[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/session.php on line 1627: Undefined array key "is_developer"
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4773: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4775: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4776: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4777: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4782: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
!!!!Babaproject 2010!!!!! - Babanet.hu
Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!!!!!!!!!!!

Kati most zavarba jöttem:):)...de köszönöm.......neked is nagyon kellemes a hangod!!!:):):):):):)
csomagod apikám most viszi a postára:))))
Máté már nagyon lázba van mert mikulást óta dalolászik......én már a falat kaparom de olyan aranyos.....csak mosolygok rajta:):)
Barni meg ki tudja várja e:):)
a fényekért odáig van meg vissza:):):)

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Jó reggelt!

Kati! Sajnálom az éjszakát. Megint csak kezet foghatunk, nekem is fájdogál a derekam, de ami még jobban az a hátam a jobb oldalon. Most már lassan egy hete, minden nap. Az én gyerkőcöm is aktív volt éjszaka, de szerencsére tőle tudtam volna aludni. Valamiért a hajnali pisijárat után nem tudtam visszaaludni, sehogy nem volt kényelmes, már azon gondolkodtam, lemegyek a földszintre. Aztán nagy nehezen mégis ment.
A kalciumot Nekem írtad, az is jó székrekedésre?

Beze! De jó, hogy jöttél! Tényleg írj majd egy kicsit magatokról. Milyenek a nappalok, milyenek az éjszakák? Szépen gyógyul-e a sebed? Remélem, már nem fáj. Te magnézium pezsgőtabit akartl íni. Mert én most ugye szedem a magnerotot,és gyanítom, hogy az fogja a székletemet. Mindegy, végül az aszalt szilvalé is jó, csak nem szabad abbahagynom egy napra sem.

Nika! Akkor kellene még inni azokat a teákat! De ha most az utóbbi ciklusok jók voltak, akkor csak van vmi. :roll:
pedi
Kalocsa
 
 


sajnálom a derék és egyéb fájdalmakat...ilyenek nekem is voltak Barninál........de azóta jobb a helyzet......drukkolok hogy jobb legyen nektek!:)

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 

 
 

Köszi Nita, aranyos vagy! Engem csak azért bánt, mert messze van még a vége!
pedi
Kalocsa
 
 


nekem sokat segített ha nagyon fájt a derekam hogy betekertem meleg pléddel...........

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Pedi
Délelőtt én is éhesebb vagyok. Ha korán kelek, akkor van reggeli meg tízórai is. És később ebédezek, vacsi meg már csak valami apróság, piritós, alma, stb. Tegnap nekem is nagyon égett a gyomrom, de este 6-kor még ettem egy kis kolbászt, csak úgy jött a fokhagymás illata a sütőből, nem tudtam ellenállni neki. Meg mellé még ami maradt paprikás krumpli. Szóval jó kis fűszeres vacsi volt. Úgyhogy este két adag citromos vizet küldtem le, attól meg fél óránként, óránként jártam pisilni. :roll: Szerencsére a gyomorégés sincs mindig, a teltségérzet azóta nincs, amióta betartom a kisebb adagos megoldást, már amikor sikerül.
Nekem viszont a hátfájásom elmúlt, pedig nem kezdtem el a tornát. Mozogtam eleget az útóbbi napokban. :lol: Mondjuk fenékre én is akarok "gyúrni", mert oda biztos ment plussz kiló.

Bogárka
Azért jó lenne, ha megszűnne a térdfájás. Szülésig így nehéz kibírni. Tegnap menni is alig bírtam, meg beülni az autóba, stb. Ez nincs összefüggésben a terhességgel. Nekem korábban is volt problémám ezzel a térdemmel, nem vizesedés, vagy más dologtól van. Egyébként ma már egy fokkal jobb, javul. Tegnap még pihenés közben is sajgott.

Csillagvirág
Jobbulást!

Kati
Én sem váltanék fogorvost, ha bevállt. Bár az a szerencsém, hogy hosszú idő után mégis váltottam, mert mint kiderült - az új fogorvosomnál - hogy 4 teljesen egészséges fogamat akarta kifúrni. :shock: Úgyhogy ezt a váltást jól időzítettem.

Itt süt a nap. Tegnap pocsék idő volt, szeles, havas, nagyon hideg. Reggel még tök jól lehetett haladni a szurdikon, aztán délután is simán lementem, nem csúszott, felfelé viszont olyan lett mint a márvány, Regikém meg is jegyezte: "miért ad ilyen hangot az autó" Én meg mondtam neki: "hát kicsim, mert nagyon csúsznak a kerekek". Közben meg szétizgultam az agyam, hogy felérjünk. Egyébként pont utánam jött a traki, ami szórta a földet. :roll: A mögöttem lévő, már nem is tudott feljönni, hanem araszolt a traktor után. Azért felértünk, még az a szerencse, hogy az egyik szakaszon - ahol már nagyon csúsztam - pont földomlás volt, és azon találtam kapaszkodót, onnan már közel volt a vége, úgyhogy felértünk. De tavaly nem volt egyszer sem gond. Ma leszorták megint, de nem tudom délutánra milyen lesz, remélem fel tudok jönni. Azt mondják idén kemény telünk lesz. :?
Vendég
 


sajnálom a derékfájdalmakat csajok!:(kitartás!

előbb jöttem meg a védőnőtől.vérnyomás,vizelet rendben.
héten bejelentkezek cukorterhelésre,meg ellenanyagszűrésre..úgy is min 3 hét mire kapok időpontot. ez van, nálunk kell a 24.hét előtt is. ő mérlege szerint ruhástól,cipőstől 2 kg híztam 1 hónap alatt, de én direkt ráálltam reggel meztelenül, és csak 1kg híztam.:)))úgyh ezt nézem.

KépKép
dike
 
 


Rita, terdednek gyogyulast, jobbulast. Lehet az idojaras is ratesz.:( Ugyi vagy, hogy fel tudtal menni a hegyen!! Jo sofor lehetsz!

Nita, en is csumizlak! :wink: :D

Beze, irjal maaaar a kislegenyroooool!!:) Remelem jol vagy! Puszillak!

Dike, szupi, hogy minden rendben! Orulok! :D

Pedi, Nekem megint hatasos volt a tejszines szeszko! Neked is jot tett a torna?

Nika, akkor megy a drukk mensi ellen!

Csajok drukkoljatok ide Nekem is. Ocsemet holnap mutik here visszer tagulata van. Es tokre aggodom! Salgotarjanban mutik Nika!! Ma mar levettek a vert meg mittomen, holnap mutik! Ez sem lesz kis falat.:( :cry:
Vendég
 


Dike ügyes vagy hogy csak 1 kg + van:):)

Bogi:):):)

öcsédnek mennek a drukkok!!!!!!!!:):):)

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


bogi drukkolok :) hogy hogy itt műtik?
errefelé lakik?

nika70
Salgótarján
 
 


Sziasztok!

Dike! Örülök, hogy minden rendben a védőnőnél. Hát, igen ezért rossz a téli kismamiknak, mert jól be vagyunk öltözve és úgy mérnek. Mondjuk én a cipőt mindig levetem, pedig mondja, hogy maradhat. :lol:

Brita! Jaj, nem semmi útviszonyok. Hiába, ára van annak a gyönyörű környezetnek. Én most egyébként nem is ülök kocsiba, max, ha visznek. Hát, mától a következő taktikát vetem be. Most megettem a levest, és egy pár óra múlva pedig megeszem a második félét. Ma rakott brokkolit csináltam. A múltkor említetted, hogy sokat eszel brokkolit és én is imádom. Valamelyik nap megláttam az Aldiban, és ma saját magam által kitalált módon megcsináltam rakottnak. Látszatra nagyon jó lett.

Bogárka! Igen, nálam is meglett az eredmény. :wink: Egyébként még egy dolog eszembe jutott, máskor ajánlották rá a lenmagot. Van is itthon, úgyhogy a második félémbe szórok is majd belőle. Sajnálom az öcsédet, de hidd el, nem lesz semmi baj. Erre, ha jól tudom azt mondják, hogy rutin műtét. Szóval, fel a fejjel, minden ok lesz! :wink:
pedi
Kalocsa
 
 


Sziasztok!

Ma már jobban vagyok, reggelre lement a lázam is csak baromi gyengének érzem magam. Bencét ma elvitte a férjem délután a szüleimhez, így megpróbálok pihizni, bár Gergő eddig nem hagyott. Remélem most azért elalszik.
Szerintem benyalhattam valamilyen vírust vasárnap, amikor Gergőt vittük az ügyeletre meg a kórházba. A lázon kívül mára fáj egy kicsit a torkom, meg bármit eszem vagy iszom, hányingerem van...
Az ügyelet egyébként tele volt prüszkölő, köhögő, fosó felnőttekkel meg gyerekekkel, az én immunrendszerem meg szerintem nincs valami fényes állapotban. Ezért el is kezdek most egy C vitamin-kúrát.
Bence szerencsére nem lett lázas, nála maradt a nátha meg a rekedt hang.
Gergőt meg remélem megvédi az anyatej. Felhívtam a védőnőnket, hogy lehet-e szoptatni lázasan, de azt mondta, hogy igen.

Bogárka, nagyon köszönöm a sok-sok köszöntést, láttam az email-t is! Drága vagy!
Az öcsédnek nagyon drukkolok! De minden OK lesz! Sokan fogunk szorítani Érte!
Pedihez hasonlóan nekem is tetszett a szeszes sztorid! Húúúúúú de meg tudnám inni én is azt a Baileys-t. :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Csajok, ki vagyok éhezve egy jó kis forralt borra!!!!!!!!!!!! :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Nika, tegnap reggel én is bekukkantottam ide, mert annyira bíztam abban a zebrában... nem tudom, hogy mi lehet most Veled. Ha megjön ha nem, szerintem is menj majd el az ünnepek után dokihoz.

Mona, gratula a kiskönyhöz!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Fogadd meg Pedi tanácsát és tényleg mindig vidd magaddal, sőt azt is mondom, hogy ajánlatos venni egy A/5-ös kis mappát, amibe beleteszed a kiskönyvedet meg majd a sok-sok egyéb leletedet és így az egész pakkot tudod magaddal vinni.
Nyáron szülni egyébként isteni! Most látom, hogy mennyivel macerásabb egy téli pici babát öltöztetni. Hiába vettem Gergőnek pl. 56-os pulcsikat, muszáj nagyobbat adnom rá, mert a vastag bélelt kantáros gatyó fölé nehéz feladni a kisebb pulcsit... Na, nyáron ilyen gondod nem lesz. Meg a levegőzéssel sem! Én annyira szerettem, hogy Bencussal kint lehettem a kertben! Betettem a babakocsiba és ott szunyált, én meg szívtam a friss levegőt meg süttettem a hasamat!

Pedi, szuper az ágyatok! el is hiszem, hogy várod!!!!!!!!
Most nagyon indiszkrét leszek,nem kell válaszolnod, ha nem akarsz... szóval Ti még felavathatjátok az új ágyat???? Gondolom érted mire célzok...
Lányok, b@sszus én március eleje óta nem kekszeltem... a két ünnep között telik le a 6 hét, de dokihoz csak január elején megyek majd a kontrollra éééééééés, ha minden jól megy akkor utána véééégre nekem is kijut a jóból! :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: bár azért félek ám tőle... ennyi idő után... meg tudom azt is, hogy Bence után is fájt még egy jó darabig... :roll: :roll: :roll:


Kati, jól teszed, hogy rendbe teteted a fogadat! Jobb ezt még a kismamaság alatt elrendezni. A húgom járt úgy, hogy szülés után ki kellett húzni egy fogát, mert begyulladt neki és azt mondta, hogy szoptatás alatt miden egyes szívásnál úgy érezte, mintha késsel szurkálnák a fogától az agyáig...

Dike, gratulálok az egy kg hízáshoz! Látod-látod, nem kell itt aggódni!!!!!!!!!!!!

Rita, sajnálom a térdfájást...
A méhlepénnyel kapcsolatban még azt akartam Neked mondani, hogy ha nem látná el jól tápanyaggal Zalánt, akkor nem lennének ilyen szép méretei a Fiatalúrnak! Láthattad, hogy az én gyerkőceim is szépen felhízlalták magukat még odabent, ők a súlyra gyúrtak, nem a hosszra. (Bencus 51 cm, Gergő 50 cm)
A vezetésben látom Te is ügyeskedsz, bár Nálatok legalább homokot szórnak az útra. Én tegnap már csak fentről tudtam hazajönni. Meg kellett kerülnöm a hegyet, ott felmenni a Panoráma utca felé és szépen lassan óvatosan lejönni a hóban a házig.

Beze, én is arra kérlek, hogy pár mondatot írj magatokról! Hogy bírod a két gyerkőccel? A sebed gyógyulgat? Marci szopizik szépen?

Zsuzsi, ha erre jársz, Te is írhatnál pár sort magatokról! Nem baj, ha nem reagálsz... Nagyon érdekelne, hogy hogy vagytok!

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


Virág most már kibiod azt a "kis" időt a kekszel....... :oops: :oops: :) :) :)
én mikor Barnival terhes lettem az egész 9 hónap+6 hét alatt nem kekszelhettem............. :roll:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Sziasztok!
Tudom, nagyon eltűntem, de nézzétek el nekem, bekattanok a vizsgáktól, holnap megyek anatómiából.....jajjj nekem :x :x :x
Sajnos nem is tudok visszaolvasni, 56 tételt kell átnéznem meg az atlaszt, van amihez még lövésem nincs, szóval szép napnak nézek elébe (eddig a suliban gyakoroltam)
Tegnap pozit teszteltem, na de hogyan............na majd elmesélem, majd lesz kis időm holnaptól, a köv vizsga 22-én lesz és nem a legnehezebb,na de íme a fotó

Kép
chamomilla
Pécs
 
 


Koszi Csajok a drukkot! Remelem igazatok van es minden okes lesz.

Nika, azert Starjanban mutik mert a doki aki megvizsgalta itt muti meg es nem Egerben. Nemtom miert. Sztem jobban felszerelt a korhaz, Egerben mar kotszer meg szinte infuzio sincs.

Virag, akkor ez majd nem szuzkenyer, hanem egy nagy szuz keksz lesz!:) :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: -bocsi de ez eszembe jutott es nem tudtam kihagyni! :lol: :lol: :lol:
C vitamin kurazgassal szepen, ugyesen! De sejtem mar jobban vagy!

Kati, hol csavizol??

Mia meg mindig sehol! :shock:

Nita, kormozol a heten?
Vendég
 


Chamo:: nagy nagy gratula :) nem mertem a csajoknak ellőni hogy te mondhasd meg a nagy hírt:) de nagyon nehéz volt :) a vizsgádhoz meg sok sok drukkot:)

nika70
Salgótarján
 
 


Cham, Isten hozott! En is tartottam a szam am, de legszivesebben kikotyogtam volna! Fejlodok! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Viszont a reszletek erdekelnek ammm!!:)
Vendég
 


Na, úgy látom itt mindenki zugolvas... 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8)
Cham, én is tudtam, hogy pozit teszteltél! :D Gratula és várom a részleteket!

Bogi, jaja, szűzkeksz... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: (ez nagyon teszik :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: végül is harmadszor fogom elveszteni... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: )

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


bogárka!szorítok érte!!!

csillag! örülök h jobban vagy!

cham! ez aztán a meglepi(én nem tudtam róla), gratulááálok!!!!

KépKép
dike
 
 


sziasztok!

itt vagyok, csak eddig olvasgattam, meg utalgattam.

cham: gratulálok!!! ez nem is annyira halványka! de ez 10-es qupido, ugye?
ezek szerint mindenki tudott róla, csak én nem? melyik fórumra nem vettetek engem fel?

csillag: örülök, hogy jobban vagy! szűzkeksz.... 34 évesen??? jót nevettem!
mi mostanság állunk le a dologról, mert egyszerűen nem jó annyira és elég hosszút keményedek utána és inkább nem kísérteném a sorsot, ha már eddig egészségesen eljutottunk. már ezt a 8-9+6 hetet kibírom.

pedi: igen, reggel neked írtam. de azt akartam írni, hogy magnézium és azt, hogy nekem is a magnerot-os korszakomban volt ilyen problémám. azóta nincs. kopp-kopp.

bogi: tesódnak egy hatalmas kalappal, de biztos minden oké lesz!


ki mit vesz a párocskájának karácsonyra?

én ma vettem egy inget neki, meg egy pólót. igazából nincs ötletem, mert ő az a típus, aki mindnet megvesz magának. csak a ruháit veszem én, mert úgyis én cirkuszolok vele, hogy megint kevés a szép póló, meg nadrág stb...

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


képzeljétek!!!!

mia előkerült!!!! de majd jön és mesél biztos! (van mit!!!!)

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


Szia Cham!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
de jó hallani rólad....pláne ilyen szuper hírekkel jössz!!!!!!!!!!!
vizsgához sok sok drukk!!!!!!!:):)

Bogi egyenlőre nem.......

Kati mi idén nem veszünk külön egymásnak hanem közösen.....társasokat.....szeretnénk játszani:):)

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Sziasztok!!!

Nemvolt netem ezért nembírtam jönni,de jólvagyunk minden okés :D

Sajna a 4d-t le kellett mondanom,lebetegedtem,hánytam,de csak aznap ám,másnap semmi bajom sem volt!
Kértem másik időpontot és január 4-én megyek :D

Hétfőn voltam dokimnál,minden oké,kiscsaj már 1100g :shock: :lol:
Kértem 2képet,nemlettek jók,de hogy lássátok milyen vagyok megmutatom nektek :lol:

Remélem mindenkivel minden oké,most aztán olvashatok vissza,van mit!
Kép Profilból:-)
Kép nunija:-)
Vendég
 


Szia Mia!!!!!!
gyönyörű Lilike:):)
Barni is a 27.héten volt 1100 gramm körül:):)

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


mia!!!! szia! szia!!! 1100g????????? :shock: :shock: :shock: viccelsz????? az nem kicsi ám!!!!! (szerintem)
akkor most lili a nevetek? (én mást olvastam :oops: )

nita: társasozni mi is imádunk! van egy csomó nekünk is.
mi mondjuk inkább, ha valamilyen összejövetel an, akkor szoktunk.


szerintetek nagy szemétség azt kérni az én "hihetetlen" elfoglalt férjemtől, hogy amikor hazajövünk a kórházból 2-3 napot legyen itthon velünk?
már említettem neki a napokban és az volt a válasz, hogy az ügyfelek, az emberei...stb.
de tudni kell, hogy az én férjem egy minden lében merőkanál! mindenhol ott szeret lenni, pedig a két emberét is azért tartja, hogy dolgozzanak és hát dolgoznak is rendesen. árajánlatot pedig itthonról is tud írni. max átteszi két nappal a megbeszélt időpontjait. szerintem ezt ebben az élethelyzetben mindenki megérti, nem????

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


Kati minden apukának jár 5 nap szabadság!!!!!!!!!!!
csak igényelnie kell a munkahelyén...........

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Kati: hát fűzöm apát hogy Lili maradjon :D igen,nem kicsi doki is mondta :D

Nita:köszi a képdicsit :D

Tegnap voltam védőnőnél,és megint híztam 2kg-ot :roll: :shock: Eddig 6kg-nál járok,aztmondta ne aggódjak ez nem sok,van olyan kismamája aki 15kg-nál jár és 1idős velem,mondom köszi :lol: Ha azt nézzük hogy a baba is több mint 1kg,akkor ottvan a méhlepény,magzatvíz meg mit tom én,akkor lehet nem sok,vagy nemtom :lol:
Kati,te hány kg-nál jársz?
Vendég
 


Sziasztok!

Cham! Mia! Végre!

Cham! Én sem tudtam a tesztről, nagy nagy gratula, hiányoztál már! Szóval, Kati nyugi, engem is kihagytak a csajok abból a topikból. :evil: :lol:

Mia! Gratula Nektek! Szép nagy lány Lilike már most!

Kati! Én is beszéltem már a férjemmel erről. Azt mondta, persze, vesz ki szabit és majd elmegy pecázni, vadászni meg focizni. (A 3legkedveltebb hobbi!) Én meg legyintettem egyet, és mondtam neki, hogy persze. Hazajövünk a kórházból és ott fog szuszogni a mellkasodon. Most még nagy a szájuk, de hidd el, amint meglátják és megfogják a picurkájukat, majd letörik a szarvuk. Zoli is mindig azt sorolja, hogy már azt várja, amikor majd lehet "görgetni", meg játszani vele, de én ismerem már annyira, hogy tudjam, abban a pillanatban, amikor meglátja a gyermekét, össze fog menni törpébe.(és én már annyira várom ezt... :oops: ) :lol:

Csillag! Őszinte leszek. Nem fogjuk felavatni az ágyat. Próbálkoztunk, próbálkoztunk, nem ment, nem erőltettük a dolgot. Pont akartam írni Bogárnak, hogy avassák fel helyettünk is az új ágyat, mert mintha azt írta volna, hogy Ők is most vesznek. Szóval, nyugi drága Csillag, Neked már csak pár hét, én inkább nem is számolom....De ennyi áldozatot-és még sokkal többet is-megér egy gyermek! :wink:
pedi
Kalocsa
 
 


mia: én 7 kilónál járok. nem tudom mekkora a bébikém. jövő héten megyünk.

nita: de apa vállalkozó. nincs munkahelye. de mégis állandóan dolgozik. persze értünk teszi. ennyit nem keresne egy munkahelyen 8-16-ig, én ezzel is tisztában vagyok.

pedi: apa pont tegnap este mondta, hogy ő akkor fog tudni "mit kezdeni" a babával, ha már mászik, meg forog, meg lehet majd gyömöszkélni.
de én is úgy gondolom, amint meglátja, összetörik!!! és én is nagyon várom ezt a pillanatot!!! :lol: :lol: :lol:
ti apás szülést terveztek?

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


NEM VAGYTOK KITILTVA SEHONNAN CSAK FACEBOOKON ÜZENT PRIVIBE CHAM .):):):)

mia: de jó hogy előrkerültél :)

nika70
Salgótarján
 
 


Sziasztok!

Cham örülök, hogy jelentkeztél! Gratulálok!!!! Éreztem, hogy ilyen szuper híreket hozol nekünk :)

Mia, gratulálok neked is, milyen szép nagy már a kis Babukád!

Virág jobbulást Neked, és Bencének is! Gyógyuljatok meg gyorsan!

Kép
Kép

Moncsi
monalux
 
 


Mia tényleg nem sok.........
Máténál 17 kilót híztam Barninál csak 6-ot pedig szó szerint zabáltam:):)

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Nita: én Tominál 20-at :shock: Barninál csak 6-ot?az tök jóóó :D
Vendég
 


Cham: szép teszt,de jóóóóóóó :D nagyon örülök :wink:
Vendég
 


Na, itt vagyok! Megint tornáztam egyet, és most letoltam egy körtés joghurtot müzlivel, és szórtam bele lenmagot. Várom a reggeli hatást! :lol:

Mia! Nem sok a 6kg. Én 7,5nél jártam a 26.héten. Engem akkor az azért vert fejbe, mert akkor egy hónap alatt feljött 3kg :shock: . De szerintem azóta max 1kg, majd hétfőn megyek védőnőhöz.

Kati! Akkor a mi férjeink nagyon passzolnak! :wink: Mi nem tervezünk apás szülést. Már nagyon régen megbeszéltük, ha egyszer lesz gyermekünk, nem lesz bent Zoli a szülésnél. Most azt mondja, hogy a vajúdásnál bent szeretne lenni, de én meg azt mondom, hogy abból szokott az lenni, hogy a kitolási szakaszban is bent marad az apuka, és én azt viszont nem szeretném. :roll: Egyenlőre úgy van, hogy egy nagyon jó barátnőm jön be velem. Akartam kérdezni, hogy most a Magnézium citrii-t vagy mit szedsz?! Akkor ezek szerint attól nincs szorulásod? És abban hány szem van, és hány mg magnézium?
pedi
Kalocsa
 
 


Azt nem értem, hogy az én mackóm hova siet annyira a vonalzómon?! :roll:
pedi
Kalocsa
 
 


Mia igen 6-ot...de gőzöm sincs hogyan....tényleg kb óránként ettem......sütit fagyit mindent.......

Pedi nem akarlak rábeszélni de szerintem engedd hogy bent legyen a párod....az nekik is egy hatalmas élmény!!!!!!!!
de tényleg ez csak az én véleményem:):)

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


pedi:

http://www.hazipatika.com/gyogyszerek/t ... arma/15952

nálunk apa ellenkezett, én nem erőltettem, de láttam rajta, hogy szeretne ott lenni. csak meg kellett neki magyarázni, hogy a kemény rész az jobb esetben kb 1 óra. mármint a kitolás. ahol neki nem is kell semmit látnia, mármint csúnyát.
de mi három orvost fogadunk. egy a nőgyógyász, egy a szülész és egy zsoltinak... :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


pedi: nincs szorulásom azóta. pedig ugyanúgy eszek, mint előtte.

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


Kati! Köszi, akkor szerintem az lesz, hogy beszedem ezt a magnerotot, és áttérek erre. Közben úgyis megyek majd dokihoz, kikérem a véleményét. Meg ahogy nézem, az ára is barátságosabb.
Kari ajándékra a válaszom, hogy nálunk először arról volt szó, hogy nem veszünk ajit. A héten jön az ágy, meg azért ez a szoba nagyon nem kevés pénzünkbe került. Aztán még veszünk egy jó pár bútort mielőtt a babuci megszületik. Egy új TV állványt, egy szép nagyobb komódot, és én még rá akarom beszélni Zolit egy új dohányzóasztalra.
Aztán Zoli mondta, hogy igenis lesz meglepi. Hát, egyből "akcióba" léptem, és vettem neki az Aldiban egy sígatyát. :lol: Nagyon remélem, hogy tetszeni fog neki. Még tervezek neki ezen kívül egy szép pamut szabadidő ruhát. Amúgy én nem vehetek neki ruhát nélküle. Elég sajátságos ízlése van. Ez azt jelenti, hogy ami nekem tetszik, az nem biztos, hogy neki is. Viszont ami neki tetszik, az nekem nagyon. Szóval, emiatt nélküle nem lehet rucit vennem!

Ja, és képzeljétek! Kapok télikabit! Úgy örülök. Mert amúgy tavaly vettem egyet, de az most kicsi lett ugye. Kaptam kölcsön egyet, de olyan használt és nagy, úgy néz ki mint valami lelenc. Így aztán megbeszéltük, hogy mégis veszünk egyet. Legfeljebb ha másra nem, később jó lesz a gyereket szánkóztatni! :lol:

Jaj, nagyon hosszú lettem! Bocsi a szómenésért! :oops:
pedi
Kalocsa
 
 


Ja, és ami a szülést illeti. Tuti nem lesz bent! Ezt már tényleg réges-régen letisztáztuk, és közös döntés volt. Aztán majd meglátjuk, hogy lehet, hogy az élet átírja a tervet.
pedi
Kalocsa
 
 


Mia, cukipofaaaa! GRATULALOK! Nagyon edes a csopp lanyotok! Helyes! Latom szemet, orrat, arcocskajat! Tunderke!!!
Remelem jol vagy, en mar aggodtam!

Kati, hat ezen uram megint jot rohogott! Felrohhhentett! Orvost Zsoltinak, ez jooo! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Virag, mizu Nalatok? Meselj, mi volt ma?

Pedi, hajra reggelhez!:) Lenmag, jo otlet, veszek is majd! A torna is biztosan jot tesz, tett. Derekad faj meg? Igen, mi veszunk agyat bar az nem ilyen fasza, mint a Tietek de azert ez is faaaajentos!:)

Chamrol, facebook-on keresztul tudok. Irt privit! De majd mesel meg majd O maga! Nem semmi a sztori. Addig meg kivancsiskodjatok csak! Izguljatok mivel rukkol majd elo!

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Valamit meg akartam de nem jut eszembe!
Vendég
 


jaj csajok most láttam az expresszen álmaim babakocsiját mindössze 27.000 ft-ért :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
mire jön a 3. addigra tuti még a divatból is kimegy....most el szomorodtam de nagyon_: :cry: :cry: :cry:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Nita, ne legy szomoru, mire jon a 3. addigra lesz ujra egy alom babakocsid. Ha meg nem, akkor is lesz! Es olcson! Es alom! Es alomszep! Nehogyma` ne legyen! ahhhh, ki van csukva anyam! Nitanak lesz!
Vendég
 


Dobjad be a linkjet ide Nekem lecci!! Koszike!
Vendég
 



Ez tenyleg jo! Nem hasonlo a Katieke? Majd az Ovet lenyulod!! :lol: :lol: :lol: :lol: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Vendég
 


Katié más........ :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Sziasztok!

Mia, de örülök, hogy jól vagytok! Én is aggódtam értetek!
Lili kisasszony szépen nődögél!!!!!!!!!!!!

Nita, szupi ez a babakocsi! Nagyon tetszik!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Pedi, annyira ügyes vagy, hogy van erőd tornázni! Biztos jót tesz majd megint és el tudsz menni reggel arra a bizonyos helyre... :oops:
Kíváncsian várom a lenmag hatását. Ha bejön, lehet, hogy én is kipróbálom, mert pár napja én is kínlódok. :oops: Bár előbb még utána kell néznem, hogy szoptatás alatt lehet-e ilyet enni. Nem szeretném, ha Gergő fél napig szenvedne miatta.

Kati, én is jót nevettem ezen a 3 orvost fogadunk dolgon! Bezzeg az én Uram... annyira élvezte az egész szülést, hogy az sem zavarta, hogy nézett engem ott lent amikor kibújtak a srácok. Premier plánban követte az eseményeket. 8) Nekem nagyon jó volt amikor mondta, hogy "kint van a feje, mindjárt meglesz, nagyon ügyes vagy!!!!!!!!!!!!!!!" Nagy lökést adott az, hogy ezt az Ő szájából hallottam. Utána elvágta a köldökzsinórt és visszajött mellém. (Azt viszont már nem nézte ahogy összestoppolt a dokim. Na, erre én sem lennék kíváncsi.)

Cham-ről itt olvastam egy másik topikban. Véletlenül észrevettem, hogy írt valahová, megkerestem a topikot és beleolvastam. Én innét tudtam a dologról. 8)

Nekem ma vegyes napom volt. Hiába voltam egyedül Gergővel, kifogtam egy rendkívül éber napját. Szóval nuku pihenés volt délután. 15-20 percekre aludt el, aztán mindig felébredt. Kivittem levegőzni (csak a teraszra) és akkor sikerült szunyálnia kb 50 percet, de ahogy bejöttünk, hamarosan fel is ébredt. Nem sírással telt a napunk, csak estefelé tört el hosszabb időre a mécses, inkább nézegetett meg ölben akart lenni és bújni. Annyira más a természete, mint Bencusnak. Gergő sokkal-sokkal bújósabb.

Ja, és megint belázasodtam délutánra... f@sza... de most hatott az Algopyrin és levitte. Annyira nem is vagyok ramatyul, mint tegnap.

Holnap megyünk Gergővel a gyerekorvosunkhoz az egy hónapos vizsgálatra. Kíváncsi vagyok mekkorát nőtt és hízott!!!!!!!!!!!!!

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


Virág nálunk is Barni bújósabb mint anno Máté.......

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: