Csuri, jó olvasni rólatok, ovit sajnálom remélem változik mihamar a helyzet:(
Hihetetlen energiád van, 3 gyerkőc és még munkát is bevállalsz, ez igen.
Julcsika milyen nagy már

és olyan szép, mint a nővérei.
Ilba, szívesen segítenék, de nálunk is detto ez a helyzet és sokszor nem tudom kezelni ( már ütöttem a kezére és a fenekére is és van gondolkodó székünk is

) szerintem ezt hívják 2 éves dackorszaknak, de Martinnál nem emlékszem ilyenre ( régen volt és lehet csak a szépre emlékezem )
VAn mikor alkalmazom én is a nem veszek róla tudomást, de az nálunk nem megoldás. A legújabb őrület nálunk, ahogy issza a vizet pohárból, gurgulázik és kiköpi, de ez az én hibám, mert tanítottam neki, hogy így kell fogat mosni.
Fotozásra én is beneveznék azaz Lilla, ha van még hely a naptárban
Dalma, ügyes kis bölcsis Pannád, nálunk is a 2 óvónéni közül az egyik (Ilike) nagy kedvenc.
Tegnap reggel L. bekaki a pelusba, mondom gyere kicseréljük...erre ő: nem majd Ilike a bölcsiben kicseréli
Móni, Johanna gyönyörű!!! Ó azok a kis kacsák, én is úgy megsimogatnám őket
Autója van Lillának is ( örökség a tesótól) szereti Ő is.
Anya, Kincső nagyon szép kislány, szuper a konyha!
Hello Kitty torta
Katica, csőtörést sajnálom és a betegeskedést is. Két ünnep között nincs bölcsi, nem talizunk valahol?
Honey, ez nagyon drága

már az ÁEK-ban sem csinálják
Kri, gratulálok a kisfiúhoz

én is azt szerettem volna.
Andy, Regi olyan bájos kislány! Katicás torta nagyon szép ( tavaly volt nekünk is )
Te most úgy vagy a kis öcsivel, mint én anno Lillával, el sem tudtam képzelni mit kezdek én egy kislánnyal, én fiút szerettem volna.
Meli, sok kisgyereknél van ilyen, hogy anya vegye fel ölbe, nálunk pont az ellenkezője és hidd el az sem jó.
Ha elmegyünk sétálni ( babakocsit már nagyon régen nem használunk ) egyszerűen nem lehet megfogni a kezét, nem hajlandó kézen fogva sétálni, anya is ha hozza haza a bölcsiből, rögtön hátra teszi mindkét kezét, hogy ő egyedül megy ne fogja meg a kezét.
Nekem annyira nem gond, de anyukám nem tud szaladni utána ha önállósítja magát a kisasszony.
Mammuciról, Reniről tud valaki valamit?