A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "Budai Meddõségi Centrumba járunk"

Ezzel Béku, Te ne is foglalkozzál!!!!!! Na ennek a szaralaknak ennyi pénze van, hát fizessen.....!!!
Figyu amúgy a párod is a cégen belül dolgozik??

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers
Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
andrea-1

Neeeem,párom -eddig- a szomszéd üzletben dolgozott,de már szerencsére másik üzletbe helyezték át,tudod amit írtam is,hogy eladó munkakörben ismét annyit fog kapni fizut,mint a 20ezres levonás előtt :D :D :D

tehát nem egy cég,csak közös üzletfal,ő épp az iroda falának másik oldalán szerelt bringákat :D
ráadásul egy légtér :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Tessék egy kis léleksimi... karácsonyi előzetes: :)

http://www.youtube.com/watch?v=KLVuU1MAId0

andrea-1

Tessék egy kis léleksimi... karácsonyi előzetes: :)

http://www.youtube.com/watch?v=KLVuU1MAId0

andrea-1

innentől nem is foglalkozom vele,hisz magának csinálja a fesztivált,ráadásul annyi esze van,hogy írásba adja,hogy nem fogadja el az email-es bejelentést SEM a másikon túl :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

nézett volna utána,ha már ennyire "ismeri a szabályokat",hogy mi is vonatkozik pontosan a veszélyeztetett t. kismamára...

ha így folytatja,lesz miből berendeznünk a babaszobát! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Nos akkor szerintem lehet lassan itt lenne az ideje, hogy a párod elküldje megegebb éghajlatra az édesanyját és a legősibb női foglalkozást egy lapon említve!!!.... :shock: :shock: :shock: :shock:

andrea-1

Andikám,mennyire ismersz.......!!!! :D :D :D
köszönöm!!
imááááádom ezt!! a kedvenc reklámom az a telefonálós...
no máris potyognak a könnyeim... :roll: :roll: :lol:
Vendég

Ó, ha így folytatja még a szülés is kijön belőle.... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

andrea-1

Jólvan, ha örömkönny akkor potyogjon csak !!! :) Örülök, hogy örülsz Neki!!! :)
Amúgy nálam ez volt tavaly a telócsörgés... és már idén is átállítottam... :)

Lassan indulok, puszillak... ha ez a buzi zaklatna hallgasd meg ezt a számot, és máris érezni fogod a belső harmóniát!!!! Te és a bébikétek is!!! :)

andrea-1

Andi: simán kijönne belőle a szülés a régi dokimnál (300e+50e),meg még a kistesó is! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

tehát csak nyerhetek a dolgon :lol: :lol: :lol: :lol:

kiváncsi vagyok a fátokra,majd a megbeszélt képpel együtt arról is kérek Karácsonykor! :D :D

én is majd küldöm,amit ígértem,amint összeszedtem magam... :D :lol: :lol: :lol: :lol:
tegnap párom rákérdezett kedvesen: hajat mostál,vagy most fogsz?
én meg: nem,csak kócos vagyok! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ,de azért köszi a célzást,hogy nem ártana! :lol: :lol: :lol:
Vendég

Jó shoppingolást! :D :D én is puszillak! :D
Vendég

Sajti!!! :-) :-) :-)
végrevégrevégre!!!!
baciűzőket útnak indítom!

Ann,
gratulálok, tök jó hír! simán maradhat még sítáboros is!

Andi,
vigyázz magadra, elég tré idő van. jó neked azért hogy így tudsz jönni-menni, engem általában Apa fuvaroz. tegnap elfuvarozott fodrászhoz is a drágám. :-) már úgy néztem ki mint egy banya. :?
egy sima uh-ra jelentkeztem be Hajdú drnőhöz. parázok a fránya cukor miatt, hogy a babával minden oké-e :oops: persze nagyon-nagyon reménykedem, de nem bírnék ki még három hetet, mire megyünk Sz. dokihoz.
te szedsz magne b6-ot? ha igen mennyit naponta?

Ancsi,
Mieza szedett Bromot, aztán lecserélték valami másra, talán tud segíteni, hogy meddig kell, de Sz. biztos mondani fogja vagy legközelebb kérdezz rá.

Breki,
a munkáltató a tp-es papírt nem bírálhatja felül, nem teheti meg hogy nem fogadja el a bejelentést szerintem. ha úgy gondolja jogtalanul vagy tp-en, akkor vizsgálatot kérhet, de mivel a tp-es papírod a dokinál rendben van, ezért ő fogja megszívni.
a férjed nyugodtan megmondhatná neki, hogy ha tovább cseszeget, felnyomjátok a munkaügyi hatóságoknál. egy munkaügyi pertől biztos beijed, mert a cég jóhírének is árt plusz drága is.
arra az egyre figyelj hogy mindig add le időben az aktuális tp-es papírt és semmi gáz nem lesz.

ma én is vettem Kornélt, kékes árnyalatú halacskás. :-)
jövő hétre szállítják. a tiétek mekkora? mert amit én vettem nagyon hosszúnak tűnik a leírása alapján. persze tudom nem a méret számít, csak meglepődtem. :roll:

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

Kornélunk

Kép

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

Hahó!

Látom termeltek rendesen!

Igen Sajti: kicsi dolgoknak kell örülnöm, mivel nagy dolgok nem történnek velem, ill. sok csupa rossz.
Most olvastam, hogyan kell túlélni egy rossz munkahelyet (meg egyéb mást) próbálni kell megtalálni a jót benne, és keresni egy jobb helyet folyamatosan. Hát ezt teszem, és most végre a tükörbe is bele tudok nézni, fájdalmam sincs a fogammal, várom a folytatást hamarosan.

Próbálok itt nektek örülni, hogy előkerült Sajti és reméljük gyógyul.

Ann: hatalmas gratula, nem is akarom elhinni! Mit jelent, hogy kevesebb lehet, milyen eljárás miatt? Ebből csak zebrás teszt jöhet, juhéjj Karácsony!

Breki: látod irtam én a birságot, csak a munkáltató nem veszi komolyan (főnök) és 72 órán belül továbbitani kell a tp-s lapot, ha a cég nem kifizetőhely! Ne idegeskedj, de párod ne hagyja a zaklatásod!
A zacskót tényleg tedd ágyikó mellé, remélem jobban vagy azóta. Breki: folyamatos laptető, hogy én mióta vadászok rá. Hát mostanában annyit nem tudok jönni - nem baj. Nekem csak pici kell(ene) belőle ehhez a kóborló tekergőmhöz – annyira hiányzik!

Andi: Micsoda ügyes vagy ezzel a kártyával. Mondjuk én nem járok Sparba, csak Penny-be. Na ma se nyertem a kártyával semmit sajna (életemben csak 2 szinházjegyet vagy 40 éve)

Vikus: nézd át a heti hozzászólásaim, mert linkeltem egy oldalt a babás ellátásokról – pár napja lehetett. Ott minden rajta van, az is hol, hogyan kell intézni, milyen papírok kellenek hozzá. De látom Breki is linkelt egy jó oldalt – hogy miket nem tudsz!?

Kérdés: valszeg egy ismerősöm terhes, csak hát még nem vallja be.
De apa tegnap nagyon simogatta a mami pocakját.
Mit lehet tudni a genetikai vizsgálatról, mikor esedékes, hol mennyibe kerül? Hajdu Kriszta csak magánban van Istenhegyin, vagy ti irtátok hogy ÁEK-ban rendel tb-re előjegyzéses alapon?
Köszi a segítséget előre is

üdv kispatak
Vendég

Jujjj,csodaszép Kornél!!!! :D :D :D
az enyém kb. 40x140 cm-es,de én direkt akartam ekkorát,mert most még ugyebár nem szoptatáshoz kell,hanem alváshoz. :)

én a tippet a JLo-s filmből vettem,amiben a csaj a terhesség alatt azzal alszik :)
Aztán az eredményhirdetésemkor mesélte Mieza (addigra asszem odaértél már :) ),hogy ő is hasonalvós,és ez megoldást jelent,úgyhogy ezen felbuzdulva nem vártunk vele tovább :D

egyelőre még dolgozom rajta,hogy rájöjjek,hogyan gyűrjem magam alá/mellé,hogy hason jó legyen,mert a cicim is fáj,nem csak a hasamnak kényelmetlen.

Bár azt olvastam,hogy a méh szalagjainak jót tesz a hasonfekvés, mert azzal is nyújtom :)
Vendég

Kispatak: hááát,az a pocaksimi szerintem el is árulta...
ha nekem nem terhesen simogatta volna -ráadásul társaságban- a pocimat párom,kiakadtam volna,mert abból max arra következtetek,hogy van rajta mit simogatni,azaz célzás arra,hogy nagy :lol: :lol: :lol: :lol:

Küldöm természetesen Neked is a szeletkét minden alkalommal a tekergőhöz!!!! :)
Hozzon szép meglepetést ez a Karácsony!!! :)

Igazad volt a 72 órával,és neki kell a központba elfaxolni azalatt...!!

Zsuzsó: bent a kp.-ban nagyon rendik voltak,hogy körbe gratulálták páromat,főleg hogy lombikkal sikerült :)
azt mondták,hogy hétfőn telefon,hogy el lett-e faxolva,aztán intézkedhet párom,ha nem.

de ők is azt tanácsolták,ha már paraszt a főnök,hogy innentől minden papírt nekik vigyünk egyenesen! :)
így le van sz*rva a főnök....

tartaná be a törvényt,ha már arra próbál hivatkozni ő is -sikertelenül,mert nem is ismeri...
Vendég

Csajok!
köszönöm a válaszokat!

mindjárt megnézem,mi az a tgyás?ezt a 3imnd kapja az ember? :shock:
vikus82

esik a hó mint atom :D :D :D :D :D
vikus82

Vikus: itt nálunk csodaszépen esik a hó,gyönyörű a kilátás a hófehér kertre!!! :D
Vendég

Vhol azt olvastam,h a minimálbér kétszeresének a 70%-a gyed?! :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
vikus82

http://www.gyed.net/GYED-OSSZEGE-MAXIMUM/GYED-OSSZEGE-MAXIMUM.php

Vikus: itt pontosan le van írva,olvasgasd át,utána a konkrét összegekkel a gyed-kalkulátorokkal számolhatsz! :)
Vendég

Kispatak, ez azt jelenti hogy 5. napig viszik tovább az megtermékenyített pindurkákat, és 5. nap van a beültetés, (nem 3. nap) így fejlettebb embriócsírákat fognak beültetni, aminek nagyobb a megtapadási esélye mert állítólag nyálkásabb. Így viszont a továbbfejlődésre képtelenek sajnos elhullanak. Több megtermékenyített esetében ezt szokták javasolni. Persze nem örülök, hogy a fele sajnos kihullhat időközben, de ezt a megoldást javasolta K2. Így még kijut mostanra is az izgalomból, de pozitív vagyok mindenképpen. Úgyhogy lányok most efféle rémtörténeteket nehogy hozzatok!:)
ann74

Ann: ez mindenképpen pozitív dolog,hisz nekem is blaszto volt előző lombiknál,és meg is tapadt :)

Most meg 2 naposat (!!) kaptam vissza,és ez is megtapadt :)
Vendég

Jaj lányok,már úgy várom a szerdát!!!
már csak 4 nap!! :)

megnéztem a timmermannos oldalon a szülési kalkulátort,az nem írja,hogy hanyadik hét + nap,csak a betöltöttet,viszont azt igen,hogy akkor kb. hol tart az embrió :D

és nekem épp a szerdaihoz írja,hogy már lesz szívhang :D :D :D :D
úgyhogy nagyon remélem ;)
Vendég

Hahó!

Butaságot fogok kérdezni, elnézést: Breki már biztos nem lehetnek ikrek? Én azt hittem, hogy az 1. uh lesz most és most mondják meg, hogy hány babó van. Mit tudok rosszul?
Hát remélem a tekergő legalább felhiv, de most még csak nem is ir egy sort se.
Épp az előbb volt itt az anyukám, és olyan csalódott volt, hogy a szül. nap óta nem is jelentkezett nála se, meg kérdezte, hogy én mit tudok- mintha nem azonnal szólnék neki - hát nem tudok semmit. Sajnálom szegény mamákat is, mert annyi-annyi mindent megtettek ezért a gyerekért velünk egyetemben, és ezt végképp nem érdemeltük meg a sorstól - de hát ez van, meg a reménység.

Breki: hogy te miket nem tudsz Tgyás és egyebek ügyben! Ja egyébként az ismerős is M-hez jár, én ajánlottam neki korábban. Már a gen. dolgokról is beszéltek, szóval szerintem is tuti uton van már az a babó, csak hát még nem meri nyiltan mondani. Ja meg nagyon érdeklődött, mit tudok a tarifákról.

Nagyon dicséred a havat! Hát én itt ültem délben ettem meg neteztem aztán kinéztem az ablakon, azt hittem rosszul látok - szóval a ma délutáni vezetésemet elmosta a hó. Pedig ugy mentem volna.

Ann. hát kivánom, hogy az 5 napos babák is hozzanak sok-sok eredményt, és még a jégovira is maradjon. Nagyon szoritunk, biztos meglesz az eredmény.

Sül egy kis süti a sütőben - már amennyire nagy cukrász én vagyok. A citromhéj kimaradt, de majd kiváncsi leszek apa mit szól - neki mindegy csak sütemény legyen. A recept innen való 1139 oldal.

Vicky, Woody, Kubu, Gyildi és többiek: ki merre?? Képeket kérünk!

Mieza?: tőled pocakfotó, mert lassan születik Albert! Estrella is küldhetne!

majd még jövök

üdv kispatak
Vendég

Kispatak: ez úgy van,hogy épp a 4. betöltött hetemkor volt az eredményhirdetés (másfél hete szerdán),akkor vért vesznek,és abból mutatják ki a terhességet (HCG-szint).

Mivel nekem elég alacsony volt,szinte kizárt az ikerterhesség.

Bááár,a lány,akivel együtt voltunk,neki az én 39,7-esemhez képest 50 körüli volt a HCG-je,és neki azt mondta S d.nő,hogy lehetnek ikrek is.

Nekem semmit nem mondott,csak gratulált hozzá,az értékre is én kérdeztem rá,illetve hogy ez jó-e,nem alacsony-e :)

akkor azt mondta,hogy mivel ilyen vékonyka,pici alkat vagyok,ez teljesen normális,nem lehetnek giga hormonértékeim pici testemhez :lol: :lol: :lol: :lol:

szóva ez egy babácska lesz,de az teljesen jóóó!!! :D

Gyesre és egyebekre visszatérve: amilyen pici a fizum,most meg táppénz,persze hogy utánanéztem iylen dolgoknak :)
nem lesz könnyű,de most véget ér egy eddigi nagyobb rendszeres kiadásunk,úgyhogy kb. ugyanott leszünk anyagilag,mintha fizut kapnék :D
Vendég

Kispatak: múltkor én is a citromhéjat felejtettem ki a sütimből,pedig végre volt itthon hozzávaló :D
Vendég

Mindenkinek köszönöm a jókívánságokat. A képek amit igértem, Kép Kép igy egy hetesen Palmira Anna.

Kép
Kép
pancsi76

Jujjj,de gyönyörűűű!!!! Szívből gratulálok hozzá!
Micsoda hajasbaba!!! :D :D :D :D :D
Vendég

Judit
Köszi, akkor nekem sem gáz, ha nem lát karácsony előtt a doki!
Bár én már a 9. hét óta nem voltam nála, de kedden úgyis lesz uh!
Az volt a kórház tájékoztatóján, hogy lehet kérni fényképet az uh-ról 1000 ft-ért, ez máshol is így van? Bár mindegy, mert a kombináltért meg nem kell fizetni.

Zsuzsó
Csak annyi a gond a dokival, hogy ha karácsony előtt megyek, akkor se vérvételi eredményt, se kombinált eredményt nem tudok vinni, a picúrt meg úgyis megnézik kedden a kórházban, akkor minek menjek rá egy héttel...
Drukkolok nagyon, hogy jók legyenek az eredményeid!

Béku
Nyugi, minden rendben van, jó helyen van a pici!
Milyen kismama párnát kaptál, azt a nagy kiflit?
Hogy hívják azt hivatalosan, hogy keressem?
Hú, a kürtőskalácsért nagyon irígyellek, néztem tegnap én is a Vörösmarty téren, de csak távolról :)
Milyenre szeretnéd vágatni a hajad?
Boldog névnapot így utólag, akkor is, ha nem most tartod! :)
Köszi a laptető-darabkát!
Hát a főnököd extra szemét!
Akkor szabad hason aludni? Én ezen szenvedtem, mert a hasam még nem akkora, hogy kényelmetlen legyen, de félek, nem nyomok-e valamit...
Amúgy most még csak 2 évig lehet otthonmaradni a picivel? Nem akarták visszaállítani a 3 évet? Mert a kalkulátor csak 2 évet ad ki...

A trimeszter dologhoz még ezeket találtam neten, eldöntöttem, a 13. héttől leszek a másodikban :)

A második trimeszter 13-27. hét

Betöltött 12. hét utáni első naptól. Azaz a 13. hét első napjától.

A második harmad a 13-27 hétig tart.

A második trimeszter a Kismamák kézikönyve szerint 13-28.-ik hétig tart.

Csucsu
Drukkolok nagyon hétfőre!!!
Sajnálom, hogy majd egyedül kell hazamenned, nem tudsz hívni valakit?
Én is arra jutottam,. Hogy S.-nél pofára megy a dolog, én sem voltam neki szimpi...
Én is rábeszélnélek a 12 terítékes mosogatógépre, nem fér be?
Nekünk Bosch van, igazából nem tud semmi extrát, de úgyis 1 programot használok... ha lehet, akkor lehajthatós tüskéset nézzetek, én azt hittem, az enyém olyan, de nem.
És én sima DM-es port használok, egy időben fura szaga volt a gépnek, aztán olvastam, hogy a portól nincs és igazuk lett...

Ann
Nagyon szép eredményeid lettek, gratulálok!
Szerdán lesz a nagy nap??? Mikor lesz eredményhirdetés? De szép karácsonyi ajándék lesz!
Szegény hiperstimus lány :(

Andi
Jaaaaj, nem tudom, én döntöm-e el, mikor menjek dokihoz, de gondolom kellenének neki az eredmények... De konkrét dátumot nem mondott a doki, csak hogy két ünnep között nem dolgozik, így vagy előtte, vagy utána.
Cafetería a szülésig jár?
Sajnos könnyű hozzászokni a mosogatógéphez, én is meglennék már lőve nélküle... Úgy tűnik, mindenkinek lett extra kiadás karácsony előtt :(
Andi, 38 éves vagy??? Én fiatalabbnak néztelek...

Zsuzska
Nagyon sajnálom :(

Kispatak
Szerintem már csak jövőre mondom el itt bent, már csak jövő hétre tervezem idén a munkát...
Pont az első trimesztert dolgoztam végig, na sebaj....
Ma volt évértékelésem, mindig izgulok azért előtte, meg kb én vagyok az egyetlen, akinek németül van, de nagyon meg vannak velem elégedve és számítanak rám jövőre is... Ezek után nem jelenteném be egy hét múlva :)
De így legalább van rá remény, hogy belemenjenek, hogy határozott időre vegyenek fel helyettem valakit.
Örülök, hogy legalább a fogad jobban van!
Munkahelyen mi a baj?

Sajti
Szegény, nagyon szar betegen dolgozni!
Bacikat sajnálom :(
Jövő hétig akkor nem is tudod kezelni?
Ó, némelyik hüvelykúpot nagyon jól kitalálják, biztos nem látták még közelről, hova kell tenni...
Jó rég nem voltam színházban, mindig előre meg kell szervezni és lusta vagyok hozzá.
Ez a munkahelyi zsákbamacskázás nagy ötlet!
Nekünk ma lesz a céges vacsink, lesz kellemetlen része, vane gy kolléga, aki nagyon odavan értem, ma készülök megmondani neki a hírt, mivel januártól már az anyacégünknél dolgozik külföldön, nem szeretném, ha mástól hallaná...
Nem fogja jól érinteni, az tuti.

Kép Kép
estrella22

Kispatak, biztos így is fincsi lesz az a sütike!!!

Sajtika neked továbbra is repülnek a gyógyhullámok!!!

Békus, nyugiiiiii!!! MINDEN OKÉS LESZ!! tényleg akkor szerdán össze tudnánk futni. Hányra mész? Nekem 10-re kell mennem, szerintem már fél 10kor ott leszünk bizti.Barátaink pedig pont aznap mennek eredményhirdetésre. Basszus micsoda izgi nap lesz.

Csucsu neked drukk a tűszőrepesztőhöz, aztán hipp hopp itt a hétfői inszem és hamarosan a kétcsíkos!!

Békus, te hogy voltál a beülti utáni hazautazáskor? Én mikor punkció után mentünk haza, éreztem a millió kikerülhetetlen gödröt. Ez ilyenkor meg nem árt a megtapadásnak? Már most ezen parázom.
ann74

Estrella: a betöltött 12. heted utáni első nap (azaz a 13. hét első napja) Nálad ezek szerint 3 nap múlva van :)

Igen,szép nagy (hosszú) párnácskát kaptam,kifli alakra hajtható,de én direkt olyat választottam,ami teljesen egyenesre is széthajtható,hogy jól aludjak vele :)

Este összehajtva a hátam mögé raktam,és úgy dőltem bele,ahogy később a babák (lásd feljebb Palmirát),és még így is nagyon kényelmes volt filmnézéshez,kipróbálta párom is,és egyből kérdezte,nem lehetne-e neki is venni egyet :D :D :D :D

Egyébként szoptatós párnának hívják,vagy ritkán kismama párnának.
Többféle változat és méret van :)

Jó is volt a kürtős kalács,de próbáltam nem sokat enni,mert így is nagyon sok cukrot fogyasztok... :?

Köszi a névnapi köszöntést! :D
kb. 45-50 cm-t vágatok le,megveszik a hajamat,és még egy ingyen frizurát is vágnak :D
Mivel rengeteg hajam van,túl sokféle választásom nincs :)
Simán állig érő lesz szerintem,bár párom imádja,hogy ilyen hosszú,nekem ez elég sok gondot okoz,de úgyis nagyon gyorsan megnő :)

Szerintem érdemes erre az alvás-dologra rákérdezni,én sem mertem,de aztán valahol olvastam,hogy most,hogy növöget a méh,nem baj,ha picit segít nyújtani a szalagokat.

Tényleg nagyon szemét a főnököm,és mindezt egy nyamvadt táppénz miatt csinálja...
Én megnyugodhatok,mert fogok kapni táppénzt,ami jár,erről biztosítottak,meg arról is,hogy semmit nem tehet ellenem.
Gondolom nem is hagynák,mert akkor én is sokmindent tudnék kiteregetni róluk,meg egyéb körülményekről.
De nincs szándékomban ilyet tenni,hacsak nem kényszerít rá!

Nem tudom,mi lesz ezzel a 2 év vagy 3 dologgal,hogy megvalósították-e,vagy terv...
a kalkulátor,amit írtam,a 2010-es,gondolom az újabb már 2011-es lesz,de azt egyelőre nem találom,talán mert még nincs... :)
Vendég

Ann: lazíts egy picit,túl sok mindenen parázol! :)
vannak gödrök mindig,de van olyan lány,aki beülti után haza vonatozott,nem jöttek érte,aztán elutazott,sportolt,élte az életét,nem feküdt semeddig sem,mégis megtapadt a baba,és rendesen fejlődött :)

Sz doki azt mondta a "felvilágosításon",hogy onnantól,hogy beültetik a bébit,a terhesség ugyanúgy zajlik,mint egy spontán :)
Ha belegondolsz,hogy akiknek magától összejön,mikorra veszik észre hogy terhesek...
szóval addigra ittak,buliztak,hullámvasútaztak,sportoltak (ld. Rubint R.),szóval mindenfélét csináltak,és nem ezen múlt a terhességük!
Vendég

okés Békus, igazad van, mostmár ez nekem is feltűnt, hogy kicsit túl sokat őarázok..ma már én is túl sok vagyok magamnak :))

Nálunk a felvilágosító előadás elmaradt, de psssszt!!!!!!!!!!!! :)
ann74

okés Békus, igazad van, mostmár ez nekem is feltűnt, hogy kicsit túl sokat őarázok..ma már én is túl sok vagyok magamnak :))

Nálunk a felvilágosító előadás elmaradt, de psssszt!!!!!!!!!!!! :)
ann74

Ann: próbálj pozitív dolgokra gondolni,amit tudnod kell,azt a doki úgyis elmondja,vagy ha nem,írd össze,és kérdezz rá mindenre! :)

én is aggódok,de utálok várakozni,és nekem elég sokára tették az első UH-ot :?
ha végre látom Őt,megnyugszom :)
Vendég

Bár most boldog várakozás van Rajtam,hogy tudom,valahol ott lapul a pocakomban :)

HCG alapján gondolom,hogy jó helyen is lehet most :D :D
Vendég

Hahó!

Hát a sütikét sikerült túlsütnöm, pedig annyit néztem. De hát ebben a gázos sütőben ezt nagyon könnyű igy tenni. Nem baj, van itthon jó sok tej - a férjemnek csak sütemény és tej legyen, onnantól fogvan minden mindegy. Még be se lépett az ajtón, már tágra nyilt szemekkel kérdezte, hogy na mi van?

Pancsi: azt hittem nem látok jól!? Ekkora baba és csak 1 hetes, hát ez hihetetlen és mekkora haj és milyen édes! Hogy tudtad őt megszülni - na ez ám a hihetetlen és mekkora pocak volt, esetleg valami fotó akadna róla? Jó egészséget! Egyébként olyan, mintha legalább 3 hós lenne!

Breki, sebaj 1 baba, nem is baj, ha nem ikrek. Majd a következő! Csak egészséges legyen. Jó, hogy lejár a kölcsön vagy miegyéb. Mi is szeretnénk visszaadni, de most nagyon rossz az árfolyam.

Estrella: remélem tudod még titkolni. Uh jó lesz, aztán még a dokkerhez amikor tudsz. Huh én nagyon mennék egy olyan helyre ahol kell a német, de kilátásban sincs és szinte fél év alatt csak egyetlen volt, ahová be is hivtak. A munkám unalmas, német nem kell, és tegnap még el is kezdtek szekálni. Ha lenne bármi más, nem lenne kérdés, hogy venném a kabátom azonnal.

Ann: minden jó lesz, ne idegeskedj! Te most hány éves vagy, első babácska lesz?

Én sajnálom a mai napot, hogy a vezetés elmaradt, és nem is tudom mikor lehet. Várhatott volna legalább fél napot ez a hó. Férjem szerint tele vannak az utak őrültekkel, IKEA környéke megközelíthetetlen - nekünk meg pont itt van közel.
Ma vettem a boltban lazacot - azt még nem tudom mikor mi lesz vele, de 30%-kal volt leértékelve, nem tudtam neki ellenállni. Majd keresek valami receptet a neten.

Majd még jövök

üdv kispatak
Vendég

Kispatak: én is imááádom a lazacot :)
bár most sajnos nem sokmindent bírok megenni...
megint elkezdett kavarogni a gyomrom :?

legalább lenne Vuk,vagy egyéb,hogy utána jobb legyen!
egy kis túrós tésztát bírtam enni,de nem egész egy tányérral. remélem a baba még nem igényel sok tápot,mert ennyi ment le :?

(megtakarítás ért véget ;) )
szerencsére egyelőre nincs hitelünk,kölcsönünk,párom meg amúgyis tudja intézni,ha szükség lenne rá :)
Vendég

Kispatak, 36 múltam szeptemberben és igen, első babácska/ák lesz/nek :)

Sajnálom hogy túlsütötted sütikét. :( De azért ehető maradt?
ann74

Sziasztok!

Két nap alatt annyit írtatok, hogy nem is tudok mindenre reagálni :shock:
Én végre kiszabadultam a szobafogságból, tegnap jól bevásároltunk...marha mázlink volt, az összes lurkónak meg tudtuk venni egy helyen az ajándékokat :D (szám szerint 5, és ebbe még nincs beleszámolva a mi 2 nagy lovunk)
Ééééés, hétfőn én is megyek a fodorászhoz! Vettem festéket is, 10 percest, hogy ne kelljen sokat ülnöm a gőzében...bááár fekete, szóval még tökölök rajta hogy felkenessem-e.

Kornél:
nekem is van 140 cm-es, jó dundi :) De én így is csak félig oldalt félig hason tudok vele aludni.

Andikám,
Pistikéteken jót vigyorogtam :lol:
Sikerült az izzó-vásárlás?

Ann,
gratula a nyolcakhoz!!!

Zsuzsó,
ugye jobban vagy már???

Pancsi,
hatalmas leányzó Palmira :shock: Csodállak hogy ilyen simán meg tudtad szülni!

Csucsu,
hétfőre drukkok :arrow: :arrow: :arrow:

Breki,
te most csak a szerdára koncentrálj, a többit már párod lezsírozza a mh. felé :wink:

Sajti,
csakhogy előkerültél, már aggódtam! De hát rossz pénz nem vész el :wink:
Készülj, mert jövő hét végén repül a tábli!!!

Kép
judit0713

Sziasztok!

Nagyon pörögtök Kismamik, fiatal anyukák, várakozók és mindenki!!!

Én ma is dolgoztam egész nap és még most is itt ülök :?
De ha minden jól megy jövő hét közepén talán vége ennek a nagy nyomásnak a melóban! Lejárnak a határidők, kezdődik a vizsgaidőszak, és talán a végére érek a felhalmozódott teendőknek is! ÉÉÉs akkor végre ismét napi ismerős lehetek itt :D

Pancsi!
Nagyon kis gyönyörűséges :D Szívből gratulálok :D :D :D

Most még dolgozom ameddig bírom, aztán rohanok haza!

Puszi :)

eszter82
Budapest

Judit: de klassz,hogy Te is mész fodrászhoz :)
mindenki most kapott rá :D

én lehet,hogy csak jövőre megyek már,mert szobafogságban vagyok :lol: :lol: :lol:

meg gondolom a fodrászok is be lesznek havazva Karácsony-Szilveszter tájt :)

Igazad van,én tegnap reggel óta már nyugisan várom a szerdát,csak rossz belegondolni,hogy már kedden mehettem volna :lol: :lol: :lol:

remélem olyan szerencsés leszek,mint Te,és a betöltött 6. hetemen látszik majd a pulzálás is! :D Drukkoljatok,hogy így legyen,bár 1 héttel később még mindig Karácsony előtt leszünk vele ;)
Vendég

Lyányok,
egy kis off:
vettem a teszveszen egy fekete kismama nadrágkosztümöt, elvileg M-es, de jóóó nagy lett rám :roll:
Amúgy teljesen okésan néz ki, élére vasalós nadrág a pocakrészen pamutbandázzsal, a blézer meg mell alatt egy gombbal záródó.
Potom 3000 ft volt, ennyiért bárkinek szívesen továbbadnám.
Ha valakit érdekel lécci dobjon egy privit!

Kép
judit0713

Eszter: de jó Téged is látni erre :)
kár,hogy így felgyűlt a munka! :?

jól látod,itt nagy pörgés van! :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Béku!

Néha olvasok mikor éppen nincs a fejemen a telefon, és nem áll senki a fejem fölött, de amint nyílik az ajtó, nyomom a kis piros X-et...úgyhogy írni nem igen van időm :?
Meg egyelőre semmi újság nincs, nem is tudok per pillanat tervezni...várunk, várunk és várunk :)

De Csajok, tudjátok, hogy mindenkinek nagyon nagyon drukkolok és attól, hogy nem írok minden nap, veletek vagyok lélekben az örömökben a bánatokban egyaránt! :)

eszter82
Budapest

Hahó!

De jó, hogy Eszter is itt van, várunk gyere! De már jó késő van, remélem azóta haza mentél végre.

Ann: hát sikerült nagyon megsütni - fene vigye. De ez a sütő már csak ilyen, vagy én vagyok rossz müvész. Pedig 5 percenként néztem, hogy milyen. Na mindegy! Örülnék, ha neked is sikerülne babácska/babácskák - már jó uton haladtok.

Judit. de jó, hogy ismét itt!

Breki: turós tészta, nyami-nyami. Na ez hamarosan lesz nálunk is, bár a jövő hétig van rendelt kaja. De azt hiszem akkor jövő szombat, vasárnap meg a lazacot fogom megcsinálni, csak tudnám hogy. Majd rákeresek.

Este még benézek - nem szeretem a mai havat, behavazta a vezetésemet - ugy, de ugy mentem volna.

üdv kispatak
Vendég

Szoptatós párna: Nekünk is van, de én csak most használom, Barbust azon etetem. Viszont akinek nem elég kemény, annak egy jó tanács: NE AKARJA SENKI MEGTÖLTENI! Én megtöltöttem a miénket, hát az egédz lakás tele volt fehér golyókkal. Nem fognék még egyszer neki.

Tgyás/gyed: A tgyás nekem több volt, mint a sima fizum. Én nem vettem ki szülés előtt, de már 4 héttel előtte el lehetett volna kezdeni. A gyed jött utána, aminek a nettó maximuma adójóváírással együtt 86000 körül van. Plusz 12000 a csp. Kérni kell az adójóváírást. Az átlag összegbe nem számít bele a táppénz! Én is féltem tőle, de csak az elmúlt biztosított 365 nap alapján számítják és a táppénz nem számít bele.

Mi ma voltunk kint, Barbusnak lefagyott a keze. Ha állandóan leveszi a kesztyűt. Ráragasztom a kezére és csak márciusban veszem le róla! Megint vérzek, nem tudom hogy fog tudni rákszűrést csinálni a dokim hétfőn. Lehez hogy jövő héten csütörtökön megyek vizsgázni egészségügyből. Akkor még idén el tudnám intézni a jogsit.

És egy kép a Mikulás ünnepségről:

Kép
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára vicky79 2010.12.11 19:42-kor.
vicky79
Budapest III. kerület

Sziasztok, megjötem! :)

Úgy mászkáltam ma kb. mint egy tojógalamb...de még így is sikerült 1szer megcsúszni és letérdelni.... :shock: :shock: :shock: Ne aggódjatok semmi bajom nem volt, gyakorlott vetődő vagyok, tudom hogy kell landolni ..... anyám persze jól lecseszett, hogy veszkóban indultam neki, és hogy mi a sz....rért nem vettem fel strapacsizmát... igaza volt, holnap majd abban nyomulok :)

Zsuzsókám: hát mászkálás..igen.... de látod hogy... :)...De végre mehetek. mert nem hányok kb. 1 hete :) Úgyhogy bepótolom az elmúlt időszakot :)
Hajdú dr.nő tudja mi a csízió, majd kérdezz rá, hogy akinél a cukor gondot okoz a babánál, az miben nyilvánul meg pontosan??? Engem is érdekelne.... REmélem megnyugtat ha elmész hozzá!!!!!!!
Magneb6-ra Sz. nekem azt mondta, hogy 3x1-et nyugodtan szedhetek... márcsak a rosszullétek miatt is..... hát nem tartom be, de ha érezem, hogy fáradok, feszül kicsit a hasam, vagy tudom hogy nagyobb útra megyek, mindig beveszem, hogy ne legyen gond... + ha felcseszem magam valamin, akkor is, hogy nehogy begörcsöljek hasilag v. ilyesmi... :wink:

Kispatak: Sikerül talán felülmúlni a terveimet a pontokkal.. benéztem hazafele a Sparba az Örsön.. és most egy ezressel eleve olcsóbb az az edény amit szeretnék, így még a pontjaimba belefér egy tepsi is,úgy hogy nem kell fizetnem érte egy kanyit se :) Holnap majd lezavarom a tranzakciót :)
Kolleganőm gasztroblogger, pont most tett fel ünnepi recepteket, amiben van lazacos is..... bemásolom ide a linkjét, nézd meg, hátha... vagy esetleg találsz mást ami tetszik... :)
http://bezzeganya.postr.hu/zsuzsi-foz-g ... aracsonyra

Béku: a J-Lo filmben a csávó kib...sza az ablakon a Kornélt..csak szólok.. :wink: :wink: :lol: :lol: :lol:
40-50 cm haj levágatni??? Atyaég..!!!.. .még hallani is döbbenetes, annak, akinek kb. a felére nő meg max. :)

Estrella: Nem jár a szülésig, legalábbis nálunk nem...sőt ha betegállományban vagy akkor a betegáll 30. napjáig jár.. utána nem... Így igyekszem úgy csinálni, hogy 30 nap tp (most mondjuk több lesz, így lesz két kieső hetem, amire már nem jár) .... utána szabi.. utána megint tp.. utána megint szabi... így kijön az az összeg, hogy járjon, amit szeretnék.
38 voltam márciusban.. tehát lassan már 39 felé közelítek... :shock: :shock:

Pancsi: Palmira de szép kisbaba!!! :) Gratulálok hozzá mégegyszer!!! :)

Juditkám: sikerült az izzó vásárlás.. mondjuk annak a területnek az eladója első körben nem tudta, hogy van-e az amit keresek, így egy másik rózsaszínt ajánlott.. egy ledeset 10 ropiért... kérdeztem tőle, hogy szerinte én egy krőzus vagyok???... Aztán felment a netes oldalukra, megkerestük amit kinéztem, és a kódszáma alapján megnézte, hogy még van belőle.. csak másik színek közé volt besuvvasztva, így ő nem tudta, hogy ilyen típusú rózsaszín is van (ez 2200 pénz volt).

andrea-1

Andi: igen,emlékszem a jelenetre,és ha jól emlékszem akkor utána lent keresik a kukában Kornélt :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

az nagyon jó film volt :D
utána meg utróztam... micsoda emlékek :lol: :lol: :lol:

hát igen,már a derekamig ér a hajam,nekem nagyon gyorsan nő...
hiába vágatom le,kb. egy év múlva ugyanekkora lesz :lol: :lol: :lol:
hát ezért nem melíroztatok többet,mert 2 hét múlva úgy le van nőve...

legalább lesz belőle egy kis pénzem.. :roll: :roll: :roll:
Vendég

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: