A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "Budai Meddõségi Centrumba járunk"

Brekus!Kígyóubi??! :lol: Ejnye-bejnye!
Tegnap este csináltunk párommal rakott krumplit, Isteni lett,nagyon jól esett!Reggel csináltam tesztet, megnyugtatás céljából, egyből 2 csík,rem.minden o.k lehet?!...viszont már 2-3 napja cicik nem fájnak!..ugye nem törvényszerű, hogy fájjon?

Kép
Kép
missancsi

Ancsi: vannak olyanok,akiknek semi tünetük sincs egész terhesség alatt!
Nekem először nagyon fájt a cicim,aztán elmúlt,most meg még brutálisabb,és külsőre is változott... :shock: :shock: :shock: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

ann: Ez a laptető a tiéd. Mindennek rendben kell lennie.
vicky79
Budapest III. kerület

No most én jövök az aggódással! :lol: :lol: :lol:

6. hetet betöltve (6+0) az első UH-on normális a 3 mm-es baba?
egy-egy netes oldalon megakadt a szemem a leírt méreten,miszerint 4 ill. 5 mm-esnek "kéne" lennie...

S nem mondta,hogy rossz lenne...
ez lehet azért,mert később tapadhatott meg?
Vendég

vicky a magneb6ot még előtte szedtem, mert sokan ajánlják terhesség elején, a görcsre nem vettem be semmit. A gyomrom még mindig eléggé fáj. Arra gondoltam, hogy lehet a sok fehérjét nem bírta feldolgozni....remélem nem vmi vírust kaptam be bmc-ben, mert sehol máshol nem is jártam.
ann74

ann: Nem tudom hogy mitől lehet ez, de majd kérdezz rá a dokinál.
vicky79
Budapest III. kerület

Tiszta hülyék vagyunk!Itthon vagyunk és túlságosan is ráérünk agyalni!
Békus!Biztos,hogy minden o.k,és a méret is biztos jó, ha nem így lenne akkor S bíztos megemlítette volna!
Ann!Ne gondolj rosszra,minden rendben lesz!Ha úgy gondolod,hívd fel az orvosodat(Sz?) és kérd ki a véleményét!Csak, hogy megnyugodj!
Könnyen nyugtatgatok itt, aztán közben én is tökre para vagyok már a szívhangunk miatt!!!

Kép
Kép
missancsi

Ancsi: én is aggódtam,hogy lesz-e,ezért örültem,hogy nálunk már a 6+0-n látszott a kis pulzálás,mert nem bírtam volna ki még egy hetet a bizonytalanságban! :)

most sokkal nyugodtabb vagyok,mióta láttam... :)
csak emiatt ijedtem meg,mert nemcsak a neten olvastam nagyobb méreteket,hanem a könyvemben is...
Vendég

Sziasztok!

Előre is bocsi ha nem tudok mindenkinek válaszolni, kissé el vagyok maradva :oops:

Zsuzsó,
nem, nem pihizek a hó fogságában! Tegnap voltunk sógornőnél a kórházban, tündéri szép a kicsilány, csak sajna még tejci nincs, tápszert csak orvosi rendelésre adnak, így egész délután nyekergett hogy éhes :roll:
Ma meg lementem a védőnénihez (nekem csak 3/4 óra volt 8) ). Helyes, de nagyon fiatal, szinte semmit nem tud, inkább csak adminisztrátor mint tanácsadó...DE van kiskönyvem!!! És adott egy csomó újságot meg tájékoztatót, majd abból kigyúrom magam, pótolom amit már elfelejtettem.
És utána elsőre, tök simán fel tudtam hozni a kocsit a havas hegyre :D

Estrella,
szép kisbabátok van :)
És nekem a választott kocsi is nagyon bejön...ha jó áron van, én nem haboznék, ez a szín jó fiúnak/lánynak simán!

Viki,
gratuládé a vizsgához!!!
Most már csak okmányiroda kell, és kész a jogsi az idén :wink:

Ancsi,
cicifájás egy idő után alábbhagy, a méret marad, és néha-néha viszket vagy fáj, ez így okés!

Ann,
próbálj mindenképp eszegetni, ha semmi nem megy le, akkor legalább kekszet. Minél több időt hagysz ki, annál rosszabb a gyomornak evés után (ezt sajnos megtapasztaltam :? )
És no para, ott lesz/nek a baba/k mire menni kell vv-re!!!

Breki,
nekem 6 hetesen szívhangnál még csak a petezsákot mérték ha jól emlékszem...úgyhogy ne parázz, ha lenne bármi gáz, S elmondta volna, olyan, aki nem titkolja a dolgokat!

Andi,
gyere hamar képpel!!!

Ééés, akkor itt az utolsó általam feltöltött tábli, mert ma átpasszolom Sajtinknak!
BABAÁLMOK

Sajti,
kívánom hogy hozzon neked szerencsét ez a tábli, és hamarosan a Te zebrádnak is ujjonghasson a csapat!!!

Kép
judit0713

judit: Lehet, hogy csak januárban lesz meg a jogsi, de ez már nem is olyan lényeges. A lényeg hogy meg van minden vizsga.
vicky79
Budapest III. kerület

judit, köszi a jótanácsokat. gondolkodtam felhívjam-e sz-t, de most vagy azt mondja menjek be, vagy h. semmi köze a gyomorfájásnak a babákhoz. Mivel totál lapi a hasam, hiperstimus gond kizárva, főleg h. minden okés volt eddig. Sztem érzékenyebb a gyomrom. Remélem hajnalban berugdostá magukat a bogyókák a helyükre. Most borsmente teát iszogatok, ez jó a gyomorra, +wasa és jön a korpovit. sajna ma fehérjét nem merek.
ann74

Judit: gratula sógornőnek!!! :D
igen,sajnos sokszor csak napokkal később indul be a tejcsi,de fura,hogy addig nem megoldható másképp... :roll: :roll: :roll:

Neked épp az én kezdésemkor volt a szívhangos UH,ezért visszanéztem,és asszem Neked 4 mm volt a babó :)
a petezsák méretét nem jegyeztem meg.

S tényleg körül nézett a baba után másfelé is,és megállapította,hogy van ott valami méhfejlődési rendellenesség..(?)
felvetettem neki,hogy talán endometriózis lehet? merthogy az ugye van.

Azt mondta,hogy nagyon érdekes,mert úgy viselkedik,mintha ő is terhes lenne!
Megállapítottam neki,hogy én annyira terhes vagyok,hogy még az endóm is az! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

nagyon aranyos volt!!!! :)
Totál el tudom képzelni,hogy bízol benne,és nála akarsz szülni!
Én semmi rosszat ezalatt a 2 alkalom alatt nem tapasztaltam,sőt!! :)
Vendég

Mieza, nagyon szép és megható a video.
Szép nagy pocakod van már.
Oh, nagyon sajnálom apukádat. Jobbulást neki!

Nálunk is mint Vickynél a csuklás nagyon is megvan.
Talán még az is, hogy éjjel jó kislány volt a pociban. Csak a vége felé volt, hogy nem tudtam már aludni, mert kényelmetlen volt (36. hét). És most a lánykám 2 hónaposan végig aludta az éjszakát. Most is 9,5 órát alszik már. Tehát szó szerint egy tündér.

Andi, figyeld meg, hogy nemsokára a te kisbabád fog beszélni a macsekhoz!
Na akkor tuti sírni fogsz, olyan aranyos lesz!
Jaj de édes Rajó. Kis angyalka meglepi, imádom az ilyen dolgokat a pasiktól.

Zsuszó, örülök, hogy nem lesz inzulin!
Gondolom már otthon pihizel…

Kubu, nagyon cuki Liza baba! :lol:
Már megint jó sokat nőt.
De édes a táncoló Miki-Marci! :lol:

Vicky, Gratulálok a vizsgádhoz, ügyes vagy! :)

Estrella, én tuti a Espirot választanám. (ez olyan mint az én quinnym)
Nekem a nagy kerék hátul fontos volt (az utak miatt) és a tolókarja is olyan amit én szeretek. Ja és én imádok babakocsival menni, itt a környéken, minden nap mentünk 2 hetes korától. Illetve mi nagyon megyünk ide-oda, így kocsiba be a váz és ha kiszállunk egy boltnál v. sétálunk rá a gyerekülés és megyünk.
De egy dolgot még megnéznék, hogy a gyerekülés (autó) mennyire biztonságos (törésteszt stb.) Szerintem még ez nagyon fontos, hiszen ha az ember autóval megy, akkor legyen ott biztonságban a gyerek és sajnos van olyan gyerekülés ami szó szerint semmit sem ér…
Jaj és szuperek a képek a babóról!

Eszter, sajnálom hogy nem jött össze a németo. matisz. De akkor januárra drukkolok nagyon!

Ann, küldöm a babaragacsokat +++++++++++++!
Tuti minden rendben van, csak fészkelik be magukat a drágaságok!

Béku, a neten lévő adatok csak átlagok. 1mm eltérés még mérési hiba is lehet. És még mennyire nehéz lesz megmérni, ha már mozognak a drágák. Mindig vannak mérési hibák, ezt mondják is a dokik.
Tehát tuti, jó méretű a babó!!! :lol:

Code snippet: HTML, Used for some forums.
Lilypie Fifth Birthday tickers

Code snippet: HTML, Used for some forums.
Lilypie Second Birthday tickers
woody

Woody: klassz,hogy Lili baba ilyen jó kislány,és hagy pihenni!! :)

Most nagyon jól aludtam én is!!! :D Hajnalban viszonylag frissen ébredtem,persze már most csukódnak le a szemeim!
bár éjjel azt hittem,nem fogok tudni elaludni,mert borzalmas hányingerem volt,annyira,hogy fogtam a zacskót magam előtt,úgy éreztem,bármikor belebukhatok :lol: :lol: :lol: :lol:

de valahogy reggelre elmúlt az a szörnyű erős hányinger,nagyon enyhén érzem csak,illetve a szédülés állandó!

Még egy kérdés: azt írja S a papíron (6+0 voltam szerdán),hogy Grav.s.5. azaz tudtommal ez azt jelenti,hogy 5 hetes a terhesség.
Pedig beszéltük is,hogy nov. 3-mal kell számolni,még a leszívás dátumát is megkérdezte.
Most akkor mennyi?

6+0-val nem akkor kezdtem meg a 7.hetet??
Vendég

Woody, 9,5 óra az aztán nem semmi!!! nagyon jófej a lánykád.

Kicsit soknak tűnt az a másfél óra mensisgörcs, de végig arra gondoltam, hogy ez biztos nem baj.
A fránya gyomrom azóta is fáj, leginkább ha mozgok vele, ha felállok nem nagyon megy a kiegyenesedés...

Békus 1mm-en nehogy aggódj!!!!:) minden okés, s is megmondta!! Ő meg már látott pár ilyet:))
ann74

Estrella: nagyon tetszenek a fotók a babácskáról!!
nem rosszak,mert a lényeg látszik :)

nővérem sütött húst,amit egyáltalán nem kívánok napok óta,de azért eszem pár falatot,hátha megkönnyebbülést jelentene a gyomromnak valamilyen tekintetben....
vagy örülne,hogy végre eszem,vagy Vuk,és akkor legalább egy kis időre jobban érezném magam utána :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Ann: akkor még nem sejtettem,hogy utólag picinek fogom találni a babácskát,úgyhogy nem kérdeztem rá S-nél a méretre,de remélem,hogy ez jó! :D
Vendég

Béku!
Nekem mindig azt mondták a szonográfusok mikor kérdeztem hogy elég nagyok-e, jók-e a méreteik, hogy éppen úgy jó minden baba ahogyan van. Mindenkinek más az üteme! :)
Ezek a neten található adatok úgy kb. méretek. De sok helyre oda is írják, hogy nem törvényszerűen ekkorának kell lenni a babóknak :)
Nyugi, minden a legnagyobb rendben van! Szuper az a kis 3mm-es dobogó szivecskéjű :D

Ha bármi baj lenne, akkor azt mondták volna!
De nincs gond :D

eszter82
Budapest

Lányok,egy kis OFF -bocsi :roll: :roll: :oops: :oops: :oops: :oops:

az a helyzet,hogy nekünk 4,5 évvel ezelőtt csak polgári esküvőnk volt,engem sajnos annak idején nem kereszteltettek meg a szüleim,mondván hogy majd én döntsek...
ezekután 12 évig keresztény suliba jártam,misével,és heti 1-2 hittanórával együtt.

Most viszont,hogy nyár végén már hárman leszünk ( :D ), szeretnénk végre megejteni az akkor elmaradt templomi esküvőt is,mert ez nekem fontos!
Párom katolikus,de nem igazán gyakorolja a vallását...,de együtt döntöttük el,hogy szeretnénk!

Akár csak egy kis kápolnában kettesben,nem a felhajtás lenne a lényeg,de még a baba előtt...

Nem tudtok olyan papot,aki vállalja (vidéken is bárhol akár),hogy 6 hónapon belül összeadna minket,esetleg a keresztelésemet is vállalja addigra? (hallottam már olyanról vidéken,aki ilyet elvállalt,csak nem tudom,hol és ki...)

Sajnos eddig nem tudtuk megejteni se a keresztelkedést,se az esküvőre való felkészülést,mert párom és én is este 9-10-ig dolgoztunk a hét szinte minden napján,összevissza beosztással,tehát nem volt olyan időpont,amikor rendszeresen eljárhattunk volna jegyesoktatásra,stb...

Azért kérdezlek Titeket,mert azt hiszem mindegyikőtök (vagy majdnem mindenki) házas,találkozhattatok már ezzel a problémával.
Legrosszabb esetben püspöki engedéllyel esküdnénk,ha addigra nem keresztelnének meg,hiába az elkötelezettségem...

Ha valaki tud segíteni... Köszi!
Vendég

Eszter: köszönöm,de aranyos vagy!! :D
Vendég

Ann
Remélem csak pszichésen volt ez a reggeli rosszullét!
A magasabb hőmérséklet meg jó jel!
Ha megnyugtat, menj el dokihoz, de talán hasznosabb lennél, ha pihenni tudnál picit!

Vicky
És mit kérdeztek a vizsgán?

Béku
2 nap az eltérés, szerintem az nem gáz, nálam egy hét volt, de én is paráztam :)
De ezt írták:

Kedves Kismamák! A lenti adatok csupán ÁTLAG értékek! Ha ettől eltérő méreteket mér a szonográfus, az természetes. A táblázat csak egy támpontot kíván adni, hogy körülbelül mikor, mekkora lehet a bennetek növekvő bébi, hogy könnyebben el tudjátok Őt képzelni!

Nálunk a jegyesoktatásra jártak olyan párok, ahol csak az egyik fél volt megkeresztelve, és esküvő előtt, talán tavasszal volt a keresztelő!
Szóval megoldható.
http://szentlipot.lapok.hu/keret.cgi?/templom.html
Hívd fel nyugodtan az atyát, nagyon jófej, viszonylag fiatal, én nagyon szerettem oda járni oktatásra, meg szép volt a szertartás is.

Judit
Remélem sógornőnek hamar beindul a teje...
Nekem sem mondott semmi újat a védőnő, neked gondolom még kevesebbet két gyerek után :)
OK, köszi a megerősítést, én is a kiválasztott kocsi felé hajlok nagyon :)
Mikor kerülünk át a kismama oszlopba? :)

Woody
Ó, köszi Tőled is a megerősítést, lesz szép piros kis kocsim :)
A töréstesztben meg igazad van, megpróbálok utánanézni!

Lányok, a vérömlenyről nincs semmi infótok???
Nem kéne azzal feküdnie a barátnőmnek?

Kép Kép
estrella22

Estrella,
bocsi, elfelejtettem: a vérömleny = hematoma, ami nekem is volt!
Szigorú fekvést javasolt rá a doktornő, de tényleg, csak pisilni, enni keljen fel, zuhanyzás is ráér kétnaponta.
Arra figyeljen, hogy ne legyen erős, piros vérzés. pár csepp vér, barnázás lehet a vérömlenytől.
Nekem 2 hét alatt felszívódott, pedig elég nagy volt!!!

És a táblázatot máris javítom, hiszem már betöltöttük a 12 hetet, kismamik közt a helyünk :wink:

Kép
judit0713

Estrella: húúú,köszi!!! :D
nem is reméltem,hogy ilyen gyorsan kapok tippet! :)
nekem most nincs telcsim,de megírom páromnak,hogy hívja fel,hátha tud vele beszélni még ma :)

szóval azt gondolod,hogy van rá esélyem,hogy minden meglegyen addig? jujj ez olyan önzően hangzott,de olyan klassz lenne,ha nem "pogányként" állnék az oltár elé...
nekem ez sokat jelentene! :)
Vendég

Na szóval így néz ki a helyes tábli:
BABAÁLMOK

Kép
judit0713

Judit: átírnád nekem az eredmény dátumát is dec. 1.-re? :)
eredetileg nov. 30. lett volna,de december elsején volt :D

köszönöm! :)
Vendég

Béku!

Próbáld meg felhívni a Rókus Plébániát Budapesten. Rákóczi út!!!
A plébi nagyon jó arc! :)

A keresztelést és előtte 1-2 alkalom oktatást tutira gyorstalpalón elintézhettek vele hétvégente, és a jegyesoktatásból is elég nála 1-2 alkalom :D
Az esküvőhöz pedig nézz ki egy szuper dátumot, amit szeretnétek és már ennek tudatában menj hozzá!
Ha nem akarna segíteni, szólj és jól megmondom neki, hogy segítsen! :D

Melyik egyháziba jártál? (én Kaffkás voltam :) )

eszter82
Budapest

Eszter: köszi a tippet!!! :D
én KZMK-s voltam (Kórusiskola),nevében nincs,hogy keresztény :)

klassz lenne,ha összejönne :D
Vendég

biztos sokan hülyének néznek,hogy ez most minek,de nekem fontos lenne,hogy főleg most,hogy jön a baba,a Jóisten is áldását adja a házasságunkra,és a babára is :)
Vendég

estrella: Az egyik tételem egy gerincsérült volt, a másik meg egy veszélyes anyagot szállító tartálykocsi balesete. Nem volt vele gond, a másodikról alig beszéltem.
vicky79
Budapest III. kerület

kisbeeka: Ha a te lelked így nyugszik meg, akkor menj utána. Nálunk senki sincs megkeresztelve és házasok sem vagyunk. Nekünk ez nem volt fontos. (Azért mondtam apának, hogy szeretnék 40 éves korom előtt férjhez menni, de csak önkormányzatnál.)
vicky79
Budapest III. kerület

Ann,
elvileg az első 6 hétben nem árt a babának még a láz sem. ne kérdezd miért, de ezt már többször hallottam. nekem is volt hőemelkedésem, torokfájásom az elején, valaki más is írta a torokfájást, Macsnak a herpesze jött ki. ezek csak azt jelentik hogy dolgozik a szervezeted. lehet hogy neked a gyomrod érzékenyebb.
szóval no para, pihenj sokat!

Judit,
gratula az új kis családtaghoz! kisfiú vagy kislány?
ja és gratula a kiskönyvhöz!!!! gondolom neked nem sok újat fog mondani a védőnő. :-) a második alkalom nekem már csak 20 perc volt! :-)

Breki,
ne aggódj a számmisztika miatt! hidd el, S mondta volna, ha bármi lett volna!

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

Eszter,
én is a Kaffkába jártam :-) de akkor még nem volt egyházi. hát igen, a köztünk lévő korkülönbség. :-)

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

Zsuzsi: húúú,nekem is volt hőemelkedés is,torokfájás,és a herpesz is kijött a számon...
nekem mindenből kijutott egy kicsi :lol: :lol:

Jól van,akkor nem aggódok a méretek miatt,kedden úgyis rámnéz még Sz,és csak mondja,ha nem tetszik neki valami,de S is őszintének tűnt :)
Vendég

hahó

Ann,
remélem jól vagy !

Estrella,
én rutascorbint szedtem Marcussal.

Judit,
soginő mikor mehet haza ? sűrűn rakja cicire a bébit ? egyébként 1-2 csepp előtej is elég ha van.

Lilypie Kids Birthday tickers

kubuspace

Breki,
Sz nem fog semmi rosszat látni, csak kedvesen megkérdezi majd, hogy hol szeretnél szülni. :-)

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

Béka szívem,
ne tessék internetes izéket olvasni, statisztikai adatokat előbányászni és parázni, kérlek kérlek kérlek :-)

kubuspace

Estrella,
Rutascorbint én is szedtem, mikor volt pár csepp vérzés. a dokija nem mondott semmi? :shock:

Kubu,
hogy állsz a tanulással? vagy ne is kérdezzem?
olyan jót nevettünk Apával Marci mikin. :-) :-)

ja igen, a cukros dokinénim is azt mondta tilos netes számokat és rémtörténeteket nézegetni, főleg kismamáknak. :-)

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

Zsuzsó,
ne is monddd tök para vagyok, mindjárt megyek vizsgázni. ÁÁÁÁ
Te hol ? ugye már otthon ?

kubuspace

Zsuzsó,
kislány, Kinga, 3220 g, 53 cm. Tündéri szép, és remélem hamarosan szopizni is tud majd (bár a nővére se szopott 1 percet se :? )

Kubu,
babás szobában vannak a MÁV-ban, így gyakran próbálkoznak. Drukkolok neki hogy most sikerüljön, ne úgy mint a tesónál!
Elvileg szombaton hazajöhetnek :)

Kép
judit0713

Kubu,
aha, már itthon. drukkolok a vizsgára.
nálunk - hegyes völgyes utcák a János kh körül - jók az utak, ennél rosszabb Óbuda sem lehet remélhetőleg!

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

Judit,
szuper, ilyen méretekkel én is kiegyeznék. :-)
Nektek van már nevetek?

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

Név már van, csak még azt nem tudjuk hogy kire várjunk :)
Ha fiú Nimród, ha lány Illangó lesz. Mindkettő ősmagyar név, és a jelentésük (vadász ill. fürge lábú tündér) is nagyon tecc :)

Nálatok van már befutó?

Kép
judit0713

jááááj,mondom,hogy a könyvecskémben IS ez van,utána néztem meg a neten. :lol: :lol: :lol:

Ez a könyv van meg:

Kép
Vendég

felhívtam 1kor bmc-t, s-sel tudtam beszélni, de végül is semmi értelme nem volt, azt mondta hogy anélkül h. nem lát felelősséggel nem mondhat semmit, csak annyit ha nem múlik menjek ügyeletre, vagy hétfőn hozzájuk. mondta h. 1000 dolog lehet h. fáj a gyomrom.
Úgyhogy most pihenek, fekszem és lazulok, nem görcsöl a gyomrom, csak erős izomlázszerűen fáj minden mozdulatra.
ann74

tényleg az Illangóra emlékszem, írtad még régebben.
nálunk még nincs név, Apa majd akkor gondolkodik rajta, ha tudjuk a baba nemét...
nekem most az Eszter a kedvenc éppen... :-)

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

Kubu: jól van na! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

ügyes legyél a vizsgán!
:arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow:
Vendég

Judit: mindkét nevetek nagyon tetszik!! :D
A Nimród is olyan jóó! :)

Zsuzsi: nekem a második nevem Eszter :)
Vendég

Judit,
gyönyörű nevek,

Béka,
cupp, minden rendben van tökmaggal !
köszi köszi

lépek, tsók !

kubuspace

Hááát,nem vagyok kibékülve a hússal... :evil: :evil: :evil:

egy falatot ettem,de rögtön utána olyan keserű lett a szájízem.... :shock: :shock: :shock: :shock:

pedig tuti jól sikerült,nővérem is evett belőle.

Párom meg most emlékeztetett (mindent elfelejtek mostanában),hogy ma megy a barátaival bulizni,egyszerre felköszöntik őt meg egy másik munkatársát,úgyhogy valamikor éjjel jön haza...

olyan szomorú vagyok,hogy egyedül leszek itthon!

nővérem is elment a párjához,vasárnap jön csak haza,párom meg valamikor éjjel 1-körül tervez hazaérni,mert ez az ivós-mulatós dolog nem az ő stílusa...
Vendég

Zsuzsi: asszem az Uzsokit fogom mondani Sz-nek,eddig az szimpi,és ha meg tudok beszélni minden kétséget az új dokival,akkor marad is :)

így könnyen el tudnék járni a terhesgondozásra is,és szülni is hamar beérnék a kórházba :)
Vendég

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: