[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/session.php on line 1627: Undefined array key "is_developer"
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4773: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4775: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4776: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4777: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4782: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
1.inszemre készülünk babásai - Babanet.hu
Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok! :oops:

Zajllik az élet..

Zsigi beteg volt ismét bronchitis már rendbe jött, közben itt volt az anyósom, nem igen jutottam gép elé..

Drágám tegnapelőtt a Vörösmarty téren találkozott a télapóval, egyből odafutott hozzá, átölelte, simogatta:) persze énekelni csak anya ő nem :)
Kép
utána a Dunaparton egy másikkal is
Kép
nagyon rá van kattanva a karácsonyra.. egyfolytában karácsonyfát, angyalkát, télapót rajzolok, ő meg kifesti a maga sajátos módján:) éjjel nappal mondókázunk énekelünk

Ma már megyünk a Csanába.. pedig ez a két hét kánaán volt neki szerintem még ha beteg is volt, mert sokkal nyugodtabb

a szomszédoktól egy fiatal pártól egy hete kaptunk levelet, hogy Zsigivel beszélgessünk el a társas együttélés szabályairól, és próbáljuk megbeszélni vele,hogy keljen később , mer tők nem tudják kipihenni magukat.. ..stb

én írtam nekik arról hogy egy ennyi idős gyerek hogy működik és hogy miattuk nem fogom 23kor letenni mert ami életritmusunkhoz ez igy tökéletes, nem éjjelibaglyozunk mint ők. és hogy ez a dackorszak állítólag 3 éves koráig tart ha szerencsénk van csak addig így köszönjük megértésüket..

egyébként tényleg nem értem őket.. Zsiga este 20tól reggel 6ig alszik végre!


:oops: :twisted: :lol: :lol:
Karácsonyt nagyon várom én is
4 féle ajándékot kap ZSiga egyet tőlünk, egyet nővéreméktől, egyet anyuéktól hugiéktól, egyet anyóstól sógitól és dédiktől apróságot.
NEM akarok újabb "kacatokat

Unico épitő lesz, meg sárga daru és autók vagy vonatok..és egy pingvines játék a jéghegyre kell felpakolni a pingvineket.. más nem is érdekli..

most éppen a Bogyó és Babóca dvd re van rá cuppanva amin meg is lepődtem de ez tényleg cuki.. jobb, mint az Anna Petik egyenlőre :oops:

Beze Újdonsült kis családnak őszintén örülök..


Boldog Mikulást és sok sok ajándékot a kis csizmákba!

Zsigikém este úgy fényesítette a csizmáját:) nagyon izgul:)

Tegnap Eurocenterben voltunk nagyon jó volt. még egy Malév színeiben pompázó Télapóval is találkoztunk:)


Kép Kép Kép

na most sok lettem és önzősztem :oops:

Ditus sajnálom a jelenlegi helyzetetetket! ++++++

Évi a gyerekeid gyönyörűek!

Mindenkinek pussssz
akik ünnepeltek azoknak sok pusssz
Vendég
 


boniko: Nagyon jók a fotók. A szomszédok meg idióták. Mit mondanának ha az újszülötted ordítana éjszaka? Fogd be a száját? Szeretem amikor az emberek nem gondolkoznak. Remélem egyszer majd ők is megtudják milyen az amikor a gyerek miatt kelni kell. Akkor nincs kinek nyígni.
vicky79
Budapest III. kerület
 
 


sziasztok


Boldog Mikit mindenkinek!!!

Hoztam pár képet A mikulásról.Remélem nem haragszotok!
Szombaton a munkahelyemen jött a télapó tegnap itthon ma meg megyünk api régi ovijába mert meghívták Darinkát !
Kép Kép Kép Kép

Kép

Kép
vius
Baja
 
 

 
 

Sziasztok!

Köszönöm szépen mindenkinek a gyerekeim nevében. A képek tényleg a budakeszi vadasparkban készültek. Imádták a kölkök, Ádámot alig lehetett elrángatni egy-egy állat mellől. Lelkesen kiabált mindegyiknek, hogy vauvau. Szerinte minden négylábú állat kutya :)

Dita!

Édes Milóka ebben a szerelésben :)
Remélem azért én nem leszek ennyire béna, mint az ismerősöd :) Ma is megyek vezetni, remélem már jobban fog menni :)

Vicky!

Drukk holnapra, és egy nagy kalappal!

Boni!

Jaj de csodaszép kisfiú Zsiga! Volt ám Télapós élménye :)
A szomszéd páron majdnem felnevettem :) :evil: Idióták :twisted: :evil: És mindezt levélben?

Vius!

Cuki a kislányod :)

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós
 
 


ÁTMENTEM!!! Köszönöm mindenkinek, aki gondolt rám. Már csak az egészségügyi vizsga kell és mehetek a jogsimért. Most már alig várom hogy vezethessek.

évi, denika: Szerintem nektek is menni fog. Ha van lehetőségetek, akkor gyakoroljatok sokat. Nekem sajna nem volt és így is át lehet menni.

vous: Darinka nagyon kis ügyes és szép is.
vicky79
Budapest III. kerület
 
 


Vicky: GRATULA!!!!!!!!! :) Valahogy éreztem, hogy most sikerülni fog! Én is már alig várom, hogy vezethessek. A tesztek már egyre jobban mennek. Elvileg nekem sem lesz több lehetőségem gyakorolni, hiába van autónk, mert ugye csak az oktató mellett vezethetek jogsi nélkül. Amúgy is max. forgalommentes helyen mernék vezetni oktató nélkül, annak meg nincs sok haszna.

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie First Birthday tickers
denika
Budapest
 
 


denika: Én is max. a rutin vizsgára mertem volna mással felkészülni, nehogy ugorjon a jogsija az illetőnek. De az is jól jött volna. Vagy esetleg itt a parkolóban. A műszaki vizsgához is kibeleztük a barátunk autóját (persze csak fejben ). Szerintem ezt a Szentendrei pályát megnézhetitek majd ti is, valahol a hév végállomásnál mondta az oktató. :D
vicky79
Budapest III. kerület
 
 


Sziasztok!

Vicky!

Szuper ügyes vagy, gratulálok!

Denika!

Neked is hajrá! :)

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós
 
 


ZSiga megint beteg :cry:
Vendég
 


boniko: Mi baj Zsigával? Megfázott?
vicky79
Budapest III. kerület
 
 


Kétszer küldtem el megint. Bocsi, a telefonom miatt van.
vicky79
Budapest III. kerület
 
 


Vicky nagyon ügyes vagy!nekem is 3szorra sikerült.. az eüs rész meg gyerekjáték:) pesrze én azóta sem vezettem:(

hétfőn kedden voltunk bölcsiben elkezdett szerda reggelre taknya nyála egybefolyni és köhögni a sok visszafolyó váladéktól.. felhívtam dr.nénit, most acc100at elkezdtük,illetve sószobában voltunk, tegnap először..vettem bérletet mert felfedeztem,hogy a szomszédban van egy délután nagyon köhögött szegényem a sok váladéktól, éjjel 2szer felsírt mert nem kapott levegőt..de aztán most reggel felkelt hogy ő kakaót kér ez nála már a jobban vagyok anya..remélem hamar átlendülünk

csanában egyébként már pisilt is új ovónéni van, aki mondókázik, énekel, játszik velük..szóval alakul...de hosszas töprengés után úgy döntöttem,hogy idén nem megy mert sajnos akinek muszáj dolgozni, az betegen is otthagyja kicsit, Zsiga meg egyből felülfertőződik és karácsonykor haza szeretnénk utazni így vezetővel beszéltem, a havi díjat majd januárban lejárhatjuk abszolute megértő volt.. ismeri Zsigát
Vendég
 


Jobbulást Zsigának!
vicky79
Budapest III. kerület
 
 


Boni,
jobbulást!

Na nekünk negyedjére sem jött össze a tejterhelés, Levinek tegnapra újra perforálódott a dobhártyája, és most ez a fontosabb. De igazából ugye semmi sem történik véletlenül...Lilinek ma reggelre 40 fokos láza lett. Úgyhogy érdekes lett volna, ha indulnunk kellett volna Levivel a kórházba. Lilinek amúgy semmi baja azon kívül, hogy lázas. A férjem most vitte a pisit a Heim Pálba.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska
 
 


ma különleges élményben volt része ZSiginke. LEmentünk a MIkulásgyárba vittünk könyveket...

Kép Kép Kép

voltak kintn a tv2 Atv sek is, fényképezték is ZSigut,mert odafutott egyből a z igazi télapóhoz talán még sztár is lett :wink:
Vendég
 


boni: Fiacskád nagyon szép és nagyon kis bátor.
vicky79
Budapest III. kerület
 
 


évi: Le tudnád nekem priviben hogy ment az egészségügyi vizsga? Kell vinni valamit? Hogy megy folyamatban a dolog?
vicky79
Budapest III. kerület
 
 


Jó reggelt Szép Napot mindenkinek! :lol:
Vendég
 


No lányok! Ki mikor is vizsgázik/ott? Hogy álltok? Én holnap szerencsére el tudok menni vizsgázni eü.-ből. Remélem sikerülni fog. Legközelebb január 12-én lehetett volna menni. Így talán még az idén el tudom intézni a jogsit. Én már jobban vagyok, fogigátlóval próbáljuk a ciklusomat helyre hozni. Remélen sikerül. Lánykám náthás, de a most éjszakát végig aludta. Szóval javulgat.

dita: Mi újság? Hogy vagytok?
vicky79
Budapest III. kerület
 
 


Sziasztok!

Vicky!

Én is holnap megyek :) Zabszem-próba már pozitív :)

Boni!

Tényleg nagyon bátor Zsiga :) Jobban van már?

Linácska!

Te hogy vagy? Baba növöget? Lili meggyógyult? Nagyon nem akar összejönni ez a tejterhelés.

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós
 
 


Évi,
köszi, jól vagyok, 1,5 hete láttam a babát, akkor már 2 cm volt :lol: Már most 2mm-rel nagyobb, mint Levi volt, a végére pedig ő is 4500-ig hízott :lol:
Lili ma már ment oviba, mert pénteken Karácsony, meg szülinapozás.
És holnap megpróbáljuk a tejterhelést. Igaz ma nem tudott a férjem székletmintát vinni, pedig akkor nagyjából mostanra tudhatnánk, hogy ok-e vagy sem, de Levi nem kakilt hétfő óta, csak most nemrég. Úgyhogy holnap megpróbáljuk, remélem negatív lesz, és maradhatunk.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska
 
 


évi: Akkor holnap várlak a hírekkel.

linacska: Örülök hogy a nagylány meggyógyult, lassan Levi is túl lesz ezen a tejterhelésen. Babuci meg csak növögessen. Már akartam kérdezni, hogy neked hogy már mind a kétféle nemű gyereked van, titkon milyen neműt szeretnél? Csak mert én másodikra kíváncsi lennék egy kisfiúra, de nagyon jó hogy lányom van, szóval azt se bánnám. De nálatok már mind a két nem tapasztalatai meg vannak. Nos? (És tudom hogy mindegy, csak egészséges legyen. Ez természetes.)
vicky79
Budapest III. kerület
 
 


Sziasztok!

Évi, Vicky: Drukkolok Nektek holnap! Ügyesek lesztek! Utána gyertek ám a hírekkel!

Én ma voltam KRESZ vizsgán. Sikerült! :) 2 kérdést hibáztam el.

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie First Birthday tickers
denika
Budapest
 
 


denika: Gratulálok, nagyon ügyes vagy. Nekem 3 volt. Akkor most már te is mehetsz vezetni. Milyen kocsin leszel és melyik tanpályán?

évi: Te milyen kocsin tanulsz?
vicky79
Budapest III. kerület
 
 


denika: Gratulálok, nagyon ügyes vagy. Nekem 3 volt. Akkor most már te is mehetsz vezetni. Milyen kocsin leszel és melyik tanpályán?

évi: Te milyen kocsin tanulsz?
vicky79
Budapest III. kerület
 
 


Vicky,
igen, persze egészséges legyen, és minden ok legyen, de ha lehet, mindez kislányban :lol:
Én Levit is kislánynak vártam, aztán szinte csak akkor tudtam elfogadni, hogy fiú, amikor már a kezemben volt. De sokkal nehezebb vele, nagyon aktív, napi 80x hangzik el a nem szabad, és még hisztis is...szóval a szeme sem áll jól...de imádom ám!!! :lol:
Lilivel könnyebb volt, bár ugye arra sincs garancia, hogy egy lány ilyen. Pl. az egyik dadusnéni kislánya 1,5 évesen kiszökött az ablakon az utcára ami 1,60 magasan van. Úgy hozták vissza a szomszédok. Az ovikiránduláson is mindenki őt kereste a játszóházba, mert állandóan eltűnt.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska
 
 


linacska: Én sem bánnám ha majd a második gyerek is lány lenne, csak lehetne valami nyugodtabb és szófogadóbb kivitel. Állítom hogy Barbus két fiút kitesz. A környéken lévő kislányok annyival nyugodtabbak nála, hogy össze sem lehet hasonlítani velük. De hát én is fiús lány voltam, a lányom is bandavezér lesz a bölcsiben. :D
vicky79
Budapest III. kerület
 
 


Sziasztok!

Átmentem :D :D :D :D

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós
 
 


Ügyes vagy, látod mondtam én. Én is átmentem, tök gyorsan meg lettem. Megpróbálom minél előbb elintézni a jogsit.
vicky79
Budapest III. kerület
 
 


Évi, Vicky: Gratula mindkettőtöknek! Ügyik vagytok! :)

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie First Birthday tickers
denika
Budapest
 
 


Sziasztok!

Denika, Vicky!

Ügyes csapat :) Gratulálok én is nektek! :) Én egy Toyota Yarison tanulok, diesel.

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós
 
 


évi: Az az egyik kedvenc autóm.

denika: Te milyenen fogsz tanulni? Milyenen szeretnél?
vicky79
Budapest III. kerület
 
 


sziasztok

gratu a sikeres vizsgázóknak!
anyunak is yarisa van. Mancika. imádja :)

most sajnos ennyi mert du szieszta van.
éjjel Miló úgy döntött hogy számára 2.45-kor kezdődik a reggel. evett játszott és csak órák múlva aludt vissza szóval eléggé nyúzott vagyok.

puszi

dita75
 
 


Kedves Kismamak!

Szeretettel ajanlom figyelmetekbe webaruhazam, kulonos tekintettel a hideg idore nezzetek meg a babakocsi-zsak kinalatot!!

Kép

Kulonleges kialakitasa reven sokkal praktikusabb, mint a hagyomanyos labzsak, vidam szinekkel, mintakkal a gyermek imadni fogja a setat! :)

www.babymarket.webs.com

Ha nem talaltal az izlesednek megfelelo szint, vagy mintat, irj uzenetet nekunk, megprobaljuk minden kivansagodat kielegiteni!

A zsak barany-gyapju utanzat belsovel is kerheto, 1500 Ft-os felarral. (feher, rozsaszin, es csokoladebarna szinekben)

Kép

Ha barmelyik termekunk felkeltette erdeklodesedet, batran irj, akar itt, priviben, akar a webaruhazban megadott e-mail cimre! :)

Bekes, Boldog Karacsonyt kivanok,
Nikoletta

littlebabymarket
Budapest
 
 


Jó reggelt

de ügyik vagytok lányok!
Ditus nálunk ez megy 3 napja
Linus Lilinek van olyan ágya ami magasított? bevállt? hol és kb mennyiért vettétek? köszi.
Vendég
 


Boni,
igen, Lilinek van olyan, a KIKÁ-ban vettük, Flexa a márkája, és k...va drága volt. 160.000Ft volt matraccal együtt. Viszont nagyon masszív, én is aludtam rajta. Van 30-40000-ért is ilyen, de azok elég labilisak.
Egyet viszont megbántunk: Középmagasat vettünk. A nagyon magas kellett volna, mert ugye az már mindegy, hogy 130, vagy 170 magasan alszik a gyerek, de így most magasíthatjuk meg, hogy Levi aláférjen majd. Vagy egy íróasztal, vagy bármi más.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska
 
 


sziasztok,

jó rég nem voltam már...
De végre kész az emelet, hétfőn fel is költöztünk, ott is alszunk, nagoyn szuper minden. Kivéve azt, hogy szombat óta betegek a gyerekek, láz, köhögés, orrfolyás... , úgyhogy azóta velük alszom, így az ágyam még nem tudtam kipróbálni az ágyam.

Mindjárt folytatom, csak jöttek hozzánk

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]https://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Sziasztok!

Monic: De jó, hogy jöttél! Remélem, hamar meggyógyulnak a kisbetegek!

Vicky: Én még nem választottam oktatót, de valószínű ahhoz fogok menni, aki az elméletet tartotta. Ő szimpi volt, nem kockáztatnék, hogy esetleg kifogok egy bunkót. Neki Ford Focus kombija van, 1.6 benzines, pont olyan, mint a miénk. :wink: Szép nagy autó, de legalább úgy ismerkedhetek meg vele a vezető ülésből, hogy ül mellettem egy másik "vezető" is. :wink:

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie First Birthday tickers
denika
Budapest
 
 


denika: Tényleg jó nagy autó, de ha ezen megtanulsz vezetni, akkor már bármit elvezetsz. Kamiont persze még nem. :D Jó hogy nektek is ilyen van. Mikor mehetsz először? Melyik tanpályára fogsz járni?

monic: Dávidka már majdnem fél éves! El sem hiszem. Mondjuk azt sem hogy már Barbus is majdnem 1 éves.
vicky79
Budapest III. kerület
 
 


Sziasztok! Újra regiztem a babanetre, mert nagyon hiányoztatok (Twist voltam anno).
Látom az örömhírt, hogy Linácskáéknál jön a harmadik baba, gratulálok hozzá!:)
Mi jól vagyunk, Dorka baba járogat, bár még bizonytalanak a léptei. llyenkor gyorsan négykézlábra pattan és ezerrel elviharzik:) Járássegítővel szépen sétálgat, van egy klassz vonatja.
Nagyon várjuk Dorka első karácsonyát:) Én már feldíszítettem a fát, nagyon lelkes vagyok. Kíváncsi vagyok, mit szól majd az ajándékokhoz:)
Vendég
 


Szia Twist-Dorka anyu!

Mi is várjuk már Barbus első karácsonyát. Mi majd pénteken díszítjük a fát. Hogy tetszett Dorkának a fa? Teszel majd fel képet?
vicky79
Budapest III. kerület
 
 


Békés, Meghitt Karácsonyt kívánunk mindenkinek!

Boniék

Kép
Vendég
 


Kellemes Karácsonyt nektek!

Kép

Dorkát csak kicsit érdekelte a fa. De majd a nagyszülők nagyobb, fényesebb kari fája hátha érdekli. :-)
A kutyus jobban érdekli. Minden reggel az az első szava, hogy va-va. És meg kell mutatni neki a kutyit.)
Vendég
 


Dorka nagyon édes. Át tudnád nekem küldeni ennek a képnek a hátterét. Már ha nem túl macerás. Csinálnék Barbussal is ilyen képeslapot.
vicky79
Budapest III. kerület
 
 


vicky,
a www.imikimi.com oldalon ha regisztrálsz, akkor több száz karácsonyi háttér közül tudsz válogatni. Balra fent a keresőbe beírod, hogy christmas, és vagy 50 oldalnyi hátteret dob ki.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska
 
 


linacska: Köszi, megyek megnézem.
vicky79
Budapest III. kerület
 
 


Vicky: küldtem mailt, képszerkesztővel szoktam keretezni a képeket. Leírtam, hogy én hogy szoktam. Nekem az imikimi nagyon kínai, sosem tudtam használni. De ha rájössz hogy kell, majd írd le:)
Vendég
 


Kép

KépKép
KépKép
KépKép
linacska
 
 


dorkaanyu,
én imikimivel csináltam, elég jól kitanultam. Rá kell kattintani a kiválasztott sablonra, és klikkelni a kockákba a képbeillesztéshez. Jobbra fent van egy váltógomb, hogy switch to advanced, vagy switch to express és az a lényeg, hogy csak express állásban tudod beilleszteni a képeket, advanced-ben pedig szerkeszteni a hátteret/sablont.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska
 
 


Sziasztok!

Békés, boldog karácsonyt kívánok kicsiknek,és nagyoknak :)

Kép

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: