A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 júliusi babavárók

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.04.08 00:25-kor.

KépKép

KépKép
boo

Pocok: nem 365 napnak kell lennie?

Én is beszari vagyok, ezért is megyek akkor már vissza inkább, meg különben sincs kedvem itthon ücsörögni, ha már Hédi böliben van...így elvileg csak 2 hónapot rizikózok, amit meg beszoktatásra is lehet fogni :?

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
tike

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.04.08 00:26-kor.

KépKép

KépKép
boo

Egyet szívtunk orrból múlt héten (előtte vagy 3 hónapja nem) nálunk a decibel nem változott, üvölt mint sakál, és nyolc kéz kell hozzá :?

Előbb kérdeztem az Uramat, hogy mit szólna ha kisebbik dedünk a Kolos névre hallgatna, és aszonta tetszik neki :shock: :shock: :shock: Sokkalsokkal nagyobb ellenállásra számítottam :roll:
Bár azt is közölte, hogy le fogják poloskázni, de nem baj, mert majd a Zétény névre hallgató jattos macsó bátyja jól lekungfuzza az összes kis gizdát :oops:
A vezetéknevünkhöz passzol szerintem (mondjuk ahhoz minden jó), szóval ha kukis lesz, akkor erősen rajta lenne a lista elején... már ha Dodiék be nem előznek :P Meg persze Pocokék, végül is az ő neve :wink:

Pocok!

Mondd légyszi" te is hogy Tikéhez hasonló motiváltsággal és tempóban fogsz dolgozni (értsd itt lógsz majd egész nap), és akkor részemről dolgozhatsz :wink:

Dodi!
Te stréberek királynője :wink: Jóvanna, azért gratulálok :D

Tike!

Király, hogy a bölcsi ilyen szimpatikus, remélem addigra az is kiforrja magát, hogy miként lenne jó elkezdened a melót :)

Boo!
Félállás?? Azért ne túlozzunk, inkább csak negyed :oops: :oops:
Ebben viszont sztahanovista vagyok 8) NA jó, a négy nap kórház szüléskor kimaradt, meg két napig utána csak kanapéról irányítottam, mert nem tudtam ülni :oops: :oops: :oops: :?
Bizonyítékul a második esténk itthon:
Kép
Remélem eléggé lekicsinyítettem, hogy őrizzem az inkognitómat :roll:

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Boo!
Köszi :)
Csap :arrow: Nekünk karos van, ergó még egyszerűbb lenne neki kinyitni, de nem tette még soha, pedig sajtkukac.
De a hőfok le van szabályozva, szóval akkor sem forrázná le, ha kinyitná a legmelegebb oldalon.

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Boo,
ez jövő szerda, nincs ám olyan messze!

KépKép

KépKép
kispocok13

Tike,

szerintem 365 nap biztosítási jogviszony a jogosultsági alaphoz kell - hogy egyáltalán kaphass GYED-et, TGYÁS-t. Ha megvan a 180 nap ledolgozott időd, akkor a fizud lesz a járulék alapja, ha nincs, akkor meg a minimálbér kétszerese.

KépKép

KépKép
kispocok13

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.04.08 00:27-kor.

KépKép

KépKép
boo

Lois,

ez a poloska-dolog engem is aggaszt amúgy... viszont a "jószándékú" gyerekek Pistikét is tudják csúfolni ha akarják, nem? :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:

motiváltság - én mindent megteszek hogy megfeleljek az elvárásaidnak :lol: :lol: :lol: :lol: napközben valszeg nem lesz sok időm viszont, jellemzően reggeltől estig "bazifontos meetingeken" ültem, most meg még eggyel több márkám és eggyel több asszisztensem is lesz, mint anno :twisted: :twisted: :twisted:

Boo,

szerintem is a hőfok leszabályozása a kulcs :wink: :wink: :wink: :wink:

KépKép

KépKép
kispocok13

Boo!
Dolgozom épp, vállamon az ötnapos fiammal :roll:
Abban vagyok sztahanovista, hogy én kérlek nem mentem szülési szabadságra, meg gyedre, meg az összes hárombetűsre, mint egyesek :lol: :lol: :lol: :wink:

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Azért még ne mondjatok le rólam teljesen... vagy finoman célozgattok???????? :shock: :shock: :shock: :shock: :evil: :evil: :evil: :evil: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:

KépKép

KépKép
kispocok13

Pocok!
Ja persze, mindenkit lehet csúfolni, engem ez nem tart vissza, csak azért írtam le, mert anno te említtetted a poloskát...ööö, bár látom a hsz-emben erre nem tértem ki :oops:
Meetingek :arrow: Na arra meg a szép és okos telefonod a kulcs amiről tudsz netezni :arrow: és voilá :arrow: Probléma megoldva 8)

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Lois,

röhögni fogsz, de Apa miatt olyan előfizetésem van, amiről le van tiltva a net, hogy ne netezzem el a világ pénzét... így csak az itthoni wireless-en királykodok, meg az ingyenes wi-fi-ken...
kemény, nem? :oops: :oops: :oops:
de ezen sürgősen változtatni fogunk :lol: :lol: :lol: :lol:

KépKép

KépKép
kispocok13

Pocok!
ez de béna :shock: :shock: :shock:
Valóban ez sürgősen orvosolni való probléma :D :D :D

Nekem mondjuk nem olyan telóm, de a férjemé olyan (bár folyton rám akarja testálni, de nekem túl durung), nem gáz a netezés rajta. Bár ő szinte alig használja, szóval be is fejezem az okoskodást, mert lövésem sincs, mennyit kellene fizetni, ha meghaladná a kvótát :oops: :oops: :oops:

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

na irtam egy csomót és elszállt...

Dodi!
hatalmas gratula!

Boo!
dec 17-én délután 4re megyünk 4D-re és remélem ott kiderül már a neme,
de én most valahogy lánynak érzem...

páromnak és anyumank úgyahogy tetszik a Niko név,de nekem
nagyon tetszik,bár még mindig jobb,mint az eddigiek...

Pocok!
szegény Nimród!!!remélem hamarosan már jobban lesz...

hát még én nekem sem kell a melón agyalnom még jó pár évig...

Czigka és az eltűntek merre vagytok???
úgy leredukálódtunk...

Kép
Kép
csibe83

Szerintem is ciki...
Főleg hogy eddig nagyrészt itthon voltam, így még nem is tudtam volna rengeteget netezni máshonnan, még ha akartam volna sem... Na mindegy, iziben változtatunk rajta :wink: :wink: :wink:

KépKép

KépKép
kispocok13

Köszönöm, édik vagytok :D . Igykezetem nem csalódást okozni,és tanultam mint a kisangyal (vagy inkább, mint egy idegroncs :twisted: ).
Amúgy képzeljétek, Botond az elmúlt hetekben olyan anyás lett, hogy vmi hihetetlen :shock: . Totál megérezte, hogy kevesebb időm van rá, és úgy csimpaszkodott belém, mint egy kismajom :lol: . Írtó cuki volt! De mától már újra az övé vagyok (meg apájé, mert már ő is "hiányolt" :wink: ).

:arrow: Bocsi, tiplizek aludni, mert abban akad egy kis mínuszom :roll: :? .

KépKép

KépKép
kicsidodi

Haliho Lanyok :D

Dodi, gratulalok, nagyon ugyes vagy!!! :D

Sajnos nagyon el vagyok havazva, penteken vizsga, es persze pont ilyenkor van a legtobb megrendeles... :? uj termekkel is elorukkoltam, babakocsi zsakhoz illo sapka, egyelore az elso modell van meg, de folyamatosan csinalunk mas szint, mintat, fiusat, uniszexet.
Alig alszok, Rania ma is 5-kor kelt, nem tudom, mi lelte. En meg ejfel-1 korul fekszek, gondolhatjatok, hogy nezek ki... :lol:

Puszi nektek, dobok egy kepet a sapirol. Ha valakit erdekel mas szin vagy minta, kuldok anyagmintat. (Azok is vannak, amiket a babakocsi-zsakhoz tettem fel)

Puszi Nektek, szep napot :D
N.

Kép

Kép
Vendég

Sziasztok!

Dodi! Gratulálok,nagyon ügyes vagy!! irigyellek a kitartásodért :wink:

Pocok!Gyógyuljatok!! Remélem tudtok jönni jövő héten.
Köszi a kérdésed,igen,megvan a vérvétel eredménye,ami meglepő módon teljesen jó,a kaki eredményre még várunk,de ezzel együtt nem vagyunk megnyugodva,mert ahogy eszik,átszalad rajta,2 napja éjjel is bekakil és nagyon büdi és ragadós-folyós a kakija :arrow: úgyhogy ebből úgy tűnik,hogy gasztrodoki lesz. Lehet,hogy lisztérzékeny,mert ma reggel lekváros kenyeret evett és még az etetőszékben ült,amikor be is kakilt. Szóval ha ez a baja,akkor érthető,hogy miért nem hízik. Ajánlottak egy jó dokit,akinek a kórházban csak január 25-én van időpontja,magánban lenne,de az 20 ezer Ft,ma megkérdezzük a doktornőt,hogy mennyire sűrgős,mert azért ezt az összeget sokallom,de ha kell,persze nem gond,fő,hogy kiderüljön mi a baja szegénynek. Nagyon sajnálom őt,hogy 17 hónaposan már 3-szor volt vérvételen,most meg ez is. Nem is tudom,hogy működik egy ilyen vizsgálat :roll:

Orrszívás: nálunk is üvöltés van,de iszonyat módon. Szerintem ilyenkor azt hiszik a szomszédok,hogy nyúzzuk :lol:

Dodi! Lili is nagyon anyás mostanában megint,de ő olyan szinten,hogy egész nap ölben lenne,ha tehetné,egyszerűen nem akar egyedül játszani,az ebéd készítés ha rosszabb napja vana,abból áll,hogy én főzök,ő üvölt mellettem. Két napja amúgy is extra birka,nem tudom a vérvétel miatt-e vagy ez a k@cs@g meleg front,és még ma kap oltást,na akkor aztán lesz csak elviselhetetlen :oops:

KépKép
KépKép
nyuszi81

Nyuszi: szerintem az idő, Hédi is elég frontos mostanság :roll: :roll:
Képzeljétek néhány napja szinte ki sem esik a cumi a szájából, pedig korábban csak elalváshoz kellett és utána mkiököpte, napközben mag csak ha nagyon nyügi volt. Pár napja azonban ha elveszem tőle eszeveszett zokogás, hogy dudi..dudi

Úgy láttam, hogy a felső rágófogának a másik fele is kibújt és a másik oldali rágó is bújik. ettől leht?

Munka fronton egyre bonyolódik a helyzet :twisted: A bölcsibe kértek egy hozzájárulást az itteni önkormányzattól ( itt nincs bölcsi). Ezt viszont csak akkor adják ki, ha a munkahelyem ad igazolást arról, hogy állományban vagyok. ...íg lehet, hogy át kell jelentkeznünk ( nekem meg Hédinek) anyósékhoz, mert akkor nem kérnek ilyen papírt :roll: :roll:

Komolyan mondom azt szajkózzák, hogy támogassuk a családokat, vállaljunk gyereket, közben meg minden módon ellehetetlenítik a hyelyzetet. :twisted: :twisted: :twisted:

tike

Tike! Lili dettó cumi ügyben! Egész nap ott lóg a szájában,ha elveszem,egyből elkezdi,hogy mi mi mi :lol: Ciki,nem ciki, a keresztelőn is bent volt a szájában,mert pon előtte kelt fel,ilyenkor meg aztán végképp nem lehet tőle elvenni még egy darabig :oops:

KépKép
KépKép
nyuszi81

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.04.08 00:29-kor.

KépKép

KépKép
boo

Nimród fél12 óta alszik :shock: :shock: és végre a saját ágyában 8) (amióta beteg, nem nagyon alszik jól, délután általában a franciaágyon őriztem... Remélem, ez a gyógyulás jele :lol:

Niki,
cuki a sapka! Mennyit kóstál? Csinálhatnátok sálat/kámzsát (vagy olyan háromszög alakú izét, amit hátul tépőzárral lehet összezárni) is hozzá :-)

Nyuszi,
sajnálom Lilit - de ennek akkor tényleg utána kell már járni...

Boo,
ezen a nozódán én is mindíg jót röhögök :lol: :lol:

KépKép

KépKép
kispocok13

Fél ötkor felkeltettem, most ebédel...

Boo, oltáshoz holnap drukkolok!

KépKép

KépKép
kispocok13

Sziasztok!

Visszaolvastam, de már nincs "energiám" írni :oops: . Sztem most jön ki rajtam ez elmúlt pár hét, meg ez a genyó melegfront, mert egész nap olyan álmos vagyok, hogy iszonyat :shock: !

Felhívás :D !!!
Holnap megyek fodrászhoz, mert elkapott a "deszarahajam" feeling. Vagyis nem is igaziból car, hanem totttálisan semmilyen egy ideje, full unalmas, és ugye a még a színe is origi. Szóval most azon morfondírozom, hogy holnap közlöm a fodrásszal, hogy csináljon vmit, ami jól áll. :lol: Vagy merész vagyok? Mesterfodrász...
Vagy van vmi tippetek milyen legyen? VÁrom az ötleteket :wink: . Színe marad, mert babát tervezünk, meg amúgy is hazavágta anno a festés.

KépKép

KépKép
kicsidodi

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.04.08 10:44-kor.

KépKép

KépKép
boo

sziasztok!

jaj Boo tegnap elfelejtettem irni neked,bár sztem nem leszel velem
kisegitve a csap témával kapcsolatban.
nálunk itt úgy van,h a kád mellett van a mosdó és igy a mosdó csapját
a kád felé forgatjuk és onnan megy a kádba a viz,igy Kiarának
esélye sincs elérni...

basszus most találtam meg véletlenül a hosszú í betűt a netbookon :oops: :oops: :oops: :oops:

niki!
ez a sapi írtó cuki...

Dodi!
egyből az jutott eszembe,h a színét ne változtasd semmiképpen sem,m
sztem nagyon szép és jól áll neked...
én a Boo féle hajjal simán el tudlak amúgy képzelni...
de ha nincs ötleted akár a fodrászra is bízhatod magad...
én is szoktam mondani,h rajtam kiélheti kreativítását nyugodtan...

Kép
Kép
csibe83

Dodi,

ha bízol a fodrászban, szerintem is hagyd, hadd élje ki magát!
(én is szoktam ilyet, elég gyakran)

Ha okés vagy egy kicsit rövidebb hajjal, szerintem az optikailag növelné a tömegét, mondjuk az olyasmi, ami nekem van (volt, amikor jól volt vágva anno májusban...) :arrow: Amikor a felső szálak rövidebbek kicsit, és az alatta levő picit hosszabb.

Majd gyere képpel, milyen lett!

KépKép

KépKép
kispocok13

Sehol senki? Akkor megyek szundizni...

KépKép

KépKép
kispocok13

Én is itt...
és ennyi is voltam :arrow: Szundi

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Végre itt is esik a hó, talán mire Hédi felébred lesz szánkózható mennyiség :lol: :lol:

tike

tike!
itt nálunk csak a havaseső esik egyenlőre,de anyum mondta,h már
budakeszin esik,szóval remélem ide is elér és nem csak ez a trutyi
undorító idő marad...

Kép
Kép
csibe83

-
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2011.03.05 06:51-kor.
Vendég

Czigka,

de jó hogy írtál!!!!!!!!!!
Hozz Bendéről képeket is! Micsoda kis dumafranci fiú létére! Nagyon szépen beszél! A legtöbb kispasi még csak a vau-vau-nál tart itt közülünk.

Csizma :-)
Köszi a robot-tippet, majd megnézzük :-)

alvás: hát, és ezek után este fél9kor szó nélkül aludt el, és reggel 8ig nyomta! Mondjuk ma napközben nehezen aludt el fél3kor két óra küzdelem után de még mindíg itt horkol... Keltem is :-)

KépKép

KépKép
kispocok13

Sziasztok!

Köszi az ötletek, igyekeztem ötvözni őket: mondtam a srácnak, hogy olyat vág, amilyet gondol, de ne legyen túl elvetemült, és ne tépje meg nagyon, hogy legyen egy kis tömege :wink: .
Azt mondta, ő 15 centit levágna. Hát hajrá! :wink: . Mondjuk azt is mondta, hogy szte szép az arcom,és simán elbírna egy hátul rövid, elől hosszabb, tépett Viktóriabekem-hajat, de azzal nem akar sokkolni :lol: . Mondtam neki, hogy én simán bevállalnám, csak az a gáz, hogy sztem egy olyan haj akkor dögös, ha hozzá nőiesen öltözik vki. Én meg Botond mellett leginkább melegítőben vagyok itthon, vagy farmerben ha elmegyünk. Így meg inkább "fiusítana", mint nőiesebé tenne sztem :roll: .
Ja,és nem vetettük el a Pocok hajat sem :lol: . Így végül olyat vágott, ami alapból tépett, de ha az alját összefogom, akkor első blikkre bubinak hat :wink: . Szeretem :D .
Teszek fel képet, de azokon tök béna :( . Élőben pedig nekem teszik :D . És apának, és sógornak is, sőt még Botond is méregetett és bazsalygott, szóval úgy vettem teszik neki :lol: .

KépKép

KépKép
kicsidodi

Czigka!

Köszönöm a gratut :D !
A kisfiad szószátyársága pedig :shock: :shock: :D :D :D .
Lehet, hogy te még nálam is többet beszélsz? :shock: :lol: :lol:

KépKép

KépKép
kicsidodi

Dodi,

felcsigáztál, aztán sehol nincs a kép.... naaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

KépKép

KépKép
kispocok13

kisbeteg, karikás szemekkel
Kép

Nimród reggel szórakoztatja a másnaposan kanapénfetrengőApát
Kép

lelencgyerek - avagy pápá, mert egyedül felvettem a macisapit és a sálat is
Kép

KépKép

KépKép
kispocok13

Boo,

Miron hogy viselte az oltást?

KépKép

KépKép
kispocok13

sziasztok!
Czigka!
de jó,h jöttél és elképesztő,h Bende miket mond...

nekem asszem egy hete mondta Kiara,h anya.
ma is,de nem túl sűrűn alkalmazza...

Dodi!
hajadról képet kérünk...
már nagyon kiváncsi vagyok...

pocok!
Nimród írtó édes,még betegen is...

Kép
Kép
csibe83

Na halihó :D Lois is itten vala :roll:

Tegnapi napom ááááá, hagyjuk is, négy órát dekkoltunk a Heim Pálban....nem tudom valamelyikőtök tartozik e oda, de ha igen akkor szívből együttérzek vele :shock:
Horrorisztikus körülmények, mint ahol álmomban menekülök a szervrablóktól kb, lógó-villogó neonok, retek, tömegnyomor, káosz, kész szociológiai tanulmányt rittyenthettem volna a végén, a lovári nyelvtudásom is ugrott néhány lépcsőfokot :roll: Az ortopéd szakrendelés mellett voltunk...rémes esetek, rengeteg csípőtől lábujjig begipszelt baba, meg csontokból kiálló fémek... csupa könnyes arcocska :cry:
Szánkóbalesetes-szívátültetéses kisfiúk miatt tv-stáb is ott toporgott :shock: Szóval nyomasztó volt nagyon :?

Niki!

Szép sapi, bár az én kölkömnek állán rögzíteni kell mindent, ha azt akarom hogy fenn is maradjon :?

Csibe!
Az fiúnév, igaz?? Mármint a Niko.

Nyuszi!
Huhh, ez nem jó...remélem nem igazolódik a lisztérzékenység, mert az nem túl jó :?

Dodi!
A fodrászinstrukciókhoz nem tudtam hozzászólni, de a végeredményre kíváncsi vagyok... :D

Czigka!
Most aztán nmár ne tessék eltűnni többet irgum-burgum, én is hiányoltalak ám :roll:
Bende verbális fejlődésén ámulok :shock: :D Én gyerekem továbbra is háromszavas :oops: Viszont hatalmas és cuppanós puszikat kapok tőle napok óta mindenhova, ez lett az új szórakozása... én meg elolvadok tőle :roll:

Pocok!

Nem tudom csak azért mert mondtad, vagy tényleg olyan kis bágyadt Nimród az első képen, de esküszöm látszik szegénykén, hogy nem volt túl jól :(
Öltözése nagyon cukiii :D :D :D
Hehe, PocokApu zaklatása nagyon jó..én is ha délután mindketten bealszanak, és ugye Zétény ébred először, akkor rögtön ráuszítom az alvó apjára....engem roppantmód szórakoztat :twisted:

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

lois!
igen a Niko az fiú név...
mondjuk sztem még mindig jobb,mint amit apa eddig kitalált,szóval
lehet ha fiúnk lesz beadom a derekam.
kezdem megszokni...

Kép
Kép
csibe83

Csibe!
Akkor jó, lánynak furi lett volna :wink:
Nekem spec. az a régi StevenSeagal film jutott róla eszembe :roll:

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

lois!
páromnak is :roll: :roll: :roll:

Kép
Kép
csibe83

Sziasztok!

Ezeregy millió éve nem jártam itt,vagyis pár napja olvasgatok!
Azt hiszem most kicsit könnyebb követni a topikot,nem írtok annyit,ha így marad:D akkor elképzelhető hogy én is tudok jönni napi szinten!

Én még nem gratuláltam Csibének és Ronmaynek a pocaklakóhoz,úgyhogy most pótolom Gratulálok!

Dodi neked meg a szuper vizsgához,nagyon ügyes vagy!

Czigka!
Nagyon ügyes Bende hogy ennyit beszél! :D

Képeket megnéztem minden kisgyerek(baba) nagyon nagyot nőtt és gyönyörűek!

Kis Nimród mostani képe is nagyon helyes, a maci sapis nagyon aranyos!
Jól van már teljesen?
A képen még azért látszik karikás a szeme!

Az én kicsi fiam nagyon nagyot nőtt,11 kg,és kb 80 cm most,nagyon sokat beszél, legfőbb szavai:Nana ez vagyok én,Papa(apa) KÁká(Réka) Jájá(Jázmin)
Reggel így kezdi a napot?Jájá??? Káká???
Kb 3 napja pedig közli ha bekakilt,jön mondja nana,kaka,és mutogatja a pelust!
Ezen kívül még rengeteg szót mond,nagyon nagyon anyás,de azért apával elmarad,egy héten egyszer ő vigyáz rá este amíg én elmegyek tornára!
Járunk zenebölcsibe is 1 héten egyszer,amit imád, és 1 hete csak emlegeti a csajt aki tartja,mondogatja:Kata!
11 foga van most jön még 3 egyszerre,szokás szerint jól megviseli!

Röviden ennyi rólunk,ha lehet jönnék rendszeresen,ha vissza tudok kicsit rázódni!
Mindjárt rakok én is képet!
20140328174041

de jó Moncsy!!!
gyere,gyere bátran...
az tény,h most kicsit könnyebb követni a dolgokat...

Kép
Kép
csibe83

Képek:

http://picasaweb.google.com/zelkomonika ... Ku3NHdgAE#

Bocsánat nem volt kedvem ennyit kicsinyíteni!
Rékáról nagyon nincs most kamasz :oops:
20140328174041

Haho, lanyok, de nagy a csond :D

Pocok, Boo, kesz vannak a zsakok, nagyon szepek! :D Nemsokara postazom oket! :)
Vendég

Kispocok es Boo irjatok majd meg a cimeteket legyszives :D
koszi
Vendég

Boo, igy nez ki Miron zsakja keszen: :D
(Babakocsi nem volt keznel, igy abban nem tudtunk modellt ulni)

Kép

szerintem szuper lett :D
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: