Kia, Boldog szülinapot Levinek!
Ez a kismamaság alatti "alvászavar" rettentő. Az én alvásigényem egy csecsemő alvásidejével egyezik meg, de amikor reggel 6 körül felébredtem (kismama koromban), az maga volt a pokol.
Ti most a baba előtt vetettetek be valami praktikát lány ügyben?
Laura, ezt találtam a gyakorikerdesek.hu-n :
Speciális lánymenü: Kálciumban és magnéziumban gazdag, viszont nátriumban és káliumban szegény diétát kell tartanunk. Vessük rá magunkat a tejtermékekre(kivéve a sajtokat):tej, joghurt, jégkrémek,fagylaltok,tejszín, tejföl, túró, túrókrémek. Együnk fehér húst, friss halat, tojást. A gyümölcsökből és zöldségekből válasszuk a zöld salátákat, zöldbabot, spenótot, ananászt, almát, mandarint, görögdinnyét, körtét, epret és málnát, valamint a csonthéjasokat: mogyoró, dió, mandula, és sótlan földimogyoró. Ne együnk kenyér- és kekszféléket, felvágottakat, sós halakat és pácolt, füstölt húsokat. Felejtsük el a száraz hüvelyeseket(bab, lencse, sárgaborsó, felesborsó, szója, konzerv kukorica) és az összes sós sajtot. Kálciumban és/vagy magnéziumban gazdag ásványvizet igyunk, a szénsavmentes változatból. Egy időre le kell mondanunk a teáról, kávéról, a csokoládéról, a sörről és az édes borokról.
Biztos emlékeztek, amikor írtam, hogy találkoztam olyan férfival (a biztosítós), aki az első gyerekét akarta lánynak, és elment dr. Czeizel Endréhez. Csak annyi ezzel kapcsolatban, hogy a pasinak is kellett tartania ezt a diétát, nem csak a feleségének. Az én férjem irtó sósan eszik és húst hússal.
Laura, a Te férjed hogy étkezik inkább? Lányosan, vagy fiúsan? Használsz lh tesztet, vagy csak diéta és Jónás? A vaterán most 65Ft/db a Wondfo teszt. Állandóan ezek után kutatok, pedig még nincs is rá szükségem.
Elgondolkodtam, hogy vajon a több lánygyerekes anyukák miért nem akarnak ennyire fiút, mint mi lányt? Pl. itt a fórumban sincs ilyen...
napsugár