[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/session.php on line 1627: Undefined array key "is_developer"
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4773: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4775: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4776: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4777: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4782: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
!!!!Babaproject 2010!!!!! - Babanet.hu
Új privát üzeneted érkezett!

Lányok, ha vkit érdekel, találtam egy nagyon jó cikket.
http://loveclub.blog.storyonline.hu/ind ... &kompage=1
pedi
Kalocsa
 
 


Sziasztok!!!!!!
Pedi sajna nem lesznek képek....apu nem jött......szerintem elfelejtette hogy hozni kell a szánkót:(

Kati az M5-ös mellet Soroksárra gondolsz.....ott van auchan áruház és mellette van Brendon.......
a baby outlet a soroksári úton van.......
hú bonyolult lettem.......

Virág éjjel azért akkor valamennyire sikerült kipihenned magad?:)a 3 óránkénti kelés szép volt Gergőtöl:):)

x factor:én örülök hogy kiesett Veca,,,,utáltam nagyon.....a Nikolast se csípem meg most már a Csabát se....iszonyat hamis volt..........na de a Norbi..........szupppeeeeer!!!!!!!!!!!!!!!!:):):)

Nika mi ujság??????????

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Sziasztok Lanyok!

Csak bedobok egy puszit, bebeolvastam! Jok legyetek!
Vendég
 

 
 

sziasztok!

tegnap megint szépen hallottam a babánk szívét,megtaláltam egyből:))

ma megkaptam,azaz megvette anyum a karácsonyi ajándékom egy lacost csizmát :lol: én vettem egy felsőt,még egy csinos csizmát magamnak:) férjemnek meg egy gas pulcsit..pedig megfogadtam h nem veszek neki karira semmit,mivel szülinapjára jó minőségű cipőt kapott. :) de nem bííííírom ki,magamra soha nem költök mindent rá,imádom ha örül:)
anyum meg vett neki karira playstation játékot..meg van őrülve érte:)
ja meg anyósnak,apósnak egy egy csomagot.
még van két gyerek(5 és 1,5 éves) és a tesom akinek kell vmit venni.

KépKép
dike
 
 


Dike mutíííííí azt a csízmát:):)

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


én a Dorkát szerettem legjobban meg a Mariannt,de ők jó hamar kiestek.
most pedig a Norbinak kellett volna kiesnie,mert már nem vicc amit csinál,sztem.az már visittás,felál a hátamon a szőr tőle,és ilyent bent hagynak,szuper.

KépKép
bettike83
 
 


való világot szoktátok nézni?

alkeszt de utálom,úgy felképelném néha :twisted:

KépKép
bettike83
 
 


én igen nézem a vv-t is.......az Alekost én is felképelném már....ő neki csak a farka a fontos..........undorító az ilyen.......

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Eléggé,minden nőt megizélne,de tagnap Anikó jól megmondta neki és milyen igaza is volt.milyen féltékeny h nem őtt istenitik,hanem vannak jobb pasik is nála.

én legjobban a Lacit birom,ő mindig megmondja a frankót :)

KépKép
bettike83
 
 


Sziasztok!

Virág, örülök, hogy írtál, sajnállak a tegnap miatt, de azért remélem ma tudtál napközben is pihizni egy kicsit!

Vitamin??? Hát meggyőztetek, tényleg igazatok van, most beszedem még az elevitet, már nincs sok belőle, és utána veszek hipp natalt!
Olyan jó, hogy vagytok, és elmondjátok a véleményeteket, tapasztalataitokat, sok segítséget adtok!
Pusz Mindenkinek!

Kép
Kép

Moncsi
monalux
 
 


én is a Lacit nagyon birom......összerántja a bandát és próbál rendet és kultúrát tartani..........
Anikónak tényleg igaza volt...de attól tartok annak a faroknak nem elég..nem tanult ebből..:(

Mona én anno nem szedtem be az elevitet......olyan székrekedést csinált.majd belehaltam...azóta is a szekrénybe pihen kb 90 db.... :roll: :wink: :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


jól vagyok csajok:) tegnap nem volt rajtam melltartó és nagyon érzékeny volt a mellbimbóm :) ez tünet??? meg tegnap és ma is aludtam délután eg ykicsit.igaz tegnap este alig bírtam elaludni annyit forgolódtam :) holnap veszek tesztet.

Hát igen Vecának nem szabadott volna kiesnie.pedi j a cikk és nagyon igaza van a blog írójának.
vv-t is nézem bár a tegnapi már nem láttam. majd megnézem netről :)

nika70
Salgótarján
 
 


nika

a ciciérzékenység vele járója :wink:

KépKép
bettike83
 
 


hát sziasztok!

megérkeztünk. szinte mindenünk megvan. na jó, még egy-két-három apróság hiányzik, de azok főleg nekem, nem boginak.

szóval. kezdtünk a babyoutletben, ahol nagyot csalódtam, mert olyan lehangoló hely volt. kicsit sötét, kicsit kupis, kicsit dohos...
de vettünk pár dolgot, mert árakban tényleg egészen jók. tehát egy utazó kiságyat, abba plusz matracot, egy kókuszmatracot a rendes kiságyba, a pelenkázóra lemosható matracot, takarót, mellszívót (avent kézi), amihez volt cumisüveg sterilizáló és három pohár fedővel és cumival. itt ülést nem kaptunk, mert nem tetszettek.

hazafelé bementünk még a nagy brendonba, ahol vettünk egy ülést. itt a kép, de majd holnap lefényképezem a miénket, mert itt nagyon csúnya a színe. eredetileg krém színű, lilával és világos kékkel kombinálva. olyan kis finom és egyedi. http://www.brendon.hu/Products/ViewDetails/28190
itt még egy pár apróságot. cumisüveget, üvegkefét, kádállványt, pár ruhát.
holnap nappali fényben mindenről csinálok képet és megmutatom.

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


kati! tök jó h ennyi mindent megvettetek,ülőke tetszik:))))


nika! tuti tünet de izgi drukk!!!!

nita! ha lesz kedvem teszek:))

utáááálom Alekoszt!!!!!!!!!!!!!!!

KépKép
dike
 
 


Csillagvirág
Sajnos a holnap nem jó, még be kell mennem a városba, majd megbeszélünk egy másik időpontot, de a párom is bármikor oda tud ugrani, már úgyis tudja hol laktok. És ha valamelyik ismerősöd, barátnődnek kell esetleg, nyugodtan odaadhatod.
Remélem még olvasol, meg próbálom megkeresni a számod, és felhívlak.
Vendég
 


Mona
A Hipp Natal jó, én is azt iszom. Bár voltak kihagyások, de most újra iszom, mert a vérképem jó lenne, ha jó lenne. :lol:

Bettike
Én nem nézek ilyeneket, már az X-factor sem szimpatikus, amióta a Kati kiesett. Végül is az egész nem a tehetségről, hanem arról szól, hogy kire hányan szavaznak. Eleve nem így kéne egy tehetségkutató műsornak működnie.
Az m1-en a Társulatot nagyon szerettem, ők most is fontos szerepeket játszanak a színházban.
Sajnos nekünk csak a TV2 meg az RTL club jön be normálisan, de a hiradón kívül a többi műsor nézhetetlen, bár utána egyébként is fürdetek, meg mese, és alvás. A sorozatokból azért nézek, Vészhelyzet, Dr. House, Helyszínelők, meg délután a Rex-et. De már tervbe van, hogy veszünk Digi tv-t. Most is az m1-est nézem, de elég havazósan jön be, így nem az igazi.

Kati
Nekem már nem hozta fel a képet, biztos szuper.

Nika
A ciciérzékenység lehet tünet. Nekem a gyakori vizelési inger mellett, ez volt még az első tünetek között.

Nita
Már úgy néz ki, hogy csak egy hónap. A lepény meszesedése miatt nem valószínű, hogy kihúzom a 39.-40. hétig. Nem is szeretném, így is kicsit ideges vagyok emiatt, hogy kap-e elég tápanyagot. Ennek azért van rizikója, alig várom már hogy menjek orvoshoz, és kérjek plussz vizsgálatokat, mert ez is orvosfüggő. Meg a méretei is egy-két héttel előbbrébb járnak, ahogy számoltam tuti van egy hét elszámolás, akkor meg már a 34. hétben vagyok, szóval kezd izgi lenni. Délután meg azt álmodtam, hogy bevéreztem, és mentem szülni ma. Szerencsére nem kellett, de azért most kicsit jobban aggódok. De egy uh-ot még mindenképpen szeretnék.
Vendég
 


dike: ha nem lenne bent hanem velem szemben állna Alekosz én tuti szembe köpném annyira undormány a pasi :)

nika70
Salgótarján
 
 


Rita, ok, még ébren vagyunk, látom, hogy nem jó Neked a holnap.

ma egész délután egyik orvostól másikig mentünk Gergővel... :cry: a végén a kórházi gyereksebészeten kötöttünk ki. szerencsére nem kell műteni.
Most még itt altatom a kezemen, ha sikerül letennem, elmesélem kálváriánkat.

Addig is puszika!

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


csillag: úristen!!!!!!!!! remélem már nincs nagy baj!!!!! :cry: :cry: :cry:

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


Rita

remélem a digi majd beválik.nekünk kábel van,azon szép a kép.

látom mindannyian imádjuk alkeszt :shock: :D

holnap első nst :shock: már itt tartunk :)

csillag

mi történt?

KépKép
bettike83
 
 


Úgy néz ki elaludt a Kis Drágám.

Úgy kezdődött az egész, hogy ma délelőtt pelenkázás közben észrevettem, hogy van egy jó nagy dudor Gergő baloldalán lágyékrésznél. Először azt hittem, hogy az egyik heréje csúszott fel, de nem, azok szépen lent vannak a zacsiban. nem sokkal később hazajött a férjem Bencével, mondtam neki a dolgot meg azt is, hogy addig nem nyugszom, amíg orvos nem látta még ma, mert különben megbolondulok... Hívtam a védőnőt, a gyerekorvosunkat, de (gondolom vasárnap lévén) mindkettőnek ki volt kapcsolva a telefonja, ezért úgy döntöttünk, hogy akkor elvisszük a gyermekorvosi ügyeletre. Ott jó sokat kellett várni, aztán megnézte a doki és azt mondta, hogy valószínűleg lágyéksérve van Gergőnek. (Erről én is olvastam a neten mielőtt elmentünk az ügyeletre, úgyhogy tudtam, hogy akkor nincs baj, ha vissza lehet helyezni a sérvet a hasüregbe, azaz meg lehet szüntetni a kitüremkedést). A dokinéni megpróbálta visszanyomni, de nem sikerült neki, ezért mondta, hogy menjünk be a kórházba. Azt is mondta, hogy tutira meg fogják műteni Gergőcit, legkésőbb 3-4 hónapos korában. Mivel pont etetés idő volt, még gyorsan felugrottunk a szüleimhez és megszoptattam Gergőt mielőtt bementünk a kórházba. Ott viszont hétvégén nincs ügyeletes gyereksebész, ezért először odairányítottak bennünket a csecsemőosztályra, ahol megnézte szegénykémet egy orvos, de ő ilyet még nem látott, ezért tovább küldött a gyermeksebészeti osztályra, ahová úgy hívtak be egy dokit. (így működik hétvégén az ügyelet... csak akkor van doki, ha behívják...) Ő, hála Istennek egy nagyon tapasztalt, idősebb, kimondott Úriember orvos volt. Rettentő alaposan és türelmesen megvizsgálta Gergőt és elmagyarázta, hogy ez nem lágyéksérv, hanem ún. vízsérv, ami nem életveszélyes állapot, így nem igényel azonnali műtétet. Jó esélyünk van rá, hogy 3-4 éves (!!!!) korunkra teljesen eltűnjön. Ha nem, akkor viszont ezt is műteni kell, de erre kevesebb, mint az esetek 10 %-ában kerül sor. Elmagyarázta a különbséget a két sérvfajta között, illetve megmutatta, hogy hogy vizsgálhatom meg én a kisfiamat. Azt is elmondta, hogy mik azok a tünetek, amikkel azonnal kórházba kell vinnünk. Kedden még egyszer megnézi majd, aztán kb 3 havonta kontroll.

Hát mit ne mondjak nagy kő esett le a szívemről... de azért senkinek nem kívánom azt az aggódást, amit a fél délután éreztem...

Nika, nagyon biztató ez a cicifeszülés meg a szunyókálás is! :wink:


Kati, nagyon kíváncsi vagyok a fotókra! ne spórolj velük!

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


csillag: miattatok nem feküdtem még le! örülök, de nagyon, hogy végül nem annyira komoly a dolog! micsoda anyuka vagy, hogy észrevetted!!! gratulálok!!!de ugye nem fáj ez gergőnek?
puszikálom!!!

oké, holnap fotózok.
nyugodt éjszakát!

nekem nem sok esélyem van rá, mert bogi egész nap egy angyal volt, amíg vásárolgattunk, de most bepótol mindent a kis drágám!

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


Virág nagyon sajnálom! Úgy megijedtem, ahogy olvastam az első üzeneted!Remélem nyugis éjszakátok lesz!

Kép
Kép

Moncsi
monalux
 
 


Csillagvirág
Jajj, mi történt Gergővel. Ilyenről még nem is hallottam. Jobbulást neki, sok-sok puszi neki.

Bettike
Bizony telik az idő. Nálunk csak a 38. héttől van NST. De nekem lehet előbb is néznek, ha tovább meszesedik a méhlepény. Tanácstalan vagyok most ez ügyben. Várom már a 21-et, akkor megyek a dokihoz, majd elmagyarázza mire számíthatok.
Vendég
 


csillag: em semmi kálváriátok volt:( de a lényeg hogy nem komoly a dolog és most már egy nagyon rendes doki viseli gondját:) nem lesz semmi gond :)

nika70
Salgótarján
 
 


Sziasztok!

Csillag, te jó ég! Én is nagyon megijedtem, örülök, hogy végül nem lágyéksérv! Puszi nektek!
Szülésbeszámoló majd később, ha nem gond. :oops:

kati, köszi!

Pedi, a ruha szupi lehet! :D Lexi nagyon jól fogadta Marcit, ma már többször meg is puszilta, odament megnézni, és emlegeti gyakran.

dike, még nem raktam át gépre, de igyekszem!

nika, nagyon drukkolok!!!

Rita, egyetértünk, ez már nem a tehetségről szól. Figyeljétek meg. Norbi megnyeri, ami szégyen, tekintve, hogy SEMMI hangja nincs!!!!!

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 


csajok ma is csináltam lh-t incurkát gyengébb mint két napja de a három együtt két napos különbséggel szerintem ez nem pé :)
Kép

nika70
Salgótarján
 
 


alsó a mai

nika70
Salgótarján
 
 


bogárka: BOLDOGSÁGOS NÉVNAPOT KÍVÁNOK NEKED!!!

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


KATOCAM!! KOSZONOM SZEPEN!
Micsoda jokedvet csinaltal Nekem ezzel el sem hiszed! Pocsek melos hetvegem volt, sik ideg vagyok vagyis voltam, asszem itt sem lesz hosszu "karrierem"! Ha konnyu volna munkat talalni mar fel is mondtam volna meg tegnap.
Koszonom, Te vagy az elso aki koszontott!!:):)
Latom Nalatok minden rendben!:) Cupi! A fotokat ezerrel varjuk, biztosan nagyon tuti minden amit vettetek! Gondolom nagy konnyebbseg is, hogy 1-2 dolgot sikerult beszerezni!
FOTOZZZ ES GYERE!
Vendég
 


VIRAGOMM! Orulok, hogy minden rendben! Es meg szerencse, hogy az a dokino nem nyomkodta tulzottan Gergoket (vagyis a servet) hiszen nem is az a fajta serve van amire gondolt. Ez nagy megkonnyebbules, hogy minden rendben es az is, hogy egy tapasztalt orvos tanacsokkal is ellatott. Ritka ez manapsag ha nem ismeros korbol valo orvoshoz megy az ember! Onnan fentrol valoban vigyaz Ratok nagyon valaki! :wink:
Remelem jol vagy a kimerultsegtol eltekintve, gondolom nagyon leszivott ez a tegnapi nap. :cry: :cry: :cry: Csokolozlak es a legjobbakat a kovetkezo napokra, toltodj, tejcizz es elvezd a kis lurkoid! :D Boldog double Anyasagot Viraaaagommmmm!! :D

Nika, drukk! Oszinten? En a mai tesztet sem latom halvanyabbnak!:) Bar, mint tudjuk szemem nem eppen, mint sasnak de azert na! Kokemeny drukk Nika!:):):) :D :D

Mona, cukker a macis vonalzod! Mar ilyen sok hetes terhes vagy? Ezen megint elcsodalkoztam! Rohan az ido! Vigyi Magatokra!!

Pedi, merre vagy?

BEZE, nagyon varom en is a szulesed tortenetet! Remelem jol vagy es a sebed sem faj uuuuugy nagyon! Lexike kis angyalviragszal-bar ezt eddig is tudtuk :D -, nagyon edes, hogy igy szereti Ocsikejet! Azert majd bovebben is irjal Magatokrol legy szi!! (ha nem gond) Fokent a kis tronorokosrol! (es persze ha energiad is van)

MIA???????????

Dikeanya, fotozkodjal mar Te is az ajandekokrol! Foleg a Lacoste csizmad erdekel! :mrgreen: Nekem cipom van Lacoste es imadom, le is nezik a labamrol. Amikor a boltban probaltam is mindenki figyelte es mutogattak "ram" sandan, a polcon eszre sem vettek. Aztan mentek az eladohoz es kertek sorba ki a meretuket! hihii Mondtam is Neki, hogy jutalekot kerek!:):):)
Remelem Te is jol vagy! Pocifajas? Egyebek? Minden okes?

Nita, akkor nem lett semmi a szankozasbol?

Rita, lassan mar Te is a finisben van! :shock: Sot, lehet azt mondani, hogy mar ott vagy?!
Vendég
 


Bogárkám Drágaságom, nagyon nagyon boldogságos névnapot kívánok Neked! A kicsi fiaim is millió puszit küldenek a távolból!!!!

(azt hittem, hogy én leszek az első köszöntőd itt, de Kati megelőzött...)

Lányok, köszönöm a kedves szavakat Gergő nevében. Bevallom őszintén azért még nem tudtam teljesen lenyugodni... egész éjjel járt az agyam. Szegény kicsi fiam meg úgy kimerült, hogy tegnap este 9 óta nyomja a szunyát. Este 7-kor evett utoljára, utána éjjel 1-kor már én ébresztettem fel mert annyira megteltek a cicik, hogy ÁÁÁÁÁÁÁÁÁ, ekkor meg is ijedtem egy kicsit, mert nagyon melegnek éreztem a tarkójánál, de aztán szopi közben már normalizálódott a dolog. Valószínűleg csak jól be volt takargatva.
Ezután viszont már szépen 3 óránként jelzett, hogy éhes.

Most megyek gyorsan csinálok egy kis spenótot amíg alszik. Puszika!!!!!!!!!!!!!

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


Velem meg az van, hogy megint szorulasom van es tartom valoszinunek, hogy ez hormon miatt van, pe utan. A multkor is gyanus volt es gondoltam is, hogy ha e honapban is lesz akkor tuti a pe miatt. Ess, igen. Most megint jon 2 het szorulas de majd utana nezek, hogy melyik hormon teng bennem pe utan tul es stb.stb. Borzalmas.

Meloban pedig utalnak. Ezt tegnap tudtam meg es mit mondjak, semmi kedvem igy bejarni. Az oke, hogy csinaltam hibakat, de ki nem. 3 nap utan hoooot egyedul vagyok, persze, hogy jonnek elo problemak. Igazabol semmisegek amit felfujnak. Pl. a sutit (angol mezes, nem suti inkabb keksz) allitolag nem sutottem at elegge. Oke, nem pek vagyok wazzze, istenem, nem dol ossze a vilag. Meg nem vittem ki a szemetet amit nem is ertek mert minden nap a ket kezemmel vittem ki. F.ngom sincs mirol beszelt, hogy nem vittem ki es budos volt hetfon reggel. Szoval ilyen f.szsagok amit en letojnek ha en volnek a kisfonok de ez meg itt pattogott nekem vervoros fejjel szombaton es, hogy vegyem tudomasul, hogy azert jott csak be dolgozni mert nem jol vegeztem a munkam es ha valamit nem tudtam megjegyezni akkor most kerdezzek Tole mert ezert van itt. Gondoltam magamban hulye picccs! ahhh, hogy az iq szegeny emberek mennyire merevek, hihetetlen. Mondtam neki, engem nem erdekel de en minden nap levittem a szemetet nem tudom milyen zsak volt a folyoson hagyva, nem en felejtettem ott es nem is fogom ezt elvallalni, hogy hibaztam mert tudom, hogy nem. Nezett ram nagyon de nem erdekelt! Aztan meg tegnap hallottam amikor a recepcios csaj 4 vendegnek azt mondta, hogy en nem vagyok jo. Ok mondtak, hogy de, jo vagyok, es elkezdte oket a recis csaj gyozkdoni, hogy nem vagyok jo mert blabla ezt mar nem hallottam mert nagyon suttogott de kozben a hulyek figyeltek ram, neztek szoval tuti rolam volt szo. ahhh, azon gondolkodtam, hogy odamegyek hozza, hogy excuse me, van valami gond a munkammal? Mert akkor azt ide nekem pliiiz, ne a hatam mogott raadasul a vendegeknek! Es kulonben is hogy jon O ahhoz, hogy a vendegnek ocsarol engem! Hogy veszi ehhez a batorsagot? Gyulolom az IQ szegeny kornyezetet! Ezt a not meg most mar foleg de majd elbeszelgetek en meg vele csak jojjon fel jovo hetvegen is. Meg fogom kerdezni mi a gondja es hogy legyen kedves ne a vasarlonak panaszkodjon mar ram mert en ezeket az embereket kiszolgalom, van egy bizonyos kontakt Veluk! Szoval alljon mar le! huuu, olyan ideges vagyok, el sem hiszitek! Nem csipem ha valaki ilyen. Gezu szerint ez a no egy hypo (vizilo) es azert utal mert csak kb. 100 kiloval vagyok kevesebb Nala. Mindegy mert a lenyegen nem valtoztat, ezt a viselkedest meg ha csak pultban allo kis senki vagyok sem turom es kesz!!!
Egyebkent azt is tudom, hogy ennek a recis csajnak 3 hettel ezelott panaszkodott ram az angol kis taknyos 20 eves kollegam aki mellesleg lusta, mint a fold es meg neki allt feljebb. Tripla munkat vegeztem miatta mert csak a koszt csinalta, 2 percenkent telefonalt, aztan ult, igy duplan takaritottam mert mindent csopogtett le, folyatta vegig a a a a mindensegen a szoszt, stb. es dupla munkat vegeztem egyebkent is mert O, mintha ott sem lett volna. Mit ne mondjak, elegem van.
Jol kipanaszkodtam magam. De kurrrrvara elegem van! Lett!
Vendég
 


VIRAGTUNDERMACKOSAJT! KOSZIKE! TE VAGY A 2.! :D :D :D :D DE NEKEM EZ IS ELSO! :D KOSZONOM SZEPEN! A KICSIFIU PUSZIT PEDIG KULON TENKJUU!:):) En is puszikazom a kicsiket!:)
En, aszondom, nyugodj meg! Gergovel minden rendben!
Nalam ma soska lesz!

Na, megyek en is mert meg csak a reggeli kavem ittam meg es Benneteket farasztottalak, valamit mar csinalni is kene itthon! :wink: :mrgreen:
Vendég
 


Drága Bogárka!

"Ha én írhatnám sorsod könyvét,
szíved, lelked vágyát, életed örömét,
oly széppé írnám, mint egy tündéri álom,
a legboldogabb Te lennél ezen a világon!

Boldog névnapot kívánok!"

Kép
Kép

Moncsi
monalux
 
 


MONA, EZ NAGYON SZEP!! KOSZONOM SZEPEN! ANNYIRA MEGHATOTT, EL SEM HISZED!
Vendég
 


Csajok, buvom a netet de nem talalok olyat, hogy mitol lehetseges pe utan szorulas. Olyat talaltam, hogy terhessegkor a magas progi szint miatt van. De en mult honapban sem voltam terhes es most sem vagyok es ezer%, hogy pe utan valami hormon zavarom lehet es ezert van szorulasom. Esetleg nem tud valaki errol valamit? Koszi elore is!
Vendég
 


Bogárkám fel afejjel és Boldog Névnapot kívánok neked és köszi a drukkot

nika70
Salgótarján
 
 


Koszi, Nika Neked is!
Igyekszem!
Mikor tesztelsz? Holnap? Tesztelj maaaaa`!!!!
Vendég
 


virág! szuper anya v h észrevettem, sajnálom amit át kellett élnetek de hála jó istennek h nem annyira veszélyes!!!!

bogárka! Nagyon Sok Boldog Névnapot Kívánok! jó majd fotózkodok,de arról amúgy is csak karácsonykor tudok,mert anyumnál van,addig nem hordhatom:( jól vagyok köszi,mostanában nincsenek nagy görcsök. sajnálom a munkahelyi zűrt....rohadjanak meg! nekem is pé után egyből szorulásom lett, ami nálam a terhesség jele volt...drukkolok neked!!!!

nika! továbbra is nagyon drukkolok!

KépKép
dike
 
 


Sziasztok!!!!!!!!!!!

Kati szupi hogy már majd nem minden megvan:):)

Brita nem jó ez az álom de ilyenekt sajna álmodunk sokat..........
majd mond mi volt ha voltál dokinál:)
látom 21-én mész.......mi akkor megyünk Barnival szurikra:(:(
asszem 2-őt vagy 3-at is kap....(:(:

Bettike most már pihenj sokat.......innentől nagyon peregnek a napok:)
nekem csak 2 nst-re volt időm:):)

Virág úgy megilyedtem ahogy írtad a kórházat.......de minden rendben lesz!!!!!!!!!!!!
én is kérek spenótot!!!!!!!!!!IMÁDOM:):):)

BOGI SOK BOLDOG NÉVNAPOT!!!!!!!!!!!!!!!:):):):)
sajna nem lett.....de nem is baj..mert az esőtől teljesen elolvadt a sok havacska:(Bogi én ezek után jól szembeköpném vagy jól orrba baszarintanám azt aki kibeszél és többet oda nem mennék max vendégként és jól meg ugráltatnám azt a hülye...-t:):):):)

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Hahóóóóóóóóóó!

BenceGergő Anya akcióba lendült! ebéd kész, már be is küldtük a pocakba, vasalás kész, mosogatás kész és a két gyerkőc húzza a lóbőrt!!!!!!!!!!! :D :D :D YES! YES! YES! :D :D :D

Bogi, halvány sejtelmem sincs, hogy mi okozhatja a szorulást... :roll: :roll: :roll: de ha a progeszteron lenne a ludas, akkor az csak jó, ha sok van belőle pé után, hisz az tartja fent a terhességet is. Abból nem lehet túl sok, a baj vele csak akkor van, ha kevés, mert leválik a méhnyálkahártya és kilökődik a baba...
A munkahelyi mizéria nagyon GÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁZZZZZZ! sajnálom... Szerintem oszd ki nyugodtan azt a recepciós p.csát, megérdemli... én is baromira utálom, ha a hátam mögött ócsárolnak.

Nika, már indítottam magamban a visszaszámlálást a holnapi tesztelésig!

Kati, én csak várom és várom és várom és várom... a fotókat! :P

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


Nita, már küldöm is a spenótot! Pont egy tányérra való maradt!

Rita, hányad fokban meszes a méhlepényed? Nekem Bencénél már a 26. hetes 4D-s vizsgálatnál mondták, hogy 2-es fokozatú és nem volt belőle semmi gond. Remélem Nálad sem lesz és kihúzod kb a 38. hétig!

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


Én is megmutizom a mi nagy közös karácsonyi ajándékunkat:

http://4szoba.hu/cikk/2112-egy-huvos-orias-a-konyhaban

Már nyáron nézegettük a hűtöket, de nem találtunk olyat ami tetszene. Nálunk a szélesebb nem fér el, mert csak ekkora hely van, így bármennyire is tetszenek a "side by side" kétajtós kombi hűtők, szóba sem jöhettek. Most meg csak bementünk egy boltba, mert a zuram digitális fotókeretet szeretett volna venni karácsonyra és megláttuk ezt a szupi hűtőt. Nem olcsó, de most, mivel új modell, a listaárnál 70.000 Ft-tal kevesebbért el lehetett hozni.

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


hú Virág el se hiszed mennyire vágyom most a spenótra....nyamíííííííííííííííí,,,,,,,,,,

szupi a hűtő:):)

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


MONA, szedned kell még azt a Merckformin nevű gyógyszert? (Ugye ezt szedted????) Mert ha igen, akkor csak az Elevit jöhet Nálad szóba, mint kismama vitamin!
Emlékeztem rá, hogy már olvastam róla, hogy aki ezt a gyógyszert szedi, annak nem szabad jód tartalmú bármilyen másik bogyót bevennie. Most utána néztem és tényleg így van! Itt a betegtájékoztató egy része.

A kezelés ideje alatt szedett egyéb gyógyszerek
Amennyiben olyan injekciót fognak beadni a vérébe, mely jódtartalmú kontrasztanyagot tartalmaz, például röntgenvizsgálat, vagy CT-vizsgálat miatt, abba kell hagyja a Merckformin 850 mg filmtabletta szedését a vizsgálat előtt és után egy időre (lsd. "Mindenképpen kérjen tanácsot orvosától" rész feljebb).
Szóljon orvosának, ha az alábbi gyógyszerek közül bármelyiket és a Merckformin 850 mg filmtablettát egyidejűleg szedi. Lehet, hogy gyakrabban kell vércukorvizsgálatot végezni, vagy orvosa módosíthatja a Merckformin 850 mg filmtabletta adagját:


A Hipp Natalban van jód, így ha még szeded a Merckformint, akkor erre nem szabad áttérned.

(Bocs, ha túl sok vagyok...)

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


vettem tesztet reggel lövöm :)::) drukkoljatok :)

csillag: nagyon szupi a hütő :):) biztosan szeretni fogod :)

nika70
Salgótarján
 
 


Virág te soha nem vagy sok:)

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


na sziasztok!

hoztam egy csomó képet, tessék nézegetni.
a kókuszmatracot és a kiságyat nem bontottuk még szét, arról később készítek képet.

29 hetes pocak.
Kép Kép

hordozó még itt sem adja vissza a színeket.

Kép Kép

pelenkázó matrac:
Kép

mellszívó, sterilizáló:
Kép

és nálunk ma ennyi hó esett, és eski is hatalmas pelyhekben: Kép

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: