[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/session.php on line 1627: Undefined array key "is_developer"
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4773: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4775: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4776: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4777: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4782: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
!!!!Babaproject 2010!!!!! - Babanet.hu
Új privát üzeneted érkezett!

sziasztok!!!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Cso Nita! :lol: :lol:
Vendég
 


csumi Bogárkám:))

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 

 
 

Mi van mar, hol vannak a Tobbiek?! :shock: Sehol senki? Nita, csalogassuk ma` elo Oket valahogyan!
Vendég
 


Csőőőőőőőőőő!!!!!

Én most lehet, hogy 1-2 napra eltűnök, ne aggódjatok, minden rendben van, csak a tegnapi nap egy kicsit sok volt (bevásárlás+ este egyedül voltam a fiúkkal) és ez sajna meglátszik a tejcsi mennyiségén... Ma sem tudtam még leülni, de ami késik, nem múlik, muszáj kivonnom magam a forgalomból és heverészni, ha azt akarom, hogy tudjam szoptatni Gergőt. Ráadásul mostanában van az első fejlődési ugrása, amikor is több tejre van szüksége, így most az a dolgom, hogy akár óránként cicizünk, ezzel is segítve a nagyobb mennyiség termelődését.

Mindenkinek minden jót és szépet és én is kérem a pozitív energy-t, hogy újra minden flottul menjen!

Puszi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


csillag! mennek a pozitív energiák!!!

bogi!örülök h benéztél!köszönöm a dicséretet:)


megjött a down kor eredménye.képzeljétek a leleten 11+3 nap van írva, pedig az uhus a papírra 11+5 írt,szerintem a vérévteles nő elírta. :evil: ez a két nap számít a kockázat mérésekor szerintetek?

PAPP-A SZINT 647.10MIU/L 0.94 MOM

B hcg 32.00NG/ML 0.66 MOM

NT 0.90MM 0.64 MOM

Down kockázat kevesebb mint 1:50000
edwards kór kevesebb mint 1:50000

szűrővizsgálat eredménye negatív.

megjegyzéshez meg az van írva,h a kockázat kiszámítása annak figyelembe vételével történt h a fogamzás mesterségesen elősegített.

KépKép
dike
 
 


köszi a laptetűket :):):):)

Mensi még sehol :) ma nem csináltam lh.t de tojásfehérjés még kicsikét van :)
holnap csinálok megint:)

Dike: szerintem ezek jó eredmények :):) az a két nap nem számít :):):

Bogikááááááááááááááááám de jó hogy kicsit benéztél közénk :) örülnék ha nem csak ilyen várakozós híreim lennének de ami késik nem múlik :):):)

nika70
Salgótarján
 
 


szaisztok!

nem olvastam vissza, de ezt muszáj, hogy megmutassam, majd később jövök még! pusszancs!

babaszoba készülőben!

Kép

Kép

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


kati

nagyon szép lesz :)

KépKép
bettike83
 
 


Nika, na, ami kesik nem mulik! Leszunk meg nem varakozo allasponton is!:):)

Kati, szep szoba! Tigrincs es Micimackooo!! A kisagyon is tigrincsek vannak? (ha jol latom bar szemem nem a regi) Szepek a viragok is, illik a Boglarka nevhez! Szuper babaszoba lesz! Nagyon tetszik, igazi kislanyos!:) Latom babakocsi is beparkolt a helyere! Marcsak a rendszam hianyzik de erre ott lesz majd az oaaaa, oaaa, oaaaaa!::):)

Dike, en aztan hoot nem ertek hozza de sztem 2 nap nem szamit, az semmi. Nem ezen a par oran mulik egy eredmeny sztem. Nyugi, Dike, egeszseges a baba!
Vendég
 


kati! nagyon szép szoba,nekem nagyon nagyon tetszik!!

KépKép
dike
 
 


köszi lányok!!! én bele vagyok szeretve! nyitva van a szobaajtó és akármikor elmegyek előtte, mindig benézek!

bogi: igen a kiságy is micimacis, bár még nem teljes, mert még nincs matrac benne, meg még lent van az alja, de majd az is meg lesz.

nika: hajrááááááá!!!!

dike: ezek jó eredmények, gratulálok hozzá!!!!

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


tényleg jó érzés a szobába benézni,a ruhácskákat megszagolni :) :) :)

KépKép
bettike83
 
 


Sziasztok!

Fél 7-re értem haza, én is ki vagyok fáradva, Regi meg itt nyafog, anya-anya....áááá, megy fürödni alighanem. Mert én még rakodni akarok. Tegnap alig aludtam valamit, a gyomorégés miatt, meg a bordámat is nagyon nyomja.

Uh-on egy csomót vártam. 9.15-től 11.45-ig. Délre végeztem. Aztán ráadásul az én sorszámomat másfél órával később kiadták, és a csaj meg volt sértődve, hogy miért megyek be előtte, hiába mondtam neki, hogy már itt várok reggel óta, ő meg csak 11 órakor jött, de még neki állt feljebb. Aztán az uh-os nő aranyos volt, azt mondta várjanak csak, és alaposan nézte is, épp szopizta az újját az aranyom. Méretek nagyok, bár ezt sejthettük. Kifejezetten hosszú lábai vannak. Az én kis Forest Gump-om. Olyan mint az anyukája, biztos jól fog fútni. :) Feje sem kicsi, bár Reginek még nagyobb volt. Súlya 2160. Szonográfus szerint vagy nagy baba lesz, vagy előbb jön. Ez kb a 33-34. hétnek felel meg. Ez sem újdonnság. De maradunk a vonalzó szerinti számolásnál.
Szerencsére befordult, és a súly, meg hely függvényében talán már nem fordul el. A lepény II. fokban érett, kérdeztem a dokit, azt mondta ez ebben a korban, teljesen normális.

Bogárka
Már hiányoltalak! Mesélj, mi történt veled az elmúlt napokban. Költözés?

Csillagvirág
Elhiszem, hogy elfáradtál, pihenj, a tejcsi most a legfontosabb.

Kati
Nagyon szép a szoba.

Most ennyi, mert Regi nagyon nyafog. Apa meg lefeküdt, nekem meg ezer dolgom lenne. És addig rakodni sem tudok, amíg itt rosszalkodik.
Viszont úgy látom a pulton két szép krémes süti, nem tudom meg merjem-e enni. :roll: Talán télen nem olyan vészes, nagyon megenném.

Egyébként ma majdnem mindent bevásároltam, csak Reginek nem tudtam megvenni azt amit akartam, úgyhogy apa fog bemenni a Metróba, nekem már elegem van a tömegből, se parkoló, se az amit szeretnék venni.
Viszont a férjemnek találtam ajándékot, Frei legújabb könyvét 2 hete jelent meg. Nagyon jó, biztos fog neki tetszeni. Mindketten nagy rajongója vagyunk. Érdekesnek látszik a könyv, és a történetek az eddig készített riportokra épülnek.
Na most már tényleg megyek, majd holnap jövök.
Vendég
 


Sziasztok!!!

Bogi, de jó hogy jöttél, annyira örülök Neked!
Mesélj magatokról, mi újság veletek? Költözés???
Jöttök haza valamikor? Munka???
Néha írj magadról Nekünk, ha nem is akarsz (bírsz) elolvasni minket!!!
Hiányzol ám! Vigyázz magadra! Puszillak!

Virág, a tejcsi most nagyon fontos, úgyhogy pihenj csak, amikor csak tudsz!

Zsuzsi, Mia?????

Bezéről tud valaki valamit?

Kép
Kép

Moncsi
monalux
 
 


Kati, nagyon szépek a díszek!!! Csodaszép szobája lesz Bogikának!!!

Rita gratulálok az eredményekhez!

Kép
Kép

Moncsi
monalux
 
 


Sziasztok!

Bogárka! Hát, az Isten áldjon meg drága lányom, hogy visszatértél közénk! :lol: Ismét lesz hangulat az oldalon! :wink:

Nita! Apinak egy nagy dádát küldök!

Mona! Nálunk a menü Szent este: halászlé, juhtúrós sztrapacska, mákos guba és bejgli lesz. Azért, ha ez nem lenne elég, tervezek még sajttal-sonkával töltött rántott pulykamellet sütni és hozzá francia salit. A süti pedig zserbó, mézes-grízes, és persze mézeskalács. Ez a terv, bízom benne, hogy sikerül teljesítenem.
Írtam Bezének, írt vissza, ma hazamehettek és jól vannak, egyelőre többet nem írt. De szerintem, amint tud, jönni fog.
Kitartást Neked a 9naphoz!

Nika! Nagyon izgi már a helyzet! Várom a holnapi tesztet!

Katiiiiii! Ez a szoba gyönyörű lett! De jó Nektek, hogy már így kész van. A miénknek még szobája sincs, mert abban egyenlőre mi vagyunk. :oops:

Brita! Sajnálom, hogy ennyit kellett várnod! A lényeg, hogy a fiacskád jól van! Gratula a méretekhez! :wink: Reginek pedig egy hatalmas jó éjt puszi!

Dike! Ezek jó eredmények. Nekem sem pontosan a 12.hét első napján vették le, ne aggódj! :wink:

Csillag, drága! Persze, hogy megértjük, hogy nem leszel, de azért hiányozni fogsz. Most első Gergőci és TE! Könyörgöm, legyél már egy kicsit önzőbb, és tessék pihenni!

Nekem ma nagyon nyüzsi napom volt. Reggel betrappoltam dolgozni 8ra, majd oda jött értem a sógorom és az anyósom 10re. Lementünk Pécsre az Árkádba. Tök jó volt. A célom egy szép felső volt, amit majd ünnepek alatt fel tudok húzni. Hát, mit ne mondjak, rengeteget felpróbáltam, és legszívesebben mindet meg is vettem volna( :oops: ), de én olyan hülye vagyok újabban. Felpróbálom, eldöntöm, hogy tetszik, aztán mire kijövök a próbafülkéből, már sajnálom rá a pénzt. Végül egyet vettem meg a Takko-ban. Barna és mintás az eleje, majd teszek fel képet, ha lesz. Végül 5re értünk haza, addigra nagyon elfáradtam. Hazafelé már kényelmetlen volt a kocsiban, de alapvetően élveztem a napot!

Jó éjszakát Mindenkinek! Holnap jövök!
pedi
Kalocsa
 
 


Pedi én Pécs mellett lakom :) Te merre? Talán itt a közelben?
Zserbó, mákos guba nyami nyami :)
Pihizz most már! És vigyázz magatokra!

Kép
Kép

Moncsi
monalux
 
 


sziasztok!

mindenkinek köszönöm a szoba dicséretet.

pedi: nem állunk még jól!!! a kiságyunkban nincs matrac, nincs szekrénye a ruháknak, nincs szopis kanapé, nincs mérleg, nincs ágynemű... és még jóóóóó sok minden nincs!!!! azért remélem, hogy vasárnap sok-sok minden meglesz.

KI VAGYOK A SZÍJ MELINDÁTÓÓÓÓÓL!!!!!!!

csillag: pihenj csak, neked most van jobb dolgod, mint velünk dumálgatni! le ne merülj teljesen! a fiaidnak szüksége van rád. relaxálj! feküdj, aludj, kapcsold ki az agyad!!!! termeld a tejcsikét gerikének.
teát, vagy valamit iszol?

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


mona: mennyire telik az idő!!!!! mikorra vagy kiírva?

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


kati: nagyon szupi a kiscsaj szobája :):):)

nika70
Salgótarján
 
 


Koszke a kedves szavakat csajok, Ti is hianyoztatok am!

Kati, a Szij Melindatol en is kilennek, sot, ki is vagyok. Ez a no olyan, mint egy skizofren, szerintem. bocsi ha valaki szereti!

No, Pedi kedves, dejo, hogy igy tetszik orulni Nekem! En is tetszem orulni, hogy irok mert nem irni sem volt jo! Aztan tessen am vigyazni magara! A felsot ne feledd fotozni, nagyon kivi vagyok, milyen! Biztosan tutkosan festesz majd benne, szebb leszel, mint a kedvenc szobafal szined. (a multkor irtad, hogy imadod azt a szint. az is barna, nem? de! na, ezert irom szebb leszel!:):)

Rita, megetted vegul a sutit? Biztosan jo meg az!

Mona, mar 8 hetes vagy??! Appppppppam!!!!! Ez aztan a dofi! Nem semmi vagy! Es, hogy vagy! Meselj mar! Jol vagy? Jol viseled a kezdetet? Apjuk, repked? Szulok tudjak mar? Tesod? waaa, meselj!
Egyebkent nem azert nem irtam mert zavart itt barmi is, hogy csupa babas csaj van itt, hanem inkabb csak nem akartam agyilag babakban lenni es ha jovok, akkor ez nem "kivitelezheto". :wink: De maaa` ugy vagyok vele, hogy pffff....banja kanya! Ugysem ettol fugg semmi agyilag. Na, szoval, erted.:)

Nika, nagyon drukk a holnapi teszthez!

Aztan, mivel tobben kerdeztetek, haaat, Nalunk..semmi kulonos nincsen. Jovo heten koltozunk szombaton es vasarnap. Illetve en huzom az igat mert dolgozom, Apa cuccol majd at ez ido alatt ooootooooval, ugyhogy kafa lesz, egesz jovo heten dobozolni fogok. pfffiiiiiiiijjjjjj!!!!! :? :shock: Egyebkent minden rendben, Apajaval jol vagyunk, elunk es virulunk! :D :D

Csocsi Mindenkinek, majd jovok mert holnap egesz nap robotrobi lesz, este erek csak haza. :twisted: :twisted:

Kismamik, vigyazzatok magatokra!
Vendég
 


Kép

ez a mai de csak lh teszt
Kezdek hinni benne hogy sikerűlt :):):) a controll még meg sem jelent mikor a teszt már erős pozitív volt.ez nem lehet pé hiszen a tojásfehérjém már elmúlt.holnap veszek a dm-ben tesztet és kedden ellövöm.

nika70
Salgótarján
 
 


Sziasztok!

Bogárka! Tényleg szeretem a barna színt, ilyenkor télen sokat húzok azt. De a szoba színnél ez eszembe se jutott, érdekes. Azt csak úgy megláttam egy katalógusban és azt mondtam, hogy nekem ez kell.

Kati! Akkor tényleg van még mit vennetek Nektek is, de legalább már nézheted a falát, az is vmi! És tényleg annyira szép lett! Ezt szerintem mondhatom a többiek nevében is, hogy nem hízelegni akarunk Neked azzal, hogy dicsérjük, hanem igenis őszinték vagyunk. Mi egyébként azt tervezzük, hogy januárban állunk neki a szobának. Apuci fogja kifesteni mesefigurákkal gyermeke szobáját. Már lementettünk a netről egy csomó szép disney-s képet.

Most mennem kell, dolgozom! Majd még jövök! :wink:
pedi
Kalocsa
 
 


Na, itt vagyok!

Basszus, Nika! Ez tényleg egyre erősebb. Hú, de jó lenne.

Mona! Neked az előbb nem jutott időm írni. Nem lakunk közel Pécshez, olyan 100km-re, de mindig oda járunk nagy bevásárolni. Egyébként, szeretem azt a várost. És Te bent dolgozol Pécsen?
pedi
Kalocsa
 
 


Sziasztok!
Elnézést, hogy betolakodok a topikotokba. A 2010. májusi babás fórumról vagyok! :)
Azért írok, mert a kislányom szekrényét kipakoltam, és találtam egy csomó olyan ruhát amit nem is hordott, vagy éppen nagyon kevésszer volt rajta! Ezeket most szeretném eladni! Ezért gondoltam arra, hogy írok Nektek, hátha valakinek megtetszik valami!

http://picasaweb.google.com/10721864840 ... directlink

Kukkantsatok be. A ruhák mind folt-, szakadás, és dohányfüst mentesek! Nagyon jó állapotban vannak, szinte újak! Akinek tetszik valami írjon, biztos meg tudunk egyezni! Ezen kívül van még három darab kismama farmerom. Akit érdekel priviben keressen és képeket is tudok küldeni a nadrágokról! Az egyik egy vastag farmer, a másik pedig egy szintén vastag H&M-es naci, a harmadik is H&M-es, de az vékonyabb!

További boldog babavárást, és még egyszer elnézést kérek! Smile

Kép

KépKép
ercsikati
 
 


sziasztok!

nika: ez nem semmi, de a hcg-t ne csak kedden lődd el, hanem holnap reggel!!!! nagyon drukkolok!!!!!

pedi: köszönöm a dicséretet, de igazából CSILLAGNAK köszönhetem, mert ő találta és tőle kértem el a forrást!
jó munkát mára!!!! meddig kell még bemenned? le a kalappal előtted!
a szekrényt, kanapét mi is majd januárban tesszük be a szobába, de holnap szeretnék majdnem mindent megvenni, mert apa egyedül képtelen lenne majd rá, így muszáj lesz.


képzeljétek! megyünk 27-én 4Dre!!! akkor 31 hetes leszek már. nagyon kíváncsi leszek rá. nekem már 21 hetesen is egy kis csoda volt látni.

én nem nagyon aludtam, mert bogikám valamitől felpörgött nagyon és meg sem állt. annyira ficánka volt és már fájt, ahogy rúg. így csak forgolódtam.

nektek mi a véleményetek arról, hogy sok hanyatt fekvéstől oxigénhiányos lehet a baba. én nem látom megalapozottnak ezt a kijelentést. mármint pocakban gondolom.

beze: nagyon várunk a bezsámolóval, ha lesz időd!!!

miával mi lehet??????? a blogjába sem ír, meg ide sem már jó ideje!

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


Jó reggelt!!!

Nika az én tesztem is ilyen volt!!!! Húú én annyira szorítok Neked! Kedden már tutira mutatnia kell a terhességi tesztnek is!!!! +++++++++

Kati, még nincs időpontom, igazából mensi szerint már 11 hetesek vagyunk, de valószínűleg akkor jött össze amikor már meg kellett volna jönnie!
Én úgy számoltam ez alapján, hogy Július közepén fog valamikor jönni, de gondolom a 12 hetes uh.-n majd mondanak már valamit!

Bogi, igen-igen szalad az idő, jövő héten kedden megyek a védőnőhöz :) már annyira várom.
Mindenki tudja már, nagyon örültek! Api akárkivel beszél telefonon, vagy találkozik valakivel, az az első, hogy újságolja a nagy hírt!
Teljesen jól vagyok, hányingerem kb. 3 napig volt.
Nagyon örülök Neked! Tényleg nagyon hiányoztál mindenkinek!

Pedi, Api dolgozik Pécsen többnyire, meg a környéken, én itt dolgozom Keszüben, ahol lakunk!

Csajok én abbahagytam az elevitet, most csak folsavat, magnéziumot szedek, és próbálok olyan kajcsikat csinálni, ami tele van vitaminokkal!

Kép
Kép

Moncsi
monalux
 
 


kati nem tudom holnap reggel mert holnap veszem meg és közben megyek dolgozni is :)

nika70
Salgótarján
 
 


mona köszike :) már én is izgulok mert most már ki kéne mutatnia a hcg-nek is nem???

nika70
Salgótarján
 
 


Sziasztok!

Sziasztok!

Köszönjük mindenkinek a gratulációkat. Tegnap jöhettünk haza, majd valamikor pótolom a visszaolvasást. Hát nem volt leányálom a császár, vasárnap hajnali 5 óra 35-kor elfolyt a magzatvizem, fél 7 után értünk be az itteni kórházba, ahol szerencsére hamar megcsászároztak. A műtét nekem egy örökkévalóság volt, akadt egy kis komplikáció is. A "pici" fiam méretein én is meglepődtem, azt hittem, tuti kisebb, mint a nővére.

Pedinek külön köszönet a hírhozásért, és az érdeklődésért, nagyon jólesett. :D

nika, a tejem már kedden beindult, 1 nappal korábban, mint Lexivel.

Rita, nincs elszámolás, április 5-én volt pé-m.

Puszi mindenkinek!

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 


Sziasztzok!!!!!!

Dike szerintem itt annyira nemszámít az a 2 nap.........

Kati GYÖNYÖRŰ LESZ BOGI SZOBÁJA.........Máté is itt mondja szép a szoba:):):)
Kati nyugi.....van még időd minden tmegvenni....nehogy túlhajszold magad...nem ér annyit..............:)
majd hozz sok képet a 4d-ről:):)
én a 27.héten voltam:)
oxogénhiányosság:lehet..ha egyenesen fekszel a hátadon kinyújtott lábakkal és sokáig.........én mindíg felhúzott lábakkal feküdtem ha a hátamon voltam...

Brita lehet akkor tényleg előbb látjuk Zalánt:):):)

NIKA KÉRLEK NE CSIGÁZZ KEDDIG......ADDIG ÉN MEGŐRÜLÖK!!!!!!!!!!!!:):)

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Pedi
Mi csak szenteste eszünk itthon, akkor ebédre mákos guba lesz, meg leveske. Vacsorára meg baconos pulyka, vagy csirke, burgonyapürével. Csak valami egyszerűt akarok csinálni, mert nem lesz időm, a fát is mindig egyedül diszítem, mivel Reginek a Jézuska hozza, úgyhogy addig apával lelécelnek a templomba a betlehemes játékra, és mikor 5 órakor hazaérnek, már fényekben pompázik a karácsonyfa.
Olyan jó már így beszélni az ünnepekről, nagyon várom. Karácsony napján mindig anyuéknál vagyunk, déltől-délutánig. Délutántól-estig, meg anyósoméknál. Másnap mindig a rokonoké, ismerősöké. Idén szilveszterkor már biztos nem megyünk sehova. Így a szülés előtt néhány héttel már nem sok kedvem van. Így is már gyarapodnak a fájások, akkorra már biztos több lesz.

Beze
Azt mondják a fiúk nagyobbak, de azért Regi kb 1700 gramm volt 32 hetesen. Sőt akkor már 32+2 napos voltam. Zalán meg majdnem 2200, szóval nem akarok nagy babát szülni, inkább jöjjön 2-3 héttel előbb, amire azért jó esély van.
Én viszont szinte biztosan sejtem, hogy az 5-6. napon volt már pé-m. Szerintem a Jónás naptár elég megbízható, meg minden jel arra utal. A doki is mindig 1-2 hetesnél idősebbnek mondta. Az elején is már 8 hetesnek látta, aztán az uh-on mégis ragaszkodtak a menzesz idejéhez, és maradt a 6. hét. De lényegtelen, viszont a csomagomat azért majd az ünnepek után összerakom, nehogy meglepetés érjen a 36. héten.
Ráadásul fura ez a méret dolog, előttem egy kismama már 40. hetet betöltötte, és farfekvéses a babája, 3 kilóra saccolták mindössze, pedig ő már jóval előbbrébb van mint én, és nincs olyan nagy különbség.

Nita
Biztos hogy január lesz, december semmiképpen sem lehet. Már mindenkinek január végét mondok, mert az én számításom szerint valahogy úgy jön ki a 40 hét. Egyébként már egyre nehezebben viselem, nagyon nyomja a bordáim, az uh-os nő szerint, szép hosszú lábú baba. Úgyhogy gondolom hosszabb is lesz mint Regi.

Kati
Szerintem sem vagy elkésve, majd meg lesz minden.
Vendég
 


nita: köszi, aranyos vagy! nem erőlködök egyáltalán. sőt! néha szégyenlem magam, hogy nem csainálok semmit. ma szinte egész nap fekszek, készülve holnapra. én is örülni fogok, ha a nagy dolgokat holnap letudjuk. nyugodtabb leszek. még januárra sok-sok minden marad. mosás, vasalás, csomagolás...

beze!!!! dejó, dejó, hogy itt vagy! várunk nagyon a storyval. örülök, hogy a tejcsid hamar beindult!
végül tényleg gyönyörű karácsonyotok lesz! irigy, irigy!!!

mona: akkor te is úgy vagy, mint én! mi is a huszonpáradik napon hoztuk össze bogit. és 29 naposak a ciklusaim.
ma pihengessél, mert ha jól tudom, a következő 9 nap nem lesz leányálom!
apa aranyos, hogy ennyire büszke!!!

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


Regi, Anna és Petis könyvből mesél, olyan aranyos. :) A képek alapján mesél.
A népmesésből is tudja a pitykéset kívülről, csak a képek adnak segítséget neki, mivel még nem tud olvasni. :lol:
A múlt héten meg 5 verset tanultak mikulásra. :shock: A héten meg rendesen volt minden ének, mese, rajz (festés), matek. Már 25-ig el tud számolni, bár a 17-est kihagyja, de a többi megy, ezt mondjuk itthon tanítottuk, az oviban a 4 éveseknek még csak 6-ig kötelező számolni. Apja meg németül tanítja számolni, tízig. :roll: Bár szerintem ez még felesleges.
Csak azért írtam, hogy ilyenkor olyan édes, mikor leköti magát. Én meg takarítottam eddig. Éjjel meg rakodtam, mert akkor volt nyugi. Úgyhogy már kezd összeállni a rend. Még folytatom.
Vendég
 


brita: hát zalán tényleg szép méretekkel rendelkezik. nem is csodálom, hogy fájsz már!
az én kislányom is hosszú lábú, és én is egyre többször érzem a bordáim körül, hogy izmosítja a virgácsit!

mona: neked akartam még írni, hogy szerintem ne hagyd abba a vitamint! téli kismamáknak kell! nem tudod a sok primőr és külföldről szerzett gyors érlelésű cuccból pótolni. ne értsetek félre, nem vagyok gyógyszer-párti, és tudom, hogy régen sem szedtek és sokan most sem szednek, de nekem ez a véleményem. majd később lehet ritkítani, de pont most vagy abban a korban, amikor a tested nagy változásokon megy keresztül és a babádé is.
én is már csak 2-3 naponta kortyolok hipp-et, de mivel tudom, hogy nem ártok vele, így megteszem a baba kedvéért. és te elég strapás életet élsz! kell az immunrendszerednek! :wink:

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


brita: éééédes lehet regi! az a sorozat annyira jó!

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


Kati
Szuper! Hosszú lábú babócák.
Most is nyomja a bordám, de csak a bal oldalon. Így ezen az oldalon csak néhány percet tudok aludni, mert el kezd fájni nagyon. Ha meg jobb oldalon alszok, akkor gyomorégés. Úgyhogy hurrá, harmadik trimeszter és a nyügjei. De néhány hét és állítólag könnyebb lesz. Bár Regit a szülés napjáig fent hordtam, úgyhogy nem bízok az enyhülésben. Inkább, hogy most meg lesz a 38-39. héten.

Egyetértek vele, nagyon oda kell figyelni, milyen ételeket eszel télen. Legjobb, ha házitermelőtől tud beszerezni almát, a többi gyümölcsből csak mértékkel. Zöldségekből meg érdemes mirelitet venni, amiből lehet. Én pl. heti háromszor eszek brokkolis ételeket, nagyon szeretem. Minél kevesebb mesterséges dolgokat (már amennyire lehet).
Én ma rakott brokkolit csinálok. Meg palacsintát, vagy pudingot.
Vendég
 


Rita! szép eredmények! :D

Nika! aztaa ez nagyon biztató!!!drukkk!!!!

Bogárka! örülök nagyon h visszatértél!!!

Kati! huu biztos szuper lesz a 4d sok képet kérünk:))

Beze! sajnálom a kellemetlen részét, de örülök h van tejcid:)))képet mikor kapunk?


lányok? nem baj ha én még hason alszom?

KépKép
dike
 
 


dike: én nagyon sokáig aludtam hason :oops: :oops: :oops:
sajnos álmomban átfordultam, de ne aggódj, mert a természet majd megoldja! okos az ember test és ha valami nem jó neki, akkor fájdalommal fog reagálni rá. és ha nagyobb lesz a pocid, akkor sem fog menni! ne aggódj, a picurkád nagy biztonságban van ott bent! :wink:


végre itt is behavazott, mire felébredtem!!!!! juhéééé!!!
bár a párom még úton van, így nem felhőtlen az örömöm!

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


kati

az én picim is nagyon virgonc volt egész éjjel,meg sem ált.alig aludtam,görcsöltem nagyon,szoval egész öröm volt az éjszakám.

Nem tudom,nekem mikor terhes lettem,nem mutatott semmit az lh teszt,de viszont az ovulációs mikroszkóp végig páfrányos volt ami azt jelenti mintha egész végig peteérésem lenne.

KépKép
bettike83
 
 


csajok vigyázzatok CALICI VÍRUS JÁRVÁNY VAN!!!!!!!!!!!!!!!!

én már 2 x átestem rajta de azért vigyázok!!!!!!!!!!

Brita január vége mindjárt itt van:):)

Kati egyáltalán ne szégyeld magad...kismami vagy.....majd fogsz még eleget ugrálni ha már Bogika nagyobb lesz:):)
reggel apukám hoz szánkót és megyek is ki a gyerekekkel!!!!!!!!

Dika addig alszol hason amíg úgy érzed kényelmes:)

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Sziasztok!

Dike! Aludj nyugodtan hason. Ahogy Kati is írta, érezni fogod, amikor már nem lesz jó neki, mert az neked sem lesz jó! :wink: Egyébként, én még most is néha félig hason alszom. Úgy, hogy az egyik lábamat felhúzom, és így félig hason, félig oldalt.

Beze! Tudtam én, hogy be fogsz nézni! Örülök, hogy már otthon vagytok és hogy van tejcid. Lexike hogy fogadta a tesót? Milyen volt az első éjszaka otthon? Te hogy vagy a császár után? Majd ha lesz időd, gyere és mesélj el mindent! :wink:

Bettike! Már nem sok van hátra Neked sem, vigasztald magad ezzel! :wink:

Mona! Egyet értek az előttem szólókkal, az első 12.hétben nagyon fontos, hogy megfelelő legyen a vitamin beviteled. Persze később is, de akkor már tényleg lehet ritkítani a vitaminokat. De azt nem szabad elfelejtünk, hogy téli kismamik vagyunk!

Nita! Irigy-irigy a szánkózásért! Gondolatban Veletek leszek! Majd csinálj képeket a srácokról!

Brita! Gyomorégés ügyben kezet foghatunk! Nekem azért vannak jobb illetve rosszabb napjaim. Most pl azt vettem észre, hogy kelt dolgok is megdobják nálam a savat. Ahogy lenyeltem egy pogit, amit én sütöttem, máris éreztem, hogy marja a torkomat. :(
Regi nagyon édes lehet mesélés közben!

Kati! Ma délig dolgoztam, és holnap is megyek 8-12ig. Utoljára 23-án reggel megyek a szokásos 2órára, aztán már tényleg csak pihi.
Itt esett a hó szinte egész nap, de éppen, hogy látszik csak.

Ma du-án átmentünk Szekszárdra és kaptam egy szép fekete ünnepi ruhát. Annyira örülök neki. Majd hozok arról is fotót. Ja, és mindösszesen 4ezer Ft volt a C&A-ban. :D
pedi
Kalocsa
 
 


lányok! segítsetek!
ugye jól értelmezem, hogy az M5 mellett van a brendon outlet-je?

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


pedi: örülök, hogy lassan abbahagyod a munkát!
én is pont úgy alszok, ahogy te. és általában a fent lévő lábamat húzom fel.

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


Kati! Én is azt a lábamat húzom fel, szóval totál egyformán alszunk! :lol:
Csak még mindig van olyan, hogy hanyatt ébredek! :(
Sajnos Outlet ügyben nem tudok segíteni!

Hajrá VECA! :oops:
pedi
Kalocsa
 
 


pedi: én egyre kevesebbszer ébredek, mert kitaláltam, hogy a paplanomat gyűröm magam alá elől-hátul, így szinte nincs esélyem forogni.

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


Hahóóóóóóóó!

Mégsem bírtam ki, hogy ne írjak... 8) 8) 8)

Beze, még egyszer gratulálok Nektek, sokszor puszillak Benneteket és én, mint újdonsült kétszeres Anyuka, üdvözöllek a "klubban"!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nagyon várom és is a beszámolót a szülésről, az első napjaitokról, de persze most inkább pihenj és regenerálódj!

Kati, csodálatos lett Bogi szobája!!!!!!!!!!!!!!!!! Örülök, hogy Neked is tetszik Éva munkája! Szerintem szuper ügyes keze van. Én szoptatás közben pont látom Gergő kidekorált falát és még mindig folyton ebben gyönyörködök!

Nita, hajrá szánkózás!!!!!!!!!! Nálunk is esett a hó, de most csak pár cm.

Mona, csatlakozom a Lányokhoz, MOST NE HAGYD ABBA A VITAMINT!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Legalább a 12-14. hétig jó ha szeded. Gondolj csak bele, hogy most alakul ki mindene a babátoknak! Add meg neki a legjobbat, szükség van a vitaminokra! Ha nem bírod az elevitet, akkor próbáld ki a Hipp Natal-t, az folyadék, olyan mint egy jó kis gyümölcslé, finom!

Pedi, de kíváncsivá tettél ezzel a fekete rucival, várom a fotót. Én is nagyon szeretem a C&A-t, gyerekcuccok közül nagyon szeretem az ott kapható body-kat. 800 Ft körül vannak, de nagyon jók! (Régen a Tecsóban olcsóbbak voltak és azok is tök jók, de most, amikor Gergőnek akartam venni, teljesen elhűltem, hogy drágábbak lettek, mint a C&A-s body-k.)

Nika, húúúúúúúúúúú de várom a tesztedet, legyen már kedd!!!!!!!!!!

Rita, egyem meg a szívét Reginek, de édes lehet ahogy "olvas"!
Most hétfőn oda tudja adni a férjem Neked a homeós bogyókat. Azt mondta, hogy 3/4 12-kor lesz ott a templomnál. Arra gondoltam, hogy ha Neked is jó úgy, akkor felhívlak akkor amikor indul itthonról. Onnantól kb 10 perc alatt ér oda.

Dike, nyugodtan aludj hason amíg nem érzed kényelmetlennek. Ártani nem tudsz a babádnak, nem tudod összenyomni, mert megvédi Őt a magzatvíz.

Bogikám, de örülök, hogy újra itt vagy!!!!!!!!!!!!!!!! dobozolás????? Kell is az! De gondolj arra, hogy milyen szuperszónikus lesz majd kipakolni és szépen a helyére tenni mindent. Új bútoraitok is lesznek az új kéróban????

Mindenkinek köszönöm a biztatást a pihenésre, alvásra, fekvésre. Na,ami ebből sajna nem jött össze, az a pihenés, az alvás és a fekvés... :? Tegnap ritka sz@r napja volt Gergőcimnek. Délelőtt még elnézegetett, ebéd után szunyált egyet (persze Bence nem...), én próbáltam feküdni, talán fél órára félálomban is voltam, de úgy, hogy Bence közben folyamatosan beszélt, etetett itatott a játék étkészletével, meg nyírta a hajamat a doktoros táskájában levő ollóval... :twisted: Aztán jött a "maraton". Gergő fél 4 után nem tudott elaludni egészen este fél 10-ig. Úgy telt a délután, hogy evett, bújt hozzám, betettem az ágyába és 10-15 perc után kipattantak a szemei, akkor megint evett, megint bújt, megint ágyikó, 10 perc alvás és ébredés... A 10-15 perces alvásai alatt Bencét uzsonnáztattam, , a következőnél fürdettem, aztán én zuhanyoztam majd altattam Bencust.
Tudom, hogy nem baj, ha Gergő nézeget délután is, de láttam rajta, hogy tök álmos, csak valamiért nem ment neki az elalvás. a hasa nem fájt, mert nem tekergett a lábával, pelusa tiszta volt, éhes nem lehetett. lehet, hogy egyszerűen csak bújhatnékja volt, de én sajna nem bírom egész nap kézben... meg igazából nem is akarom hozzászoktatni a kézben levéshez...
estére szerencsére rendeződtek a dolgok, és fél 10-kor be tudtam tenni az ágyikójába és -ugyan óramű pontossággal 3 óránként kelt - de gyorsan végeztünk a szopikkal, így tudtam aludni. Reggelre a tejcsi is OK volt. Azon gondolkodtam, hoyg lehet, hogy ez a tegnapi nyűglődés és gyakori szopi kellett ahhoz, hogy visszajöjjön a tej.

Most nem ijesztgetni akarlak Benneteket, de ez nagy valószínűséggel Veletek is előfordul majd, hogy úgy érzitek, kicsit megcsappant a tej mennyisége. Elsősorban a növekedési ugrásoknál jelentkezik, vagy ha túl kimerültek vagytok. DE, bár tudom, hogy bepánikol mindenki, mégsem szabad feladni a szoptatást! Minél többször mellre kell tenni a babát és általában pár nap alatt rendeződik a dolog és igazodik a tej mennyisége az igényekhez. Bencével is volt pár ilyen "tejmentő" akciónk és szerencsére úgy alakultak a dolgaink, hogy fél éves koráig csak szopizott, utána pedig még 13 hónapos koráig kapott anyatejet. (Ezután is Ő választotta el magát és jelezte, hogy nem kér többet.)

(Hú, de hosszú lett... eldugulok egy kicsit, pedig még van bennem írhatnék... na majd legközelebb!)

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


sajnálom Vecát :( hogy kiesett. nem neki kellett volna

nika70
Salgótarján
 
 


Jobb reggelt!

Veca :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Nekem az abszolút favorit volt. Tudom, a személyisége nagyon megosztó volt, és én nem hibáztatok senkit a kiesésért, de neki és a Nikolasnak lenne ott a helye a döntőben. Vecának már anno a Csillag Születikben is nagyon drukkoltam. És tény, hogy akkor még nem volt rá érett, de amit ebben a műsorban produkált, szerintem csúcs. Na, mindegy, én az elsők között leszek, aki megveszi a lemezét az tuti.


Csillag! De jó, hogy jöttél! Sajnálom, hogy nyűglődős napotok volt, de ezek a frontok is közre játszhatnak ám, egyik nap mínuszok és hó, másnap enyhülés és eső... Nagyon jó, hogy mindent leírsz, amit úgy gondolsz hasznos, mert nekünk(első gyerekeseknek nincs haszontalan tanács). Úgyhogy külön köszönet érte, hogy mindent megosztasz velünk. :wink:
A ruha amit vettem amúgy nem kismama ruha, de olyan mell alatt szabott, így most is jó lesz, meg majd utána is. Még szeretnék venni hozzá valami szép lila bő ujjú inget vagy szebb felsőt, amit alá lehet húzni. Illetve egy bolerót. Egy fekete felsőm van, ami jó is hozzá, azt már tegnap megpróbáltam, de nem szeretnék tiszta feketében lenni(bár tudom, hogy az is ünnepélyes).
pedi
Kalocsa
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: