[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/session.php on line 1627: Undefined array key "is_developer"
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4773: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4775: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4776: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4777: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4782: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
!!!!Babaproject 2010!!!!! - Babanet.hu
Új privát üzeneted érkezett!

Virág, nagyon aranyos vagy, hogy utána néztél! A merckformint szedtem, de amikor kiderül, hogy babát várok abba kellett hagynom, és át kellett állni az utrogestanra, a 12. hétig kell használnom, csak azt nem mondták még, hogy hogyan kell majd leépíteni...
Szuper Anyuka vagy! Pihiznek még a Gyerekek???

Kati, annyira édes pocakod van! Nagyon tetszik a hordozó!!!
Karácsonyra én is szeretnék ilyen szép havas tájat :)

Nika ugye jössz reggel a hírekkel? Én már nagyon várom!!!!! Drukkolok!

Kép
Kép

Moncsi
monalux
 
 


mona: persze hogy jövök :) bármi is legyen az eredmény :):)

nika70
Salgótarján
 
 


Viragommmm, hat hogyan lennel mar Te sok?! Kis cukkerdrukker aggodo no, anyuka, csaj :wink: vagy!-hudesokmindenvagy!:)hihi
Ugyi vagy, lerendezted a hazimunkat es a ket pasit is! Jol elbansz ket pasival nem mondom!:) hehe Bocsi, harommal!!:):)

Nita, koszike a koszontest Neked is! :):):) juppi, juppi!
ES koszi, tudtam, hogy Rad szamithatok! Jot nevettem azon amit irtal! Ezt kene egyebkent, jol kiakasztani a recis csajt, mind vendeg! Szivhatna a fogat! hihi

Dike, Neked is koszikeeee!!:):) Dekar, hogy nincs csizmadrol foto! A neten a Lacoste oldalan esetleg? Ha megvan masold mar be ide vagy ird meg melyik az es megnezem! Ra vagyok izgulva!

Mona, mikor mesz dokkerhoz? Alakul mar a poci? Vagy ehhez nem vagy meg eleg idos terhes?

Katoca, orult jo a hordozo! Belezugtam! Ezt vetted a Brendonban? Allat nagyon! Vedd ugy, hogy lenyultam Toled! Bogitol nem nyulom le, de Toleg batorkodom!
:lol: :lol:
A poci is csini! Marha jol nezel ki! (nekem is ilyen Nike gatyom van es tok jo kenyelmes, most is ebben nyomom:))
Minden szuper amit vettetek! Biztosan nagy lelki oromod van! :D :D

Nika, ugy drukkolok, tiszta kesz vagyok! Alig varom a reggelt! Regen a pasikkal valo randit nem vartam ennyire, mint a holnapi teszted! hihihiiiiiiiii

Csajok, Virag, progi szintre irjak csak, hogy ha magas az a szorulas. Nekem eddig meg sosem volt ilyen gondom. nyihhhhaaaa! Most sem akarok! Mi a fene ez? Oregszem es ez altal valtoznak a hormonok is? De ehhez meg meg fiatal vagyok, nem? Nem ertem. Vagy elozo honapban baba volt? Vegulis 1 hetet kesett. Mar erre is gondoltam. De akkor meg most is megint? Vagy mi? Vagy ki? aaaahhhh, nemtom de ellensegemnek sem kivanom ezt az erzest.:(:(:( Minden nap megyek, nem az van, hogy napokig nem tudok, de olyan nehezen jon ki-bocsi-, hogy szulesi fajdalmaim vannak. :shock:
Vendég
 

 
 

Kati, szep nagy ho van Nalatok!
Az Avent is tuti jo!

KEPZELJETEK! Vettem a nem letezo gyerekunknek... Illetve vettunk mi is ilyen cumisuveg fertotlenitot, csak nem Avent hanem Tommee tippee. Igaz nem adtak hozza csak kivevo csipeszt, egy 0-3 hoig 1 db cumit, egy cumisuveg tisztito kefet es 2 db cumisuveget.-6os egyebkent. Csak olyan olcso volt (atszamolva 6000 ft sincs), hogy nem hagytuk ott. Most akcio van Karacsonyra. Nem a mikros, hanem az elektromos. En a mikrot egyebkent sem szeretem, inkabb a kajat is megmelegitem. Ugy voltunk vele megvesszuk, legfeljebb ha nem lesz gyerekunk - ezt csak ugy irom - majd eladom oszt csa! De olyan jo erzes volt venni valamit a nem letezo gyereknek. Hatha ezzel lecsalogatjuk, vagyis becsalogatjuk a pocakba! :wink:
A mikros az dupla ar, horror arban adjak itt. Otthon nemtom, otthon is dragabb a mikros, mint az elektromos?
Vendég
 


Bogárka, tesztet nem csináltál az előző hónapban amikor késett egy hetet????????????????

Mona, megnyugodtam, hogy már nem szeded a Merckformint. Akkor nyugodtan áttérhetsz a Hipp NAtalra.
Az Utrogestant a 12. hét végéig szokták szedetni, majd fokozatosan kell abbahagyni. Én, mivel nagy adagban kapkodtam be, 2 naponta csökkentettem egy-egy szemmel és így a 14. hétre álltam le vele teljesen. Ez az az idő, amikor átveszi a hormonális irányítást a méhlepény és az egekbe szökik a progeszteron szint. Ilyenkor már nem kell a pótlás.
de majd a dokid úgyis megmondja, hogy hogy állj le a bogyóról. (Tényleg, szájon át kell szedned vagy dugdosnod kell?)

Kati, nagyon szuper minden! Nekem is a hordozó tetszik a legjobban! Meg persze Bogi-lak! Csini vagy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nika, természetesen drukkolok ezerrel!

Nita, spenót odaért????????

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


bogarka! dobom a képet!:)jól tetted h megvetted:)

csak sajna mi nem ilyen olcsón vettük:(
http://divat-ruha.vatera.hu/noi_ruhazat ... 81899.html

virág!ahh de komolya a hűtő!

kati! nagyon szép a pocid, és nagyon klassz dolgokat vettél,,,de tartanék már én is ott.

KépKép
dike
 
 


Bogi, Nekem ilyen cuccosom nincs... :oops: :oops: :oops: BencurHancur nem fogadta el a cumisüveget, fél éves koráig csak cicizett (én nem teáztattam mellette), utána meg sportkupakos műanyag palackból volt hajlandó inni. Azt meg nem is lehet fertőtleníteni. Meg úgy vagyok vele, hogy fél évesen már nem is kell szerintem fertőtleníteni a cuccokat... :oops: :oops: :oops: (de lehet, hogy én vagyok felelőtlen... :oops: )
Fertőtlenítő folyadékom van, Gergőci vitaminbeadós kanalait abban sterilizálom, de más egyelőre nem kell neki.

Egyébként nagyon szupi áron volt az amit vettetek! És én nem nézlek hülyének amiatt, hogy megvettétek! Mikor még nem volt se Bence, se Gergő én is vettem egy édes rózsaszín Snoopy-s takarót a leendő kislányomnak... :oops: :oops: :oops: azóta is a szekrényben áll bontatlanul... :oops: :oops: :oops: Ugye Megtréfált az élet a két kiskrapekkal, de NEM BÁNOM!!!!!!!!!!!!! IMÁDNIVALÓ MINDEGYIK!!!!!!!!!!!!!!!!
Ja, a takarót meg majd én elhasználom! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Bencus szegényem tiszta takony meg rekedt a hangja... remélem nem lesz lázas estére.

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


köszi csajok a dicséreteket!

dike: nekem nem tetszik a csimma! :oops: :oops: :oops:

bogi: annyira sajnálom a gondjaidat! úgy segítenék! nekem is az jutott eszembe, hogy tesztet csináltál a múlt havi késénél? mert lehet, hogy nem jókor magas a progid! a ciklus második felében kell, hogy több legyen.

nika: mikor kelsz reggel?


igen, kicsit nyugodtabb vagyok, hogy ezek a fő dolgok megvannak, mert ha bármi is lenne(de nem lesz) a picike, apraját azt netről is ,eg tudom rendelni. ezeket látnom kellett. holnap még elhozzuk a szekrényt és bepakolom a ruhákat, de még nem mosom ki. majd csak január végén. addig csak nézegetem, hogy mi hiányzik még, mert most ömlesztve van egy polcon és már fogalmam sincs, hogy mit vettem eddig és mi kellhet még.

csillag: tényleg kell friss házassági anyakönyvi kivonat a szüléshez?

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


Kati, ennek érdeklődj utána, mert mindenhol máshogy van. (A védőnők tudni szokták, hogy kell-e.)
Nálunk akkor nem kérték, ha az esküvő és a szülés is Győrben volt.

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


ja! képzeljétek, hogy van talpa a hordozónak, így én is csak kattintok, nem pedig kötözgetek!

dike: hamar fogsz te is vásárolni a picurkádnak.
én azt figyeltem, hogy a 20. hétig lassan telt az idő, de azóta szinte repül!!!

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


csillag: nekünk az esküvő Kecskemét, de a szülés Szolnok.
jövő héten úgy is kapok a dokitól szülésznő számot és gondolom ő megtudja majd mondani.

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


Hude beindult a topik, tok jok vagytok!

Virag, Bencurnak jobbulast!
Apaja, hogy van? Jol van, dolgozik, minden rendben Vele? Azert tudtok egyutt is eltolteni kis-kis idoket? Biztosan nagyon bizi, sok eloadas van. Unnepeket egyutt toltitek a csaladdal vagy 4en lesztek csondben?+szulok? Vagy mentek valakihez? Bar Gergocivel nem is lehet meg hosszu orakra kimozdulni. Azt meg csak sejtem, hogy nem lesz idod keszulni nagy lakomaval, hiszen van ezer mas dolgod is, ujszolott csecsemotok van. Meselj, hogyan lesznek az Unnepek?
Sterilizalot azert vettem azon kivul, hogy eszembe sem jutott, hogy esetleg majd nem kell mert bebi szitter koromban minden csaladnal volt ahol volt baba. Amikor mentunk valahova mindig vittunk uvegben valamit a gyereknek. Meg 1 evesnek is sterilizalnom kellett. Azt nem is tudtam, hogy 6 honapos kora utan mar nem szukseges fertotleniteni. grrrr!! Addig meg ugyis cicizik majd. Remelem! Nnna, mindegy mert mar megvettuk! :lol: Olyat nem lehet csinalni, hogy tejcit ebbol adni neki ha pl. megyunk valahova es etetes ido van? Mert akkor esetleg ki tudom majd hasznalni. Vagy ez igy durva? 6 honapos koraig ne nagyon jarkaljak vele majd sehova csak ket etetes kozott? Na, sokat kerdezek es lehet hulyenek is neztek de en igy hittem, erre is jo lesz a sterilizalo. :?
Azt meg nem is irtam, hogy tutkovari a huttttttooo!!!! Csini! Szep! Szoval jo valasztas!:)

Csajszimajszik en nem csinaltam mult honapban az 1 heti kesesnel semmi tesztet. Annyi nega tesztem volt mar, mint egen a csillag igy nem csinaltam, gondoltam ha nem jon meg 1 hetig ellovok egyet. Szombat es vasarnap dolgoztam, hetfon akartam elloni de ekkor meg is jott. Igy jartam, de ha most is kesik akkor csinalok, hatha...es ha megis megjon akkor alacsony a progim.

Katyusa, a progi a ciklus masodik feleben kell magasabb legyen de en most ebben vagyok, nem?? Elmult a pe. Cickomicko is feszul. Mult honapban mondjuk nem feszult.

Dike, majd a labadon is muti meg a csizmat!:):) Szerintem vagany!! En most eppen egy Lacoste utazo taskat sirok ki majd Apatol! Utalom a borondot amikor megyek haza. Sokkal kenyelmesebb lenne egy ilye es fol sem kene poggyaszkent adni.
Vendég
 


Bogi: édes vagy köszönöm :):)

KAtikám: nagyon szupi dolgokat vettetek és a pocid is szépen kerekedik :)olyan hét óra felé kelek :)

nika70
Salgótarján
 
 


Kati nagyin szépek Bogi felszerelései:):)
pocakod is cuki:):)

Bogi szivesen...a kollegád komolyan felhúzta az agyvizem..........brrrrrrrr

Virág igen ideért,....mennyei volt!!!!!!!!!!!!!!!!
nem vagy felelőtlen..Barninak én se fertőtlenítettem 6 hós korától......minél jobban próbálod óvni a rossz vagy fertőző dolgoktól tuti hogy el fogja kapni.....

Dike szuper a csízma:):)

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Dike, kikerestem, nem birtam ki! Nekem egy ilyenem van, 0.00001 dkg es imadom!:)

http://www.distance.com.pl/produkt/343/ ... -SPW-.html

Nika, akkor mire folebredek mar itt leszel a hirrel!

Kati, megmutattam Apanak a pocakod! Azt mondta: mmmhhhhmmm, szep es szep kerek de csak a hasa? Es hol a "feje"?:-)) Mondtam az most nincs de az is szep, mint a hasa! Jajjj, hat de kivancsi lett volna mar O arra ki van a csini poci mogott!:):)

Pedi, merre vagy?

Nita??
Vendég
 


Bogi nagyon szupi a csuka...mennyi ez magyar pénzbe????? :oops: :oops: :P

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Nita
Igen, 21-én megyek dokihoz, de addig lerágom a tíz körmöm. :roll: Igyekszek nem idegeskedni, mert állítólag attól is tovább romlik a méhlepény állapota, de azért nem tudok teljesen megnyugodni. Jó lenne egy kontroll uh úgy a 35-36. héten. Remélem a doki is megérti az aggódásom.

Csillagvirág
De jó hogy írod, el sem hiszed mennyire megnyugtattál. II. fokozatú. Már két napja nem alszom emiatt, ill. 3. Mert azért aggaszt, ha már III-as lesz, akkor lehet gond. De ezek szerint talán nem lesz baj.

Kati
Ne már....te még olyan jól nézel ki, bezzeg én meg egy bálna vagyok. A te hasad fele akkora mint az enyém, aztán csak 3 hét különbség van.
Szépek a babaholmik, tetszenek ezek a színek, jó lesz majd a másodiknak is, ha fiú lesz. :wink:
Jól behavaztatok. Itt már elolvadt mind.
Ma én is megvettem a kórházi csomaghoz a dolgokat, papír Wc ülőke, fertőtlenítő kendők, éjszakai betétek (abból még veszek, mert azt úgyis gyakran kell cserélni). Meg egy Tenát akarok még venni, de pont az extra méret nem volt, csak a nagyobb meg a kisebb. Úgyhogy rendelek.

BOGÁRKA
BOLDOG NÉVNAPOT!

Ma voltunk az oviban, nyílt nap volt, helyes kis Luca napi műsort csináltak, meg lehetett közösen barkácsolni karácsonyi dolgokat, lucabúzát vetni, stb. Aztán még gyorsan bementem Győrbe, szerencsére meg tudtam venni a könyvet, meg játékot Reginek amit akartam, úgyhogy a héten csomagolom az ajándékokat, meg még dekorálok. De most már pihizek többet.
Vendég
 


Brita minden ok lesz...ne rágd le a körmeid:):)
rágd a doki fülét hogy te attól nyugodnál meg:):)

nekem van két bontatlan tena betét..ha kell szivesen oda adom:)

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Rita, koszonom!:):) Es minden rendben, ne aggodj! De majd jon meg Virag es megaszondja, O is II.es volt. Egy barinom is es es es sima ugy volt a terhessege! + Te egyebkent is figyelsz mit eszel, iszod az Aloe-t is ami eleve meregtelenit, szoval tuti rendben vagytok!
Klassz lehetett az ovis nap! Nincs foto veletlenul?

Virag, Nita, rajottem, hogy Nalam is spenot volt. Kerdi uram, mit fozol? Mondom soskat? Aszongya, biztos? Mondom, nem. Spenot. :lol: :lol: Rantott hallal. Uram pedig bundas kenyeret kert. Most meg itt roskadozunk a kajatol! :lol: :lol:

Nita, nemtom otthon mennyi ez a cipo de asszem 30 korul volt amikor en ezt itt vettem. En tavaly augusztusban vettem atszamolva akkor 15 volt. Ez is sok de itt konnyebb kiadni a havi minimalberbol ami 800 font a 60at, mint otthon akar a 120bol is a 30at. Es allandoan rajtam van, le sem szakad rolam de meg 1 evet tuti kibir, ha nem 2ot! Minden nap ez van a labamon munkaban is meg egyebkent is. Van meg masik 8 par cipom+csizma de en csak ezt viselem!:):)
Vendég
 


én is bvennék ilyen cipőt.....megéri tényleg....csak most nálunk csóróság van........a laminált padlózás meg a kariajik miatt...így 3-4 havonta veszek nyúzott szeműektől cipellőt.... :P :P

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Had` mutizzak mar en is kepeket! Voltunk mult heten Karacsonyi vasarban ahol volt egy magyar pavilon is fini kajakkal! pl. makos guba. Ezt itt lehetetlen fozni mivel nincs mak. De volt Jokai bableves ami szinten olyan etel, hogy nincs hozza igaziiiii magyaaaar kooooobaaaasz!!
Aztan Gezu volt Telapo is, O volt a szomszed kislany Telapoja es napszemuveget tett fel, hogy fel ne ismerje, tavaly ez volt a gond. Na, most siker volt, nem tudta, hogy Gezu az es ugy "felt" szegenyke!:):) De igy is ugyes volt. Szoval Gezu amolyan modern Mikulas volt! hihihi

Kép

VETERAN VERDA!:):)

Kép

MI VOOONANK!

Kép

Kép

Kép

TESOM MEXIKOBAN, 2 HETE! JO IS VOLT NEKI!



Kép
Vendég
 


Nita, akkor majd veszek most cipot januarban, ezt meg Neked adom! Mekkorak a pataid? :lol:
Vendég
 


Rita! nem lesz gond!

bogi! nagyon jól néz ki a cipő!!!:)

KépKép
dike
 
 


Bogarka! de jóó képek szépek vagytok együtt nagyon!!!

KépKép
dike
 
 


Dike, hamarosan lesz mar Neked is csizmad!:):) Majd tenyleg fotozkodj le benne es muti meg! Uramnak ez az ehes feje! A nem ehes feje az amikor vigyorog, lasd. az autos fotot. Amikor olyan feje van, mint Velem, akkor mindig etetni kell! hihi Viszont jo Neki az usanka!:):) Jo meleg is!:)
Vendég
 


brita: annyira aranyos vagy, de te egyáltalán nem vagy bálnus! annyira vékony voltál még az utolsó képen. én combban híztam. összeérnek, pedig tavaly rengeteget dolgoztam rajta, de nem baj, mert márciustól újra lehet gyúrni.
lepény miatt ne aggódj! én is 21-én megyek és drukkoljatok a zárt méhszájért, mert ünnepek alatt rengeteget leszünk úton.

bogi: szupi ez a cipő! ez az én stílusom is. hasonló fehér nike van nekem.
apának mutizd meg, amit 7-én tettem fel ide a topicba, ott van fejem is. ma nem szalonképes. lassan megyek is hajat mosni, mert gáááááz!!!!

nita: ha britának nem kell, akkor én átveszem tőled a betéteket, mert még nekem csak két csomi éjszakai van.

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


Bogi ezt most komolyan mondod hogy nekem adnád????????????
amugy 39-40-es a lábam.....:(
szuperek a képek!!!!!!!!!!!!!!!

Kati ok.......majd akkor küld a címed.......
nekem Barninál nem kellettek elég volt az éjszakai betét....na de Máténál még a tena is kevés volt......mint aniagara úgy jött.......blllll........

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


nita: oké, de az elsőbbség az britáé!!!!


lányok! én izgulok mia miatt!!!!
ma megy dokihoz, de már sok-sok napja nem írt ide sem és a naplójába sem, pedig oda szinte minden nap vagy másnap írt előtte.

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


No, jó estét!

Majd fél nap volt, mire visszaolvastam a bandát! :lol:

Bogárka! Hát nagyon boldog névnapot Neked! De jó, hogy hoztál képeket! Nagyon jól néztek ki így ketten!

Kati! Szupi dolgokat vettetek! Ez a hordozó a legbiztonságosabb, meg a Besafe. Nagyon csinos vagy hallod! Egyáltalán nem látszik, hogy máshova is ment volna.

Brita! Nyugi, nyugi! Látod, Csillag is megmondta, hogy nála is ilyen volt. Biztosan minden rendben lesz, de nyugodtan erőltesd a dokinál az uh-ot 35-36.hét környékén! :wink: Nem kapunk pocakképet?

Beze! De jó, hogy tudtál jönni kicsit. Örülök, hogy minden rendben Veletek! Gratula a Ti nagy és okos lánykátokhoz! Tudtam én, hogy jó a kevés korkülönbség, mi is így szeretnénk.

Nita! Sajnálom, hogy elmaradt a szánkózás. :(

Csillag! Sajnálom a kórházas kálváriát, és örülök, hogy minden rendben van. Külön gratulálok a mai du-hoz! :wink:

Nika! Lerágom a körmöm éjszaka! :lol: Reggel még meló előtt benézek, úgyhogy 7után gyere! :wink:

Dike! Gondolj arra, hogy márcsak kicsit több mint egy hét van Karácsonyig! Mindjárt hordhatod is a csizmát!

Mona! Látom holnap kell menned "védő nénihez"! Remélem, minden ok, és pihiztél ma kicsit!

Én tegnap "kinyúltam". Délig melóztam, bár alig voltak, de azért csak bent voltam 8-12ig. Utána még megfőztem a 2.félét, és sütöttem egy szuper gyors sütit. Ebéd után pedig bedőltem a kanapéra. Annyira fáradtnak éreztem magam, hogy egyszerűen nem volt erőm élni. Iszonyú volt. Aztán pár órát csak úgy feküdtem. Ma már sokkal energikusabb voltam. Mondjuk szerintem kijött rajtam a pénteki és a szombati nagy csavargás meg meló. Ma vettem a rucimhoz egy lila bolerót és egy mintás lila harisnyát, úgy örülök neki. Képzeljétek, keresztanyám bejött nekem segíteni takarítani. Letörölgette a lambériát, amit én a létrázás miatt nem tudtam bevállalni. Annyira jól esett. Én felsúroltam a lépcsőt. Szóval, ha lassan is, de végre haladunk, haladunk. Tegnap visszapakoltuk a nappalit, apu beszerelte az új hálóba a konnektorokat. Ha minden igaz, a héten megjön az új ágyunk! :lol:
Hát, ennyi! Nem is fárasztalak tovább Benneteket!
pedi
Kalocsa
 
 


Kati! Mia tényleg nagyon eltűnt! Nincs meg vkinek vmilyen elérhetősége? Esetleg iwiw-en, facebook-on nincs fent? Ott meg lehetne nézni, hogy bejelentkezett-e?!
pedi
Kalocsa
 
 


Sziasztok!

Holnap megpróbálok jönni, addig is, Bogárka drága:

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 


iwiw-en is 3-án volt utoljára!!!!! remélem minden rendbe van velük!!!!



jó olvasni, drága pedi, hogy mennyire boldog vagy, még ha fáradt is vagy!!!!! de tényleg minden sorodból az öröm sugárzik.

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


Kati! Jól érzed, tényleg boldog vagyok, mert látom a dolgok végét! És a ruhakollekciónak is nagyon örülök.
Még azt akartam Neked írni, hogy az idő múlását illetően én is így voltam, mint Te. Mindenki mondta, hogy majd meglátom milyen gyorsan megy az idő. És nekem is pont úgy a 20.héttől pörögnek a napok, hetek. De hihetetlenül gyorsan.

Szóval, Dike! Most én mondom Neked, amit mindig nekem mondtak. Ne sürgesd az időt, mert menni fog az magától is! :wink:
pedi
Kalocsa
 
 


képzeljétek! van egy lyukas fogam!!! :cry: :cry: :cry:
most mit csináljak???

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


pedi: igen, el sem hiszem, hogy egy hét múlva már harmincakárhány hetes leszek...
hihetetlen!!!! még (már csak!!!) 7 hetet kell egyben maradni. mondjuk én kilencre gyúrok!

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


Beze, Draga! Koszonom szepen! Van az udvozleten minden amit szeretek! Bor!-ez elso helyen! Angyalos ora! Rozsa!+Te!:) Koszi szepen Beze!:):) Vielen dank!-ennyire meg emlekszem a nemet nyelvbol! hihihi

Nita, meg szep! Siman Neked adnam csak nagy a virgacsod! Az enyime kisebb! Ez a cipo 38as. Mi van mostansag nyanyaval??

Pedi, de jo, hogy jottel!! Ezer eve nem hallottam Feloled! Koszonom Neked is a koszontest, kedves vagy! Cupp-Cupp Neked erte!
Nem farasztasz am itt senkit! Szupersag, hogy alakultok!:):) A lepcsosurolas tett be Neked de legalabb pihentel mar kicsiket! A hasad ha nem faj, akkor meg a legtutibb a helyzet. Lakas alakul, lepcso ragyog, baba jol van, anya felig mar kipihent! A ruha is biztosan szepseges! Varjuk a fotokat! Kepzeld, Nekunk is a heten jon az uj agyunk!:):) Tokjomaaaa`!!:) Te is varod?:):) :D

Kati, en is aggodom Mia miatt!!! Napok ota eszemben van!! Nekem van msn elerhetosege es asszem bo 1 hete lattam fent de nem irtam ra mert piros volt vagyis nem akarta, hogy zavarjak. Majd mindjart megnezem, hatha latok ott valamit.
Vendég
 


Nincs valtozas Nala, sztem par napja itt sem jart.:(:(
Vendég
 


Jaj, Bogarantyúm! Még azt akartam Neked írni, hogy nyugodtan letagadhatsz pár évet a korodból! Olyan fiatal vagy ezen a képen!:wink: (Csak az előbbi hozzászólásomnál a hülye kismami-agyam miatt kimaradt. :oops: )
pedi
Kalocsa
 
 


Bogi: jók a képek :):) annyira imádlak hogy te ilyen önzetlen vagy :) tartsd meg a jó szokásodat :) imádlak csumidázlak :)

mia tényleg nagyon eltűnt de bízzunk benne hogy csak be kellett feküdnie vagy valami iylesmi és nem komolyabb.drukkolok érte

nika70
Salgótarján
 
 


Anyám, ennyit írni... :shock: de nem ám azt gondoljátok, hogy ez baj, örülök, hogy pörög a topik!

Rita, először is Neked írok, hogy megnyugodj. A II-es fokozatú lepény ebben a terhességi korban teljesen normális, nem kell miatta aggódni. Előkerestem Bence és Gergő papírjait is és mindkét kiskrapekomnál II-es fokozatú volt a 31. héten. Bencét 39+2 napnál, Gergőt meg 40+2 napnál szültem.

Pedi, de jó, hogy jöttél! Én meg már miattad is aggódtam... de örömmel látom, hogy a fáradtságot leszámítva, jól vagy!
Az írásodból én is pont azt érzem amit Kati is írt, hogy boldog vagy és hogy egyre kerekebb és színesebb az életed! Nagyon jó ez így!!!!!!

Bogi, annyira cukkerok vagytok Gézuddal a photos-on!!!!!!!!!!! A napszemcsis Miku meg vadítóóóóóóóóóóó!!!!!!!!!!!! :lol: 8) :lol: 8)
Köszi a kérdést a karácsonnyal kapcsolatban. Háááát, annyira nem lesz ráérős az ünnep nálunk. (TÖBBIEK, EZT UGORJÁTOK ÁT, MERT MÁR ÍRTAM..)
SZóval mióta meghalt az anyósom, nálunk gyűlik össze a férjem családja 24-én. Az indok egyszerű, a mi házunk a legnagyobb és itt férünk el egy asztalnál. Rajtunk kívül itt lesz még az apósom, a férjem nagymamája, az öccse a feleségével és a 3 gyerekével (2 kiskamasz meg egy 4 éves). Általában nem érzem nyűgnek ezeket az összejöveteleket, de most azért nehéz lesz... és senkinek nem jutott eszébe a Zimonyi klánból, hogy idén talán nem itt kellene ünnepelni. Na mindegy... Apaja majd segít főzni (ő csinálja a husikat), én meg a köreteket meg a sütiket (de ez utóbbiba lehet, hogy Anyu is besegít, talán a bejglivel). A takarítás is nehéz lesz, mert több napig fog tartani. Egyszerűen nincs idő Gergő mellett arra, hogy egy nekifutásra megcsináljak mindent.
Egy kicsit gyomoridegem van ettől az egésztől, de a Zuram szerint minden Ok lesz.
Sterilizálás ügyben mondtam, hogy ne hallgass rám, lehet, hogy kellene fertőtleníteni a gyerkőc cuccait fél éves kora után is, de én nem tettem...
Arra meg teljesen jó a cumisüveg amit írtál, hogy ha elmész valahová, akkor vihetsz benne lefejt tejet. Nem kell 6 hónapig a szobában csücsülnöd! Ez csak az én hülyeségem, hogy nem akarom cumisüvegből etetni a gyerekemet. Lehet, hogy azért alakult ki ez bennem, mert esélyem sem volt Bencusnál arra, hogy cumisüveget dugjak a szájába. Hiába próbáltam ki vagy 5 félét, nem fogadta el. Így ha elmentünk valahová, akkor ott szoptattam, ahol voltunk, felugrottunk a szüleimhez, vagy vendégségben elvonultam egy szobába... stb.


Kati, úgy tudom, hogy nem árt a babának a fogorvosnál használt érzéstelenítő, úgyhogy menj és tömesd be a fogadat minél hamarabb! :?

Most csak ennyit tudok írni, mennem kell hajat mosni. Holnap reggel megyünk a kórházba Gergővel, még egyszer megnézi a doki. Szeretnék normális fejjel menni.
8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8)

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


Miával kapcsolatban én inkább arra gyúrok, hogy sz@r a netük és nem jut géphez... volt már ilyen Náluk. Remélem most is ez van.

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


Bogi, még nem látszik a pocakomon, vagyis a Hugom szerint már látszik egy kicsit! De érzem már a Babát, mert kemény ott lent a pocakom :)
27. -én megyek dokihoz legközelebb!
Nagyon édesek vagytok a Pároddal!
Én annyira szorítok Nektek!

Virág dugdosnom kell, 3*2 szemet naponta! Neked is ennyit kellett??? Nekem azt mondta az endokrinológus (mert ő írta fel) hogy a 12. hétre kell majd leépíteni!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára monalux 2010.12.13 21:20-kor.

Kép
Kép

Moncsi
monalux
 
 


Pedikem! Jajjj, hat Te meg nem is lattal Bennunket! Neked meg uj vagyok aZurammal egyutt. Na, dobok meg ide fotot Neked! Koszi a bokot:). Sajna attol meg tudom, hogy... annnyi vagyok. Tudod. Az agy!! Az sajna tudja mennyi is az annyi.

No, itt egy sapka nelkuli kep.

MINK! itt meg uramnak hianyzott a foga! de vicces! heheehehee

Kép
Vendég
 


Pedi, meg egy kep, ezt lehet meg tobbiek sem lattak es ez tok jo mokaaaaasssss!!!:):) Uramnak fej!:) hehe

Kép
Vendég
 


Nika, en mar ilyen maradok meg szaz eves tarkamano koromban is! :lol: :lol: :lol: :lol:
Nem tudsz aludni, mi?! Varod mar a reggel 7et, ugye??! :lol: :lol: :D :D :D Figyu meg, hajnal 3tol kukorekolni fogsz! :D :D :D
Vendég
 


Viragomm! Ne szabadkozz angyalomgalambom, lehet jobb is, hogy a gyerek nem fogadta el a cummogot! Egyebkent cumizott es csak a cumisuveget nem akarta? Ez a Tomee Tipee vagy mi a szosz allitolag olyan cumisuveg, mintha a gyerek a cicin lenne, az anyaga is hasonlo (eleg erdekes valoban ahogy megtapiztam) es a lyuk is ugy van kialakitva rajta, hogy olyan erovel kelljen a babanak szivattyuzni, mint a cicin. Allitolag total cicihatasu a cumi. Na, de majd beszamolok!! :lol: :lol: :mrgreen: Aztan legfeljebb az en gyerekem is majd csak cicizni akar!
A Karacsony az nem semmi! :shock: Remelem nem leszel nagyon faradt! Es arra nem gondoltal, hogy lemondani?-tudom furan hangzik csak azert irom mert en, tuti nem vallalnam ahogy magamat ismerem. Vegulis nagyon sokan lesztek, gyerekek is..aahhh, Gergo is pici baba. Na, tudod nem ugy ertem, hogy ize...csak na, kerdem. Vagyis erted, tok jo volna ha nyugis lennel, nem akarom, hogy idegeskedj ezen. :cry: :cry: :cry: :wink:

Mona, tok jo lehet Neked! En tuti naponta a pocim lesnem es mar akkor is latnek valamit amikor meg nincs is semmi!:) Bar most is latok! Jo nagy! :lol: :lol: Csak nem lakik bent senki! hehe Karacsony utan mesz orvoshoz! Huuudeizgi! De annyibol jo a 27, hogy lekoti a figyelmed a Kari igy nem fog nehezen telni az a par nap!!:):) Drukk, de ugyis minden rendben lesz! Ez a pocilako ugy meglepett Benneteket, hogy nem megy ma` sehova csak majd 18 evesen amikor zavarod: mennnnyeeee` maaaa` diszkobaaaa!!! :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég
 


Mona, én 5 db-ot szedtem egy nap, reggel 2, délben 1, este 2 szemet, de a szájon át szedhetőt. Velem lehet, hogy azért szedették a 12. hét után is, mert végig vérezgettem az első trimeszterben. A13. héten szűnt meg a pecsételgetés,úgyhogy nálam tuti, hogy alacsony volt a progi szint... és valószínűleg ettől ment el az előző babánk... (egyébként pont holnap lesz egy éve ennek...)

Bogi baby, édesek vagytok a Zuraddal! Jól látom, higy az a bizonyos cipellő van a lábadon?

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


Pedi meg egy kep Neked! Csak mert allitolag ez tipikus. Ezt mar lattak a tobbiek de most csak Neked. Nem csak itt a topikon vagyok am hullleee!!!:):)
Szegeny gyerekem mar most sajnalom. Ki lesz nagyobb gyerek? Lehet az anyja? De nem tudok nem hulyeskedni sajnos. Ez van.


Kép
Vendég
 


Nika, azonnal repül a laptetűm Hozzád holnapra!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


Virag, ja, jol latod! De hat na, mindig az van a labamon! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Lehuztam mara magam csajok, mara mar magamnak is sok vagyok! Nincs igerem se tobb kep, se tobb duma! Megy mar a csucsuka! Csak Pedinek szerettem volna atadni magam!:) :lol: Meg az uram! Mi vagyunk azok akik szinten kinlodunk egy makszemert! :D :wink: De majd lesz! :D :D :D
Vendég
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: