A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "Budai Meddõségi Centrumba járunk"

Végre valamihez kedvem támadt,így párom vesz nekem husit,meg paradicsomot,meg sajtot... ez valamilyen összeállításban megy be a sütőbe asszem... :roll: :roll: :roll:

mit csináljak,ha eddig semmi étvágyam,most meg egyszerre kívánok meg mindent??? :roll: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Jaj de jó Vicky is megjött! Egy nagy kalappal arra a vizsgára is, aztán irány okm. iroda. Tényleg ha szerencsés leszel, Karácsony utánra még papírod is lesz, aztán tiéd a pálya. Be kár, hogy az enyémet behavazta a hó. Várhatok a jövő hétig. Itthon még nem is mentem sajna.

Andi: néztem azt a lazacosat, hát az nem lenne sajna a férjem esete, de valamit majd kezdek vele. Az ötlet is onnan van, hogy láttam ma reggel már az említett oldalt.
Az eséssel vigyázz, és igen, rossz időben terepjáró csizma. Én ezt követem, bánom is én hogy néz ki - mondjuk melyik hótaposó elegáns? De fő az egészség! Nekem már mindkét csuklóm volt 1-1 alkalommal törve nem is akárhogy, szóval tudom mit jelent. 86-ban 12 heti gipszre voltam itéltetve, senkinek se kivánom!
A vásárláshoz sok szerencsét!

De jó, hogy itt a Caf. beszélgettek. Nekem bérlet és némi kajapénz van, de ez is több a semminél, hiszen van ahol semmi sincs. Eddig nekem egyszer volt olyan helyem ahol normális fizetés és normális Caf. volt - csak sajnos a főnök üvöltött mindenkivel. 4 hónapot birtam, az utódom 2 hetet.

Na mára lelép

üdv kispatak
Vendég

Nálunk a cafetéria elég sok. Most, hogy nem kapom elég nagy érvágás. Ez sajnos csak a tp. első 3 hónapra jár.

kispatak: Sajnálom hogy nem tudsz most a hó miatt vezetni. Én sem tudom, hogy mikor mehetek, mert azért nem akarok elsőre kölcsön autóval hóban vezetni vagy lefagyott úton.
vicky79
Budapest III. kerület

kukk

Ann,
remek hírek !

ma is suliban voltam, tömeggel jöttem haza, brrrrr 2 óra, hát q faca

caf nekem is hiányzik havi 30 :-(

jövök pár mikiképpel (összesen 3 mikipartin voltunk de a harmadikon profi fotós volt mi nem készítettünk képeket és azokat még nem kaptuk meg)

Kép

Kép

Kép

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers
kubuspace

Kubu,de jó képek! :D
Hogy tetszett a kis hurrikánnak a Mikulás? :D :D

Nekem kevésbé esik ki a caf,össz 8 pengő...
egyéb juttatás nuku....

íme Kornélom :D :
Kép
Vendég

Utólag is boldog Mituát nektek! :)
Süttünk mézeskalácsokat és vittem be melóhelyre mindenkinek egyet-egyet Mikire - rénszarvasssosat, akire raktam piros cukorszivecskét is, a szíve tájékára. Az egyik férfi kollégám a tenyerébe vette és nézegette, megsimogatta és puszilgatta. :lol: Olyan tündéri volt, akár egy kisgyerek, látszott rajta az őszinte öröm. Ha nem tudnám, hogy heteró, bizony gyanakodnék, hogy homár - pedig miért is ne lehetne egy férfinak így viselkedni? A nagyimnak vittünk csokimikit, hát ő is a kezébe vette és beszélgetett hozzá, hiába... :roll: 2. gyerekkor, nagyon aranyos volt ő is. :)

Woody:
Lili-Mikulás gyönyörűűű!!! :)
Oltásból mindjárt kettő? Nagyon megy a szekér! :) Szerintem neked jobban fájt, mint Lilikének. Kis drága, már nem is emlékszik rá biztos.
Már 6 kg felett van, aztaaa, nagyon szépen fejlődik!

GyIldi:
Ez a Mikulás-lédi eszméletlenül cuki!!! :) Énisénisénis!!! :)

Andrea:
Cicus-Mikid fenomenálisan aranyos! :)
A hétfői vv-es műsor miatt együttérzek, remélem már legközelebb nem oda kell menni csapolásra. Allergia teszttel kapcs. nincs ötletem, de látom már közben kiveséztétek.
Az a bugyborgás tuti babmozgás volt, de szupi! No és az a sztárfotó, nagyon helyre leányka/legényke lakik a pocidban! :)
17-e nemsokára itt van, biztos nagyon várjátok a 4D-t. Én is kíváncsi vagyok.
Urológus csak telón informáltam a nunusról, a matiszra elfelejtettem rákéreckedni... Nődokinak vázoltam miszitut :arrow: coli+kamillaöntettel :lol: (biop.nám lesz a végén!!!), szerinte mehet a dolgog. Keddig nem forszírozom már, mert megy a Zuram BMC-be spermatesztre, nehogy addig adjak neki vmi ajándékot... :?
Rózsaszín égők megvannak? És az edényzet?

Zsuzsó:
Köszi a baciűzőket! :)
Majd írd meg milyen volt Kornél szüzességénel legyűrése, az első együtt töltött éjszaka/alkalom élménye! :lol: Nagyon fáintos legényke!!!

Brumi:
Bakker, ez hihetetlen, hogy elmaradt az inszem!!! Annyira sanálom, de tilos föladni! Baromira drukkolok nektek, hogy végre beinduljanak a dolgaitok rendesen és kopogtasson gólya-koma! :) v.hol magyarországon ittmaradt télire egy, mutatták a tv-be, szólok neki az érdeketekben.

Béku:
Fáradtság? Szédelgés? Jóóóóó!!!! :lol:
Kismami párnádhoz gratula! :)
Köszi a baciűzést!
Mh-re ne is gondolj többet, kár izgatni magad, te nem tettél semmi rosszat! :) Nyugika!

Vicky:
Gratula a sikeres vizsgádhoz, az eü. már gyerekjáték lesz! :)
Barbusnak mondd meg, hogy ne vegye le a kesztyűt, mert megharapdálom virtuálisan a kezecskéjét! :lol: Remélem jól beijedt és ügyi lesz mostmár. :wink:
Ó, képzeld megjöttek a fotófüzetek, igazán csinoskára sikeráltak! Lesz nagy öröm a fa alatt a rokonyoknak. De nem tudtam, hogy 2eFt felett nem teszik ki a R-ban a cuccot és már egyszer elmentem értük potyára, nem találtam őket - pedig már ott voltak. Másnap sem találtam, amit furcsálltam és ekkor rákérdeztem, hogy mi van a megrendelésemmel - na ekkor derült ki, hogy a parfümöspult alatt van elzárva...

Lujzici:
A BMC profilja a babagyártás, beavatkozásokkal - kár lenne tagadni, hisz erre jött létre, ebben jók. Azért Sz-nek a spontánkodás is eszébe szokott jutni, minket többször bíztatott, amikor úgy látta jónak. Sok szerencsét nektek, nagyon szorítok!!! :)

Kubu:
Gratula az okosanyus nyereményhez! :)
Liza már így mozog? Azta mindenit, elhiszem, hogy már kevés a két szemed a gyerekekre, mellé háztartás és tanulás... Kitartás, lesz ez még jobb is! :wink: :lol:

Rózsa:
Szió! Jól vagy már? Mizu veletek?
Mi most baciűzünmk, majd némi spontánkodás a januári kezdésig.

Mieza:
Kattantottam én is! :)
Kész van már a határidőnapló, hol lehet megnézni?

Csucsu:
Hú, te is jól bekaptad, de örülök, hogy már jól vagy. :)
Mi januárban szeretnénk kezdeni... Ajándékilag mi is vacakul állunk, nem is tudom mikor hozom össze :roll: Régebben már szeptemberben megvolt a java, most meg a kézzel készített ajándékaimat sem tudtam még elkezdeni... :? De most nem ez számít, ne izgasd magad az ajándékok miatt, a babarandi az első! :)
A 10 mm mnyh nagyon tuti és a tüszőkéid is szép méretűek! :D Mega-giga drukkok hétfőre!!!:)

Pancsi:
Örülök, hogy gyors szülés volt - mégha fájt is. Ez a csodaszép óriás-hajasbaba elfeledtetei hamar, igaz? Gyönyörű a lánykád, csak ámultam a fotóján! :)

Pá Drágáim!
sajt@

Sajti drága,remélem már jobban vagy!!
és talán a bacik is hamar elhúznak a sunyiba....!! :lol: :lol: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow:

egész nap nem csinálok semmit,mégis bármikor tudnék aludni még egyet :lol: :lol: :lol: :lol:

viszont émelygés,Vuk nincs...
cicifájás annál inkább,pedig egyszer már alább hagyott :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vuk is csak megnyugtatás miatt kellene,elég arra az egy alkalomra is :lol: :lol: :lol:

Köszi a Kornél-gratut! :D
Vendég

Missancsi:
Hurrá új fogacska!!! :)
Gratula a másik zebráshoz! Neki is megvolt élete legszebb napja!
Szívem boldog, hogy gyerkőc jó helyen van, 21-re sdrukk az uhura! :)
Kakker-megoldásra (szintén zenész :? ):
- cékla akárhogy (én főként nyersen), vagy
- utifű maghéj.

Navi:
Hú, de megnézném, ahogy Zorka kúsz-mász! :) Nagyon baba lehet!!! :)

Estrella:
Bécsben ügyik voltatok, hogy rátaláltatok a vásárra. :)
Szóval a gyerek nem barizik az osztrák cuccal? :lol: Fene jó ízlése van, de azért anyával is megbeszélhetné a menüválasztást!
Barátnődnek gratula!
Házidokis mizériát sajnálom...
A színházazást mi nem szoktuk szervezni, csak beesünk a Broadway jegyirodába, oszt ami van (közeli ip-ra) abból választunk. :)

Judit:
Lánykád jól van már?
Jippííííí, nuku hematóma!!! Ugye-ugye? A sok fekvés milyen jótékony?
Drága lehetett a bébitek, szépen fejlődik, szupik az UH-fotók! :) Rodina Kittikéje biztos szép volt, kár, hogy aludt.
Ti már előrébb jártok az ajándékokkal, így kell ezt csinálni! :)
Várom a táblit és a varázserejét is!!! :wink: :D

Kispatak:
Csodásak lehetnek az orchideáid, az enyémek csak növesztik az új leveleket, nemtom mikor óhajtanak virágozni újra. Van fotó róluk?
Férjeddel akkor nem sok baj van: süti+tej= nyugalom és elégedettség. Édes lehet! :)

Ann:
Remélem már az álommanók beköltöztek hozzád és tudsz majd aludni. Köszi a gyógyhullámokat!
Bizony, puncijó után fájdogálhat a hasad, fészked...
JESSSZZZ!!!! 8-ból 8!!! Csak így tovább! :D :D :D :D :D :D :D :D

Luca:
Keddre drukkolok!!! :)

Vikus:
Ciszta monnyon le!!!

Mara:
De jó hallani felőled! Megadrukkjaim a lombikhoz! Most tartasz a stimunál?
Pintyecskék jól vannak ebben a hóban?

Vnbeni:
Hol? Hol?
Mizu veled? Melóhellyel, béjemcével hogy álltok?
Gratula a laptetűhöz! :)

Eszter:
Hosszú lett a külföldözés, de legalább bekukkantottál. Majd írj, ha ráérsz, nagyon várunk! :)

Csucsu:
Jut eszembe! Apa nem lesz ott, de vki azért el tud menni érted? Hogy fogsz hazamenni? Aggódom...

Pá Drágáim!
sajt@

Vicky:
Jó kis Miki-buli volt, bébi gyönyőrű! :)
Szóval a caf mindenhol a tp. első 3 hónapjára jár? :shock:

Andrea:
Te potyogós! A Scholl-nál lehet venni 1500 pézér csizmára/cipőre húzható vaskarmot, gumival van összeszerkesztve. Nekem már van, mert igen nehezen toleráljuk egymást a havas-jeges utakkal, vhogy vonz ilyenkor a járdaszint... :lol:
Tepsi is és edény is meglesz? Halmozod rendesen, de nagyon ügyesen összehoztad! Ééés a lényeg: megvannak a rózsaszín izzók!!! :) Gratula!
Csajok, nem ér röhögni, ezek igenis fontos dolgok a léleknek-szemnek, én is nagyon tudok ilyesmiknek örülni! :)
JLo fejjel a kukágban Kornél után... Na az kegyetlen volt, ill. a pörköltevős-kenyeres-tunkolós is. :lol:

Béku:
Jó neked, hogy gyorsan nő a hajad... Mennyit akarsz vágatni belőle?

Kubu:
Jól látom, Marci sírásközeli állapotban csücccsen a Miki térdén? Lehet, azt hitte, hogy beteszi a zsákjába és elviszi világkörüli útra magával? Lizácska is nagggyon baba!!!

Pá Drágáim!
sajt@

Sajti: azt a sokat MIND levágatom,ha már... :lol: :lol:

figyu,írtad Andinak azt a cipőre húzható izét..
azzal tényleg nem esel el a hóban,jégen? én is néztem már korábban,egy idős ember mutatta meg még pár éve,hogy létezik ilyen,eléggé elcsodálkoztam :)

én is híres csúszkálós vagyok,asszem beújítok egyet én is :D
Vendég

Nekem caf-ra azt mondták múltkor a központban,hogy nem jár tp. idejére...
azért voltak egy havit kénytelenek küldeni,mert véletlenül ráírták a fizupapíromra,én meg ugyebár azután is adózok,tehát rákérdeztem,hogy mikor érkezik??

felvilágosítottak,hogy elvileg nem érkezne,tudjak róla,most csak emiatt a hiba miatt kapok... :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

kukk,
mindjárt megyek aludni, 2 óta net előtt :-)

Kisbeeka, Sajti,
Marcus okés volt mikivel, csak azt sérelmezte (azért a fej) hogy nem játszhatott a főzőkonyhában, hanem Mikivel kellett bandáznia, na de pár kép után zúzott vissza játszani.

Csucsu,
ujjaim csuriban naon !

Nava,
ilyenkor bébiknél ez még nem a normál kúszás, az majd később lesz :-) de helyváltoztatás ágyban ezerrel van már ilyenkor is :lol:

ma asszem elmenős napom lesz, kell 1-2-3-4 óra gyerkőcök nélkül :lol:

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers
kubuspace

kisbeeka: Azért jár nálunk 3 hónapig, mert nem tudhatják hogy végig tp-en leszel. Volt egy kollégám, aki halálos beteg volt és szerettük volna hogy amíg él addig kapják a kajajegyet, úgyhogy minden negyedévben kivetettünk vele egy napot. Így ezzel megszakította a tp-t és járt tovább a caf. Szerintem ennek máshol is működnie kéne.

Éjszaka megint elöntött a vér, nem fogom megúszni ezt a kaparást. :( Nagyon félek tőle.
vicky79
Budapest III. kerület

Hahó!

Olvadós jó reggelt, legalábbis itt kicsit olvadt ez a hó. Miért nem várt csak 1 napot,na mindegy.

Vicky:jól látod, téli útviszonyok nem a kezdőknek való, én még magam is annak tartom. De ha meglesz a végleges jogsid (előbb nem!) és minden ok-s nézz valami 30-as övezetet és ott lehet gyakorolni. Ott elvileg más sem mehet gyorsabban. Kicsit unalmas igy körözgetni először jobbra, aztán majd balra - de valahol el kell kezdeni - én ott tettem, és milyen jól tettem.
Remélem, legalább az ünnepek között lesznek olyan utviszonyok, hogy én is elinduljak, mert a férjem is igy pártolja - én pedig adok a véleményére, meg hát a józan észre.

Te bankban dolgoztál? Hát igen,ott több a Caf. Nálunk bérlet és pár ezer kajajegy, a semminél több. Nem választható, ez van és kész. De azért jó, hogy a bérlet 10 000 Ft-ot jövő héten visszakapom. Nagy érvágás volt, mikor az előző helyemen egyik napról a másikra mindent megvontak. Év végén valamit visszaadtak, de az akkor is havi 20 ezer minusz volt.

Kubu: irtó aranyosak! Elhiszem, hogy neked is hiányzik a Caf.

Sajti: lesznek orchi képek, de még van 3 nyilófélben van. Karácsony környékén lesz a nagy virágzás, akkor lekapom őket. Ez a természet ajándéka nekünk. Amugy türelem velük, van amelyik nekünk se virágzott évekig - igaz albérletbe vittem utána a szomszédba, ahol nagyon sok van. Ott 2 cseréppel is hajtatott a barátnőm. Szóval azok is lassan virágoznak majd.
A sütike nem lett nagyon jó, apa meg is mondta, de azért evett belőle - még jó, hogy vettem tejet. Tegnap nem volt itthon, ugyhogy csak magamra számíthattam, kicsit lett mindenből, igy is nagyon nehéz volt.

Sajti: milyen jó ötlet ez a cipóre huzható micsoda. Ennek utánjárok, mert én is "szeretek" és tudok is jókat esni.

Kubukám: hajrá séta gyerekek nélkül, de azért apjuk jól birja velük? Állás ügyben még mindig semmi? Pedig ő jóval fiatalabb nálam!

Na majd jövök

üdv kispatak
Vendég

Vicky: amit irsz eléggé szomorú! Amugy a kap-tól ne félj, mert elaltatnak. Utána nem lesz kellemes, de ki lehet birni! Elviekben még aznap haza lehet menni, de ez nem biztos. Én utána 3 napot voltam benn, mert hétvége jött és nem is voltam jól. Apa vagy nagyi szabadság, esetleg betegácsi?
Szerintem ne halogasd a dolgot - ebből úgyis vesznek szövettant és igy nem lehet lenni, hogy folytonos problémák. Szorítok nagyon!

üdv kispatak
Vendég

kispatak: Szerencsére a mi övezetünk is 30-as. Bár szoktak azért gyorsabban menni sajnos. Remélem hogy meg tudom a héten csinálni az eü.-t és akkor majd vezethetek. Mennyi idő alatt készül el a jogsi? A kap.-t lehet hogy meg lehetne úszni, mert nem a nyálkahártya vastag. De hogy akkor mitől vérzek? Egyébként a bankba is megyek majd vissza, szerencsére vissza vesznek.
vicky79
Budapest III. kerület

Sziasztok Csajócák!!

Tegnap ügyeleten,egy tündéri doktornő beadta a repesztőt!!Olyan édes volt,mondta sok szerencsét,drukkol Nekünk!!Ott ültünk már 3/4 8-kor hátha sokan lesznek,de senki nem volt. :lol: :lol: :lol:
Nyugtassatok meg,hogy nem repedhetnek meg idő előtt ugye?? :wink:

Zsuzsó!
Godoltam Rád,miközben ott ücsörögtünk!! :lol:

Vicky!!
Jajj,ezek nem jó hírek,drukkolok,hogy ne kellejn kórházba menni,De ez mitől lehet??megnézegettem Barbus képeit,jól levettem a Mintát!!! :lol:

Kubus!!
Csúúúúúcs képek!!!! IMádom Marci hurrikánt!!Na és liza,csoda szépek!!! Kicsit nem tudsz pihizni Drága??tudom,hüyle kérdés volt.. :roll:

Sajtikám!!
na végre,előkerültél!!Hűű,ez avskarom jó ötlet,még nem is hallottam,mert bizony Én is tudok esni-kelni,borúlni,és mindig a térdem bánnja,lassan nem is tudok már térdelni,elfogynak szegények. :D Apa nem megy holnap vidékre,Én vagyok a fontosabb,punk-tum,azt mondta,most minden másodrendű,és igazodjon a Cég most hozzá.De hála isten nagyon rendi Főnöke van,azt mondta,természetes,nem kell mennie,intézzük a dolgainkat!! :lol: :lol: :lol:

Pancsi!!
Nagyon szép a Kislányod!!

Andi!!
Nagyon vigyázz Magatokra!!!!!Apa Nélkül ne mozdulj ki ilyen szutyok időben.Tegnap majdnem Én is dobtam egy hátast,de legalébb nem pofára estem volna. :lol: :lol:

Estrella!!
Köszi a mosogatógép tippeket!!Ma megnézzük mi a felhozatal.

Judit!!
Örülök,hogy fellettél mente a fekvésből,de azért csak óvatosan!! Lánykád meggyógyult??

Ann!!
Ezek nagyon jó eredményke!!!Gratula!!Drukk a szerdához!!!

Most mennem kell,Apa felébredt,és reggelit kér. :lol: :lol: Aztán irány vásárólni!!! :lol:

Még jövök!!

Pusszantás.
csucsu99
Budapest

csucsu: Azt hiszem hogy én rontottam el a dolgot, mert elkezdtem a fogamzásgátlót, de utána azt mondtuk hogy a gyerek a legjobb fogamzásgátló. :) Meg úgy voltunk vele hogy a tesónál nem lenne gond a hormonjaimmal ha nem akkor kell leállni vele. Hát ezzel jól megkavartam a hormonjaimat és azóta nem akar helyre jönni.
vicky79
Budapest III. kerület

Vicky: örülök,hogy visszavesznek a bankba, azért ez megnyugtató. Az állapotod kevésbé! Mindenképp sos menj orvoshoz, aztán majd ő eldönti mi legyen. Mi hiába is tanakodunk. De általában az ilyen rendszertelen dolgoknak kap-sal járnak utána, és szövettant is vesznek. Ha valakinek elmúlik, és 1 év után ujra előjön, akkor is ezt kell csinálni, ezt mondja a nőgyogyi protokoll. Változó korban (persze te nem abban vagy) ez gyakran előfordul ill. az össze-vissza periódusok is. Hát nem egy jó állapot - garantáltan mondom korábban jobb volt. Nekem már csontritkulásom is van, ugyhogy vigyázni kell az eséssel.
Vezetés: tiszta szerencse, hogy 30-as övezet. Ha sétálsz, nézz ki magadnak valami körbe-körbe utat. Tuti unalmas lesz első alkalmakkor, de valahol el kell kezdeni.
Jogositvány: kell hozzá a vizsgapapír ill. a EÜ vizsga papírja - aztán irány a Közl. felügyelet ahol kiadják a papírt az okm. irodás ügyintézéshez. Az kb 2 hét mire megjön postán, fotó helyszinen készül. Persze pénzt is vigyél meg személyit - és fontos! Amig a jogosítvány nincs a kezedben, nem lehet vezetni! Addig olyan, mint aki engedély nélkül vezet!

Csucsu. láss csodát, ügyeletben is vannak normális orvosok, hajrá.,

Egyébként egyszer én is voltam ügyeletben (akkor még vizitdij is volt). Esküszöm ugy soha senki se vizsgált meg, mint ott és akkor egy fiatal dr-nő, mint ahogy a nagykönyvben le van irva. Szorítunk a zebrásért!

üdv kispatak
Vendég

kispatak: Holnapra van időpontom a dokimhoz, az asszisztemsnőt fel tudtam hívni, azt mondta menjek be és majd a doki megmondja mi legyen. Hát nem lettem kisegítve. Ma még beveszem azt a két tablettát, ami megmaradt, hátha holnap legalább nem áznék át amíg beérünk Barbussal. Vezetni meg most egyébként sem tudnék, még a saját autómmal sem mennék most.
vicky79
Budapest III. kerület

Csucsu: én is aggódtam rajta,nem akartam már kimozdulni sem,nehogy idő előtt történjen,aztán mégis kénytelen voltam,ráadásul még cipkedtem is,de ennek ellenére minden rendben volt,nem repedtek előbb!!! :)

ezek a szurik nagyon ki vannak találva ;)
Vendég

Vicky: hát nem kellemes dolog a kaparás,én pl. nem tudom,miért csináltak nekem,annyit mondott a dokim,hogy úgy látta szükséges.
amúgy egy sima tükrözéssel összevonva csinálta,így altatás mindenképp volt.

utána eléggé görcsöltem,de adtak egy gyógyszert,amit én is szoktam a giga fájdalmaimra,és attól nemsokára jobb lett.

érdemes készülni szerintem valami gyógyszerrel,ha menned kell,ami Nálad bevált mensi görcsökre,hogy ne érjen váratlanul.
Az nekem teljesen jó volt!
Vendég

kisbeeka: Legfeljebb viszek cataflamot, bár nem tudom mi válik be mensis görcsre, mert nem szokott egyáltalán fájni a hasam. Ma fájt egy kicsit, de csak algopirint vettem be. Most csak úgy érezgetem. Tegnap sem éreztem hogy meg jött, csak olyan furcsa volt, mintha folyásom lenne. Szerencsés alkat vagyok ilyen szempontból. Egyébként nekem az a bajom a kaparással, hogy olyankor nem a megvastagodott nyálkahártyát kaparják le? Csak mert mi a fenét lehet kaparni 6 mm-en? Tényleg nem értem mi a fenéből vérzek.
vicky79
Budapest III. kerület

Kétszer ment el.
vicky79
Budapest III. kerület

Hát elvileg akkor kaparnak,ha túl vastag a mnyh,de nekem azelőtt sose volt kaparásom,így inkább arra gondolnék,hogy talán valami sikertelen próbálkozás nyomai.....
de persze ez csak tipp.

a cataflam jó lehet,bár én azt még csak fogfájásra használtam,nekem spécibb gyogyók segítenek "azokon a napokon"..
amik szerencsére szeptemberig már nem lesznek!!! :D :D
Vendég

Azért nagyon reménykedem hpgy nem kell műteni. Nagyon nem szeretném. Ppnt azt beszéltük, hogy jó sűrű év volt ez. Szülés, gyerek, jogsi, most ez. Elromlott a bejárati ajtónk, a mikrónk, nem tökéletes a mosógépünk. Vége lehetne már!
vicky79
Budapest III. kerület

Bocsi most nincs időm visszaolvasni!
Sajt!Köszi!
Szerintetek az normális, hogy full nem érzek semmit?Most már a cicim sem annyira érzékeny(párom is mondta, hogy ne várjam, hogy végig fájni fog),tökre jól érzem magam,semmi rosszullét,se hányinger,a pocim sem feszülget?!Nyugtassatok meg, hogy ha lenne vmi gigszer akkor annak lenne látszata(vérezgetés vagy vmi)??!Olyan rossz,hogy nem látok magamba!Olyan messze van az uh...és én már úgy mennék megkukkolni,hogy mi a szitu odabennt!

Kép
Kép
missancsi

Andi,
megkérdezem Hajdú drnőt, ha mond valami okosat, megírom.

Kubu,
édes képek. hajrá kimenő!!! Apa nekem is ígér heti 1 estét, kiváncsi leszek megvalósul-e. :roll:

Breki,
helyes Kornél! az enyém még nem ért ide, remélem jövő héten meglesz.

Sajti,
tudod hogy te is hamarosan zebrás leszel a tábli erejével?! annyira nagggyon drukkolok nektek! :arrow: :arrow:

Csucsu,
de jó hogy ügyelet normális volt és hogy Apa is tud menni holnap!!! ezek nagyon is jó jelek hétfőre! nagyon drukkolok. :arrow: :arrow:

Juditkám,
tudom mondtad már, csak elfelejtettem. honnan is rendelted a bolát? én olyat szeretnék mint a tiéd, csak fehérben, de ilyet nem találtam eddig.
ügyesek vagytok az ajándékokkal. mi még sehol nem tartunk. :(

Vicky,
remélem még karácsony előtt rendbe tesz a doki, hátha még meg is úszhatod a műtétet, nagyon drukkolok hozzá. :arrow: :arrow:
Barbus nagyon aranyos, mekkora nagylány!! hihetetlen hogy lassan 1 éves!

Csajok,
nálunk a cafeteria csak 1 hónapig jár!!! korábban 3 hónap volt. most gondolom elmegy ez is a fizetésemeléssel és a bónusszal együtt bankadóra sajnos. :evil:
szóval a munkáltatótól függ hogy meddig ad, ennek érdemes utána kérdeznetek. nálunk is működik, amit Vicky írt. ha visszamész pár napot melózni, vagy pár nap szabi, akkor újra indul a dolog.

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

Ancsi: épp így érzem magam én is,csak az a különbség,hogy engem még egy UH sem nyugtatott meg :?

2 hete várom,hogy lássam,minden okés :)

én is azon gondolkoztam,ha valami lenne,akkor annak nyoma lenne...
így a természetre kell hagyatkoznom,hisz tudja a dolgát :)

Vicky: ezt találtam Neked a kaparásról:
[quote]r írta:endellenes méhüregi vérzés tisztázására és/vagy azok megszüntetésére szolgál,aminek oka hormonzavar, megszakadt terhesség, gyulladás, valamint jó- és rosszindulatú szövetburjánzás lehet.
Vendég

Zsuzsó: ha ez tényleg munkáltató-függő,akkor nem csodálom,hogy nálunk már akkor sem jár,ha csak fél hónapig voltam táppénzen....
utána meg pláne semmi,pedig ez az össz. juttatás...
Vendég

ancsi: Nem akarlak elkeseríteni, de én semmit nem tudtam amikor a másik babával gond volt. Mondjuk ugye ő csak beágyazódott, már szívhang srm volt, de semmi tünetet nem produkált. Viszont hogy meg is nyugtassalak nekem a két beágyazódott babócával sem fájt a mellem és a hányinger is csak később jött. Nekem egy minimális pocak feszülés volt. Megértem hogy izgulsz már, én is mindig vártam az uh-kat. Nem lesz semmi gond, szerintem kezd alkalmazkodni a tested, de még majd most kezdi termelni a hormonokat.
vicky79
Budapest III. kerület

tünet nélküli kismamik :-)
visszasírjátok ti még ezt az időszakot ha majd esetleg rendszeresen émelyegtek! élvezzétek ki hogy jól vagytok amíg lehet!! :D
persze ha szerencsétek van, még az is lehet hogy Vuk teljesen elkerül benneteket, de higgyétek el, hogy ezért csak hálásak lehettek!!!

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

Párom most nézi, hogy a norculut befejezése után 4 nappal jön a megvonásos vérzés. Csak akkor miért nem adott a dokim hamarabbra időpontot, vagy miért nem mondta hogy szedjem tovább? Holnap már okosabb leszek.
vicky79
Budapest III. kerület

Ancsi: nekem a cicifájás volt,ami először elég durva volt,aztán szépen elmúlt,de most megint tetőzik...
néha az alhasamban érzem a rendezkedést petefészek-tájon :D

ezen túl nálam ez a szörnyű fáradtság/álmosság van terítéken,ill. kaja nemkívánás...
Vendég

Zsuzsó: utólag tuti ezt fogjuk mondani Ancsival,de azért egy kis tünet megnyugtató lenne! :D

eddig semmi émelygés,vagy Vuk...
10-kor ébredtem,de már most úgy érzem,tudnék aludni..... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

hogy lehet így dolgozni??
Vendég

Zsuzsó,
www.babamosoly.hu, vagy www.tisztababa.hu. Én ezen a két oldalon találtam bolákat.
Ha jól emlékszem, a fehérnek kicsit más a mintája, indaszerűen futnak rajta az ezüstös csíkok. Nekem is az volt a másik kedvenc :wink:

Kép
judit0713

Csajok,
kicsit be vagyok tojva :oops: Tegnap tettem-vettem itthon, talán valamivel többet mint kellene, mert este óta fájdogál a pocakom. Teljesen hülye helyen, egészen lent érzem, apróka szúrások.
De se vérzés, se egyéb jel nincs.
Remélem nem voltam olyan béna, hogy túlerőltettem magam???

Kép
judit0713

Judit: nem tudom,de mindenesetre picit feküdj le,és relaxálj,hogy kilazuljon!!!
utána meglátod,hogy jobb lesz-e!
Vendég

Bola láncokat egyébként nagyon sok helyen (és honlapon) lehet találni!
4500 ft-tól a csillagos ég a határ! :lol: :lol: :lol:
Vendég

Zsuzsó: ilyet szeretnél?

Kép
Vendég

Hahó aggódó Kismamik!

Nem kell parázni, hogy nincs tünet - nem kell annak feltétlenül lenni! Pihenjetek, egyetek, igyatok jókat, beszélgessetek a manókhoz és kéretik arra gondolni, hogy minden ok-s!

Judit: te is pihenjél sokat!

Vicky: Breki jól leírta mi lehet a gond. Neked is a legjobbat akarja majd a dokker, bízd magad rá.

Én fogacskám tuti jó most, dokkerbácsinak okoztam kis fejtörést, de mindenre van megoldása. Remélem a folytatás is hasonlóan fog alakulni. Nem tudom a fogbeültit, hogy viselem majd, mert gyógyszereket nem igazán tudok szedni pl. Cataflam se, de Algo/Demalgon jöhet.

Szép vasárnapot

üdv kispatak
Vendég

Juditkám,
nagyon aprócska de több helyre kiterjedő szurkálás lehet a méh tágulása miatt, nekem is volt pár napig, frászt kaptam, de elmúlt. Apa olvasott utána, mert én paráztam hogy valami rémet olvasok...
nekem meg a derekam fáj, meg picit az alhasam :-( ezen parázok. :oops:

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

Breki,
igazából olyat szeretnék, ami nem indás, hanem csak körbe csíkos, de fehér alapon. :-) de azt hiszem ilyen nem lesz.

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

Judit,
lemaradt: Magne B6-ot nyugodtan vehetsz be.

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

Breki,
persze tudom hogy utólag könnyű mondani :-) nem is bántásnak szántam. :oops:
látod mindig jön valami más, amin mi is parázunk, asszem ennek sosincs vége...

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

Zsuzsó: dehogy vettem bántásnak! :)
ha más nyűglődne emiatt,én is ugyanezt mondanám...! :D

körülnéztem Neked,de sajnos csak tengerkék,meg fekete alapon láttam még körbecsíkos Bolát...! :?
Reméltem,hogy ha már akkora választék van,találok Neked :)

Azért durva,hogy pontosan ugyanazt a terméket az egyik oldal egységáron 6890 Ft-ért adja,a másikon meg 3600 Ft akciósan (4300 Ft helyett!)....
Vendég

Lányok! Én nem tudom mi ez a bola lánc. Láttam a képet, de ez valami különleges medál?
vicky79
Budapest III. kerület

Röviden a Boláról:

[quote]A írta: Bola az indonéziai szigeteken és Mexikóban is hagyományos viselet a várandós nők körében. Gyönyörű, többnyire gömb alakú csengettyűk, amelyeknek a finom kis hangját a babák már az anyaméhben hallják 20 hetes magzati kortól. Az ismerős hang a születés után is megnyugtató a babának, valamint szoptatós láncként is használható. Az ismerős csengettyűhang megnyugtatja a kicsit akkor is ha esetleg a mama épp nincs vele. A kilenc hónap alatt hosszú láncon (selyem vagy bőr) hordjuk a köldök felett.
Vendég

kisbeeka: Megnéztem én is, aranyos lehet, de jó drága. Jól is néz ki, de hogy a baba tényleg megjegyzi-e azt a hangot, azt nem tudom.
vicky79
Budapest III. kerület

Bocsi a laptetőért. Egy picit megtartok a dokira meg a vizsgámra, a többit vihetitek. :)
vicky79
Budapest III. kerület

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: