[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/session.php on line 1627: Undefined array key "is_developer"
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4773: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4775: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4776: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4777: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4782: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
!!!!Babaproject 2010!!!!! - Babanet.hu
Új privát üzeneted érkezett!

Jo ejt Csajok! Puszi! Holnap gyertek!
Vendég
 


Bogi hát nekem jó nagy hasam van egyébként! Biztos mondja is majd a védőnő, hogy ne nagyon hízzak, bár nem tudom, hogy ez hogyan lesz kivitelezhető....
Te nagyon vékonyka vagy!!!
Jó pihit nektek! Puszi!

Virág, nekem a nőgyógyász azt mondta, hogy elég lenne 3*1 szem is szerinte, de én hallgatok az endokrinológusra, bízom benne, és biztos nem véletlenül mondta, hogy ennyit kell használnom! Nekem mondjuk nincs semmi ilyen problémám, ezt gyorsan le is kopogom!!!
Ugye nem vagy szomorú Drága Virág??? (jaj szegénykém, pont a szülinapodon??)
Figyi, ott szuszog melletted Két gyönyörű Gyerkőc, nem szabad szomorkodni! Tudod mindig minden okkal történik!
Vigyázz magadra és pihenj sokat!!
Puszillak!

Kép
Kép

Moncsi
monalux
 
 


csajok én már nem tudom mit gondoljak :(:)

a hcg full neg még egy halovány csík sincs pluszba. az lh meg még mindig pozitív a teszt csík még mindig erősebb mint a kontroll.azért most már lassan négy hete voltunk együtt apával ezt már bárminek ki kéne mutatnia nem???

Kép

az alsó a hcg full nega :(

nika70
Salgótarján
 
 

 
 

Nika! Gyors jöttem miattad! Szerintem gyorsan kérj egy időpontot a dokidnál! Kicsit szomorú lettem, de nem szabad feladni! :wink:

Többiek! Később még jövök! Behavazott nálunk is! :D
pedi
Kalocsa
 
 


Csillagnak: BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT KÍVÁNOK!!!!



Kép


(remélem nem érted félre, csak mosolyt akarok arra nyúzott pofikádra csalogatni! egyébként IMÁDLAK, drága virág!!!!)

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


Na, itt vagyok!

Drága Csillag!
"Szellő szárnyán szálló idő e szép naphoz vezetett,
szívem imádságát suttogja a szeretet.
Kérem a jó Istent óvjon, védjen Téged,
Adjon Neked hosszú boldog életet!"

pedi
Kalocsa
 
 


Bogárka! Hát nagyon cukik vagytok, de tényleg! Ami az "idiótaságodat" illeti, ne aggódj, én is az vagyok(vagy inkább még egy nagy gyerek). A múltkor kaptam az Aldiban egy tök jó bojtos sapkát, meg hozzá kesztyűt, majd megmutizom. Anyósom meglátta, és ez volt a hozzáfűznivalója:"Aranyos kislányom, ilyen arcok a babakocsiból szoktak kinézni, nem pedig mögüle." :lol: Hát ez van!
pedi
Kalocsa
 
 


Virág!!!

Kép

Kép
Kép

Moncsi
monalux
 
 


Nika akkor lehet, hogy még is PÉ ????? Nem tudom....szerintem is menj el minél előbb egy dokihoz!

Kép
Kép

Moncsi
monalux
 
 


Csillagvirág
BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT!
Vendég
 


Nita
Köszi, de ma sikerült beszereznem, úgyhogy nyugodtan küld el Katinak. :wink:

Bogárka
Nagyon jók a képek. Jó kis kolbászt én is úgy ennék már, de terhesség alatt nem ajánlják, na majd ha megszületik Zalán, az lesz az első, hogy a párommal hozatok be egy szál kolbászt, meg paprikát, jó kis magyaros reggeli. Nem ám az a száraz fájdalom, amit adnak a kórházban, az borzalom. Száraz kenyér, eláztatott nyálkás parizerrel, és mindez ráfóliázva. Mondjuk a tea finom volt, azért mindig kimentünk reggelizni.

Kati
Drukkolok, de biztos minden rendben lesz méhszáj ügyben. Én már egy hónapja olyan erőseket görcsölök, és zárt a méhszáj, sőt rövidülés sincs.
Menj el fogorvoshoz, ebben az időszakban már semmi rizikója nincs, ha esetleg félsz, vegyél be chamomilla homeopátiás bogyót, hátha valamit használ. Legalábbis kicsit nyugtat, ha jól tudom.
Van kifejezetten kismamafogászat, legalábbis nálunk itt Győrben van. Biztos drágább, de ott talán olyan anyagokat használnak, ami még kímélőbb.

Csillagvirág
Neked is nagyok voltak mindkét babók. Úgyhogy csak arra tudok gondolni, hogy sokkal jobban leterheli a méhlepényem, mint Regi. Talán engem is az nyugtat, hogy a súlybecslés szerint (még ha +-100-200 g-al is nézzük) meg jók a méretei, szóval talán jó a keringése, és kap megfelelő tápanyagot.
Azért túl nagy babát nem akarok szülni, inkább jöjjön 1-2 héttel előbb. Hosszú baba is lesz, ez viszont már biztos, a mérés alapján. Én 58 cm-el születtem, és 3850 g-al, szóval lehet a fiatalúr is ilyen lesz. Meg nekem is hosszú lábaim vannak, ahogy neki is. Ő biztos jobban fog hasonlítani rám.. :)

Közben felét elfelejtettem mit akartam írni, úgyhogy bocsi ha valaki kimaradt.
Meg valaki kérdezte a pocifotót. Majd rakok, még a héten.

Csajok, nekem meg úgy fáj a térdem. Már évek óta ropog, stb, de most fáj is. Nem akarok így 8-9 hónaposan térdműtétre menni. Bár ahogy hallom a műtéti előjegyzéseket, nem is adnának előbb időpontot, mint február. :lol:
Vendég
 


brita: nem mennék másik fogorvoshoz! nekem ez olyan, mint a nőgyógyász.

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


Nnnna, vegre! Be tudtam lepni! Egesz delelott nem mukodott a babanetem, ki voltam akadva, itten tajtekoztam!:):):-)
Vendég
 


BOLDOG SZULETESNAPOT VIRAGOMMM!

Mit is mondhatnek Neked, nezted mar a emailedet?
Vendég
 


Virág! nagyon sok Boldog Születésnapot Kívánok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

nika! nem tudom mi lehet....francba:(

KépKép
dike
 
 


Sziasztok!!!!!!!!!!

Kati a fogad csináltasd meg mert nagyon fog fájni........(:

Bogi édesek vagytok a kis fogatlan pároddal:):):):)

Nika szerintem is doki..derüljön ki mi újság odabe:)

Brita rendben akkor adom Katinak:)

VIRÁG SOK SOK BOLDOG SZÜLINAPOT KÍVÁNOK!!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


helló, bogi!!!!!

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


Kati küld a címed ok:)

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


CSAJOK KIVAGYOK! VIRAG KOSZONTESE OTA MOST TUDTAM EZT ELKULDENIIII!! ANNNNNNYYYYYAAAAAAM!

Nika, akkor ez pe?? Volt.:( Menjel dokkerhoz ez a legjobb es legbiztosabb! O majd megoldja minden problemad. Es akkor johet a kisteso!
Nekem meg elobb volt pe sokkal, Nalam sem okes valami. 29en jott meg, 4en mult el, de tegnap mar tul voltam pe-n. Ez sem kerek de ilyen meg nem volt. Igaz, hogy kesett egy hetet mult honapban, 23-24 en kellett volna megjonnie de ha ehhez nezem az e havi pe-m ugy mar jo a dolog. Csak nemtom, hogy ez is normalis e?! :? :shock:

Kati, nyugodtan menjel fogorvoshoz. Nekem azt mondta a fogorvos is es a nogyogyi is (egyszer rakerdeztem), hogy terhessegkor nem art a babanak sem az injekcio sem az ha fogrontgenre van szukseg pl. egy gyokerkezeles eseten. A rontgen csak akkor art a babanak ha derek es mellkasi rontgenre lenne szukseg. Egy lab, kar tores eseten sem esik baja a kicsinek. Aztan egyszer utana olvastam es tenyleg, ezt irtak mas orvosok is. Ezt csak ugy leirtam, tudom nem kell rontgenezni a fogad. Csak, ugy nyugtataskepp. :) :wink: de az injekcio vegkepp nem art. Mikor mesz?

Pedi, ilyen pompomos sapkat en is kineztem es a sal is pompomos hozza! jihhhii, tuti nagyon! Anyosod beszolasan jot nevettem! Kepzelem Te is milyen lehetsz!:):):) tok jo, tok jo!!!!!!:):)

Rita, a terded fajasa tuti elmulik amint megszuletik Zalan!

:wink: :D :D Biztosan a "sulytobbletet" erzi meg, ezert faj.:(:( No, akkor majd csemegezzunk jooool be kolbaszbol!:):):) Rogton nem fog fajni a terded sem!:):) Biztosan neki is a koooobasz hianyzik!:):)

Ez a QQQQQQQVA net mar megint nem mukszik. Nem tudom elkuldeni! keszvok! aaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Remelem Viragekkal minden okes a korhazban! De biztosan az es mar tul is vannak rajta!
Vendég
 


TSOOOOO, KATI! VAGY MEG??? EN LETTEM VON` CSAK A NET NEM AKARTA! KIKESZULTEM IDEGILEG! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

VIRAG MAJD GYERE ES MESELJ MI VOLT MA!
Vendég
 


Sziasztok!

Bogárka! Akartam mondani reggel, hogy székrekedés ügyben kezet foghatunk. :( Neked végül segített vmi? Nekem az aszalt szilvalé jó volt, de most pár napig nem ittam, mert nem volt gond, és már az sem segített tegnap. Na, ma kétszer ittam belőle.

Brita! A pocakképet én mondtam. A térdedet sajnálom. Én is hosszú voltam, 56cm, mégsem lettem magas. Azért én nem bántam voltam, ha a gyerkőcünk a lábait az apjától örökli, szép hosszú vékony, de a legutóbbi uh-on már nem volt nagyobb a combja. Na, a lényeg, hogy egészséges legyen! Amúgy meg nyugi! Zalán babónak nagyon jó helye van ott, ahol van! :wink: Ha nem így lenne, ki akarna jönni! De amíg annyit mozog, szerintem nem lehet vele baj!

Kati! Sajnálom a fogadat! Hogy döntöttél végül is? Amúgy meg hová tűntél?

Én is panaszkodok kicsit! :oops: Annyira rosszak már az étkezéseim. Reggel ugye nem indulok el reggeli nélkül. Két szelet pirítóst szoktam megenni. Olyan vékony szeletelt kenyérre gondoljatok. Aztán olyan 9-10körül meg szoktam éhezni, nem is akármilyen szinten. Akkor benyomok egy szendót. És az ebéd egy borzalom. Megeszem a levest, eszek pár falatot a másodikból és végem van. Szó szerint, pedig úgy ennék még. De nem megy, sőt, azt érzem, hogy szétdurranok és ez a teltség érzet szinte estig elkísér. :( Pedig én nem gondolom, hogy annyira fent lenne a hasam. :roll:

Na, eldugulok, megyek mosogatni, meg porszívózni. (Ma milánóit főztem, leves még volt husi leves vasárnapról.)
pedi
Kalocsa
 
 


Pedi! Sajnalom a rekedesed! Itt sajna nincs aszalt szilva csak horror aron, annyit nem adok erte. Tegnap ettem spenotot, este ittam beeeeliiiiiiszt es reggel siman ment a dolog. Egyszer Szilveszterkor megittam egy uveg Bailey`s-t es ugy beindult a fisifosi, hogy nem tudtam otthonrol elmenni bulizni! :shock: Ott ultem a mosdoban a tobbiek meg rohogtek rajtam, hogy ezt a sziiiivast.:):):):) Ennek oromere ittam tegnap este es rendbe is tett. Mondjuk Nekem ez bevalik. Ma is van meg spenot es var a belisz!
PediDraga! Biztosan borzalmas, hogy nem tudsz etkezni ugy, ahogyan szeretnel. Nem akarok brutal lenni de nezd a jo oldalat: nem fenyeget az elhizas veszelye! :wink: :wink: :D :D :lol: :lol: Jo, csak hulyulok de kivanom, hogy ne szenvedj.
Vendég
 


VIRAGUNK koszoni Mindenkinek a koszontest, puszil Mindenkit de elfoglalt, este erkezik a pasijai elalvasa utan! Ocsem ket pasival alszik! Nem semmi! De jo neki! :lol: :lol: :lol:
Vendég
 


majd elmegyek dokihoz csak ilyenkor annyira nincs senki meg ügyelet meg minden nagyon közel van kari :( ha pé volt AKKOR MEG JÖVŐ HÉTRE MEG KELLENE JÖNNIE AZT MÉG MEGVÁROM DE MÁR NEM TUDOM ÉN SEM MIT GONDOLJAK.

kATI: FOGORVOSHOZ MEHETSZ NYUGODTAN NEM BÁNTJA ABABÁT .HA SZÓLSZ MEG UGYE MÁR LÁTSZIK IS A BABA A HASADBAN AKKOR AMÚGY IS ÚGY CSINÁLJA HOGY NE ÁRTSON :)

óóóóó bocsika a nagybetűkért :)

nika70
Salgótarján
 
 


Bogárka! Ez a Bailey's-es story tetszett. Akkor nyomasd helyettem is, én most azt talán kihagynám! :wink: Amúgy érdekes, mert az első 12 hétben pl olyan szuper volt a székletem, semmi baj nem volt vele. És sajna az, hogy nem tudok úgy enni, nem azt jelenti, hogy nem jönnek a kg-k. Amikor napi 5ször ettem és normális volt a székletem sokkal kevésbé jöttek fel. Na, de megfogadtam, hogy nem érdekelnek a kg-k, jövő ilyenkor már úgyis "bombaanyuka" leszek! :oops: Legalábbis szeretnék az lenni! :lol:

Nika! Te a teákat ittad még amúgy? Meg a ciklusaid mostanság normál hosszúságúak voltak, mert emlékszem, hogy régebben extra hosszúak voltak, de a teák rendbe tettek!
pedi
Kalocsa
 
 


Pedi lehet te nem érzed de ilyenkor a beleid feljebb kerülnek......én mondjuk tudtam ám enni mindegyiknél.............:):)

kismamik ha valakinek kell kezdő avent mellszívó meg minden ami kell hozzá...van szuper áron..26.000ft....de szó szerint minden van hozzá!!!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Megjöttem....

Megkaptam a Kiskönyvet :) nagyon kedves a védőnő, sokáig voltam bent nála, mindenről kikérdezett, legközelebb a doki előtt egy héttel kell mennem hozzá!
És a szülés várható ideje: július 17. :)

Kép
Kép

Moncsi
monalux
 
 


Mona gratula a kiskönyvhöz és örülök hogy minden rendben!!!!!!!!!!!!!!

várom hogy nekem is legyen újra kiskönyvem :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Nita! Hát, konkrétan nem tudom, mi került feljebb, de az biztos, hogy a gyomrom össze van szorítva!

Mona! Gratulálok! Most már aztán hivatalosan is kismami vagy! Ugye mondta a védőnő, hogy ez innentől kezdve a baba születéséig olyan, mint a személyi igazolvány. Szóval, tessék vinni mindig mindenhova magaddal! :wink:

Én meg tornáztam egyet! Szuper volt. Még félidő előtt vettem egy kismami dvd-t. Csak a lépegetős részét csináltam, meg egy kis popsit. Annyira jól esett végre igazán mozogni. Most pedig leerőltetek két szelet pirítóst, rajta tonhaldarabok és egy kis savanyú kápit. Tudom, hogy a savanyú káposzta nem jó a savnak, de már nem érdekel, egészséges és imádom. Arról nem beszélve, ha eszem, ha nem, akkor is van sav. Majd nyomatok utána egy kis Salvus vizet. :lol:
pedi
Kalocsa
 
 


MONAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!! JULI 17??????????????????? EZ ANNYIRA JOOOOOOO!!! NEM BAJ HA EN ORULOK MEG UGY PLUSZBAN DUPLAN HELYETTED IS?????? :D :D :D :D :D :D :D
Vendég
 


Ja, hát a jó hírt nem is mondom! Ágyunk megrendelve, még héten itt lesz!

Ezen a linken az utolsó két képen van!
http://www.horvathbutor.hu/index.php?op ... &Itemid=58

Nita! Lesz még Neked ilyen könyved! Hidd el! :wink:
pedi
Kalocsa
 
 


Pedi, azok nem kg-k!!!!! Az csak ugy jon Rad a hideg miatt, a hideg ellen vedi a babad! Ez tuti! Annyira de annyia csinos vagy, hogy igazan nem kell azt gondolnod, kg-k mennek Rad! Bombasztik! Fantasztik!:) Ilyen tuti kismami vagy! Komolyan! Szep es csinos vagy nagyon! Ezt a tobbiek neveben is ki merem nyilatkozni! De majd jonnek figyeld csak meg es helyeselnek itten! :D :D Bogi nem kamuzik! :wink: Megmondja a tutit!:) :wink:
Ja, es allitolag a testmozgas jot tesz rekedes ellen! Hatha segitett ez a mai torna!! Jol tetted, sokat szamit a kozerzetnek is! En orulok, hogy tornaztal!!:):)

Nika, mensi utan elmesz dokkerhoz? Nem akarsz egy hormonos vervetelt?-en pl. most ezen agyalok. :?

Nita, mit jelent az, hogy minden van hozza?? Ird le legy szi! Koszke!
Vendég
 


Nita, Pedi, Bogi köszönöm!

Nita hajrá-hajrá! Szeded még a bogyót???

Pedi, azért vigyázz magadra! És csak óvatosan!!

Bogi örülj csak nyugodtan! Történt valami júli 17-én???

Apival elmegyünk gyorsan a tescoba, még van pár dolog amit meg kell vennünk, sütikhez is kell még egy-két dolog!

Veszek tortalapot, szerintetek milyen ízű legyen???? Várom az ötleteket :)

Kép
Kép

Moncsi
monalux
 
 


Nita, lesz meg ott konyv is es baba is! En ahogy Teged ismerlek anyam... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Vendég
 


mona! szupiiiiiiiiiiiiiii!de jóóó!!!!

pedi! nagyon klassz az ágy!

KépKép
dike
 
 


Mona, nem tortent semmi juli 17en. Annyi csak, hogy en szeretnek nagyon juliusban szulni. Okt. nov. vagy juli. Uram is juli. O juli 19en szuletett.

Pedi, szuper az agy!:):):)
Vendég
 


Mona, epresturotortatcsinaljMonaaaaaa!! Vagy ez nem jooo???!!!
Vendég
 


Bogárka! Te tényleg csúcs fazon vagy! Köszi! Amúgy én is azt mondtam, hogy muszáj máshova is hízni kicsit. Hisz itt a tél, meg aztán mit fog rólam leenni ez kis "élősködő", ha nem lesz feleslegem! :lol: Amúgy ma extra mozgékony a drágám, önmagához képest. Éjszaka is többször éreztem. IMÁDOM!

Mona! Köszi, de tényleg csak amolyan "nagymamásan" nyomtam! És nagyon jól esett! Meg aztán Bogárnak igaza van, hátha besegít nekem holnap reggel! :lol:
pedi
Kalocsa
 
 


Csajok, köszi az ágy dicsit! Már annyira várom!

Kati?????Többiek?
pedi
Kalocsa
 
 


Pedi, drukk a holnap reggelhez! :lol: :lol: :lol: :lol:
Drukkolj Te is Nekem bar en minnnya lenyomok egy kis szeszkot ra! hihihihihi
ahh, nem vagyok en csucs fazon, csak az igazat irtam! :):) :wink:

No, lassan de biztosan jon Viragunk is! Varjuk, varjuk!

Viragom, im waiting, waiting, waiting 4 uuuuuuuu!!!
Vendég
 


Hatalmas puszit küldök Mindenkinek!!! Annyira jól esett, hogy gondoltatok rám!!!!!!!!!!! még a könnyem is kicsordult... 8)

Most pedig elnézést kell, hogy kérjek amiatt, hogy csak a köszöntéseket olvastam végig, de a "halálomon" vagyok. Délelőtt Gergőcit vitte vissz a kórházba, még egyszer megnézte a főorvos Úr (jaja, a főmuftihoz kerültünk). most is rendben találta a szőke hercegemet (ezt a doki mondta rá :lol: ), de azért úgy váltunk el egymástól, hogy előbb-utóbb lépni kell valamit a vízsérv miatt... csak nem most, hanem majd ha kicsit nagyobb lesz. szóval szerintem műtét vár ránk. kontrollra egy hónap múlva hívott vissza.

Ez a híre egy kicsit letaglózott, de azért úgy vagyok vele, hogy ha kell az a műtét akkor kell. Ha eltűnik onnét az az izé, talán én is nyugodtabb leszek.

ami viszont számomra a "halál" a mai napra, az az, hogy tiszta láz vagyok. :cry: Az algopiyrin se vitte le... :cry: ez nálam annyit jelent, hogy a hajszálaim végétől a kis lábujjamig fájok, mert nemek a legkisebb hőemelkedés is azonnal az izületeimre megy rá. Délután még egyedül hazajöttem a fiacskáimmal, de sírva hívtam anyukámat, hogy valahogy repítse ide magát, mert mozdulni sem tudok a fájdalomtól. 5-re ért ide, segített megfürdetni Bencust (Gergő ma "koszos" marad), én meg behuppantam az ágyba. a Zuram is hazajött fél órára, most hazavitte anyut és majd este 10 után jön. Bence alszik, én fekszem, Gergő meg csuklik a kiságyban... azt hiszem fel fog ébredni... Megyek is...

Még egyszer köszönöm Nektek a sok kedves szót! Puszi!

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


csillag! gyógypuszit küldök mihamarabbi gyógyulást!!!!

KépKép
dike
 
 


Csillag! Puszi az egesz Csaladnak! Gerokenek kulon! A mutet miatt kicsit aggodj csak! jo? Puszillak! Gyogyulj meg!
Vendég
 


- Hölgyem, ismét szeretnék szeretkezni Önnel!
- Mi az, hogy "ismét"?
- Már tegnap is szerettem volna. :))
Vendég
 


Pedi szuper az ágy:):):):)
Bogi van hozzá kézi mellszívó....10 db pohár tetővel együtt....meg még volt sok minden csak nem jegyeztem meg.........
BOGI ÉN KOMOLYAN ÚÚÚÚÚÚÚGY IMÁDLAAAAAAAAAAAAAAAAAAAKKKKKKKKKKK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:):):)

Virág jól mondod ha kell az a fránya műtét legyen meg hogy Gergőből eltűnjön a sérv.......

gyógyulj meg:):)

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Csillag! Mitől vagy lázas? "Benyeltél" vmit? Szabad így szoptatni? Nagyon vigyázz Magadra! Jobbulást! Gergő miatt pedig nyugi, jó kezekben van!
pedi
Kalocsa
 
 


ezelőtti ciklus előtt három hónapig vagyis 4-ig rendesen megjött 30 napra:) teákat nem iszom :(

Mona: szupiii:) mostantól hivatalosan is kismami vagy :) gratula :)

Bogikám : egyenlőre én még nem gondolkodom mensiben :)
:lol: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:
én párom júli 29 :):):))

Csillag jobbulást.algopirin nem igazán a legjobb lázcsillapító.nincs otthon rubofened?

nika70
Salgótarján
 
 


Sziasztok!

Csillag, boldog születésnapot, és gyógyulj meg hamar!

Pedi, 38,5-ig lehet szoptatni. Székrekedésre magnézum pezsgőtabletta, neked szerintem már 1 segíteni fog, ha eddig nem ittad, ha igen, akkor max 3, és már rohanhatsz is!

Nika, szerintem is menj dokihoz!

Mona, grat a kiskönyvhöz!

Bogi, haláli vagy, mint mindig. :lol:

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 


sziasztok!!!!!
jó reggelt!!!!!!:)

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


sziasztok!

vagyok ám, csak tegnap vendégségben voltunk este, mire hazaértünk már nem volt kedvem jönni. az éjszakánk sem volt egy leányálom. bogi kínzott. ugri-bugri volt, de már lassan valóban kezd fájni, amikor egy-egy szervembe belerúg. és fáj a derekam is.
szóval me sem leszek a toppon!

csillag: sajnálom a betegséget! nem lehet egyszerű kimerültség? bencúr végül beteg lett?

beze: hogy viselkednek a gyerekek? te hogy viseled? magadról írjál egy picikét! kíváncsi vagyok, hogy vagy!

mona: gratulálok a könyvecskédhez! büszkén hord magaddal, hiszen erre vártál már nagyon rég óta.

nita: annyira helyes vagy és kellemes a hangod!
fiúk lázban égnek már? mivel készültök nekik?

beze: a kalcium is segíthet rajtad! mióta én ezt a fajtát szedem nincsenek gondjaim, pedig anno én is panaszkodtam itt.


pénteken megyek fogorvoshoz. a dokinénim mondta, hogy ad majd szurit, de nem lest baj belőle.
szerencsére röntgenezni nem kell, mert látszik rajta a lyukacska.
ma várok egy kicsit még itthon, majd elindulok kecskemétre bevásárolni.

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: