetne/lehetett volna elmenni, annyi idő sincs az embernek. Nem baj, az ősszel azért jártam itt-ott, nyáron is, és ő is használja, sőt még jan-ban is ezzel utazom. Hagytam még egy lehetőséget, hátha a báránykámhoz el kellene menni - na ez sajna nem lesz, de ki tudja, megszállja az ihlet - jan. végéig még teheti.

Örülök hogy Breki papa azért haza került valahogy. Nekem is tegnap lett volna valami, de hála az égnek nem mentem el, mert egy régen bejegyzett vizitre voltam hivatalos - egy pont jó ürügy volt. Én sem szerettem ha énapa el - olyan cigifüstösen jön haza az ember, és mi, főleg én nem birom a füstös ruhákat. (Vajon milyen lehet, aki folyton iszik és dohányzik?)

Ann: örülök, hogy jobban, remélem Karácsony végére megkapod a zebrás tesztecskédet!

Ancsi: pihenj jó sokat, csak jövő héten mész uh-ra?

Sajti: te merre, legalább 2 hete szinedet se láttuk!

Mieza: mi van apukáddal, és főleg veled?

Judit, Kubu: sajnálom, hogy nálatok ilyen nagymamák vannak, nálunk ez a fogalom ismeretlen - ja más rossz azért akad.

Kubu: mai vizsga?

Vicky: hm most jött haza apjuk kerti lakból, nagyo csuszik az ut, autópályán mentek vagy 40-nel. Hála égnek haza ért, végre vége tulóra. Neki már csak 3 nap, nekem 4 - és végre szabi. Aztán ha olvad, akkor kezembe veszem a kormányt,de csak és kizárólag akkor. Majd gondolok rád!

Jelentem életem első beigli -szerű süteménye sütésre készen áll. A drága jó nagymamik eddig kényeztettek - most ugy gondoltam, ideje lenne végre nekem is elkezdeni, hiszen már én is abba a korba érek. No nem tudom mi lesz belőle. Majd vigyázok rá, mert ebben a sütőben minden csak megégni tud, de sülni kevésbé mert vagy nyers vagy fekete.
Vendég

Kispatak: igen,látszik,hogy ki unja magát a legjobban... :?

Bárcsak apa ne este 9-ig dolgozna,hanem 4-5-ig,mint a normális emberek,és lenne velem délutánonként,esténként!
de mire hazaér,már feküdni kéne :?

ma se keltem ki az ágyból,csak egy kis tejbegrízt csináltam gyorsan,az laktató legalább,bár csak pár kanállal ettem belőle.
szerencsére 1-2 kivi is lecsúszott,ami legalább egy kis C-vitamin :)
Vendég

Kispatak, hajrá bejglisütés!!!!!!!! Milyen lesz? Mákos vagy diós?
Ha belgondolo, sütit legutoljára a fórumtalin ettem...na de ez is csak ir-nek köszönhető. Úton lévő csöppségekét mindent!!! :)

Csajok kösz a rossmanos tippet. A 24énmég filózom...Max inkább 25, hogy biztosabb legyen.

Amúgy pont tegnap mondta párom, ha nem most lett volna a beülti, lett volna vmi muri a haverokkal. Nanemazértmonja!!! :))
ann74

Ja és képzeljétek a zugolvasó lányzót akivel egy szobában voltam 23-ára rendelték vissza. Ő 1 fagyibabát kapott vissza aznap. Igaz ő pénteken kezdte tolni a crinone-t én meg ugye szombaton a punkció utáni napon.
ann74

Kispatak,
alulról nagyon sütős gázsütőmbe én anno 4-5 réteg alufóliát tettem a sütő aljára. Így szuper sütik sikerültek benne!

Kép
judit0713

Judit: micsoda praktikákat tudsz! :)

nekem picit herótom van már az édes dolgoktól,de sósból keveset eszem meg...

klassz lenne,ha Karácsonyra előjönne a kívánósság,mert imádom a töltött káposztát,és 2 óriási fazékkal készítek a családnak,jó lenne,ha én is ehetnék belőle,és nem lenne iránta is undor...

most amit még ennék (talán),az a zöldborsó! :D
úgy látszik a zöld dolgokat kedvelem :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

kispatak: Én szívesen kipróbáltam volna valami üres területen hogy milyen is ebben a hóban vezetni. Lehet hogy az oktatómmal majd megyek egy pár órát igazán rossz időben.
vicky79
Budapest III. kerület

Hahó!

Hát igen Vicky! Lehet ez nekem se ártana? De most én oktató nem tudom oktat-e még hétvégén. Évekkel ezelőtt még Karácsonykor is tette, meg minden ünnepen. Én is voltam nála Husvétkor. Neki kellett a lové nekem a gyakorlás, ugyhogy megvolt. De ezt a havas időt megrendelni? Csak ugy lehetne, hogy itt van helyben, ő viszont vidéken lakik. A kedvemért biztos nem jön ide - hát mással meg nem szívesen, hiszen őt ismerem, ő meg engem. Szerintem mai napig emleget, mennyit kinlódtunk a vizsgákkal, hogy mennyit futottam a wc-re. Egy bili/wc kellett volna alám.
Mikor sikerült, akkor is a wc-ről rohantam ki. Oktatóval még akartam beszélni, hát ne má - viszgabizti az ajtóban topogott, ugyhogy azonnali indulás volt, lehet ez segített?

Breki - te káposztát is tudsz. Na én azt se, anyukám szokott adni, legjobbat nagy csinált. Még az anyósomé a legehetőbb mostanság, de ne válogassak. TE apa is sokat dolgozik, ismerősömnek meg még kiszámíható ideje sincs. Szóval ki tudja mi a jó? És még meg se fizetik. Én apa is korán kel és sok tulóra. Sokat vagyok egyedül, de már megszoktam.

Judt: ha olvastam volna előbb. Most 1 réteg fólia van benn, na majd legközelebb.

Ann: olyant csinálok, amit itthon találtam. Mákot nem kaptam, ez most dejó-s,nem baj én apa mindent megeszi. Holnap anyukája is kényezteti, már bejelentkezett, a holnap sütikével. És teljes lázban ég, hogy Karácsonykor mit is főzzön/süssön. Az anyucikám pedig a pájra. És még van egy testvérem meg rokonom, szóval mellettük én csak mindig is kicsi kezdő leszek, mert soha se volt szükségem nagy tudományra. Viszont Sacher tortát csak én tudom, ez is valami.
Na akkor rossz sora lehetett a kicsi fiacskámnak - a széltól is óvtuk és mindenki a kivánságát leste/lesné, ő meg???

Na megyek mert odaég

üdv kispatak
Vendég

Kispatak: szerencsére állítólag épp olyan a töltött káposztám,mint a nagyimé volt,minden Karácsonykor ő készítette,így örülnek anyumék,hogy ezt bevállaltam :)

Klassz,hogy tudsz Sacher tortát készíteni!!! :D
Mesélj,milyen lett a beigli? :)
Vendég

...itt vaqyok!Köszönöm a megnyugtató szavakat,nagyon jól esnek!
Folyamatosan pihizek,csak pipilni megyek ki,párom nagyon rendi,minden kívánságomat teljesíti,mindent helybe hoz,csak hogy meg se kelljen mozdulnom!Pisi közben sincs eddig vérzés,viszont ha a krém(túró)ürül,még mindig van benne olyan fekete izé! :? Párom azt mondta, hogy az az izé olyan mint amikor odaég a kaja! :? Mi a fene lehet?? :?

Kép
Kép
missancsi

Ancsi: alvadt vér szerintem....
ez viszont jó,mert kiürül!
az lenne a gáz,ha rendes vér lenne,úgyhogy emiatt ne aggódj,a természet rendezi!
Vendég

Ancsi,
egyetértek Brekivel, alvadt vér lehet, de az nem gond! Ezt nekem többször is elmondták amikor bementem a János ügyeletre hasonló panasszal!
Pihizz az uhuig mindenképp, aztán mondd majd el Sz-nek!

Kép
judit0713

Tegnap óta iszonyú keserű íze van bizonyos dolgoknak...
Az esti fogmosáskor (ezt már előbb is észrevettem,de most váltottam,azt hittem ilyen normálisan az íze) vettem észre,hogy eszméletlen keserű a számban a fogkrém..

Mikor hajnalban hazatévedt az uram,és ugyebár azonnal igyekezett a szájából kimosni a piát ( :lol: :lol: :lol: ),kértem,azzal a fogkrémmel mosson ő is fogat,és mondja el,nincs-e keserű utóíze,vagy esetleg végig keserű-e...
Azt mondta,egyáltalán nem.

Most kinyitottam egy kukorica konzervet,hátha megenném,és ennek is iszonyú keserű íze van. :? :shock:

Mit csináljak ez ellen? eszem tovább,mert tuti hogy nincs baja,csak kérdéses,hogy a szervezetem azt jelzi,hogy ezeket ne egyem,ne használjam,vagy viseljem el ezt a szörnyű ízt,hogy végre legyen bennem valami?
Vendég

Hát kivettem a beigli féle süteményt. Hogy milyen nem tudom, mert kiszedni akkor lehet, ha kihül. Megrepedt, de mit tegyek? Máskor talán nem nyujtom ennyire vékonyra és inkább vastagabb lesz. Talán majd legközelebb szebb lesz? Gondolom, az anyukámé sokkal jobb, de ő már nem fiatal (mondjuk én se)
Sacher torta: ezt egy sütőskönyvből szoktam csinálni,nagyon ritkán, de nagyon fini, csak itt is ez a fránya gázsütő meg a sötétkonyha, mert hogy nekem az van, és még jó kicsi is.

Breki: de jó, hogy ilyen finit tudsz.

Na hétközben nekem se kedvem se időm főzöcskézni, de ilyen konyhában szerintem senkinek se nagy kedve lenne. Még jó,hogy rátaláltunk a legjobb/olcsóbb szállítókra. A héten mással hozattam, hát soha többet. Jövő hét már a megszokott izek érkeznek fillérekért. Egy menü 600 pénz és kettőnknek bőven elég, napközben is ők szállítanak nekem csak mást. Igy szépen végére vertünk a rengeteg kajajegynek ami volt. Most már csak annyi van, hogy épp elég.

Ancsi: jó hogy a te párod is ilyen. Bár azt hiszem a lombikos apucik mind látják, hogy nem megy könnyen a dolog. Ennyit min. megtehetnek anyuért/babóért, hogy segítenek nem? A java ugy is a ti vállatokon van, minden tiszteletem! De tudjátok ki leginkább - már bocsi hogy megmondom őszintén: Eszter és Macs.

De mindenkit nagyon szeretek küzületek és szorítok mindenkinek

üdv kispatak
Vendég

Mi is alvadt vérre tippelünk,de tökre furi,ilyet még nem láttunk!Lehet,hogy kedd helyett már hétfőn felmegyünk,biztos ami biztos,csak nem baj,hogy 1 nappal korábban megyünk nem?? :?

Kép
Kép
missancsi

Kispatak: egyetértek,én párom is épp ilyen,a lábam elé hord mindent,én meg nem győzök elnézést kérni tőle,hogy a mindennapos meló mellett még nekem vásárolgat,segít főzni,és lesi minden kívánságomat!
Hihetetlen pasi,komolyan...!

És igazad van abban is,hogy valószínűleg a legtöbb lombikos-inszemes partner ily módon segít párjának!

Szégyellem,de olyan sz*rul vagyok,hogy csak a wc-ig megyek ki,a fürdőszoba meg épp a szobánkból nyílik,de az előbbi sincs messze...
Egyszerűen felállni is rossz,szédülök,émelygek,és csak annyi erőm van,hogy kimenjek piss,aztán vissza...

Az,hogy kimentem a konyháig tejbegrízt főzni,a szememben már egy hősies tett volt -bár amilyen furcsa ez..

Hisz aki ismer,tudja,hogy folyamatosan pörgök,egy nap alatt átrámolok egy bármekkora szobát,vagy kifestem...
Most meg azon tűnődök,hogyan megyek el a BMC-ig szerdán....(mert hogy inkább aznap megyek asszem)
Vendég

Ancsi: a lényeg ott van már az UH-n,csak kérdés,hogy Sz bent lesz-e aznap,mert ugyebár költözködik...

Szóval azt javaslom,hogy hétfő hajnalban szólj oda telefonon,hogy bent van-e,hogy ne induljatok "hiába".

Ha nincs bent,ahogy nálam se volt,akkor meg még 1 kört be kell iktatni azért,hogy ő is lásson UH-n,és elbúcsúzzatok tőle!

Tehát ha csak megnézetni akarod,hogy ez rendben van-e,akkor azt akár S is megnézheti,vagy más helyettesítő doki.
Vendég

Sziasztok!

Hsg után 3-4 nappal még mindig nem gáz a vérzés? Nem alvadt és egy kicsit erősödött!

Nagyon be vagyok tojva!
Van valakinek erről tapasztalat? Ann neked az a pár nap amit írtál kb. mennyi volt?

Mia
kecsmary
Budapest II. kerület

Lányok!
!
Azt hiszem mindenki párja ilyen, ez természetes.

Mint ahogy az is, hogy nem igazán vagytok jól, de ha kicsit is komolynak látszik, inkább korábban vagy azonnal dokker. Szerintem Judit is ezt tette már egyszer, és ugy tudom nem zavarták haza, sőt!

Szóval akinek kell, tessék menni addig meg pihenni, és hát a nagy karácsonyi főzőcske - hát nem tudom, aki teheti nagyi/anya biztos besegít.

Én ettem a sütiből, anyué jobb, de hát ez van. A párom majd eszi tejjel, azt meg veszek sokat, ugyhogy nem fog kárba veszni. A mamák meg ugy is hoznak még ey
Vendég

Ancsi,
nyugi tutkóra alvadt vér, ilyenkor tessék pihenni többet "ártasz" ha mozogsz, idegeskedsz, elindulsz a kórházba stb stb.
amíg nem piros nincs baj.
hidd el tapasztalat, belőlem ömlött ki friss vér legalább 1 dl úgy hogy a párom éppen Mostarban volt (1000 km, többségében autópálya nélkül)....
de volt olyan is hogy ismét véreztem, dokit hívtam és megkért hogy feküdjek, ez a legjobb, legtöbb amit tehetek.
minden megvár !!!!

alapszabály minden értünk van és nem mi vagyunk a lakásért, takarításért, + 1 adag kajáért stb. stb. stb.

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers
kubuspace

Mia nekem nem erősödött, 2-3 nap alatt teljesen elmúlt. Remélem mostmár neked is alábbhagy. Mondjuk én utána simán kismedence gyulladást kaptam, hőm volt és fájt a hasam, de az más. Ha holnap is ugyanez a helyzet, hívd fel őket hétfő reggel szerintem.
ann74

Köszi Ann!

Hétfőn irány vissza ha nem javul a helyzet!

Jó éjt mindenkinek!!

Mia
kecsmary
Budapest II. kerület

Kubu,
hogy sikerült a mai suli látogatás?

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

Mia, Ancsi,
mindkettőtöknek csak azt tudom javasolni, hogy ha nagyon aggódtok irány a kórház, akár hétvégi ügyelet is!
Én kétszer is beparáztam kis vérzés/barnázás miatt, mind a kétszer a János ügyeletére mentünk. Nagyon rendesek voltak, megnyugtattak, nem zavartak el hogy micsoda hülyeségekkel zaklatom őket. Csináltak uhut, elmondták hogy a baba jól van, pihenjek többet és minden okés lesz.
Szóval én csak ajánlani tudom, hogy ha kérdés van, telefonon vagy személyesen, bátran keressétek őket!!!

Kispatak,
micsoda memória :) pedig jó sokan irkálunk itt sokmindent!
Szóval sikerült a bejgli! Ügyes vagy, én még soha nem próbáltam, az nálunk az anyum karácsonyi sütije :oops:

Breki drága,
próbálgasd, hogy mi az ami lemenne! Tudom, nagyon car hogy nem kell semmi, én is így vagyok vele még most is sokszor...meg állandóan savanyú a szám kajálás után :?
Ja, és folyamatosan csuklok, de akkorákat, hogy az egész testem belerázkódik...nem kellemes :?

Kép
judit0713

Judit: próbálkozom,de annyira nem kívánok semmit,és ha mégis eszem valamit,rájövök,hogy az nem telített egyáltalán,és úgy korog a gyomrom,és már nem az alacsony vérnyomás miatt szédelgek,hanem az éhségtől!

Most épp bio kölesgolyót majszolok,bár ez se telít,de legalább valami van a számban! :)

A joghurtos ötleted is jó volt,nem émelygésre próbáltam,hanem hogy az jólesik-e,és igen!
Persze nem bolti valamit ettem,hanem natúr joghurtot itthon eltett ribizlivel,és nagyon jólesett! :)
Vendég

A savanyú ízérzet nekem közvetlenül a kaják után van a számban,de minden falat után,mintha azonnal megsavanyodna a számban az étel,de csuklás nem volt még-szerencsére.

Miért nem tudok inkább kívánós lenni??
Nem lehetne arra leváltani a "nem eszem semmit" dolgot?? :? :? :?

ami azelőtt telített,most meg se kottyan,és utána is azon gondolkozom,hogy akkor már megint mit egyek?
Vendég

kisbeeka: Tehesen nekem is mindennek furcsa íze volt. Nekem nem kifejezettem keserű, de valahogy nem az, mint amit vártam. Nem hiszem hogy gond lenne ezekkel, később már nem volt furcsa íze csak az elején. Hidd el, kívánós is leszel majd. Akkor meg azt fogod utálni.

kispatak: Én is bízom az én oktatómban, ő is vidéki (Gödöllői). Mondjuk neki sok Pesti diákja van, ha lenne pénzem lehet hogy lecsapnék nála egy órára. Ha az ember ilyen időben akar vezetni, akkor csak az oktatót tudja megrendelni az időt nem. A beiglit nálunk is anyu csinálja, én az idén sport szeletet viszek, tavaly tiramisut csináltam nyers tojás nélkül és kevesebb cukorral.

Ma lent voltunk szánkózni, apósom felhozta a karácsonyi ajándékot. Gondoltam Kubura, szerintem mi könnyebben haladtunk mint ő kocsival.

Kép
vicky79
Budapest III. kerület

Kisbeeka,
Marcinál én háztartási keksz-kóla kombot nyomtam végig, nem hazudok, hetente ha 1x ettem valami főtt kaját, meg grátiszként néha ice tea :-))))

Suli okés volt, az sokkolt hogy mikor indultam itthonról kb. 5 m3 havat lapátoltam le az autóról, de imádtam vezetni, picit csúszott az út, de jó tudni hogy ura voltam a helyzetnek :-) mondjuk hókotró 0 volt a városban :-)
holnap gödöllői dombságot tervezem gyerkőcökkel

Zsuzsó,
suli okés, csak 1 órára mentem be, vizsga kimaradt, mindegy jobb volt ez így, nyugodtan készülök Marci szerdai bölcsis szülinapjára illetve karácsonyi ünnepségére, másnapi családi szülinapjára.

anyámról csak annyit hogy lassan de biztosan kilépek az életéből, hálás lehetek neki mert életet adott, de amikor olyan jószághoz hasonlít engem mint amitől Andi sötét pesti utcákon rosszul lesz és még azt is hozzámondja hogy el kellene taposni, na akkor nem igazán tudok anyaként rágondolni, nem érdekli hogy boldog vagyok, utálja UTÁLJA énapát, amikor Marci 1,5 évesen először beti lett, lebaszott hogy nem így kellene nevelnem ahogy teszem.... illetve amikor M kórházban volt, fel nem hívott hogy mi van vele, egyik gyerekem születése esetén se sikerült aznap beszélni vele, illetve a kórházba is csak 2 nappal később érkezett meg, és a legnagyobb gondja az volt mekkora belem maradt szülés után, játékot nem vett a gyerekeimnek (300 Ft-os csörgőtől, pöttyös labdától boldog lennék), ok minek annyi játék ? van a bölcsiben is, de persze én vagyok a szar szülő hogy bölcsibe jár a gyerekem, csak bántani tud, görcsben van a gyomrom ha a nevét látom a telefonomon, vmelyik nap is felhív, rájött h engem hív, erre közli hogy jaj félretárcsázott és lebac... telefon
csak gonosz dolgok jutnak eszembe vele kapcsolatban :-(
egyetlen vizsgaidőszakomban nem kérdezte meg hogy hogy sikerült a vizsgám, sőt olyankor még jobban törekedett rá hogy összevesszünk, meg egyébként is véleménye szerint ilyen korban felesleges már tanulni
előre látom a karácsonyt: ránk se fog nézni, max rám azért hogy milyen dagadt disznó vagyok, meg biztos félreakarna hívni hogy dicsekedjen az x milláért vett bundájával, biztos boldog ember...
huh most eltört a mécses, bocsánat hogy már megint ezzel jöttem

kubuspace

még annyit hogy kiröhög amiatt hogy "állítólag" PCO-IR problémám van, annyi a válasza, hogy ugyan fiam hülye az orvosod.
ja és engem hibáztat hogy elbacta az életét azzal hogy én megszülettem és ezért hozzá kellett mennie apámhoz

kubuspace

Köszi lányok a biztatást!

az egyetlen,amitől tartok,hogy éhen pusztulok,olyan keveset eszem...
emiatt szédelgek,és nagyon rosszul vagyok..
Vendég

Kubu: sajnálom ezt a dolgot anyuddal...
totál nem értem én ezt!

és hogy egy anya hogy mondhat ilyeneket a tulajdon gyermekének?????? ez kissé felháborít!
Vendég

Szép jó reggelt!

Írtam megint egy csomót és elszállt :twisted: :twisted: :twisted:

Így most keveset írok és sokat külök :)

Kisbeeka!
Hatalmas Gratula!!!! Tudtam-tudtam-tudtam. Annyira örülök hogy már vert a pici szivecskéje! Párodnak Nagyon Sok Boldog Születésnapot kívánok így utólag is!!!!
Ha ennyi nem is tudsz, de inni igyál!!!!!!

Ancsi!
Neked is Gratulálok a babácskához.
Ha úgy érzed és megnyugodnál szerintem irány a János! Elküldeni úgy sem fognak, de Te legalább megnyugodhatsz, hogy minden rendben van a picikével. Tény belátásod szerint!

Ann!
Mennek a drukkok, hogy a karácsonyfa alá oda tudd tenni a pozi tesztet! Sok-sok fehérje és folyadék.
Küldöm a babaragacs szállítmányokat, nyisd az ablakot, de csak résnyire meg ne fáz :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow:

Vicky!
Gratulálok a vizsgádhoz. Rengeteget gondoltam rád, hogy minden rendbe menjen. Remélem mostmár hamarosan a kezedbe lesz a jogsid!
Barbus nagyon cuki, és már milyen nagy!!! Imádom!

gyoreneildi

Kubu!
Nagyon sajnálom, hogy anyukád így viselkedik. Nem értem Én meg, hogy nem tud örülni, hogy Te boldog vagy. Teljesen kész vagyok. Mikor olvastam a soraidat elsírtam magam, mert nem tudom az ilyen szülőt megérteni. Nem hogy örülne, hogy van egy szerető férjed, két szépséges gyereked, akiket Imádsz és Ők is viszont Imádnak.

Kispatak!
Annyira örülök, hogy a fiacskád, még ha csak pár sor erejéig is, de jelentkezett. Annyira nem értem Én a báránykádat. Ott van Neki egy szerető anyuci és apuci és le se sz..ja Őket.

Judit!
Hogy Telik az idő! Még most teszteltél pozitívat és már 12 hetes is elmúltál.
Gratulálok a kiskönyvedhez!

Andi!
Nagyon jók lettek a Uh képek. Nagyon szép a kislányotok.

Kecsmary!
Hasonló eredményeim voltam az IR vizsgálaton és Én kaptam rá gyógyszert. Én ma már 2x 1000mg-osat szedek Merkforminból.
A vérzést sajnálom, de szerintem majd menj vissza a dokihoz, ha ma sem csökken, nehogy baj legyen.

gyoreneildi

Zsuzsó!

Örülök, hogy otthon vagy és megúsztad az inzulint.

Babakocsi ügyben:
Szerintem mindegy milyen színű a babakocsi, mert úgyis megkérdezik, hogy kisfiú vagy kislány. Nálunk legalábbis így megy, hiába a csajos babakocsi - igaz nem rózsaszín, hanem narancs barackvirág kombináció, benne a gyerek rózsaszínbe vagy pirosba és megkérdezik még most is, hogy kisfiú vagy kislány????? Pedig szerintem Lili elég csajos, meg azért egy kisfiúra nem aggatnék rózsaszín cuccost. ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ.
Megpróbálok feltenni a mi babakocsinkról képet: igaz nem olyan könnyű és meg nem is helytakarékos, de Én nagyon imádom.

Kép

Sajti? Eszter???

Na megyek mert a kiscsjom ébredezik és még kaját is csinálnom kell nekik!
Jók legyetek!!!
Puszantás

gyoreneildi

kubu: Az én anyukám is elég negatív tud lenni, de mióta apu meghalt azóta már tudja, hogy akkor hiányzik valaki igazán, amikor már nem lehet vele vitatkozni. Anyud biztos túl fiatalnak érzi magát hogy nagymama legyrn, csak arra emlékeztetitek, hogy ő is öregszik. Egyébként én nem szoktam felvenni olyankor a telefont, amikor haragszom vagy csak nincs kedvem beszélgetni. Majd ha lehiggadtam visszahívom és ha nem úgy alakul a beszélgetés ahogy szeretném, akkor mondom hogy mennem kell.
vicky79
Budapest III. kerület

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: