[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/session.php on line 1627: Undefined array key "is_developer"
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4773: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4775: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4776: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4777: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4782: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
!!!!Babaproject 2010!!!!! - Babanet.hu
Új privát üzeneted érkezett!

nika

remélem azért jók a megérzéseid és van baba,én annyira drukkolok neked :)

KépKép
bettike83
 
 


dike: csini vagy, de tényleg! annyira helyesen gömbölyödsz.
figyu?! nem téveszted össze a hangot a véráramlés hangjával? én pár napi azt hallottam, az pont olyan, mint a szívverés, csak sokkal lassabb. és a köldököd körül van. a babóca pedig számomra megdöbbentően lent volt. szinte teljesen a bugyimban. bocsi, de tényleg.
számoltál már szívverést/perc? örülök, hogy hallod! én imádtam minden este. már ritkábban szoktam, de még előfordul.

nika: ez nagyon izgi, de szerintem az lh-nak már kellett, hogy mutassa. nem lehet, hogy péd van? nekem majdnem ilyenkor fogant a babám!az utolsó ciklusnapok valamelyikén.

csillag: jó a cikk, de nagyon. és egyetértek vele.
kérdezhetek? tényleg lehet hang nélkül szülni? én nagyon szeretnék nem kiabálni, meg őrjöngni, de sok embertől hallottam, hogy nem teljesen kivitelezhető a dolog.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára @ka(ti) 2010.12.08 20:58-kor.

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


rettegek az éjszakától és a holnaptól a hidegfront miatt.

és a savam egyre rosszabb!!!

mi lehet bezéékkel?

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 

 
 

kati! nem keverem össze nagyon nagyon lent volt kicsit balra és 156 vert:))

KépKép
dike
 
 


kati az utsó ciklus óta a hetedik héten vagyok.első pés tünetem két hete volt. akkor írtam hogy négy napig volt tojásfehérjém.szerintem lehetetlen hogy megint pém van .és nekem több éves tapasztalat a pés váladék után max 14 múlva eddig mindig megjött. Ja és nem lh és nem reggeli pisiből csináltam hanem hcg és délután és 25-ös érzékenységű
reggel ellövök egy lh-t is :)

azt nem tudom hogy lehet e hang nélkül szülni de amikor két perces fájásaim voltak néha én is nagy levegőt vettem annyira szar volt de mellettem 10 perces fájásokkal ordított egy cigány csajszi.

nika70
Salgótarján
 
 


nika: ne érts félre!!!! én annyira drukkolok neked!!!!!!!!!!!!!!!
gyönyörű karácsonyi ajándék lenne!!!!!!
akkor drukkolok tovább!!!!!

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


Dike, örülök, hogy megnyugodtál mára mert hallottad a babátok szívverését! Csini vagy!

Nika, én is beállok a drukkolók sorába!

Kati, örülök, hogy tetszett a cikk, szerintem is nagyon jó.
hogy a kérdésedre válaszoljak, szerintem nem lehet hang nélkül szülni... én legalább is nem tudtam. Ha a két szülésemet nézzük, az elsőnél a totál bizonytalanság, félelem, megdöbbenés és a kétségbeesés a fájdalomtól uralta az egészet. Talán emiatt is volt úgy, hogy a vajúdás otthon töltött részét nagyon jól viseltem, viszont amint bekerültem a szülőszobára, jött a kínlódás a szenvedés és az egy órán át tartó, végeláthatatlannak tűnő kitolás...
Most viszont már tudtam, hogy mire számítsak, ismertem a fájdalmat és lelkiekben felkészültem rá. Sok dolgot próbáltam megcsinálni azokból, amit ebben a cikkben olvastam. Végig nagyon figyeltem arra, hogy lassan, egyenletesen vegyem a levegőt, a fájások közben arra gondoltam, hogy "nyugi, mindjárt vége" és amint vége volt, beszélgettem a férjemmel és tényleg nem arra gondoltam, hogy hamarosan jön a következő fájás. Ennél a résznél még simán meg tudtam csinálni azt, hogy nem szóltam egy szót sem a fájások közben. Ezzel tényleg rengeteg energiát lehet spórolni. Aztán amikor sűrűsödtek és fájdalmasabbak lettek az összehúzódások, akkor először azt vettem észre magamon, hogy az erős szorítástól elfehéredett ujjakkal markolom a lepedőt és iszonyatosan elkezdek izzadni (pedig alapból egyáltalán nem vagyok izzadós). Nehéz volt, de még ekkor is sikerült uralkodnom a fájdalmon és hang nélkül tenni a dolgomat. Aztán egyszer csak jött a szülésznő és kérdezte, hogy nincs-e székelési ingerem, először rávágtam, hogy nincs, aztán elgondolkodtam, totál ellazítottam magam ott lent és kiderült, DE IGEN, GERGŐ ELINDULT!!!!!!!!!!!!!! Na itt már nem bírtam hangok nélkül, nyögtem, beszéltem... azt hiszem ez volt az a pont, amikor egy kicsit önkívületi állapotba kerültem... bármit mondtak nekem, úgy éreztem, hogy nem tudom megtenni és ezt ki is mondtam... mindenre az volt a válaszom, hogy "nem megy, nem tudom..." Pedig csak annyit kértek tőlem, hogy csússzak feljebb a szülőágyon és tegyem fel a lábam a lábtartóba. :oops: mindez csak pár percig tartott, de belül többnek tűnt... A fordulópont és egyben egy kattanás az agyamban akkor következett be, amikor a dokim odahajolt hozzám és azt mondta, hogy "Katalin, mindjárt szülünk, 5 perc és kint van a baba, tegye amit mondunk!" ez volt az a pont, amikor újra csendben maradtam és minden erőmmel azon voltam, hogy nyomjak... lefelé, úgy ahogy azt kell! Közben kaptam egy szurit a gátam mellé és a dokim gátmetszést csinált, de ebből nem éreztem semmit. (ezt mindig fájás közben csinálják.) És egyszer csak éreztem, hogy kibújt a feje, gyorsan kifújtam a levegőt, majd újra beszippantottam és nyomtam, közben pedig -bár be kellett volna csukni a szememet- mégis valamiért kinyitottam és láttam, ahogy a dokim a kezével finoman rányomott a hasamra, hogy segítsen egy kicsit Gergő testének kibújni. És abban a pillanatban világra jött az én kicsi Fiam! Apa elvágta a köldökzsinórt és egy nővérke odatette a hasamra és azt mondta, hogy "Anyuka adom a világ legjobb fájdalomcsillapítóját!", aki olyan puha, meleg és finom tapintású volt, hogy kigördült a szemem sarkából egy könnycsepp.

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


csillag: így a végét olvasva nekem is kigördült! :oops:
nagyon köszönöm, hogy megosztottad ezt velem! sokat segítettél! köszönöm!

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


Csillag! Ez nagyon megható volt! Köszönjük, hogy ennyire őszintén megosztottad ezt velünk!
pedi
Kalocsa
 
 


Kati! Én meg várom a hidegfrontot, hátha jobb lesz nekem. Ma alig alig fészkelődött a drágám, és én is egy f..s voltam. Du-án már kicsit életre keltem, meg Ő is, de nem viszi túlzásba a mozgást. A sav nálam is gáz. Már ittam a Salvus vizet, szopogattam Renit, meg ittam hideg tejet. Hát, holnaptól megint diétára fogom magam, nem lesz fűszeres kaja. Csak "natúr" dolgok.

Nika! Drukk hegyek!

Csillag! Köszönöm Neked a vigasztaló szavakat. Nagyon jól esik. És higgyétek el, elfogadtam, hogy ez van. Mert ennél a gyereknél már most sincs fontosabb az életünkben! Ő a mindenünk! Annyira jó, hogy Zolin is egyre inkább ezt érzem. Amikor hazaér, az első, hogy megsimogatja a pocakomat, de nem akárhogy, mintha meg akarná dögönyözni! :lol: Meg sokat puszilgatja esténként, és beszél hozzá. Mindig mondja neki:"hahó, én vagyok az apukád!" Ilyenkor még jobban imádom, mint eddig. (már, ha lehet ennél jobban! :oops: )
pedi
Kalocsa
 
 


Sziasztok!!!!!!!!!

Virág átérzem teljesen a helyzeted a gyerekek+ cuccok mennyiségét.......néha én is karácsonyfának érzem magam:):)

Kati engem nem ért ilyen meglepetés......én a 100db-at veszem és szép mintás.......abbó még van lányos is szép rózsaszin állatka van rajta.....

KÖSZI HOGY FELTETTED A KÉPEKET!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:):)

nem tudom mennyire látszik a laminált.......

Virág tényleg nagyon cuki Gergő!!!!!!!

Dike cuki a poci!!!!!!!!:):)

Pedi köszike:):)

Nika lehet hang nélkül szülni.....Barninál egy hangom se volt egész végig........míg Máténál torkom szakadtából üvöltöttem!!!!!!!
ha lesz 3. baba őt is hang nélkül fogom.....ezt megfogadtam még Barni előtt :):)

Virág Barninál én a combomat markoltam erőteljesen de hang nélkül............
a végén mondtam annyit apinak mikor jött Barnika feje hogy nem tudom megzülni........erre api:DEHOGYNEM AZ ELŐZŐNÉL IS EZT MONDATM:):):)
ha fel tudtam volna állnio jól tökön rúgtam volna:):)

Pedi majd ha megszületik a pici figyeld hogy meg fogja ismerni az apukája hangját és meg tud nyugodni nála is:):)

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


kati: semmi gond nem értettelek félre csak pontosítottam a helyzeten :):):): imádlak tudod jól :)

nika70
Salgótarján
 
 


sziazstok!

képzeljétek, tök jól aludtunk! még hasfájásra sem ébredtem fel. pár napja új alvós módszerem van. én egyedül (na jó, bogival) alszok egy kétszemélyes paplannal és annak a széleit gyűröm a pocakom alá és a másik felét pedig a hátam, derekam alá, így nem tudok elfordulni. már álmomban is képes vagyok a műveletre, amikor átfordulok a másik oldalamra.

tegnap este készültem zuhanyozni és a férjem megáll előttem és szörnyülködve mondja, hogy mekkora a pocakom!!! és már nem sok van hátra! kérdezte, hogy mi hiányzik még a babának. amikor elkezdtem sorolni, mondta, hogy ácsi! vasárnap megyünk és megveszünk mindent. szerintem kezd pánikolni.

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


Csillagvirág
Nagyon jó a cikk. Spock könyvünk nekünk is van, kifejezetten szeretem. Minden benne van, amit a gyermek, ill. babagondozásról tudni kell.

Nekem egyébként a szülésznő és a doki is jól elmagyarázta, hogyan nyomjak, azért is lett meg két nyomásra,minden nagyobb erölködés nélkül Regi. Egyébként ha pilateseztél valaha, akkor jól tudod a légzésedet, és az erődet irányítani.

Nika
Érdekes, talán egy későbbi peteérésről van szó. Úgyhogy még lehet baba.

Kati
A tegnapi lecsó már nekem is betett, pedig előtte nap később vacsiztam lecsót, és nem égett a gyomrom. Ma már brokkolis tésztát csinálok.
Azért nem kell némán szülni :wink: De a felesleges hangoskodás, kiabálás senkinek sem jó, és az erődet is elveszi. Én a kitolási szaknál az első fájásnál az erölködéssel egy kicsit hangosabb voltam, de azonnal rámszóltak, hogy ne mert nem fog menni a légzés, és a nyomás. És tényleg inkább árt.
Vendég
 


rita: későbbiből nem lehet hacsaknem hibernálódtak akatonák mert lassan három hete nem voltunk együtt :):):)

ma csináltam egy lh tesztet reggel és pozitív lett de a hcg nega :(:)
Kép
ez az lh ha két nap múlva csinálok újra annak már nem szabadna + nak lennie ha pém van .de nem hiszem mert már lassan egy hete tojásfehérjés a váladékom.ha jövő hétig nem jön meg megyek valami dokihoz

nika70
Salgótarján
 
 


Sziasztok!

Nika! Kár, hogy ez nem egy hcg, de biztató lehet ez is. Emlékszel, Mona is egy ilyennel jött először! :wink:

Kati! Örülök, hogy jó éjszakád volt. Az utóbbi napokban én is sokkal jobban alszom. Csak egyszer, max. kétszer ébredtem. Hogy vagy így a hidegfront betörtével? Én szuperül, most nagyon fittnek érzem magam. Megyek is sütni egy adag muffint, amilyet a múltkor, mert a férjem kérte, és sütök egy adag túrós pogit is. Ma alig keményedett a pocim és a babám is újra élénk.:lol:
Aranyos lehetett a férjed, ahogy tudatosult benne, hogy tényleg jó néhány hét és már hárman vagytok. Ezt azért bírom a pasikban, hogy mennyi időre van szükségük, hogy leessen neki a valóság. :lol: Egyébként, nincs nagy pocakod, éppen a korának megfelelő szerintem. :wink:

Brita! Ma vettem Magnerotot. Azt Te is úgy szeded, hogy elrágod? Én szívesebben venném be vízzel. Úgy gondoltam először kezdek 2X1-el. :roll:

Én hang nélkül tervezem a szülést. Anyukám azt mondta, hogy Ő is mindkettőnket úgy szült. Nem akarom, hogy a nagy kiabálásban elmenjen az erőm. (Viszont, attól egy picit tartok, hogy mellettem majd vki üvölteni fog, az tuti idegesítene.) Amúgy a jógán is nagyon jó légzőgyakorlatokat csinálunk. Illetve nagyon jó vajúdópózokat tanulunk. Remélem, tudom majd őket hasznosítani. Nagyon szeretnék simán szülni, és szeretném, ha úgy kellene menni, hogy már úton a baba, nem pedig előre befeküdni. :lol:
pedi
Kalocsa
 
 


sziasztok!

nita: ez nagyon érdekes, de én javasolnám, hogy azért tuti ami tuti, kapd el ma apát, mert ez lhnak is majdnem pozitív és úgy is a lányra gyúrtok.

pedi: örülök, hogy jobban vagy. köszi, én is jól vagyok, de a hasam az fáj. de nem vagyok letört, meg ilyesmi.
a párom mesélte az anyukájának, hogy megyünk vasárnap vásárolni, mert kata nem viccel, tényleg készülőben van valaki. :DDD
nagyon jót nevettem rajta.
szerintem sincs nagy hasam és ezt mondtam is zsoltinak, de az ő számára nagy, mivel még soha nem látott kismamát mesztelenül.
kicsit későn érő típus. de ma már többször megkérdezte, hogy írogatom-e a dolgokat, mert többször nem megyünk vásárolni. sok mindent majd én megveszek, ő csak a nagy dolgokhoz kell, ami nem fér el az én autómban és ami drága. a többire mindig van pénzecském, csak a nagyokra kell kérni tőle, mert a táppénzből szinte csak a mindennapi kiadásainkat tudom fedezni.
ügyes vagy, hogy sütögetsz.

nekem holnapra kellen valami. valami egyszerűt, de nem tudom mit. kérek segítséget. valami egy tepsit, mert megy vacsorára a párom és vinnie kellene valamit.

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


Kati!
Ha gondolod, ez a muffin recept marha egyszerű, és egészben is ki lehet sütni, nem muszáj muffinnak.
http://www.mindmegette.hu/joghurtos-muffin.recept
Annyi, hogy én dupla adagot sütök.

Jaj, az előbb nem is mondtam, esett nálunk a hó!(de nem maradt meg)

Amúgy az én férjem pontosan ugyanilyen. Ugye tavaly márciusban is előrukkoltam egy pozitív teszttel, de akkor sajnos nem maradt meg a baba. De akkor az első reakciója a férjemnek! "Jézusom, akkor kell vennünk egy házat!" Mondtam neki, miért kellene?! Egy éve erre készülünk(mármint akkor egy éve), eddig nem jutott eszedbe?! Na, most meg ugye építettük a szobát... Szóval, ilyenek Ők, de ezért imádjuk őket, szerintem! :wink:
Egyébként, benne is most kezd igazán tudatosulni a dolog, és azóta van a pocakommal ennyire elfoglalva, amióta látványos. Eleinte csak annyit mondott mindig, hogy azt várja, hogy kibújjon, és lehessen vele kezdeni vmit. Azért nem durva, hogy beléptünk az uccsó trimeszterbe?! :shock: (Illetve én majd holnaptól! :lol: ) Nekem eleinte olyan lassan telt az idő, de úgy a 20.héttől, mintha repülne.
Milyen pocakfájást érzel? Nekem pl a szeméremcsontom még sosem fájt és a medencém se. (Bár elég széles ahhoz, hogy még ne kelljen tágulnia! :oops: )
pedi
Kalocsa
 
 


Kati, Pedi, kicsit irigykedve olvasgatom a beszélgetéseteket a készülődésről, várakozásról... 8) Épp tegnap említettem a férjemnek, hogy azért van bennem egy jó adag szomorúság amiatt, hogy többé nem élhetem át a várandósság csodáját... (lehet, hogy hülyén hangzik ez pont az én számból, hisz annyit, de annyit panaszkodtam,nyavalyogtam itt Nektek... mégis most úgy érzem, hogy simán szülnék még egy gyerkőcöt... :oops: )

Ma vásárolgatni voltunk délelőtt családostól. Nagyon jól sikerült minden, és ami a legfontosabb, Gergő is bírta! :D Most avattam fel a Graco babakocsiját Gergőnek és csak dicsérni tudom! Egyszerűen szuper! Annak ellenére, hogy alapból 14 kg csak a kocsi, nagyon könnyű volt tolni is és irányítani is! Örömmel nyugtázom, hogy szuper vétel volt! :D
Voltunk a DM-ben is és csatlakoztunk a BABABÓNUSZ programhoz. Nem tudom, hogy ismeritek-e, de csak ki kell tölteni egy adatlapot és folyamatosan küldözgetnek kedvezményes vásárlásra jogosító kuponokat. Érdemes csatlakozni!

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


Rita, akkor Te Pilateseztél? Az biztos sokat segített a szülésnél!
Mondjuk (most nem magamat akarom védeni), de talán nekem azért volt nehezebb kinyomni Bencét, mert 3920 g volt és hozzá csak 51 cm, a medencém meg nem annyira széles. Mondta is a dokim meg a szülésznő, hogy sok idő kellett Bencusnak ahhoz, hogy a koponyája felvegye a medencém formáját és kiférjen.
Most talán azért is volt könnyebb, mert Gergő kicsit kisebb volt, na meg persze Bence már bejáratta az utat és nem utolsó sorban sokkal tudatosabban csináltam mindent.

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


pedi: a szélességgel nálam sincs gond, sőt a dokim mindig úgy bókol, hogy könnyen szülünk majd az "adottságaim" miatt. :-)
talán megint növős fájdalmat érzek. inkább a bőröm fáj és szúródik. a picikémmel minden oké, mert mocorog. igaz nem rugdal, hanem inkább fészkelődik. csak a hasam hullámzik. néha küld belém egyet-egyet.

igen a pasik ilyenek. nálunk nem volt igazi nagy öröm az elején a párom részéről, mert nem mertünk örülni, mert elment nekünk is előtte egy. mióta nagyokat mozog a hasam, azóta érdeklődik a "tündérkéje" felől. eddig általában csak engem kérdezett, hogy én hogy vagyok.
és ő meg is mondja, hogy majd ha már vigyorog, meg nézelődik, meg forog, majd akkor fog vele igazán tudni mit kezdeni. ezért nem is neheztelek rá, hanem elfogadom ilyennek.

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


csillag: gratulálok a mai naphoz!
figyelj, te csak ne legyél irigy!!!! két gyönyörű gyerekkel!!! én is az vagyok egyébként rád! milyen vicces ez! soha nem jó, ami éppen van!!! :lol: :lol: :lol:
a babakocsihoz külön gratulálok!
ilyenkor gergő nem kér szopit, amikor a városban vagytok? vagy annyi idő alatt lerendezitek a bevásárlást?
bocsi, ha ilyeneket kérdezek, de itt te vagy a mi "anyukánk". :D minta anyukánk! szerintem!!!

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


képzljétek!

már legalább egy órája itt ülök/fekszek a kanapén és karácsonyi zenét hallgatok és nem csinálok semmit, nem gondolkozok semmin. a villany sincs felkapcsolva, csak a laptopom világít és a tévé, mert azon tudom kapcsolgatni a zenéket.

és a kislányom is szereti, mer olyan helyeseket mocorog. nem rúg, hanem csak tekereg, fészkelődik. kidugja a fenekét egy csomószor. olyan jó!!!

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


Csillag! Én megértem, amit írsz, bár még nem élt át ugye. De olvastam is róla, és mástól is hallottam, hogy ilyenkor bizony még elevenen él a kismami lét a nőkben. Szóval, ne szégyelld magad, ez normális. :wink: Örülök, hogy jól sikerült a vásárlás.

Kati! Én is egész du-án babazenét hallgattam, annyira szeretem ezt a cd-t és karácsonyi dalok is vannak rajta. Az én kis drágám is egyre többször csinál olyat, hogy kidugja ide-oda vmilyét, és tényleg szuper jó érzés. :lol: Minden nap elmondom neki, hogy mennyire imádom! :oops:
pedi
Kalocsa
 
 


Kati, na látod, pont ez az, amit sajnálok, hogy nem élhetem újra át! ez a mocorgás, fészkelődés, amit most a kis Bogid csinál!

Gergő természetesen nem bírta ki szopi nélkül. 10-kor mentünk el itthonról és fél 3-ra értünk haza. Úgy szerveztük a napot, hogy dél körül felmentünk a férjem nagymamájához (aki a belvárosban lakik) és ott etettem meg a Fiatalurat, meg mi is ott ebédeltünk.
Ez még egy jó darabig így lesz, hogy ha valahová menni szeretnénk, akkor be kell iktatni egy pihenőt, ahol Gergő be tud kajálni. (Én legalább is a ciciből szoptatás híve vagyok, nem szeretnék lefejt tejjel cumisüvegezni egy bevásárlóközpontban...) Még jó, hogy Anyukámékhoz is bármikor mehetek!

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


pedi: én napjában ezerszer elmondom neki! ha valaki hallana, már biztos hülyének nézne! de érte még ezt is bevállalom. :lol:

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


csillag! nagyon megható volt a születéstörténeted!

a cikk is nagyon jó,tuti hasznát veszem:)

KépKép
dike
 
 


csillag: és gondolom, hogy a cici sem bírja egy fél napig.

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


Sziasztok!

Virág, köszönöm jól vagyunk! Jövő hét elején leszek két napot szabin még, aztán 9 napot kell mennem folyamatosan :(
Nem tudom mikor fogok sütni, készülődni karácsonyra!
Ti hogy vagytok?
Annyira, jó volt olvasni a soraidat! A történetedet én is megkönnyeztem! Annyira megható!!!

Nika ez a teszt azért biztató, peteérést reggeliből nem mutatná ki, nem???? Legalábbis én reggel soha nem tudtam ilyet produkálni! +++++++

Dike, nagyon cuki a pocakod!!!

Kati jó pihizést!!!:)

A héten nem igazán vagyok a toppon én sem.....most valahogy még inkább álmos vagyok egész nap.
Képzeljétek, álmodtam a Babánkkal :) Álmomban fiú volt, és az öcsémre hasonlított :)
Éjjel nem igazán tudok aludni, folyamatosan forgolódok, sehogy nem jó....
Megyek is, próbálok pihizni egy kicsit!!!

Mit fogtok sütni, főzni karácsonyra????

Puszi Mindenkinek!

Kép
Kép

Moncsi
monalux
 
 


Sziasztok!!!!!!!!

Kati jó a modszered az alvásnál.........én mindíg vagy a takarót vagy valami nagy párnát tettem a lábam közé és így aludtamféloldalasan....tökéletesen aludtam:)

api is bepánikolhatott akkor Barninál mikor idebe volt....kérdezte mi hiányzik és elmentünk mindent megvenni........de az olyan jó volt....tele volt a bevásárló korás szebnél szebb és apróbb babakütyükkel:):)

Nika olyan izgatott vagyok már miattad...........szerintem menj dokihoz hátha tud valami okosat mondani nem:)??

Pedi mikor Barnival bevonultam a szülszobára és megrepesztették a burkomat a mellettem levő szobába szült valaki de úgy üvöltött...én meg úristen mi vár rám......de mázlista voltam pikk pakk ki jött.........

vigyél magaddal mp3-at vagy valamit ami eltereli a figyelmed.....sajna ezt nem lehet elkerülni hogy ne hald más szülését.......

Virág én egyet értek veled..nekem is hiányzik a kismamiság........minden kellemetlenséggel együtt:):)

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


úgy tudom én is hogy az lh tesztet ha ovulációra használod akkor délután kell csinálni :) majd meglátjuk ha két nap múlva nem gyengül akkor mégiscsak valaki a pocimba költözött:) amúgy szurkálgat néha ide oda alul meg mensisen is fájdogál néha a pocim de más nincs :)

amúgy én is tegnap azt álmodtam hogy egy kisbabám van :)

nika70
Salgótarján
 
 


nika! nagyon nagyon drukkolok!!!méhszáj?

KépKép
dike
 
 


NIka nekem nagyon olyan érzésem van hogy sikerült a pocaklakótok!!!!!!!!!!!!!!!! :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Pedi
Elvileg szét kell rágni, én is szétrágom, nem vészes az íze. Most napi 5 darabot szedek. Reggel kettőt, délután kettőt, este egyet.
Mellettem üvöltözött a szomszéd szobában a csaj, elég idegesítő volt. Remélem most nyugisabb lesz. Bár ki tudja, remélem megint tud a dokim intézni vajúdószobát.

Csillagvirág
Csak már régen, még Regi előtt. Elég sok idő, mire igazán el tudod sajátítani a légzéstechnikát. A gerincem miatt kezdtem el, ezt egy Pilates nevű orvos fejlesztette ki.

Most ennyi, megyek gyerkőcőt altatni.
Vendég
 


Mona, ez a 9 nap folyamatos munka nem hangzik túl jól... pláne így, hogy rajtad van az álomkór. Nekem Bencével volt ilyen fáradt, álmos időszakom az első trimeszterben, de aztán a 12. hét után szép lassan újra volt energiám mindenhez és megszűnt az állandó aludni akarás.
Karácsonyi menüt még nem tudom... :oops: Nekünk 10 emberre kell főznünk, mert itt lesz a férjem családja (6 felnőtt, 2 kiskamasz fiú és 2 kisgyerek). Gergő miatt nem lesz egyszerű, de a Zuram majd segít a főzésben. Halászlevet hoz az apósom, de emellé kell még valamilyen másik leves is, mert nem mindenki szereti, aztán lesz legalább 3 féle hús(az egyik narancsos-tejszínes csirkemell, a másik sertéskaraj megsütve vajon és a tetejére olyan töltelék kerül amit a töltött csirkébe szoktunk tenni meg még egy olyan husi, amit tutira megesznek a gyerekek...) meg 3 féle köret, utána pedig édesség (bejgli meg valószínűleg a kedvenc sütim, a "hólabda". Ez egy 8 tojásos nagyon könnyű forró vizes kakaós piskóta, amit pogácsaszaggatóval szedek ki a tepsiből félbe vágom a kerek sütiket, megkenem belül meg körben vanília pudinggal és kókuszreszelékbe forgatom a szélét körben. Isteni receptem van, még SOHA nem rontottam el és még nem találkoztam olyan emberrel, akinek nem ízlett volna. :D )

Rita, én is ismerem a Pilates tornát, olvastam róla meg láttam a TV-ben gyakorlatokat, csak még soha nem próbáltam. Pedig nagyon jó lehet és nemrég vettem észre, hogy itt nálunk a faluban is vannak ilyen órák. Gondolkodom rajta, hogy majd ha Gergő egy kicsit nagyobb lesz, itthon hagyom a fiúkat és elmegyek megnézni egy órát.

Kati, én Bencét délelőtt szültem, olyankor amikor minden szülőágyon nyögött valaki... ezt marha rossz volt hallgatni...
Gergő viszont sötétben jött a világra úgy, hogy egyedül voltam a szülőszobán. Fantasztikus volt ez a meghittség és az, hogy sötét volt.
Vajúdószobával egyik szülésemkor sem találkoztam, mert gyorsan jöttek a lurkók. :D

Nika, drukk-hegyek szállnak feléd!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nita, Máté pocija most rendben van?

Dike, Te csináltattál kombinált vagy integrált tesztet? (bocs, ha írtad már...)

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


Virág igen most panasz mentes.........csak az idegeimet készíti ki a nem szófogadásával és a Barni szekálásával!!!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


csillag! igen,hétfőn uhu után vették le a kombináltra a vért.

KépKép
dike
 
 


DIKE: NEM NÉZTEM :oops: :oops:

köszi csajok jó lenne mert már 41 leszek áprilisban és már nem nagyon akarok többet várni rá :(

Nita: ÁMEN :D:D:D

nika70
Salgótarján
 
 


Nika ha te nem vagy babás akkor én komolyan tökön szúrom magam :P :P :P :P

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Virág, tényleg nem jó ez a 9 nap, de a kollegináék disznót vágnak jövő hétvégén, és megkért, hogy cseréljünk! Mindegy, majdcsak kibírom valahogy!Január elején itthon leszek egy hetet majd, direkt kértem akkorra a szabit, mert akkor töltjük be a 12. hetet, és akkor nem kell cserélnem majd ha megyek a vizsgálatra!
A 12. hetes vizsgálat mit takar??? Vérvétel és uh.????
Húúú biztos nagyon finom lesz minden, annyira jól hangzik a narancsos-tejszínes csirkemell.....ha lesz majd egy kis időd, akkor megírnád nekem a receptet???
Hólabdát én is imádom, csak én "lisztes" krémmel csinálom!!!! Meg többnyire kockára vágom csak fel, ha nem akarok somlóit is csinálni :)

Én méteres kalácsot, hókockát, bejglit tuti készítek, gondoltam veszek egy tortalapot és azt megcsinálom majd, mondjuk dobos tortának, vagy tejszínes-gesztenyésnek....majd eldől még.
A kajcsit még nem tudom, rántott halat szeretnék az biztos!

Megyek pihizni, kívánom, hogy Gergő jó Fiúcska legyen, hogy Te is tudj pihengetni! Puszillak!

Kép
Kép

Moncsi
monalux
 
 


nita: csak óvatosan :):):)

Én még nem tudom a menüt
eddig úgy néz ki hogy 24-én megyünk anyósékhoz mert sógoromék megint alakítanak :)
de apa csinál bejglit meg rigó jancsit kaja valszín töltött káposzta lesz meg hal annyira nem tudom még

nika70
Salgótarján
 
 


NIka én is megyek meg akinél töltött kápi lesz..küldjétek csak a címeket!!!!!!!!!!!!!!! :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Cso Lyanyok!
Beneztem mert aszonta a feszbukon a Gurtler Monika, hogy olvassak mar be ide es drukkoljak Neki! Hat, beolvastam magam rendesen csak mar nem tudom kinek mit akartam irni kozben! hihi hehe de jo sok minden tortent. Nika, drukk Neked itt is, nem csak facebookon!:)

Pedi, jot nevettem a ferjeden, hogy hazat akart ott azon nyomban, maris azonnal venni!:) hihihi de jot nevettem de tenyleg!:):) Mikorra vagy kiirva szulni? Drukkolok a szuleshez de ugyis jo lesz, majd meglatod!

Virag, a torteneted hibatlan! Be kellene ezt irnod valamelyik kismama ujsagba! Es a cikket is mellekelni kellene a Spockosat. Nagyon szepen megfogalmaztal mindent, minden szoval lattam magam elott Teged. Na, ez jol sikerult mondat lett de igy hagyom. Es teljesen elontott engem is a konny. Meghato es most azonnal gyereket akarok! Kuldjetek ma` egyet nekem is, na!:):)-viccelek!:)
Gergo pedig gyonyorusegesen gyonyoru! Szep formas!

MonaCicMic, vigyazz Magadra! Veled tuti minden okes lesz! Meloval ovatosan, most ez masodlagos bar a mai vilagban sajna a melo is elsodleges.:( Azert vigyazz!

Katyusam, en is megyek zenet hallgatni, etvagyat csinaltal hozza. Lazulok cseppet!

Rita, Regi de szeeeep! Annyira cuki kislany! Edes nagyon! Sok oromot hozza! Szep helyen laktok!

Nita, na, leszel meg Te babas en nagyon ugy erzem, veeelem!

Dike, csini vagy nagyon! Ezt a kover vagyok dumat tedd a fiokodba es csukd be! Koszke! Tok jo csaj vagy es pssszzt, nem akarok mast hallani!:):) :D

Mia, hol van???????????????

Betti, ne aggodj, minden rendben lesz a szulessel! Kit fog erdekelni az a kis vagas es a mutet amikor mar ott lesz Veletek a Fiatok! :):):) Ez a fontos mas semmi! :wink: De jo lesz Neked, Nektek! :):)
Vendég
 


Bogi ahhoz apival rendbe kéne jöjjünk........ :oops: :oops: :oops: :oops:
de ha nem leszel velem babás elvereeeeeeekkkkkkk :twisted: :twisted: :twisted:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Nita, mommmmeg Apanak, ne csinalja a mubalhet meg a feszkot! :wink: Komolyan! Tessek szepen rendbe jonni. Kulonben duhbe jovok! Meg akkor, hogy legyek babas Veled, Te!:) :D Tudom, pasi, es sok a kinja! Sokkkk! Ahhh, ra se rants! Cselzd ki, gancsold el! Aztan meg mar jon a tobbi!:):)
Vendég
 


Bogi bárcsak ilyen egyszerű volna........de reméljük minden oké lesz........

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Nita, tudom, tudom. Szeretnek am segiteni...csak nem tudok. Bar nem is Neked kell segiteni, hanem aZuradnak, hogy terjen mar eszhez!! :wink:
Vendég
 


Na, lapteto! Mindent csak ezt NE! NIKA, a Tied!
Vendég
 


én is kérek laptetüt hogy api normalizálódjon végre!!!!!!!
n lépek...puxa!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Akkor a fele a Tied! Vagy tudod mit? Apie! Puszko!
Vendég
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: