A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "Budai Meddõségi Centrumba járunk"

Judit: remélem jobban vagy!

asszem lassan ledőlök,egyszerűen enni sincs erőm,kedvem...
annyi tennivaló lenne itthon,és egyszerűen képtelen vagyok összeszedni magam. :?

talán egy mosást még össze tudok dobni...! :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

kisbeeka: Jó hogy mondtad a mosást, be is dobtam egy jó nagy adagot.
vicky79
Budapest III. kerület

:D :D :D

no végül sima héjában főtt burgonyát ettem,nagyon jólesett!!

Tegnap este megcsináltuk a csirkemellet paradicsommal,sajttal sütve,isteni lett!!!
Nagyon ízlett este,nem annyira ma ebédkor... Mára már olyannyira nem kívántam,hogy a szagától is undorodtam... :?
Vendég

Hahó!

Látom mindenki valahol!?

Na én is voltam, mégis vezetni. Összeszedtem a bátorságom.
Hát mit mondjak? Hülyék az emberek , szabálytalankodnak, sietnek de hová, és nekem is van mit gyakorolni. Nagyon óvatos vagyok, itt már nem mentem közel 1 éve. Nyálkás az út, sötétedett is lassan. A végén már mikor be akartam parkolni egy bokorból ugrott ki egy nő, még jó, hogy észre vettem és nem ütöttem el. Legközelebb majd az ünnepek közt megyek délelőttönként, ha nem csuszik és minden ok-s.
Miközben kanyarodtam volna index volt hogy nem működött. Na mondom akkor most megyünk haza. Aztán egyszer csak magához tért. A párom most lement beállni a ház elé és megnézni mi is a gond. Ide én nem állok be. Olyan szük a hely, nem keresem az alkalmat semmi rosszra.
Vicky: tényleg légy nagyon óvatos!

Na készülök, mert ma este templomba megyünk, mise lesz a nagyikámért és a család többi szeretteiért.

üdv kispatak
Vendég

Kispatak: melyik templomba mész?

sajnálom,hogy az utakon olyan hülyék az emberek,én leginkább ezért nem fogok vezetni...!

asszem csak én nem vagyok valahol...
Vendég

Sziasztok!

Megjöttünk.... :) Megvan a serpenyő+tepsi a pontokból még maradt is a kártyán ... majdnem minden családtagnak megvettük az ajándékot, pár dolog van csak még hátra.... és hát sikerült a brendonban beleszerelmesednünk egy babakocsiba :wink: :wink: Persze még nézelődünk de sanszos hogy ez lesz a befutó...

http://www.brendon.hu/Products/ViewDeta ... e&store=32

Ezen kívül szerelmes lettem még mindenféle cuccba, de ahhoz egy nagyon vastag buxát kéne találnunk a közeljövőben :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Ikeázni szerettünk volna még...de az az őrület ami már az Árkádban is volt, eltántorított a karácsony előtti hétvégi ikeázástól.... Pedig még 3 plusz terítéket kell vennünk majd a karácsonyi asztalhoz... nos a héten meglesz, meg lecsekkoljuk mégegyszer a már kinézett bútorokat is... :)

Vicky: nagyon-nagyon drukkolok, hogy a dokitól jó híreket kapj!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :wink:

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers
Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
andrea-1

kispatak: Csak oda jutnék már hogy óvatoskodhatnék. Nem bánnám ha el tudnék menni csütörtökön vizsgázni. Utána irány az igazolásért és az okmányirodábal.
vicky79
Budapest III. kerület

Andi: klassz a kinézett babakocsi! :D
tetszik,hogy ilyen élénk színekben is van :)

én is úgy mennék valamerre,de be lettem fenyítve a görcseim miatt...
nem tudom,meddig tart még a lakás-fogság.. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

pedig 3 nap múlva szülinapja van férjemnek,és arra is intézkednem kéne még!
de legalább már elkezdett célozgatni arra,hogy minek örülne :D
jóval az ünnepek előtt szoktam íratni vele kívánságlistát,amire minden felkerül,amire vágyik,tárgyak és programok egyaránt :)

most sajnos ez kimaradt,de hősiesen segített nekem mindenben az elmúlt hetekben,úgyhogy egy szavam se lehet!
kap valami szépet! :)
Vendég

Béku: a legnagyobb ajándék már a pocakodban van... minden más úgyis másodrangú.... nem??? De ha van már tipp, úgy mindenképp könnyebb... Viszont amíg görcsölsz eszedbe ne jusson mászkálni!!!! Inkább kérj meg valakit, hogy segítsen a beszerzésben!!! Komolyan!

Én is faggatgattam ma Rajót.... hát azt mondta, hogy én vagyok neki az ajándék.... meg ez itten e... és a hasamra bökött... :lol: :lol: :lol:
Édes volt, mert amúg mindig van neki a talonban olyan amit kapni szeretne.... :wink:
Persze már vettem Neki egy 2010-es étterem és borkalauz könyvet.. meg még szerintem egy ing biztos lesz, mert mostanában elkezdte őket szeretni... végre nem csak póló+farmer kombóban nyomja :) Meg szerintem egy Jéger is becsúszik majd, hogy jobban bírja az ünnepi tortúrát majd és az pont nincs az ithoni kínálatban :)

Ez ilyen meglátni és megszeretni babakocsi... mi nagyon szeretjük a terpszínű ruhákat, Rajónak is, meg nekem is van hosszú nadrág is, bermuda is, pólók is.. nekem még flipp-flopp papucs is.. szóval a mi stílusunkhoz tök menne ez a babakocsi (bár nem terepmintás).... és ha tényleg lány lesz, még akkor se túl fiús a narancsszín miatt... és ahogy nézem jó az ár-érték aránya is... Persze annyi és annyi féle van, hogy kb. Dunát lehetne rekeszteni a babakocsikkal... választani szinte képtelenség, ha csak nem valami konkrétan tetszik meg... :shock:

andrea-1

Andi: párom a Chivas Regalt szereti,de azt már szereztem neki,és ez nem az az ital,ami nagyon fogyna,úgyhogy jó ideig nem kell utánpótlás! :lol: :lol: :lol:

pláne,hogy max ünnepekkor koccintunk valamivel.

A görcsölés nem durva,de tudod most szeretném,ha a pozitív tesztek után baba is lenne,úgyhogy tényleg maximálisan kímélem magam, talán túlzásba viszem,de nem múlhat rajtam a dolog! :)

persze,hogy ez a legszebb ajándék mindkettőnknek,de neki a Karácsonyon kívül itt a szülinapja,január 7-én névnapja...
Szóval azt hiszem csak kell találnom valamit! :D

Ha már a rajzos terhesség-bejelentésemmel is kudarcot vallottam...! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Mi majd a végére hagyjuk a babakocsi-témát,nehogy aztán valaki hozzánk vágjon egyet,mikor már beszereztünk egy méregdrágát! :lol: :lol: :lol:

bár lányra készülünk,én sem szeretnék kifejezetten csajos babakocsit!
Vendég

Jajj erről a terhesség bejelentésről jut eszembe...... olyat bőgtem tegnapelőtt.... :)
Eon reklám... mutatnak mindenféle élethelyzeteket, már nem is emlékszem nagyon rájuk..... de az utolsó jelenet: fiatal pár díszíti a karácsonyfát, és a lány felakaszt két fűzőjénél összekötött kiscipőt... és mutatják a pasi fejét közben, ahogy meglátja :)... Úgy elbőgtem rajta magam ..... :) Erre tegnap a praktikerben mindenféle díszek között volt két kis fűzőjénél összekötött kis csizmácska-dísz... gondolhatod, hogy nem bírtam otthagyni :)

andrea-1

MI is a vége-felére hagyjuk :)... hacsak valahol (teszvesz-vatera) épp ezt a modellt nem árulják majd kihagyhatatlan áron :)..... Mi szeretnénk majd mégegy babát, így ha még az első biztos, hogy lány lesz, akkor sem veszünk rózsaszín vagy piros babakocsit :)....de mivel szürkét, vagy más semleges színt sem tudnék elképzelni... most azt mondom, hogy ez a tuti amit most láttunk :)

andrea-1

Andi: dettó! ki tudja,milyen nemű lesz a második baba... :lol: :lol: :lol: :lol: no meg az első... ;) :lol: :lol:

jujj,ez a kiscipős dísz dolog nagyon tetszik!!!!! :D :D :D

nem is lenne rossz,ha én is tennék a fára,hiszen az lesz a bejelentés a család felé,mármint a Karácsony!

Amúgy se merik szerintem komolyan venni,hogy sikerült,mert az elsőnél is mondtuk,hogy +++ lett...

De most jóóóóó HCG-értéket gyártottam,úgyhogy lehet készülni :)

Húgom már a nyári beülti után kérdezte,hogy ugye írtunk listát,hogy mi mindent szeretnénk a babának beszerezni...
Eléggé meglepett a kérdés,de végülis elkezdtem összeírni,hogy mi minden kéne,és miből milyen tetszik,mennyiért,honnan :)

hátha aztán meglepnek egy babaváró bulival.... :roll: :roll: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Andi: küldtem p.ü.-t! :D
Vendég

Breki,
írtam privit.

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

Andi,
klassz a kocsi :wink:
Miénk tuti örökölt lesz, így nincs választási lehetőség, viszont ingyé van :)

Breki,
hááát, nap közben jobb volt, de most estére megint szurkál :roll: pedig egész nap feküdtem!

Zsuzsó,
neked kb. mikor volt hasonló szurka? És meddig tartott?
Parázok, mert csak egy hét múlva megyek uhura, addig nem láthatom hogy jól van-e :oops:

Kép
judit0713

Bekukk!

A lakótelepen van egy kicsi templom, itt volt a mise a mamáért és mindenkiért. Holnap lenne a szül.napja, de sajnos már régen nincs közöttünk.
Nagyon jó, hogy az idő kegyes volt, és anyukám is el tudott jönni. Énekes-gitáros mise volt, jövő hét szombaton is lesz - akkor gyujtják a 4. gyertyát - el fogok menni.

Vicky: a barátnőm is azt irta, hogy most az vezessen aki nagyon tud, ő sem teszi. Hát én is csak akkor, ha viszonylag normális utviszonyok lesznek.

Andi: szép a babakocsi, de mindenképp ujat akarsz? Vatera/tesz-vesz is szokott lenni.

üdv kispatak
Vendég

Judit: biztos csak rendeződnek odabent a dolgok!!!
Azért remélem,hogy holnapra teljesen elmúlik,tudom hogy ijesztőek néha a tünetek...
Vendég

Béku,
nagyon remélem, csak az aggaszt, hogy mindig egy helyen, bal oldal lent csinálja, sehol máshol :shock:

Kép
judit0713

Judit,
párom szerint 2-3 hete volt, szerintem már régebben. bocsi, nem emlékszünk pontosan. :oops: nekem is bal odalent volt.
nekem is fájdogál vagy szúr néha a pocim, de próbálok nem idegelni rajta. nehezen megy. :oops:
Sz doki mindig azt kérdezi, hogy görcs vagy vérzés nincs-e, szerintem akkor lenne baj.

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

andi: Tetszik a babakocsi és így nem kell majd többet venni, mert ez kiszolgál addig amíg a gyerek használja.

kispatak: Remélem hogy a jogsi kiváltása után lesz olyan idő hogy vezethessek, mert nem akarok kiesni a még gyér gyakorlatomból. Jó lett volna valahonnan szerezni egy autót.
vicky79
Budapest III. kerület

Lányok,én is azt olvastam,hogy szúrkáló érzés,apró görcsszerű valami elég sokáig előfordulhat,hiszen odabent minden készülődik a babára,tágul a méh,még a petefészkek is rákészülnek (nem tom miért...) stb.

Akkor lenne gond,ha olyan igazi durva görcsök lennének,és gondolom mellé vér...

Én is utálok ilyeneket tapasztalni,mert mi,akiknek ilyen nehezen jött össze,félünk minden ijesztő érzéstől,ez teljesen természetes!

Nem véletlenül óvom magam a széltől is..
Azért is vagyok ágyba parancsolva,mert nekem is fájdogál elég sűrűn... épp egy hete.
Vendég

Andi,
megnéztem a babakocsit, nagyon csini.
és nagyon szuper sok funkciós. :-)

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

Zsuzsó,
hálás köszönet, kicsit megnyugodtam!
Ígyekszem nem agyalni rajta, aztán 21-én majd remélem csupa jót mondanak a genetikán!

Vicky,
bizony a gyakorlás nagyon fontos! Bár most már lehet venni újrakezdő órákat, de gondolom nem erre költenéd a gyed-et :roll:

Kép
judit0713

Judit,
csupa jót fognak mondani! ez már a genetikai uh lesz, ugye?!
én is remélem hogy minden oké lesz, mi 16-án megyünk uh-ra.

Vicky,
jobban vagy? remélem jókat mond neked is a doki holnap.

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

Andi!

Irtam neked egy pü-t.

Kismamik: vigyázzatok magatokra, de ha bármiben kételkednek nyomás dokkerhez!

Vicky: igen itt irják, hogy "gyakorló órák". Irtam neked korábban, hogy én bizony ezt tettem. Jogsi után is min. 3 alkalom. Egy tanpályás, 2 forgalomban, abból egyszer autópálya/országut. Nem szégyen ez!
Sőt: ha nekem kellene menni télen, azt hiszem felhívnám az oktatómat, hogy akkor most tanuljuk ezt - tudod, "Jó pap, holtig tanul!" és Gyakorlat teszi a mestert!

üdv kispatak
Vendég

Vicky,
szerintem más saját autóval vezetni. nem feszélyez az oktató jelenléte, bármikor félreállhatsz, ha úgy érzed.
jó lenne ha találnál valakit akiben megbízol és elmegy veled gyakorolni. esetleg szülők nem tudnak ebben segíteni?
persze pótóra is jó, csak lehet hogy az oktató miatt feszélyezve érzed magad.

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

Zsuzsi: jó dolgokat irsz, de ki tudja kinek mi a jó. Nekem biztosabb érzés volt az oktató - nála nem éreztem feszélyezve magam. Aztán tanulás a férjemmel - na ott annál inkább. Mai napig igy van, akkor én nem vezetek, ha mellettem ül - majdnem kész leblokkolás. De tényleg ezt mindenki maga tudja.
Vicky: kivánom minél előbb kezedben legyen a papír és menj ugy, ahogy neked jó, csak érkezz meg te és mindenki biztonsággal a céljához.

üdv kispatak
Vendég

Köszönöm a kocsi dícséreteket.... még nem eldöntött, csak legalább már van majd mihez viszonyítani...

Vicky: örülök, hogy ezt mondod róla, Te mint hozzáértő!.. Mindenképp biztosan jobban látod, mint én a full kezdő a témában.

Kispatak: válaszoltam.

Hát gyerekek, a legutolsó hsz-om után nemsokkal felhívott egy általános iskolai osztálytársam anyukája. Nagyon szomorú hírrel :( Osztálytársunk temetése pénteken lesz. Kész vagyok tőle eléggé, de anyu elmegy a nevemben, főleg hogy a fiú anyukájával ők jóban is voltak annó. Le vagyunk súlytva ettől az egésztől.
Anyukája nem tudta senkinek sem az elérhetőségét, így megkért, hogy értesítsem a többieket (nem tudja, hogy babát várok és nem is mondtam most a telóban). Annó én szerveztem a 20 éves találkozónkat, ő ezt tudta, ezért hívott engem, a számom a fiú telójában megtalálta ... Idáig ezzel voltam elfoglalva... hálátlan és szomorú kötelesség... :(

andrea-1

Andi: borzasztóan sajnálom.... (((((((((((())))))))))
sajnos az utóbbi időben nekem is meg kellett tapasztalnom,milyen az,elveszíteni a szeretteket...

Még rosszabb,hogy Te legyél az,aki a rossz hírt továbbadja :(

Mikor engem felhívott az elveszített legjobb barátom egyik barátnője a hírrel,először úgy megörültem a hívásának,akkor még nem sejtettem,hogy nem azért keres,mert eszébe jutottam...

Mi történt egyébként a sráccal?
Vendég

Sziasztok!

Sikerült az egy hetes lemaradásomat nagyjából behozni.
Először is köszönöm a biztatásokat.

Vicky,Woody Zsuzsó,
Az elmaradt inszem még augusztusban azzal lett indokolva, hogy sorry aug. 20-a péntek ünnep, most meg azzal, hogy volt egy 23mm-es tüszim pénteken és hétfő már túl késő lenne, amit fel is fogtam. Az más kérdés, hogy az inszemnek ugye az lenne a célja, hogy egynél több tüszi legyen, mert úgy nagyobb az esély,ha egyáltalán lesz inszem a stimu után…
A spermaeredmények jók, leszámitva a morfologiát ami 3%-os :( és 4 % alatt meddőségi kategória, legalábbis ezt olvastam, viszont a mozgás és a számuk megfelelő, csak épp inszemkor kevés, amit baromira nem értünk…Szóval a lombikot lehetne mire fogni, csak nem akarják szerintem… :(

Woody,
Nagyon aranyos a kislányod a nagyi készítette sapekban :lol:

Lujzici,
Én is feleslegesnek érzem a termináltat, de ugye nálunk már kétszer indult úgy, hogy inszem lesz stimulációval tüszőrepivel, és terminált lett a vége. A következőnél szerintem majd én mondom meg, hogy mikor megyek vissza kontroll uh-ra, mert már jobban ismerve a szervezetem meg tudom mondani, hogy reagálok.

Mieza,
Én most azt tervezem, hogy inkább elmegyek magánba, de akkor abban a fél órában jó sok kérdést felteszek és a párom is, mert ez így nem maradhat. Mondják meg miért nem sikerült eddig a babó, ha semmi gond nincs vagy mondja meg a doki milyen vizsgálatokra kell elmennünk…ezért kerestük fel az intézményt és a szakembereket…

Andi,
Szupi érzés lehet, hogy érzed a babót és a kép is szupi. Jó volt a leírás :lol: . Ezekbe az uh képekbe még tapasztalatlan vagyok sajnos és jól jön némi magarázat :lol:

Zsuzsó,
Cukorjavítót küldök :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow:

Zsuzska,
Ölelés ((((((((((o)))))))))))
Rákérdezhetek, hogy a doktornő javasolta következő körnek a lombikot, vagy megkérdezett mit szeretnél következőnek? Ugye nektek is mindkét inszemnél rossz eredmény lett, a kontrollvizsgálatoknál meg jó? Csak azért kérdezem, mert nálunk is felmerült a lombik, de már ugye a sok betegnél nem emlékszik mit mond…mondjuk ha ennyire nem emlékszik akkor érdekes lenne ha beállítanék, hogy akkor kezdjük a lombikot 8)

Vicky,
Gratula a forgalmi vizsgához, ügyi vagy.

Judit,
Cuki az uh kép a babóról :D

Csucsu,
Drukkolok a holnaphoz :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow:
Majd mesélj holnap mi volt. Sajnálom, hogy egyedül kell hazamenned.

Ann,
Gratula a 8 petesejthez és a megtermékenyüléshez is. Drukk a szerdához :arrow: :arrow: :arrow: :arrow:

Sajt@,
Jobbulást kívánok :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow:
Köszi a drukkokat. Én is láttam a gólya-komát a tv-ben. Ha egy hét múlva ideérne boldog lennék 8) Jó kis kari ajándék lenne az én kis férjecskémnek.

Pancsi,
Gratulálok mégegyszer a kislányodhoz. Nagyon aranyos.

Kubu,
Jók a képek :D

Jó éjt mindenkinek!
brumi24

Béku: Beteg volt, rákos, ennyit tudtam meg. Én már kb. két éve nem beszéltem Vele, akkor hívott utoljára, de az egyik fiú még kb. fél-háromnegyed éve találkozott vele és páran elmentek inni-dumálni. Ő is ledöbbent most mikor hívtam. Akkor még nem volt szó semmi bajról....
Részleteket nem kérdeztem most, mert anyukája nagyon sírt, ezt is csak gyorsba rákérdeztem, mert mikor mondta, elsőre az ugrott be, hogy baleset törtéhetett?
Természetes, hogy szólok a többieknek, most mondtam volna, hogy bocs ne tessék engem ezzel terhelni, mikor az Ő fájdalmuk most mérhetetlen lehet....

andrea-1

Andi: tudom én... borzalmas lehet az anyukájának,apukájának leginkább.... :?

de most Neked is szörnyű lehet,tényleg nagyon sajnálom szegényt...!!!!
Vendég

Sziasztok!

Én már rég bent ülök megint a melóban :evil:

Andikám!
Sajnálom az osztálytársadat! :cry: Pocsék feladat ez most Neked, de igen,...kötelesség. És ha az ember ezzel is levehet terhet a család válláról, máris nagy jót tesz!
A babakocsi nagyon szép :D

Judit!
Nekem ez a szurkálás annó kb a 12-13. hétig tartott. Rákérdeztem K-nál is, Sz-nél is, Lintnernél és a SOTÉs dokinál is - mindig mindenkitől akinél éppen voltam :D - és mindenki azt mondta, hogy nyugi, nincs baj, csak alakul a méhem és helyezkednek a babók.
Az AFP-s nő (16. hét :!: :!: :!: ) is ezt mondta, azaz még akkor is elő-előfordult a szurka, hogy ez nem probléma előjele. Csak akkor kell bemennem megmutatni magam, ha nagyon nagyon erős elviselhetetlen görcs és sok piros vér jön! de még akkor sem feltétlen gond, de azt orvosnak kell látnia!
Úgyhogy nyugodj meg!!! Minden rendben lesz! :D

Vicky!
Nem túl jó az amiket írsz, de a kaparás nem volt annyira durva, ha jól emlékszem... :roll:
Nekem a szülés után csinálták, az elejét érzéstelenítés és altatás nélkül! Na akkor nagyon fájt, de utána az altatás sokmindent elfedett...
Viszont anyunak és ismerősöknek is csinálták már, volt akinek csak bódításban! És mindenki haza mehetett aznap, max. másnap. Én sem a kaparás miatt maradtam a kórházban még egy hetet, hanem az előtte lévő szülés miatt!
De járj a dolog végére mindenképpen, nehogy később nagyobb baj legyen.

Kispatak!
a pü-det láttam, válaszolok is hamarosan :)

Most dolgozom tovább, hiszen emiatt keltem ma 3-kor, hogy időben nekifogjak a mai határidős dolgoknak!

Később igyekszem jönni!

Puszi :)

eszter82
Budapest

Vezetés: Engem feszélyez az oktatóm, hiába rendes volt. Én mindig óvatosabban mentem volna, bár volt ahol ő mondta hogy ne siessek. Ha már lesz saját autóm, akkor megkeresem Szentendrén azt a tanpályát, ami nem zárt. A forgalomba úgy akarok majd gyakorolni, hogy viszem magammal Barbus keresztapját. ő nagyon profi. Amíg nem visítozik velem, addig vele megyek. A családban nekem lesz egyedül jogsim. Az apósomnak van, de már nagyon régen nem vezetett. Szóval nincs aki segítsen, nincs aki beszólogasson. Remélem tényleg fogok tudni szerezni lassan valamit, különben megyek majd az oktatómmal vezetgetni egy kicsit.

Ma megyek a dokihoz, nagyon remélem hogy jó híreket kapok.

andi: Sajnálom a volt osztálytársadat. Szörnyű ilyen fiatal emberelet elveszíteni.
vicky79
Budapest III. kerület

Sziasztok!
Köszönöm az együttérző sorokat... akit tudtam értesítettem. Engem a család nem enged (de magamtól sem mentem volna, tudom nagyon kiborulnék), viszont anyukám vállalta, hogy képvisel, főleg, hogy Ő ismeri is az anyukáját.... azért ez könnyebbség nekem. Remélem a többiek közül lesz aki el tud menni, biztos jólesne a családnak...

Vicky: Nagyon gondolok ma Rád, bízom a jóhírben!!!!! :wink:

Eszter Drágám: Ohhh, ilyen korán kelni?? Mostmár csak vége lesz a határidős melóknak és Te is kicsit lazíthatsz....

Válassz ezekből, hogy a mai nap kicsit könnyebb legyen.... :).... Persze ez a Többiekre is vonatkozik.... Szép hetet kívánok Mindenkinek!

Kép

andrea-1

Andi: Neked is szép hetet!

Nekem a bal alsó capuccino szimpi,de csak elméletben innám meg,mert a gyomrom nem nagyon bírja :)

Nem tudom pontosan,mit jelent az émelygés,de egész este a tejbegrízes tányér fölött azon gondolkoztam,egyek belőle még egy falatot,vagy a zacskót vegyem magam elé...

aztán nem lett semmi,és lehet,hogy csak az ideg játszik velem,de többször éreztem úgy,hogy jobb,ha a közelben van bekészítve a zacsi :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Innentől egyre nehezebb itthon... Párom kímél mindentől,kérte,hogy míg biztosabban nem érzem magam,ne nagyon csináljak semmit a pihenésen kívül.

Tudja,hogy amint engedélyt kapnék,átpakolnám az egész lakást :lol: :lol: :lol: :lol: ez csak annyiban gáz,hogy ugyabár ide várjuk a vendégeket Karácsonyra,és sok cuccunk még lent van dobozban,mert nővéremé nincs pl. a konyhaszekrényekben összébb rakva,hogy mi is beférjünk...

Viszont nemsoká szabija lesz,és azt mondta,kegyetlenül pakolni fogunk... amit persze nekem nem szabad...
de ezt ő nem érti.
szerintem azt se értette,hogy az eredmény előtt miért feküdtem itthon 2 hetet....

szóval amolyan kényességnek veszi,pedig láthatta,hogy én olyan vagyok,hogy fogom magam,kirámolom a szobát,és mire hazaér,kifestve visszarámolva találja (na jó,csak a feléig jutottam)...

én örülnék a legjobban,ha ilyen dolgokban nem lennék korlátozva,mint a kád kisúrolása,no de az azért elég komoly fizikai munka-lehajolva....
Vendég

Béku
Én is nézek magamnak valami párnát…
Szóval az a jó, ami teljesen kihajtható, köszi!
Nagyon szép hajad van, biztos fog neki örülni, aki majd kapja!

kispatak
Még a héten bő pólókban járok, jövő héten már szerintem nem jövök dolgozni, úgyhohy január elején lesz a nagy bejelentés, a közvetlen főnököm úgyis tudja az elejétől fogva.
Én is szeretem a németet, csak jobb lett volna az értékelés magyarul, de ez van...
Hú, nálunk nagyon jó a cafeteria, évi 400e és úgy osztjuk be, ahogy akarjuk, hiányozni fog... (internet, BKV bérlet, egészségpénztár, ételutalvány...)

Judit
Nekem is fájdogál egy hete a pocakom, és nagyjából egyidősek vagyunk, nyugi, alakul át minden! Én nem aggódom, amíg nem lesznek nagy görcsök, ez simán kibírható, csak érzem.

Andi
Jól csináltad, lehet hogy én is váltogatom a végén a szabit a táppénzzel...
Tetszik a babakocsitok!
Én is olyat szeretnék, amihez van minden, ez árban is jó...
Mondjuk az én mániám, hogy könnyű legyen, nekem ez egy picit nehéz.
Amit most kinéztem, de még csak neten:
http://aprosagokboltja.hu/spd/vactorair ... os_babakoc

Ez csak 4 kiló, a héten majd elmegyek megnézni.
Meg próbálok rá vadászni használtan, de nem nagyon van...
Én Ikeába tuti nem megyek már karácsonyig... Múlt szerdán voltunk (megvettük a fát, 5000 Ft és ha visszavisszük, 4000 levásárolha belőle), és alig voltak, nem is értettem...
Én is állandóan bőgök, ma a rádióban egy kisfiú jelentkezett valami játékra, 10 éves és agydaganatos, persze patakokban folyt a könnyem...
Jó lehet a cipőcske dísz!

Részvétem az osztálytársad miatt! :(

Sajti
Gyerek csak a hazait szereti, tegnap hoztak a bátyámék 3 kiló házikolbászt, néha azért majd csenek belőle, remélem picit szabad...

Vicky
Nagyon drukkolok, hogy megúszd a műtétet!!! Mikor mész dokihoz?

Nálunk tegnap megvolt a családi bejelentés, unokatesóm szülinapját ünnepeltük, így mindenki egy kupacon volt...
Lassan publikus :)
Holnap megyek a kórházba kombinált tesztre és UH-ra, drukkoljatok, hogy minden rendben legyen!!!

Kép Kép
estrella22

Béku
Ha azon gondolkozol, hogy menjél-e hányni, az bizony hányinger :)
Nekem képzeld egyre jobb, talán tényleg lassan megszanbadulok tőle (átküldöm hozzád), tegnap már csak este voltam rosszul...
Átvették a helyét a pocakfájások :)

Kép Kép
estrella22

Estrella: gratulálok a betöltött 12. hetedhez!!!!! :D :D :D :D

köszi a dícséretet,remélem én is,hogy valakinek jól jön majd a parókám! :D :D

Hogy sikerült a bejelentés? :) klassz lehetett!

De jó Nektek,hogy ilyen jó volt a cafeteria! Nekem se bérlet,se ep.,össz havi 8e melegétk. utalvány cafeteria kártyán,amit nem is mindenhol fogadnak el,és jól lekorlátozzák azt is,mit lehet venni belőle...

ezen kívül semmi juttatás nem volt,és most már ez se lesz... nagyon kevés volt,de hó elején jól jött,mikor még a fizu nem érkezett meg....
Vendég

Estrella: nem tudom,hogy mennyire hányinger,mert émelygésszerű nem nagyon van,csak az az érzés,hogy abban a pillanatban bukok előre,de ami ezt megelőzi,az nem annyira :lol: :lol: :lol:

lehetséges,hogy ez ilyen hirtelen lesből támad? :lol: :lol:
mintha a torkomban várakozna :D
Vendég

Klassz,hogy múlnak a rosszuléteid,a könyvem szerint is kb. akkor kéne múlnia :D

de ha pont most kezdődik nálam,hogy utazom el Karácsonykor vendégségbe húgom anyósáékhoz? :? :? :lol: :lol:
az utazásokat eleve nehezen bírja a gyomrom,már alapjáraton előkészületeket igényel,így meg Vukkal leszek tele :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Estrella,
Ez a babakocsi is nagyon jól néz ki, én egy picit drágállom, hát mégiscsak egy babakocsiról van "csak" szó.. hihetetlen hogy közel 90-100-at elkérnek ezekért... mondjuk összegileg a mi kinézettünket is drágállom, ugyanezen okok miatt :) Tudom, hogy vannak ezeknél drágábbak is, de akkor is, hogy is gondolják ezeket, akinek kevesebb van, az még csak álmodozni sem mer ilyenekről...
Nálunk is annyi a cafetéria, mint Nálatok, ezért a kombinálás.... éves bérletet tutira nem hagyom bent... Rajóé lesz, nekem meg lesz gyűjtőjegyem, mert úgyse járok annyit szeritnem majd... max. akkor, ha már sűrűbben kell menni dokihoz, de akkor veszünk mégegy havi bérletet.... meg amúgy majd kialakul, hogy mennyi jegy kellhet esetleg.. A maradék összegért meg kajajegyet kérek a végén, ha már pontosan tudjuk a szülést, és a vége összeget..

Béku: tudom, hogy nehezen viseled a szobafogságot, meg a tétlenséget....de ha a nővéred nem érti meg, hogy Te most nem pakolhatsz, hát így járt... nehogy hagyd, hogy belelovalljon MOST!!!... Pakolt volna addigra össze, mire mentek, akkor egyszerre kipakolhattatok volna!!! :shock:
Ahogy Rajó szokta mondani: "..... ennek nem most van itt az ideje...." :wink:

andrea-1

Andikám tudom,igazad van!

Egyedül nem bír belefogni a pakolásba,tényleg sok gyűlt össze,mert előttünk ő volt ebben a szobában,míg anyós itt lakott vele,és már a saját nyári cuccunkat is kiszedtük az általam szervált jó kis gurulós műanyag dobozoból,hogy abba is összerakhassuk neki a cuccait..

Míg neki egy szobányi volt csak,nekünk egy egész lakásnyit kéne a szobába zsúfolni,és egyelőre csak a komódunk,meg a kanapé van itt a bútoraink közül,a többi itteni,azokat is én pakoltam el/össze....

2 éve ment el nagyim,ő lakott itt eredetileg,így az ő dolgai is még itt vannak,ruháit már bezsákoltuk,de hát egy egész életet nem lehet ilyen gyorsan elpaterolni....
így nem csak a nővérem hibája ez,de tény,hogy ha hetente nem 4-5x utazna el a párjához,hanem mondjuk csak egyszer,akkor lenne időnk elkezdeni együtt...

de én nem vagyok az az együtt pakolós,tervezzük meg,üljünk le és beszéljük meg-tipus...
én olyan vagyok,hogy fogom magam,és addig csinálom,míg nem lesz pofás.de hogy megálljak beszélgetni róla....?! :lol: :lol: :lol: :lol: az nem az én stílusom.
Vendég

A másik dolog,hogy fogalmam sincs,mit lehet vagy nem lehet most csinálni,mert ugyebár nem volt bent Sz az eredményhirdetéskor,így nem tudtam kifaggatni,hogy pl. a sporttól való eltiltás meddig szól,vagy az egymástól való....

párom várja már az UH-ot,hogy ez utóbbira rákérdezhessen! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Tyűű a mindenit!Termeltetek ám!
Hú Béka, mindjárt mész uh-ra!Várom, már,kíváncsi vagyok mit fogtok már látni!!!A sex-ről ne is beszéljünk!Már nem is emlékszem, hogy mikor voltunk utoljára együtt!Páromat meg is szoktam kérni, hogy ha lehet ne is érjen hozzám! :lol: Szívem szerint mennék ezen a héten is uh-ra,úgy megkukkolnám!Már nagyon aggódok,hogy mi lesz?!Remélem minden o.k. lesz és lesz szívhangunk is!!!Páromat már kiakasztom ezzel!Tegnap már pityeregtem is egy kicsit !
Tegnap voltam munkahelyi vacsin,egész jól sikerült,bár furi érzés volt, hogy az egyik csaj kifecsegte, hogy már volt bennt(elbeszélgetés félén)az utódom!
Végre tegnap megvettük az uccsó karácsonyi ajándékokat is,így már végre megvan minden!

Kép
Kép
missancsi

Egyébként mi a tapasztalat szívhang ügyben?Ugye kicsi az esélye annak, hogy ne legyen?!Nyugtassatok meg!

Kép
Kép
missancsi

Ancsi: én is kb. erre kértem a páromat! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

nagyon várom már az ultrahangot!!!! :) jó lenne már látni,mi újság van a pocakban!

Hogyhogy olyan sokára hívott vissza Téged Sz?
Lehet,hogy már most is lenne szívhang Nálatok :D :D :D

Én örülnék,ha lenne már bent egy utódom,és nem velem foglalkoznának még mindig a bentiek...
Vendég

Ancsi: a szívhang meglétének esélyeiről nem tudok semmit,de bízom a genetikában,hogy tudja a dolgát,és ott lesz az,amikor lennie kell!!! :D

csak amiatt aggódok,hogy várom,hogy már szerdán legyen,és nehogy csalódás legyen,ha még nincsen,mert tudom,hogy az is normális lenne,de mégis bennem van a várakozás!! :)
Vendég

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: