[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/session.php on line 1627: Undefined array key "is_developer"
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4773: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4775: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4776: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4777: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4782: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
!!!!Babaproject 2010!!!!! - Babanet.hu
Új privát üzeneted érkezett!

Virag, osszessegeben orulok, hogy minden rendben. Gergo Ur hol ilyen, hol olyan de megoldod. Ha nem alszik el bent, Virag maris resen van es uzsgyi Gergo Ur maris a levegon szunyal 50 percet! Mit akarsz?! Tok jol csinalod! Kened-vagod a temat! Biztosan faradt vagy de tudod, lesz ez meg igy se!
A lazad meg monnyon le! Lehet a faradtsag es a 2 napos idegesseg is ra tesz, tett. Az uramnal es is lazat diagnosztizaltam eppen de 39,5 testhonel asszem ez nem is ketseg! :? :shock: Edi pofa, tipikus ferfi, hajtogatta, O nem lazas, O nem lazas! 2 lazmerovel is meg kellett merni a hojet. A 2.nal mar nem volt kifogas, ket lazmero nem lehet rossz!! :lol: :lol: :lol: :lol: merthogy ezt allitotta:nem jo a lazmero kerd mar el Evitol a higanyost! Gyoztem! Ez laaaaaz!:):) Nem hurra de igy legalabb hajlando volt bevenni egy lazcsillit! Ez is valami. huhhh! :wink: :D
Bencus hogyan fogadja mostanaban Gerogoket? Megszokta mar a kistesot? Olyan fura, hogy mar 1 honapos vizsgalatra viszed! :shock: -igy guvad a szemem ni! Rohan az idoo! Es az is fura, hogy most nemregen meg a pocakrol ment a diskurzus, hogy nem akar kibujni Gergo, meg a buvos szamsor..most meg...ottan bujik hozzad szepen! mmmmm de fura ez az egesz. Es a mi anyaink is igy, ezt eltek at velunk nem is regen, most meg mar mi babasodunk.
Vendég
 


Bogárkám, jobbulást a Zuradnak! Ez aztán tényleg lááááááz, még jó, hogy sikerült rávenned a double mérésre meg arra, hogy bevegye azt a bogyót!
Tudod mit csinált az én hóhányó kicsi Gergőm???? Onnantól kezdve kussol és alszik, hogy megérkezett Apaja Bencével. Volt körülötte hangzavar, nem lestem a kívánságát és azonnal bedobta a szunyát. Akkor sem ébredt fel amikor a pihiszékéből felhoztam az emeletre!!! Úgy látszik jobb az élet úgy, ha a tesó ugrál körülötte. Egyébként tisztára lázba jön amikor meglátja Bencét! Le sem tudja venni róla a szemét!
Azt nem is írtam, hogy egy kicsit már eltornázza magát a Fiatalúr az ágyában méghozzá mindig abba az irányba amerre a belógatott játék van. :shock: Ott aztán addig kepeszt míg meg nem kaparintja valahogy a játékot és szorongatja. Anyu szerint ez még nem tudatos, de már olyan sokszor csinálta, hogy kezdek kételkedni benne. Szerintem igenis tudja Ő, hogy "azt a színes izét meg akarom nézni, tapintani közelebbről".

Még írnék, de felébredt... kaja idő van!

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


Gergoci kulonleges kepesseggel rendelkezik. 1 honaposan azert ez...attrakcio a javabol! Lehet O lesz a egy szemelyben a Ripper fiverek! Esetleg majd Bencus is tarsul! Viccen kivul, nem semmi a kis krapekod! Ugyes! Okos! Jar a kis agya! Nem ertek hozza Viragom de en aszondanam, hogy a csopp kis agyaval tudja O, hogy neki az kell. Kulonben minek kepeszkedne ennyiszer erte! Valamiert csak meg akarja kaparintani. Ha csak figyuszkalna akkor meg oke, mert kis bambula de ha mar nyul is erte abban mar....van valami fejben. Sztem. Bar en aztan vegkepp nem ertek ehhez. Mindenesetre...azt kell mondjam: nem semmi! Ebbol a kispaseszbol lesz meg valaki! Csak miniszterelnoknek ne add, kerlek!! :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég
 

 
 

Ha olvasol akkor jocca` mentem Apjukozni es aludni! Neked is jo ejt!
Ja, es meg azt akartam, hogy igen, ugy szereti a kis dragam ha ott van, egyutt a csalad! Latod, latod, tudja ez a gyerek mi a jo!:) :wink:

Jo ejt!
Puszi!
Vendég
 


cham: BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT KÍVÁNOK!!! és drukk, drukk, drukk!!!


képzeljétek! tegnap kidőltem az egész napos vásárlás, csavargás után már 7kor és ma reggel 6ig meg sem mozdultam! annyira jó így ébredni!
cserébe ma bogika extra nagyokat rúg belém.
de majd mindjárt elringatom egy kis takarítással.
indulok a ház hátsó feléről és jövő hét elejére végzek mindennel-remélem!

pedi: remélem nektek is jó éjszakátok volt!

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


Csillagvirág
A védőnő is azt mondta a II-es méhlepény teljesen jó ebben az időszakban. Na végre meg is nyugodtam, aztán ma hajnalban meg arra ébredtem, hogy hanyatt fekszek. :shock: De nem tudom mennyi ideig feküdtem így, és ugye azt ilyenkor már nem szabad. Most az aggaszt, hogy ez még rátesz egy lapáttal a meszesedő méhlepényemnek. Olyan tanácstalan vagyok.
Most sok féle vírus van. Az oviban is van 3 legalább. A torokfájós-lázas vírus, hasmenős-hányós, meg kötőhártya. Jó lenne ha ebben a maradék 4 napban már nem szedne össze semmit. Én sem kérnék ezekből karácsonyra, meg a gyerkőcnek se kívánom.

Kati
Én könyvet vettem a páromnak. Frei Tamás: A Megmentő c. könyvét, új 3 hete jelent meg a piacon. Nagyon jó. Kitalált történetek (nem valós személyekkel, de valós eseményekkel) vannak benne, mind az elmúlt évek riportjaira épülnek.

Chamomilla
Gratulálok, majd mesélj! BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT!

Bogárka
Mi van a munkahelyeden? Szerintem ne foglalkozz velük - bár tudom nehéz - és csak csináld a dolgod, előbb utóbb leszállnak rólad. Tudod: "minden csoda 3 napig tart".

Nagypocakos kismamik!
Ti ébredtetek már arra, hogy hanyatt fekszetek? Én már nem először, de ma hosszabb ideig is így fekhettem, mert még a derekam is megfájdult. :cry: Mit tegyek, álmomban hogyan befolyásoljam, hogy ne forgolódjak.
Nagyon félek, hogy ez nem tett jót az amúgy is meszesedő méhlepényemnek. :(
Komolyan olyan mérges vagyok magamra. Azt hittem, ha elkerülöm a 32. hetet, megnyugodok végre, és most jönnek az igazi paráim.
Már aludni sem merek.

A párom előfizetett a UPC-re, végre tudunk esténként is tévézni. Jövő héten jön a szerelő. :)

Viszont tegnap megkapta a férjem az ügyeleti beosztást. Karácsony napján és újévkor mennie kell. :(

Holnap céges buli a páromnak. Vasárnap délután meg a haverokkal jövünk össze. Végre jó lesz egy kicsit kimozdulni.
Vendég
 


brita: sajnos kezet foghatunk, mert én rendszeresen ébredek arra, hogy hanyatt vagyok és fáj a derekam. ilyenkor ostorozom magam. egyik éjjel majdnem sírva fakadtam, annyira fájt, hogy alig tudtam átfordulni az oldalamra.
nem tudom, hogy mit lehetne tenni ellene. kispárnával nem tudok aludni. a paplanomat tömködöm magam mögé, alá stb. de ez sem mindig segít.
reméljük megússzátok valami nyavalya nélkül!!!!


képzeljétek, most végeztem a felmosással és egy új szerrel mostam a lamináltat. alex, kifejezetten lamináltra való. a padlónk sötét, fa mintás és eddig mindig pöttyösen száradt meg, de most gyönyörű! úgy örülök neki!!!

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


Sziasztok!

Kati! Az éjszakám jó volt, de reggel nem "történt" semmi! :(

Brita! Én is szintén minden éjszaka hanyatt ébredek, pedig én is már szopipárnával alszom. Oldalt fekszem, és beteszem a lábaim közé, meg megtámasztom vele a pocakot is. De, amit Te is mondasz, egyszerűen nem lehet befolyásolni, hogy alvás közben mit teszel. Szóval, én is nagyon dühös szoktam lenni. Ráadásul nekem a derék mellett, még a hasam alja is szokott fájni. :(
Örülök, hogy lesz tv-tek! :wink:
Sajnálom, hogy a párodat beosztották. Az én férjem is egész héten év végi vacsorákra jár. Kedden megvolt az első, akkor fél12kor ért haza. Ma Kecskemétre kell mennie, szerinte még később fog jönni. Holnap pedig délben is lesz a cégnél kaja, meg este is. Utálok egyedül lenni!

Bogárka! Hogy van Tesód? Gondolom, már túl van a műtéten. Remélem, minden rendben!

Csillag! Sajnálom, hogy nem tudtál tegnap pihenni. Remélem, ma jobb napotok van! Hát, nem semmi a szőke herceged, szerintem nem lehet véletlen, hogy mindig ugyanoda mászik, de ez csak az én véleményem!

Nika?
Bettike?
Nita! Apánál "megjöttek" már odabent? :lol:

Cham! Nagyon boldog születésnapot Neked! Várom nagyon a beszámolódat! :wink:
pedi
Kalocsa
 
 


Hát elég bosszantó, már nem is alszom jól. Most is el bírnék aludni, megpróbálok ledölni, és oldalt maradni. :roll:
Hajnali pisijárat előtt ébredtem ugye hanyatt, aztán a derekam is megfájdult. Utána jobb oldalamra feküdtem, de nem aludtam el mélyen, majd felébredtem, és át akartam a fordulni a bal oldalamra, aztán úgy begörcsölt a hasam alja, jobb oldalt, hogy úgy maradtam, nem bírtam megmozdulni. Most érzem a "súlyát" a dolognak. Regivel sem aludtam jól, de vele sikerült oldalt maradni, hanyatfekve nem ébredtem, ha jól emlékszem.
Babóca ma kicsit lightosabban mozog. Kicsit megviselhette őt is ez a rossz alvás.
Vendég
 


Rita! sajnálom h a férjednek dolgoznia kell majd:(tuti minden rendben van odabent!

csillag!Gergő egy zseni:)

cham! Boldog szülinapot! drukkkk!!


mia! örülök h minden rendben veletek,nagyon szép kisbaba!

csajok én annyira lusta vagyok nagy takarítani....segíííííííííííííítsééééég!!!!húzom húzom...áh

holnap doki szurkoljatok!!!

KépKép
dike
 
 


Ja, majd elfelejtettem, tegnap voltam védőnőnél, és most nem híztam, talán már sikerül szinten tartanom a súlyomat. Így most 11 kilónál tartok. Regivel ugye a végén voltam ennyi. De kb 13 kilót saccolok a végére. Akkor meg max 2 marad rajtam. Meg ugye, ő egy nagyobb baba is, úgyhogy, talán nem vészes a hízás.
Vérnyomás, vizelet teljesen jó. Védőnő megjegyezte, hogy nagyon fent hordom a babát, és kérdezte, hogy bírja a gyomrom. De ahhoz képest még elég jól.

Dike
Ha nincs kedved takarítani, rakd át másik napra, még az ünnepekig van erő. Én szép apránként csinálom, főleg hogy most a térdem oda van. Közbe-közbe csomizok ajándékokat, még a kártyákat akarom ma megcsinálni.
Drukk holnapra!
Vendég
 


Sziasztok!!!!!!!!!

Pedi fogjuk rá hogy mejött neki odabe:)

Dike drukk a dokihoz!!!::)

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Chamo: boldog szülinapot és drukk az anatómia vizsgádhoz :):):)

Lehet nekem is el kéne tünnöm egy kis időre hátha úgy jönnék vissza mint chamo :):):)

nika70
Salgótarján
 
 


NIKA EL NE MERJ TŰNNI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :? :? :?

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Nika! Én is azt mondom, hogy ne tűnj el! Bár, ha visszaemlékszel, én is eltűntem... :lol:

Jaj, én ma olyan f..s vagyok. Feküdtem csak, pedig annyi dolgom lenne. A gyomrom se jó, a szorulás miatt az alhasam is fájdogált. Aztán meg éhes lettem, musz volt ebédelnem. Most egy picit jobban vagyok. Megyek is pakolni kicsit, van még mit. De azt már most érzem, hogy nem ma fogom megváltani a világot! :roll:
pedi
Kalocsa
 
 


Sziasztok!

Pedi, sajnálom, hogy nem vagy valami fényesen... de gondolj arra, hogy okos a tested és mindig pontosan megmondja neked, hogy mit tegyél! Ha úgy érzed, hogy pihenésre van szükséged, akkor csak pihenj! Senki nem fogja elvárni Tőled, hogy épp ma váltsd meg a világot! Puszikázlak!

Kati, örülök, hogy tudtál egy jót aludni! Most már úgyis ritkulni fognak az ilyen kellemes éjszakák...

Rita, sajnálom ezt a hanyatt fekve ébredést, velem nem fordult elő ilyen soha... biztos azért, mert alapból is képtelen vagyok háton fekve aludni. Amiatt meg ne aggódj, hogy ma egy kicsit lustább Zalán, nekem is sokszor volt ilyen. Az a lényeg, hogy érezd, hogy mocorog. Biztos vagyok benne, hogy előbb-utóbb újra kirúgja majd az oldaladat!
A nem hízáshoz gratulálok! Látod, nem kell aggódnod!

Dike, én is adagokban fogom kitakarítani a házat karácsony előtt. Nekem sem fűlik hozzá a fogam... brrrrrrrrrrr.....

Nika, el nem menj!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! KÉRLEK!!!!!!!!!!!!!!!!!

Bogi, van már valami hír az Öcsédről? Feltétlenül írj, ha igen!!!!!!!!!

MI megjöttünk a gyerekorvostól, Gergő végig ordított... :? Szép nagyot nőtt, a fejkörfogata, a mellkasa 4-4 cm-t a hossza pedig 5 cm-t. (Ezt csak azért írom le, mert ez egy ruhaméret!!!!!!!!!!! Szóval láthatjátok, hogy nem kell betankolni az ekkora rucikból! :wink: ) A súlya 4,47 kg, ami azt jelenti, hogy 1,1 kg-t cuppantott magára a szőke herceg! Úgyhogy éheztetésről szó sincs! :D :D :D :D :D :D Amúgy meg megdicsérték, hogy milyen erős szép baba, csak úgy kúszott előre ahogy hasra fektetve megtámasztották a lábait, meg emelte a fejét.
A sérvére a mi gyerekorvosunk is azt mondta, hogy nagyon ritka helyen van neki, így valószínű, hogy meg fogják operálni... Ebbe én már annyira beletörődtem, hogy legszívesebben olyan hamar túl lennék ezen a műtéten amilyen hamar csak lehet.

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


Na, itt vagyok! Jelentem, túl teljesítettem magam! :lol:

Nemsokára itt az asztalos, és felteszi a szobafal tetejére a lapot. Utána még felporszívózok. Zoli már készülődik. :(

Csillag! Az az 5cm elég sok, nem? Jó tempóban nődögél ez a gyerek! :wink: Biztosan nagyon büszke voltál rá, és jogosan.

Jaj, Brita! Hát elfelejtettelek megdicsérni a nem hízás miatt! Gratulálok!
pedi
Kalocsa
 
 


Nika
Ne tűnj el! A másik oldal is igaz, ha itt maradsz, is babásodhatsz. Lásd. legfrisebb kismaminkat, Mona-t. Szóval kitartás, szép sorban jön mindenki.

Csillagvirág
Bevágtam 3 pohár zöld teát, azóta pörög a drágám, hát igen, szó szerint kirúgja az oldalam, illetve a köldököm.
Megértem hogy aggódsz, mégiscsak egy altatásos műtétről van szó. Igazándiból mi is hezitálunk, ugye Reginek van az a nagy anyajegy a háta közepén, és nem túl szép, mármint elég nehéz eldönteni, hogy jó avagy sem. És anyukámnak már volt bőr rákja (kemót is kapott rá, többször rossz lett a szövettanija), szóval a génekben bent van. 4 éves korától műthető, de gyerekeknél ezt még sokáig altatásban végzik, szóval nem biztos hogy megvárnám vele a 10-12 éves kort, amikor már nem altatátos műtét lenne. Úgyhogy ez még a jövő zenéje.

Köszönöm a dicséreteket a nem hízás miatt. Igazából most gondoltam, hogy már nem hízok tovább, mivel Reginél is leállt ebben az időszakban, és a végéig már csak a baba súlyát híztam, ennek egyszerű oka, hogy a befogadó kapacitásom a felére csökkent, a többit a baba foglalja. :lol: Nem hiába, többnyire mindenki a második trimeszterben hízik legtöbbet.
Ünnepekkor is csak az arányokra figyelek, azért az édességet nem fogom mellőzni. Akkor inkább jó adag husileves, nagyon kevés főétel, és édesség. De ezútóbbi elmaradhatatlan. Én is sütök, sósat, muffint, meg mézes sütit. Ez útóbbit már hétfőn meg akarom sütni, hátha kemény lesz. Vettem angyalkás formát, meg van csillagom, és még kapok nővéremtől kölcsön gombát, holdat, szívecskét, meg emberke formát. A díszítés már ráér szerdán, abban Regi is biztos segít. Van egy receptem, ha beválik, akkor mégegy adagot sütök kedden.

Azért ha van valami tuti mézeskalács receptetek, azt kérem, mert kipróbálnák másikat is. :!:
Vendég
 


Ezt találtam az egyik babás honlapon:

"mégis, ha lepihensz, próbálj meg minél több időt tölteni a bal oldaladon. Ez a testhelyzet segíti elő leginkább az alsó végtagok és a magzat jó vérellátását, és az emésztést, a légzést is megkönnyíti. Ennek ellenére, ha a terhesség szövődménymentes, ne felejtsd el, hogy úgy fekhetsz, ahogy jól esik: akár háton, akár a hasadon. Igen, a megrögzött hason fekvők ekkora bizonyára már felfedezték a szoptatós párna egy újabb áldásos tulajdonságát: stabil gyűrűt lehet kerekíteni belőle, melynek közepében kényelmesen elfér a pocak."

Ez azért kicsit megnyugtató, azoknak akik néha háton találják magukat felkeléskor. :wink:
Vendég
 


annyira édesek vagytok:) nem gondoltam komolyan csak elméleti síkon hangosan gondolkodtam :):):):)

nika70
Salgótarján
 
 


Cham Nagyon Boldog Születésnapot Kívánok Neked!

Kép
Kép

Moncsi
monalux
 
 


Na azért, maradj is velünk! Nem ér lelépni! :wink:
Vendég
 


Virág tényleg szépen megnőtt Gergő!!!!:):)

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Szia Lanyok!

Koszi Mindenkinek az erdeklodest, Ocsem tul van a muteten, valami 3 pontos mittomen milyen modon mutottek, igy korabban is kell gyogyuljon es ez igy jobb is, nem altattak, nem kellett akkorat vagni sem, mint a masik modszerrel, szoval huhhhh, okes a csavo!

BRtia, ugyes vagy, hogy nem hiztal! Latod, latod, de csini vagy Te egyebkent is!

Virag, orulok, hogy ugy erzed jo lesz tul lenni a muteten! Nagyott nott Gergo!

Mona, csovike!

Cham, keveregj elo!

Nika, gondolati sikon se beszelj felre vagy ittal valamit???!! :)

:lol: Amugy meg latod en is eltuntem megsem gyott a gyerek. +Cham meg akkor teherbe esett amikor ide irt utoljara, O eztan tunt el! Vagy valami ilyesmi. Ha jol emlekszem meg ide irt, eltelt 2 nap es jott a helyzet!:):)

Katoca, kitartas az alvashoz!! :twisted: :twisted:

Pedi, asztalos?

En meg ma elmentem onkenteskedni abba a gyerek charitybe es egy vagon ruhaval tertem haza. Csodbe megy, januar 15el bezar igy 1800 forintert egy csomo mindent vettem, tobbet mar ugysem megyek. Kivalogattam azon cuccokat amik ujak voltak. Sajna tobbnyire lany rucik ezek, a fiuk hasznaltak voltak.:( 1-2 igy is csoppent ebbol is. De lehet azert alakult igy mert lanyom lesz!:):) + 5 fontert nem hagytam ott meg ha soha nem adom ra majd, akkor sem. Valakinek meg ugyis jo lesz max. baratnoknek adom.
Vendég
 


Kedvet kaptam fotozni. Megmutizom Nektek. Tenyleg csak szinte lany cuccok es rovid ujjuak de nem baj.:(:) csak egy cseppet.:) Nita, ha fiam lesz, Neked meg a 3. lany akkor Neked adom az osszeset. Vadi ujak, csomagolva voltak, arcimket is en vagtam le. Van azert unisex is aminek orulok. Valamelyek csak jok lesznek.

+valaki kerdezte a koltozest, bocsibocsi de faradt vagyok nem fog agyammmmm de asszem Rita vagy Pedi erdeklodott. Szombat es vasarnap cuccolunk. Ill Apa mert en szomb. vas. hetfo melozok. Apa cuccol en meg majd kedden rendezkedek mert szerdan ismet melo ezerrel raadasul 10 oraban megyek. Deltol este 10ig. Sokat nem lattok majd mert: januarban jan.3tol vegig jan. 31ig szabadnap nelkul huzom az igat. Kell a penz es ultem mar itthon eleget. Most meg van energia, ha a fonok igy oszott be...ez van. A februart nem fogom igy vallalni. Mondjuk hetfo-pentek 10tol 3ig megyek de ez is eleg hiszen egyetlen napom sem lesz uresen, ami csak az enyem. Sztem ki leszek, mint a car de vegre van munka. Amit utalok es mar most herotom, gyomorgorcsom van attol, hogy szombaton mennem kell...de kibirom. Muszaj. Ahh, tenyleg gyulolom foleg, hogy mult heten allt a bal es meghallottam, hogy nem kedvelnek. Sztem nem vagyok elviselhetetlen ember de ugy latszik nekik nem vagyok jo. Majd lesz valami, max. kirugnak en tuti nem mondok fel, max. nyezsgem nekik! Kapjak be!
:wink:
Vendég
 


Ja, kepek meg lemaradtak! :D :D :D

1800 peeezeee szerintetek hulyeseg volt megvenni igy, hogy meg uton sincs a gyerek? De olyan cukik. Vagy ilyenkor is van babona, hogy nem szabad venni semmit?! Mar mondjuk mindegy csak kerdem.

Kép

Kép

Kép

Kép

ES a kupacc! :lol: :lol: :lol:

Kép
Vendég
 


Bogi szupi cuccok....szerintem jól teszed így nem lesz sok anyagilag...........
ha lány lesz a 3. gyerekem majd küldesz párat:)
ha meg neked fiad adok én:):)
babona:én nem hiszek benne.mert a baj így is úgy bekövetkezik ha akarod ha nem.......ez ellen nem lehet sokat tenni..........
tedd el szépen a rucikat és csak akkor vedd elő ha már úton a baba!!!! :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Bogárka
Laparoszkópiával műtötték gondolom, az amikor csak kis lyukakon, kisebb bemetszésen keresztül műtenek, így gyorsabb a felépülés.
Jó cuccolást. Igen én is kérdeztem, mikor visszatértél hozzánk, meg Pedi ma vagy tegnap ,ha jól tudom.
Néhány rucit megvehetsz, akkor is ha még nincs úton a baba. De a lányos cuccokat nem érdemes, mert ha fiú lesz akkor azt nem tudod használni. Inkább semleges színt válassz, de a kék is lehet, én Regire is adtam fiús színeket is.
Ezért most külön örülök is a kisfiúnknak, kiélhetem a kék és zöld szenvedélyem.

Most már megyek hajat mosni, fürödni, aztán alszunk Regivel.
Vendég
 


nekem Máténál kékes szenvedélyem volt Barninál meg a zöld a mániám:):):)

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Okes, Nita!:):) Kuldom en Neked az osszeset, nem parat! Parat, minek? A lyanyt oootoztessed szepen, erted!:):) Meg sok ruhaja legyen mar 0 honaposan is, Bogi majd kuldi!:) hihi Megfogadom tanacsod, elteszem a ruhakat es csak akkor veszem elo ha mar tudom, hogy tuti uton van.:) Ebben tokre igazad van, ez igy jo lesz! Koszi, meg is nyugodtam!

Rita, igazad van a szineket illetoen, de ez a harminc akarhany db cucc 1800 forint volt es ennyiert nem hagytam ott meg ha a 3/4e rozsaszin is. Mert ha meg lany lesz, jo lesz! Ha fiu lesz akkkor meg tok mindegy akkor veszek ujat mintha egyebkent is vennem kene, mintha otthagyom es ezeket es nem hozom el de az 1800 forintnyi osszeget nem fogom sajnalni, meg ott lesz Nita akinek leadom oltoztetesre!:):)
A kek szinnel meg ugy vagyok, hogy siman raadom majd a lanyomra. Zoldet is! Banja fene, nem kell egy csajnak allandoan rozsainben es pirosban pompaznia!:):) Egy fiun durva lenne a rozsaszin felso:)-nekem- de egy lanyon sztem siman elmegy 1-1 kek darab. Regi is milyen jol mutat a kek overalljaban! Teljesen joooo!!:):)
Vendég
 


Rita, igen, ugy mutottek, jut eszembe, hogy irtad! De honnan tudod Te ezt ilyen jol????! Aszta, csak pislogok. En most hallottam errol eletemben eloszor!
Vendég
 


Bogi akkor a ruha cserét meg is beszéltük!!!!!!!!:):)

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


bogi! tök jó rucikat vettél,én is megvettem vna ennyiért:)

KépKép
dike
 
 


Szia Bogi!
Szuper dolgokat vettél!!! Én is vettem már régebben is babaruhákat, már akkor is amikor még fogigátlót szedtem.
Én a tescoba vettem 600 ft ért egy cuki kis nadrágot a múlt héten:)
Az ágyat is megvettük végül is már most, mert tök jó áron volt, és annyira tetszett!!! Majd hozok képet valamikor róla!

Kép
Kép

Moncsi
monalux
 
 


Sziasztok!

Brita! Köszi, hogy belinkelted ezt az alvásos cikket. Egyébként, ma beszéltem az egyik barátnőmmel, aki már szült, és Ő is azt mondta, hogy nyugodjak meg. Ha a babának kényelmetlen lenne, ezerrel jelezne. Ez inkább nekünk nem jó. Megnyugtatónak megnyugtató, hogy nem ártalmas a dolog, de nekem akkor is idegesítő! Bízom benne, hogy egyszer abbamarad majd. Én régebben csak hason tudtam aludni, háton egyáltalán nem.

Bogárka! Szuper jó cuccok! Én abszolut nem vagyok babonás. Egyet értek Nitával ez ügyben. A baj megtörténik sajnos így is úgy is. Semmi köze ahhoz, hogy van cucc, vagy nincs! Szóval, nyugi csajszi, nagyon jó vásárt csináltál! :wink: Örülök, hogy tesóddal minden rendben!

Nika! Örülök, hogy elméleti síkon ment a dolog!

Asztalos elment! Szuper lett a fal teteje, már tele is pakoltam a virágjaimmal.
Lakás pedig most már élhető! Még felporszívóztam a földszintet és felmostam. Utána átsétáltam anyósékhoz.
Most meg lecuccoltam a nappaliba, azt tervezem, hogy itt várom meg Zolit. Jaj, annyira utálok egyedül lenni. Én félős vagyok! :oops:
pedi
Kalocsa
 
 


Bogi, először is nagyon örülök, hogy jól sikerült az öcséd műtétje!!!!!!!
A babarucik olyan de olyan éééééédesek, hogy nincs rá szó! Látom rajtuk, hogy milyen pihe-puha pamut kellemes anyaguk van! Az ár meg bombasztikus, ennyiért én sem hagytam volna ott!
És most nagyon gonosz leszek... :twisted: :twisted: :twisted: Murphy bácsi el fogja Neked rendezni, hogy ha már ennyi lányos cuccod van, akkor fiad szülessen! :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: (remélem nem haragszol amiért ezt írtam... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: )
Tudod, én csak egyetlen lányos rózsaszín babaplédet vettem még a gyerekeim születése előtt és láss csodát :arrow: az eredmény két kis kukacos! :P :P :P

Pedi, nem sok az az 5 cm növés Gergőnél. Bencével is kb ez volt a helyzet. Emlékszem, hogy 6 hét alatt nőtte ki az első garnitúra ruháját, aztán újabb 6 hét alatt a következőt és ezután lassult egy kicsit a növekedése. Akkor már kb 3 hónapig jók voltak a rucik neki. Valahogy most is erre számítok... :wink:

Rita, örülök, hogy megtaláltad azt a cikket és megnyugodtál egy kicsit az alvást illetően! Annak meg pláne örülök, hogy Zalán jól beindult a zöldteától! :D
Ha jól sikerül a mézeskalácsod, dobhatod a receptet. Én még soha nem csináltam, de ha lesz rá időm, megpróbálnám. Én is befognám Bencét a díszítésbe!
Regi anyajegyével azt hiszem én sem várnék túl sokáig... tudom, hogy nehéz döntés a mielőbbi műtétbe beleegyezni, de talán jobb és megnyugtatóbb ha már nincs ott az az anyajegy, mint lehetséges veszélyforrás...

Nita, én is imádom a zöld színt! Bence babakocsijai zöldek voltak!

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


Pedi, én is nagyon félős voltam itthon egészen addig amíg meg nem született Bence... Utána Anyatigris lettem, aki védelmezi a kicsinyét! Egyébként nem tudom, hogy miért alakult így, de nem volt tudatos a dolog. Egyszerűen onnantól kezdve, hogy ott szuszogott az ágyában, nem engedtem meg magamnak azt a "luxust", hogy féljek...)
Attól függetlenül, hogy azt írtad reggel, hogy f.s vagy, ma sem tétlenkedtél... Nagyon ügyes vagy, hogy porszívóztál meg rendezkedtél. Majd dobj pár fotót!

Mona, Tőled is várom a fotót az ágyikóról!

(Kicsit irigy vagyok ám Rátok... Ti még vásárolgattok, nekem meg már azon jár az agyam, hogy nemsokára kezdhetem eladogatni a kinőtt cuccokat... )

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


Pedi akkor kezet foghatunk ........én is félős vagyok....és api ma is meg tegnap is éjszakás :(:(

Virág Barninak is a mostani a 2. zöld babakocsija.a többi az krém+bordó volt.....de volt tűzpiros is......:)

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


bogi: nem is te lettél volna :):):):) imádlak :):):)
itt rötyögök :) amúgy nem ittam genetikusan vagyok ilyen hülye :D:D:D:D
szerintem sem volt korai :):) majd ha lányom lesz akkor nekem is küldheted én meg neked a fiú cuccokat:) amúgy sárga,zöld simán mehet fiúnak is :) Gergőnek volt egy csomó

nika70
Salgótarján
 
 


Nika, én is nagyon szeretem a sárgát Bencén! Egy kisbabán meg szerintem kimondottan szép szín akkor is ha fiú az a baba. :D

Nita, a tűzpiros babakocsit én nem tudnám megvenni... szeretem amúgy a pirosat, Bencusnak meg különösen jól áll (pl pólókban), de bébkocsiban nem tudnék megbarátkozni vele, még akkor sem, ha lyánykám született volna... (Ez az amit úgy mondanak, hogy ízlések és pofonok! :P :P :P :P :P )

Cham, nagyon boldog szülinapot!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


Azt nem is írtam, hogy az én Férjuram is dóóóóóógozni fog karácsonykor... :? :? :? 25-én hajnalban indulnak Bécsbe koncertezni, hazaér kb 2-kor, este meg színházi előadás van... :?
Én mindig azt hiszem, hogy a kutya nem akar pont karácsonykor színházba menni, de állítólag mindig teltházas előadások vannak ilyenkor. Idén nagy szerencse, hogy csak 25-én kell mennie, a 26. szabad lesz neki! (Általában dupla előadás szokott lenni ezen a napon.)

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


Csajok, koszi a nyugtatasokat! Jol jottek mert igazabol paraztam megvenni de az ar miatt ugy ereztem hoznom kelllllll!!:):)

Virag, ahhh, dehogy haraagszom! Uhhhhgyannnnmaaaar!!! Ez igy van egyebkent!
Tenyleg Te vettel rozsaszin takarot!:) Ez el is felejtettem! DE figyu nem baj mert en fiu parti vagyok! Szoval ha fiu annak en csak orulok!:) :mrgreen:
Haaaat, Karacsonykor telt haz... nem mindenkinek unnep a Karacsony.

Nika, maskor igyal es ugy irjal hullllleseget ide Nekunk! :lol: :lol: Neked is megy a csaj ruha! Siman! :wink: Csak Te meg eddig nem irtad, hogy lyanykat varnal ezert nem kutttttem meg Neked!:) :wink:

Nita, meg hat!:):)-huuuu, ezt a pasik masra szoktak mondani! hihihihihi-bocsi de nem tudtam kihagyni! :lol: :lol: :lol: :lol:

Dike, Neked drukk a dokihoz holnapra! Jol emlekszem, hogy holnap mesz???! :shock:

Pedi, de ugyi vagy! Amugy meg: fooootoot, fooootooot, fooootoooot, fooootooot........varjuk!

Mona, jo vasar lehetett az agy es: foooootooooot, foooootooooot, foooootooooot.....varjuk!
Vendég
 


Virág persze mindenkinek más az ízlése:):)

Bogi nem is te lennél ha nem lennének a poénjaid!!!!!!!!!!
ígérd meg hogy fogunk legalább 1x találkozni?!!!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Bogárka
Vannak orvosi könyveink, abban olvastam róla, és kép is van az ilyen műtétről. Ez is manapság rutineljárásnak számít.
Mondjuk annyit megértek a cuccok. Lányokra bármit rá lehet adni, úgy másfél-2 éves korig, aztán megtanulnak beszélni, és csak rózsaszín, meg lila. Csodálom, hogy Reginek tetszett ez a kék kabát, nagyon nem akartam rózsaszínt.

Pedi
Hát ez az alvás kérdés, tényleg érdekes. Ugye a cikk szerint a bal oldal a legjobb, de nekem az sem megy mindig, mert nyomja a bordám, meg a szívemet. Meg ő alapban arra az oldalra nyom, ott a háta. Kiváncsi vagyok a doki mit mond erre, egy másik kismamának azt mondta ezen nem kell aggódni, mármint a háton alvás miatt.

Nita
Nekünk is kék, meg zöld babakocsink van. Mondjuk én öltözködésben is szeretem a kéket, zöldet, mivel a szemem is zöld, illik is hozzám ez a szín.

Csillagvirág
Akkor nem leszek egyedül az apa nélküli karácsonnyal. Szerencsére úgy néz ki másnap Szabi sem dolgozik, meg szenteste sem, úgyhogy azért jó lesz így. Úgyis csak itt a faluban mozgunk, mise, anyuék, aztán délután-este anyósomék.
Én is idén csinálok először mézeskalácsot, szóval majd elválik, hogy sikerül. Időigényes, de megéri, ha jól sikerül, azt akarok vinni oviba kedden, úgyhogy lehet egy adagot már vasárnap este megcsinálok. Mézünk van sok, meg vettem 2 cs. mézeskalács fűszert, hátha elkapkodják.

Ma megrendeltem a kenyeret, meg zsemléket, kifliket karácsonyra. Autóval hozzák házhoz délelőtt. Fél parasztkenyeret kértem, csak elég lesz. Több mint másfél kilós. Ha marad belőle, eláll akár 5 napig is.
Vendég
 


Bogi: dehogynem :):) én mondtam hogy Zsófim lesz nekem és mikor mindenki Zsófit akart aztán mégsem akkor mondtam hogy de jó akkor lehet a lánykám Zsófi :):D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

nika70
Salgótarján
 
 


kati,rita

titeket is elért ez a sirós megfordulás,hát nem kellemese az tuti,nekem még plusz a combfájás is hozzájön,de druván,olyan mintha izomlázam lenne,alig tudok megfordullni még igy is.és bizony,sokszor ébredek hanyatt fekve,pedig soha az életben nem tudtam úgy aludni.most meg.....

sőt,egy éjjel legalább 10szer átfordulok,egyik oldalról másikra,hanyatt,szoval néha már kinszenvedés amit levágok.

KépKép
bettike83
 
 


Sziasztok!!!

Jaj úgy örülök, első körben hogy tegnap nem buktam meg! Mert január 5-ig nem volt már időpont anatómiára és csúszott volna így a többi vizsga és lehet kifutottam volna az időből. Szóval 2-t kaptam anatómián tegnap. Örültem, mert a legnagyobb buktató tárgy, de nagyon szar tételt húztam....amit nem akartam, bármi mást húzok kb 3-4-t kapok, mert az egyik tételem 4 volt, a boncolásom 3 és 3-t vittem a zh-ról, na most a 2. tételemnél kb majdnem kivágott a pasi, de adott rá egy kettest és így összjegynek is 2-t adott.....Nem a 2 miatt éreztem magam szarul, hanem olyan fapofájú tanár volt, jajjj, kevés ilyen rossz vizsgaélményem volt. De megvan és jeeeeee. Már megvan 3 vizsgám, 22-én megyek egy gagyi környezetegészségtanra (1 nap tanulás elég), 31-én biostatisztika -na ezen lehet bukni fogok, mert elég undi tantárgy, ilyen statisztikai program -SPSS, azt sem tudom mi az, pedig van közgáz diplomám-abban kell feladatokat megoldani.....na és a vége január 5 ÉLETTAN (HALÁLTAN). Na ez anat után a másik buktatós tárgy....meglátjuk 8) NA erre most nekiállhatnék, de nem fogok :D :D :D :D
Jó lenne január 5-én befejezni, mennyi időm maradna utána, de jó lenne. jan 31-én kezdődik csak a 2. félév.


Pozi teszt: ez egy jó story. hú hol is kezdjem. Szóval múltkor jól rágörcsöltem, nem jött össze....aztán volt ez a Rubint Rékás cikk, amit nem csak a honlapjára rakott fel, hanem ugye a facebookra is. NA most anyósom elolvasta és őrjöngve hívta fel a férjem. Hogy miért a netről tudja meg hogy akarunk gyereket....mert így is hányszor náluk van a kicsi (elmondom, 2-t soha nem vállalnak be, csak a saját unokát.....), és hogy épp elég, hogy iskolába járok, nehogymár gyereket akarjak, amikor a meglévőkkel sem foglalkozom! (ANYÁD :evil: :evil: :evil: ) amikor pesten laktunk sírt a telefonba, költözzünk vissza, hogy itt nyugodtan tanulhatok, ők mindenben segítenek....na most meg ez van a fejemhez vágva. Na mi is jól összevesztünk rajta itthon....és megbeszéltünk, nem vállalunk így 3.-at, mert nem számíthatunk majd senkire. De ez azután volt, mikor már megjött. Amúgy pont előtte voltak a Jónás napjaim, akkor nem védekeztünk. Amikor megjött, akkor nem volt olyan rendes vérzés, első nap igen, de 3 napon már semmi szinte. Így vettem tesztet, hátha Jónáskor összejött címszóval. Full nega volt. Úgy a 10. ciklusnapig hőmérőztem, nem volt még pé-m. Kb akkor volt az összeveszés is.....aztán 11. napon volt kis együtlét....azért kicsi, mert vicces nagyon.....szóval elég közel van hozzánk a mecseki erdő....itt volt anyám, mi meg leléptünk kocsival az erdőbe 1 kis borral, iszogattunk....és ott volt ez-az, de gumi nem :oops: :oops: :oops: :oops: nem tartott sokáig, mert kényelmetlen volt, no meg azért paráztam jön az erdész, akkor mi van :o :o :o :lol: :lol: :lol: :lol: Utána védekeztünk már, meg az utóbbi időben nem is nagyon volt sex, mert tanultam reggeltől-estig. 26 napos általában a ciklusom, ritkán 27. Semmi tünetem nem volt, kicsit szúrt a hasam, azt hittem meg fog jönni, meg persze elég idegbeteg vagyok mensi előtt, most is az voltam nagyon -vizsga miatt, de én mensire gondoltam. 27. napon hozattam a férjemmel egy tesztet. Délután iszonyat híg pisiből ez lett az eredmény. Qupidot vett, így mertem megcsinálni délután, de rengeteget ittam pont, de fél perc alatt becsíkosodott :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
Szóval vagy az erőben készült el, vagy még múlkor Jónáson, de ez uh-n egyértelműen látszani fog. 7. körül elmegyek, de még nem tudom hova, mert a dokim Pesten maradt.
Nem tudom mi lesz így.....de most mára már nagyon megnyugodtam -vizsga hatás eltűnt végre- és örülök neki! Nem tudom a sulival mi lesz, de most ezen egyenlőre nem is agyalok. Félek a családtól, nagyon......

na kb ennyi, bocs hogy ilyen hosszúra sikerültem, most bepótoltam az itteni nem-létemet.


Nagyon köszönöm a szülinapi köszöntést is, aranyosak vagytok!

És szépen vissza is fogok olvasni, mert ma nem tanulok semmit, jupppppi
chamomilla
Pécs
 
 


Sziasztok!

Hát, Cham! Erre mondják, hogy egy gyermek akkor jön, amikor akar! Nagyon örülök Neked! Anyósod elmehet a fenébe! Majd mi itt leszünk Neked! :wink: (Annyira örülök, hogy az én anyósom és apósom nem ilyen!) Én mindenben számíthatok rájuk, sokkal inkább, mint a szüleimre, de ez más téma.

Csillag! Azért nem kell elájulni tőlem, nálunk az egész földszint akkora, mint Nálad egy helység. nekünk az egész lakás területe 73nm2 ezzel az új szobával együtt. Sajnálom, hogy a férjed dolgozik Karikor! :( Ma milyen napotok van?

Képet csak akkor hozok, ha meglesz a díszítés is!:wink:

Jaj, vissza kell olvasnom, mert tegnap este bealudtam, és elfelejtettem, kinek mit akartam írni. De most megyek ebédelni. Aztán átsétálok apósékhoz, 3ra van időpontom a masszőrnél, és oda nem vállalom a sétát, após visz el! Utána jövök!
pedi
Kalocsa
 
 


chaomilla

Még nem is gratuláltam a picihez.GRATULÁLOK :) :) :) :) :)

BOGI

Szép rucikat vettél,meg annyi pénzért vétek lett volna ott hagyni.én is vettem előre dolgokat,csak lányosakat és mi lett belőlle,kisfiú :D
de ezeket akár oda adhatod valakinek ha pl mész kislányhoz babalátógatóba.azért van benne jó pár db unisex is.no mindegy,,jó vásárt csináltál az a lényeg :)

KépKép
bettike83
 
 


Pedi, jó neked, mondjuk én mindig ráfáztam anyósokkal....egyszer volt egy normális anyós jelölt, de ott a pasim volt a gáz :lol: Az a baj, hogy a szemembe nem mondják, velem bájolognak, aztán hátbadöfnek. De már lepereg rólam. Mondtam is egyszer neki, foglalkozzon az életképtelen lányával (sógornőm kegyetlen gáz....),akkor is még ő volt kiakadva hogy én mit szólok be. Az a baj, hogy nekik a férjem előző nője sem volt jó, mert a kicsi fiúk tökéletes és hozzá csak olyan magafajta nő lett volna jó. Nekik az nem elég hogy "okos vagyok meg szép", de elvált vagyok, gyerekestől, csóró családból....nagy a pofám....ez van, megedzett az élet, nem hagyom magam :wink: A sógornőm 26 éves, talán most elvégez végre egy nyomi főiskolát (sikerült 8 év alatt), nem dolgozik, eltartják, nincs egy normális kapcsolata, meg szegénykém egy tehén, de mellette egy paraszt stílus(csoda hogy nincs normális pasija sosem?), de ő tökély. Én nem veszem a számra egészen addig, míg engem nem szapulnak. Nézzen otthon körül és utána pampogjon. Most összejött vmi fickóval, aki munkanélküli és odaköltözött ő is apósékhoz. Őt is eltartják, hát gratulálok. NA meg a sogornőm iszonyatosan hormonzavaros, nem azért tehén, mert zabál (jó eszik is rendesen), de könyörgöm, nem megy orvoshoz? Múltkor megemlítettem a férjemnek, hogy leendő orvosként kötelességem szólni, mert nagyon gáz (pont tanultam a Cushing kórt, dettó úgy néz ki, telihold arc, férfias hízás, szőrös mint állat az arcán is.....simán meddő is ránézésre mert egyszer anyós mondta hogy több hónapig nem mensizett meg ilyenek) mi lett a vége? férjem szólt a csajnak, és én lettem elküldve a sunyiba, hogy neki semmi baja, foglalkozzak magammal, meg stb stb....akkora balhé lett belőle. Aki hülye, az hülye, ENNYI :wink:

bettike, köszönöm!


Amúgy próbáltam megkeresni a tegnapi vizsgáztatómat egy nemzetközi meleg oldalon, de nem találom :roll: megtudtam hogy csont buzi és fent nyomul a neten :twisted: meg akartam kuksizni. Amúgy tök jó pasi, de vhogy éreztem hogy nem csípi a nőket, bezzeg a fiúkkal kedvesebb volt :o
chamomilla
Pécs
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: